PDA

View Full Version : ΕΛΕΟΣ 2 ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!!!!!!!

edmarios
28/07/2009, 16:34
Καλησπερα παιδες... πρωτη του μηνα ιουλιου μου εφαγαν το παπι της δουλειας κατω απο το γραφειο... εκει βεβαια εκανε μαλακια ο πατερας μου και ειχε αφησει τα κλειδια πανω... το αφησα ετσι χωρις να το ψαξω παραπανω...μονο με μια δηλωση κλοπης στην αστυνομια!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΣΤΙΣ 13.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΗΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???? ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΑ ΕΚΛΑΠΗ. ΜΑΓΚΕΣ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.

ΒΖΤ-0182 ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974035350 ΜΑΡΙΟΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

EDIT ΦΟΡΑΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ AKRAPOVIC

blueangel
28/07/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Καλησπερα παιδες... πρωτη του μηνα ιουλιου μου εφαγαν το παπι της δουλειας κατω απο το γραφειο... εκει βεβαια εκανε μαλακια ο πατερας μου και ειχε αφησει τα κλειδια πανω... το αφησα ετσι χωρις να το ψαξω παραπανω...μονο με μια δηλωση κλοπης στην αστυνομια!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΣΤΙΣ 13.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΗΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???? ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΑ ΕΚΛΑΠΗ. ΜΑΓΚΕΣ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΒΖΤ-0182 ΚΤΜ ADVENTURE SUPER ENDURO 950R

Περαστικά κατ'αρχάς φίλε μου και μακάρι να βρεθεί ρε γαμώτο τι να πώ:sick: Εχει παραγίνει πια το κακό,αλλά ξαναψάξτο και με τη δημοτική αστυνομία μήπως έχει αρχίσει και κάνει και κείνη μαγκιές με "σηκώματα"μηχανών στο Κολωνάκι ειδικά!!!Στο σημείο που έγινε η κλοπή ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ όμως όσο λαμόγια και νάναι αν ο ΄χρόνος ήταν 5 λεπτά δεν μπορούν να το σηκώσουν:hypnotize Εδώ καλά καλά δεν μπορούν να σταθούν από τις κυράτσες με τα ψώνια τους που αλωνίζουν τα μαγαζιά της περιοχής...Για ξανακοίταξε το πάλι και με την Τροχαία μήπως τελικά δεν είναι κλοπή που στο εύχομαι ολόψυχα!!!:beer:

devil's animal
28/07/2009, 16:50
μακαρι να βρεθει ρε φιλε..:(

edmarios
28/07/2009, 19:44
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας! Ρώτησα στην τροχαία αθηνών όπως προείπα και δεν έχουν σηκώσει κάτι... Και εκτός αυτού υπήρχαν και αλλά μηχανάκια δίπλα του δεν μπορεί να πήρε η δημοτική αστυνομία μόνο το δικό μου! Τέλος πάντων να είστε καλά και ελπίζω να πιάσουν τόσο οι ευχές σας... Και πάλι ευχαριστώ!

mivvo
28/07/2009, 19:49
Μακαρι να βρεθει συντομα...

castoras
28/07/2009, 19:52
Θα έχουμε το νου μας...ρίχνε όμως και καμιά ματιά στο car.gr.Ποτέ δεν ξέρεις,τόσα λαβράκια έχουμε βγάλει από εδώ

johnnyestia
29/07/2009, 23:03
Κρίμα ρε γμτ. Εύχομαι να το βρείς το KTM.

Πάω στοίχημα ότι βάλανε την μηχανή στο μάτι και τον ακολουθήσανε. Στο λίγο που την άφησε εκτεθειμένη την σηκώσανε...

Gandalf dr685sm
30/07/2009, 07:00
100% τον ακολουθούσαν ... πιθανώς να μην έβαλε και λουκέτο (τεράστιο λάθος) γιατί όπως είπες πήγε για 5 λεπτά στο μαγαζί και επίσης σίγουρα δεν θα είχε συναγερμό.

Προσοχή παιδιά... τα μηχανάκια ακόμα και για 2-3 λεπτά να πάμε απέναντι σε μια δουλειά, λουκέτο και συναγερμό. Οχι οτι δεν μπορούν να το σηκώσουν με αυτά , αλλά σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν μέσα σε 2-3 λεπτά και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Gandalf

edmarios
30/07/2009, 10:19
Παιδια καλημερα και ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!
Μολις ενημερωθηκα οτι εφαγαν ενα Harley απο το κολωνακι....:mad:
Και εχθες το βραδυ 2 rmz 450 απο την κηφησια!:mad: :mad: :mad: :mad:

BIG BLACK
30/07/2009, 11:13
Kρίμα και πάλι κρίμα.

Να προσέξεις αυτούς που θα σε πέρνουν τηλέφωνο

και θα λένε ότι έχουν τη μηχανή σου.

Να τους ζητάς να σου λένε και την παραμικρή

λεπτομέρεια της μηχανής και μη ψαρώνεις.

Εύχομαι ολόψυχα να την βρεις.

Ένας πρώην ομοιοπαθής.

XJR_Billy
30/07/2009, 11:14
Καλή τύχη φίλε.
Εύχομαι να τη βρεις σύντομα...

edmarios
30/07/2009, 11:34
Ευχαριστω ρε παιδες να ειστε καλα!:(

edmarios
30/07/2009, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
Kρίμα και πάλι κρίμα.

Να προσέξεις αυτούς που θα σε πέρνουν τηλέφωνο

και θα λένε ότι έχουν τη μηχανή σου.

Να τους ζητάς να σου λένε και την παραμικρή

λεπτομέρεια της μηχανής και μη ψαρώνεις.

Εύχομαι ολόψυχα να την βρεις.

Ένας πρώην ομοιοπαθής.

Εχεις πμ φιλε μου!!!

BIG BLACK
31/07/2009, 10:54
Εχεις πμ φιλε μου!!!

Kαι εσύ.

edmarios
19/10/2009, 09:37
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!! Βρεθηκε το μοτορι!!!!!!!!! Αν και αργησαμε λιγο να το παρουμε γιατι ειχε κατι διαδικαστικα αλλα το εχουμε παραλαβει και βρισκεται στο σπιτι μας!!! Σε γενικες γραμμες ειναι σε καλη κατασταση μονο οι εξατμισεις λειπουν και εχουν φορεθει η μαμα γιατι οπως θα διαβασετε στο λινκ ηταν μηχανη που εκανε ληστειες!!!!!!!! Παρεπιπτοντως να σημειωθει οτι εχει βρεθει και το παπι που γραφω στην αρχη!!! Δεν εχω λογια να περιγρραψω την χαρα μου!!! Ευχομαι σε ολους που εχουν χασει μηχανακια να εχουν την ιδια καταληξη με μενα και το δικο μου μηχανακι!!!!

beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D

http://thirazein.blogspot.com/2009/08/blog-post_26.html

LARISEOS
19/10/2009, 09:48
mprabo!

sputnik
19/10/2009, 09:49
Καταπληκτικά νέα, σαν πρώην ομοιοπαθής καταλαβαίνω την ανακούφιση και την αγαλλίαση που νιώθεις. Οι απώλειες είναι αποδεκτές αφού ολόκληρο το μηχανάκι δεν έγινε ανταλλακτικά. Ποτέ ξανά! Ωραία νέα και για το παπί.

Όσο για τους κλέφτες, τι να πω... το προόριζαν για ληστεία στη Σαντορίνη; Πολύ... ρομαντικό!

danaos75
19/10/2009, 09:51
με εφτιαξες φιλαρακι
μπραβο
:beer: :beer: :beer: :beer:

kalogeros
19/10/2009, 10:21
Μπράβο ρε μάγκα και άλλο κακό να μη σε βρει.

Τσάκω και μερικές

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LOUKILOUK
19/10/2009, 10:32
Την εχω νοιωσει και την λυπη και τον θυμο της απωλειας αλλα και την χαρα και την εκπληξη της ευρεσης...σε νοιωθω ρε φιλαρακι... αλλα 2 στα 2...?!! εσυ εισαι απιστευτος.... μπραβο!!!
:beer: :beer: :wave2:

ggs
19/10/2009, 10:35
GOOD NEWS AT LAST ....
:beer: :beer: :beer:

manhunter
19/10/2009, 10:39
Μπράβο Ρε!
Ποτέ ξανά σε κανέναν μας

:beer: :beer:

Pardalotzatziki
19/10/2009, 11:08
Τα καλυτερα νεα....

Παιξε και κανενα τζοκερ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

devil's animal
19/10/2009, 11:11
Μπραβο!!

ωραια νεα!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

alexxxcbr
19/10/2009, 11:30
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

BIG BLACK
19/10/2009, 11:39
Υπέροχα
Θαυμάσια

Καταλαβαίνω τη χαρά σου.....

Και εγώ την βρήκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο....

Μετά από ληστείες......

Κοίτα καλά μήπως έχουν αφήσει κανα φράγκο....

DeusEx
19/10/2009, 12:29
μπραβο , πολυ χαιρομαι οταν ακουω οταν ξαναβρεθηκαν μηχανες κλεμμενες

:sun:

Εσυ βεβαια , βρηκες κ το παπι , μιλαμε για τυχη βουνο !

Δεν μπορουσαν αντι για τις μαμα εξατμες να βαλουνε leovince ?

Μαλλον τις βαλανε για να μην ακουγεται η μηχανη απο 5χλμ μακρυα, μιας κ δεν βολευει οταν σε κυνηγανε οι πολισμανοι μετα απο ληστεια να τους δινεις ακουστηκα σηματα της θεσης σου ...

fournas
19/10/2009, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Τα καλυτερα νεα....

Παιξε και κανενα τζοκερ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer:

VANDA
19/10/2009, 20:45
Ωραία νέα.. :beer:

ΥΓ. Βαγγέλη.. και στα δικά σου! :winka:

felter
19/10/2009, 20:54
:a18:

apatewnas
19/10/2009, 20:58
Μπράβο ρε τα βρήκατε , μια χαρα! :beer:

TROOPER
20/10/2009, 08:51
δε προλαβα να διαβασω τα ασχημα και ειδα τα ευχαριστα.

ωραια :D

2stroker
20/10/2009, 10:38
μπραβο ρε φιλε!!!πολυ ευχαριστα νεα!!!
επιτελους βρεθηκε και ενα μηχανακι απο τα τοσα που εχουν κλαπει!!
:beer:

PalLoukiLuke
20/10/2009, 10:59
Απο τα πιο ευχαριστα νεα σε ενα φορουμ, και γενικα σε μια μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα...:D :D

Βεβαια τα κλεφτρονια ξερανε...

με τι μηχανακι θα κλεβανε?!?! βστρομ?χοχοχοχο

με ΚΤΜ φυσικα!!!!!!!!!!!!!!
εργαλεια λεμεεεεεε : ληστειες , αποδρασεις , απαγωγες ..

χεχεχε

απο εδω και μπρος το νου σας κ πανατα λουκετα εστω και για 5 λεπτα!
:wave2: :wave2:

edmarios
21/10/2009, 00:57
Σας ευχαριστω ρε μαγκες ολους παρα πολυ!!! Οντως ειχα τυχη βουνο τα βρηκα και τα δυο!!! Δεν ξερω πως εγινε αλλα τιποτα δεν ειναι αδυνατο τελικα!!!!! αν προσεξατε στο λινκ υπαρχει και ενα Βαραντερο στην φωτο το οποιο λογικα ειναι και αυτο κλεμμενο... μηπως ξερει κανεις ποιος το κλαιει αλλα δεν θα το κλαιει πια??? Και παλι ευχαριστω και εννοειται οτι ουτε για 5 λεπτα χωρις λουκετο... λιγοτερο απο 5 την αφησε ο αδερφος μου και την εχασε....!!!καλο βραδυ σε ολους και ευχομαι τα καλυτερα!!!!!τσακωστε ολοι απο μια...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

george88
22/10/2009, 12:17

konsttanttinos
22/10/2009, 13:25
Μπραβο ρε φιλε, ποτε ξανα σε κανεναν.
:beer: :beer:

ploiarxos
25/01/2010, 17:00

ΒΖΤ-0182 ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R

την πατησες φιλε,εγω μαζεψα με την οδικη μου ενα bmw 650 gs που του εσπασαν την κλειδαρια και του γεφυρωσαν τα καλωδια μερα μεσιμερι μπροστα απο το bigapple στο κολονακι την ωρα που το παλικαρι που ειχε την μοτο επινε καφε σχεδον μπροστα στη μηχανη!!!την δουλεια την εκανε ενας πρεζακιας μετα απο μαρτυρια ενος περαστικου!

VGER
25/01/2010, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
την πατησες φιλε,εγω μαζεψα με την οδικη μου ενα bmw 650 gs που του εσπασαν την κλειδαρια και του γεφυρωσαν τα καλωδια μερα μεσιμερι μπροστα απο το bigapple στο κολονακι την ωρα που το παλικαρι που ειχε την μοτο επινε καφε σχεδον μπροστα στη μηχανη!!!την δουλεια την εκανε ενας πρεζακιας μετα απο μαρτυρια ενος περαστικου!

Τη μηχανή τη βρήκε ο φίλος πριν από κανένα τρίμηνο....αν διάβαζες και τη συνέχεια θα έβλεπες ότι τα χει κάνει πάνω του από τη χαρά του...:D

GABBER
25/01/2010, 20:14
Καλα , το οτι , ειναι παλαβοι οι Σαντορινιοι το ξερα (και πολυ καλα μαλιστα!!!) ...

Οτι θα θελανε και ΚΤΜ για μια ληστεια δεν το περιμενα:cool: :sick:

Εμποριανοι ητανε?????

mivvo
26/01/2010, 00:25
Nice!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer: