View Full Version : 990 adventure
uberalles
28/01/2010, 17:04
Καλησπερα! Ενδιαφερομαι για τη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα. Εχω ηδη ενα supermoto το οποιο με βγαζει για μετακινησεις μεσα στην πολη και σεκφτομαι να παρω το adventure για ταξιδακια και για μεσα στην πολη ομως καμια φορα.
1)Ενδιαφερομαι για καινουργιο (ή με παρα πολυ δυσκολια ελαφρως μεταχειρισμενο). 2007-2008 τι ομοιοτητες εχουν? Το 2009 ειναι εντελως διαφορετικο? Ποιο μου προτεινετε?
2)Το χωμα δεν με νοιαζει καθολου. Για ασφαλτινη ταξιδιαρικη χρηση κανει? Λογω μεγαλων ζαντων το λεω, ή με ενα σετ ασφαλτινων ελαστικων ειναι οκ?Ειναι ανετο σε δικαβαλο? Φορτωνεται αρκετα? Προστασια απο αερα?
3)Αξιοπιστια?
Για στησιμο δεν ρωταω μιας και προερχομαι απο ΚΤΜ και ειμαι σιγουρος :D :D
el patron
28/01/2010, 18:55
Υπαρχουν απειρες αναφορες για το εν λογο μοντελο για ψαξε λιγο:wave2:
uberalles
28/01/2010, 18:58
εσυ το 09 δεν εχεις? εντυπωσεις?
el patron
28/01/2010, 19:15
ειναι το δευτερο adv που εχω παρει ,οι εντυπωσεις μου απο το R που εχω τωρα δεν μπορει παρα να ειναι οι καλυτερες,
παρε adv να γινεις ανθρωπος:wave2:
Αφού δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το χώμα γιατί δεν κοιτάς και αυτόν το διάολο;
SMT 990
Σε βλέπω να πουλάς και το motard σου :winka:
187008
BIG BLACK
28/01/2010, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Αφού δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το χώμα γιατί δεν κοιτάς και αυτόν το διάολο;
SMT 990
Σε βλέπω να πουλάς και το motard σου :winka:
Συμφωνώ απόλυτα.
Α, και τα μοντέλα 2007-2008 δεν υπάρχουν πιά καινούργια στην ελληνική αγορά.
Το σκέφτηκα Κι εγώ αλλά το απέρριψα λόγω εμφάνισης.. Δεν μου πολυαρεσει..Χαχαχαχα
PreGeoLude
28/01/2010, 23:46
εγω παντως θα σου ελεγα να το οδηγησεις πριν παρεις την αποφαση σου. εγω εχω αρρωστησει με αυτο το μοτορι. το εχω 6 μηνες και δε μετανοιωνω ουτε ευρω απο τα 13500 που εδωσα.
uberalles
28/01/2010, 23:53
για το smt μιλας ε?
PreGeoLude
29/01/2010, 14:09
ναι για αυτο το διαολο μιλαω...δοκιμασε το και μπορει να σε μαγεψει....
Αφού δεν σε νοιάζει το χώμα, δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις στο Adv.
Έχει κι άλλες επιλογές η ΚΤΜ ισάξιες ή και ανώτερες (όταν μιλάμε μόνο για άσφαλτο).
Δοκίμασε το smt όπως λέει και το παιδί πιο πάνω. Απίθανο παιχνίδι, και άξιος ταξιδευτής. Μόνο του ελλάτωμα η χαμηλή (για το δικό μου ύψος) ζελατίνα.
uberalles
29/01/2010, 15:16
παντως για να πω την αληθεια το smt δεν μαρεσει εμφανισιακα.. γι αυτο ενδιαφερομαι για το adv και με προβληματιζει κατα ποσο θα μπορει να σταθει αξιοπρεπως στην ασφαλτο.. κυριως λογο ζαντων.. οι κατοχοι του τι λενε?
Στην άσφαλτο πατάει σαν τρένο. Όπου σκεφτείς, εκεί θα πάει. Και λόγο των 21'' τροχού μπροστά, συγχωρεί πολλά λάθη, και καταπίνει κακοτεχνίες του οδοστρώματος για πλάκα.
Το φορτώνεις σαν γαϊδούρι και στην Ε.Ο. ανοιγοκλείνεις μόνο το γκάζι.
Προστασία από αέρα άψογη. Αν είσαι αρκετά ψηλός, υπάρχει μεγαλύτερη ζελατίνα (σαν αυτή που έχω εγώ) όπου μπορείς με 170 km/h να καπνίζεις.
Στη συντήρησή του πρέπει να είσαι Άγγλος. ΑΥΤΑ.
:wave2:
uberalles
29/01/2010, 16:47
Ξερεις μηπως τι εκδοσεις υπαρχουν για το μοντελο adv 2009, τι περιλαμβανουν και ποιες οι διαφορες τους? Επισης αν υπαρχει καποια εκδοση traveller.
hararm123
29/01/2010, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
. Αν είσαι αρκετά ψηλός, υπάρχει μεγαλύτερη ζελατίνα (σαν αυτή που έχω εγώ) όπου μπορείς με 170 km/h να καπνίζεις.
:wave2:
Για πες λεπτομερειες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
Ξερεις μηπως τι εκδοσεις υπαρχουν για το μοντελο adv 2009, τι περιλαμβανουν και ποιες οι διαφορες τους? Επισης αν υπαρχει καποια εκδοση traveller.
Γιατι δε κανεις μια βολτα σε ενα καταστημα ΚΤΜ να λυσεις ολες τις αποριες σου και να σε ενημερωσουν για εξοπλισμους,εκδοσεις,τυχον προσφορες κλπ????
Σιγουρα θα στα πουν καλυτερα απο μας...
uberalles
29/01/2010, 17:09
προς το παρον ειμαι εδω που μαι δεν εχει γι αυτο και ρωταω.. Αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παω
Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Για πες λεπτομερειες...
Τι να πω ? Σαν παρμπρίζ είναι. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 πόντους ψηλότερη, και ελαφρώς φαρδύτερη. Έχω να καθαρίσω το κράνος από τότε που φόρεσα την ψηλή.:lol:
Τι να πω ? Σαν παρμπρίζ είναι. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 πόντους ψηλότερη, και ελαφρώς φαρδύτερη. Έχω να καθαρίσω το κράνος από τότε που φόρεσα την ψηλή.:lol:
Δε ξερω αν γινομαι προστυχος αλλα το ¨φαρδυτερη ¨ ειναι πιο σημαντικο!
Η μαμα ζελατινα ειναι στενη με αποτελεσμα να περναει αερας(οχι ενοχλητικα) στους ωμους μετα τα 160χλμ...:wave2:
Δεν διαφωνούμε πουθενά. :beer:
Βέβαια ξέχασα να πω, πως στο χώμα, υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν με βόλεψε στις φλαταδούρες, όταν καθήσω στη σέλα να ξεκουράσω γόνατα. Δεν έχω καθαρό οπτικό πεδίο.
hararm123
29/01/2010, 20:56
κανα λινκ να ριξουμε μια ματια ρε παιδια.....
uberalles
29/01/2010, 21:27
εκρεμει να βγει 1190? να περιμενω?? :lol: :lol:
GhostDog
30/01/2010, 01:27
Δεν διαφωνούμε πουθενά. :beer:
Βέβαια ξέχασα να πω, πως στο χώμα, υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν με βόλεψε στις φλαταδούρες, όταν καθήσω στη σέλα να ξεκουράσω γόνατα. Δεν έχω καθαρό οπτικό πεδίο.
η τουριστική ζελατίνα είναι γαμάτη αλλά σε σοβαρή χωμάτινη χρήση (κανά τρελοανηφόρι, άλματα κλπ.) έχει θέμα γιατί κινδυνεύεις να την φας στο κράνος
in any case, 6 βίδες είναι
KOSTAS-ER6
30/01/2010, 22:02
σαν κατοχος 990 adv εχω να σου πω πως δεν θα το μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση για οποιαδηποτε χρηση....χωμα δεν παω (για προσωπικους λογους) με αυτο αλλα κατι πεζοδρομια για να αποφυγεις κινηση κτλ ειναι παιχνιδι!
Οσον αφορα το πακετο TRAVELLER εχει εξαντλησει απο Ιουλιο κ ισχυε μονο για τα 08 μοντελα.
Η τιμη καταλογου πλεον ειναι στα 14.750 για το απλο κ 15.500 περιπου για το R.... Aν πεις να βαλεις ολο το πακετο TRAVELLER θελεις σιγουρα 2.000ε
Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο με λιγα χλμ στειλε πμ να τα πουμε καθως επισης κ οτιδηποτε απορειες εχεις...
Θα σε συμβουλεβα οτι παρεις να το οδηγησεις πρωτα για να σχηματισεις αποψη...
uberalles
31/01/2010, 04:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
σαν κατοχος 990 adv εχω να σου πω πως δεν θα το μετανοιωσεις σε καμια περιπτωση για οποιαδηποτε χρηση....χωμα δεν παω (για προσωπικους λογους) με αυτο αλλα κατι πεζοδρομια για να αποφυγεις κινηση κτλ ειναι παιχνιδι!
Οσον αφορα το πακετο TRAVELLER εχει εξαντλησει απο Ιουλιο κ ισχυε μονο για τα 08 μοντελα.
Η τιμη καταλογου πλεον ειναι στα 14.750 για το απλο κ 15.500 περιπου για το R.... Aν πεις να βαλεις ολο το πακετο TRAVELLER θελεις σιγουρα 2.000ε
Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο με λιγα χλμ στειλε πμ να τα πουμε καθως επισης κ οτιδηποτε απορειες εχεις...
Θα σε συμβουλεβα οτι παρεις να το οδηγησεις πρωτα για να σχηματισεις αποψη...
οι τιμες που δινεις ειναι για το 09 μοντελο?
τι διαφορες εχουν το απλο απ το R? μονο τα παραπανο αλογα?
KOSTAS-ER6
31/01/2010, 07:54
To R ειναι πιο ψηλο με ισια σελα δεν εχει ABS εκτος απο τα αλογα...γενικα ειναι πιο ''χωματινο'',οι τιμες ειναι που δινει το σite της ΚΤΜ λεει 09 αλλα κ για 10 δεν αλλαξε τιποτα...αλλα δεν ειχε πολλα στοκ λογω ''κρισης'' επειδη ειχαν μειωσει παραγωγη απο το εργοστασιο,με αποτελεσμα να μην υπαρχει στοκ ειδικα στο R,οποτε πολυ πιθανον να ειναι 10.