Σύνδεση

View Full Version : τρακάρισμα Πρόσθετο στο 2010 ... ευτυχώς με το Ι.Χ.

Gandalf dr685sm
22/01/2010, 11:31
Σήμερα το πρωί λοιπόν , στην Δροσιά βγαίνοντας απο την Θέτιδος και προσπαθώντας να στρίψω αριστερά (προς Διόνυσο δλδ) και απο εκεί να ανέβω Πολίτεια , δυστυχώς το έκανα το Tigra "mplue-maren"..

Καθώς έστριβα λοιπόν δίπλα μου ακριβώς υπήρχε JEEP που έκλεινε την ορατότητα μου καθώς πήγαινε απέναντι...

Περνάμε μαζί , αυτός σταματάει στην μέση της λεωφόρου (κλασσικό) και δεν έχω ορατότητα απο την άλλη... σε δεύτερα λοιπόν κάνω ενα κλίκ μπροστά και πριν προλάβω να αντιληφθώ τι γίνεται ... ΜΠΑΜ... ενα Honda accord έσκασε δεξιά μου, μπροστά...

Ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα (σιγά μην πάθω και κάτι μετά απο τόσο γυμναστήριο..χαχαχαχα... κτήνος λέμε)...

Δυστυχώς όμως το Tigra... μάλλον πάμε για τα παρακάτω...

Καπό-ψαλίδι δεξί-ακρόμπαρο- φτερό- αμορτισέρ - μάσκα(έσπασε) - δεξί φανάρι - δεξί προβολάκι - βάση ψυγείου δεξιά, - και αυτά με πρώτη ματιά..

Χοντρικά χοντρικά κανά 1000-1200 απο δική μου τσέπη καθώς νομικά είναι δική μου ευθύνη.

Περαστικά και προσοχή γιατί απο όσο φαίνεται είναι ο μήνας του Τράκου...

Και ναι ρε τομάρια... είμαι καλά... λίγο ενα μαυρισματάκι στο ύψος του αριστερού ώμου λόγω ζώνης αλλά είμαι καλά...

Υ.Γ. ευτυχώς ο παππούς με το accord ήταν καλά... και δεν μου άνοιξαν και οι αερόσακκοι κάτι που θα έκανε το κοστολόγιο ----> ρουκέτα.

Gandalf

jimtarasxt660x
22/01/2010, 11:35
Περαστικά και αγύριστα να είναι μάγε... :( :( :(

Cpt. Haddock
22/01/2010, 11:36
Φιλαράκι, στούκες με τουτου στο car.gr, οχι εδώ :smokin:

:lol:

περαστικα ρε :wave2:

Gandalf dr685sm
22/01/2010, 11:39
Cpt, .......... :a22: :a22:

Είτε με τουτού , είτε με μηχανή... είναι να μην σου κάτσει η μαλακία... ευτυχώς μου έκατσε με το τουτού.

Gandalf

TROOPER
22/01/2010, 11:42
νταξει ψιλα....περαστικα στη τσεπη.

Εχετλαίος
22/01/2010, 11:43
Αφου δε χτύπησε κανείς όλα καλά.
Περαστικά
:wave2:

Pappios
22/01/2010, 11:51
παντος στα σηματα λεει οτι πρεπει να παραχωρει την προτεραιοτητα ο αλλος αν σε δει στην φαση που ησουν...για ψαξε....οπως και στο κοκκινο φαναρι,αν κινησε και ανοιξει πρασινο στους αλλους πρεπει να σου παραχωρησουν προτεραιοτητα...

sergiosm
22/01/2010, 12:08
Ευτυχώς που ήταν accord και όχι ... cbf ή κάποιο άλλο δίτροχο της honda.

Περαστικά στον ώμο και το ... tigra

:wave2:

Gandalf dr685sm
22/01/2010, 12:14
Pappios... δεν μπορούσε να με δεί ρε φίλε... όπως δεν είχα εγώ ορατότητα λόγω του jeep, έτσι δεν είχε και αυτός... με είδε στο παραπέντε και φυσικά δεν μπορούσε να προλάβει τίποτα.

Και μην ξεχνάς οτι ουσιαστικά του κόβω την πορεία του για να μπω ... δεν είναι απο φανάρι ή απο σήμανση ... Βγαίνω απο στενό κάθετα στην λεωφόρο... άρα δική μου ευθύνη ο έλεγχος ακόμα και αν οδηγούσα τρακτέρ.

sergiosm>.. είσαι πολύ σωστός ρε φίλε... εκεί θα είχα να κάνω με κάποιο παληκάρι σαν και εμάς... γάμησε τα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο λαμαρίνες.

Gandalf

devil's animal
22/01/2010, 12:18
λαμαρινες...ουτε καν πταισματα...
ελπιζω να μην το εφαγες ολο το δωρο Χριστουγεννων...:lol:

2stroker
22/01/2010, 12:24
περαστικα και αγυριστα φιλε
παντως χωρις να θελω να σε απογοητευσω η ζημια που εχεις μου μυριζει κανα διχιλιαρο εκτος αν βαλεις μεταχειρα ανταλακτικα
:beer:

makis206
22/01/2010, 12:25
Ας είναι το τελευταίο που σε στεναχωρεί φίλε..:beer: :beer:

XJR_Billy
22/01/2010, 12:29
Να'ναι η χειρότερη αυτή ρε φίλε...:(
Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.
Να'σαι καλά!:wave2:

Gandalf dr685sm
22/01/2010, 12:32
2stroker... μιλάω για immitation και μεταχειρισμένα σε λαμαρίνες-φανάρια κτλ... καινούρια όσον αφορά μέρη κίνησης και φυσικά χωρίς βαφή καθώς ο καιρός δεν ευνοεί βαφές τώρα.

Με βαφή θα πάει στο ποσό που λές.

Ευχαριστώ παιδιά... πάντως με αφορμή το σχόλιο του sergiosm , μπορώ πλέον ακόμα καλύτερα να καταλάβω πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η μαλακία και το θύμα να είναι ίσως κάποια μηχανή και ο αναβάτης της... ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ κίνηση που κάνει ο οδηγός Ι.Χ. ... ακόμα και κάποιος σαν και εμάς που οδηγεί χρόνια μηχανή. Προσοχή παιδιά.

Gandalf

jimmis5
22/01/2010, 12:37
Υπομονη και καλα μαστορεματα θα τσουξει λιγο και τα tigra πονανε στα ψαλιδια βρες καποιον καλο μαστορακο για να πηγαινει ευθεια μετα:wave2:

reinmeister
22/01/2010, 12:46
νταξ...πλαστικα και σιδερα μονο...κομπλε εισαι....:beer: :beer:

LsKostas
22/01/2010, 13:13
Περαστικα στα οικονομικα σου Μαγε...:beer: :beer: :beer:

την υγεια μας πανω απ ολα!!!

by the way Πως και δεν εχουμε συναντηθει στο δρομο . . . ολο απο τα μερη σου ειμαι τελευταια

binzis
22/01/2010, 13:30
Ας είναι το τελευταίο που σου τυχαίνει το 2010.
Ευτυχώς που δεν ήσουν με την μηχανή.
:beer: :wave2:

MikeG
22/01/2010, 13:50
Ευτυχώς όπως έγραψε και ο φίλος binzis που δεν ήσουν με τη μοτοσυκλέτα.
Ποτέ ξανά & ελπίζω αυτά τα φράγκα που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις να μη σε γονατίσουν.

:beer: :beer: :wave2:

Vstrommer71
22/01/2010, 15:29
Mαγε,ελπιζω τωρα να μην την πληρωσει παλι την νυφη κανενας delivery απο πιτσαρια!:a13: :evil: :rotflmao:

Ιznogood
22/01/2010, 17:39
Περαστικα Gandalf, το σχολιο σου περι μοτοσυκλετιστη απο απεναντι πολυ ευστοχο. Αυτο να μας βαλει σε σκεψεις για καθε ατυχημα να μη βριζουμε, απειλουμε και αλλες τετοιες αηδιες που κατα καιρους διαβαζουμε σε αντιστοιχα θεματα.
Περαστικα και παλι ειδικα στη τσεπη σου, εισαι και τυχερος ε, δε θα πληρωνεις φορο για τη βενζινη του κουτιου...:lol:

Gandalf dr685sm
22/01/2010, 19:53
ακούστε και οι υπόλοιποι και φρίξτε το τι κονομάνε απο εμάς εδώ.... και πριν μου πείτε γιατί τα λές για Ι.Χ. μπορείτε να κάνετε αναγωγή σε μοτό και παρόμοια κατάσταση το τι κοστίζει και πόσο το παίρνουμε εδώ... λοιπόν ...

Το opel είναι μοντέλο 1998.

τιμές εδώ στο περίπου πάντα.

Ανταλλακτικά.

-Ψαλίδι = 100 ευρώ καινούριο
-Καπό = 100 ευρώ μεταχειρισμένο/ιμιτασιόν
-φτερό = 80 ευρώ μτχ/ιμιτασιόν.
-Ακρόμπαρο 70 ευρώ μτχ/ιμιτασιόν.
-Μάσκα με προβολάκια = 250 μτχ.
-Φανάρι/προβολάκι = 150 ευρώ μτχ.
-Δεξιά βάση ψυγείου = 40 ευρώ μτχ.

και πάμε απο κάτω τώρα στο eBay.

- full body kit (μάσκα, καπό, φτερά) = 400 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ή
καπό = 60 ευρώ μτχ
φτερό = 30 ευρώ μτχ
μάσκα με προβολάκια = 25 ευρώ μτχ !!!!
ψαλίδι+ακρόμπαρο = 90 ευρώ καινούρια !!!
angel eyes φανάρια (σετάκι) 120 ευρώ καινούρια..

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

Μιλάμε ρε παιδιά το 1/3 τιμής απο οτι τα δίνουν εδώ στο σύνολο.

Το μόνο τελικά που δεν γλυτώνω είναι την "φαναρτζοδουλειά" που εκεί δεν ξέρω τι κοστούμι θα βγεί... και αυτό βέβαια αφού βεβαιώσουμε πως δεν έχει στραβώσει κανά σασί απο το χτύπημα.. ή κοινώς .. να έχει "γυρίσει μούρη".

Αν έχει ζημιά στο σασί... μνημόσυνο.. ολική απόσυρση καθώς το κόστος πάει ψηλά .. και φυσικά με τον καιρό αλλάζουμε και όχημα..

ήδη το Α3 , το mini couper και ενα δύο ακόμα σε μτχ.. μου γυρνάνε στο μυαλό .. θα δούμε.

Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και προσοχή παιδιά ... δεν θέλει πολύ ρε γμτ.

Gandalf

Vstrommer71
23/01/2010, 00:34
Γι αυτο σου λεω ασε τα παλιοαυτοκινητα!:rotflmao:
Κοστιζουνε πολυ οι στουκες!

GAS NICK
24/01/2010, 18:24
περαστικα:wave2:
και να προσεχουμε ολοι ρε παιδια