View Full Version : moyrteri
pige kanenas fetos moyrteri sto happening?paidia paketo htan.
christostr
10/01/2010, 22:17
Νομίζω γενικά είναι πακέτο...
Τι έγινε αυτή τη φορά;:uplate:
Ψιχαλισε :sun: :sun: :sun:
broxi,aeras,krio.mia xaodis katastasi den exei ksanakani kati tetio apoti legane.eixame apoklisti pnigike enas ntopios sto potami pio kato,dentra sti paralia zantes apo amaksi kai alla pola otan matho na bazo foto tha stilo giati eimai kainourgios sto forum.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmsmt
merikes foto
185278
185281
185282
185284
185285
185287
185288
185289
185290
adrianrw7
11/01/2010, 19:21
Γεια σας παιδια πηγα κ εγω Μουρτερη αλλα εκατσα για μιση ωρα κ μετα εφυγα.Τα παιδια που ηταν εκει μαλλον με θυμουνται.Εφυγα λογου σκατοκαιρου αλλα γουσταρα πολυ την διαδρομη η οποια με το Τρανσαλπ που ημουν οι λιμνες που ειχαν σχηματιστει κ ο χωματοδρομος ηταν απολαυση.Η πρωτη ξενερα που εφαγα ηταν που πριν φτασουμε στην παραλια ειδαμε το φορτηγακι του μοτο να την κανει κ να γυρναει πισω.Σταματησαμε κ μιλησαμε και μας ειπαν οτι ηταν απο την Πεμπτη και τα ειχαν δει ολα λογο καιρου.Δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα και να ειμαστε εκει παλι με ηλιο φυσικα κ καλο καιρο.
h_m_akis
13/01/2010, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από adrianrw7
Γεια σας παιδια πηγα κ εγω Μουρτερη αλλα εκατσα για μιση ωρα κ μετα εφυγα.Τα παιδια που ηταν εκει μαλλον με θυμουνται.Εφυγα λογου σκατοκαιρου αλλα γουσταρα πολυ την διαδρομη η οποια με το Τρανσαλπ που ημουν οι λιμνες που ειχαν σχηματιστει κ ο χωματοδρομος ηταν απολαυση.Η πρωτη ξενερα που εφαγα ηταν που πριν φτασουμε στην παραλια ειδαμε το φορτηγακι του μοτο να την κανει κ να γυρναει πισω.Σταματησαμε κ μιλησαμε και μας ειπαν οτι ηταν απο την Πεμπτη και τα ειχαν δει ολα λογο καιρου.Δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα και να ειμαστε εκει παλι με ηλιο φυσικα κ καλο καιρο.
ΑΣΤΟΔΙΑΑΑΑΛΟ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
h_m_akis
13/01/2010, 10:49
το κριμα ειναι οτι μας πηρε ο αερας την σημαια που καρφωσαμε περσι στο βραχο...:wacko:
adrianrw7
13/01/2010, 19:48
ο καθενας με το κριμα του τι να κανεις :beer:
Φέτος πάντως ήταν τέλεια...
211065
Pardalotzatziki
24/09/2010, 20:11
Πηγαινει κοσμος ακομα σε αυτη τη φασ' ????
Μια φορα πηγα και απογοητευτηκα...
Ενα τιποτα με μπολικο καθολου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
...
Μια φορα πηγα και απογοητευτηκα...
...
καλύτερα :smokin: :smokin:
Αν εσύ γουστάρεις συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών με burnout και σούζες, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα.
Οσο λιγότεροι άλλωστε πηγαίνουν σε αυτήν την παραλία τόσο καλύτερα για εμάς....
fetos htan telia o kairos mas ekane ti xari kai htan super. tha balo kai ego kapies foto me tin proti eykeria
Operater
07/10/2010, 19:37
περί τίνος πρόκειται;
Pardalotzatziki
08/10/2010, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Αν εσύ γουστάρεις συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών με burnout και σούζες, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα.
Δεν νομιζεις οτι ειναι λαθος να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις?
Δεν ειμαι ο καφρος που παρουσιαζεις με αυτα που λες...
Οποτε συγκρατησε λιγο τις σκεψεις σου..
Οσο για τη Μουρτερη, τι να μου αρεσει?
Μια παρατημενη παραλια ειναι....
Τελος παντων δεν θα πιασω κουβεντα και για τη Μουρτερη...
Εσυ να πηγαινεις και καλα να περνας...
:wave2:
imitrelos
08/10/2010, 01:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Αν και δέν πήγα
+650 :beer:
Είναι άλλη φάση όντος πιό χαλαρά πιο moto-clubbing:p
άμα θέλανε πιο πολύ κόσμο θα το κάνανε πιο νωρις ;)
εγώ να σου πω εχω ξενερωσει με τήν φάση Παννεληνια , γιατί δέν έχει να προσφερει τιποτα εκτός απο πολλά $$ στίς τσέπες της MOTOE
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Δεν νομιζεις οτι ειναι λαθος να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις?
....
Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα φίλε μου. Είπα ότι ΑΝ ψάχνεις κόσμο, μηχανές, σούζες κλπ, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα. Προς τί η παρεξήγηση?
Όσο για το ότι η Μουρτερή (μουρτερή βασικά ονομάζεται η δίπλα παραλία) είναι μια παρατημένη παραλία, τί να πω.....
Όταν θα γεμίσει ομπρέλες και ξαπλώστρες θα αρχίσει να σου αρέσει? (μήπως είναι και αυτό δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα??)
Στο λέω εγώ που η καταγωγή μου είναι από την Χιλιαδού. Αν είχες πάει πριν 15-20 χρόνια θα καταλάβαινες ακριβώς τί θέλω να πω.
Καλά να είμαστε να βολτάρουμε όπου γουστάρουμε :beer: :beer: