View Full Version : Bόλτα για όλους στις 4-6-05 το Σαββάτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
"Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΤΛ"
:beer: :beer: :beer:
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΉΠΕΔΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΛΕΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ TAΠEΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΊΠΟΤΑ.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maintenance
03/06/2005, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sevax
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΉΠΕΔΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΛΕΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ TAΠEΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΊΠΟΤΑ.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sevax
ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ:hypnotize
re paidia..epeidi einai polles oi selides gia na kano tsek...na rotiso oti isxiei i auriani ora 9.30 prin ta prota diodia tis eleusinas? (ego tha valo ksipnitiri gia na ertho..tora an ta katafero na ksipniso..the ertho kai ego)
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 9.30
10.00 ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
C U THERE
maintenance
03/06/2005, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
re paidia..epeidi einai polles oi selides gia na kano tsek...na rotiso oti isxiei i auriani ora 9.30 prin ta prota diodia tis eleusinas? (ego tha valo ksipnitiri gia na ertho..tora an ta katafero na ksipniso..the ertho kai ego)
ΝΑΙ
Pokermon
03/06/2005, 14:55
Άσε το κινητό σου και το σταθερό σου να δεις για πότε θα ξυπνήσεις!!!!!
Ναι ισχύουνε τα αρχικά!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
MMMM...sti tsita sas vlepo gia aurio.....tha ertho opos me vlepete sto avatar...na me peksete kai mena giati eimai ntropalo paidi, de milao se kosmo an den mou milisete eseis prota....tha eimaste se empolemi katastasi aurio me xamiles ptiseis kai aeromaxies i pame anagnoristika? (isos na ta exete pei ola auta..alla 20psaxne selides 4 to apogeuma..den diavazotnai)
maintenance
03/06/2005, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
MMMM...sti tsita sas vlepo gia aurio.....tha ertho opos me vlepete sto avatar...na me peksete kai mena giati eimai ntropalo paidi, de milao se kosmo an den mou milisete eseis prota....tha eimaste se empolemi katastasi aurio me xamiles ptiseis kai aeromaxies i pame anagnoristika? (isos na ta exete pei ola auta..alla 20psaxne selides 4 to apogeuma..den diavazotnai)
ΤΙ; ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;
Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.:wave2: :beer: :wave2:
Pokermon
03/06/2005, 15:16
Τι έγινε?????? Κουραστήκατε να γράφετε ρε???????
:lol: :rotflmao: :evil: :rotflmao: :lol:
Εχασα τον μπουσουλα με ολα αυτα τα ποστ:look:
Με βλεπω να ξυπναω στις 10:00 για να παω στο ραντεβου των 9:30 που θα ειναι στα διοδια Χαλκιδας για να παμε στα Γιαννενα και ολα αυτα την....Κυριακη!!!
:dizzy:
maintenance
03/06/2005, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Τι έγινε?????? Κουραστήκατε να γράφετε ρε???????
:lol: :rotflmao: :evil: :rotflmao: :lol:
ΚΑΤΣΕ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ WC.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΟΥΛΕΙΑ XAXAXAXAXAXAXAXA
ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟΝ TOTO ΤΟ ΘΥΜAΣΑΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
maintenance
03/06/2005, 15:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sevax
[B]
ΔΟΥΛΕΙΑ XAXAXAXAXAXAXAXA
ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟΝ TOTO ΤΟ ΘΥΜAΣΑΙ
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ...............
maintenance
03/06/2005, 15:54
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ... ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.:wave2: :wave2: :wave2:
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ.
BYE BYE.:wave2: :beer: :wave2:
Μικρή Λουλού
03/06/2005, 16:46
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
τι...??? θα 'ρθει κι ο paladin με το χρεπι του???
και να ηθελα να ερθω,απογοητευτηκα...:(
ειπαμε εκδρομικο,αλλα αν ειναι να τα στηνουμε με τις καμπιες στην διαδρομη,καλυτερα να νοικιασω ποδηλατο...:lol: :lol:
παει κι αυτη η εκδρομη....γαμηθηκε....κι ηθελα τοσο πολυ να παω..:rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes: ποτε θα βρεθει ενας ανταξιος συνοδοιπορος αραγε...
αυτα ειπε και τραβηξε προς το δασος...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
.......................
αυτα ειπε και τραβηξε προς το δασος...:smokin:
Γινεται να ΜΗΝ μας ενοχλειτε ΚΑΙ στο Δασος ΕΣΕΙΣ οι ΣΤΡΙΤΑΔΕΣ ??? :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ο Λευτερης ξερει καλα το δρομο αλλα νομιζω οτι ερχεται και αυτος για να δει απο κοντα τον Legend Mitsos1 για τον οποιο εχει τοσα πολλα ακουσει......:lol: :lol:
Θα τα πουμε αυριο.....
:wave2: :wave2:
Ούφ! Μπήκε και ο συναγερμός, όλα οκ! Πτώμα τώρα, αν και με έχουν πρήξει για βόλτες για ξυδοκατανάλωση την πέφτω από τώρα για να είναι όλα οκ το πρωί!
Άντε καλή βόλτα να έχουμε ρεεεεεε..........!!! :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ούφ! Μπήκε και ο συναγερμός, όλα οκ! Πτώμα τώρα, αν και με έχουν πρήξει για βόλτες για ξυδοκατανάλωση την πέφτω από τώρα για να είναι όλα οκ το πρωί!
Άντε καλή βόλτα να έχουμε ρεεεεεε..........!!! :)
ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΝΤΟ 9.20 ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΟΚ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΝΤΟ 9.20 ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΟΚ
Ok!
9:20!
Καλημέρες!
Ερώτηξις.....:
Μια και δεν θα είναι πολεμική η βόλτα, τζηνάκι από κάτω λέτε είναι καλά...??? Μη σκάσουμε κι όλας από τη ζέστη όταν κάτσουμε ε?
Άσε που με την μάχη που προβλέπεται στο τραπέζι καλύτερα να βάλουμε κάτι που έχει περιθώρια......στη φόρμα τι να ξεκουμπώσεις για να δώσεις "χώρο"...............???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
04/06/2005, 06:48
Καλημέρες!
Ερώτηξις.....:
Μια και δεν θα είναι πολεμική η βόλτα, τζηνάκι από κάτω λέτε είναι καλά...???
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Όχι λες ε? Χμμμ..............
Let's see.............
Pokermon
04/06/2005, 07:04
Όχι λες ε? Χμμμ..............
Let's see.............
Μιας και είμαι λίγο ψιλά στο Χαϊδάρι σε πληροφορώ ότι έξω έχει αεράκι!!!!
Ντύσου ντύσου
Pokermon
04/06/2005, 07:11
1) SCBR1000RR ( CBR 1000 RR )
2) MAINTENANCE ( FZS 600 FAZER )
3) MITSOS1 (CBR 600 RR )
4) SF - LATRIS MIXANIS ( GSX 1300 R HAYABUSA )
5) GMAKRIS (YZF R1 )
6) JOHNPAGR (GSX-R 1000 ) - katy (σελάκι σε gsxr1000)
7) GIXXERPAP- LINA (GSX-R 750 )
8) POKERMON-XRISA ( CBR 1000 RR )
9) TOYOTA (BMW F 650 CS )
10) AFTER ( Z 750s )
11) STAKO ( GSX-R 600 )
12) SEVAX (CB 400 SUPER FOUR )
13) .........OYSTTTTTTTT
14) KANENAS ( navigator 1000 )
15) GTZ750(Z750 MAYRO)
16) JIMBAR - ???????? ( XL 650 V TRANSALP )
17) tai + σύζυγος (cbr1100XX)
18) φιλος GTZ750 (varadero(μαυρο)
19) Μαριος GSXR k4 (φιλος gmakri)
20) Κωστης Fireblade 954 (φιλος gmakri)
21) Γιωργος Ducati 999 (φιλος gmakri)
22) Γιαννης YZF R1 ?? παιζεται (φιλος gmakri)
23) Κυριακος FZR 1000 ?? παιζεται (φιλος gmakri)
24) RSP (CBR1100XX) αν δεν πονάει το πόδι.
25) PALADIN ( GSX-R 1000 ) αν ξυπνίσει.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Μιας και είμαι λίγο ψιλά στο Χαϊδάρι σε πληροφορώ ότι έξω έχει αεράκι!!!!
Ντύσου ντύσου
Εγω που δεν εχω(ακομα) δερματινο παντελονι,να βαλω ενα δερματινο stringακι απο κατω να καλυψω το κενο? :hypnotize
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
ΚΑΛΗΜEΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞIΔΙ.
:sun: :beer: :beer: :beer: :sun:
Καλό μας τα ξίδι:beer: :sun: :beer:
Αυτό πάλι τι να πω.............. Κάτι δεν με πάει τελευταία σχετικά με ότι έχει να κάνει με βόλτες........... Με το που φτάνουμε Stork βλέπω ότι το τζηνάκι μου απέκτησε μια........τρύπα! Μικρή...... Με το που πάμε να φύγουμε και πάω να ανέβω...........χράαααατς......... Έφτασε σχεδόν μέχρι το γόνατο......!
Έλεος πια..............!
Anyway, αυτό δεν είναι και πολύ σημαντικό, είχα και άλλο....... Το πακέτο ήταν με το συναγερμό (που τοποθέτησα χτες) ο οποίος δεν ξεκλείδωνε από το remote........... Τελικά με την εκατοστή προσπάθεια ξεκλείδωσε αλλά από εκεί και πέρα δεν ξαναέκλεισα κινητήρα παρά μόνο για βενζίνη για να μην γίνει η στραβή και μου κλειδώσει για τα καλά......... Και τώρα σπίτι τα ίδια, δεν πιάνει να ξεκλειδώσει......... Κάποια μαμακία στην τοποθέτηση ίσως, κάτι με το remote, δεν ξέρω.....
Πάρτε και το τζην σε φωτό να γελάσετε λίγο....... (Το γέλιο ήταν στα διόδια και στα φανάρια μόλις μπήκα Αθήνα, που κυκλοφορούσα με αυτό το πράμα.......!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
16004
κοιτα αν έχεις μαζί σου κανένα remote γκαραζόπορτας που τα κουμπιά του πιέζονται εύκολα. Αν ο συναγερμός ''δει΄΄ άλλη παραπλήσια συχνότητα ενεργοποιεί το antiscanner του και δεν 'ακούει'' ούτε το δικό του.
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο κοίτα αν η κεραία του συναγερμού είναι είναι καλά βιδωμένη στη ένωση με την μονάδα.
Αν και αυτό ΟΚ τότε κοίτα στην οθόνη του remote αν η ένδειξη κλειδωμένο η ξεκλείδωτο αλλάζει.
Όταν πατάς κάποιο πλήκτρο κάνει ένα διπλό ήχο το remote που επιβεβαιώνει οτι η εντολή σου έγινε δεκτή από τον συναγερμό, αν δεν ακουστει αυτός ο διπλός ήχος τότε ο συναγερμός δεν αναγνωρίζει την εντολή.
Το 1ο πλήκτρο αφοπλίζει, το 2ο οπλίζει, τo 3ο κάνει mute την σειρήνα.
Αν πατήσεις γιά αφόπλιση 2 φορές το ξεκλείδωμα εξαιρείς την επανόπλιση.
Αν πατήσεις το 1ο & το 2ο συγχρόνως η σειρήνα κάνει τρία προειδοποιητικά για εκφοβισμό η εντοπισμό της μηχανής.
Chek it και πες μου.
:lol: για το μπλουτζίν ....τι έχεις από κάτω και σκίστηκε έτσι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως ήσουν δικάβαλος ?:eyepop: και η ''διαδρομή'' σε έφτιαξε?
:bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :bawl:
Pokermon
04/06/2005, 22:41
ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΦΤΕΝΕ Η ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ :confused: :confused: :confused:
16050
latris mixanis
05/06/2005, 12:35
αριστερά βλέπουμε το Τίγκα όχημα του...... και δεξιά το πράσινο μάλλον είναι του IDI :evil: :evil: για KAWASAKI μου κάνει!!Φυσικά στη μέση είναι τα αργά μικρά μηχανάκια των κοριτσιών της παρέας
16069