Σύνδεση

View Full Version : help (παπί ή scooter; )

spyro
15/01/2010, 09:21
Καλημέρες,

μαντράχαλος φίλος έβγαλε επιτέλους το δίπλωμα για 50cc και είναι στην διαδικασία αναζήτησης δικύκλου.

με ρώτησε και του πρότεινα κανα παπι 50αρι (glχ είχα στο μυαλό μου). Αυτός με ρώτησε για scooter.

Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τίποτα απο scooters. Βασικά δεν πιστεύω οτι ενα scooterακι 50cc θα είναι ικανό να τον τραβήξει τον μαντράχαλο τον φίλο μου άσε που δεν ξέρω τι παίζει με το θέμα της αξιοπιστίας σε αυτά ρημάδια. :rolleyes:

για πείτε και εσείς ρε παίδες τι να τον συμβουλέψω?

παπί ή scooter? προτάσεις? :confused:

Glx?
Daytona?
άλλο ... ποιο?

:wave2:

950dim
15/01/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Καλημέρες,

μαντράχαλος φίλος έβγαλε επιτέλους το δίπλωμα για 50cc και είναι στην διαδικασία αναζήτησης δικύκλου.

με ρώτησε και του πρότεινα κανα παπι 50αρι (glχ είχα στο μυαλό μου). Αυτός με ρώτησε για scooter.

Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τίποτα απο scooters. Βασικά δεν πιστεύω οτι ενα scooterακι 50cc θα είναι ικανό να τον τραβήξει τον μαντράχαλο τον φίλο μου άσε που δεν ξέρω τι παίζει με το θέμα της αξιοπιστίας σε αυτά ρημάδια. :rolleyes:

για πείτε και εσείς ρε παίδες τι να τον συμβουλέψω?

παπί ή scooter? προτάσεις? :confused:

Glx?
Daytona?
άλλο ... πιό?

Γνωμη μου ειναι να μη του προτεινεις τιποτε,το μονο που να του προτεινεις,να οδηγησει και τα δυο(νομιζω δεν ειναι δυσκολο) και να αποφασισει εκεινος.
Δε ξερεις αν θα τον βολευψει το παπι,αν θα τον ¨πηγαινει¨ το σκουτερ,ανελυσε του τα υπερ και τα κατα και των δυο(εστω θεωρητικα) και ασε τον να αποφασισει εκεινος!
Αν θες να μην ακουσεις στο μελλον...¨μ...λακια,επρεπε να παρω το παπι,η το αντιστροφο¨!

sf1n4k1
15/01/2010, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Γνωμη μου ειναι να μη του προτεινεις τιποτε,το μονο που να του προτεινεις,να οδηγησει και τα δυο(νομιζω δεν ειναι δυσκολο) και να αποφασισει εκεινος.
Δε ξερεις αν θα τον βολευψει το παπι,αν θα τον ¨πηγαινει¨ το σκουτερ,ανελυσε του τα υπερ και τα κατα και των δυο(εστω θεωρητικα) και ασε τον να αποφασισει εκεινος!
Αν θες να μην ακουσεις στο μελλον...¨μ...λακια,επρεπε να παρω το παπι,η το αντιστροφο¨!

+499

Υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα σκούτερ 50ρια αλλά το παραπάνω που λέει ο dim..είναι must :-)

spyro
15/01/2010, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
+499

Υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα σκούτερ 50ρια .........

όπως?

harris_x
15/01/2010, 11:11
Ένας φίλος έχει το Piaggio Fly, και είναι πολύ ικανοποιημένος.

Edit: Πάντως εγώ μάλλον θα του πρότεινα κάποιο παπί!

ns1982
15/01/2010, 15:01
Έχουμε και λέμε..

1) Σκούτερ 50αρι τετράχρονο ξέχασε το, βαριέται να ξεκινήσει

2) Σκούτερ 2χρονα τραβάνε, είναι βολικά στην πόλη αλλά είναι δίχρονα..

3) Σε παπί καινούργιο 50αρι για τα daytona έχω ακούσει καλά σχόλια, σε μεταχειρισμένο πάρε ένα honda GLX

Gi_4ce
15/01/2010, 15:02
Συμφωνω με τον προλαλήσαντα...

Εγω παντως με σκουτερ ξεκινησα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:04
Τα σκουτερ πάντως έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε μετακίνηση στην πόλη για δουλεια.

Αποθηεκυτικοι χώροι, δε βρέχονται τα πόδια :winka:

VALES
15/01/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα σκουτερ πάντως έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε μετακίνηση στην πόλη για δουλεια.

Αποθηεκυτικοι χώροι, δε βρέχονται τα πόδια :winka:

Ναι, αλλά...http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31758:)

Προσωπική μου γνώμη παπί. Το σκούτερ είναι ένα εργαλείο. Το παπί, είναι το πρώτο βήμα στο μοτοσυκλετισμό.

950dim
15/01/2010, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ναι, αλλά...http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31758:)

Προσωπική μου γνώμη παπί. Το σκούτερ είναι ένα εργαλείο. Το παπί, είναι το πρώτο βήμα στο μοτοσυκλετισμό.

Θες να τον κανεις σωνει και καλα ¨μοτοσυκλετιστη¨ εσυ...
Κι αν γουσταρει τα σκουτερ???
Κι αν θελει αποθ.χωρους???
Κι αν ψαχνει για ενα εργαλειο οπως λες?

ns1982
15/01/2010, 15:24
Για δώσε ηλικία του φίλου σου και πώς θα το χρησιμοποιεί :rotflmao:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:30

Δηλαδή οι ιταλοι που έχουν μονο σκουτερ και καθόλου παπιά δεν έχουν ιδέα απο μοτοσυκλετισμό; :confused:

950dim
15/01/2010, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Για δώσε ηλικία του φίλου σου και πώς θα το χρησιμοποιεί :rotflmao: ...μπας και βγαλουμε ακρη!

ns1982
15/01/2010, 15:41
Μάχη στα 50 ΚΥΒΙΚΑ :a22:

Μήν ξεχνάμε οτι ο φίλος του spyro είναι "μαντράχαλος" οπότε για μοτοσυκλετισμο με το 50αράκι λίγο δύσκολο:rotflmao:

spyro
15/01/2010, 15:42
πως να το χρησιμοποιήσει μωρε ο μαντράχαλος ένα 50άρι .... :D σίγα τις επιλογές που έχει

10 χλμ την μερα για να πάει στην δουλεια του...

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
10 χλμ την μερα για να πάει στην δουλεια του...

Σκουτεράκι

Ειναι και φουλ αυτοματο να μην έχει ταχυτητες και άλλα τετοια δυσκολα :lol:

spyro
15/01/2010, 15:48
όσο για τους αποθυκευτικούς χώρους ... και σε ένα παπί βάζει ένα top case και κάνει την δουλεια του μην τρελαθούμε κιολας. το πρόβλημα είναι οτι με το scooter παίρνει και κόστος συντήρησης που δεν θα έπαιρνε με το παπί.

έγω του λέω να πάρει ένα glx μεταχειρισμένο να κάνει την δουλεια του και βλέπει στο μέλλον

τώρα αμα θέλει να μην του βραχούν τα παπουτσάκια ας πάρει το Liberty της Piaggio που πρότεινε ένας άλλος φίλος... μια χαρά το βλέπω

βέβαια με ψάρωσε ο φιλος o ns1982 περι 2Τ και 4Τ σε scooter και αν τραβάει το 4Τ .. το βλέπουμε ...

ns1982
15/01/2010, 15:50
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα πές του να πάρει ένα παπί και να βάλει ένα βαλιτσάκι πίσω και θα είναι ok

Γιατί αυτά τα 50αρακια τα σκούτερ (τα περισσότερα) είναι σχετικά μικρά και με μικρές ρόδες

Το σκούτερ επερτερεί σε χώρους και ομορφιά

ns1982
15/01/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σκουτεράκι

Ειναι και φουλ αυτοματο να μην έχει ταχυτητες και άλλα τετοια δυσκολα :lol:

Άν είχε συμπλέκτη θα ήταν δύσκολο

Εδώ μιλάμε η πάπια έχει αυτόματο σειριακό:a018:

950dim
15/01/2010, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα πές του να πάρει ένα παπί και να βάλει ένα βαλιτσάκι πίσω και θα είναι ok

Γιατί αυτά τα 50αρακια τα σκούτερ (τα περισσότερα) είναι σχετικά μικρά και με μικρές ρόδες

Το σκούτερ επερτερεί σε χώρους και ομορφιά

¨πες του να παρει ενα παπι και να βαλει ενα βαλιτσακι...¨
¨το σκουτερ υπερτερει σε χωρους και ομορφια¨...

Tωρα η δε καταλαβα εγω φιλε η αυτοαναιρεισαι μονος σου...:confused:

ns1982
15/01/2010, 15:57
¨πες του να παρει ενα παπι και να βαλει ενα βαλιτσακι...¨
¨το σκουτερ υπερτερει σε χωρους και ομορφια¨...

Tωρα η δε καταλαβα εγω φιλε η αυτοαναιρεισαι μονος σου...:confused:

Γιατί επειδή είπα τα υπέρ του σκούτερ??

Δέν προσπαθώ να τον πείσω με το ζόρι να διαλέξει κάτι απλώς του λέω τα υπέρ και τα κατά :smokin:

VALES
15/01/2010, 16:10
Θες να τον κανεις σωνει και καλα ¨μοτοσυκλετιστη¨ εσυ...
Κι αν γουσταρει τα σκουτερ???
Κι αν θελει αποθ.χωρους???
Κι αν ψαχνει για ενα εργαλειο οπως λες?

Ένας ένας παιδιά...όλοι θα πάρετε:lol:
Κανείς δεν γίνετε με το ζόρι μοτοσυκλετιστής, Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.:) Όλοι γινόμαστε..δεν γεννιόμαστε:smilea:

Καπετάνιε δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά η πλειοψηφία δεν έχει 50ράκια. Έχει σκούτερ και ουχί σκουτεράκια.Νομίζω οι πωλήσεις κάτι τέτοιο λένε. Αν πάλι κάνω λάθος, ζητώ ταπεινά συγνώμη.:lol:

spyro έχει ανηφόρες στο δρόμο για την δουλειά του ?:D

Cpt. Haddock
15/01/2010, 16:16
spyro έχει ανηφόρες στο δρόμο για την δουλειά του ?:D

Να μια σωστή ερώτηση :lol:

(έχεις δίκιο για τους Ιταλούς :winka: :beer: )