View Full Version : Λονδινο
uberalles
27/01/2010, 23:26
Θα ταξιδεψω στο Λονδινο για περιπου μια βδομαδα.
Τι να δω? Τι να μην χασω? Τι να αποφυγω?
Σκεφτομουν να νοικιασω κανα βεσποειδες για πιο ευκολες μετακινησεις ή δεν το προτεινετε?
Η ταυτοτητα μου εκδοθηκε το 2004. Δεν ειναι η παλίααα αλλα δεν εχει λατινικους χαρακτηρες.. Μπορω να ταξιδεψω ή θελει αλλαγη?
Ευχαριστω! :wave2:
ανωνυμος
28/01/2010, 00:12
οι εγγλεζοι ειναι βαρεμενοι και νομιζω απαιτουν οχι απλα λατινικα στην ταυτοτητα αλλα και διαβατηριο(τουλαχιστον πριν 2 χρονια)
Δε σου προτεινω να νοικιασεις βεσπα για τους εξης λογους:
1-οδηγαν αναποδα οι ψυχασθενεις και δυσκολα θα συνηθησεις
2-το μετρο καλυπτει ΟΛΟ το λονδινο που θα θελησεις να επισκευτεις.(βεβαια το εισητηριο φαρμακι)
3-οι νομοι τους ειναι περιεργοι και δε θα μπορεις να κανεις τις ταρζανιες που κανουμε εδω με μοτο
Λοιπόν σίγουρα να δεις τα "κλασικά":parliament ,big ben,tower of london,london bridge.
Εγω στο Βρετανικό μουσείο δεν πήγα γιατί θα τα δω όταν επιστρέψουν ελλάδα (αν και είναι φοβερό απο ότι μου είπαν)Αν είσαι λίγο γκαγκα με φυση και κυριως παλαιοντολογια να δεις οποσδήποτε το kensington museum-έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Απόφυγε το μουσείο της μανταμ τυσω αν δεν εχεις μεγαλη καψα μιλαμε γύρω στις 50 λίρες....(όλα τα κρατικά μουσεία είναι τζάμπα ε!)
Επίσης μη μπαίνεις νύχτα σε μεγάλα πάρκα και περίεργα στενα -πολύ εγκληματικότητα...και εκτός εαν κάνεις οδηπορικό τα βήματα των maiden απόφυγε και το ανατολικό λονδίνο:lol:
Ελπίζω να βοήθησα...
Σπύρος
Οντως το μετρο τους καλυπτει πολυ μεγαλη εκταση.
Λιγο χασιμο στην αρχη...
Για εισιτηρια μετρο παρε απο την αρχη καρτα oyester, συμφερει αρκετα
uberalles
28/01/2010, 00:38
ευχαριστω πολυ παιδια.. Το kensigton museum θα το εχω στα υπ' οψη και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει και κατι αλλο αξιολογο που να επισκεφθεικατε και να μην ειναι στα γνωστα αξιοθεατα αλλα πραγματικα να αξιζει..
Επισης θα θελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο μουσειο ροκ μουσικης.. Ευχαριστω!
Οντως δεν χρειαζεται να οδηγησεις (λογω μετρο), αλλα αν χρειαστει, το βρετανικο ειναι το πιο ευκολο συστημα που υπαρχει. Η σημανση ειναι εξαιρετικη και οι οδηγοι πιο καλμα απο μας. Απλα να θυμασαι οτι στα roundabouts παντα εχει πρωτεραιοτητα αυτος που βρισκεται στην κυκλικη πορεια.
Για τα αξιοθεατα, το μονο που θα προσεθετα ειναι να περπατησεις το camden town και το little venice στο maida vale. Εκει κοντα ειναι και το σπιτι του Καλβου. Να επισκεφτεις και κανα outlet Hein Gericke για μοτοσυκλετιστικο εξοπλισμο εξαιρετικης ποιοτητας και τιμων. Καλη διασκεδαση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
Επισης θα θελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο μουσειο ροκ μουσικης.. Ευχαριστω!
Το χαρντ ροκ καφέ :P :D
και κάτι χαμπουργκεράδικα στα στενά της oxford :P
επίσης μην χάσεις το london eye.. έκανα την μ@$%#α και δεν πήγα,, και το μετανοιώνω ακόμα..
harris_x
28/01/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
οι εγγλεζοι ειναι βαρεμενοι και νομιζω απαιτουν οχι απλα λατινικα στην ταυτοτητα αλλα και διαβατηριο(τουλαχιστον πριν 2 χρονια)
Τον Απρίλιο του 2008 που είχα πάει ήμουν μόνο με ταυτότητα που είχε και λατινικούς χαρακτήρες, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
Τι να δω? Τι να μην χασω? Τι να αποφυγω?
Σκεφτομουν να νοικιασω κανα βεσποειδες για πιο ευκολες μετακινησεις ή δεν το προτεινετε?
Η ταυτοτητα μου εκδοθηκε το 2004. Δεν ειναι η παλίααα αλλα δεν εχει λατινικους χαρακτηρες.. Μπορω να ταξιδεψω ή θελει αλλαγη?
Ευχαριστω! :wave2:
Αν γουστάρεις και κάτι από cafe racer κατάσταση μπορείς να πας και στο ACE CAFE!
Καλό ταξίδι!
:beer: :beer:
Αααααααα και μια "γεύση" από ACE CAFE ...
186948