Σύνδεση

View Full Version : Ατυχημα στο Μενιδι

PortisHead
13/01/2010, 10:46
Το διαβασα προχτες και φανταστηκα οτι ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει.
Χτες , ολως τυχαιως , εμπλεξα στο κυκλοφοριακο κομφουζιο που ειχε δημιουργηθει.
και ενιωσα "καπως" :(

http://www.madata.gr/epikairotita/social/49707.html

Xrated
13/01/2010, 11:34
Γιατι διαμαρτυρονταν τα παιδια? Ποιος εφταιγε ξερουμε?

nionio$
13/01/2010, 12:05
κριμα πολυ κριμα ρε πστμ...
:(

Cpt. Haddock
13/01/2010, 12:19
Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την πεζοδρόμηση της συγκεκριμένης διασταύρωσης.

:rolleyes:

Δε μ' αρέσει να προτρέχω, αλλα 16 & 18 χρονών και στο Μενίδι, χλωμό να φόραγαν κράνος...:sad:

2stroker
13/01/2010, 12:22
κριμα:( :( :(

PortisHead
13/01/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Δε μ' αρέσει να προτρέχω, αλλα 16 & 18 χρονών και στο Μενίδι, χλωμό να φόραγαν κράνος...:sad:

Ειπα να μην το πω , αλλα μιας και εισαι πιο "αρεστος" στην κοινοτητα :D καλα εκανες.

Επισης το δυσαρεστο ηταν οτι ολοι οι φιλοι τους στην κηδεια , με μηχανες , ξεκρανωτοι ολοι (ολοι ομως) και καγουρομηχανακια.
(Εντυπωση μου εκανε ενα λευκo TDM , οχι με after market εξατμισεις , αλλα με πριονισμενες τις μαμα , χαλαγε τον κόσμο )

Cpt. Haddock
13/01/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[...]αλλα μιας και εισαι πιο "αρεστος" στην κοινοτητα :D καλα εκανες.[...]

Σιγά, αλίμονο εαν λέμε την άποψή μας βασει του αριθμού των ποστ (άσε που δεν ειμαι και αρεστός)

Τεσπά, κοιτάζω στο site και πέραν της αναφοράς του τραγικου γεγονότος διανθισμένου με μπόλικο μελό, για τις συνθήκες του ατυχήματος, κουβέντα.

Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι; :sick:

McGyver
13/01/2010, 12:43
άσε που δεν ειμαι και αρεστός

M' αρέσει που έχεις αυτογνωσία ρε :rotflmao: ...

sergiosm
13/01/2010, 12:50
Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι; :sick:

έλα μου ντε ;;;

:beer:

project.breeze
13/01/2010, 13:05

Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι;

Ακριβώς αυτό...Πάντα φταίνε οι άλλοι.Καλό τους ταξίδι,είμαι σίγουρος πως αν φορούσαν υποτυπώδη εξοπλισμό δε θα συζητούσαμε τώρα...:sad:

PortisHead
13/01/2010, 13:10
Γενικα απεχθανομαι τα ηλεκτρονικα μνυμοσυνα , αλλα εδω μιλαμε για 16 και 18 χρονων.
Αντε πες , αυτοι παει , φυγανε.
Φανταζεσαι τους γονεις της 16χρονης ? Ειναι τραγικο οπως και να το δουμε.

Pappios
13/01/2010, 13:22
ξερουμε τι μηχανακι ηταν?πως εγινε τελικα,γιατι πολλα ακουγονται...εσυ που ησουν εκει πρεπει να ξερεις κατι για τα τα αιτια...

PortisHead
13/01/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
ξερουμε τι μηχανακι ηταν?πως εγινε τελικα,γιατι πολλα ακουγονται...εσυ που ησουν εκει πρεπει να ξερεις κατι για τα τα αιτια...

Δεν εχω ιδεα.
Απλα ετυχε τη μια μερα να το διαβασω , και την αλλη να περασω απο εκει.
Οντως το σημειο που εγινε ειναι μια αριστερη κατηφορικη στροφή με χαλια οδοστρωμα και στενευει αποτομα.

FZR1000
13/01/2010, 19:39
Μαλλον κουτακιας πηγαινε στο αντιθετο ρευμα και η μηχανη ετρεχε... και απ οτι ακουσα δεν φοραγαν κράνος. Η κοπελα ηταν μαθήτρια του γαμπρου μου.

maintenance
13/01/2010, 22:46
τα παιδια ζούσαν στο Ολ. Χωριο οπου ζω και εγω.

Εμαθα και ετσι πρέπει να εγινε, οτι τα παιδια ηταν σταματημενα και δίπλα στην μοτο και συζητούσαν.
Ηρθε ενα τουτου με μεθυσμενο τον οδηγο, και τους πηρε σβαρνα.
Το δε παλικαρι επαθε απιστευτη ζημια ,,,,,,

Μπορει να ειμαι και λάθος, μεταφερω οτι ακουγεται......

maintenance
13/01/2010, 22:53

γιατι??? στο μενιδι δεν εχει φτασει ακομα το κοντεινερ με τα κρανη?:confused:

Zid
13/01/2010, 22:56
Πέτυχα και εγω το σκηνικο .. οταν ανέβαινα ολυμπιακο χωριο... αρκετα αμαξια κόσμος σε καροτσες... μηχανακια (παπακια ) συνολικα 200 -300 ατομα...

Δυστυχως απ οτι εμαθα και τα 2 τα παιδια εφυγαν απο τη ζωη .... :( ...

Πάντως οπως ειπε και ο καπτεν εδω στο μενίδι το κράνος ειναι ακομα αγνωστο.. αξεσουαρ.. δυστυχως :sick:

the who
14/01/2010, 09:38
Γειτονακια μου ηταν και τα δυο.Ακουσα οτι παραβιασε στοπ ενα κουτι και τα σκοτωσε.Ξεκρανωτα ηταν και τα δυο δυστυχως αν και ο πιτσιρικας διαμελιστηκε,οποτε...
Το τι γινοταν επι μερες εξω απο το σπιτι του δεν περιγραφεται.ΟΛΟΙ οι καγκουρες με κουτια,παπια,μηχανες,ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ,να κανουν παντιλικια,να καινε φλαντζες κλπ.Το βραδυ πριν την κηδεια πεταγανε δυναμιτακια,τραγουδαγανε τον υμνο του οσφπ και φωναζανε το τραγικο:
Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις.
Τωρα που θα τους οδηγησει ενας θεος ξερει.:sad:

TROOPER
14/01/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
τα παιδια ζούσαν στο Ολ. Χωριο οπου ζω και εγω.

......

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Γειτονακια μου ηταν και τα δυο......

ο κανακης και ο σερβετας λειπουν για να ολοκληρωθει το ραδιο αρβυλα.

:alien:

the who
14/01/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Που ειναι το ραδιο αρβυλα ρμλκ?Ολ.χωριο μενω κι εγω.Τα σπιτια μας ειναι ακριβως απεναντι.:smokin:

TROOPER
14/01/2010, 10:22
Που ειναι το ραδιο αρβυλα ρμλκ?Ολ.χωριο μενω κι εγω.Τα σπιτια μας ειναι ακριβως απεναντι.:smokin:

απο ποτε?

makis206
14/01/2010, 12:40
Ότι έχει να κάνει με τον προστατευτικό εξοπλισμό μεταφέρθηκε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94849).:winka:

zzr2005
14/01/2010, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ότι έχει να κάνει με τον προστατευτικό εξοπλισμό μεταφέρθηκε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94849).:winka:

το σημειο του δυστυχήματος ειναι 300 μετρα απο το πατρικο μου οπου εμενα για καμια 10αρια χρονια...
περνώντας το κυριακή βραδυ ειδα κοσμομαζεμένο στο σημειο του δυστυχήματος με κερια κτλ...μαλλον κατι σαν μνημοσυνο ...
ανατριχιασα...

την αλλη μερα εμαθα για τα δυο παιδια...
οι πληροφοριες οπως γινεται παντα σε αυτα τα περιστατικα ποικιλες και μπερδεμενες...
ολες συγκληνουν στο οτι τα παιδια δεν εφτεγαν σε τιποτα...
ο οδηγος του αυτοκινήτου ακουστηκε οτι πηγαινε αναποδα μεχρι το οτι προσπαθησε να μπει στη στροφή με χειροφρενο κτλ...

το παιδι πρεπει να το παρεσυρε απο κατω το αυτοκινητο ....

εχει ακουστει μεχρι και οτι ο οδηγος πηγε να το σκασει και τον σταματησαν καποιοι κ τον ελιωσαν στο ξυλο....ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΕΦΥΓΑΝ...

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΟΝΤΩΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...
ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΣ....
επισης δυσκολα μπορει να μπει φανάρι ....θα δυσκολεψει πολύ την κυκλοφοριακη συμφόρηση...

σε αυτο το δρομο εχουν γινει απειρα....μιλαμε για ενα δρομο που ξεκιναει με ανηφορα οπως ερχεσαι απο λιοσια προς μενιδι....καταληγει σε αποτομη κατηφορα με στροφή και αρνητική κλήση...χαλια οδοστρωμα πολλες φορες ζαρωμενο απο τα απειρα φορτηγα που περνανε απο εκει....

και στο τελος της κατηγορας καταληγει στην εν λογω διασταυρωση (Τ για την ακριβεια ) που εγινε το δυστυχημα...

οποιος ξερει εκει το δρομο παει με 10....οποιος δεν τον ξερει μπορει να βρεθει στο στηθεο απλά γιατι άφησε αποτομα το γκάζι την λαθος στιγμή (εχουν γινει απειρα τετακε εκει)....

FestoNero
14/01/2010, 16:56
Ένα λίνκ από το http://www.ploigos.gr/ μπορεί να βάλει κάποιος για να καταλάβουμεπου έγινε το ατύχημα; Γιατί 300 μέτρα από το σπίτι του ενός, ακριβώς από κάτω από του άλλου, στο τέλος θα ψάχνουμε τις ΙΡ για να βρούμε ποιός μένει που..

Sotiris S.
14/01/2010, 17:15
Το ατυχημα εγινε πολυ κοντα στο σπιτι μου.
Συμφωνα με αυτοπτη μαρτυρα (τον μοναδικο) το Ρενο κατεβαινε απο Λιοσια (για οσους ξερουν την περιοχη) και το μηχανακι με τα παιδια (ξεκρανωτα) ανεβαινε απο Μενιδι.

Τελευταια στιγμη ο οδηγος του Ρενο αποφασισε να στριψει αριστερα( προς Χολιδη) με αποτελεσμα να πεσει πανω στο μηχανακι.

Αυτα...

Οσο για τις αντιδρασεις των φιλων των παιδιων, το κλεισιμο του δρομου, την φωτια στο μηχανακι κτλ...αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται..(ποσο μαλλον στο Μενιδι...)

Κριμα για τα παιδια.

the who
14/01/2010, 17:27
απο ποτε?

Αυτο ειναι το θεμα μας?Εισαι και αργος παναθεμα σε.
Το θεμα ειναι οτι ΑΛΛΑ δυο παιδια πηγαν ξεκρανωτα κι οτι αρκετοι ακομα φιλοι τους δεν εννοουν να βαλουν κρανος.Τωρα το σημειο που εγινε το ατυχημα ειναι πολυ κοντα στο αθλητικο κεντρο "Χολιδης".
Μεγαλο ενδιαφερον εχει η σταση τους Α.Τ λυμπιακου Χωριου.Στα πολλα τηλεφωνα παραπονων (ειπαμε η φασαρια και οι καγκουριες πηραν κι εδωσαν για μερες και νυχτες) επεσαν απαντησεις του τυπου:
"Να γινουμε εμεις οι κακοι?"
"Να φαμε και κανα χερι ξυλο?"
"Κι αν τους μαζεψουμε και μετα βγουνε στις τηλεορασεις και λενε διαφορα?"
Το γελοιο ειναι οτι εδω και καιρο οταν βλεπουν ξεκρανωτα παπια και ελευθερες εξατμισεις τα ψιλοκηνυγανε.Αν δειτε το δρομο εξω απο το σπιτι του πιτσιρικα ειναι γεματος απο καμενα λαστιχα.
Αυτα και μη χειροτερα.

project.breeze
14/01/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotiris S.
Οσο για τις αντιδρασεις των φιλων των παιδιων, το κλεισιμο του δρομου, την φωτια στο μηχανακι κτλ...αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται..(ποσο μαλλον στο Μενιδι...)

Τριτοκοσμικές εικόνες πραγματικά...

maintenance
14/01/2010, 20:04

καλα ..... εσυ θες ενα restart μου φαινεται:sick:

PortisHead
15/01/2010, 08:16
Μπλε = Αυτοκινητο
Κοκκινο = Μοτοσυκλετα

185630

TROOPER
15/01/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
καλα ..... εσυ θες ενα restart μου φαινεται:sick:

καντο μου αντωνη μου !!!:lol: :lol:

TROOPER
15/01/2010, 08:39
Αυτο ειναι το θεμα μας?.........

οχι αλλα εξεπλαγην.αν εισαι πανω παω πασο.

τωρα οσο για το θεμα μας...κανεις δεν ξερει τι εγινε και πως και βγαζετε πορισματα.επισης κανετε σαν να μη ξερετε τις ενδεχομενες απαντησεις που θα παρετε απο:μπατσους,γονεις,περαστικους,ηλικιωμενους,φιλους κλπ κλπ.

πειτε ενα καλο ταξιδι στα παιδια (αν θελετε να πειτε κατι) και σταματηστε τη παραφιλολογια και τις υποθεσεις.

αυτα ειχα να πω και καλη σας μερα.
:wave2:

950dim
15/01/2010, 08:47
Mεσημεριανη εκπομπη στο Star μου θυμιζει...
ενας φιλος μου ειδε...ενας γειτονας ακουσε...
εγινε ετσι...εγινε αλλιως...
το αυτ/το επεσε στα παιδια...τα παιδια στο αυτ/το...
φορουσαν κρανος...δε φορουσαν...
γραφηματα...τοπογραφικα σχεδια...
Θα βγει κι ο Κουτσαφτης σε λιγο στον αερα να μας πει τη γνωμη του???

Δουλεια δεν εχετε?:confused:

LsKostas
15/01/2010, 09:36
Γειτονακια μου ηταν και τα δυο.Ακουσα οτι παραβιασε στοπ ενα κουτι και τα σκοτωσε.Ξεκρανωτα ηταν και τα δυο δυστυχως αν και ο πιτσιρικας διαμελιστηκε,οποτε...
Το τι γινοταν επι μερες εξω απο το σπιτι του δεν περιγραφεται.ΟΛΟΙ οι καγκουρες με κουτια,παπια,μηχανες,ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ,να κανουν παντιλικια,να καινε φλαντζες κλπ.Το βραδυ πριν την κηδεια πεταγανε δυναμιτακια,τραγουδαγανε τον υμνο του οσφπ και φωναζανε το τραγικο:
Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις.
Τωρα που θα τους οδηγησει ενας θεος ξερει.:sad:

Ε θα τα πω γιατι θα σκασω...κριμα στα παιδια αλλα οι "φιλοι" τους ΚΑΛΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!!!

καγκουρια ακομα και σε τετοιες στιγμες...Νεοελληνικο το φαινομενο συνανταται μονο στην Ελλαδα...

the who
15/01/2010, 16:13
οχι αλλα εξεπλαγην.αν εισαι πανω παω πασο.

τωρα οσο για το θεμα μας...κανεις δεν ξερει τι εγινε και πως και βγαζετε πορισματα.επισης κανετε σαν να μη ξερετε τις ενδεχομενες απαντησεις που θα παρετε απο:μπατσους,γονεις,περαστικους,ηλικιωμενους,φιλους κλπ κλπ.

πειτε ενα καλο ταξιδι στα παιδια (αν θελετε να πειτε κατι) και σταματηστε τη παραφιλολογια και τις υποθεσεις.

αυτα ειχα να πω και καλη σας μερα.

Παλι πιωμενος εισαι ρε?Βγηκε λεμε απο στοπ ο κουτακιας και τα καθαρισε τα πιτσιρικια.Τι αλλη απορια εχεις να στη λυσουμε.Ποια παραφιλολογια και ποιες υποθεσεις?(Εχω καιρο να σε :a021: και χαζεψες?:rotflmao: :rotflmao: )

TROOPER
15/01/2010, 16:37
Παλι πιωμενος εισαι ρε?Βγηκε λεμε απο στοπ ο κουτακιας και τα καθαρισε τα πιτσιρικια.Τι αλλη απορια εχεις να στη λυσουμε.Ποια παραφιλολογια και ποιες υποθεσεις?(Εχω καιρο να σε :a021: και χαζεψες?:rotflmao: :rotflmao: )

απλα δεν παρακολουθεις.αυτο ειναι ολο :wave2:

christostr
15/01/2010, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΕΦΥΓΑΝ...

Το θέμα είναι ότι έφυγαν είτε φταίνε είτε όχι!!!!!!!
Το γιατί έφταιγαν ή όχι είναι άλλο θέμα, παιδείας ίσως, απροσεξίας, ενθουσιασμού, οδηγικής αγωγής ή ότι άλλο.
Κρίμα...:(
Όσο για τους φίλους τους... καλύτερα μη λέμε τίποτα, γιατί προσβάλουν τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν...:mad:

div400
15/01/2010, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τριτοκοσμικές εικόνες πραγματικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ε θα τα πω γιατι θα σκασω...κριμα στα παιδια αλλα οι "φιλοι" τους ΚΑΛΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!!!
καγκουρια ακομα και σε τετοιες στιγμες...Νεοελληνικο το φαινομενο συνανταται μονο στην Ελλαδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
...
Όσο για τους φίλους τους... καλύτερα μη λέμε τίποτα, γιατί προσβάλουν τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν...:mad:

όσες φορές έχω περάσει από το σημείο (αυτήν την εβδομάδα σχεδόν καθημερινά και βράδυ...) μια χαρά μου φαίνονται τα παιδιά...ούτε καγκουριλίκια είδα, ούτε φωνές και φασαρίες...χθες μάλιστα ανάμεσα το πλήθος ήταν και αστυνομικοί και δεν έτρεχε μια...

οκ να καταλάβω ότι το κλείνεις τον δρόμο δεν βολεύει μερικούς/πολλούς και είναι παρακώλυση κτλ κτλ...άντε και με το κάψιμο αντικειμένων μες τον δρόμο, αλλά προσωπικά δεν ένιωσα ότι οι πράξεις τους είναι προσβλητικές, ειδικά για τους νεκρούς φίλους τους....:look:

the who
15/01/2010, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
όσες φορές έχω περάσει από το σημείο (αυτήν την εβδομάδα σχεδόν καθημερινά και βράδυ...) μια χαρά μου φαίνονται τα παιδιά...ούτε καγκουριλίκια είδα, ούτε φωνές και φασαρίες...χθες μάλιστα ανάμεσα το πλήθος ήταν και αστυνομικοί και δεν έτρεχε μια...

οκ να καταλάβω ότι το κλείνεις τον δρόμο δεν βολεύει μερικούς/πολλούς και είναι παρακώλυση κτλ κτλ...άντε και με το κάψιμο αντικειμένων μες τον δρόμο, αλλά προσωπικά δεν ένιωσα ότι οι πράξεις τους είναι προσβλητικές, ειδικά για τους νεκρούς φίλους τους....:look:

Ελα εδω να μαζευεις τζιβανες με το τσουβαλι και να τους βλεπεις να παρκαρουν κουτια και παπια πανω στην πλατεια,νε πετανε σκουπιδια παντου,να φωναζουν και τελος να φευγουν κανοντας οσο περισσοτερη φασαρια γινεται.

div400
16/01/2010, 14:00
Ελα εδω να μαζευεις τζιβανες με το τσουβαλι και να τους βλεπεις να παρκαρουν κουτια και παπια πανω στην πλατεια,νε πετανε σκουπιδια παντου,να φωναζουν και τελος να φευγουν κανοντας οσο περισσοτερη φασαρια γινεται.

που γίνεται αυτό;

εγώ μιλάω για το σημείο του ατυχήματος και τα παιδιά που μαζεύονται εκεί...

Zid
16/01/2010, 14:10
που γίνεται αυτό;

:wave2: Σε ολο το μενιδι .... ειδικά στο περιφερειακο του Ολυμπιακου χωριου το βράδυ στις γέφυρες... που στήνονται για τις κόντρες... :wave2:

project.breeze
16/01/2010, 19:06

Εγώ από Λάρισα είμαι αν και ο πατέρας μου είναι από Καματερό,έχω δει αρκετές φορές τί γίνεται στο Μενίδι (όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα φυσικά με τα παπάκια),το σχόλιο μου αφορούσε καθαρά τις περιγραφές που έκαναν οι παραπάνω συνάδελφοι,δεν τους είδα να τα κάνουν με τα μάτια μου οπότε αν είναι όπως τα λες αποσύρω ευχαρίστως το σχόλιό μου :wave2:

the who
16/01/2010, 20:17
που γίνεται αυτό;

Εγω μιλαω για το παγκακι στο σπιτι τους κοντα που το ειχαν σαν "στεκι".Αν ησουν εδω τη μερα της κηδειας θα καταλαβαινες.Αλλα το ξαναλεω οτι αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ηταν το "Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις".:sad:

project.breeze
16/01/2010, 20:48
Εγω μιλαω για το παγκακι στο σπιτι τους κοντα που το ειχαν σαν "στεκι".Αν ησουν εδω τη μερα της κηδειας θα καταλαβαινες.Αλλα το ξαναλεω οτι αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ηταν το "Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις".:sad:

Υπάρχουν και χειρότερα...Σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων έξω από τη Λάρισα συμβαίνει το εξής.Υπάρχει στο κέντρο ένα παλλικάρι που έχει μείνει ανάπηρο από ατύχημα με μηχανή.Κάθε Σαβ/κο μαζεύονται οι φίλοι του με τις μηχανές απέξω και κάνουν σούζες και παντιλίκια ενώ το παλλικάρι μέσα κλαίει...

div400
17/01/2010, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Σε ολο το μενιδι .... ειδικά στο περιφερειακο του Ολυμπιακου χωριου το βράδυ στις γέφυρες... που στήνονται για τις κόντρες... :wave2:

οκ δεκτόν αλλά δεν μιλάμε για το ίδιο...

άλλο οι κόντρες στον περιφεριακό και άλλο η συγκέντρωση των φίλων των νεκρων στο σημείο του ατυχήματος....
εγώ για το δευτερό μιλάω και μόνο.:wave2:

PortisHead
18/01/2010, 08:27
Ενταξει....σημερα αναρτησαν πισω απ το εκκλησακι και πανό του Ολυμπιακου.
Απο αυριο και διαφημιστικά πανο για φροντηστήρια μέσης εκπαίδευσης.
:dizzy: