View Full Version : Ξανα ανακατασκευη SRX6 V5.023 beta
hlektronio
19/02/2010, 21:51
γαματο μπραβο!!
Shaolin Monk
19/02/2010, 21:59
:a18: :a20: :a19:
sakoulakis
19/02/2010, 23:16
Πρώτος. Πολλή κάλλη η δουλειά σου φίλε μου πάντα τέτοια
Ωραία δουλειά...!
:beer: :beer: :beer:
Πανέμορφο το αποτέλεσμα.Μπράβο,φίλε μ...:beer: :beer: :beer:
Επαθα πλακα ...... μπραβο τελειο ........ παντα τετοια ........ :a18: :a20: :beer:
Απίστευτο!!!!
Χίλια μπράβο αρχηγέ μου για το μεράκι σου!!!!
motomaniac
06/09/2010, 23:20
ρε ειναι ακομα πιο ομορφο απο οτι φαινεται στις φωτος...... και ετοιμαζει κι αλλο... 4κυλινδρο... ηδη εχει αρχισει να ανεβαινει εδω...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=95123&perpage=15&pagenumber=1
φιλε του αδερφου σου δε με αρεσε το φαναρι... θελει κι αυτο ενα στρογγυλο.... με κοκοβιο θα του πηγαινει.... με βαζεις φυτιλια παντως.... γι'αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/884634/ που σ'ελεγα το απογευμα.... χαχαχχαχαχαχα αν δεν ξεκινησω το CB250N μου..... και παλι μπραβο κι απο δω μεσα..... αντε και σε track day που σε ειπε ο αδερφος μου.... θα τουσ τρελανεις ολους....
motomaniac
19/01/2011, 17:49
να τανε η ζηλεια ψωρα.. πηρα κι εγω ενα 600... μιζατο με ψυγειο λαδιου. τωρα θελω αλλο ενα απο κορινθο με καλο πιρουνακι.. θα το βαλω μπρος και θα περασω απο κει μια βολτα να τα ξαναπουμε.. ειμαι ο αδερφος του μακη με το CBR το ασπρο κοκκινο το 08. που μας ειχες φερει την κουκλα στο μαγαζι να την δουμε.. εμπλεξα μαστορη.... ελπιζω να εχεισ spare parts... θα χρειαστω βοηθεια.. α και για την ιστορια... 420 ευρα τελιωμενο με τα χαρτια του.. απο μαγαζι κιλας.. αλλα δεν ξερω ουτε καν αν παιρνει μπρος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
να τανε η ζηλεια ψωρα.. πηρα κι εγω ενα 600... μιζατο με ψυγειο λαδιου. τωρα θελω αλλο ενα απο κορινθο με καλο πιρουνακι.. θα το βαλω μπρος και θα περασω απο κει μια βολτα να τα ξαναπουμε.. ειμαι ο αδερφος του μακη με το CBR το ασπρο κοκκινο το 08. που μας ειχες φερει την κουκλα στο μαγαζι να την δουμε.. εμπλεξα μαστορη.... ελπιζω να εχεισ spare parts... θα χρειαστω βοηθεια.. α και για την ιστορια... 420 ευρα τελιωμενο με τα χαρτια του.. απο μαγαζι κιλας.. αλλα δεν ξερω ουτε καν αν παιρνει μπρος..
Περνα για εναν καφε να τα πουμε.. α, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! :beer:
vforever
20/01/2011, 11:56
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα,εριξες πολυ δουλεια και μερακι!!!!:beer:
update..
στα μεσα καλοκαιριου αρχισε να μου βγαζει την πιστη για να παρει μπρος και δεν κρατουσε ρελαντι, οποτε παροπληστηκε.. Σημερα ειχα λιγο χρονο και αρχισα να ψαχνω.. τελικα βρηκα αυτο :
236915
.. ειχα ενα κολαρο με παραπλισια διασταση, το εβαλα πανω και... ΒΡΟΥΥΜΜΜΜΜ!!! πηρε οπως παλια πολυ ευκολα! μικρη η ζημια.. το ασχημα ειναι οτι για το γνησιο πρεπει παλι να ψαχνω στο ebay της αμερικης....:beer:
Τo gourouni
30/09/2011, 19:56
...Το ίδιο και σε μένα..
... Σε πρόλαβα όμως γιατί τα παρήγγειλα (και τα δυο) από αμερικα εδώ και μια βδομάδα...
...ακόμα μου έρχονται....
παρόλα αυτά το βολτάρω.....
John Steed
01/10/2011, 21:50
Δεν το πιστεύω πως δεν έχω σχολιάσει την υπέροχη δουλειά σου! :eyepop: :eyepop:
Αν και την έχω διαβάσει πάνω από πέντε φορές! :look: :look:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Ε, λοιπόν, είναι το ομορφότερο που έχω δει!
Μπύρες γιατί τις αξίζεις! :beer: :beer:
ΥΓ: Φιλτροχοάνες από που να αγοράσω? Τι προτείνεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Δεν το πιστεύω πως δεν έχω σχολιάσει την υπέροχη δουλειά σου! :eyepop: :eyepop:
Αν και την έχω διαβάσει πάνω από πέντε φορές! :look: :look:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Ε, λοιπόν, είναι το ομορφότερο που έχω δει!
Μπύρες γιατί τις αξίζεις! :beer: :beer:
ΥΓ: Φιλτροχοάνες από που να αγοράσω? Τι προτείνεις?
merci!
εγω θα σου προτεινα να βαλεις το μαμα φιλτροκουτι ..
αν θα βαλεις φιλτροχωανες θα μπλεξεις για να το φερεις να δουλεψει σωστα και κυριως να παιρνει ευκολα μπρος, στο δικο μου εκανα πολλες (πανω απο 50) δυναμομετρησεις για να πετυχω ενα καλο αποτελεσμα με φιλτροχωανες (διαφορες) και μαμα καρμπς..
:beer:
John Steed
03/10/2011, 13:09
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή! :wave2:
motomaniac
05/10/2011, 21:24
140 ζιγκλερ κυριο και ανοιγμενη την εισαγωγη αερα στο φιλτροκουτι. αποτελεσμα? εκτελεση εν ψυχρο σε ΤΤ600R και ER-5. και τα δυο με αρκετη διαφορα... ηθελα να δοκιμασω και με ΧΤ660 για να κλεισουν καποια στοματα αλλα το πουλησα...
ΥΓ. γιατι πεταχτηκα τωρα εγω?
vforever
08/11/2011, 21:34
dkirkos τα σχεδια στο ρεζερβουαρ και στην ουρα στα εφτιαξε ο βαφεας η ειναι αυτοκολλητα?Αν ειναι αυτοκολλητα μπορεις να πεις που τα εφτιαξες?Ευχαριστω προκαταβολικα:beer:
καινουριο update..
εδω και καιρο ειχα σκοπο να φτιαξω ενα διαφανο καπακι για την καμπανα. Τελικα ηρθε η ωρα του και σημερα το τοποθετισα πανω (ευχαριστω τον Δημητρη Σιματο για το πολυκαρβονικο που μου εστειλε γιατι εδω πανω δεν εβρισκα τπτ)
το αποτελεσμα ειναι καπως ετσι..
260127
260128
260129
δηλαδή ρε Δημήτρη, πιστεύεις οτι όταν κοιτάει κάποιος ΑΥΤΟ το srx, θα προσέξει το polycarbonate της καμπάνας? :tooth:
Ωραίο είναι, αλλά το μηχανάκι είναι αλλού για να κερδίσει πόντους απ΄το καπάκι. :beer:
Yorgoskos
30/05/2012, 17:48
παρα πολυ καλη η δουλεια σου φιλε μου!!!:a10::a10::a18:
βιτσια ειναι αυτα Βυρωνα, βιτσια! Το εκανα καθαρα για προσωπικη ικανοποιηση!
ανεβασα και ενα βιντεακι..
http://www.youtube.com/watch?v=WZJlmZ60c5A
sakoulakis
30/05/2012, 17:57
Μηπως χανει λαδια στο 0.25sec στο βιντεακι το βλεπω
Kotselakos
30/05/2012, 18:43
Πραγματικά είναι ΤΟ ομορφότερο SRX που έχω δει ποτέ, και ένα από τα πιο όμορφα caferacer "νεωτέρας" κοπής...
Χίλια μπράβο μάστορα!! :beer:
ειναι απο τα λαδια του αδειασε-βαλε-βγαλε-ξαναγεμισε.. το αν θα χανει θα το δειξει στην πορεια..
motomaniac
30/05/2012, 19:18
α ρε μητσαρα το εκανες τελικα.. με φλατζοκολλα απο μεσα? τεσπα πολυ με αρεσε αν και συμφωνω με τον βυρωνα... χαχχχαχαχα θα στο παρω καμια μερα για βολτα που τα πεθυμησα τα σρχ...
βιτσια ειναι αυτα Βυρωνα, βιτσια! Το εκανα καθαρα για προσωπικη ικανοποιηση!
ανεβασα και ενα βιντεακι..
http://www.youtube.com/watch?v=WZJlmZ60c5A
26384 views προεδρε ?? http://www.youtube.com/watch?v=cJt85DKCVnE&feature=relmfu Δώσε πόνο :cool:
Shiatman
30/05/2012, 19:52
Πραγματικά είναι ΤΟ ομορφότερο SRX που έχω δει ποτέ, και ένα από τα πιο όμορφα caferacer "νεωτέρας" κοπής...
όντως, το εργαλείο είναι απλά άπαιχτο
Θα συμφωνησω !!!Πραγματι ειναι απο τα πιο ομορφα SRX,αλλα και cafe racer !!!
Aλλα για το νεωτερας κοπης η φωτο αλλα λεει!! :eyepop: 1951 ??? H αυτο ειναι κλασσικο φουτουριστικης σχεδιασης ...Η ο Δημητρης δεν ρυθμισε την φωτογραφικη του μηχανη!!!:lol::lol:
Δημητρη περα απο την πλακα συγχαρτηρια... και περιμενω να δω τι εκανες με ενα αλλο καπουτσινο racer suzuki που εμεινε στην μεση!!! :beer::beer:
Τo gourouni
30/05/2012, 21:37
Μακράν το καλύτερο SRX που κυκλοφορεί....
Τούμπανο.
:a20::a18:
karolos SRX 400
30/05/2012, 23:23
πραγματικα πανεμορφο
ολα τα λεφτα
και οταν λεμε ολα ενοουμε ολα
εχω κι εγω ενα τουμπανιασμενο srx χρεπι ομως εξωτερικα
θα ψησω ενα ταξιδακι να το δω απο κοντα
ακους motomaniac!!!
motomaniac
30/05/2012, 23:35
αμα σε βαλει ο μητσος στο γκαραζ τους πρωτον θα γινεις πελατης (καλο) και 2ον θα στησεις αντισκηνο εκει μεσα.. (κακο αυτο..)
karolos SRX 400
30/05/2012, 23:46
υπερβολικος εισαι
εχω και καινουργια κοπελα τωρα (αθηνεζα ομως)
αλλα δεν πειραζει θα λειπω πολλες ωρες
απο το αντισκηνο:lol:
:bawl:
α ρε μητσαρα το εκανες τελικα.. με φλατζοκολλα απο μεσα? τεσπα πολυ με αρεσε αν και συμφωνω με τον βυρωνα... χαχχχαχαχα θα στο παρω καμια μερα για βολτα που τα πεθυμησα τα σρχ...
οχι Μητσε, εκανα πατουρα και εβαλα ενα 0-ring, μπηκε πολυ ωραια και σφιχτα..
260216
αλλα..
..τελικα δακρυζει οταν ζεσταθει και ετσι θα βγει παλι το καπακι και θα μπει και φλαντζοκολλα..
260217
motomaniac
31/05/2012, 14:15
πολλοι τροποι μου ερχονται στο μυαλο για να το μονωσης αλλα κανεις δεν ειναι ρυκολος η φθηνος.. το "τζαμι" μπαινει απλα σφηνωτο?
σρυ που ρωταω καθοτι λιγο ασχετος με το θεμα.
δε θα πρεπε να βλεπουμε και το λαδι ως μια σταθμη? ή επειδη γερνει το μηχανακι και παταει στο σταντ υπαρχει λαδι αλλα δε φαινεται στο υψος του τζαμιου?
sapila racing
31/05/2012, 16:16
260216
αλλα..
..τελικα δακρυζει οταν ζεσταθει και ετσι θα βγει παλι το καπακι και θα μπει και φλαντζοκολλα..
260217
Φοβερό εχει γίνει το SRX! :beer:
Για την καμπάνα αναλογη πατέντα που κάναμε παλιά εγινε με πυρίμαχο γυαλί και κόλλα δυο συστατικών και δεν εχασε λάδι.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=22928&page=2&highlight=transformer
sernodas2
31/05/2012, 21:04
το να φτιαξεις εσωτερικα 4 η 6 διδες που θα πατουν απο μεσα το τζαμι
δλδ με σειρα απο εξω προς τα μεσα
κατω μερος φλατζα η λαστιχο που θα πατα πανω στο καπακι. πανω στην φλατζα το τζαμακι,πανω απ το τζαμακι αλλη φλατζα κ πανω απο αυτο μεταλικη φλατζα που θα σπρωχνετε απ της διδες
taxidriver109
31/05/2012, 21:12
καλα μιλαμε και γαμω το χρωμααααααααααααααααα
sakoulakis
31/05/2012, 21:43
260216
αλλα..
260217
Αρε παλι θα με παινεψω ...ποιος ειμαι απο τοσα χλμ μακρια το ειδα ..χα χα ...δεν πειραζει το ξερω οτι θα το κανεις ..... βαλε καμια φοτο ακομα
Παντος το εχεις κανει Κοσμημα το εργαλειο Μπραβο
motomaniac
31/05/2012, 22:21
φροντισε να το εξαφανισεις τις επομενες μερες αλλιως θα στο κλεψω...
karolos SRX 400
31/05/2012, 22:33
υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι κλεφτες
προσεχε
πολυ ωραίο! :beer:
αντε και με ασορτι κράνος..
yiannis4
07/06/2012, 16:48
ππππσσσσσσ........
Δεν παίζεται...... είναι καλλιτέχνης ο άνθρωπος........
:a23::a23::a23:
Χρόνια πολλά πρόεδρε !!! Πάντα καλά να είσαι και να μας δείχνεις τούμπανα :beer::beer:
303869
303870
:cry: :cry::cry:
Bradipous
19/11/2013, 14:01
Δεν πειραζει Τζιμη τωρα θα γινει ακομη καλυτερο!!
Ποτε με το καλο ξεκινουν τα μαστορεματα;
zannisvel
19/11/2013, 14:28
Τι εγινε? Μαλλον πως εγινε ετσι?
sapila racing
19/11/2013, 14:31
Tί έγινε??? :confused:
MAKIS-RR
19/11/2013, 14:32
Κριμα ρε Τζιμη.για yamaha ηταν πολυ ωραιο :) ... δεν πειραζει παλι απο την αρχη,παρτο σαν προκληση , καντο ακομα καλυτερο...
φωτιά....? :uplate:
:( :( :(
MG-KTiNoS
19/11/2013, 15:51
Δε το πιστευω...
Τόσο όμορφο μηχανάκι ????!!!!!!
303869
303870
ποοοοο ρε φίλε!!!! με έπιασε η καρδιά μου λέμε...... το πήρα απο την αρχή και επάνω που έλεγα τι γαμάτο έγινε είδα την φωτο με τα αποκαίδια……
σου εύχομαι (να βρεις κουράγιο) να το φτιάξεις καλύτερο απο πρίν
ρε παιδια νομιζω καπου ειχε γραψει οτι το πουλησε. τοτε.
δυσκολοι καιροι τωρα για σπαταλες :(
srxakias
19/11/2013, 17:30
Για να μην πω το καλυτερο srx στην Ελλαδα, ενα απ τα καλυτερα. ΚΡΙΜΑ.:cry::a014::wave2:(ελπιζω να το ξαναφτιαξεις)
303869
303870
:cry: :cry:
Οχι ρε!!!:( :cry:
Δεν πειραζει Δημητρη θα το ξαναφτιαξεις (αν και δυσκολοι καιροι αλλα το αξιζει):uplate:
Καλο κουργιο και συνεχεια!!:wave2:
motomaniac
19/11/2013, 19:36
ελα μωρε ενα πλυσιμο θελει... :p κι ενα αρωματικο γιατι θα μυριζει για πολυ καιρο... αντε θα το πιασεις? χειμωνιασε...
vforever
19/11/2013, 20:39
Oχι ρε συ,ελεος.Τι εγινε ?:cry:
Tί έγινε??? :confused:
απο φωτια στο συνεργειο.. Αρχες ιουνιου..
ελα μωρε ενα πλυσιμο θελει... :p κι ενα αρωματικο γιατι θα μυριζει για πολυ καιρο... αντε θα το πιασεις? χειμωνιασε...
χαχα.. καλο! δεν βλεπω ομως να το πιανω φετος, αν και ποτε δεν ξερεις.. αν ειναι μεγαλος ο χειμωνας..
ΥΓ. Υο πολυκαρβονικο στο καπακι της καμπανας αντεξε παντως!:look:
Την αλοιφη ξεχασες!! :)
Κρίμα, πολύ κριμα...:(
Τουλάχιστον δεν κάηκε σε σημείο που να μην επισκευάζεται. Πρόεδρε χαμηλά δεν το έπιασε η φωτιά αν βλέπω καλά. Είχε άλλα δίπλα του που την πλήρωσαν?
motomaniac
20/11/2013, 11:17
απο φωτια στο συνεργειο.. Αρχες ιουνιου..
χαχα.. καλο! δεν βλεπω ομως να το πιανω φετος, αν και ποτε δεν ξερεις.. αν ειναι μεγαλος ο χειμωνας..
ΥΓ. Υο πολυκαρβονικο στο καπακι της καμπανας αντεξε παντως!:look:
ναι χαμηλα δεν το πηρε. αυτο ηταν πισω, ναι? επιμενω οτι δεν θελει πολλη δουλεια. με την βαφη τι θα γινει δεν ξερω.
Την αλοιφη ξεχασες!! :)
αλοιφουλα μετα... με κυκλικες κινησεις.. :panic:
Pardalotzatziki
20/11/2013, 19:15
Αμαρτια ρε παιδια...:uplate:
Λιγο WD40 και θα γυαλισει... :D
kostakis125
20/11/2013, 19:35
κανονικα θα πρεπει να στο καλυψει το συνεργειο
Μπα, είναι πολύ στριμμένος ο μάστορας...:(
το δικο μου συνεργειο καηκε.. :cry:
ακομα καλυβω τις ζημιες των αλλων που εγιναν..
Μπα, είναι πολύ στριμμένος ο μάστορας...:(
:lol:
MG-KTiNoS
20/11/2013, 23:02
φίλε κουράγιο...
Pardalotzatziki
20/11/2013, 23:32
Υπομονη και αντιμετωπισε το....ευχομαι να ξεμπερδεψεις και να συνεχισεις να δουλευεις....
sapila racing
21/11/2013, 08:54
Αφού μπορείς ακόμα και κρατάς το χιούμορ σου πάλι καλά.
Κουράγιο και μια μερα θα γίνει ακόμα καλύτερο απο πριν. :wave2: :beer:
kostakis125
21/11/2013, 11:35
ωχωχ πολλαπλη η ζημια δηλαδη? μην το βαζεις κατω ξεκινα σιγα σιγα απο την αρχη. Ελπιζω να διορθωθηκαν οι ζημιες στο συνεργειο τουλαχιστον
Κουράγιο και καλή δύναμη , εύχομαι γρήγορα να επανέλθεις στους ρυθμούς της δουλειάς σου αυτό είναι ποιο σημαντικό.
Κουράγιο και περαστικά... ένα βήμα τη φορά, και με υπομονή και επιμονή θα το ξεπεράσεις.
Περαστικά. Εύχομαι πραγματικά να φτιάξεις πάλι το συνεργείο σου και να καταφέρεις να ξαναβγάλεις στο δρόμο το στολίδι σου..
notakos600
22/11/2013, 15:36
Περαστικά και καλή δύναμη να έχεις. Οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς.
zannisvel
22/11/2013, 16:52
Περαστικά και καλή δύναμη να έχεις. Οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς.
+1000 ετσι ακριβως!! Ετσι γινομαστε δυνατοτεροι!!
dlabrakis
22/11/2013, 19:44
+1000 ετσι ακριβως!! Ετσι γινομαστε δυνατοτεροι!!
+1
κουραγιο και υπομονη
taisteal
22/11/2013, 19:52
φιλε αφου εχεις και χιουμορ μπραβο σου...καλη δυναμη σου ευχομαι,και καθε εμποδιο για καλο να ειναι..
Δεν πειραζει ρε πατριωτη!!!! Αλλη μια δοκιμασια ειναι...... Ξανα απο την αρχη ετσι γιατι είσαι παλλικάρι!! :a18::a23:
srxakias junior
24/11/2013, 11:05
κουράγιο και υπομονη!
στεναχωρηθηκα για το srx,απ΄τα πιο ομορφα που κυκλοφορουν!
μην το βαζεις κατω,περιμενουμε φωτο απο τις επισκευες που θα κανεις!
:wave2:
:beer::beer:
Δημήτρη, σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν. Τι έγινε η κουκλάρα?
PortisHead
01/10/2015, 13:18
Πωωωω ρε συ.
Πως μου ξεφυγε αυτο το post ???
Τι να πρωτοπω ? Για το project ? Για τον Δημητρη ?
Ενα απο τα πιο λαμπρά μυαλά και πολύ καλο παιδι.
Δημητρη ακόμα θυμάμαι το SRX που το ειχες "μαμά" μέσα στο διαμέρισμα στην Πατρα :lol:
Φαντάζομαι να κατάλαβες ποιος ειμαι :cool:...