View Full Version : Φάκελος: 13ο 36ωρο
μας έμειναν κάτι λιγότερο απο 100 μέρες μέχρι την έναρξη του 13ου 36ωρου.
Από οτι φαίνεται στα γραφόμενα στο motoguzzi forum, κατα πάσα πιθανότητα φέτος θα γίνει στην Κρήτη.
Αυτο (σε θεωρητικό επίπεδο πάντα) προϋποθέτει οτι θα έχει έναρξη την Παρασκευή το βράδυ απο τον Πειραιά με το καράβι, ύπνο για κανα 2-3 ώρες (και αμα μας πάρει με τόση υπερένταση ενθουσιασμό και τόσο κόσμο γύρω μας,.... 800 χιλ πάνω κάτω το Σάββατο και άλλα τόσα την Κυριακή.... και το βράδυ της Κυριακής πάλι καράβι και επιστροφή στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
Φυσικά ουτε κουβέντα για το τι θα συμβεί στα παιδιά απο την βόρεια Ελλάδα που θα δηλώσουν συμμετοχή
Εγω προσωπικά μετα το 12ο 36ωρο δεν έβλεπα την ώρα και την στιγμη να περάσει ο καιρός για να έρθει το επόμενο. Το καταχάρηκα τόσο πολύ που ακόμα και μετά απο τοσο καιρό στην παρέα μας ακόμα γιαυτο συζητάμε συνέχεια
Για πρώτη φορά και μετα τις συζητήσεις για την πιθανότητα πραγματοποίησης του επόμενου στην Κρήτη αρχίζω να έχω επιφυλάξεις. Θεωρώ οτι ενα νησί δεδομένου του οτι χρειάζεται πολύωρο ταξίδι με καράβι πριν και μετα καθιστά τον αγώνα λίγο υπερβολικό στις απαιτήσεις για διάθεση χρόνου πέρα απο το Σ/Κ
Για πείτε ρε παιδιά και εσείς
Πώς σας φαίνεται η Κρήτη?
Όπου και να το κάνουν οι Γιαννιώτες μέσα θα είμαστε.
Έτσι και αλλιώς 12 χρόνια τώρα λίγα μέρη της Ελλάδας :winka: έμειναν ακόμα που δεν πέρασαν.
Επομένως η Κρήτη είναι μια πολύ καλή ιδέα.
Τώρα Spyro αν βολεύει ή δεν βολεύει κάποιους...............αυτό πάντα υπήρχε και θα υπάρχει.
Εδώ μία βόλτα βγαίνεις με 10 άτομα και ακούς 5 διαφορετικές απόψεις για το πού θα πας.
Αντε.........................ο Απρίλης είναι κοντα
:wave2:
Αφού καταβάθος θα δηλώσεις συμμετοχή ρε ;)
road spirit
08/01/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
...., ύπνο για κανα 2-3 ώρες ...
...
Για πείτε ρε παιδιά και εσείς
Πώς σας φαίνεται η Κρήτη?
ένα φουλ 6ωρο ύπνο τον κάνεις άνετα άμα πάρεις καμπίνα, να μη σου πω και παραπάνω αν πας νωρίς στο πλοίο και την πέσεις πριν σαλπάρει
καλή είναι η Κρήτη μωρέ :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αφού καταβάθος θα δηλώσεις συμμετοχή ρε ;)
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλή είναι η Κρήτη μωρέ :smokin:
σιγά μην δε σου άρεσε εσένα :rotflmao:
800 χιλιόμετρα τη μέρα στο νησί, δύσκολο το βλέπω... Θα πρέπει να περάσετε από ότι θέλει να λέγεται δρόμος για να τα μαζέψετε, συν ότι σε "αυτούς" τους δρόμους, βοσκοί, πρόβατα και ντόπιοι οδηγούν σα να είναι σε δική τους πίστα.
Προσοχή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
800 χιλιόμετρα τη μέρα στο νησί, δύσκολο το βλέπω... Θα πρέπει να περάσετε από ότι θέλει να λέγεται δρόμος για να τα μαζέψετε, συν ότι σε "αυτούς" τους δρόμους, ........
τώρα εσυ με έβαλες σε σκέψεις .....
ρε μπας και δεν αφιερώσουμε τελικά 2 μερες στην Κρήτη αλλά μόνο 1?
απο πια λιμάνια φεύγει καράβι για Κρήτη εκτός του Πειραιά ρε παιδιά?
απο ενα γρήγορο search βλέπω οτι απο το Γύθειο φεύγει καράβι για Ρέθυμνο..
ρε λές?
:confused:
τώρα εσυ με έβαλες σε σκέψεις .....
ρε μπας και δεν αφιερώσουμε τελικά 2 μερες στην Κρήτη αλλά μόνο 1?
απο πια λιμάνια φεύγει καράβι για Κρήτη εκτός του Πειραιά ρε παιδιά?
απο ενα γρήγορο search βλέπω οτι απο το Γύθειο φεύγει καράβι για Ρέθυμνο..
ρε λές?
:confused:
Μόνο από Πειραιά.
Αυτό που βλέπεις από Γύθειο, πάει Καστέλλι Κισσάμου και κάνει 14 ώρες.
Το συντομότερο είναι Πειραιάς - Ηράκλειο.
Ωπ, εδώ είμαστε!
:sun: :sun: :smokin: :rotflmao:
Πότε ανοίγουν οι συμμετοχες!!!
:beer:
για τους λογους που ανεφερε ο μαικ εγω κρητη 36ωρο ευχαριστω αλλα δεν.
guzzistas
08/01/2010, 12:29
Μια πρώτη γεύση... αλλά άκρα του τάφου σιωπή στη Λέσχη μας ακόμη....
185010
road spirit
08/01/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
800 χιλιόμετρα τη μέρα στο νησί, δύσκολο το βλέπω... Θα πρέπει να περάσετε από ότι θέλει να λέγεται δρόμος για να τα μαζέψετε, συν ότι σε "αυτούς" τους δρόμους, βοσκοί, πρόβατα και ντόπιοι οδηγούν σα να είναι σε δική τους πίστα.
Προσοχή.
όντως, άμα υπάρχουν στόχοι για 800 ημερήσια στη Κρήτη, απλά ΔΕΝ γίνεται...
με καμιά 500άρα ημερησίως ίσως, αλλά και πάλι θα περάσει από ότι κατσικόδρομο υπάρχει στο νησί και με μέσες ωριαίες πολύ χαμηλές
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για τους λογους που ανεφερε ο μαικ εγω κρητη 36ωρο ευχαριστω αλλα δεν.
Ψιτ......................
Εσύ.....................
Ασε τα σάπια........θα σου δηλώσω εγώ συμμετοχή :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
..... άκρα του τάφου σιωπή στη Λέσχη μας ακόμη....
πόσο πιο ξεκάθαροι να γίνεται ακόμα ....
guzzistas
08/01/2010, 13:12
πόσο πιο ξεκάθαροι να γίνεται ακόμα ....
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Ψιτ......................
Εσύ.....................
Ασε τα σάπια........θα σου δηλώσω εγώ συμμετοχή :D
καλα ασε κατα μερος τις δικες μου συμετοχες και κοιτα να εισαι στα μερη σου οποτε ξαναπερασω :lol:
Εχετλαίος
08/01/2010, 13:47
Σούδα-Χανιά-Ταυρωνίτης-Παλαιόχωρα περίπου 80χλμ
Παλαιόχωρα-Φαλάσαρνα-Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος-Σητεία-Βάι περίπου 380 χλμ
Βάι-Κάτω Ζάκρος-Ιεράπετρα-Άνω Βιάνος-Αρχάνες-Ηράκλειο-Ανώγεια-Ιδαίον Άντρον περίπου 250χλμ
Ιδαίον Άντρον-Ανώγεια-Πέραμα-Γερακάρι-Σπήλι-Αργυρούπολη-Καλικράτης-Φραγκοκάστελλο-Χώρα Σφακίων-Ανώπολη Σφακίων-Αράδαινα περίπου 200χλμ
Αράδαινα-Χώρα ΣΦακίων-Ίμπρος-Ασκύφου-Κράπη-Βρύσσες-Νίππος-Τζιτζιφές-Φρες-Βάμος-Δράπανος-Πλάκα-Αλμυρίδα-Γαβαλοχώρι-Καλύβες-Αρμένοι-Ψυχρό Πηγάδι-Θέρισσο-Μεσκλά-Ομαλός-Σούγια-Αλικιανός-Αγυιά-Χανιά περίπου 200 χλμ
Σύνολο 1100 περίπου χλμ.
Αν γίνεται μέσα σε 36 ώρες; Ίσως...αλλά θέλει νεφρά και κώλο από τιτάνιο γιατί οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές.
Πολλά τα μέρη για φαγητό και στάση για ένα νερό και "νερό". Διανυκτέρευση κατά το δοκούν, εγώ θα πρότεινα Ανώγεια ή Αρόλιθο, λίγο πιό κάτω προς Ηράκλειο.
Απλά μερικές σκέψεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Παλαιόχωρα-Φαλάσαρνα-Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος-Σητεία-Βάι περίπου 380 χλμ
Βάι-Κάτω Ζάκρος-Ιεράπετρα-Άνω Βιάνος-Αρχάνες-Ηράκλειο-Ανώγεια-Ιδαίον Άντρον περίπου 250χλμ
Ιδαίον Άντρον-Ανώγεια-Πέραμα-Γερακάρι-Σπήλι-Αργυρούπολη-Καλικράτης-Φραγκοκάστελλο-Χώρα Σφακίων-Ανώπολη Σφακίων-Αράδαινα περίπου 200χλμ
Αράδαινα-Χώρα ΣΦακίων-Ίμπρος-Ασκύφου-Κράπη-Βρύσσες-Νίππος-Τζιτζιφές-Φρες-Βάμος-Δράπανος-Πλάκα-Αλμυρίδα-Γαβαλοχώρι-Καλύβες-Αρμένοι-Ψυχρό Πηγάδι-Θέρισσο-Μεσκλά-Ομαλός-Σούγια-Αλικιανός-Αγυιά-Χανιά περίπου 200 χλμ
Σύνολο 1100 περίπου χλμ.
Αν γίνεται μέσα σε 36 ώρες; Ίσως...αλλά θέλει νεφρά και κώλο από τιτάνιο γιατί οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές.
Πολλά τα μέρη για φαγητό και στάση για ένα νερό και "νερό". Διανυκτέρευση κατά το δοκούν, εγώ θα πρότεινα Ανώγεια ή Αρόλιθο, λίγο πιό κάτω προς Ηράκλειο.
Απλά μερικές σκέψεις...
Αυτό θα πει στροφιλίκι και ζω επικινδύνως! :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, για ανθρώπους που γενικά δε μένουν Κρήτη & δεν έχουν εμπειρία στην οδήγηση εδώ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. :wave2:
Εχετλαίος
08/01/2010, 13:59
Είπαμε, με χαμηλές ταχύτητες. Και να θέλει να γλακά κιανείς...
185017
Σύνολο 1100 περίπου χλμ.
Απλά μερικές σκέψεις...
θα σε χρειαστούμε εσενα οταν πλησιάζουν οι μέρες ...
:D
road spirit
08/01/2010, 14:08
σωπάτε μωρέ...
να, μια βόλτα εδω (http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=117764449650230723835.00047ca566c0cfbf4ccf4&ll=35.415915,24.255066&spn=0.81364,1.234589&z=10)
δεν τον έχω κλέισει το κύκλο, άμα τον κλείσω (στα Χανιά) πάνε λίγο πάνω απο 1000 χλμ...
και είναι στο περίπου γιατί ο γκούγκλης δεν τους έχει όλους τους δρόμους...
τεσπα, κάπου εκεί βγαίνει ρεαλιστικά, 1000 - 1100 χλμ
(εκτός και αν γίνουν μερικά διπλά περάσματα απο γρήγορους δρόμους, έτσι βγαίνει και παραπάνω)
LOUKILOUK
08/01/2010, 14:08
Είπαμε, με χαμηλές ταχύτητες. Και να θέλει να γλακά κιανείς...
Τσοπάνος με "αγρότη"....σωστά?
36άρωρο στην Κρήτη θα είναι μια άλλη εμπειρία σίγουρα...με 1500χλμ που έκανα το 02 σε καλοκαιρινες διακοπές εκεί, είμαι σίγουρος για αυτό...
Νομίζω πάντως οτι κεντρική ιδέα (36 ώρες...) θα υλοποιηθεί μια χαρά...Ίσως τα χλμ να είναι λιγότερα απο ότι συνήθως αλλά τι σημασία έχει? "36άρωρο" λέγεται όχι "2000χλμ χωρίς ανάσα..." :beer: :wave2:
υ.γ. τα "νερά" στο νησί θαυματουργά...:lol:
Tί είναι το 36ώρο ;; τρέχουν με μηχανάκια γκούζι ;;
guzzistas
08/01/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Tί είναι το 36ώρο ;; τρέχουν με μηχανάκια γκούζι ;;
"Αγώνας αντοχής" που γίνεται κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την EΛMG, Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI, μπορούν να πάρουν μέρος όλοι ανεξαρτήτως μηχανής. Καλύπτει μια διαδρομή 1300-1600 χλμ σε δύο μέρες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας......
Περισσότερα
www.motoguzziclub.gr
και σε τεύχη του 0-300
και μερικά στατιστικά από το 36ωρο του 2009
http://www.motoguzziclub.gr/about/36oro/stats12_24oro.html
crockh2001
08/01/2010, 15:01
Και αντέχουνε τα motoguzzi τόσα πολλά χιλιόμετρα? :lol: :lol:
Πάντως κατά την γνώμη μου αυτοί που θα νικήσουνε θα είναι οι ντόπιοι που ξέρουν τους δρόμους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Και αντέχουνε τα motoguzzi τόσα πολλά χιλιόμετρα? :lol: :lol:
Πάντως κατά την γνώμη μου αυτοί που θα νικήσουνε θα είναι οι ντόπιοι που ξέρουν τους δρόμους.
"αγώνας" αντοχής είναι όχι ταχύτητας. Κερδίζουν όλοι όσοι καταφέρουν να πραγματοποήσουν όλα τα χλμ. (+ μια μικρο δοκιμασία άσχετη με την μοτοσυκλέτα) οχι αυτος που θα φτάσει πρωτος
crockh2001
08/01/2010, 15:15
"αγώνας" αντοχής είναι όχι ταχύτητας. Κερδίζουν όλοι όσοι καταφέρουν να πραγματοποήσουν όλα τα χλμ. (+ μια μικρο δοκιμασία άσχετη με την μοτοσυκλέτα) οχι αυτος που θα φτάσει πρωτος
Αυτό λέω κι εγώ. Πολλά τα χιλιόμετρα και ακόμα περισσότερη η ώρα οδήγησης καθώς μικρό το χρονικό όριο.
Μωρε αν ειναι νορμαλ τα χλμ (οπως το περσινο) το βγαζεις κ χωρις να πας γρηγορα...
Το προπέρσινο ήθελε σβέλτο ρυθμο για να βγει ολο... Και γαμω τα 36ωρα ηταν...
Για φετος Κρήτη, πολύ φοβάμαι οτι τα λεφτά της συμμετοχής (που γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ υπερβαινουν το 200αρι...) μαζι με τα ακτοποικά κλπ, κανουν απαγορευτική την δηλωση συμμετοχης για εμενα...
Παντως ειναι ενας εξυπνος τρόπος να μειώσουν τις συμμετοχες που περυσι γινοταν τσι κ@ριόλας...:rotflmao:
:lol: Με τα μέσα χλμ/ώρα στο νησί.. και με 125 δηλώνεις.. :lol:
με βάζετε σε σκέψεις.. :rotflmao: :bigcry:
αυτό που είπαν Στέλιος Μιχάλης..
ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες..
Εχει καποια βαση το Κρητη ή ετσι νομιζουμε.
Προσωπικα νομιζω οτι το νησι δεν προτεινετε,μιας και εκανα την πρωτη καλη μου στουκα εκει(δικο μου φταιξιμο)αν και πολλες φορες ο δρομος και οι τοπικοι αρχοντες ηταν ετοιμοι να σε φανε λαχανο.
Οπου και να ναι φετος πιστευω δεν θα το χασω.:beer:
Costas KLE
08/01/2010, 21:32
Η Κρήτη ταιριάζει πολύ στην μηχανή μου ;) και θέλω μια τέτοια εμπειρία, καλά να είμαστε και όλα γίνονται :D
Εχετλαίος
09/01/2010, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
... οι τοπικοι αρχοντες ηταν ετοιμοι να σε φανε λαχανο...
Τι σε κάνει να τι πιστεύγεις αυτό;
185058
Ενα από τα προβλήματα που πιθανώς αντιμετωπίσουν τα μέλη της λέσχης στην διοργάνωση του φετινού 36ωρου θα είναι η δεύτερη ημέρα και τι εννοώ.
Όπως γνωρίζεται όσοι συμμετείχαν μέχρι τώρα το 36ωρο ΔΕΝ είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής.
Επομένως ΔΕΝ υπήρχε όριο χρόνου για τον τερματισμό. Κάποιοι τερμάτιζαν την δεύτερη ημέρα στις 6 το απόγευμα και κάποιοι στις 3 το βράδυ και στα τελικά αποτελέσματα οι πρώτοι είχαν πιό πολλές ποινές από τους δεύτερους.
Τί θα γίνει λοιπόν στο ενδεχόμενο της αναχώρησης του πλοίου της επιστροφής μια καθορισμένη ώρα πχ στις 11 ΑΝ κάποιοι μείνουν πίσω?
Διότι ακόμα και στα πιό εύκολα 36ωρα πάντα κάποιοι με πιό αργό ρυθμό τερμάτιζαν με αρκετές ώρες διαφορά...........
Λες η Κρήτη να είναι μόνο μια μέρα από τις δύο :confused: :confused: :confused:
guzzistas
09/01/2010, 21:30
Ενα από τα προβλήματα που πιθανώς αντιμετωπίσουν τα μέλη της λέσχης στην διοργάνωση του φετινού 36ωρου θα είναι η δεύτερη ημέρα και τι εννοώ.
Όπως γνωρίζεται όσοι συμμετείχαν μέχρι τώρα το 36ωρο ΔΕΝ είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής.
Επομένως ΔΕΝ υπήρχε όριο χρόνου για τον τερματισμό. Κάποιοι τερμάτιζαν την δεύτερη ημέρα στις 6 το απόγευμα και κάποιοι στις 3 το βράδυ και στα τελικά αποτελέσματα οι πρώτοι είχαν πιό πολλές ποινές από τους δεύτερους.
Τί θα γίνει λοιπόν στο ενδεχόμενο της αναχώρησης του πλοίου της επιστροφής μια καθορισμένη ώρα πχ στις 11 ΑΝ κάποιοι μείνουν πίσω?
Διότι ακόμα και στα πιό εύκολα 36ωρα πάντα κάποιοι με πιό αργό ρυθμό τερμάτιζαν με αρκετές ώρες διαφορά...........
Γιάννη πολύ σωστός ο προβληματισμός... για να δούμε!!!
πω πω πω πω γουσταρωωωωωω
ΑΛΛΑ επειδη παω πολλα χρονια κρητη συγκεκριμενα χανια και εχω κανει αρκετες διαδρομες θα πω κι εγω ΠΡΟΣΟΧΗ μεγαλη παιδια στους δρομους εκει.
Εχετλαίος
10/01/2010, 06:51
H αλήθεια είναι ότι για τον Πειραιά καθημερινά αναχωρούν τα βαπόρια από τη Σούδα στα Χανιά και από το Ηράκλειο γύρω στις 8-9 το βράδυ, όχι ενωρίτερα, όχι αργότερα.
Τουτέστιν όποιος δεν προκάμει τα βαπόρι θα πρέπει να διανυκτερεύσει για ακόμα μια ημέρα στην Κρήτη. Προφανώς η 2η ημέρα θα πρέπει να είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε και ο πλέον "αργός" αναβάτης να βρίσκεται στο λιμάνι πριν τον απόπλου. Όμως, όπως προαναφέρθηκε και από άλλον συνφορουμίτη, αν εξαιρέσεις τις "εθνικές οδούς", οι λοιποί δρόμοι είναι βατοί και ακολουθεί άνετα (από άποψη ταχύτητας) ακόμη και 125άρι μηχανάκι.
Αν θα μπορούσα να προτείνω κάτι (με το σκεπτικό ότι είναι και 9 ώρες πήγαινε και άλλες 9 ώρες έλα η Κρήτη από Πειραιά) είναι αφού οι τολμηροί του 36ωρου θα κάμουν τον κόπο να κατέβουν στον υπέροχο τόπο μας να μη βιαστούν να φύγουν την επόμενη αλλά να σχεδιάσουν έτσι τις δουλειές τους ώστε να συνεχίσουν τις διακοπές τους εδώ. Η Κρήτη προτείνεται για διακοπές όλο το χρόνο καθότι και βουνά μπόλικα έχουμε και θάλασσα περίσευμα!
Απλά μια ιδέα καθότι θα ήταν μεγάλο "μανίκι" να γίνει η μόνο η μια από τις 2 ημέρες του 36ωρου Κρήτη και μετά να ξανανεβαίνει κανείς ηπειρωτική Ελλάδα για άλλη μια ημέρα.
Γιάννη πολύ σωστός ο προβληματισμός... για να δούμε!!!
Εμ δεν ήρθες χθές για καφέ να προβληματιστείς και εσύ ! :D
Ολα συζητήθηκαν... :winka:
guzzistas
10/01/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Εμ δεν ήρθες χθές για καφέ να προβληματιστείς και εσύ ! :D
Ολα συζητήθηκαν... :winka:
:(
:bawl:
Cpt. Haddock
10/01/2010, 12:50
Κρίμα.... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κρίμα.... :sick:
Γιατί ρε Ηλία, λόγω Κρήτης?
Cpt. Haddock
10/01/2010, 13:01
Γιατί ρε Ηλία, λόγω Κρήτης?
Ναι.
Εντάξει, νωρίς ειναι ακόμα, να βγει το οριστικό (όσο γινεται) προγραμμα και θα το ξανασκεφτώ.
Αλλα είμαι μάλλον αρνητικός λόγω μέρους και πηγαιν/ελα με καράβι + το κόστος που θα ειναι αρκετα αυξημένο φοβαμαι.
Βέβαια, έπρεπε να παει και καποια στιγμή στην Κρητη, δεν ειναι κακή ιδέα γενικώς
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι.
Εντάξει, νωρίς ειναι ακόμα, να βγει το οριστικό (όσο γινεται) προγραμμα και θα το ξανασκεφτώ.
Αλλα είμαι μάλλον αρνητικός λόγω μέρους και πηγαιν/ελα με καράβι + το κόστος που θα ειναι αρκετα αυξημένο φοβαμαι.
Βέβαια, έπρεπε να παει και καποια στιγμή στην Κρητη, δεν ειναι κακή ιδέα γενικώς
Όντως χρειάζεται διπλάσια προσπάθεια στην διοργάνωση.
Πάντως με 250 μοτοσυκλέτες σαν πέρσι θεωρώ ότι είναι αδύνατον να βγεί, αν τις μειώσουν στις 100με 150 κάτι γίνεται.
Ίσως να το κάνουν και για να μειώσουν τις συμμετοχές.
Πάντως 12 χρόνια τώρα έχουν πάει σε όλη την Ελλάδα τουλάχιστον από 2 φορές.
Ένα 36ωρο στα Βαλκάνια με +1 μέρα πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα για του χρόνου :winka:
akaposto
10/01/2010, 13:29
Να μειωθούν οι συμμετοχές;
Το νησί έχει πολύ λαό που ίσως να ψήνεται,παίζει να έρθει και μια η άλλη με τους locals :D
Όποιος έρθει,reset σε όσα ξέρει,ο κοκ είναι γλυκό,προτεραιότητα και τέτοιες αηδίες δεν παίζουν,
χάλια οδικό δίκτυο για ανυποψίαστους.
Τα χιλιόμετρα κάπως πολλά τα κόβω...Χανιά-Σητεία χωρίς να ξέρεις τον δρόμο,κάτω απο 4ωρο (non-stop) δεν το κόβω.Ναι και μόλις τελείωσε αυτό που λέγεται εθνική.Μπουαχαχαα!
Οπώς επίσης θεωρώ ότι τα μεγάλα street θα "στριμωχτούν" άσχημα.
live for myth in Crete :rotflmao:
*η πλάκα είναι όσοι πάμε πάνω πάνω πετάμε μέντες με την οδήγηση των Αθηναίων (ταχύτητα)
:lol: :lol: :lol:
εάν ο λόγος είναι να μειώσουμε τις συμμετοχές τότε μάλλον πετυχημένη είναι η επιλογή προορισμού.
Ήδη 2 απο την παρέα είπαν όχι λόγω δουλειάς την Δευτέρα το πρωί που ξεκινάνε κατα τις 5.
Ήταν διατεθειμένοι να πάνε στην δουλειά την Δευτέρα κομμάτια απο την κουραση σε ενα 36ωρο στην Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά τωρα με την Κρήτη.... μάλλον δεν θα προλάβουν
Και μην τους περάσετε για τίποτα μαλθακούς :nono: ... σιδερόκωλοι είναι... ακόμα και κατευθείαν πάνε στην δουλειά απο ταξίδι χωρίς ύπνο........ αλλά με τιποτα δεν μπορούν να απουσιάσουν απο τα μαγαζιά τους... δεν είναι υπάλληλοι σαν και μενα που είναι εύκολο να πάρω αδεια την Δευτέρα :(
H αλήθεια είναι ότι για τον Πειραιά καθημερινά αναχωρούν τα βαπόρια από τη Σούδα στα Χανιά και από το Ηράκλειο γύρω στις 8-9 το βράδυ, όχι ενωρίτερα, όχι αργότερα.
εχει απο τις 18:20 μέχρι τις 23:00 καράβι τις κυριακές απο Ηράκλειο
http://www.minoan.gr/index.asp?a_id=1839
http://www.superfast.com/site/content.asp?sel=685&loc=1&query=
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Routes_Timetables
ducpilot
10/01/2010, 14:52
Μια χαρα το κοβω,θα συμετεχω και παλι οπου και να γινει,τωρα οντως καποια απο τα προβληματα που αναφερθηκαν θα πρεπει να λυθουν.
...........
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Όπως και να έχει και επειδή η κουβέντα μπορεί να γίνει πολύ μακριά, δύο είναι τα σίγουρα γεγονότα, ΑΝ ( ... εντάξει τώρα :D ) το φετινό πάει Κρήτη :
1) Το κόστος θα είναι αυξημένο ( άγνωστο πόσο )
2) Η Δευτέρα θα είναι ψιλοχαμένη για τους περισσότερους
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα τους καθ'ύλην αρμόφιους να μας διαρεύσουν καμία πληροφορία ακόμα. Οπως και να έχει τα πράγματα θα κινηθούν σχετικά γρήγορα φαντάζομαι, αφού ακόμα 3 μήνες έχουν μείνει για την πιστολιά έναρξης ...
Αλλά και όλη αυτή η κουβέντα είναι μέρος της φιλοσοφίας του 36ώρου ... ;)
...
Αλλά και όλη αυτή η κουβέντα είναι μέρος της φιλοσοφίας του 36ώρου ... ;)
we know :winka:
Μπείτε και λίγο από το καινούριο μας φόρουμ ( να τρίψετε και λίγο τα μάτια σας :D ) ...
forum.motoguzziclub.gr
Το θέμα είναι να έχει τέτοια σχεδίαση η διαδρομή ώστε(ειδικά την δεύτερη ημέρα) να έχει εναλλακτική εύκολη πρόσβαση σε κεντρικό οδικό άξονα ώστε να επιστρέψει, όποιος καθυστερήσει, έγκαιρα στο πλοίο...
Πχ δεν μπορεί να είσαι Κυριακή στην μέση της διαδρομής στη Ν.Κρήτη πχ και να ξέρεις ότι θες άλλο τόσο να προλάβεις το πλοίο...
Πάντως η Κρήτη είναι ενα σημαντικό μετάλλιο για όλους τους 36ωρίτες!!!
Μπράβο για την ιδέα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
......................................................
Πάντως η Κρήτη είναι ενα σημαντικό μετάλλιο για όλους τους 36ωρίτες!!!
Μπράβο για την ιδέα!!
:a10:
To ωραίο είναι πώς το είπα στη γυναίκα
-Αγάπη μου για το φετινό 36ωρο θα λείψω 2 μέρες πάλι
-Και που θα πάτε το φετινό Σαββατοκύριακο? (με ρωτά αυτή)
-ΚΡΗΤΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Της ήρθε κάπως :lol:
Πάντως με το να έχεις ΚΑΙ τις 2 ημέρες στην Κρήτη, στην ουσία έχεις 3 διανυκτερεύσεις.
Παρασκευή και Κυριακή βράδυ σε πλοίο στην μεταφορά και μία στην Κρήτη το Σάββατο το βράδυ.
Το οποίο θα ανεβάσει το κόστος(βέβαια θα γλιτώσουμε ένα 50ρι απο διόδια και βενζίνες λόγο λιγότερων χιλιομέτρων)
Και το ότι αποκλείει την πλειοψηφία όσων είναι απο Β. Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να είναι στις 22:00 Παρασκευή στον Πειραιά για να προλάβουν το πλοίο και θα επιστρέψουν πάλι Πειραιά την Δευτέρα στις 06:00, οπότε χάνουν μισή μέρα Παρασκευή και εννοείται ΚΑΙ την εργάσιμη Δευτέρα.
Καλύτερη πρόταση πιστεύω είναι η παρακάτω
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,265.msg9075.html#msg9075
Παρασκευή πλοίο, Εκκίνηση Κρήτη Σάββατο πουρνό πουρνό, Σάββατο βράδυ τερματισμός και ξανά πλοίο για επιστροφή και 2η μέρα Ηπειρωτική Ελλάδα, χώρια που μπορεί να έχει τερματισμό και Θεσσαλία και να βολευτούν ΟΛΟΙ και να είναι πίσω εγκαίρως...
Λιγότερο κόστος, λιγότερες μέρες εκτός (δεν τελειώνεις Δευτέρα πρωί, εκτός απο τους Κρήτες) και αγκαλιάζει την μισή Ελλάδα!!!
Εγώ πάντως περιμένω να δω διαδρομή...
Αν δεν έχει πολύ εθνικό αλλά έχει κυρίως επαρχιακό..
βλέπω να με γράφουν οι εφημερίδες.. :lol:
Καλύτερη πρόταση πιστεύω είναι η παρακάτω
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,265.msg9075.html#msg9075
Παρασκευή πλοίο, Εκκίνηση Κρήτη Σάββατο πουρνό πουρνό, Σάββατο βράδυ τερματισμός και ξανά πλοίο για επιστροφή και 2η μέρα Ηπειρωτική Ελλάδα, χώρια που μπορεί να έχει τερματισμό και Θεσσαλία και να βολευτούν ΟΛΟΙ και να είναι πίσω εγκαίρως...
Λιγότερο κόστος, λιγότερες μέρες εκτός (δεν τελειώνεις Δευτέρα πρωί, εκτός απο τους Κρήτες) και αγκαλιάζει την μισή Ελλάδα!!!
:a23:
μακάρι να εισακουστεί η ιδέα του παιδιού
:a23:
μακάρι να εισακουστεί η ιδέα του παιδιού
3 βδομαδες αποθεραπεια σε κεντρο αποκαταστασης στο ντυσελντορφ θα θελουμε μετα μλκ μου!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
3 βδομαδες αποθεραπεια σε κεντρο αποκαταστασης στο ντυσελντορφ θα θελουμε μετα μλκ μου!!!
:lol::rotflmao: :lol:
πω πω ρε συ.....
ουτε καν κοιταξα την διαδρομή
η ιδέα του 36ωρου να περάσει την Κυριακή στην Ηπειρωτική Ελλάδα με θόλωσε
:p
road spirit
10/01/2010, 21:50
με όλο το σεβασμό προς το μέλος* του guzzi forum που έγραψε στο εκεί θρεντ ότι τα χλμ (1600) βγαίνουν και ότι είναι μύθος τα περί οδιγικής συμπεριφοράς των ντόπιων στη Κρήτη:
Κρητικός είμαι και έχω κάνει τις περισσότερες διαδρομές... Σε δυο μέρες και έχοντας ενα πλοίο να προλάβουν οι συμμετέχοντες, σε διαδρομές όπως εκείνες που φαίνονται στο χάρτη που ετοίμασε, ΔΕΝ βγαίνει.
Θα έβγαιναν τα 1600, ΑΝ ο αναβάτης έχει τη ψυχολογία του αγώνα "ταχύτητας" και όχι "αντοχής". Θα βγεί με τεράστιο ρίσκο όσον αφορά την ασφάλεια των αναβατών... (και μπορεί αυτό να ισχύει εν γένει όταν μιλάμε για οδήγηση σε οποιοδήποτε ελληνικό δρόμο, ωστόσο αν δίναμε ένα αυθαίρετο βαθμό δυσκολίας στη Κρήτη, αυτός θα ήταν πολύ ψηλά σε σύγκριση με άλλες περιοχές)
Σχετικά με τους ντόπιους, ειδικά σε διαδρομές που θα περνούν απο χωριά, ορεινά σημεία κλπ πολύ απλά δεν υπολογίζουν τίποτα. Και οδηγικά και ... διαπραγματευτικά. Έχω δει κάνη όπλου να με σημαδεύει γιατί ζήτησα τα ρέστα από αγρότη που πετάχτηκε απο το πουθενά. Δεν είναι κουβέντα που κάνω για να συντηρήσω ένα αστικό μύθο, είναι πραγματικότητα.
my 2 cents...
* είναι αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να αναφέρουμε σε κάποιον χωρίς δυνατότητα αντιλόγου, αλλά αν δεν κάνω λάθος, το μέλος γράφει και εδω, οπότε πιστεύω ότι θα μπορεί να μου απαντήσει. Φιλικά πάντα.
ΥΓ: γενικά η ένσταση μου αφορά το σύνολο των χλμ, όχι την υλοποίηση του 36ωρου στη Κρήτη. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό (καλό) και οι διοργανωτές θα τα καταφέρουν μια χαρά :wave2:
ALX GS 11½
10/01/2010, 21:53
Hellow...
Δύσκολα τα πράγματα φέτος. Πολλές οι ρακές και δεν σε παίρνει και να αρνηθείς :lol:
Καθίστε να δούμε το τελειωτικό πρόγραμμα και βλέπουμε. Όπως βγήκαν όλα, θα βγει κι αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στους γερο-guzzαίους. :p
Μιλώντας πριν από κανά δύωρο με φίλο και μέλος του guzzi club, η κατάληξη ήταν πως, κάθε 36ωρο οργανώνεται με βάση την τοποθεσία και την δυσκολία αυτής.
Τελικό συμπέρασμα, κατά πάσα πιθανότητα, θα μειωθούν τα χιλιόμετρα.Αντί για 1600 που έγιναν πέρυσι, φέτος προβλέπονται γύρω στα 1000 - 1100.
Το θέμα είναι πως υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν προβληματιστεί από πολύ νωρίς, για όλα αυτά που απασχολούν όλους εσάς, βρίσκοντας την ιδανικότερη λύση.
guzzistas
10/01/2010, 22:15
Ως μέλος του Moto Guzzi club, σας διαβεβαιώ ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει...
Οι Guzzαίοι δεν κάνουν τίποτα στην τύχη! Και αυτό έχει αποδειχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Θα είναι κι αυτό άλλο ένα επιτυχημένο 36ωρο, απλά λίγο διαφορετικό!
Αντε και καλά χιλιόμετρα!
να ρωτήσω εγώ 2 πράγματα..
υπάρχει κόστος συμμετοχής?
υπάρχει όριο κυβισμού? (κατώτατο, αν και θα νοίκιαζα στην ανάγκη)
χονδρικά για τι ημερομηνίες μιλάμε?
υπάρχουν γκρουπ?
μη με πάρετε με τις πέτρες.. :lol: :look:
απλά είμαστε δύο πιθανώς υποψήφιοι σιδερόκωλοι με ybr 125.. :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
να ρωτήσω εγώ 2 πράγματα..
υπάρχει κόστος συμμετοχής?
Ναι, συνήθως γύρω στα 100-150 ευρώ, φέτος με το πλοίο θα ανέβει και άλλο αλλά θα γλιτώσεις έξοδα απο χλμ και διόδιΑ
υπάρχει όριο κυβισμού? (κατώτατο, αν και θα νοίκιαζα στην ανάγκη)
Όχι
χονδρικά για τι ημερομηνίες μιλάμε?
Ένα weekend, πιθανών 17-18 Απριλίου
υπάρχουν γκρουπ?
όποιος θέλει φτιάχνει παρέα 4 ατόμων και φτιάχνει ομάδα που βαθμολογείται ξεχωριστά
μη με πάρετε με τις πέτρες.. :lol: :look:
απλά είμαστε δύο πιθανώς υποψήφιοι σιδερόκωλοι με ybr 125.. :look:
sds
Για τις υπόλοιπες πληροφορίες στο http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,638.0.html
Και γενικά στο σίτε των guzzaίων
sds
Για τις υπόλοιπες πληροφορίες στο http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,638.0.html
Και γενικά στο σίτε των guzzaίων
Ηράκλειο μένω.. :winka: η βαθμολογία δεν με νοιάζει.. προφανώς πάω για την εμπειρία (δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς με 125).. με το ρίσκο να γελάσει ο κάθε πικραμένος .. :lol: :lol:
Διάβασα το λινκ.. το κόστος συμμετοχής είναι συνεισφορά στον σύλλογο ή διανυκτέρευση ή κάτι άλλο? Πχ εγώ έχω το σπίτι μου στο ηράκλειο αλλά όλο και κάποιο διαθέσιμο υπάρχει σε όλο το νησί.. :p
EDIT : διαβάζω παράλληλα στο forum σας για να μην σε πρήξω τώρα που ενθουσιάστηκα.. :lol:
αλλά αν το δεις πριν το βρω.. ρίξε ένα ΠΜ ή εδώ..
Οι Guzzαίοι δεν κάνουν τίποτα στην τύχη! Και αυτό έχει αποδειχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Με τον Δημήτρη τα λέγαμε. Σας ακούω πολύ σίγουρους όσον αφορά την διοργάνωση, κι αυτό μόνο εμπιστοσύνη εμπνέει.:beer:
απο οργανωση αλλο τιποτα οι guzzεοι!!
:a013: :a013: :a013:
Cpt. Haddock
11/01/2010, 07:07
:beer: :beer: :beer:
.... με όλο το σεβασμό προς το μέλος* του guzzi forum που έγραψε στο εκεί θρεντ ότι τα χλμ (1600) βγαίνουν και ότι είναι μύθος τα περί οδιγικής συμπεριφοράς των ντόπιων στη Κρήτη: .........
τίποτα δεν ξεφευγει απο το moderation team του moto.gr λεμε ....
και υστερα παραπονιουντε κάποιοι εδω μέσα για την απόδοση τους
Επιπλέον την περίοδο που διοργανώνεται το 36ωρο μόνο στην Κρήτη έχουμε ελπίδες να μην οδηγάμε 2 μέρες με βροχή.
Πάντως το πιλοτικό δεν έχει πραγματοποιηθεί γι' αυτό το λόγο και οι Guzzi δεν μπορούν να πουν και πολλά πράγματα.
Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν και οι συμμετοχές :D :D :D
guzzistas
12/01/2010, 14:02
1η ΜΑΡΤΙΟΥ. Ημερομηνία ανακοινώσεων :p
Μείνετε συντονισμένοι!
www.forum.motoguzziclub.gr
Εσύ μη χάσεις και ... "μας δώσεις" ξερά ... :D :D
Δημιουργείς συνθήκες "πανικού" και μου θυμίζεις ένα ανέκδοτο που κάποιος έτρεχε σε όλα τα φόρα και φώναζε ντελάλικα " Ελάτε καλοι μου άνθρωποπι Ελάτε ! 36ωρο ξεκινάει ! Ελάτε να σας πώ πως το κάνω εγώ ! " :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρέπει να σταματήσει να βρέχει γιατί δεν σε βλέπω καλά :D !
Επιπλέον την περίοδο που διοργανώνεται το 36ωρο μόνο στην Κρήτη έχουμε ελπίδες να μην οδηγάμε 2 μέρες με βροχή.
Πάντως το πιλοτικό δεν έχει πραγματοποιηθεί γι' αυτό το λόγο και οι Guzzi δεν μπορούν να πουν και πολλά πράγματα.
Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν και οι συμμετοχές :D :D :D
Φέτος θα τρέξουν μονο κάτοχοι Moto Guzzi ... :p :lol:
Θέλω να δω τι θα κάνεις χωρίς το μηχανικό σου στο 36ωρο
Μιλάμε για πολύ :bigcry: θα ρίξετε τα δυό σας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.....................................
Πρέπει να σταματήσει να βρέχει γιατί δεν σε βλέπω καλά :D !
Στην σκ@τ@πόλη σαν που βρέχει 3μήνες βρήκα και εγώ να έρθω..............
Παλιογκαντέμη...........
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν σου το παν, τα Bmw λειτουργούν και στην βροχή :D :D :D
guzzistas
12/01/2010, 15:09
Στην σκ@τ@πόλη σαν που βρέχει 3μήνες βρήκα και εγώ να έρθω..............
Παλιογκαντέμη...........
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν σου το παν, τα Bmw λειτουργούν και στην βροχή :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: σαπίσαμε για άλλη μια χρονιά....
ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
:lol: :lol: :lol: :lol: σαπίσαμε για άλλη μια χρονιά....
ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Και να φανταστείς ότι στην Άρτα είναι μία χαρά σε σχέση με εδώ.
Ρε Φάνη από την Παρασκευή το βράδυ δεν έχει σταματήσει ούτε για λεπτό. Όλη την ώρα τα αδιάβροχα στεγνώνω
:rotflmao:
Ψιτ...........τις αποκλειστικές πληροφορίες που θα έχεις, σε έμενα και όχι στον ρουφιάνο τον ............γκουχ γκουχ
Ηράκλειο μένω.. :winka: η βαθμολογία δεν με νοιάζει.. προφανώς πάω για την εμπειρία (δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς με 125).. με το ρίσκο να γελάσει ο κάθε πικραμένος .. :lol: :lol:
Διάβασα το λινκ.. το κόστος συμμετοχής είναι συνεισφορά στον σύλλογο ή διανυκτέρευση ή κάτι άλλο? Πχ εγώ έχω το σπίτι μου στο ηράκλειο αλλά όλο και κάποιο διαθέσιμο υπάρχει σε όλο το νησί.. :p
EDIT : διαβάζω παράλληλα στο forum σας για να μην σε πρήξω τώρα που ενθουσιάστηκα.. :lol:
αλλά αν το δεις πριν το βρω.. ρίξε ένα ΠΜ ή εδώ..
Βρε λες?? :look:
frappe rider
12/01/2010, 15:49
Χαράς ευαγγέλια για την Express Service :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Χαράς ευαγγέλια για την Express Service :lol: :rotflmao: :lol:
Είναι κάτι Guzzi με 300.000 χλμ που συμμετέχουν που κάτι γιαπωνέζικα τα έχουν για πλάκα.
Και στην τελική στο 36ωρο μετρά ο οδηγός κατά μεγαλύτερο ποσοστό από το μηχανάκι.
Παλαιότερα με παπί έτρεχε o Fox India.
Και όντως χαράς ευαγγέλια θα κάνει η Express Service γιατί οι περισσότεροι που συμμετέχουν BMW οδηγούν...........
frappe rider
12/01/2010, 16:09
Είναι κάτι Guzzi με 300.000 χλμ που συμμετέχουν που κάτι γιαπωνέζικα τα έχουν για πλάκα.
Και στην τελική στο 36ωρο μετρά ο οδηγός κατά μεγαλύτερο ποσοστό από το μηχανάκι.
Παλαιότερα με παπί έτρεχε o Fox India.
Και όντως χαράς ευαγγέλια θα κάνει η Express Service γιατί οι περισσότεροι που συμμετέχουν BMW οδηγούν...........
Μη τσιμπάς λες και θίξαμε το απαύγασμα της μοτοσυκλετιστικής τελειότητας μιας εταιρείας που επί 80 χρόνια είναι μεταξύ χρεωκοπίας και εξαφάνισης :wave2:
arguing on the internet etc etc...:lol:
Και για να σε προλάβω, και μέλος της λέσχης είμαι, και κάθε Δευτέρα πίνω τις μπύρες μου εκεί, και στα 36ωρα λαμβάνω μέρος...:wave2:
Μη τσιμπάς
Όχι ρε, φιλικά πάντα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider ......λες και θίξαμε το απαύγασμα της μοτοσυκλετιστικής τελειότητας μιας εταιρείας που επί 80 χρόνια είναι μεταξύ χρεωκοπίας και εξαφάνισης :wave2:
..............................:
Παρόλο που δεν είχα ποτέ Guzzi ξέρεις γιατί τους παραδέχομαι, παρόλο που ορθά λες ότι είναι μεταξύ χρεωκοπίας και εξαφάνισης............ακόμα εδώ είναι και μάλιστα συνεχίζουν να βγάζουν νέα μοντέλα που σε πολλούς δεν αρέσουν, όμως άλλους τους ξετρελαίνουν ;)
Και φυσικά ο οποιοσδήποτε υγιής μοτοσικλετιστής όπως όλοι μας ΘΕΛΟΥΜΕ η MotoGuzzi να συνεχίσει να υπάρχει και να βγάζει μηχανάκια.
Και όσον αφορά για τη λέσχη ................. τους παραδέχομαι 2 φορές γιατί έχουν καταφέρει με το 36ωρο που διοργανώνουν να κρατούν στην πρίζα 300 άτομα πανελλαδικά μέχρι το επόμενο. Γι' αυτό και μόνο από την μικρή μου εμπειρία σε λέσχες..... τους βγάζω το καπέλο
guzzistas
12/01/2010, 16:19
Μη τσιμπάς λες και θίξαμε το απαύγασμα της μοτοσυκλετιστικής τελειότητας μιας εταιρείας που επί 80 χρόνια είναι μεταξύ χρεωκοπίας και εξαφάνισης :wave2:
arguing on the internet etc etc...:lol:
Και για να σε προλάβω, και μέλος της λέσχης είμαι, και κάθε Δευτέρα πίνω τις μπύρες μου εκεί, και στα 36ωρα λαμβάνω μέρος...:wave2:
frappe rider.... BMW έχει ο Γιάννης (MIRAZE)...
μάλλον εσύ τσίμπησες πρώτος
frappe rider.... BMW έχει ο Γιάννης (MIRAZE)...
μάλλον εσύ τσίμπησες πρώτος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά μόνο εγώ και ο Σοφιανός αυτοσαρκαζώμαστε για τις βάρκες μας
Καλά τωρα, ... αυτοσαρκάζεστε...
Λέτε οτι αυτοσαρκάζεστε, αλλά το κάνετε με την αίσθηση ( ή ψευδαίσθηση ) ανωτερότητας οτι " έχω το καλύτερο, το μεγαλύτερο και το ξέρω, αλλά ας το κοροιδέψω και λίγο αφού ξέρω οτι έτσι κ αλλιώς Γ...ω και Δέρνω"...
Κάτι σαν να λέει ο Γολιάθ " Το ξέρω οτι καμια φορά είμαι λίγο αδύναμος και δεν σηκώνω 500 κιλά για πλάκα"
Αυτοσαρκασμός είναι να είσαι ο Δαβίδ και να πείς " Γολιάθ ΣΕ ΕΧΩ ρε κόπανε " και μετά να του σκάσεις ενα χαμόγελο όλο γλύκα ... :lol: :lol:
Σαρκασμός ξεσαρκασμός ... BMW ξεBMW το 36ωρο έρχεται και προβλέπεται ... ΣΦΙΧΤΟ για τους Τιτανικούς του τόπου.
Καμια τράτα μπορεί και να περάσει καλά ... ;)
Η 2ημερη απόβαση είναι δεδομένη ή υπάρχει το τραπέζι ακόμα η πιθανότητα μονοήμερης απόβασης και κατόπιν συνέχεια στην Ηπειρωτική Ελλάδα?
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gares'
Βρε λες?? :look:
ψήσου.. :smokin:
οι βενιαμίν του 36ωρου.. :lol:
Akatanomastos
12/01/2010, 20:55
ψήσου.. :smokin:
οι βενιαμίν του 36ωρου.. :lol:
με τα μηχανακια(?) που εχετε, θα χρειαστειτε 2 36ωρα=72 ωρες για να τελιωσετε:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
με τα μηχανακια(?) που εχετε, θα χρειαστειτε 2 36ωρα=72 ωρες για να τελιωσετε:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
το ξερα ότι θα πεταχτείς τσουτσού.. :rotflmao: :bigcry:
va voir si je viens :p
με τα μηχανακια(?)
Μα μηχανάκια έχουμε...Δεν καταλάβα την διερώτηση σου... :confused:
Akatanomastos
12/01/2010, 21:15
Μα μηχανάκια έχουμε...Δεν καταλάβα την διερώτηση σου... :confused:
η διερωτηση(?:lol: ) ειναι αν ειναι αντικειμενικως αναγνωρισμενα ως μηχανακια :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
12/01/2010, 21:17
va voir si je viens :p
:rotflmao: :rotflmao:
για πες και πως ειναι το
πηγαινε να δεις αν κουνιουντε οι βαρκες:rotflmao:
η διερωτηση(?:lol: ) ειναι αν ειναι αντικειμενικως αναγνωρισμενα ως μηχανακια :rotflmao: :rotflmao:
clac clac... brrrrrrrr ferme le frigo.. :lol: :bigcry:
Akatanomastos
12/01/2010, 21:48
clac clac... brrrrrrrr ferme le frigo.. :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα γελα εσυ
θελω να βαλετε χρονομετρο πριν φυγετε:smokin:
καλα γελα εσυ
θελω να βαλετε χρονομετρο πριν φυγετε:smokin:
ημερολόγιο θα βάλω.. :bigcry: :lol:
ALX GS 11½
12/01/2010, 21:52
Η Κρήτη είναι για supersport και sportouring... για περάστε... 5 κρίκοι ένα τάληρο :lol:
Ωχ...παραλίγο να μαρτυρίσω τη δοκιμασία :a22:
Akatanomastos
12/01/2010, 21:55
ημερολόγιο θα βάλω.. :bigcry: :lol:
σε φτιαξα κουφαλα (http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/01/blog-post_9887.html)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(πατα το 1ο βιντεο που εχει η σελιδα)
σε φτιαξα κουφαλα (http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/01/blog-post_9887.html)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(πατα το 1ο βιντεο που εχει η σελιδα)
Σωστόςςςς...
road spirit
12/01/2010, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Η Κρήτη είναι για supersport ........
:eyepop:
Σωστόςςςς...
λέγε εσύ.. ψήνεσαι? :smokin:
ίσως έχω άλλο ένα ybr.. :D αν βρούμε άλλν έναν μελοθάνατο φτιάχνουμε γκρουπάκι.. :lol:
λέγε εσύ.. ψήνεσαι? :smokin:
Γιατί θες να αρχίσουμε προπόνηση?
makis206
12/01/2010, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Η Κρήτη είναι για supersport........
:eyepop:
Ναι εσύ νομίζεις ότι τυχαία επέλεξα το Σιμπιέφ..:evil: :lol: