PDA

View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ



MOUTZZZ
25/01/2010, 20:37
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ,ΑΝΤΑΛΑΞΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 3ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ. ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΑΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ OYTE TO ONOMA TOY.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΗΤΑΝ MULTIBIKE ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ.

Εχετλαίος
25/01/2010, 20:50
Μήπως έχεις κρατήσει φωτοτυπία της άδειάς της;
Kάνε υπεύθυνη δήλωση με τα πεπραγμένα σε Τροχαία, Οικονομική Υπηρεσία που υπάγεσαι και Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων ώστε ότι και να γίνει να μη βρεθείς μπλεγμένος. Όπου το κάμεις ζήτα απόδειξη κατάθεσης ή/και αριθμό πρρωτοκόλλου.
Επίσης κάμε μια από τα ίδια με επιστολή και στο Συνήγορο του Πολίτη (δε χάνεις πράμα).
Επιπροσθέτως τράβα και μια μύνηση (κατά αγνώστου ιδιοκτήτη;;; ) του μαγαζιού που έγινε η τράμπα και μετά άμε να ησυχάσεις.
Δε νομίζω να μπορείς να κάμεις και πράμα άλλο...