View Full Version : Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.........
στους κουριερ ,ντελιβεραδες και σε οσους εχουν σαν κυριο μεσο της δουλειας τους ,την μοτοσυκλετα.
Εκανα 50χλμ. το μεσημερι και παω για αλλα 70, ντυμενος σαν αστακος και παλι κρυωνω,γεραματα μαλλον. :sad:
Τους βλεπω ολοι μερα πανω στο καθε λογης μηχανακι και σκεφτομαι ''ΗΡΩΕΣ'', RESPECT ΜΑΓΚΕΣ Κ ΜΑΓΚΙΣΕΣ.:beer: :a23: :beer: :wave2:
GIXXERAKIAS
26/01/2010, 16:51
Να σαι καλα γερο ευκαριστουμε...:p
Οντως αυτες οι μερες πολυ δυσκολες ρε παιδια....τριζουν τα δοντια μου ακομα μετα απο μια ωρα μεσα στο σπιτι....μπρρρρρ:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Να σαι καλα γερο ευκαριστουμε...:p
Οντως αυτες οι μερες πολυ δυσκολες ρε παιδια....τριζουν τα δοντια μου ακομα μετα απο μια ωρα μεσα στο σπιτι....μπρρρρρ:eek:
Μηπως γερνας ωρε?:eek:
:rotflmao: :beer:
Stergios69
26/01/2010, 17:09
Γεράματα είναι...
Εγώ σήμερα έκανα καμια 30αριά... μέτρα με την μοτο και γύρισα πίσω... :D :wave2:
rockobok
26/01/2010, 17:12
θένκ γιού :beer:
ρε....
το κρυο δε θελει κοπο, θελει τροπο
:smokin: :smokin: :smokin:
menelaos46
26/01/2010, 17:22
ρε.... το κρυο δε θελει κοπο, θελει τροπο __________________
Πρεπει να κρατας τη θερμοκρασια του σωματος σου σταθερη!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε....το κρυο δε θελει κοπο, θελει τροπο
Ακριβώς αυτό.
Το πρώτο ραντεβού της ημέρας. Σήμερα.
Και συνολικά 132 χλμ. Μέχρι να επιστρέψω γραφείο. :D
186761
harvester
26/01/2010, 17:37
ρε θειο εσυ το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα ζεστο τσαγακι. παρατα της μηχανες και κοιτα να γκαμησεις κανενα πιπινι* να ξανανιωσεις
*εννοειται κατω απο 20
rockobok
26/01/2010, 17:39
ρε....
:smokin: :smokin: :smokin: 2 με 7 το πρωί πάνω στο παπι...Άσε τα έχω δοκιμάσει όλααα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
2 με 7 το πρωί πάνω στο παπι...Άσε τα έχω δοκιμάσει όλααα!
ti mpoufan foras?
Fournaris
26/01/2010, 19:00
ti mpoufan foras?
Τι να το κανει το μπουφαν; Και την προβια της αρκουδας να φορεσει παλι θα κρυωνει. Σε πολλες περιοχες της χωρας ειχε κατω απο το 0 καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
Τι να το κανει το μπουφαν; Και την προβια της αρκουδας να φορεσει παλι θα κρυωνει. Σε πολλες περιοχες της χωρας ειχε κατω απο το 0 καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας.
me katallhlo ντυσιμο, σε αυτες τις θερμοκρασιες μπορει να φτασεις να ζεσταινεσαι κιολας...
αλλα τι να κανουμε που πρεπει να σας πουμε και πως να ντυθειτε
:a9: :a9: :a9:
johnnyestia
26/01/2010, 19:46
Άντε πες πως αμα ντυθείς καλά στο σώμα δεν έχεις πρόβλημα.
Άμα κινείσαι σε ανοικτό δρόμο όμως με μηχανή χωρίς χούφτες ή θερμαινόμενα γκρίπς, τότε ο,τι γάντια και να βάλεις δεν παλεύεται η κατάσταση στους ~2 C.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Άντε πες πως αμα ντυθείς καλά στο σώμα δεν έχεις πρόβλημα.
Άμα κινείσαι σε ανοικτό δρόμο όμως με μηχανή χωρίς χούφτες ή θερμαινόμενα γκρίπς, τότε ο,τι γάντια και να βάλεις δεν παλεύεται η κατάσταση στους ~2 C.
βαλε γαντια για χιονια...βεβαια στους 2 βαθμους θα ζεσταινονται τα χερια αλλα δε πειραζει:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ρε θειο εσυ το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα ζεστο τσαγακι. παρατα της μηχανες και κοιτα να γκαμησεις κανενα πιπινι* να ξανανιωσεις
*εννοειται κατω απο 20
καλά τα λές...:a18: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
στους κουριερ ,ντελιβεραδες και σε οσους εχουν σαν κυριο μεσο της δουλειας τους ,την μοτοσυκλετα.
Εκανα 50χλμ. το μεσημερι και παω για αλλα 70, ντυμενος σαν αστακος και παλι κρυωνω,γεραματα μαλλον. :sad:
Τους βλεπω ολοι μερα πανω στο καθε λογης μηχανακι και σκεφτομαι ''ΗΡΩΕΣ'', RESPECT ΜΑΓΚΕΣ Κ ΜΑΓΚΙΣΕΣ.:beer: :a23: :beer: :wave2:
+1000!!! :a013:
Μακράν από τα δυσκολότερα επαγγέλματα στην δυσκολότερη εποχή με τις χειρότερες
κυκλοφοριακές συνθήκες, μιας και τα αυτοκίνητα στην πόλη είναι πολλά γιατί ο κόσμος
κρυώνει... :sick:
Maximum Respect στα παιδια!!! :beer:
... την εχω κανει τη δουλεια και ξερω για τη πιπα μιλαμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
ο,τι γάντια και να βάλεις δεν παλεύεται η κατάσταση στους ~2 C.
Εχει γαντια , και εχει Γ_α_ν_τ_ι_α (http://www.exo2.co.uk/exo2.html#stormshield)
Για τους επαγγελματιες......... ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ......ειναι ΠΙΟ μηχανοβιοι απο τους μηχανοβιους...:beer: :beer: :beer:
Κι εκτος απο τα στοιχεια της φυσης αντιμετωπιζουν ολους αυτους τους ψυχανωμαλους που βγαλαν διπλωμα στα CArrefour
Lioulios
26/01/2010, 22:07
:a19: και απο μενα που ειμαι του ...γλυκου νερου.
Το μοτορι παροπλισμενο λογο καιρου και βγαινει μονο για special βολτες.
Ομως προσφατα αγορασα ενα ισοθερμικο μακρομανικο μλουζακι το οποιο
ηταν απο μαγαζι για εξοπλισμο σκιερ.Το εβαλα με την πρωτη ευκαιρια και οπως μου ειπε ο
πωλητης θα κραταει την θερμοκρασια του σωματος.
Σε βολτα που εκανα φορεσα ΜΟΝΟ αυτο κατω απο το μπουφαν.
Στο 1ο δεκαλεπτο μπορω να πω οτι κρυωνα .Μετα δεν καταλαβαινα τιποτα.
Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση και μετανιωσα που δεν πηρα και το παντελονι.
* Κοστος... Απο εξωτερικο 30 euro
εντιτ . Κατι παιζει με το υλικο που δεν σε αφηνει να ιδρωσεις και σε κραταει ζεστο.
Operater
26/01/2010, 22:11
Oρειβατικά ισοθερμικά.... και οργώνουμε την Αθήνα!!
Και από κάτω αδιάβροχο με επένδυση... για να μην έχουμε αργότερα
πρόβλημα στα γονατάκια :smilea:
:a2: :a2:
εγω παντως οχι να το παιξω μητερα τερεζα αλλα με βροχη και πολυ κρυο δεν παραγγελνω.παω και τα παιρνω μονος μου.οσοι παραγγελνουν τουλαχιστον ενα καλο μπουρμπουαρ επιβαλλεται.
αφηστε που οτι ρουχα και να υπαρχουν για το κρυο ο ντιληβερας συνηθως δεν θα τα παρει.ουτε καν μπουφαν μηχανης δεν εχουν οι περισσοτεροι.σιγα μην βαζωβγαζουν μπαλακλαβα κιολας.αν και αυτοι ειναι οι πρωτοι που θα επρεπενα εχουν φουλ εξοπλισμο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
σεβασμο λοιπον στα αλανια των δρομων που δεν μασανε μια (αλλα παρεπιπτοντως ειναι πιο επικινδυνοι και απο ρουκετοπολεμο ετσι ψυχωμενα οπως πανε):D
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
εγω παντως οχι να το παιξω μητερα τερεζα αλλα με βροχη και πολυ κρυο δεν παραγγελνω.παω και τα παιρνω μονος μου.οσοι παραγγελνουν τουλαχιστον ενα καλο μπουρμπουαρ επιβαλλεται.
αφηστε που οτι ρουχα και να υπαρχουν για το κρυο ο ντιληβερας συνηθως δεν θα τα παρει.ουτε καν μπουφαν μηχανης δεν εχουν οι περισσοτεροι.σιγα μην βαζωβγαζουν μπαλακλαβα κιολας.αν και αυτοι ειναι οι πρωτοι που θα επρεπενα εχουν φουλ εξοπλισμο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
σεβασμο λοιπον στα αλανια των δρομων που δεν μασανε μια (αλλα παρεπιπτοντως ειναι πιο επικινδυνοι και απο ρουκετοπολεμο ετσι ψυχωμενα οπως πανε):D
+850 σε ολα τα points..... :wave2:
Με ενα αντιανεμικο κανεις καλη δουλεια φθηνα και γρηγορα αν δεν περνα ο κρυος αερας μεσα δεν καταλαβαινεις τιποτα.
Το εχω εφαρμοσει μιας και απο το 2009 κινουμε μονο με μοτοσυκλετα το οχημα επωληθει:winka:
me katallhlo ντυσιμο, σε αυτες τις θερμοκρασιες μπορει να φτασεις να ζεσταινεσαι κιολας...
+1000
sapila racing
27/01/2010, 08:47
Aντε ρε που εχετε γίνει όλοι μπαρμπάδες....κι ας είστε νέοι.
Προχτες που ημουν Αθήνα ειχε 2 βαθμούς, οκ καβάλήσα το μηχανάκι, Εθνική, Αττική, Ασπρόπυργος, μια χαρά ηταν. Μεχρι τα 180 όλα καλά.
Σημερα ειμαι Βουκουρέστι κι εχει -18, εδω μάλλον θα ειχαμε πρόβλημα... :beer:
catmaster
27/01/2010, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aντε ρε που εχετε γίνει όλοι μπαρμπάδες....κι ας είστε νέοι.
Προχτες που ημουν Αθήνα ειχε 2 βαθμούς, οκ καβάλήσα το μηχανάκι, Εθνική, Αττική, Ασπρόπυργος, μια χαρά ηταν. Μεχρι τα 180 όλα καλά.
(μίλησε και το λυκόπουλο ... ):blush:
Καλά στο Βουκουρέστι και τις ζεστές μέρες αν έβγαινες με μηχανή θα είχες ένα μικρό θέμα ... :lol: :lol:
respect στα παιδια
προσοχη στα γονατα βγαζουν προβληματα μετα
και σορρυ αλλα οδηγωντας μεχρι και με -2 σε ανοιχτους δρομους δηλωνω οτι το κρυο αντιμετωπιζεται, η βροχη ειναι μανικι και το παγωμενο οδοστρωμα θανατος. απλα κατεβαινεις και κανεις οτοστοπ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(μίλησε και το λυκόπουλο ... ):blush:
Καλά στο Βουκουρέστι και τις ζεστές μέρες αν έβγαινες με μηχανή θα είχες ένα μικρό θέμα ... :lol: :lol:
μιλησε μας για τις ζεστες νυχτες στο βουκουρεστι μπουμπη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
catmaster
27/01/2010, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μιλησε μας για τις ζεστες νυχτες στο βουκουρεστι μπουμπη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν μπορώ ... ντρέπομαι ... :blush: :blush: :blush:
(κρετίνε) :lol:
ρε....
Τροπος μμμ.:rolleyes:
Λοιπον εσωθερμικα colori,τζιν και απο πανω αδιαβροχο,για το σωμα μια μπλουζα (πανω απο το εσωθερμικο)1 φουτερ, αντιανεμικο, το μπουφαν και αδιαβροχο,κρανος ,γαντια ,στο πηγαινε σχεδον καλα ,στο ελα ομως κατα της 24.00 κανα 10λεπτο πριν φτασω,δαγκωμα.:sick:
Θ'ακολουθησω μαλλον την συμβουλη ζεστο τσαι και πιπινι 24 χρονων, κρυωνεις ή μονο το 20αχρονο κανει?:blush:
Λοιπον εσωθερμικα colori,τζιν και απο πανω αδιαβροχο,για το σωμα μια μπλουζα (πανω απο το εσωθερμικο)1 φουτερ, αντιανεμικο, το μπουφαν και αδιαβροχο,κρανος ,γαντια ,στο πηγαινε σχεδον καλα ,στο ελα ομως κατα της 24.00 κανα 10λεπτο πριν φτασω,δαγκωμα.:sick:
Θ'ακολουθησω μαλλον την συμβουλη ζεστο τσαι και πιπινι 24 χρονων, κρυωνεις ή μονο το 20αχρονο κανει?:blush:
κρυωνες με ολα αυτα?:eek:
μαλλον γερασες μου φαινεται :lol: :lol: :lol:
δοκιμασε να φορεσεις χειμωνιατικο μπουφαν χοντρο...αυτα που ειναι για τα χιονια...ειναι ψιλοακριβα βεβαια, αλλα δε προκειτε να κρυωσεις ποτε...
επειδη ειναι και σχετικα μεγαλα, θα μπορεσεις ισως να το βαλεις πανω απο το μπουφαν της μοτο...
τωρα αμα δε βολευεσαι, μη βαλεις το μοτο μπουφαν...απο το να κρυωνεις ειναι καλυτερο
Cpt. Haddock
27/01/2010, 10:44
δοκιμασε να φορεσεις χειμωνιατικο μπουφαν χοντρο...αυτα που ειναι για τα χιονια...ειναι ψιλοακριβα βεβαια, αλλα δε προκειτε να κρυωσεις ποτε...
επειδη ειναι και σχετικα μεγαλα, θα μπορεσεις ισως να το βαλεις πανω απο το μπουφαν της μοτο...
τωρα αμα δε βολευεσαι, μη βαλεις το μοτο μπουφαν...απο το να κρυωνεις ειναι καλυτερο
Με το συμπάθειο ρε Πανούλη, αλλα αυτά εσύ τα θεωρείς συμβουλές για το κρύο πάνω στη μηχανή; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με το συμπάθειο ρε Πανούλη, αλλα αυτά εσύ τα θεωρείς συμβουλές για το κρύο πάνω στη μηχανή; :look:
Ναι ρε , θα κανω τον αεροσακο.:rotflmao:
Πάνο, μου τα χαλάς λίγο εδώ.:wave2:
παιδια, το ξερω, δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα την εχω δοκιμασει την αλλη λυση με το μπουφαν της μοτο και κατεληξα να ψηνομαι μονος μου για 3 μερες με 39 πυρετο
:D :blush: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι, αλλά εκεί στο Βουκουρέστι ο Θεός έχει προβλέψει & μπορείς να ζεσταθείς με "άλλα" "πράγματα" :lol: :lol:
Ναι ρε , θα κανω τον αεροσακο.:rotflmao:
στα κρυα με μοτο, μη περιμενεις εμφανιση για φωτογραφιση σε περιοδικο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ:δοκιμασε χοντρο μπουφαν πανω απο αυτο της μοτο...θα αναθεωρισεις απο τη θαλπωρη που θα σου παρεχει
:D
edit:
ΥΓ2: εσυ περισυ δεν ειχες δοκιμασει τη λυση με τα σουβλακια και μας ειπες πως ηταν πολυ πετυχημενη?
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
To 0 θερμοκρασία πανω στο μηχανάκι κινούμενος γίνεται πολλα μειον υπο του μηδενός.Εγω τον δάγκωσα σήμερα ειδικα στα χέρια που κυριολεκτικά μάτωσαν!
Cpt. Haddock
27/01/2010, 14:23
ΥΓ:δοκιμασε χοντρο μπουφαν πανω απο αυτο της μοτο...θα αναθεωρισεις απο τη θαλπωρη που θα σου παρεχει :D
Ρε Πάνο. Ενα απο τα χαρακτηριστικά των μπουφάν μηχανής, πέραν της προστασίας, ειναι οτι σου παρέχουν ζέστη αλλα και ανεση κινήσεων.
Το να είσαι ντυμένος με δυο μπουφάν και να οδηγείς μηχανή δεν ειναι κι οτι καλύτερο. Μη λές ό,τι να 'ναι.
Νταξ' τη δεκαετία του '60 ο πατέρας μου ανέβαινε Αθηνα-Γιάννενα με Jawa και ΜΖ φορώντας οτι έβρισκε στη ντουλάπα του το χειμώνα, αλλα απο τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα και υπάρχει εξοπλισμός για όλα και καλός.
perastikos
27/01/2010, 14:26
πιπινι 24 χρονων
24 έχει γεράσει η γυναίκα αδελφέ! :lol:
Άκου εκεί πιπίνι... Θα τα δει και καμία και θα πάρει τα πάνω της :p
:wave2:
καπετανιε, μια λυση προτεινα, που το χω δοκιμασει...
οποιον δε τον βολεψει, δε το κανει...εμενα με βολεψε...
απο το να κρυωνεις, καλυτερο αυτο...καποιος μπορει να μη θελει να παρει μπουφαν για 5 μερες του χειμωνα που θα χει το κρυο της αρκουδας...και θα πρεπει να κυκλοφορισει με τη μοτο...
αν ειναι να οδηγησεις τη μοτο και να παγωσεις λες και σε εχουν στην καταψυξη με το φανελακι και δε μπορεις να κανεις κατι αλλο, καλυτερα τη μοτο στο σπιτι, και μετακινηση ειτε με αμαξι, ειτε με αστικες συγκοινωνιες...
εγω προσωπικα με τις θερμοκρασιες που εχει τωρα, δεν εχω προβλημα ακομα...
ο καθενας βεβαια κρινει, και πραττει αναλογα και οπως βολευεται εκεινος...
δεν ειναι αναγκη να μπουμε παλι στο τρυπακι του εξοπλισμου κλπ κλπ κλπ...
rockobok
27/01/2010, 15:07
[i]
δεν ειναι αναγκη να μπουμε παλι στο τρυπακι του εξοπλισμου κλπ κλπ κλπ... [/B]
Εγώ έχω καταλήξει ότι η καλύτερη λύση είναι νυλον αδιάβροχο πάνω απο το μπουφάν και παντελόνι.Για τα παγωμένα πέλματα νομίζω οτι δεν υπάρχει λύση.Όπως και για τα παγομένα ακροδάχτυλα όσα και να σκάσεις για γάντι :(
Εγώ έχω καταλήξει ότι η καλύτερη λύση είναι νυλον αδιάβροχο πάνω απο το μπουφάν και παντελόνι.Για τα παγωμένα πέλματα νομίζω οτι δεν υπάρχει λύση.Όπως και για τα παγομένα ακροδάχτυλα όσα και να σκάσεις για γάντι :(
diples καλτσες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
rockobok
27/01/2010, 15:18
diples καλτσες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: dio tris τέτοιες :cool:
186884
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
24 έχει γεράσει η γυναίκα αδελφέ! :lol:
Άκου εκεί πιπίνι... Θα τα δει και καμία και θα πάρει τα πάνω της :p
:wave2:
το μόνο αξιέπαινο μνμ στο θρεντ...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Vstrommer71
27/01/2010, 18:06
Eυχαριστω,να ειστε καλα!:smokin:
Μπουφαν Bering,μποτες Oxtar Infinity με μοτοκροσαδικες καλτσες απο μεσα κι ενα ζευγαρι ισοθερμικα γαντια και σε γενικες γραμμες την βγαλαμε πολυ καθαρη.Ειναι να σου αρεσει το ρημαδι το μηχανακι,αλλιως ειναι πολυ ευκολο να τα δεις ολα μαυρα:beer:
1. Εγώ έχω καταλήξει ότι η καλύτερη λύση είναι νυλον αδιάβροχο πάνω απο το μπουφάν και παντελόνι.
2. Για τα παγωμένα πέλματα νομίζω οτι δεν υπάρχει λύση.Όπως και για τα παγομένα ακροδάχτυλα όσα και να σκάσεις για γάντι :(
1. Δεν έχεις άδικο, υπό συνθήκες όμως...:wave2:
2. Στά πιό πολλά μηχανάκια μπορείς να ακουμπάς μέρος του εσωτερικού τις μπότας στα κάρτερ. Είτε το μέρος το αστραγάλου, είτε το μέσα μέρος της πατούσας.
Θα δείς ότι κάνει πολύ καλή δουλειά σε πολύωρα ταξίδια σε χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και αν ολόκληρη η μπότα είναι εκτεθειμένη.
Αλλιώς, θερμαινόμενες κάλτσες ή θερμαινόμενοι πάτοι.:wave2:
(Διάολε, αυτοσχεδιάστε και λίγο, όλα θέτε να σας τα λένε οι άλλοι...:D )
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ομως προσφατα αγορασα ενα ισοθερμικο μακρομανικο μλουζακι το οποιο
Σε βολτα που εκανα φορεσα ΜΟΝΟ αυτο κατω απο το μπουφαν.
Μπορεί να του ξηγήθηκες έτσι, αλλά δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος ένδυσης...:nono:
GhostDog
27/01/2010, 21:57
θενκ γιου μαν :wave2: :beer: :beer: :beer: