View Full Version : ΚΑςΑΣΑΚΙ Ζ750s
route 66
22/01/2010, 18:21
καλησπερα παιδια.
μια πληροφορια απο τους γνωστες του ειδους.
εχει βελτιωσει κανενας τη σελα απο το Zs? εννοω κυριως για το συνεπιβατη γιατι ειναι ερκετα "σπορτιφ",ψιλοχοντροαβολη για ταξιδια.
αξιζει να δωσω λεφτα γι'αυτο ή τζαμπα θα πανε?
θελω να μην ερχεται με το παραμικρο μπροστα και να γεμισει και τη σελα
εχω δει απο ενα μαγαζι φωτο στη νεα σμυρνη και φαινεται καλη δουλεια.
τι λετε?
Εγώ λέω να καβαλάς μόνος σου και carbon καπάκι στη θέση του συνοδηγού, να είσαι και μουράτος και ήσυχος!....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Hell_Rider
28/01/2010, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
καλησπερα παιδια.
μια πληροφορια απο τους γνωστες του ειδους.
εχει βελτιωσει κανενας τη σελα απο το Zs? εννοω κυριως για το συνεπιβατη γιατι ειναι ερκετα "σπορτιφ",ψιλοχοντροαβολη για ταξιδια.
αξιζει να δωσω λεφτα γι'αυτο ή τζαμπα θα πανε?
θελω να μην ερχεται με το παραμικρο μπροστα και να γεμισει και τη σελα
εχω δει απο ενα μαγαζι φωτο στη νεα σμυρνη και φαινεται καλη δουλεια.
τι λετε?
Φιλαρακι ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα...και πηρα για την σελα του συνεπιβατη ενα αντιολισθητικο και ειδα τεραστια διαφορα !!!! :wave2:
εκτος οτι υπαρχουν after market σελες αλλα και επισημα απο την Kawasaki που ειναι ποιο γεματες μεσα και με μια καμπυλη μπροστα στο ντεποζιτο υπαρχει τροπος να γεμισεις την σελα η να της βαλεις αντιολισθητικο υλικο το οποιο δεν θα κανει τον συνεπιβατη να ερχετε μπροστα και εσυ να χτυπας το ντεποζιτο αλλα δεν θα τη κανει ποιο ανετη.Ειχα φτιαξει μια σελα για Ζ1000 βεβαια σε ενα μαγαζι που εκανε θεσπεσια δουλεια και ηταν το http://www.moto-k.gr/ επισεις παιζει και ενα στο πειραια που ειναι κοντα μου και μπορω να περασω να ρωτησω τιμη μιας που δεν εχω φτιαξει τιπτ εκει αλλα αλλοι που εχουν παει εχουν μεινει ευχαριστημενοι (δε θυμαμαι ονομα)
Εγω εχω το Zs αλλα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα η σελα του και για αυτο δεν την αλλαξα ποτε.Παρολα αυτα καταλαβαινω τι λες αν και δεν νιωθω κατι οταν ειμαι 2καβαλο διοτι δεν εχω κιολας :rotflmao: :lol: αν και εχω κατσει και πισω με την μηχανη μου και δεν ειναι τοσο η σελα που μου την εσπασε αλλα οι μαρσπιεδες που ειναι αβολοι σε μενα λογο θεσης (αυτο ομως αφορα τους μεγαλωσομους συνεπιβατες και εγω ειμαι στο 1.70 απο αυτο το υψος και πανω ειναι προβλημα ποιο κατω δεν νομιζω-δεν εχω ακουσει παραπονα δλδ).
:beer:
Hell_Rider
29/01/2010, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Εγω εχω το Zs αλλα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα η σελα του και για αυτο δεν την αλλαξα ποτε
ΕVI καλα τα λες...αλλα εσυ δεν εχεις @@ :lol: :lol: γιαυτο δεν σου δημιουργισε κανενα προβλημα :D
:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
ΕVI καλα τα λες...αλλα εσυ δεν εχεις @@ :lol: :lol: γιαυτο δεν σου δημιουργισε κανενα προβλημα :D
:wave2: :beer:
το ξερω για αυτο εγραψα παρα πανω οτι εγω δεν εχω και τιποτα για να με ενοχλει λολ χαχαχαχ
Hell_Rider
29/01/2010, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το ξερω για αυτο εγραψα παρα πανω οτι εγω δεν εχω και τιποτα για να με ενοχλει λολ χαχαχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
route 66
29/01/2010, 13:56
ευχαριστω EVI το καταστημα στη νεα σμυρνη το ηξερα και οντως απο φωτο που εχω δει κανει πολυ ωραια και χρησιμη δουλεια απο οτι φαινεται.ειδωμεν
επισης αυτο που λες ειναι το κυριως προβλημα το οτι δηλαδη οι μαρσπιεδες ειναι πολυ ψηλα οχι το υλικο της σελας και βεβαια η κατηφορικη κλιση.
το εταιρον ημιση δεν ουτε 1,70 οποτε θα βολευτει...
βεβαια αμα εχει καβαλησει το bandit θα λεει διαφορα γιατι ειναι η μερα με τη νυχτα σε ανεση συνεπιβατη,αλλα το χαμογελο μου δεν θα φαινεται που οδηγω αυτη τη μοτο(ωραιο γκαζι)
οσο για σενα φιδι yesou θα ζητησεις βολτα...:smokin:
route 66
29/01/2010, 13:59
α,και γω το zs εχω.πολυ χρησιμο και πολυ ομορφο