PDA

View Full Version : 2 περίεργα...

manhunter
16/01/2010, 08:04
1ον) Εχθές το βράδυ που έφευγα απο την δουλειά, γύρω στις 9 το βράδυ,(κακομοίρης mode on) η Θηβών πήχτρα, και να βλέπω καπνούς. Μπάτσοι να προτρέπουν την εκτροπή της πορείας μας. Από όσο πρόλαβα να δώ, ένα λεωφορείο πρέπει να είχε παρει φωτιά.Μαζί του και ένα Ι.Χ. Κόσμος έτρεχε, πανικός...!Δεν είδα τίποτα μετά στις ειδήσεις, και σε site που έψαξα,τίποτα.

2ον)Σήμερα το πρωί κατά τις 8, ξαναπηγαίνοντας για δουλειά(:cry: :cry: ), κατέβαινα τον Κηφησό.
Ορατότητα max 30m μπροστά, σε μια άδεια σχεδόν εθνική. Στο υψος λοιπόν της Λ Παπανδρέου, βγαίνει ένα μπατσικό απο την εκεί έξοδο, μαλλιά κουβάρια:eyepop: .
Πετάγεται μπροστά μας, και ανάβει alarm και οδηγός και συνοδηγός, μας κάνουν νόημα με το χέρι να κόψουμε και να ακολουθούμε. Ταυτόχρονα, ανάβει και η φωτεινή ταμπέλα σε εκείνο το ύψος , και μας προειδοποιεί για ατύχημα στο ύψος της Δυρραχίου. Σαν το safety car πήγαινε μπροστά, με την σειρήνα και τα alarm το μπατσικό. Μπράβο πάντως, πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

ΥΓ: Πολύ βροχή,πολύ αέρας....ήμαρτον...

:wave2:

S705
16/01/2010, 08:23
Καλημέρα ταλαίπωρε συνάδελφε που δουλεύουμε Σάββατο….!!!!

Για το τι έγινε στην Θηβών δεν ξέρω αλλά στον Κηφισό σήμερα είχε αγκαλιάσει τις μπανιέρες στο ύψος τις FORD ένα IBIZA.
Πολύ κίνδυνος αυτή η στροφή.
Άντε καλό κουράγιο στους εργαζόμενους .

manhunter
16/01/2010, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705

Για το τι έγινε στην Θηβών δεν ξέρω αλλά στον Κηφισό σήμερα είχε αγκαλιάσει τις μπανιέρες στο ύψος τις FORD ένα IBIZA.

Μπράβο, για αυτό λέω.
Πρόλαβα και ειδα την μπαριέρα μισό μέτρο μέσα.
:beer:

byron
16/01/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
ΥΓ: Πολύ βροχή,πολύ αέρας....ήμαρτον...

Χάλι. Ανέβαινα Εθνική στις 7.45 και γινόταν της παλαβής από αέρα και νερό.

ΥΓ. Μπράβο τους για την αντίδραση. Δεν θέλει πολύ να γίνει η μαλακία με χαμηλή ορατότητα. :a013:

manhunter
16/01/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χάλι. Ανέβαινα Εθνική στις 7.45 και γινόταν της παλαβής από αέρα και νερό.

ΥΓ. Μπράβο τους για την αντίδραση. Δεν θέλει πολύ να γίνει η μαλακία με χαμηλή ορατότητα. :a013:

Nαι ρε Βύρωνα κόλλησα.
Ενιωσα για λίγο τον πολιτσιμό...
:smokin:

S705
16/01/2010, 08:44
Παντός περιστατικό που αναφέρεις με το περιπολικό το έχω συναντήσει παλαιοτέρα.
Σε αμάξι με τέσσερεις φίλους , πρώτοι στο φανάρι εμείς και ένα περιπολικό.
Πρασινίζει το φανάρι και ξεκινάμε. μας πλευρίζει το περιπολικό ανάβει φάρο και μας μιλούν από το μεγάφωνο. “εσείς με το FIAT κάντε δεξιά και σταματήστε”
Διάβολε λέμε , από τα λιμανάκια μας ακολουθουν λέμε και τώρα την κάτσαμε.
Ε στα 100 μετρά εμπρός αμάξι ανάποδα στην μέση της παραλιακής .

ermiss
16/01/2010, 09:34
Προσοχή ρε γλιστράει....

Κόρινθο βέβαια και με την πρώτη βροχή όλα γυαλί.

Βγήκε απο στενό παππούς για να πάει λαϊκή, εγώ με 20χλμ/h τσίμπημα φρένων και άρχισε το πατινάζ...

kawazoyras
16/01/2010, 11:40
κ γώ τό έχω νιώσει αυτό πολυ παλιά περίπου 96-97" μόλις πλήρωσα τά διόδια τής μαλακάσας κ ανοίγω νά φύγω πετάγεται ένα μπατσικό από δεξιά κ μπαίνει μπροστά μου κ ταυτόχρονα βγάζουν τά χέρια οδηγός κ συνοδηγός κ μάς κάνουν νόημα να κόψουμε ταχύτητα κ ξαφνικά βρεθήκαμε νά πηγαίνει ένα μπατσικό μπροστά κ 4 λωρίδες αυτοκίνητα να το ακολουθούν μέ ταχύτητα 30-40 χλμ γιά περίπου 6-7 χλμ. είχαν χτυπήσει δυό αυτοκίνητα μαζί (προφανώς κόντρα έπαιξε) κ μετά χτυπύσαν στά στηθαία δεξιά κ αριστερά αποτέλεσμα γέμισε ό δρόμος συντρίμια κ έπρεπε νά κάνουμε σλάλομ γιά να περάσουμε... Μπράβο τους΄....

George20vt
16/01/2010, 21:48
Το ίδιο σκηνικό το έχω πετύχει πριν λίγο καιρό 6 το πρωί στην άνοδο της Κηφισίας.
Για συμβάν κοντά στον ΟΤΕ, μας πήγαινε σα safety car το περιπολικό από το ύψος του Υγεία.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε καν είχα ακούσει έως τότε για κάτι παρόμοιο, και μου έκανε ομολογουμένως εντύπωση.

2stroker
18/01/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705

σε αυτη την στροφη εχω φυγει και εγω με το αμαξι πριν μερικα χρονια και επαιζα πινγκ πονγκ με την μπαριερα και το κρασπεδο.ευτυχως ολα καλα για μενα το αμαξι ομως 6000 ερυω ζημια ειχε παθει:bigcry:

Allst@rf
27/01/2010, 15:10
μανι μανι τεσερεις αναφερατε γεγονος με καρουμπαλαδικο-safety car.λετε να αλλαζει κατι σιγα σιγα?:alien: :alien:

junkier6
27/01/2010, 21:28
νομιζω οτι αξιζουν κ ενα μπραβο τα παιδια.οχι επειδη κανουν αυτο που πρεπει να κανουν(τη δουλεια τους δηλ)αλλα γιατι δειχνει αλλαγη στη νοοτροπια.να τους κραζουμε οταν πρεπει αλλα κ να τους επιβραβευουμε κιολας :beer: