View Full Version : Λεωφόρος Μαραθώνος - Κάμερες
Cpt. Haddock
21/01/2010, 09:48
Σε 15 σημεία στη Μαραθώνος
Επανέρχονται οι κλήσεις από κάμερες καταγραφής της ταχύτητας των οχημάτων
Αθήνα - Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 [ 10:41 ]
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Κλήση της Τροχαίας θα λαμβάνουν στο εξής οι οδηγοί που διέρχονται με υπερβολική ταχύτητα από τη λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς από την Τρίτη εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν κάμερες σε 15 σημεία, και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου.
Η εγκατάσταση έγινε από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Τα σημεία όπου τοποθετήθηκαν οι κάμερες υποδείχθηκαν από τα αρμόδια όργανα της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και το κόστος υλοποίησης του συστήματος καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Νομαρχίας.
Τα δεδομένα των καταγραφών συγκεντρώνονται στo κέντρο ελέγχου της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, όπου και ολοκληρώνεται η επεξεργασία τους και βεβαιώνονται οι τροχαίες παραβάσεις. Στη συνέχεια, αποστέλλεται η κλήση στο σπίτι του παραβάτη οδηγού. Τα χρηματικά πρόστιμα των παραβάσεων που βεβαιώνονται από τις κάμερες της Μαραθώνος, θα αποτελούν πόρους των δήμων και των κοινοτήτων από τους οποίους διέρχεται η λεωφόρος
Σύμφωνα με τα Νέα, η τοποθέτηση των καμερών κρίθηκε αναγκαία, καθώς η συγκεκριμένη λεωφόρος μετατρέπεται, τις νυχτερινές ώρες, σε πίστα αγώνων ταχύτητας, με το κοντέρ ορισμένων οχημάτων να φτάνει τα 130, 140 ακόμα και 150 χλμ την ώρα.
Οι νέες κάμερες τοποθετήθηκαν σε 15 σημεία -και στις δύο κατευθύνσεις της λεωφόρου- από το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Μαραθώνα.
«Δεδομένου ότι η λεωφόρος Μαραθώνος διέρχεται μέσα από κατοικημένες περιοχές, οι κίνδυνοι για τους πεζούς κυρίως τις νυχτερινές ώρες είναι πολύ μεγάλοι» δηλώνει ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής. Είναι χαρακτηριστικό ότι βάσει των στοιχείων της Τροχαίας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν σημειωθεί πάνω από 1.000 σοβαρά τροχαία, εκ των οποίων αρκετά ήταν θανατηφόρα.
Ο κ. Κουρής προανήγγειλε ότι «η νομαρχία θα συνεχίσει και θα διευρύνει τις παρεμβάσεις της στο οδικό δίκτυο, σε συνεργασία με τις κατά τόπους υπηρεσίες της Τροχαίας, προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής».
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1097094
Σκατά, πάλι βάλε - βγάλε πινακίδες για έναν καφέ στη Νέα Μάκρη...
...πρέπει να βάλω σερβομηχανισμό.
hidefnick
21/01/2010, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:a014: :a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1097094
Η πλακα ειναι οτι τις καμερες τις εβαλαν για τα αυτοκινητα γιατι εμεις δεν τρεχουμε τοσο:
'με το κοντέρ ορισμένων οχημάτων να φτάνει τα 130, 140 ακόμα και 150 χλμ την ώρα'
.
.
.
.
.
.
.
εμεις παμε πιο πολλα!!!!!!!!!!!! :eyepop:
Cpt. Haddock
21/01/2010, 10:20
Να πηγαίνεις παραλιακά απο Πορτο Ραφτη :evil:
pilotos_xtreme
21/01/2010, 11:54
το νου σας ρε ......
οσοι εχετε πινακιδες!!!!!
Με το παπι δεν παω πανω απο 100 και με το fazer δεν παω κατω απο 200(χωρις πινακιδα), οποτε στα παπαρια μας ,σκ@τομουνοπανα.:yuck:
Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι...
Ένα ακόμα κυκλωματάκι θα φτιάξεις-βάλεις πάνω στο transalp, με ένα βηματικό μοτέρ και έτοιμος θα είσαι...:smokin:
Με LED-άκι απαραίτητα στο cockpit για να ξέρεις σε ποιό mode είναι.
Μην σου πώ ότι μπορείς να βάλεις και αισθητήρα ταχύτητας...
Να περάσεις την διαδρομή στο garmin, να βρείς τα ίσχύοντα όρια ταχύτητας, να τα περάσεις σε database στο sd reader που θα συνδέσεις στο κύκλωμα όπου θα δίνει εντολή στο βηματικό μοτέρ να κλείσει την πινακίδα όποτε είσαι πάνω από το νόμιμο όριο ταχύτητας...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gregor
Μην σου πώ ότι μπορείς να βάλεις και αισθητήρα ταχύτητας...
Να περάσεις την διαδρομή στο garmin, να βρείς τα ίσχύοντα όρια ταχύτητας,
τι του λες ρε Greg?
έχει στη Μαραθώνος κατώτατο όριο ταχύτητας και κόβουν και κλησεις για όποιον ΔΕΝ το περνάει?
πω πω! Ευρωπη γίναμε!
:evil:
βρε παιδια ,
να κανω μια χαζη ερωτηση ?
Με την μηχανη μου fz6 παντα πηγαινω σε κεντρικους δρομους πχ αττικη με υπερβολικη ταχυτητα κ ποτε δεν με εχει φοτογραφησει κατι ...
τα ρανταρ αυτα πιανουν τις μηχανες ? ε
:confused:
Ένα ακόμα κυκλωματάκι θα φτιάξεις-βάλεις πάνω στο transalp, με ένα βηματικό μοτέρ και έτοιμος θα είσαι...
Είπα εγώ τίποτα για Transalp :winka: ;;;
Είπα εγώ τίποτα για Transalp ;;;
Έλα μου ντε, δεν είπες τίποτα για transalp, μπας και το βγάζεις ποτέ από το γκαράζ? :winka:
κρυφοκουτάκια...
:smokin:
κρυφοκουτάκια...
Είπα μήπως κάτι για αυτοκίνητο :winka: ;;;
Και που ακριβως τις εχουν βαλει?
menelaos46
21/01/2010, 14:24
Δεν ειναι και περιεργο που μπηκαν καμερες εκει...
Η Μαραθωνος εχει φαει κοσμο και κοσμακι και κρυβει τρελες παγιδες...
Για μενα ειναι σωστο.
route 66
21/01/2010, 22:05
ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση η Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.
ενω εχει δυο λωριδες ανα κατευθηνση και μπαρες,δηλαδη πλησιαζει να γινει ταχειας κυκλοφοριας προδιαγραφων δρομος(οριο 110χλμ)εν τουτης εχει οριο μεχρι 70/80...βαρια.ασε που σου σπανε τα νευρα με τα φαναρια καθε 100 μετρα πρασινο κοκκινο.
ο λογος?μα δεν εχει γινει παραδρομος αν και στην αρχικη μελετη υπηρχε.
παρατηρηστε το απο τα σπιτια υπαρχει αμεση προσμαση και απο Λ.Ε.Α τουλαχιστο...τιποτα.
ο λογος?οι κατοικοι αρνηθηκαν να απαλωτριωθουν τα εδαφη τους...και να τα αποτελεσματα(δεν τους το απαλοτριωναν ολο μονο μπροστα, βεβαια οταν το "κρατος"δεν εδινε αποζημιωση τοτε...)ατυχηματα πολλα και αλλα τετοια.τα ξερω απο πρωτο χερι δουλευα ενα φεγγαρι στα ολυμπιακα εργα σε αυτο το κοματι.
οσο για την ταχυτητα δεν ειναι μονο εμεις που τρεχουμε εκει,ειναι οι τοσοι κατοικοι που βγαινουν απο τα σπιτια τους κατ'ευθειαν στο δρομο,αλλοι εισερχονται με κοκκινο στη ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ απο καθετους δρομους(ελα δεν ερχεται κανενας την κανω κλπ)γι'αυτο προσοχη εκει παιδια.
οσο για τις καμερες να πηγαινεις με 70χλμ με κανενα 1000αρι,καααλα κινεζικο μαρτυριο μου ακουγεται
Καλά, πρίν από αυτό, κάτι πρέπει να κάνεις με το κράνος σου...:lol:
το ότι θα δουλέψουν οι κάμερες εισπρακτικά από ότι δείχνει δεν το βλέπω θετικά, θα προτιμούσα να υπάρχει αστυνόμευση και να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν σε όσους τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα εντός κατοικημένων περιοχών.
Καλό θα ήταν και να κάνουν και κανένα εναέριο ή υπόγειο πέρασμα για τους πεζούς.
kvnstantinos
31/01/2010, 16:39
Ουσιαστικά ο δρόμος χρησιμοποείται από τους οδηγούς ως ταχείας κυκλοφορίας και αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Άλλο ένα μπάλωμα στον εξαρχής κακό σχεδιασμό έργου πολύ καιρό μετά από την κατασκευή του. Επίσης το γεγονός πως οι δήμοι το σκαρφίστικαν είναι σκέτη υποκρισία. Μία διάβαση για τα σχολεία (στην Παλλήνη, βρίσκονται επάνω στον δρόμο) δεν έχουν φτιάξει αλλά χρήματα για 800 κάμερες και άλλες 300 ταμπέλες βρίκανε. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά και όχι ως δικαιολογία φοροείσπραξης.
menelaos46
31/01/2010, 16:59
Ειναι οντως δυσκολη περιπτωση.
Ειναι δρομος που μπορεις να πας και με 120 χαλαρα, εχει καλη ασφαλτο διπλη λοριδα αλλα και διαζομα στη μεση.
Καλα ολα αυτα αλλα τσουπ να σου και τα φρεατια στη μεση του δρομου και τα φαναρια πανω στις στροφες και τα σχολεια πανω στο δρομο και τα χωρια πανω στο δρομο (η αναποδα οπως θελετε...) κι ετσι γινονται οι μαλακιες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kvnstantinos
Ουσιαστικά ο δρόμος χρησιμοποείται από τους οδηγούς ως ταχείας κυκλοφορίας και αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Άλλο ένα μπάλωμα στον εξαρχής κακό σχεδιασμό έργου πολύ καιρό μετά από την κατασκευή του. Επίσης το γεγονός πως οι δήμοι το σκαρφίστικαν είναι σκέτη υποκρισία. Μία διάβαση για τα σχολεία (στην Παλλήνη, βρίσκονται επάνω στον δρόμο) δεν έχουν φτιάξει αλλά χρήματα για 800 κάμερες και άλλες 300 ταμπέλες βρίκανε. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά και όχι ως δικαιολογία φοροείσπραξης.
+656
(θα το πω... είναι κοπυραϊτ άλλου.... κ δεν συμφωνώ μαζί του.... αλλά)
ΣΤΗ ΜΠΟΚΟΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΖΟΥΜΕ!!!!
Όλα καλά ειναι... :bawl:
Εψες το φαγαμε το φλασακι μας, μενει τωρα να δουμε αν η πινακιδα τσακισμενη στη μεση κανει δουλεια.:look:
Ιznogood
27/02/2010, 21:05
Η λεωφορος Μαραθωνος μελετηθηκε ως ταχειας κυκλοφοριας, η καταντια της και καταληξη της ως ερμαφροδιτο εκτρωμα ειναι αποτελεσμα των τοπικων αρχοντων να βαλουν το χερακι τους στη μελετη οδοποιιας μη χασουν κανα πελατη απο τις εκλογες...! Τωρα εβαλαν και καμερες να εισπραξουν οχι να σωσουν.
Ασταδιαλα κωλοπαιδα!
stelios thunder
04/05/2010, 11:41
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΤΖΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΓΙΑ.............:lol: :lol: :lol:
route 66
04/05/2010, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΤΖΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΓΙΑ.............:lol: :lol: :lol:
ναι ρε γαμωτο,αλλα δεν εχει προβλημα να ξερετε λειτουργει κανονικα...ποσο χοντρο ειναι αυτο το κ@#$σιδερο ρε γαμωτο:confused:
η λυση ειναι μια!!
και ειναι αυτη των κρητικων!
το ειδα στο προσφατο 36ωρο και δεν μπορεσα,
να μην φωτογραφηθω με το ρανταρ!!
τα παληκαρια μιλαμε δεν εχουν αφησει καμερα για καμερα ορθια!!
πολλα :a012: :a012: :a012: λοιπον στους κρητικους!!
196899
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
η λυση ειναι μια!!
Για μαραθωνος ετοιμος ειμαι,εχω κατουρησει παρα πολλες φορες κατω ακριβως απ'της καμερες μελετωντας πολυ προσεκτικα και με αγαπη πως θα της κλεισω τα ματια,θα ρθει καποιο γλυκο βραδυ που θα γινει κ αυτο.:winka:
sapila racing
05/05/2010, 04:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Για μαραθωνος ετοιμος ειμαι,εχω κατουρησει παρα πολλες φορες κατω ακριβως απ'της καμερες μελετωντας πολυ προσεκτικα και με αγαπη πως θα της κλεισω τα ματια,θα ρθει καποιο γλυκο βραδυ που θα γινει κ αυτο.:winka:
:rotflmao: :lol: Οι καλύτερες ιδέες ερχονται στο κατούρημα!
Ελπίζω να μην σε επιασε καλά. :wave2:
Εχετλαίος
05/05/2010, 04:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
η λυση ειναι μια!!
Μπα, δε λέει πολλά γιατί κάμερες μέσα τα 40 κουτιά δεν είχαν...Ήταν μέρος της συμφωνίας της Siemens αλλά όταν έσκασε το σκάνδαλο ακυρώθηκε η παραλαβή του φωτογραφικού υλικού.
Άδεια κουτιά...(πανάκριβα και πληρωμένα από όλους μας...)
stelios thunder
05/05/2010, 08:40
δεν ξερω για τη κρητη αλλα εδω στη νεα μακρη που μενω σκασανε μπιλιετακια και πεφτουν κλαματακια....:bigcry: :bigcry: ΑΣΧΕΤΟ και εγω απο τη κρητη εχω ριζουλεs........ΕΧΕΤΛΑΙΟ:wave2: :wave2:
Αστραψε εχθες στη Μαραθωνος....
Στο υψος του Πικερμιου περιπου στην ευθεια μετα το Alex Pack...
Ειμασταν 2 μηχανες σχεδον διπλα διπλα με καμια 130km και μαλλον ειμαστε και οι δυο στη φωτο!
Ξερει κανεις τι ποινη επιβαλλεται?
Αφαιρεση διπλωματος και 700 ευρω προστιμο,ισχυει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αστραψε εχθες στη Μαραθωνος....
Στο υψος του Πικερμιου περιπου στην ευθεια μετα το Alex Pack...
Ειμασταν 2 μηχανες σχεδον διπλα διπλα με καμια 130km και μαλλον ειμαστε και οι δυο στη φωτο!
Ξερει κανεις τι ποινη επιβαλλεται?
Αφαιρεση διπλωματος και 700 ευρω προστιμο,ισχυει?
Αστραψε??:confused:
Εγω παρατηρησα οτι την καμερα που μετραει τα χλμ. την εχουν σπασει,αναμενε για να δεις και εγω εχω φαει 2 αλλα ακομα τπτ.
Αλλη μια υπαρχει πηγαινοντας προς Ραφηνα μετα το πικερμι ,πριν το καλο εσακι που μετα κανεις αριστερα για καλλιτεχνουπολη,το νου σας.:wave2:
Αστραψε??:confused:
Εγω παρατηρησα οτι την καμερα που μετραει τα χλμ. την εχουν σπασει,αναμενε για να δεις και εγω εχω φαει 2 αλλα ακομα τπτ.
Αλλη μια υπαρχει πηγαινοντας προς Ραφηνα μετα το πικερμι ,πριν το καλο εσακι που μετα κανεις αριστερα για καλλιτεχνουπολη,το νου σας.:wave2:
Λεμε την ιδια φιλε?Στο ρευμα προς Ραφηνα στο τελος της ευθειας μετα το Αλεξ Πακ?
Γιατι στην επιστροφη σταματησαμε και την ειδαμε μια χαρα(τοτε σκεφτηκα να τη σπασω)...
Ποσες μερες εχουν περασει?
Να περιμενω οργανο στο σπιτι?:smilea:
Λεμε την ιδια φιλε?Στο ρευμα προς Ραφηνα στο τελος της ευθειας μετα το Αλεξ Πακ?
Γιατι στην επιστροφη σταματησαμε και την ειδαμε μια χαρα(τοτε σκεφτηκα να τη σπασω)...
Ποσες μερες εχουν περασει?
Να περιμενω οργανο στο σπιτι?:smilea:
Αριστερα ειναι το αλεξ πακ, περνας την δεξια κατηφορικη και αριστερη (σουπερ ε?) το φαναρι και μετα πιανεις την ευθεια, εκει ειναι η πρωτη (αυτη ειναι σπασμενη) μετα περνας το φαναρι που παει δεξια περιφ.υμηττου και τα επομενα φαναρια κεντρο πικερμιου, εισαι σε μια ευθεια παλι , πριν το εσακι εχει ενα καταστημα με εργαλεια εκει ειναι η δευτερη που ειναι οκ.
Εσυ πια λες?
Αριστερα ειναι το αλεξ πακ, περνας την δεξια κατηφορικη και αριστερη (σουπερ ε?) το φαναρι και μετα πιανεις την ευθεια, εκει ειναι η πρωτη (αυτη ειναι σπασμενη) μετα περνας το φαναρι που παει δεξια περιφ.υμηττου και τα επομενα φαναρια κεντρο πικερμιου, εισαι σε μια ευθεια παλι , πριν το εσακι εχει ενα καταστημα με εργαλεια εκει ειναι η δευτερη που ειναι οκ.
Εσυ πια λες?
Tην δευτερη που ειναι οκ λεω γαμω την τυχη μου...
Να περιμενω τα οργανα σπιτι η να παω κατ΄ευθειαν να παραδωσω το διπλωμα????
:(
Εσυ πια λες?
Και βεβαια να περιμενεις, τα 130 χλμ. παντως δεν νομιζω να ειναι τοσο πανω απο το οριο για 700αρα και παρακρατηση διπλωματος.
Στην προηγουμενη εχω φωτογραφηθει με 200+ ,να φυγω απο τη χωρα?:rotflmao:
george72
08/06/2010, 08:25
τρεις εχει ενεργες αυτην την στιγμη στην Μαραθωνος...
(κανω την διαδρομη 4 φορες την ημερα)
απο Αθηνα για Μακρη...
1. Κοντα στην εισοδο της Αττικης οδου (μετα το στροφιλικι του Αλεξ Πακ)
2. Μετα τα συνεχομενα (4) φαναρια του Πικερμιου εχει μια μεγαλη ευθεια..
με οριο 90! εκει μεταξυ 2 εμπορικων καταστηματων με χρωματα και εργαλεια,με αποσταση μεταξυ τους
περιπου 100 μετρα, εχει την δευτερη που φλασαρει συνεχεια...
3. και η πιο καρι@@λα (η οποια φλασαρει συνεχεια μερα νυχτα) απεναντι απο το ΙΚΑ της Παλληνης
λιγο πριν τα φαναρια για την εισοδο του Βουτζα..
ερχονται ΟΛΟΙ πλακωμενοι απο τα φαναρια της Ραφηνας και τρωνε το φλασακι μετα το
εκκλησακι της Αγιας Κυριακης δεξια.
4. ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ καθως αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι...
500 μετρα πριν μπεις Μακρη στην ευθεια του LIDL, ακριβως μετα τo φαναρι
του Ζουμπερι για Λακοστα και Divers
σαβαττο και κυριακη την στηνουν και Διες ρανταριστες σε αυτο το σημειο
οριο 90!
5 Διες ρανταριστες, στην ευθεια στο υψος της πρωην Αμερικανικης Βασης μετα την Μακρη,και
αρκετες φορες κανα χλμ πιο κατω
σαββατο βραδυ αποτρεπουν κοντρακηδες μηχανες/αμαξια που πανε για κωπηλατοδρομιο Σχοινια, και πολλες φορες μπλοκο απο καρουμπαλαδες στην στροφη του Γκολντεν Κοστ
Εχετε ακουσει ποτε κανενα να εχει παρει κληση απο καμερα:confused: :confused:
yes xrider, πήρε φίλη μου με κουτί και της ήρθε μετά από 2 μήνες. Αφαίρεση διπλώματος 2 μήνες και πρόστιμο 700?? ήταν στο ύψος του lidl ερχόμενη από Αθήνα προς Ν. Μάκρη...
Παιδια αστραψε και εμενα χθες με το TDM...:(
Προς Ραφηνα...στην ευθεία μετα το alex pack...
Διαβασα για 700αρια...Και τρελαθηκα...
Πηγαινα με 140αρι...
Το θέμα είναι οτι δεν αναψε ακριβως flash...Αλλα μια πολυ μικρη κιτρινη λαμψη..Αμφιβαλλω..Αν φωτισε την πινακιδα μου..
Στην μεγαλη ευθεια της ανόδου στο ρευμα προς Αθηνα (αρκετα μετα την Νεα Μακρη) εχει μια καμερα-ρανταρ, πριν μια αριστερη και μετα δεξια στροφη απο οσο θυμαμαι,στην ευθεια με το αμαξι πηγα ισως με 120-130χλμ,στην στροφη ομως που ηταν η καμερα εκοψα ταχυτητα,εαν τελικα εφαγα προστιμο σε 2 μηνες θα ερθει; και ποσο ειναι 700 ευρω που εαν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισά χρηματα;
Το διπλωμα εαν πω καμια δικαιολογια γινεται να μην μου το παρουν; :)
θα τους πω οτι το εχασα και δε μπορω να το παραδωσω... :beer:
sergiosm
15/08/2010, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
θα τους πω οτι το εχασα και δε μπορω να το παραδωσω... :beer:
1ον) Θα έπρεπε να έχεις δηλώσει απώλεια
και
2ον) και σημαντικότερο
αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέπεται να οδηγείς.
:wave2:
pilotos_xtreme
15/08/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
και γω την κανω πανω απο 10 χρονια με οτι μηχανακι εχει περασει απο τα χερια μου!
απο Αθηνα για Μακρη...
με οριο 90! εκει μεταξυ 2 εμπορικων καταστηματων με χρωματα και εργαλεια,με αποσταση μεταξυ τους
αμα εχεις πετυχει κ τα 4 πρασινα,εχεις μαζεψει πολλα χιλιομετρα και πας για το εσακι δεξια αριστερα
3. και η πιο καρι@@λα (η οποια φλασαρει συνεχεια μερα νυχτα) απεναντι απο το ΙΚΑ της Παλληνης
ερχονται ΟΛΟΙ πλακωμενοι απο τα φαναρια της Ραφηνας και τρωνε το φλασακι μετα το
κ γαμω τις αριστερες ανηφορικες!
οριο 90!
5 Διες ρανταριστες, στην ευθεια στο υψος της πρωην Αμερικανικης Βασης μετα την Μακρη,και
σαββατο βραδυ αποτρεπουν κοντρακηδες μηχανες/αμαξια που πανε για κωπηλατοδρομιο Σχοινια, και πολλες φορες μπλοκο απο καρουμπαλαδες στην στροφη του Γκολντεν Κοστ
BLACKGAS
15/08/2010, 06:33
Επειδή πέρασε στο ντούκου (το είχα ποστάρει σε άλλο thread), πάρτε μια ιδέα τι σχεδιάζετε:
http://fimotro.blogspot.com/2010/08/400.html
Περαστικά μας:sad: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
1ον) Θα έπρεπε να έχεις δηλώσει απώλεια
και
2ον) και σημαντικότερο
αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέπεται να οδηγείς.
:wave2:
Δικιο εχεις αλλα εαν μεινω χωρις διπλωμα για μηχανη και αυτοκινητο θα εχω μεγαλο προβλημα στην δουλεια...μηπως ξερεις σε ποσο καιρο ερχονται αυτες οι κλησεις; σε 3 μηνες; :)
Ενα παιδι μου ειπε οτι οι καμερες στην Λ.Μαραθώνος φωτογραφιζουν πανω απο τα 140χλμ το οχημα,εγω δεν πηγα με τόσα με τιποτα!
Παντως οταν πηγαινα προς Νεα Μακρη ειχα μια ταχυτητα γυρω στα 100,και ημουν στην δεξια λωριδα,και τα αυτοκινητα με περνουσαν με πανω απο 100χλμ,ισως και 120-130,ειναι δρομος που τρεχουν ολοι...μετα οταν γυριζα στο ρευμα προς Αθηνα πρεπει να πηγα 120-130 σε καποια σημεια,δε ξερω δεν εβλεπα κοντερ.
pilotos_xtreme
08/12/2010, 00:43
να προσεχετε πολλοι οσοι πατε κατα κει, γτ αστραφτει κ βρονταει παντου.
προχθες εμενα αστραψε μια καμερουλα,αλλα δε προλαβα να χαμογελασω. να ναι καλα η αναδιπλουμενη.
σε λιγο να ξερετε οτι θα βαλουν κ διοδια,θα βγαλουν κ τα φαναρια και θα χαρακτηριστει ως αυτοκινητοδρομος :smokin:
lilipoua
08/12/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
......θα βγαλουν κ τα φαναρια και θα χαρακτηριστει ως αυτοκινητοδρομος :smokin:
Και θα χωριστεί στη μέση ο Γέρακας, το Πικέρμι, η Παλλήνη κλπ. ???? :confused: :confused:
Πολύ δύσκολο το βλέπω!! τα φανάρια εξυπηρετούν όχι μόνο τους πεζούς και τα καταστήματα σε αυτες τις περιοχές, αλλά και τους οδηγούς που κατευθύνονται σε οικισμούς.
Άσε που στα σημεία που θα έπρεπε να τοποθετηθούν πεζογεφυρες δεν υπάρχει χώρος !
pilotos_xtreme
08/12/2010, 15:23
οχι πλακα εκανα οταν το γραψα αυτο. σιγα μη γινει αυτοκινητοδρομος η μαραθωνος! κ να θελαν που θα βρισκαν τα λεφτα? αχαχαχαα
απλα ξερω αρκετο κοσμο που εφαγε το προστιματακι του απο τις γ@μωκαμερες ,κ εγραψα για να προσεξουν μερικοι .
boussias
30/09/2012, 23:04
απο Αθηνα για Μακρη...
οριο 90!
Το επαναφέρω για μία ερώτηση. Ξέρουμε σήμερα ποιές δουλεύουν?:ninja: :alien: :blush:
christopherk
14/07/2013, 12:10
κι έρχεται ένα βράδυ πριν 1.5 χρόνο ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου γύρω στις 23:00 να μου παραδώσουν κάτι κλήσεις λέει.βλέπεται τυχαίνει να χρησιμοποιώ την μαραθώνος για να πάω σπίτι μου.απαραίτητη προϋπόθεση να δώσω το δίπλωμα μου πρώτα.και η λυπητερή ήταν 1400€ και 4 μήνες παρακράτηση αφού είχα δυο παραβάσεις για όριο ταχύτητας.η μία στον μάλα μετά το Πικέρμι και η άλλη μετά την αγία Κυριακή πριν το βουτζά.οι κλήσεις εμφανίστηκαν μετά από 3-4 μήνες από την παράβαση.τις φλασιές τις είχα δει κι εγώ άλλα νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. το όχημα ήταν cbr 1100 xx. και ύστερα από 700€ και 22 μέρες παρακράτησης και την κατάλληλη ιστορια στην ενσταση πήρα το δίπλωμα μου πίσω....φρίκη λεμε.....
george72
14/07/2013, 13:00
Το επαναφέρω για μία ερώτηση. Ξέρουμε σήμερα ποιές δουλεύουν?:ninja: :alien: :blush:
OΛΕΣ!!:cry:
Εάν παίζουν συντεταγμένες να προσθέσουμε τις κάμερες στους Navigators θα ήταν τέλεια :)
Αυτη που ειναι μετα το Αλεξ πακ που λεει ο george εχει φαει σφαλιαρα ο αισθητηρας και κοιταει δεξια τα οικοπεδα,οποιος περασει σιγα θα τον δει,για αυτο και την νυχτα την βλεπεις να αναβει ξεκαρφωτα χωρις να υπαρχει αυτοκινητο στο μερος της.
Αυτη που ειναι πριν τα καλα S με το καταστημα στα εργαλεια οπως παμε για καλλιτεχνουπολη(πριν το φαναρι προς αγια κυριακη -αρτεμιδα) βαραει κανονικα,επισης αυτη που ειναι στην παλληνη περιπου στον Οαεδ,απο κει και κατω προς νεα μακρη δεν ξερω.
sapila racing
14/07/2013, 18:02
Αυτη που ειναι μετα το Αλεξ πακ που λεει ο george εχει φαει σφαλιαρα ο αισθητηρας και κοιταει δεξια τα οικοπεδα,οποιος περασει σιγα θα τον δει,για αυτο και την νυχτα την βλεπεις να αναβει ξεκαρφωτα χωρις να υπαρχει αυτοκινητο στο μερος της.
Αυτη που ειναι πριν τα καλα S με το καταστημα στα εργαλεια οπως παμε για καλλιτεχνουπολη(πριν το φαναρι προς αγια κυριακη -αρτεμιδα) βαραει κανονικα,επισης αυτη που ειναι στην παλληνη περιπου στον Οαεδ,απο κει και κατω προς νεα μακρη δεν ξερω.
Ευτυχώς που δεν πας και πιο κάτω δηλαδή γιατί θα τις είχες ανάψει όλες!
:lol: :moutza:
Ευτυχώς που δεν πας και πιο κάτω δηλαδή γιατί θα τις είχες ανάψει όλες!
:lol: :moutza:
στον Οαεδ απεναντι με βγαλαν φωτο και μου πηραν το διπλωμα οι ξεφτυλες.για 145 χιλιομετρακια,ελεεινοι!
Πάνω από ποια ταχύτητα ενεργοποιούνται, είναι γνωστό;
/ ΒΣ
στον Οαεδ απεναντι με βγαλαν φωτο και μου πηραν το διπλωμα οι ξεφτυλες.για 145 χιλιομετρακια,ελεεινοι!
Ξεφτίλα, με παπί ήσουν?:lol::lol:
Ξεφτίλα, με παπί ήσουν?:lol::lol:
Οχι με το fazer του Κρατσλοου αλλα με μισο φεριγκ.:lol:
Aggelos_SV
18/07/2013, 17:41
ΟΑΕΔ = ΕΚΟ στο ρεύμα προς Ραφήνα για τους αδαείς...
Αν τα 145 χλμ ήταν από εκκίνηση στο φανάρι για Ντράφι ,οκ..καλή επίδοση!!!:p
ΟΑΕΔ = ΕΚΟ στο ρεύμα προς Ραφήνα για τους αδαείς...
Αν τα 145 χλμ ήταν από εκκίνηση στο φανάρι για Ντράφι ,οκ..καλή επίδοση!!!:p
Ούτε V-Strom δεν τα φτάνει τόσα χλμ σε τόσα λίγα μέτρα..
Πάνω από ποια ταχύτητα ενεργοποιούνται, είναι γνωστό;
/ ΒΣ
Mήπως υπάρχει κανείς που γνωρίζει;;;
/ ΒΣ