Random
10/01/2010, 10:41
Αγαπητοι φιλοι, εδω και 5 περιπου ετη εχω ενα μαυρο 650αρι για το οποιο μονο καλα λογια εχω να πω...Περα απο μικρες γρατζουνιες στα πλαστικα ολα ηταν μια χαρα..προσφατα πηρα την μηχανη μου εως την Σαμο για μια αποστολη..εκει δυστυχως ειχαν πλημμυρισει ολοι οι δρομοι και αναγκαστικα να περασω απο αυτους τους δρομους οι οποιοι ειχαν και θαλασσινο νερο..Το αποτελεσμα οταν γυρισα Αθηνα ηταν να δω
1 σκουριασμενο τελικο εξατμισης απο μεσα πλευρα
2.σκουριες στις δισκοπλακες
3.σκουριες στο ψυγειο
4.σκουριες στην προστατευτικη σιτα του ψυγειου λαδιου
5.σκουριες στα καγκελα givi εμπρος και πισω
απογοητευτηκα γιατι παντα ειχα την μηχανη μου σε υπεραριστη κατασταση...τι να κανω τωρα?ουτε εγγυηση εχω και δεν θελω να την βλεπω ετσι..να την παω για ολικο βαψιμο? η να την τριψω μονος μου στα σημεια?αν καποιος με εμπειρια στην συντηρηση γνωριζει ας μου πει...εχω σκεφτει ακομη να την αλλαξω με καποιο πιο νεο μοντελο...:bigcry:
1 σκουριασμενο τελικο εξατμισης απο μεσα πλευρα
2.σκουριες στις δισκοπλακες
3.σκουριες στο ψυγειο
4.σκουριες στην προστατευτικη σιτα του ψυγειου λαδιου
5.σκουριες στα καγκελα givi εμπρος και πισω
απογοητευτηκα γιατι παντα ειχα την μηχανη μου σε υπεραριστη κατασταση...τι να κανω τωρα?ουτε εγγυηση εχω και δεν θελω να την βλεπω ετσι..να την παω για ολικο βαψιμο? η να την τριψω μονος μου στα σημεια?αν καποιος με εμπειρια στην συντηρηση γνωριζει ας μου πει...εχω σκεφτει ακομη να την αλλαξω με καποιο πιο νεο μοντελο...:bigcry: