PDA

View Full Version : Ταξιδιάρηδες;

sniper
15/01/2010, 15:11
Για κόψτε κανένα χλμ (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1095048&lngDtrID=244) ή πάρτε τα μέτρα σας! :winka:

road spirit
15/01/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για κόψτε κανένα χλμ (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1095048&lngDtrID=244) ή πάρτε τα μέτρα σας! :winka: τέλη κυκλοφορίας ανάλογα τα χλμ? θα τσεκάρουν τα κοντέρ μας κάθε 1η του νέου έτους? :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τέλη κυκλοφορίας ανάλογα τα χλμ? θα τσεκάρουν τα κοντέρ μας κάθε 1η του νέου έτους? :rotflmao: :rotflmao:

Gpsάκι όπως Ολλανδία

ΑΛλιώς θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο :sick:

road spirit
15/01/2010, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Gpsάκι όπως Ολλανδία

Φυσικά θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο :sick: και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση? :smokin:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:17
και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση? :smokin:

Πρώτον δε γράφω τόσα :sad: (ελπίζω το '10 να είναι καλή χρονια :beer: ) και δεύτερον τί σημασία έχει πού τα γράφεις;

Τσιπάκι με χιλιομετρητή θα έχουμε :wave2:

Λεωνίδας
Gpsάκι όπως Ολλανδία

ΑΛλιώς θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο :sick: οι μοτοσυκλέτες στην Ολλανδία νομίζω δεν πληρώνουν με αυτό το μοντέλο...

Anty12
τέλη κυκλοφορίας ανάλογα τα χλμ? θα τσεκάρουν τα κοντέρ μας κάθε 1η του νέου έτους? :rotflmao: :rotflmao:

'Η θα μας βάλουν να βάλουμε GPS συνδεδεμένο με τα κεντρικά..........

τελικά αυτή η κοπελίτσα στο Περιβάλλοντος είναι γιαναμηνπωτι.....μετά την βλακεία με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα ........Κύθηρα ......τώρα τέλη με το χιλιόμετρο......

.......πως το τελείωσε το πανεπιστήμιο αυτή η γυναίκα ΡΠΣΤ.....???????

sapila racing
15/01/2010, 15:18
και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση? :smokin:

Δεν παίζει τετοιο σενάριο με τίποτα στην Ελλάδα αν και θα με βόλευε. :D

road spirit
15/01/2010, 15:21
Πρώτον δε γράφω τόσα :sad: (ελπίζω το '10 να είναι καλή χρονια :beer: ) και δεύτερον τί σημασία έχει πού τα γράφεις;

Τσιπάκι με χιλιομετρητή θα έχουμε :wave2: ε πως δεν έχει σημασία? θεωρητικά τα τέλη τα πληρώνουμε για την επιβάρυνση του οδικού δικτύου (του δικού μας ε?).... άμα εγω επιβαρύνω τους δρόμους μιας άλλης χώρας γιατί να υπολογίζονται στα δικά μας? :confused:

sapila racing
15/01/2010, 15:24
ε πως δεν έχει σημασία? θεωρητικά τα τέλη τα πληρώνουμε για την επιβάρυνση του οδικού δικτύου (του δικού μας ε?).... άμα εγω επιβαρύνω τους δρόμους μιας άλλης χώρας γιατί να υπολογίζονται στα δικά μας? :confused:

Αν πληρώναμε για την επιβαρυνση του οδικού δικτύου, τα τελη των μοτοσυκλετών θα ηταν σχεδόν τζαμπα :winka:

Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ να πληρωνω με τα χιλιόμετρα κι οχι στανταρ ποσό για κάθε όχημα που εχω στην κατοχή μου και το θεωρώ και πιο δίκαιο, αλλά μην κάνετε και πολύ όρεξη...

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:27
Την είδηση για την Ολλανδία την είχα βάλει εγώ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1588858&highlight=#post1588858

:D

Και ο Σαπίλας άλλα δήλωνε τότε :evil:

road spirit
15/01/2010, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν πληρώναμε για την επιβαρυνση του οδικού δικτύου, τα τελη των μοτοσυκλετών θα ηταν σχεδόν τζαμπα :winka:

Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ να πληρωνω με τα χιλιόμετρα κι οχι στανταρ ποσό για κάθε όχημα που εχω στην κατοχή μου και το θεωρώ και πιο δίκαιο, αλλά μην κάνετε και πολύ όρεξη...

καλά το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο... η κεντρική, ξαναλέω θεωρητική ιδέα των τελών κυκλοφορίας είναι για την χρήση/επιβάρυνση

και επειδή εσύ είσαι κεφάλαιο και έχεις 15 μηχανάκια και έτσι θα γλυτώνεις τέλη, εμάς στα @@ μας :a43:

sapila racing
15/01/2010, 15:33

και επειδή εσύ είσαι κεφάλαιο και έχεις 15 μηχανάκια και έτσι θα γλυτώνεις τέλη, εμάς στα @@ μας :a43:

Σιγα μην βαλω εγω κρατικο GPS στα μηχανάκια μου...να εχω τον μεγαλο αδελφό συνοδηγό. :mad:

sniper
15/01/2010, 15:34
καλά το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο... η κεντρική, ξαναλέω θεωρητική ιδέα των τελών κυκλοφορίας είναι για την χρήση/επιβάρυνση

Από πότε τα κατασκευάσματα που καβαλάει ο σαπίλας (εξαιρώντας την επιτυχία του με το Χόρνετ) θεωρούνται μοτοσακά; :rolleyes:

:lol: :lol:

sniper
15/01/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σιγα μην βαλω εγω κρατικο GPS στα μηχανάκια μου...να εχω τον μεγαλο αδελφό συνοδηγό. :mad:

Σώπα ρε... άλλοι πάνε με τον Χάρο δικάβαλλο.... :lol:

kalesin
15/01/2010, 15:48
οποτε ισως ενσωματωθει στην τιμη της βενζινης..
δεν μου ακουγεται παραλογο.. ο εχων πολλα κυβικα η αυτος που κανει πιο πολλα χιλιομετρα θα πληρωνει πιο πολλα απο καποιον που εχει πιο μικρο η οικονομικο οχημα η δεν κανει πολλα χιλιομετρα..

για να δουμε

sniper
15/01/2010, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
οποτε ισως ενσωματωθει στην τιμη της βενζινης..
δεν μου ακουγεται παραλογο.. ο εχων πολλα κυβικα η αυτος που κανει πιο πολλα χιλιομετρα θα πληρωνει πιο πολλα απο καποιον που εχει πιο μικρο η οικονομικο οχημα η δεν κανει πολλα χιλιομετρα..

για να δουμε

ελπίζω να αστειεύεσαι βέβαια..... :eyepop:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 15:59
ελπίζω να αστειεύεσαι βέβαια..... :eyepop:

Γιατί ρε συ; Δεν είναι πιο δίκαιο να πληρώνεις με βάση όσα καταναλώνεις (= ρυπαινεις; )

:winka:

road spirit
15/01/2010, 16:01
Γιατί ρε συ; Δεν είναι πιο δίκαιο να πληρώνεις με βάση όσα καταναλώνεις (= ρυπαινεις; )

:winka: δίκαιο είναι... απλά μη ξεχνάς ότι ο σλίπερ πάει πάντα και αποκλειστικά τέρμα γκάζι... και τα χονΔα ως γνωστόν πίνουν τον άμπακα όταν πάνε τέρμα...

Cpt. Haddock
15/01/2010, 16:02
δίκαιο είναι... απλά μη ξεχνάς ότι ο σλίπερ πάει πάντα και αποκλειστικά τέρμα γκάζι... και τα χονΔα ως γνωστόν πίνουν τον άμπακα όταν πάνε τέρμα...

Εντάξει...

Ειναι καιρός να πάρει κι ενα μηχανάκι που δε θα λέγεται CB**** :lol:

Akatanomastos
θα τους βαλουμε και εμεις ενα μετρητη,

ποσα χιλιομετρα κανουμε σε δρομους που ΔΕΝ παθαινουν φθορα, γιατι δεν μπορουν να παθουν αλλη φθορα, εκτος αν φανει χωμα απο κατω..

θα αφαιρουμε μετα απο τα συνολικα, και θα παιρνουν το ποσο..

sniper

:winka:

Γιατί αν πάω το μηχανάκι μου στην μπίστα (που μονο εκεί πάει πλέον κι αν... φευ) και το δουλεύω στα κόκκινα ρουφάει την μπενζίνα σαν διψασμένος Ολλανδός την μπύρα....

Άσε που δεν είναι πάντα ισοδύναμη η ιπποδύναμη με την κατανάλωση.....

Π.Χ. Αν έχεις ένα τζιποειδες με 4.0λτ κινητήρα και το πηγαίνεις χαλαρά χωρίς να σανιδώνεις το γκάζι, καις πολύ λιγότερο από ένα 1200ράκι....

Cpt. Haddock
15/01/2010, 16:05
Γιατί αν πάω το μηχανάκι μου στην μπίστα (που μονο εκεί πάει πλέον κι αν... φευ) και το δουλεύω στα κόκκινα ρουφάει την μπενζίνα σαν διψασμένος Ολλανδός την μπύρα....

Άσε που δεν είναι πάντα ισοδύναμη η ιπποδύναμη με την κατανάλωση.....

Π.Χ. Αν έχεις ένα τζιποειδες με 4.0λτ κινητήρα και το πηγαίνεις χαλαρά χωρίς να σανιδώνεις το γκάζι, καις πολύ λιγότερο από ένα 1200ράκι....

Δεκτό. Όμως απο πλευράς ρύπων (ειδικά εσύ με το μηχανάκι) είσαι χειρότερος, άρα ορθώς θα τα σκάσεις

Το αν ρυπαίνεις σε δρόμο ή σε μπίστα ειναι αδιάφορο απο πλευράς περιβάλλοντος :sick:

sniper
15/01/2010, 16:07
Δεκτό. Όμως απο πλευράς ρύπων (ειδικά εσύ με το μηχανάκι) είσαι χειρότερος, άρα ορθώς θα τα σκάσεις

Το αν ρυπαίνεις σε δρόμο ή σε μπίστα ειναι αδιάφορο απο πλευράς περιβάλλοντος :sick:

Αν η ρύπανση είναι το θέμα μας, τότε υποθέτω θα βάλουν και τέλη κυκλοφορίας και στα εργοστάσια της ΔΕΗ που καίνε λιγνίτη.... :lol:

blackrose
15/01/2010, 16:09
Για κόψτε κανένα χλμ (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1095048&lngDtrID=244) ή πάρτε τα μέτρα σας! :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ Συγγνωμη μηπως θα επρεπε να το εβαζες στα ανεκδοτα ειναι πολυ καλο.....για πια χωρα μιλανε:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 16:09
Αν η ρύπανση είναι το θέμα μας, τότε υποθέτω θα βάλουν και τέλη κυκλοφορίας και στα εργοστάσια της ΔΕΗ που καίνε λιγνίτη.... :lol:

Αυτά έχουν μπει εδώ και καιρό νομίζω (ας πει ο roadspirit που τα ξέρει καλυτερα)

:wacko:

sniper
15/01/2010, 16:13
Αυτά έχουν μπει εδώ και καιρό νομίζω (ας πει ο roadspirit που τα ξέρει καλυτερα)

:wacko:

Θερμαστής ο ρόαντ; :lol:

Cpt. Haddock
15/01/2010, 16:15

Συμβουλος επιχειρήσεων και λοιπά εδώδιμα/αποικιακά

(το ίδιο είναι :lol: )

TROOPER
15/01/2010, 16:29

συναδελφος του willy?:look:

el_hymador
15/01/2010, 16:42
GPS? Αν κουβαλας με τρεϊλερ κανα τουμπανιασμενο GSXR και πας προς Σερρες καθε ΣΚ ποιο οχημα θα χρεωνεται τα διανυθετα χιλιομετρα;

-Η μηχανη;
-Το αυτοκινητο που θα εχεις κοτσαρει το τρεϊλερ;
-Και τα δυο;

Αυτο ειναι να το ρωτησεις σε καμια δημισα υπηρεσια να πεσει γελιο....:lol:

sf1n4k1
15/01/2010, 17:02
Γιατί αγχώνεστε?Δε παίζει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά και να γίνει, κάνουμε μερικά ακόμα km όλοι μαζί μέχρι τη βουλή και τα αφήνουμε εκεί γύρω γύρω.

gcrook
15/01/2010, 17:10
Αυτο ειναι συστημα.
Να πληρωνει ο ντιλιβερας με το χρεπι, το μισο του εισοδημα, και ο αλλοι με το RT και τα λοιπα "ταξιδιαρικα" να την σκαπουλαρουν με μισο κιλο αρνι και μια σακουλα ριγανη.

DimChios
15/01/2010, 17:58
Το ΜΠέο κλαίγανε!

:rolleyes:

ermiss
15/01/2010, 18:17
Δηλαδή εγώ που σκέφτομαι να βάλω την μηχανή στο πλοίο και να πάω Βενετία, να μην το σκεφτώ καν ε?

Θα με χρεώσουν όλη την βόλτα, μπρος-πίσω, στην Αδριατική????

Akatanomastos
15/01/2010, 18:31
εχω μια φανταστικη και επαναστατικη ιδεα που θα λυσει πολλαπλα προβληματα οπως:

-αξιοπιστια στην καταμετρηση χιλιομετρων, ωστε να αποφευγοντε μετρησεις που κανει το οχημα πχ σε τρειλερ, τραινα ή πλοια

-περιπτωσεις να "πειραζουν" διαφοροι το κοντερ ή ακομα και το τζι πι ες

-την μοναξια στα ταξιδια για εμας τα μπακουρια

-και τεταρτο και σημαντικοτερο, θα λυσει το προβλημα της ανεργιας στην Ελλαδα ειναι η εξης:

Η ΙΔΕΑ:
Καθε οδηγος μοτοσυκλετας και αυτοκινητου, θα υποχρεουτε να χει μαζι του δικαβαλο/συνοδηγο, εναν υπαλληλο του υπουργειου συγκοινωνιων ο οποιος θα βρισκεται μαζι μας σε ΚΑΘΕ μετακινηση, μικρη ή μεγαλη για να καταγραφει ολα τα χιλιομετρα και την φθορα σε οδο του κρατους.:eyepop: :hypnotize :uplate:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κατοχοι οχηματων θα υποχρεουντε να ταιζουν ποτιζουν και κοιμιζουν τον υπαλληλο. Ε ανθρωποι ειναι και αυτοι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
15/01/2010, 18:39
εγω λεω να μας βαλουν και ενα τσιπακι στον κwl0, καθε φορα που θα αεριζομαστε:blush: , να πληρωνουμε αναλογα περιβαλλοντογικα προστιμα, για αερια θερμοκηπιου...κατι πρεπει να γινει με τους κλανιαριδες

:mad: :mad: :mad:

Morton
15/01/2010, 19:13
το πιο δίκαιο θα ήταν να ενσωματώνονταν τα τέλη στην τιμή των ελαστικών

θα κόβανε και τα παντηλίκια οι κάγκουρες

:lol:

gixxerpap
15/01/2010, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
το πιο δίκαιο θα ήταν να ενσωματώνονταν τα τέλη στην τιμή των ελαστικών

θα κόβανε και τα παντηλίκια οι κάγκουρες

:lol:

για να κυκλοφορούν όλοι οι χάροι με τα λινά για οικονομία, και να μας παίρνουν παραμάζωμα ....

jimmis5
15/01/2010, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω λεω να μας βαλουν και ενα τσιπακι στον κwl0, καθε φορα που θα αεριζομαστε:blush: , να πληρωνουμε αναλογα περιβαλλοντογικα προστιμα, για αερια θερμοκηπιου...κατι πρεπει να γινει με τους κλανιαριδες

:mad: :mad: :mad:

Οχι ακριβως ετσι αλλα και το τσιπωμα στον ανθρωπο στο ονομα της τρομοκρατιας ειναι παρα παρα πολυ κοντα..

Μην ανχωνεσται για τσιπακια και gps σε λιγους μηνες δεν θα παιζει σαλιο για βενζινα οποτε ολα καπου παρατειμενα και να τα κοιταμε θα τα εχουμε οποτε ας βαλουν τα παντα ολα ..

Ουκ καν λαβεις Παρα παρα του μη εχοντος:evil: :wave2: