View Full Version : helmetcity.co.uk
trianefst
05/08/2009, 20:18
καλησπερα σε ολους!ξερει καποιος για το helmetcity ?καποια αποψη ,τι αξιοποιστια εχει αυτο τι e-shop?ευχαριστω!!
Πριν ένα μήνα πήρα ένα Shark RSI από εκεί
Μισή τιμή από εδώ και πολύ καλό κατάστημα
Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άντε γιατί παράγινε η δουλειά με τους κλέφτες εδώ
Λεωνίδας
13/08/2009, 10:36
και 'δω πήρε ένας συνάδελφος 2 Shoei XR-1000 αν δεν κάνω λάθος
πολύ ευχαριστημένος, όλα άψογα
Τη Δευτέρα παρέλαβα το XR-1000. Ήρθε στο σπίτι μου με τη ups. Όλα μια χαρά!!:wave2:
Τι μεταφορικά σου χρέωσαν?
danaos75
13/08/2009, 11:08
Φίλε tombell επειδη αυτο τον καιρο ζαχαρωνω το ιδιο κρανος (Shark Rsi). Μήπως ξερεις
ο φίλος σου τι μέγεθος το πήρε;
Δηλαδή εγώ στο Shark S800 που έχω τώρα φοράω Medium, To RSI έχει την ίδια φόρμα;
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Μήπως ξερεις ο φίλος σου τι μέγεθος το πήρε;
Δηλαδή εγώ στο Shark S800 που έχω τώρα φοράω Medium, To RSI έχει την ίδια φόρμα;
Ποιος φίλος μου? :confused: Για μενα το πηρα (small)
Δεν ξέρω τι φόρμα έχει το S800, αλλα σου συνιστώ να πας να το δοκιμάσεις
προτού το παραγγείλεις
Πηγαινε στον παπαγεωργίου ψηλά στη Μιχαλακοπούλου
:wave2: :wave2:
danaos75
13/08/2009, 13:24
:lol: :lol:
μπερδευτηκα με το απο κατω που μιλαγε για συναδελφο..
ευχαριστώ ,
απο παπαγεωργίου είχα πάρει το S800, εκέι θα πάω...
Απο το RSI εισαι ικανοποιημένος ?
Το helmetcity για Ελλάδα χρεώνει 29 λίρες μεταφορικά. Το topgearstore.com από το οποίο ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το ίδιο κράνος χρεώνει 19 λίρες (ή μπορείς να επιλέξεις να πληρώσεις σε ευρώ που ξέρεις απευθείας πόσα θα χρεωθείς σε ευρώ) αλλά δεν δέχεται πιστωτική.
Eπειδή κι εγώ για Shark προσανατολιζόμουν αρχικά, θα σου συνιστούσα να πας να τα δοκιμάσεις και τα 2 γιατί δεν έχουν το ίδιο καλούπι. Το RSI προσωπικά μου ήταν πιο φαρδύ (αλλά αμφότερα μου ήταν μεγάλα).:wave2:
danaos75
14/08/2009, 08:27
προσανατολιζόμουν
τελικά δεν πήρες το RSI δηλαδή;
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Τη Δευτέρα παρέλαβα το XR-1000. Ήρθε στο σπίτι μου με τη ups. Όλα μια χαρά!!:wave2:
Όχι!
danaos75
14/08/2009, 08:52
καλα είναι πρωί ακόμα :p
ευχαριστώ
Το helmetcity για Ελλάδα χρεώνει 29 λίρες μεταφορικά. Το topgearstore.com από το οποίο ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το ίδιο κράνος χρεώνει 19 λίρες (ή μπορείς να επιλέξεις να πληρώσεις σε ευρώ που ξέρεις απευθείας πόσα θα χρεωθείς σε ευρώ) αλλά δεν δέχεται πιστωτική.
Eπειδή κι εγώ για Shark προσανατολιζόμουν αρχικά, θα σου συνιστούσα να πας να τα δοκιμάσεις και τα 2 γιατί δεν έχουν το ίδιο καλούπι. Το RSI προσωπικά μου ήταν πιο φαρδύ (αλλά αμφότερα μου ήταν μεγάλα).:wave2:
Δεν δέχεται πιστωτική σημαίνει δέχεται μόνο paypal η στέλνει και αντικαταβολή?Όπως και να έχει ευχαριστώ για την βοήθεια:)
Ναι, δέχεται paypal. Νομίζω κι αντικαταβολή αλλά δεν είμαι σίγουρη...Καλές αγορές!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Απο το RSI εισαι ικανοποιημένος ?
Πολύ καλό κράνος. Περίμενα όμως οι αεραγωγοί να κάνουνε καλύτερη δουλειά αλλά δεν πειράζει
:beer:
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τίποτα στο τελωνείο έτσι;
Σε πόσες μέρες γίνεται περίπου η παραλαβή;
George20vt
24/10/2009, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από yaniss
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τίποτα στο τελωνείο έτσι;
To helmetcity είναι στη Μ.Βρετανία, δεν παίζει τελωνείο στα ενδοκοινοτικά.
devil's animal
24/10/2009, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από trianefst
καλησπερα σε ολους!ξερει καποιος για το helmetcity ?καποια αποψη ,τι αξιοποιστια εχει αυτο τι e-shop?ευχαριστω!!
εμενα πηρε η κοπελα μου 1 (ενα) shark S800, πληρωσε 1 (ενα) shark S800 και της εστειλαν 2!!
γαμω τα on-line μαγαζια ειναι!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
sleepson
24/10/2009, 20:54
αγορασα κ εγω πριν 2 περιπου μηνες ενα shoei x-spirit κ μαζι με τα μεταφορικα εφτασε τα 385 Ε.σε μια βδομαδα απο την παραγγελια ηταν στο σπιτι μου.
no more sorrow
18/01/2010, 20:17
Εχει παρα κανεις πραγματα απο κει ? Τι λεει γενικα? Αξιοπιστο ?
Έχω πάρει ενα Shoei X-Spirit από εκεί πριν 7 μήνες.Όλα καλά με το κατάστημα και το κράνος.Λίγο είχε αργήσει σε σχέση με άλλες παραγγελίες που έχω κάνει από Αγγλία αλλά τίποτα τραγικό.Το προτείνω(ειδικά με τις προσφορές που κάνει).:)
no more sorrow
18/01/2010, 22:44
poso ekane peripou na sou rthei ?
2-3 βδομάδες αν θυμάμαι καλά.Απλά θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα γιατι από την μέρα που το έστειλε ήρθε μετά από δυο μέρες το πολύ.Απλά αυτός κάπου είχε κολλήσει με ένα από τα στοιχεία μου.Είχα εκπλάγεί πόσο γρήγορα είχε έρθει από την μέρα που μου έστειλε το tracking number(παίζει να το έστειλε και express χωρίς χρέωση για να διορθώσει την καθυστέρηση).Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παραλαβής ήταν μέσα στα όρια για παραγγελία από το ιντερνετ και το κρανος ήρθε σπίτι και σε άψογη κατάσταση.
no more sorrow
18/01/2010, 23:48
wraia :) thelw na parw to vemar to eclipse apo kei ! to lost times! edw ellada exei 400 evrw me tous kleftes kai apo kei to pairnw 250 me ta metaforika!
Το εν λόγω κατάστημα έχει φοβερές τιμές και είναι αξιόπιστο.
Το Arai Virer GT Italian Flag μου κόστισε 408 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) και εδώ το ίδιο προϊόν κοστίζει 789 ευρώ...
Και το πακέτο περιλάμβανε και ένα αντιθαμβωτικό φίλμ, για να βάλω επάνω στη ζελατίνα.
Για να έρθει χρειάστηκε 2 εβδομάδες.
no more sorrow
19/01/2010, 08:34
efxaristw gia tis mexri twra apanthseis sas :) allh mia aporia .... me pistwtikh kai pay pal plhrwneis ? yparxei me antikatavolh?
Δεν νομίζω αν υπήρχε όλοι έτσι θα πληρώναμε και δεν θα υπήρχε θέμα αναξιοπιστίας ποτέ στο internet.:p
Προχτές ήρθαν 2 XR1000 στο σπίτι κατευθείαν (ups).
Η παραγγελία έγινε Δευτέρα, ήρθαν την επόμενη Τρίτη (1 βδομάδα ουσιαστικά)
Μεταφορικά 29 λίρες, μας ήρθε 247,5 ευρώ έκαστο!!
Όλα καλά με το μαγαζί
AristidisZ
09/01/2013, 14:20
ένα μικρό bump, 3ετίας :p
είχε κάποιος τελευταία συνδιαλλαγή με το μαγαζί ?
οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές, και σκέφτομαι να κάνω αγορά από εκεί...
Antonisss
09/01/2013, 14:33
Ναι, αγόρασα ένα XR-1100! Μην το φοβάσαι!
AristidisZ
09/01/2013, 14:34
αυτό ζαχαρώνω και εγώ :)
μεταφορικά πήρες το "free" ή με UPS ?
Antonisss
09/01/2013, 14:37
Free αλλά και αυτό με εταιρεία κούριερ έρχεται στο σπίτι, απλά νομίζω όχι τόσο γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά, γιατί το πήρα τέλη Οκτωβρίου, μία εβδομάδα έκανε...
AristidisZ
09/01/2013, 14:38
Σούπερ, ευχαριστώ :)
AristidisZ
20/02/2013, 15:23
Να δώσω ένα +1 για το helmetcity, μόλις παραλάβαμε 2 τεμάχια, ήρθαν σπίτι με courier, με καμία extra χρέωση, και ακριβώς στον χρόνο που μας είχαν πει (8 ημέρες)
spyrakos35
20/02/2013, 16:46
Να δώσω ένα +1 για το helmetcity, μόλις παραλάβαμε 2 τεμάχια, ήρθαν σπίτι με courier, με καμία extra χρέωση, και ακριβώς στον χρόνο που μας είχαν πει (8 ημέρες)
καλορίζικα βρε και αχρείαστα ναναι....
ευτυχώς είναι και ο πετραν και έχουμε να ασχολούμαστε..... :lol:
AristidisZ
20/02/2013, 17:03
καλορίζικα βρε και αχρείαστα ναναι....
ευτυχώς είναι και ο πετραν και έχουμε να ασχολούμαστε..... :lol:
Να σαι καλά ρε Σπύρο, κι αχρείαστα να ναι για όλους μας :)
Μη φοβάσαι, αν γίνει σε 2ήμερο η ετήσια, κι αποφασίσω να έρθω, θα ανοίξω θέμα "βαλίτσες για hornet" :D (ακούς Καπετάνιο)
kkouvidis
04/05/2013, 13:22
Βαλανε οπως βλεπω επιλογη FREE...δηλαδη χωρις καθολου μεταφορικα??????
AristidisZ
04/05/2013, 14:51
ναι ναι, και δοκιμασμένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα :wave2:
antonis_a
04/05/2013, 19:14
Όταν επιλέξεις UPS σε χρεώνουν έξτρα??
PetranGR
04/05/2013, 22:32
ναι
antonis_a
06/05/2013, 09:46
Ααααα και προσπαθώ τόσο καιρό να καταλάβω που χρεώθηκαν τα παραπάνω 11€!!! Στην τράπεζα όμως φαίνεται ότι τραβήχτηκαν όλα μαζί. Δεν φαίνεται helmetcity 221€ και ups 11€. Φαίνεται helmetcity 232€ συνολικά, ενώ το τιμολόγιο που μου έστειλαν γράφει 221€. ΤΕΣΠΑ!!!
AristidisZ
06/05/2013, 09:47
Ααααα και προσπαθώ τόσο καιρό να καταλάβω που χρεώθηκαν τα παραπάνω 11€!!! Στην τράπεζα όμως φαίνεται ότι τραβήχτηκαν όλα μαζί. Δεν φαίνεται helmetcity 221€ και ups 11€. Φαίνεται helmetcity 232€ συνολικά, ενώ το τιμολόγιο που μου έστειλαν γράφει 221€. ΤΕΣΠΑ!!!
κάτι παίζει με τη μετατροπή συναλλάγματος, και εγώ είχα μια διαφορά του δεκάρικου όταν ψώνισα...
LOUKILOUK
06/05/2013, 10:13
Εδώ Σκωτία η μεταφορά είναι δωρεάν φυσικά και η UPS στο φέρνει την επόμενη της παραγγελίας στην πόρτα σου. Πριν μερικές μέρες έγινα κάτοχος ενός τέτοιου http://www.helmetcity.co.uk/products/Arai-Viper-GT-Banda-Blue.html. Με διαφορά οι καλύτερες τιμές και παίζουν και προσφορές φοβερές κάθε τόσο. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
vassilis79
08/05/2013, 18:27
Ήρθε σημερα το παρακατω κρανακι
http://www.helmetcity.co.uk/products/Shoei-XR1100-Conqueror-TC5.html
σε μια εβδομαδα ακριβως . Με tracking number και κανα δεκαρικο διαφορα , η οποια ωφειλεται στην αμεση συναλλαγματικη αξια του € με την λιρα που κανει το Paypal .
To κρανακι ειναι σουπερ με pinlock τσαντα και υποσιαγονο .
PetranGR
08/05/2013, 23:43
Ήρθε σημερα το παρακατω κρανακι
http://www.helmetcity.co.uk/products/Shoei-XR1100-Conqueror-TC5.html
σε μια εβδομαδα ακριβως . Με tracking number και κανα δεκαρικο διαφορα , η οποια ωφειλεται στην αμεση συναλλαγματικη αξια του € με την λιρα που κανει το Paypal .
To κρανακι ειναι σουπερ με pinlock τσαντα και υποσιαγονο .
το ίδιο έχω και εγώ,έπρεπε να πάρεις κai visor :P Θα σου έκαναν discount χαχα!
BabisStinson
11/05/2013, 22:44
Καλησπέρα κι από μένα, άριστη εξυπηρέτηση από το helmetcity στην πρώτη αγορά μας, πήραμε 2 κράνη σε εξαιρετικές τιμές. Σε μία εβδομάδα παραλαβή με δωρεάν αποστολή. Σίγουρα συστήνεται σε όλους!
οι τιμές του εξακολουθούν να είναι δελεαστικές !
είναι και η αξιοπιστία του ανάλογη?
Έχει κανένας παράπονο?
Ευχαριστω!
PetranGR
06/10/2014, 14:08
Έχει κανένας παράπονο?
Ευχαριστω!
3 κράνη εώς τώρα,άριστοι στην εξυπηρέτηση.
Billymuse
06/10/2014, 14:10
Έχει κανένας παράπονο?
Ευχαριστω!
Eπίσης υπάρχει και στο ebay το account τους που μπορεί να βρεις και εκει και άλλα μοντέλα.Κανενα παράπονο
δν είχα οταν πήρα και εγω το Shoei απο εκει.
Ευχαριστώ λεβεντόπαιδα για τις πληροφορίες ......θα δράσω ανάλογα................:)
Όντως παρέλαβα σε λιγότερο από 6 εργάσιμες …άψογοι σε όλα….
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!