Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Akatanomastos
27/01/2010, 22:32
εχει συνηθισει παντως τα κρυα ο καστιγιο εκει που βρισκετε:rotflmao:

ο τυπος ειναι με παλτο κασκολ κλπ κλπ

και ο Νερι Νερι το κουνελι με φανελακι!!!:rotflmao:

186930

kalgeorge
27/01/2010, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε προσεχε τα λογια σου...γιατι αν βηξει ο κατασκοπος θα παθει πνευμονια ο δικος σας....

βεβαια με ΑΕΚ και Παοκ μπερδευτηκε και εκλασε...ξερεις το ανεκδοτο πως βγαζουν τα προφυλακτικα οι εγγλεζοι εεεεεε???

:rotflmao: :: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μιλαμε φοβερα γελοία διαχείριση ο γαυρος. :rotflmao: :rotflmao:

προσπαθουν να πιαστουν απο οπου μπορουν να επανελθουν :rotflmao: :rotflmao:
αυτο που λεγανε σε εμας..¨λες και πρεπει να παιρνετε ολα τα παιχνιδια¨τωρα μετατραπηκε σε σπαμε το καραισκακης και παμε μετα ρεντη....μετα βριζουμε ολους, μετα προσπαθουμε να κλαιμε στα ραδιοφωνα μπας και αρχιζει να μας ευνοει παλι η διαιτησια, γιατι δεν γουσταρουμε με τιποτα το 50-50...και τελος παιρνουμε πισω γκαγκατση μπας και του εχει μεινει κανα κονε και σωθουμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
27/01/2010, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μιλαμε φοβερα γελοία διαχείριση ο γαυρος.

προσπαθουν να πιαστουν απο οπου μπορουν να επανελθουν
αυτο που λεγανε σε εμας..¨λες και πρεπει να παιρνετε ολα τα παιχνιδια¨τωρα μετατραπηκε σε σπαμε το καραισκακης και παμε μετα ρεντη....μετα βριζουμε ολους, μετα προσπαθουμε να κλαιμε στα ραδιοφωνα μπας και αρχιζει να μας ευνοει παλι η διαιτησια, γιατι δεν γουσταρουμε με τιποτα το 50-50...και τελος παιρνουμε πισω γκαγκατση μπας και του εχει μεινει κανα κονε και σωθουμε

ρεεεεεεεεεεε....καραγκιοζακια και μαλακες εχουν ολες οι ομαδες...το θεμα ξαναλεω ειναι ΕΝΑ...ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...και ξαναλεω...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...
''ΝΑΙ ΟΚ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ/ΚΡΟΚΟΥΣ/ΛΕΥΚΟΣΠΕΛΕ/ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ/ΤΟΧΟΡΤΑΡΙ/ΟΙΓΡΑΜΜΕΣ/ΤΟΠΟΤΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΛΠΚΛΠ''...

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
27/01/2010, 23:30
χαχαχαχχααχαχαχαχ

καλα οτι πεις....

ακομα δεν μου ειπες ΠΟΤΕ και πως με σκοτωσαν οι σαραβακος , λυμπε
:wave2:

ΛΥΜΠΕ VS ΠΑΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
'03-'04 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-1 01-02-2004 78' Με σουτ
'04-'05 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-0 09-01-2005 85' Με σουτ
'05-'06 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 3-0 23-10-2005 83' Με σουτ
'07-'08 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-1 11-11-2007 42' Με κεφαλιά

ΚΥΠΕΛΟ
'04-'05 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-1 27-01-2005 94' Με κεφαλιά

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Α ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!

Akatanomastos
27/01/2010, 23:39
καλα ρε παιδια,

απο την μια ειναι ανοητο να λες οτι δεν μας μαμησε ο λυμπε, και απο την αλλη ανοητο να το παρουσιαζεις σαν κατι κακο αυτο ή οτι εχει σχεση με τον τροπο που εφυγε..

ο λυμπε μας εχει ριξει καλα μαμησια, και μας εχει τσουξει
αλλα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας, και καλα μας εκανε
δεν τα κανε ουτε επειδη μας μισει, ουτε για αντιποινα..

εγω τον γουσταρα τον γουσταρω και θα τον γουσταρω, γιατι ηταν παιχτουρα, και με ψυχη

και αν θυμαμαι καλα, δεν πανυγηριζε τα γκολ

blackbusa
27/01/2010, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

το πρωτο μονο....σε ολα τα αλλα σου εδειχνε την φανελα....:winka:

zolotas
27/01/2010, 23:56
:wave2: :lol:

186933

Akatanomastos
28/01/2010, 00:16
το πρωτο μονο....σε ολα τα αλλα σου εδειχνε την φανελα....:winka:

εισαι σιγουρος γιαυτο?

οπως και να χει, εμενα δεν με πειραζουν αυτα..

ενταξυ εκεινη την ωρα θα τον βρισεις,
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο

εν βρασμο την ωρα του αγωνα, να παθιαζεσαι και να εκφραζεσαι,
να βριζεις να επιφημεις κλπ κλπ

αλλα κοιτωντας ολα αυτα ψυχραιμα δεν τα υπολογιζω..

δεν μπορεις να κρατας μανιατικο κατι που ειχε πει ή κανει ενας παικτης οπως κανουν οι οργανωμενοι γιατι μοιραια ο καιρος εχει γυρισματα και καταντας γελοιος..

δειτε το παραδειγμα του μπαγεβιτς..που τα χανουμια/οριτζιναλ στην τελευταια θεση που πηρανε, λεγανε κατω τα χερια απο τον μπαγεβιτς
:rotflmao:

και για να το φερω στον λυμπε, αν ο λυμπε γυρναγε στον παο, πες οχι τωρα οταν ηταν νεοτερος, και σου πεταγε ενα μπαλακι σε καθε αγωνα, δεν θα τον γουσταραν παλι ολοι?

vangelis 64
28/01/2010, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

Ο κυκλος του Σαραβακου ειχε κλεισει........ηταν 35 και βαλε!
Κόψε κάτι ρε Δημήτρη να ψωνίζουμ' από σένα. :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

blackbusa
28/01/2010, 01:18
εισαι σιγουρος γιαυτο?

οπως και να χει, εμενα δεν με πειραζουν αυτα..

ενταξυ εκεινη την ωρα θα τον βρισεις,
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο

εν βρασμο την ωρα του αγωνα, να παθιαζεσαι και να εκφραζεσαι,
να βριζεις να επιφημεις κλπ κλπ

αλλα κοιτωντας ολα αυτα ψυχραιμα δεν τα υπολογιζω..

δεν μπορεις να κρατας μανιατικο κατι που ειχε πει ή κανει ενας παικτης οπως κανουν οι οργανωμενοι γιατι μοιραια ο καιρος εχει γυρισματα και καταντας γελοιος..

δειτε το παραδειγμα του μπαγεβιτς..που τα χανουμια/οριτζιναλ στην τελευταια θεση που πηρανε, λεγανε κατω τα χερια απο τον μπαγεβιτς

και για να το φερω στον λυμπε, αν ο λυμπε γυρναγε στον παο, πες οχι τωρα οταν ηταν νεοτερος, και σου πεταγε ενα μπαλακι σε καθε αγωνα, δεν θα τον γουσταραν παλι ολοι?

μαλλον και εσυ οπως και καποιοι αλλοι δεν εχετε καταλαβει το νοημα...οποισδηποτε παιχτης μπορει να παει να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα γουσταρει (και τον πληρωνει και περισσοτερο βεβαιως βεβαιως)...ο Λυμπε ηρθε στην ΑΕΚ σαν πεταμενος/λουζερ/δενξερωεγω απο τον ΠΑΟ....τιμισε το ψωμι του οσο λιγοι παιχτες γιαυτο και μπηκε και στην καρδια μας....ο Σαραβακος επαιξε στην ΑΕΚ και τιμισε και αυτος το ψωμι του (μας πηγε και στο CL) αλλα δεν μπηκε ποτε στην καρδια μας....το παλλικαρι ηταν βαζελος...το ξεραμε...αλλα δεν ηταν εριστικος...οταν ηρθε ο Μητροπουλος τα πραγματα ηταν ντεμι (αυτος δεν τιμισε το ψωμι του γιατι οταν ηρθε το ειχε φαει ολο :lol: )...ο Γεωργατος αν και επαιξε καλη μπαλλα στην ΑΕΚ επειδη ηταν ενας απο τους εριστικους του ολυμπιακου η δεν ακουγε καλα λογια (οταν επαιζε καλα) η ακουγε μπινελικια (οταν δεν επαιζε καλα)...παντως οσο ηταν στην ΑΕΚ επαιξε μπαλλα...

ολοι οι παραπανω δεν δηλωσαν ΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...απλα επαγγελματιες παιχτες και καλα εκαναν...ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ εκτος απο οτι εγινε ανθρωπος στην ΑΕΚ δηλωνε (και δηλωνει ακομα παναθεμα του) ΑΕΚΤΖΗΣ...αν ελεγε τοτε...''μαγκες ο Κροκους μου δινει τριπλασια και θα παω εκει'' παλι θα ακουγε μπινελικια (λογικο) αλλα μετα απο λιγο καιρο θα τελειωνε το θεμα...θα ακουγε παντα μπινελικια αλλα δεν θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα τα γνωστα μαλακισμενα απο καποιους κολλημενους...ο Ντεμης δηλωσε/δηλωνε ΑΕΚΤΖΗΣ και στην κρισιμη ηλικια του να παρει κανα φραγκο προτιμησε την ομαδα της καρδιας του (με το 1/3 των χρηματων απο οτι ακουστηκε) απο το να παει στον αντιπαλο...γιαυτο και μπηκε και θα παραμεινει στην καρδια ολων των αγνων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...

υ.γ. αν προσεξετε λιγο την ιστορια...οι ιδιοι που εκαναν τα ακραια κατα του Βατραχου οταν εφυγε και γυρισε και τωρα κανουν κοκοκο...οι ιδιοι ειναι παλι που ειχαν εναν παιχτη σαν θεο και μολις τους εκοψε τις παροχες τον κανανε επικυρηγμενο νουμερο 1....
υ.γ.2 ναι...για τους πανυγηρισμους ειμαι απολυτα σιγουρος...σε ολους μεσα ειμουνα...:smokin:

vangelis 64
28/01/2010, 02:05
Ρε Πάνο,ποιός παίχτης και ποιός προπονητής ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ στην ιστορία τού ποδοσφαίρου πήρε μεταγραφή και είπε ότι πάει στην ομάδα που τού δίνει τα περισσότερα;
Όταν δηλαδή τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι "γιατί κύριε Κλαπάρχιδε προτιμήσατε τον ΑΟ Πετειναρίου;" τι απάντησε;"Μού τα χώσανε;"
Όοοοχι.."ήρθα σε μια ομάδα που πληροί τίς φιλοφοξίες μου και τού κώλου τα εννιάμερα" απάντησε.
Εδώ ο Σισέ πήγε στον ΠΑΟ για να παίξει τσάμπιονς λιγκ ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για τον Ντέμη όλοι το ξέραμε πως ήταν ΑΕΚάρας και το δήλωνε δεξιά κι αριστερά.Και είχε και τα ούμπαλα να ρίξει χυλόπιτα στο Σωκρατάκια.
Όταν όμως βρέθηκε στην καρέκλα,ο δικέφαλος έμεινε μόνο στον ώμο.Κοίταξε το συμφέρον του και καλά έκανε!Όπως καλά θα έκανε αν πήγαινε στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαγ....μπαρδόν ο βάτραχος,πήγε στο χρήμα και δήλωνε ΑΕΚτζής.Πού το παράξενο ρε φίλε;Επειδή δεν το είπε φόρα παρτίδα στούς δημοσιογράφους;Τι λες τώρα....
Και τώρα που κάθεται στην κατεστραμμένη ΑΕΚ και προσπαθεί να την συμμαζέψει,τον βρίζουμε κιόλας.
Κωστένογλου θέμε,Σαβέβσκι θέμε,γιατί αυτούς γουστάρουμε και ανήκουν στην οικογένεια και δεν τρέχει μία που δεν θα γίνουν μεταγραφές,μόνο πωλήσεις,πού τα χρέη οδηγούν την ΑΕΚ στη Δ' εθνική και χίλια δυό.Τέλος πάντων...

Εγώ και από τον Ντέμη και από τον Μπάγεβιτς θα θυμάμαι το σύνολο.Και το σύνολο μού λέει πως προσέφεραν πολλά στην ΑΕΚ.
Αλήθεια...τι ομάδα είναι ο Μπάγεβιτς λες;:smokin: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
28/01/2010, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Πάνο,ποιός παίχτης και ποιός προπονητής ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ στην ιστορία τού ποδοσφαίρου πήρε μεταγραφή και είπε ότι πάει στην ομάδα που τού δίνει τα περισσότερα;
Όταν δηλαδή τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι "γιατί κύριε Κλαπάρχιδε προτιμήσατε τον ΑΟ Πετειναρίου;" τι απάντησε;"Μού τα χώσανε;"
Όοοοχι.."ήρθα σε μια ομάδα που πληροί τίς φιλοφοξίες μου και τού κώλου τα εννιάμερα" απάντησε.
Εδώ ο Σισέ πήγε στον ΠΑΟ για να παίξει τσάμπιονς λιγκ ρε...

Για τον Ντέμη όλοι το ξέραμε πως ήταν ΑΕΚάρας και το δήλωνε δεξιά κι αριστερά.Και είχε και τα ούμπαλα να ρίξει χυλόπιτα στο Σωκρατάκια.
Όταν όμως βρέθηκε στην καρέκλα,ο δικέφαλος έμεινε μόνο στον ώμο.Κοίταξε το συμφέρον του και καλά έκανε!Όπως καλά θα έκανε αν πήγαινε στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαγ....μπαρδόν ο βάτραχος,πήγε στο χρήμα και δήλωνε ΑΕΚτζής.Πού το παράξενο ρε φίλε;Επειδή δεν το είπε φόρα παρτίδα στούς δημοσιογράφους;Τι λες τώρα....
Και τώρα που κάθεται στην κατεστραμμένη ΑΕΚ και προσπαθεί να την συμμαζέψει,τον βρίζουμε κιόλας.
Κωστένογλου θέμε,Σαβέβσκι θέμε,γιατί αυτούς γουστάρουμε και ανήκουν στην οικογένεια και δεν τρέχει μία που δεν θα γίνουν μεταγραφές,μόνο πωλήσεις,πού τα χρέη οδηγούν την ΑΕΚ στη Δ' εθνική και χίλια δυό.Τέλος πάντων...

Εγώ και από τον Ντέμη και από τον Μπάγεβιτς θα θυμάμαι το σύνολο.Και το σύνολο μού λέει πως προσέφεραν πολλά στην ΑΕΚ.
Αλήθεια...τι ομάδα είναι ο Μπάγεβιτς λες;:smokin: :beer: :beer: :beer:

o δικεφαλος θυμασε πως εφυγε απο τον ωμο???και γιατι???για να μεγαλωσει η λιμνη...για να εχει 60.000 καθε κυριακη...μπορει ολοι να λενε για να κονομησουνε...και εγω μαζι σου....αλλα ειναι ο μοναδικος που πρωτα ηθελα να δει την ομαδα να μεγαλωνει και μετα να κονομησει...μην ξαναλεω τους λογους που ΤΟΝ ΕΦΥΓΑΝ...
ο Βατραχακος στα παπαρια μου τι θα ελεγε στους ΑΡΔ...αλλα την κοροιδια στην ''ΓΙΑΓΙΑ'' και στον ''Θειο Λουκα'' δεν θα ξεχαστει ποτε...να κατσει οσο θελει...εγω δεν τον βριζω...απλα ΔΕΝ ασχολουμαι...για να μην πω τους λογους που πιστευω οτι δεν φευγει...
εσυ θα θυμασε τι???απο τον Ντεμη και απο ποιον???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. ο LUIS FIGO...:smokin:
υ.γ.2 ...α ναι...και αλλο να πεις πας σε αλλη ομαδα γιατι εχεις μεγαλυτερες βλεψεις...και αλλο μεχρι την τελευταια στιγμη να ορκιζεσε οτι δεν θα πας πουθενα...και αν παρεις το κυπελο (οτι και να γινει θα μεινεις)....αλλα υπολογισε χωρις τον Απολλων Αθηνων...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ.3 ενα ενα τα βλεπω ρε γαμωτω...ομαδα εεεεε???δολλαριακος αν ηταν στο Αμερικα...τωρα εις τα ευρωπας???δραχμιακος η ευρωικος???θα σε γελασω...:lol:

giobazolias
28/01/2010, 02:38
Κόψε κάτι ρε Δημήτρη να ψωνίζουμ' από σένα. :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

χαχαχα!!!
αντε...........33.
ομως το κυκλο του στο ΠΑΟ τον ειχε κλεισει.......
περπαταγε υπερβολικα και ειχε χαλασει και τα αποδυτηρια!

:beer: :beer: :beer:

vangelis 64
28/01/2010, 02:45
για να μην πω τους λογους που πιστευω οτι δεν φευγει...
Για να πάρει την αποζημίωση ε;:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ θα θυμασε τι???απο τον Ντεμη και απο ποιον???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από τον Ντέμη ότι ήταν ένας πολύ μεγάλος παίχτης,ότι έκανε πράγματα που στην Ελλάδα ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα...

από τον Μπάγεβιτς ότι ήταν επίσης μεγάλος ποδοσφαιριστής,ότι γουρλώναμε τα μάτια μας μ' αυτά που έκανε και ότι,σαν προπονητής,έκανε την ΑΕΚ να παίζει τέτοια μπάλα που όλη η Ελλάδα παραμίλαγε.

υ.γ. ο LUIS FIGO...:smokin:
Δεν το ήξερα αλλά δεν μού φαίνεται περίεργο ειδικά γι' αυτόν τον παίχτη.Δεν ξέρω άλλον που έπαιρνε τη μπάλα και δεν σκεφτόταν σέντρες και μαλακίες."Θα τούς περάσω όλους" έλεγε και το έκανε πολλές φορές.Ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο.Την έβρισκε με τέτοιου είδου προκλήσεις.
Δεν είχε πει όμως ποτέ ότι ήταν οπαδός τής Μπάρτσα.Νομίζω;

υ.γ.2 ...α ναι...και αλλο να πεις πας σε αλλη ομαδα γιατι εχεις μεγαλυτερες βλεψεις...και αλλο μεχρι την τελευταια στιγμη να ορκιζεσε οτι δεν θα πας πουθενα...και αν παρεις το κυπελο (οτι και να γινει θα μεινεις)....αλλα υπολογισε χωρις τον Απολλων Αθηνων...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ.3 ενα ενα τα βλεπω ρε γαμωτω...ομαδα εεεεε???δολλαριακος αν ηταν στο Αμερικα...τωρα εις τα ευρωπας???δραχμιακος η ευρωικος???θα σε γελασω...:lol: Ρε μλκ...σαν απατημένη σύζυγος κάνεις.:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
28/01/2010, 02:51
χαχαχα!!!
αντε...........33.

:beer: :beer: :beer: Φίλε...τέτοιους παίχτες δεν τούς διώχνεις.Δεν ξέρω για αποδυτήρια αλλά ο Δημητράκης έπαιξε πολλή καλή μπάλα στην ΑΕΚ,πράγμα που θα έκανε και στον ΠΑΟ.

Δε με λες...ο Μπορέλι έτρεχε πολύ;Ο Γκονζάλες;Ο Αντωνίου;

Ο Μητρόπουλος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
28/01/2010, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΛΥΜΠΕ VS ΠΑΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΚΥΠΕΛΟ

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Α ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!

ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΙΝΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ????

α και κατι αλλο, οταν λεμε σκοτωσε....εννοουμε εβαλε κρισιμο γκολ.

οχι μειωσε απο 2-0 σε 2-1 οπως στην λεωφορο πχ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ, ο λυμπε δεν ειναι που εχασε μονος του την κεφαλια στο 90 στο οακα, και τον πλακωσατε στις φαπες οταν εμπαινε φυσουνα???ή μηπως και αυτο ψεμματα ειναι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
28/01/2010, 09:59

....το παλλικαρι ηταν βαζελος...το ξεραμε...αλλα δεν ηταν εριστικος

ουτε οταν πεταξε το πεναλτυ με τον παναθηναικο, επιτηδες έξω? :D :D

SnakeMJK
28/01/2010, 10:01
“Γιατρέ μου δεν πάω καλά. Είμαι πρώτος με 8 βαθμούς στο ποδόσφαιρο και χάνω εντός έδρας στο μπάσκετ από κάποια Παρτιζάν. Μήπως είμαι γαύρος;;;”

186951

kalgeorge
28/01/2010, 10:02
χαχαχα!!!
αντε...........33.

:beer: :beer: :beer:

δεν ηταν ακριβως ετσι...ηθελαν να τον διωξουν και του το εδειχναν....και η αντιμετωπιση που ελαβε ηταν η χειροτερη ολων δεδομενης της προσφορας του

kalgeorge
28/01/2010, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
“Γιατρέ μου δεν πάω καλά. Είμαι πρώτος με 8 βαθμούς στο ποδόσφαιρο και χάνω εντός έδρας στο μπάσκετ από κάποια Παρτιζάν. Μήπως είμαι γαύρος;;;”

χαχααχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχ
και μετα βγαινουν τα γαυρακια και λενε οτι παμε μια στο ενα αθλημα και μια στο αλλο :rotflmao:

αχααχχαχα ρε κολοτουμπες καλα λεει ο πανος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SnakeMJK
28/01/2010, 10:19
δεν είναι κωλοτούμπα! είναι απλά αστείο :p
κάπως έτσι δεν ήταν πάντα τα πράγματα; :p

kalgeorge
28/01/2010, 10:24
δεν είναι κωλοτούμπα! είναι απλά αστείο :p
κάπως έτσι δεν ήταν πάντα τα πράγματα; :p

πως ηταν τα πραγματα δηλαδη?:confused:

με μπερδεψες ;)

DUKASII
28/01/2010, 10:29

με μπερδεψες ;) PHRE O GAYROS RE THN EYROLIGA EPEIDH XASATE XTEHS DE TA MATHES??AX
AX
AX
AXAX

SnakeMJK
28/01/2010, 10:31

με μπερδεψες ;)

συνήθως εμείς ήμασταν πρώτοι στο ποδόσφαιρο
και χάναμε στο μπάσκετ...

τώρα έγινε τα κάνετε εσείς αυτά! :p

για το μπάσκετ ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει φέτος... θα φανούν πολλά στον τελικό του κυπέλλου... αν σπάσει εκεί η πράσινη παράδοση, τότε μπορεί να ελπίζουμε κ σε τίποτα καλύτερο...

Akatanomastos
28/01/2010, 10:38
τι λεει χανουμια? θα παρετε τον δημητρακη τον μυταρά?:lol:

SnakeMJK
28/01/2010, 10:44
τι λεει χανουμια? θα παρετε τον δημητρακη τον μυταρά?:lol:

εμένα δεν θα με χάλαγε... απ τον διόγο τον βουτηχτή, καλύτερος θα ναι...

kalgeorge
28/01/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PHRE O GAYROS RE THN EYROLIGA EPEIDH XASATE XTEHS DE TA MATHES??AX
AX
AX
AXAX

ε πες το ρε να μην μενω στην απ'εξω και εκτιθεμαι...:look:

kalgeorge
28/01/2010, 11:03
εμένα δεν θα με χάλαγε... απ τον διόγο τον βουτηχτή, καλύτερος θα ναι...

ο μητσακος εινα πολυ καλος αν και παει απο ομαδα σε ομαδα και εχει καιρο να παιξει...

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ....ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΕΚ????? αφου δεν ενδιαφερονται για παικτες που εχουμε διωξει εμεις η ο γαυρος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
28/01/2010, 11:10
ο τεν κατε δεν τον τελιωσε και τον δημητρακη?:rotflmao:

αυτος ο τεν κατε εχει κλεισει σπιτια και σπιτια:lol:

τελευταια φορα τον θυμαμαι σε κατι πλει οφφ που εκανε παρτι με τα χανουμια:lol:

αλλα και καποιο διαστημα πριν, και απο κει και περα εξαφανισμενος

kalgeorge
28/01/2010, 11:43
ο τεν κατε δεν τον τελιωσε και τον δημητρακη?:rotflmao:

αυτος ο τεν κατε εχει κλεισει σπιτια και σπιτια:lol:

τελευταια φορα τον θυμαμαι σε κατι πλει οφφ που εκανε παρτι με τα χανουμια:lol:

αλλα και καποιο διαστημα πριν, και απο κει και περα εξαφανισμενος

ενταξει δεν τον τελειωσε ο τενκατε , μη λεμε οτι θελουμε....

doctor x
28/01/2010, 12:45
μεγαλο κοουτσαρισμα ο Ζελικο χτες ....κρατησε την Παρτιζαν{χωρις Μαριτς}στους ...64 ποντους!:bigcry:

SnakeMJK
28/01/2010, 13:30
«Γίνε κομμάτι του ΠΑΟΚ».....................

οι μπαοκτζήδες όχι απλά θα γίνουν μέλη κ θα πουν κ ευχαριστώ...
αλλά θα τα σκάσουν και στην MARFIN :p τυχαιο; μπορεί.... :lol:

Lazio
28/01/2010, 14:36
συνήθως εμείς ήμασταν πρώτοι στο ποδόσφαιρο
και χάναμε στο μπάσκετ...

τώρα έγινε τα κάνετε εσείς αυτά! :p

για το μπάσκετ ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει φέτος... θα φανούν πολλά στον τελικό του κυπέλλου... αν σπάσει εκεί η πράσινη παράδοση, τότε μπορεί να ελπίζουμε κ σε τίποτα καλύτερο...

Τωρα θυμηθηκαμε και το μπασκετ ε......... να ειναι καλα ο μεγας Καλαμποκης του Πανιωνιου ......ειστε μεγαλη ομαδα και στο μπασκετ πλεον

:lol:

idi
28/01/2010, 14:46
ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΙΝΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ????

α και κατι αλλο, οταν λεμε σκοτωσε....εννοουμε εβαλε κρισιμο γκολ.

οχι μειωσε απο 2-0 σε 2-1 οπως στην λεωφορο πχ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ, ο λυμπε δεν ειναι που εχασε μονος του την κεφαλια στο 90 στο οακα, και τον πλακωσατε στις φαπες οταν εμπαινε φυσουνα???ή μηπως και αυτο ψεμματα ειναι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλλον εχεις πατησει το κουμπακι που διαγραφει απο τη μνημη σου οτι σε ποναει δεν εξηγηται αλλιως ρε φιλε....

το 04 05 εβαλε το νικητιριο γκολ στο 85 σε ενα παιχνιδι που ηταν καθοριστικο για εμας (τη μαγικη χρονια που ειχαμε το "παρτι")....
το 05 06 εβαλε το πρωτο γκολ στο 86 και ουσιαστικα μας εδωσε τη νικη (τα αλλα δυο μπηκαν στις ...καθυστερισεις....)
το κυπελικο του ειναι εξισου καθοριστικο γιατι ισοφαρισε στις καθυστερισεις και στο 2 παιχνιδι πηραμε τη προκριση

εγω δε θα κρινω... ας κρινουν οι αλλοι... αλλωστε εσυ ακομα δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου εγραφα τις προαλλες οτι ο βαζελος δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο την ΑΕΚ συνολικα τη τελευταια 5ετια και στο απεδιξα με νουμερα... αλλα δε πειραζει.... δε τα οπως θες... τελευταια φορα που σου απανταω αλλωστε ..καθε φορα λεμε τα ιδια..

kalgeorge
28/01/2010, 15:03
μαλλον εχεις πατησει το κουμπακι που διαγραφει απο τη μνημη σου οτι σε ποναει δεν εξηγηται αλλιως ρε φιλε....

το 04 05 εβαλε το νικητιριο γκολ στο 85 σε ενα παιχνιδι που ηταν καθοριστικο για εμας (τη μαγικη χρονια που ειχαμε το "παρτι")....
το 05 06 εβαλε το πρωτο γκολ στο 86 και ουσιαστικα μας εδωσε τη νικη (τα αλλα δυο μπηκαν στις ...καθυστερισεις....)
το κυπελικο του ειναι εξισου καθοριστικο γιατι ισοφαρισε στις καθυστερισεις και στο 2 παιχνιδι πηραμε τη προκριση

εγω δε θα κρινω... ας κρινουν οι αλλοι... αλλωστε εσυ ακομα δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου εγραφα τις προαλλες οτι ο βαζελος δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο την ΑΕΚ συνολικα τη τελευταια 5ετια και στο απεδιξα με νουμερα... αλλα δε πειραζει.... δε τα οπως θες... τελευταια φορα που σου απανταω αλλωστε ..καθε φορα λεμε τα ιδια..

τι να απαντησεις ρε ιντι....
για το ροστερ που μας ελεγες?
για τον προπονητη σου?
για τους στοχους της ομαδος σου? (απο νοεμβριο παλι εξω απο ολα)
για το οτι σε εχουν όλοι παιχνιδακι τους?
για το οτι παλι με νικησες φετος??

τι απο ολα να απαντησεις....
εγω ζητησα απο το παλικαρι να μου βαλει τα γκολ του λυμπε γιατι δεν τα θυμομουν να μας ¨σκοτωνει¨ οπως ειπε...οχι γιατι λεω πως δεν μπηκαν.

οπως οντως δεν θυμαμαι να μας σκοτωνει ο σαραβακος οπως προειπε..

κατσε τωρα φορα τα παλτα σου γιατι εχει πολυυυυυυυυυυυ κρυο εκει στο μειον γάμισε τα

blackbusa
28/01/2010, 16:18
ουτε οταν πεταξε το πεναλτυ με τον παναθηναικο, επιτηδες έξω?

ειναι ισως το μοναδικο μελανο σημειο...που και παλι δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης που του εδωσε εντολη να το σουταρει....ποιος ηταν αραγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...τοσα χρονια στην βαζελα μπερδευεται ο επαγγελματισμος με το αισθημα....

blackbusa
28/01/2010, 16:32
Δεν το ήξερα αλλά δεν μού φαίνεται περίεργο ειδικά γι' αυτόν τον παίχτη.Δεν ξέρω άλλον που έπαιρνε τη μπάλα και δεν σκεφτόταν σέντρες και μαλακίες."Θα τούς περάσω όλους" έλεγε και το έκανε πολλές φορές.Ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο.Την έβρισκε με τέτοιου είδου προκλήσεις.
Δεν είχε πει όμως ποτέ ότι ήταν οπαδός τής Μπάρτσα.Νομίζω;

πωπωπω τι εισαι εσυ ρε???σου εβαλα το πιο τρανο παραδειγμα (φτασμενου κιολλας παιχτη)...οχι ρε...δεν ηταν οπαδος της Barca...αφου την συνδρομη του σαν μελος των blaugrana οταν ηταν στην Real την πλερωνε ο Sanz και ο Perez...:lol: :lol: :lol: θες και αλλους???να σε θυμησω απο Ελλαδα τον μικρο Μητσαρα???τον Φασουλα???τον Γκαλλη???τον βλαχοΣτρατο που καψανε και το ΟΑΚΑ για την παρτη του οι βαζελογαυροι???θα μου πεις μπροστα στην γουρουνοκεφαλη και στο johnny που πηγαν να κερασουν τον Luis ειναι πταισμα αλλα οκ...:smokin:

kalgeorge
28/01/2010, 16:32
ειναι ισως το μοναδικο μελανο σημειο...που και παλι δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης που του εδωσε εντολη να το σουταρει....ποιος ηταν αραγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...τοσα χρονια στην βαζελα μπερδευεται ο επαγγελματισμος με το αισθημα....

παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη μλκ που εχω ακουσει ποτε μου....

ο σαραβακος πεταξε το πεναλτυ εξω επειδη το ειπε ο προπονητης.......

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

blackbusa
28/01/2010, 16:38
παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη μλκ που εχω ακουσει ποτε μου....

ο σαραβακος πεταξε το πεναλτυ εξω επειδη το ειπε ο προπονητης.......

μαλακα θα κανεις νταμπλ και εχεις χασει τα μυαλα σου ε???δεν ειπα αυτο ρε παπαρα...ειπα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ...δεν ξερω αν το εστειλε εξω επιτηδες...μπορει ναι μπορει και οχι...ειναι τι θα μετρησει εκεινη την στιγμη...ο επαγγελματισμος η το συναισθημα...ισως και η τυχη...

υ.γ. να δω σε ποια μπουζουκια θα πανυγηρησετε ρε...ο Δακης και ο ΛΕΠΑ εχουν σταματησει την νυχτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
28/01/2010, 17:27

υ.γ. να δω σε ποια μπουζουκια θα πανυγηρησετε ρε...ο Δακης και ο ΛΕΠΑ εχουν σταματησει την νυχτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα βρουνε λυση μην ανησυχεις...:bigcry:

186998

kalgeorge
28/01/2010, 20:27
μαλακα θα κανεις νταμπλ και εχεις χασει τα μυαλα σου ε???δεν ειπα αυτο ρε παπαρα...ειπα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ...δεν ξερω αν το εστειλε εξω επιτηδες...μπορει ναι μπορει και οχι...ειναι τι θα μετρησει εκεινη την στιγμη...ο επαγγελματισμος η το συναισθημα...ισως και η τυχη...

e re παπαρα διαβασε την συνταξη σου και θα καταλαβεις γιατι μπερδευτηκα...

σου απαντησα και πιο πριν ρεεεεεεεεεε
σοτν βογιατζη για να τραγουδησει και τον υμνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
28/01/2010, 22:31

Η "Μάνδρα του Αττίκ" υπάρχει ακόμα ;;;;;;;:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

irinia
29/01/2010, 05:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
θ7 και τηλέφωνα δεν τα έκανα στα 18 μου πριν 20 χρόνια.
Όσο για το θρεντ δεν κινδυνεύει από εμένα γιατί δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά άσε που κατά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα. Το ύφος είναι πολύ καλύτερο από άλλων

ΧΥΔΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..........ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....!!!

irinia
29/01/2010, 05:22
ΛΥΜΠΕ VS ΠΑΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΚΥΠΕΛΟ

ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.............ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

Αύτός........ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...........ούτε στήν πλάκα....!!!

irinia
29/01/2010, 05:33
καλα ρε παιδια,

απο την μια ειναι ανοητο να λες οτι δεν μας μαμησε ο λυμπε, και απο την αλλη ανοητο να το παρουσιαζεις σαν κατι κακο αυτο ή οτι εχει σχεση με τον τροπο που εφυγε..

ο λυμπε μας εχει ριξει καλα μαμησια, και μας εχει τσουξει
αλλα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας, και καλα μας εκανε
δεν τα κανε ουτε επειδη μας μισει, ουτε για αντιποινα..

εγω τον γουσταρα τον γουσταρω και θα τον γουσταρω, γιατι ηταν παιχτουρα, και με ψυχη

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ...........

Γιατί σεβόταν τόν κόσμο καί τό ψωμί πού είχε φάει.
Κατά μία έννοια,σύμφωνα μέ τά Έλληνικά πρότυπα.
ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.......ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΒΕΣ γιά παράδειγμα
προχθές στό Μάντσεστερ,καί πού ,άνάμεσα σέ 2 αίώνιους έχθρούς....!!!
Έπαγγελματίες είναι καί πρέπει νά ταυτίζονται μέ τόν κόσμο.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.........ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ.
Σάν τόν λυπημένο Σαλπιγγίδη στήν Τούμπα.
Τό κάρφωσε καί μετά ντεμέκ,κατέβασε τό κεφαλι....!!!

ΑΜΑ ΡΕ ΜΛΚ..........ΕΙΣΑΙ ΠΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ @@, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ......
ΕΓΩ..........ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Γιαυτό καί τρώει καί τό κράξιμο τής άρκούδας τώρα πού προσπαθεί νά άνοίξει πόρτα.
Έδώ πάνω...........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.......!!!!!

irinia
29/01/2010, 05:57
μαλλον και εσυ οπως και καποιοι αλλοι δεν εχετε καταλαβει το νοημα...οποισδηποτε παιχτης μπορει να παει να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα γουσταρει (και τον πληρωνει και περισσοτερο βεβαιως βεβαιως)...ο Λυμπε ηρθε στην ΑΕΚ σαν πεταμενος/λουζερ/δενξερωεγω απο τον ΠΑΟ....τιμισε το ψωμι του οσο λιγοι παιχτες γιαυτο και μπηκε και στην καρδια μας....ο Σαραβακος επαιξε στην ΑΕΚ και τιμισε και αυτος το ψωμι του (μας πηγε και στο CL) αλλα δεν μπηκε ποτε στην καρδια μας....το παλλικαρι ηταν βαζελος...το ξεραμε...αλλα δεν ηταν εριστικος...οταν ηρθε ο Μητροπουλος τα πραγματα ηταν ντεμι (αυτος δεν τιμισε το ψωμι του γιατι οταν ηρθε το ειχε φαει ολο :lol: )...ο Γεωργατος αν και επαιξε καλη μπαλλα στην ΑΕΚ επειδη ηταν ενας απο τους εριστικους του ολυμπιακου η δεν ακουγε καλα λογια (οταν επαιζε καλα) η ακουγε μπινελικια (οταν δεν επαιζε καλα)...παντως οσο ηταν στην ΑΕΚ επαιξε μπαλλα...

ολοι οι παραπανω δεν δηλωσαν ΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...απλα επαγγελματιες παιχτες και καλα εκαναν...ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ εκτος απο οτι εγινε ανθρωπος στην ΑΕΚ δηλωνε (και δηλωνει ακομα παναθεμα του) ΑΕΚΤΖΗΣ...αν ελεγε τοτε...''μαγκες ο Κροκους μου δινει τριπλασια και θα παω εκει'' παλι θα ακουγε μπινελικια (λογικο) αλλα μετα απο λιγο καιρο θα τελειωνε το θεμα...θα ακουγε παντα μπινελικια αλλα δεν θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα τα γνωστα μαλακισμενα απο καποιους κολλημενους...ο Ντεμης δηλωσε/δηλωνε ΑΕΚΤΖΗΣ και στην κρισιμη ηλικια του να παρει κανα φραγκο προτιμησε την ομαδα της καρδιας του (με το 1/3 των χρηματων απο οτι ακουστηκε) απο το να παει στον αντιπαλο...γιαυτο και μπηκε και θα παραμεινει στην καρδια ολων των αγνων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...

υ.γ. αν προσεξετε λιγο την ιστορια...οι ιδιοι που εκαναν τα ακραια κατα του Βατραχου οταν εφυγε και γυρισε και τωρα κανουν κοκοκο...οι ιδιοι ειναι παλι που ειχαν εναν παιχτη σαν θεο και μολις τους εκοψε τις παροχες τον κανανε επικυρηγμενο νουμερο 1....
υ.γ.2 ναι...για τους πανυγηρισμους ειμαι απολυτα σιγουρος...σε ολους μεσα ειμουνα...:smokin:

ΞΥΠΝΑ............ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Ό κοντός έκανε άπόσβεση στό πολλαπλάσιο....

ΞΥΠΝΑ ΠΙΑ............ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ

Όποιος είναι ΑΕΚ...........είναι ΑΕΚ
Ούτε λίγο είναι,ούτε πολύ.....!!!

kalgeorge
29/01/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.............ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

Αύτός........ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...........ούτε στήν πλάκα....!!!

ela re vrikes kai upostirikti....apo kapou eprepe na piasteis kai esy :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
29/01/2010, 08:23

ΑΜΑ ΡΕ ΜΛΚ..........ΕΙΣΑΙ ΠΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ @@, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ......
ΕΓΩ..........ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Γιαυτό καί τρώει καί τό κράξιμο τής άρκούδας τώρα πού προσπαθεί νά άνοίξει πόρτα.
Έδώ πάνω...........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.......!!!!!

AAAAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXXA

πραγματικα δινεις ρεστα ρε παππουλη....τετοιες βλακειες δεν τις λεει ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!

ακους εκει να πει ο σαλπι λεει ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ με παοκ γιατι ετσι γουσταρω..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεε

ααχααχχαχαχαχαχααχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχα χααχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχαχχααχχαχα χχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

sakisdani750
29/01/2010, 10:23
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Μου(με) εχει φυγει το κεφαλι με αυτα που ακουω εδω μεσα.....:wacko: :dizzy: :rotflmao: :confused:

terens δεν ειναι ολα τοσο ευκολα για αυτα που λες για σαλπι μιλαμε για συμβολια για λεφτα και υποχρεωσεις που εχεις στην εκαστοτε ομαδα σου!!!

DUKASII
29/01/2010, 10:34
AAAAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXXA

πραγματικα δινεις ρεστα ρε παππουλη....τετοιες βλακειες δεν τις λεει ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!

ακους εκει να πει ο σαλπι λεει ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ με παοκ γιατι ετσι γουσταρω..:

τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεε

ααχααχχαχαχαχαχααχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχαχα χααχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχαχχααχχαχα χχαχαχαχαχαχαχαχααχχα mpa mi to les emena oyte sto dimotiko de mafinan na allazo omada...:sad: :sad:

de paizo de paizo de paizo...eimai paok.

:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
29/01/2010, 10:37
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

blackbusa
29/01/2010, 10:46
ΞΥΠΝΑ............ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Ό κοντός έκανε άπόσβεση στό πολλαπλάσιο....

ΞΥΠΝΑ ΠΙΑ............ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ

Όποιος είναι ΑΕΚ...........είναι ΑΕΚ
Ούτε λίγο είναι,ούτε πολύ.....!!!

Να καταλαβω...δηλαδη τωρα μου λες οτι ο Ντεμης στα 23 του αποφασιζοντας να παει στην ΑΕΚ αντι στον Ολυμπιακο με το 1/3 των χρηματων ηξερε οτι...θα μας πουλησει ο Τροχανας σε κατι Εβραιους που εκαναν ξεπλυμα...για να μας παρει ο BigMac που ανοιξε την μεγαλυτερη καφετερια του κοσμου στους Θρακομακεδονες...ωστε να φτασουμε στο σημειο της οικονομικης καταστροφης και στα προθυρα διαλυσης...για να γυρισει σαν Μεσσιας/προεδρος το 2004 σταματωντας το ποδοσφαιρο στα 31 του...και να κονομησει για μια τετραετια πολλαπλασια και να την κανει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
29/01/2010, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Μου(με) εχει φυγει το κεφαλι με αυτα που ακουω εδω μεσα.....:wacko: :dizzy: :rotflmao: :confused:

terens δεν ειναι ολα τοσο ευκολα για αυτα που λες για σαλπι μιλαμε για συμβολια για λεφτα και υποχρεωσεις που εχεις στην εκαστοτε ομαδα σου!!!

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ????

Ο Σαλπι επρεπε να παει στνο πατερα και να του πει...

κοιτα να δεις φιλαρακι...ολα καλα και ωραια..ΑΛΛΑ....εγω
α) δεν θα παιζω με παοκ γιατι ειναι η ομαδα μου
β) δεν θα παιζω με μηχανιωνα αν κληρωθουμε κανα κυπελλο γιατι απο εκει ειναι ενα ξαδερφακι μου και δεν γουσταρω να το στενοχωρησω
γ) καποια σαββατοκυριακα μεσα στο χρονο δεν γουσταρω να παιζω και θα τα παιρνω αδεια τριήμερη (θα σε ενημερωνω εγκαιρως ποιά )

αυτα και ΑΜΑ γουσταρεις

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχχαχαχαχααχχαχ ααχχαχχα
χααχχαχαχαχααχαχχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχαχαχαχααχ
χαχαχααχαχαχααχαχχ

δεν μπορω αλλο εχω λιωσει

kalgeorge
29/01/2010, 11:38
mpa mi to les emena oyte sto dimotiko de mafinan na allazo omada...:sad: :sad:

de paizo de paizo de paizo...eimai paok.

:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

φαντασου σκηνικο στην φυσουνα...

νιομπλιας : ελα ρε μητσο....βγες ρε αγορι μου να παιξουμε...
σαλπι : (με στραβωμενο υφος ) οχι ρε κοοουτς...αφου σου ειπα, με παοκ δεν παιζω....τι δεν καταλαβαινετε δηλαδη???/

χαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ ααχαχχαχααχχα

α ρε παππουλη...με καθε ποστ απλα ξεφτιλιζεσαι περισσοτερο

DUKASII
29/01/2010, 11:44
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

φαντασου σκηνικο στην φυσουνα...

νιομπλιας : ελα ρε μητσο....βγες ρε αγορι μου να παιξουμε...
σαλπι : (με στραβωμενο υφος ) οχι ρε κοοουτς...αφου σου ειπα, με παοκ δεν παιζω....τι δεν καταλαβαινετε δηλαδη???/

χαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ ααχαχχαχααχχα

α ρε παππουλη...με καθε ποστ απλα ξεφτιλιζεσαι περισσοτερο poia fysoyna re?
dipla ston patera sti kerkida
...

p:ela bre agori moy bale ta karfia soy kai paixe...
salpi: soy pa eimai paok mi me spas ta paparia...oxoyyyy

p: ma ela re dimitraki k ego tha soy paro fanela natso garcia k ivic tis gnisies tis silektikes apo to karaiskaki..

salpi: oxi oxi oxi..me blepei k i mama moy de mporo na paixo apenanti sti paokara.

k oxi mono..fantasoyton me fanela toy mpormpoki stin exedra leme..:lol: :bawl: :rotflmao:

kalgeorge
29/01/2010, 11:47
poia fysoyna re?
dipla ston patera sti kerkida
...

p:ela bre agori moy bale ta karfia soy kai paixe...
salpi: soy pa eimai paok mi me spas ta paparia...oxoyyyy

p: ma ela re dimitraki k ego tha soy paro fanela natso garcia k ivic tis gnisies tis silektikes apo to karaiskaki..

salpi: oxi oxi oxi..me blepei k i mama moy de mporo na paixo apenanti sti paokara.

k oxi mono..fantasoyton me fanela toy mpormpoki stin exedra leme..:lol: :bawl: :rotflmao:

μλκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ εχω λειωσει λεμεεεεε

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

μη ΜΕ σπας τα παπαρια ...χα.χχχχαχαχχαχααχχααχαχαχχχααχχα

εδιτ¨ ο νατσο γκαρσια παιζει στον αρη ρε :rotflmao:

el_hymador
29/01/2010, 11:53

ειδικα αυτο...το φανταζομαι απλως...

:lol: :lol: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol:

DUKASII
29/01/2010, 11:53

εδιτ¨ ο νατσο γκαρσια παιζει στον αρη ρε :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
29/01/2010, 11:55

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

DUKASII
29/01/2010, 11:55
to mono poy emeine meta apo ton salpi einai na bgei k o natso scocco na pei oti einai gayros apo koynia kai thelei na paei ekei..giati stin aek einai paidiki xara i proponisi..kai sto gayro kanoyne sovari doyleia poy fenete alloste k sto gipedo...

:D

are k na moyna proedros leme...:evil:

kalgeorge
29/01/2010, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειδικα αυτο...το φανταζομαι απλως...

:lol: :lol: :

κοροιδευε...να βγει ο βαγγελης να σου πει για τον μπορμποκη τωρα να σου δειξει αυτος :lol: :bawl:

φαντασου να φοραει μπλουζα αλεξιου :bawl: :bawl:

ή μπλουζα μπαλαφα :bawl: :bawl:

ή ράντε πάπριτσα :bawl: :bawl:
μλκς εχω λιωσειιιιιιιιιι

edit: πατερας: δημητρακη αν δεν μπεις μεσα θα παρω τηλεφωνο την μανα σου

ντριιιν...κυρια σαλπι? (γγίδη) για σας παρακαλω πειτε μια κουβεντα στον μικρο δημητρακη να μπει να παιξει γιατι αρνειται....σας τον δινω....

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
29/01/2010, 12:01
to mono poy emeine meta apo ton salpi einai na bgei k o natso scocco na pei oti einai gayros apo koynia kai thelei na paei ekei..giati stin aek einai paidiki xara i proponisi..kai sto gayro kanoyne sovari doyleia poy fenete alloste k sto gipedo...

:D

are k na moyna proedros leme...:evil:

ασε γιατι αυτο εμπεριεχει κινδυνο.....
φαντασου τωρα να βγει ο ......ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ και να αρνειται να παιξει κοντρα στον αρη...

τι θα κανετε τοτε?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧ ΑΧΑΧΧΑ

δεν μπορω αλλο.....βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηη :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
29/01/2010, 12:03
Σκέψου να παρει ο Σαλπι μεταγραφή για εξω (πχ μια Φιορεντινα), να παιξει Γιουροπα Λιγκ, να κληρωθουν με μΠαοκ και να τους πει "δεν παιζω"

:bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 12:21
σενάριο για στοίχημα σήμερα...

Διπλό της ΑΕΚ και άσσο του ΟΣΦΠ... σαν ακούγεται περιέργο;... να πω την γνώμη μου;

1. Ο ΠΑΟ όσο και αν θέλει ο Νιόμπλιας να τους έχει σε εγρήγορση , είναι ηλίου φαεινότερον οτι είναι σε ευεξία. Σε εφυσηχασμό οτι δύσκολα χάνει την κούπα, ειδικά με την κατάσταση του κόκκινου σήμερα. Αυτό συνήθως φέρνει χαστούκια... συνήθως είπα , έτσι;

2. Ο Σκόκο θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του. Είναι λογικό οτι και στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ θα δώσει οτι μπορεί. Ειδικά αν θέλει να πάει και ΟΣΦΠ, τότε θα κάνει ακόμα περισσότερα για ευνόητους λόγους.

3. Οι παίκτες της ΑΕΚ πληρώθηκαν και έχουν και λαμβάνει πριμ... είναι σίγουρο οτι αυτά τα χρήματα τα θέλουν.

4. Ο ΟΣΦΠ και ο Κόκκαλης θα κινήσουν οτι τους έχει μείνει απο παρασκήνιο. Μην παραξενευθείτε αν δείτε μαϊμούδιστικα σφυρίγματα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να ξέρουμε μαθηματικά πως ο ΟΣΦΠ αν κερδίσει η ΑΕΚ πάει στους -5 και ακολουθεί ντέρμπυ του ΠΑΟ με ΠΑΟΚ αλλά και με τον ΟΣΦΠ... μαθηματικά οχι μόνο έχει ελπίδες... αλλά βάσιμες πιθανότητες. Κανείς όμως δεν κάθεται να κάνει λογαριασμούς, εκτός μάλλον του Κόκκαλη που το είπε ανοιχτά... "επενδύσεις και μεταγραφές μόνο όταν πλησιάσουμε τον ΠΑΟ".... οχι "ΑΝ" αλλά "ΟΤΑΝ"... κάτι μάλλον έχει στο μυαλό του.

5. H AEK πρέπει να κερδίσει γιατί αν το κάνει μόνο η Τρίπολη, playoff τέρμα... Αυτό το ξέρουν όλοι μέσα στον δικέφαλο... το τι θα κάνουν... είναι άλλο θέμα.

παρεπιπτόντως..,. το διπλό της ΑΕΚ δίνει 3,5... και η ισοπαλία 2,7... αυτό χθές το βράδυ.

Αίντε να δούμε τι θα γίνει.

Gandalf

kalgeorge
29/01/2010, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

5. H AEK πρέπει να κερδίσει γιατί αν το κάνει μόνο η ΤΡΙΠΟΛΗ , playoff τέρμα... Αυτό το ξέρουν όλοι μέσα στον δικέφαλο...

Gandalf

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
μεγαλη ομαδα η αεκ λεμε :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 12:26
εσείς κοιτάχτε μην σκάσει κανά διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ... καλού κακού παιξε ενα 20αρικακι στην ΑΕΚ και το διπλό της... μην πείς οτι μετά δεν στο είπα.

Gandalf

kalgeorge
29/01/2010, 12:28
εσείς κοιτάχτε μην σκάσει κανά διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ... καλού κακού παιξε ενα 20αρικακι στην ΑΕΚ και το διπλό της... μην πείς οτι μετά δεν στο είπα.

Gandalf

ενταξει αν σκασει εσκασε...

σιγα μην παιξω 20 στην αεκ ρε :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
29/01/2010, 12:33

Gandalf

Δε μΕ λες ρε Μάγε...

Σάββατο στην τριτη ιπποδρομία να παιξω γκανιάν την Ispahan Rose ή τον Fiery Eyes; :confused:

DUKASII
29/01/2010, 12:36
re paides exoyme k kana noymeraki gia to tzoker sigoyro..tora poy xei k tzak pot?:rotflmao: :lol: :bawl:

DUKASII
29/01/2010, 12:36
ego leo to paixnidaki einai OVER..

...

opos alloste ola ta paixnidia tis aek..gia opoion exei ligo mati..

kalgeorge
29/01/2010, 13:12
ego leo to paixnidaki einai OVER..

...

opos alloste ola ta paixnidia tis aek..gia opoion exei ligo mati..

φιλε μην το λες....εχω inside information...τα πραγματα ειναι ασχημα θα παιξουμε μαλλον με μείον 4-5 παικτες..

α) κατσουρανης ειναι αεκ λεει(παναθηναικος ειναι αλλα λεμε τωρα) και δεν θα κατεβει υπαρχει ορος στο συμβολαιο

β) νινης δεν κατεβαινει γιατι εχει μεγαλωσει με αφισες Τζίμυ Πατίκα και Δημήτρη Πιά:bawl:
γ) τζορβας εχει ηρωα απο μικρο τον Χρηστο Αρβανιτη και επισης δεν παιζει.
δ) ζιλμπερτο σιλβα αεκτζης απο τα γενοφασκια του και δεν θα κατεβει

και κατι ακουγεται οτι ο σαλπι ΔΕΝ θα κατεβει γιατι το εμβλημα της αεκ του θυμιζει αυτο του παοκ και τον πιανουν τα ψυχολογικα του

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 13:16
φιλε μην το λες....εχω inside information...τα πραγματα ειναι ασχημα θα παιξουμε μαλλον με μείον 4-5 παικτες..

α) κατσουρανης ειναι αεκ λεει(παναθηναικος ειναι αλλα λεμε τωρα) και δεν θα κατεβει υπαρχει ορος στο συμβολαιο

β) νινης δεν κατεβαινει γιατι εχει μεγαλωσει με αφισες Τζίμυ Πατίκα και Δημήτρη Πιά

και κατι ακουγεται οτι ο σαλπι ΔΕΝ θα κατεβει γιατι το εμβλημα της αεκ του θυμιζει αυτο του παοκ και τον πιανουν τα ψυχολογικα του

τι μλκς....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

DUKASII
29/01/2010, 13:21

β) νινης δεν κατεβαινει γιατι εχει μεγαλωσει με αφισες Τζίμυ Πατίκα και Δημήτρη Πιά:bawl:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: kala den ennooysa re oti einai over epeidi tha nikisete ax
ax

ax
axax
ax
ax
ax

malaka ti psonisane oi vazeloi TELOS.

kalgeorge
29/01/2010, 13:26
kala den ennooysa re oti einai over epeidi tha nikisete ax
ax

ax
axax
ax
ax
ax

malaka ti psonisane oi vazeloi TELOS.

ουτε εγω ειπα οτι θα νικησουμε ρε
ειπα οτι θα παιζουμε με ελλειψεις :rotflmao:

DUKASII
29/01/2010, 13:33
ουτε εγω ειπα οτι θα νικησουμε ρε
ειπα οτι θα παιζουμε με ελλειψεις :rotflmao: KALA THA NIKHSETE ALLA TO PAIXNIDI THA GINEI SKORPOXORI NOMIZO..(opos ola tis aek xanaleo)

giobazolias
29/01/2010, 13:57

:a5: :a5: :a20: :a20: :a028: :a028:

STOYBI
29/01/2010, 14:10
σενάριο για στοίχημα σήμερα...

Διπλό της ΑΕΚ και άσσο του ΟΣΦΠ... σαν ακούγεται περιέργο;... να πω την γνώμη μου;

.

4. Ο ΟΣΦΠ και ο Κόκκαλης θα κινήσουν οτι τους έχει μείνει απο παρασκήνιο. Μην παραξενευθείτε αν δείτε μαϊμούδιστικα σφυρίγματα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να ξέρουμε μαθηματικά πως ο ΟΣΦΠ αν κερδίσει η ΑΕΚ πάει στους -5 και ακολουθεί ντέρμπυ του ΠΑΟ με ΠΑΟΚ αλλά και με τον ΟΣΦΠ... μαθηματικά οχι μόνο έχει ελπίδες... αλλά βάσιμες πιθανότητες. Κανείς όμως δεν κάθεται να κάνει λογαριασμούς, εκτός μάλλον του Κόκκαλη που το είπε ανοιχτά... "επενδύσεις και μεταγραφές μόνο όταν πλησιάσουμε τον ΠΑΟ".... οχι "ΑΝ" αλλά "ΟΤΑΝ"... κάτι μάλλον έχει στο μυαλό του.

5. H AEK πρέπει να κερδίσει γιατί αν το κάνει μόνο η Τρίπολη, playoff τέρμα... Αυτό το ξέρουν όλοι μέσα στον δικέφαλο... το τι θα κάνουν... είναι άλλο θέμα.

παρεπιπτόντως..,. το διπλό της ΑΕΚ δίνει 3,5... και η ισοπαλία 2,7... αυτό χθές το βράδυ.

Αίντε να δούμε τι θα γίνει.

Gandalf

Και γιατι ρε μαγε δεν χρησιμοποιησε οτι του εχει μεινει στο παρασκηνιο για να νικησουμε εσας στο μεταξυ μας παιχνιδι ....????

:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Οχι τιποτα αλλο να μην υποχρεωνετε κι ολας... :bigcry: :bigcry:

irinia
29/01/2010, 15:55
Να καταλαβω...δηλαδη τωρα μου λες οτι ο Ντεμης στα 23 του αποφασιζοντας να παει στην ΑΕΚ αντι στον Ολυμπιακο με το 1/3 των χρηματων ηξερε οτι...θα μας πουλησει ο Τροχανας σε κατι Εβραιους που εκαναν ξεπλυμα...για να μας παρει ο BigMac που ανοιξε την μεγαλυτερη καφετερια του κοσμου στους Θρακομακεδονες...ωστε να φτασουμε στο σημειο της οικονομικης καταστροφης και στα προθυρα διαλυσης...για να γυρισει σαν Μεσσιας/προεδρος το 2004 σταματωντας το ποδοσφαιρο στα 31 του...και να κονομησει για μια τετραετια πολλαπλασια και να την κανει???

OXI ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........ΟΧΙ

Άλλο είναι τό συμπέρασμα,μή μέ τρελλαίνεις.....

ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ............ΑΛΛΑΖΟΥΝ

ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ........ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ

ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ.......!!!

Έξάλλου παιδιά έχει ό άνθρωπος νά θρέψει πιά.....!!!

kalgeorge
29/01/2010, 16:08
ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

τούμπα όλα λεμεεε

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

http://www.sport24.gr/html/ent/037/ent.341037.asp

vangelis 64
29/01/2010, 16:21
ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

τούμπα όλα λεμεεε

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

http://www.sport24.gr/html/ent/037/ent.341037.asp Τι μλκς!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
29/01/2010, 16:27
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ..........ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Όποιος θυμάται τό Σαλπιγγίδη στήν Τούμπα μετά τό γκόλ
πού έβαλε καί έχει κάκκαλα........
ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!!

ΣΤΌ ΓΉΠΕΔΟ ΜΈΣΑ ΗΤΑΝ......ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ..........!!!

Καί όμως πανάσχετοι ,έχουν γίνει πολλά τέτοια συμβόλαια πού είτε ό
παίκτης είτε ή όμάδα έβαλε τέτοιν όρο...!!!
Άλλοτε έπίσημα καί άλλοτε κάτω άπό τό τραπέζι,κάνοντας γιά
παράδειγμα τόν τραυματία...!!
Όποιος έχει μυαλό άς θυμηθεί,είδικά σέ γαύρους άπευθύνομαι...!!!

Όταν όμως δέ θές νάσαι καραγκιόζης στό γήπεδο πάς στόν πρόεδρο
καί λές.........δέ θέλω νά παίξω ,είναι ή πατρίδα μου ,είναι οί συγγενείς μου,
είναι ό τόπος πού θέλω νά τελειώσω τήν καρριέρα μου καί δέν άντέχω τίς
άποδοκιμασίες τών συμπατριωτών μου γιατί έφυγα μέ τόν τρόπο πού...
ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ............. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ
ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ

ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ..........ΤΕΒΕΣ...........ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ.....!!!!προχθές στό 2-1 τής Σίτυ ,όσοι βλέπουν μπάλλα φυσικά

Γιά όσους δέν τό κατάλαβαν άκόμα............ή θέση πού έγραψα ήταν
τού παικταρά σας ....ΒΑΖΕΛΟΙ.........καί όχι άποψη μου....!!!

Άν είχε λοιπόν.........ΑΝΤΕΡΑ..........Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ........
Ή θά πήγαινε στήν 4 νά πανηγυρίσει πού τούς έσκισε.........
Ή θάλεγε........πρόεδρε έγώ δέν κατεβαίνω γιατί είμαι
Παοκτσάκι.....!!

Καί έπειδή όλοι οί γνωστοί συγγενείς καί φίλοι είναι έδώ........
έκανε τή βαρυπενθούσα χήρα μόλις πέταξε τό μπαλλάκι, πού μετά
μανίας κυνηγούσε καθώς έτρωγε τά μπινελίκια άπό όλο τό γήπεδο...!!!

Θά τό θέλατε πολύ μερικοί..........πού περιμένετε στή γωνία

ΑΛΛΑ ΠΙΕΙΤΕ.........ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΟ ΠΡΩΤΑ............ΞΕΘΟΛΩΝΕΙ.....!!!

kalgeorge
29/01/2010, 16:34
[B

:wave2: [/B]

:rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl: ρε μην προσπαθεις λεμε...

πιο φτελι δνε μπορεις να γινεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ισως φταιει ο......αερας (αν λεγεται ετσι η μποχα) του θερμαικου
:rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

irinia
29/01/2010, 16:41
http://www.youtube.com/watch?v=Jw7lEqZwRCk

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΛΚΣ.............ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ....!!!

Στεναχώρια ό τύπος έ........

Άλλά καί τί άσίστ.....!!!!!ό πρώην

ΟΥΣΤ...........ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.........

irinia
29/01/2010, 16:43
:rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl: ρε μην προσπαθεις λεμε...

πιο φτελι δνε μπορεις να γινεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ισως φταιει ο......αερας (αν λεγεται ετσι η μποχα) του θερμαικου
:rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΡΜΑΙΚΟ .........ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τά ξαναλέμε...............μέχρι τότε ρούφα τή μπόχα...!!!

el_hymador
29/01/2010, 16:58

Εχουμε Σαρωνικο και Νοτιο Ευβοϊκο που βρωμανε περισσοτερο...σε παω και μια κοντρα στα κολοβακτηριδια αμα λαχει...:smokin:

οριστε μας, που θα μας πεις οτι ο Θερμαϊκος ειναι πιο βρωμικος!!!:mad:

υ.γ. Η μπουγατσα με τρενο (το μετρο για...) τελειωσε η ακομα το παλευετε;

kalgeorge
29/01/2010, 17:18
http://www.youtube.com/watch?v=Jw7lEqZwRCk

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΛΚΣ.............ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ....!!!

Στεναχώρια ό τύπος έ........

Άλλά καί τί άσίστ.....!!!!!ό πρώην

ΟΥΣΤ...........ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.........

γερο ξεφτιλα δεν ειναι το πρωτο που δεν πανηγυριζει...ειναι πολλα...

ειστε κομπλεξικοι και αχαριστοι..ο σαλπι με την μεταγραφη του σας εσωσε απο την δ εθνικη, και συνεχεια διατυμπανιζει οτι ειναι παοκ...οτι γουσταρει παοκ....παοκ παοκ παοκ...

και εσεις τον κραζετε..
για να δειτε ποσο μλκς ειστε (οχι ολοι βεβαια)

kalgeorge
29/01/2010, 17:19

γιατι να βαλουμε θερμαικο ρε?? πρεπει ντε και καλα να βρωμισουμε???

ρε τον γερο ξεφτιλα :lol:

kalgeorge
29/01/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

οριστε μας, που θα μας πεις οτι ο Θερμαϊκος ειναι πιο βρωμικος!!!:mad:

;

ε μα....αν ειναι δυνατον...

πηγαινε να φας ψαρακι στον πειραια να δεις ποιος βρωμαει περισοτερο

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

kalgeorge
29/01/2010, 17:50
ρε συ ακατανομαστε...λυπηθηκες που εφυγε ο μεσος παικτης σου??:rotflmao: :rotflmao:

μαλεζανι :a23: :a23:

παρακαλω να κρεμαστει η φανελα με το ονομα μαλεζανι στην οροφη του οακα

kalgeorge
29/01/2010, 17:55
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

187078

giobazolias
29/01/2010, 19:48
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ..........ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Όποιος θυμάται τό Σαλπιγγίδη στήν Τούμπα μετά τό γκόλ
πού έβαλε καί έχει κάκκαλα........
ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!!

ΣΤΌ ΓΉΠΕΔΟ ΜΈΣΑ ΗΤΑΝ......ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ..........!!!

Καί όμως πανάσχετοι ,έχουν γίνει πολλά τέτοια συμβόλαια πού είτε ό
παίκτης είτε ή όμάδα έβαλε τέτοιν όρο...!!!
Άλλοτε έπίσημα καί άλλοτε κάτω άπό τό τραπέζι,κάνοντας γιά
παράδειγμα τόν τραυματία...!!
Όποιος έχει μυαλό άς θυμηθεί,είδικά σέ γαύρους άπευθύνομαι...!!!

Όταν όμως δέ θές νάσαι καραγκιόζης στό γήπεδο πάς στόν πρόεδρο
καί λές.........δέ θέλω νά παίξω ,είναι ή πατρίδα μου ,είναι οί συγγενείς μου,
είναι ό τόπος πού θέλω νά τελειώσω τήν καρριέρα μου καί δέν άντέχω τίς
άποδοκιμασίες τών συμπατριωτών μου γιατί έφυγα μέ τόν τρόπο πού...
ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ............. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ
ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ

ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ..........ΤΕΒΕΣ...........ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ.....!!!!προχθές στό 2-1 τής Σίτυ ,όσοι βλέπουν μπάλλα φυσικά

Γιά όσους δέν τό κατάλαβαν άκόμα............ή θέση πού έγραψα ήταν
τού παικταρά σας ....ΒΑΖΕΛΟΙ.........καί όχι άποψη μου....!!!

Άν είχε λοιπόν.........ΑΝΤΕΡΑ..........Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ........
Ή θά πήγαινε στήν 4 νά πανηγυρίσει πού τούς έσκισε.........
Ή θάλεγε........πρόεδρε έγώ δέν κατεβαίνω γιατί είμαι
Παοκτσάκι.....!!

Καί έπειδή όλοι οί γνωστοί συγγενείς καί φίλοι είναι έδώ........
έκανε τή βαρυπενθούσα χήρα μόλις πέταξε τό μπαλλάκι, πού μετά
μανίας κυνηγούσε καθώς έτρωγε τά μπινελίκια άπό όλο τό γήπεδο...!!!

Θά τό θέλατε πολύ μερικοί..........πού περιμένετε στή γωνία

ΑΛΛΑ ΠΙΕΙΤΕ.........ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΟ ΠΡΩΤΑ............ΞΕΘΟΛΩΝΕΙ.....!!!

Ξερεις εσυ κανα ποδοσφαιριστη τα τελευταια 10 χρονια που προσφερε περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απο οσα προσφερε ο Σαλπιγγιδης???????

Πηγε στον ΠΑΟΚ χωρις να κοστισει τιποτα...............
Οσα χρονια επαιξε στον ΠΑΟΚ ηταν παντα ο καλυτερος του παικτης...........
Και εφυγε απ τον ΠΑΟΚ προσφεροντας στην ομαδα τα 2 ποιο συμαντικα εκατομμυρια.............αυτα που σωσαν τον ΠΑΟΚ απ την ολικη καταστροφη..............
Ενω θα μπορουσε να κανει αυτο που καναν οι περισσοεροι παικτες και να την κανει ως ελευθερος κανοντας προσφυγη και διαπραγματευοντας το συμβολαιο του με τη νεα του ομαδα ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ και φυσικα περισσοτερα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πηγε στον αιωνιο αντιπαλο τον ΑΡΗ αλλα ουτε καν σε ομαδα που -εκεινο τον καιρο- ειχε ιδιους στοχους με τον ΠΑΟΚ!!!
Ουτε ειχε κανει κρυγη συμφωνια με τη νεα του ομαδα πριν ληξει το συμβολαιο του με τον ΠΑΟΚ!!!

Και στην τελικη.........τα 2/5 της καριερας του που αφιερωσε για την ομαδα του ειναι υπεραρκετα!
Τι να κανει οταν μια γαμημενη καριερα κραταει 10/15 χρονια???
Να ψωμολυσαξει για τα ιδανικα ενω εχει την ευκαρια να φτιαχτει?????

ΑΝΤΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ ΑΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ -αναγκαστικα- ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ???????!!!!!!!!

Καλα εκανε που ειχε σκυλιασει να βαλει γκολ στον ΠΑΟΚ γιατι του ειχαν ζαλισει τ αρχιδια!!!
Καλα εκανε που δεν πανυγυρισε γιατι ξερει τι κομπλεξικοι ειναι οι φανατικοι -ολων των ομαδων- και ηξερε οτι θα του δημιουργουσαν περισσοτερα προβληματα απο αυτα που ηδη του δημιουργουσαν (και ακομα του δημιουργουν)!!!

Το αν ο Σαλπι εχει .............ΑΝΤΕΡΑ........το εδειξε οταν ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ οπου πηγε και εκανε νοημα στην 4 να σωπασει μετα απο δικο του γκολ, για τις ΑΔΙΚΕΣ αποδοκιμασιες κατα των συμπαικτων του και του ιδιου.......μια εποχη οπου η ομαδα δε τραβαγε γιατι δεν ειχε παικτες!!!

Ο συσχετισμος με τον Τεβες δεν κολλαει με την περιπτωση του Σαλπιγγιδη!!!!
Ο Τεβες ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ απ τον Φεργιουσον και ειχε καθε λογο να πανυγυρισει.............
το ποιο σωστο φυσικα θα ηταν να παει να πανυγυρισει μπροστα στο Φεργκιουσον:lol:

Μακαρι να μεινει κ αλλο στον ΠΑΟ αλλα και αν θελει να φυγει του ευχομαι οτι καλυτερο γιατι................
-ειναι ικανοτατος παικτης............
-ειναι τιμιος και εχει ηθος..................
-ειναι ειλίκρινης γιατι ποτε δεν πουλησε οπαδιλικι σε μας.............δηλωνε ΠΑΟΚ!
-δινει παντα την ψυχη του στο 90λεπτο και παιζει για την ομαδα και οχι την παρτυ του!
-γιατι αξιζε/αξιζει να παιξει και σε μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα!

οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ θα πρεπει να αισθανονται περιφανοι γι αυτον τον παικτη γιατι ειναι δικο τους παιδι!

kalgeorge
29/01/2010, 21:03
Ξερεις εσυ κανα ποδοσφαιριστη τα τελευταια 10 χρονια που προσφερε περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απο οσα προσφερε ο Σαλπιγγιδης???????

τον κουτσόπουλο

:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

kalgeorge
29/01/2010, 21:06
βαγγέλη και άλλη απώλεια ρε :bigcry: :bigcry:

που πανε ρε ολες οι παικτούρες???

http://www.sport24.gr/html/ent/178/ent.341178.asp

Akatanomastos
29/01/2010, 21:41
ρε συ ακατανομαστε...λυπηθηκες που εφυγε ο μεσος παικτης σου??:rotflmao: :rotflmao:

μαλεζανι :a23: :a23:

παρακαλω να κρεμαστει η φανελα με το ονομα μαλεζανι στην οροφη του οακα

ρε χουμοριστα, να δω τωρα αν τραυματιστει ζιλμπερτο(στο τσακ δεν την επαθε) ή κατσουρ

μετα δεν θα εχεις αμυντικο χαφ στον παγκο, θα παιζουν ολα μεσα

kalgeorge
29/01/2010, 21:45
ρε χουμοριστα, να δω τωρα αν τραυματιστει ζιλμπερτο(στο τσακ δεν την επαθε) ή κατσουρ

μετα δεν θα εχεις αμυντικο χαφ στον παγκο, θα παιζουν ολα μεσα

θα βρουμε εναν στο δρομο και θα τον βαλουμε

απο τον στέκα καλυτερος θα ειναι

Akatanomastos
29/01/2010, 21:45
κατσε ρε τερενς,

τι να κανει? να το χασει?

ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ειναι

δεν το πανυγηρισε το γκολ και μαγκια του..

εμεις τον γουσταρουμε γιατι ειναι σοβαρο παιδι και ας ειναι παοκι

εσεις που ειστε παοκια και "ομοιδεατες του" γιατι δεν τον γουσταρετε?

Akatanomastos
29/01/2010, 21:48
θα βρουμε εναν στο δρομο και θα τον βαλουμε

απο τον στέκα καλυτερος θα ειναι

μια χαρα,

κατα τα αλλα
φτανει που χαρηκατε που το διωξατε το κολοπαιδο..

kalgeorge
29/01/2010, 21:59
στα τσακιδια.....

και να κοιταξει να συμπληρωσει τα απαιτουμενα παιχνιδια για να ενεργοποιηθει η οψιον αγορας

GhostRideR_636
29/01/2010, 22:17
άντε παοκάρα αυριο :smokin:

Sferopetadhn
29/01/2010, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636
άντε παοκάρα αυριο :smokin:

ΠΑΜΠΛΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

:smokin: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μοντεβιδέο :smokin: