PDA

View Full Version : Κλοπή μηχανής και αντίδραση

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 12:08
H ερώτηση απλή...

Πως θα αντιδρούσατε αν ήσασταν μάρτυρας μια προσπάθειας κλοπής μιας μηχανής; Οχι απαραίτητα την δική σας αλλά μιας οποιασδήποτε μηχανής;

Gandalf

Akatanomastos
29/01/2010, 12:18
δυσκολη ερωτηση να απαντηθει, αφου οι πραγματικες συνθηκες διαφερουν απο
την ασφαλεια του πληκτρολογιου, οπου μπορουμε να γραψουμε για αντιδρασεις Υπερ Ηρώων..

για αρχη, σιγουρα στα καπακια τηλεφωνο στην αστυνομια..

DUKASII
29/01/2010, 12:21
filos poy to klevane bradi to tdm toy katebike...
tin epese se ayton poy eblepe..

k xipnise meta apo kana dyoro me ponokefalo ..skisimo sto kefali ..k xoris moto.

Εχετλαίος
29/01/2010, 12:24
Προκειμένου για δικό μου όχημα μπορώ να κάνω άνετα φόνο.
Για αλλουνού φωνές, τηλ αστυνομία, πέτρες, ξύλα κτλ και αν με παίρνει ακινητοποίηση, κάνα σπασιματάκι, καμιά εξάρθρωση κτλ

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 12:24
αυτό που είπες DUCASII είναι αλήθεια... δεν είναι λίγες οι ΄φορές που κάποιος είναι τσιλιαδόρος και ο άλλος κάνει την δουλειά.

Προσώπικά για να πώ και την δική μου γνώμη, θα καλούσα ΕΛ.ΑΣ αν δεν ήταν δική μου μηχανή (άρα θα ήμουν και πιο ψύχραιμος θεωρητικά) και μετά θα ακολουθούσα με απόσταση ασφαλείας για να λέω που είναι.

Αν ήταν δική μου... ειλικρινά δεν ξέρω... ίσως να ήμουν πολύ πιο βίαιος και δεν εννοώ με απευθείας σωματική επαφή.

Gandalf

CIRUS
29/01/2010, 12:27
κάνε διευκρινίσεις πιο συγκεκριμένες!!!!!

π.χ. αν ήταν σε ένα απομονωμένο μέρος που δεν βρίσκεται ψυχή κοντά και ο άλλος έχει όπλο αντιδράς αλλιώς από όταν είναι μέσα σε αστικό περιβάλλον που όλο και κάποιος θα σε ακούσει/δει και ο άλλος δεν έχει όπλο δεν νομίζεις????

εγώ αν με έπαιρνε (πχ όχι όπλο και απομονωμένο μέρος) θα του την έπεφτα και θα φώναζα δυνατά μπας και ακούσει κάποιος για βοήθεια και θα προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω.

αν δεν με έπαιρνε (πχ είχε όπλο) απλά θα τηλεφωνούσα αστυνομία θα φώναζα δυνατά από μακριά και θα προσπαθούσα να συγκρατήσω όσα περισσότερα χαρακτηριστικά του μπορούσα

DrBig
29/01/2010, 12:31
παιδες, η αστυνομια δεν παιζει να ερθει εγκαιρα, ουτε με σφαιρες (εξκιουζ δε παν)...

DUKASII
29/01/2010, 12:32
i kaliteri fasi paidia ...

sta limanakia..
exoyme parei podilato(thalasis) kai kanoyme tsarkes me to gampro moy..
kai xafnika moy leei..

RE MALAKA MAS KLEBOYNE TO PAPAKI :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

KAI TON EBLEPAME TO MOYRGO NA SPAEI TIMONOPLAKES K TIMONI PANO KAI MEIS KANAME PODILATO SA NA MAS EPIASE KOPSIMO K FONAZAME..

:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

TELIKA DE PROLABAME K PAROLES TIS FONES MAS GRAFANE STH TSAPOY TOYS K OI YPOLOIPOI...

K TO PAPI petaxe..

alla o typakos itan o valentino ptosi kai pige k trakare me to papi tin epomeni mera emeine k anesthitos ton tsakosane..k pirame k to gigelo piso leme ..itane k to r tote me carb piso leme k olosomi zebring..:bawl: :rotflmao: :lol:

ere gelia poy kaname..:lol: :bawl:

Cpt. Haddock
29/01/2010, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Προκειμένου για δικό μου όχημα μπορώ να κάνω άνετα φόνο.

Φόνο για ένα ματσο πλαστικά και σίδερα; :sick:

Στο προαυλιο της φυλακής δεν οδηγιέται η μηχανή

DrBig
29/01/2010, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Οχι, αλλα παιζει καβαλημα, νεβερδελες...

Εχετλαίος
29/01/2010, 12:49
Και η κακή φάση...
Ο συννονόματός μου και συντοπίτης μου μόλις έχει αγοράσει ένα LC4 (ή 8 μάλλον, δε θυμούμαι καλά) προ πεκαετίας και το έχει παρκάρει απόγευμα (εργάσιμη) κάτω από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του στην Καλλιθέα και εμείς πίνουμε καφέ στο μπαλκόνι (5ος όροφος). Ξάφνου πετάγεται και κοιτάει κάτω ένα καθίκι να προσπαθεί να κατσαβιδιάσει το τιμόνι. Ουρλιάζει και τρέχει κάτω τις σκάλες! Εγώ συνεχίζω να φωνάζω από το μπαλκόνι και από το ασύρματο παίρνω το 100.
Κόσμος περνούσε δίπλα από το περιστατικό και κανείς δεν έκανε το παραμικρό! Ούτε και οι καταστηματάρχες που ήταν 2-3 μέτρα από το λαμόγιο!
Ο φίλος μου έφτασε κάτω και έστρωσε στο κυνήγι τον κλέφτη (ο οποίος επί τουλάχιστον 1 λεπτό δεν είχε πτοηθεί καθόλου, ων επί το έργον!) αλλά δεν τον έπιασε, του ξέφυγε στη Δαβάκη...
Αδιαφορία και φόβος για όλους...

Εχετλαίος
29/01/2010, 12:50
Φόνο για ένα ματσο πλαστικά και σίδερα; :sick:

Το ξέρω αλλά δε νομίζω να συγκρατηθώ αν -χτύπα ξύλο- αν!

Tpap
29/01/2010, 12:53

:a10:

Aν σε παίρνει του ρίχνεις ένα χεράκι.

Αν δεν σε παίρνει, παίρνεις ποπκορν και χαζεύεις.

Tpap
29/01/2010, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
. Ουρλιάζει και τρέχει κάτω τις σκάλες! Εγώ συνεχίζω να φωνάζω από το μπαλκόνι και από το ασύρματο παίρνω το 100.

Δεν χρειαζόταν να φωνάζετε. :nono:
Αν απλά κατεβαίνατε κάτω και οι δύο ήρεμοι -καλώντας το 100 συνάμα- θα τον είχατε τσιμπήσει χωρίς να ιδρώσετε.

Εχετλαίος
29/01/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν χρειαζόταν να φωνάζετε. :nono:
Αν απλά κατεβαίνατε κάτω και οι δύο ήρεμοι -καλώντας το 100 συνάμα- θα τον είχατε τσιμπήσει χωρίς να ιδρώσετε.

Ή θα βρίσκαμε μονάχα το πεζοδρόμιο.
Πρέπει να ήθελε μερικά δεύτερα ακόμα για να το βουτήξει...μέχρι και τα καλώδια της μίζας είχε ανοίξει!

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 13:15
cirus... μην περιμένεις να αντιδράσουν οι άλλοι ... σε απομονωμένο μέρος ή σε αστικό περιβάλλον , καλύτερα να στηρίζεις τις όποιες πιθανότητες , μόνο στην δική σου αντίδραση. Παρεπιπτόντως... αν πάρετε τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ και πείτε οτι κλέβουν την μηχανή ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ δράστες... θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα απο όσο πιστεύετε.

Ακόμα και αν δεν είναι ο δράστης "πακεταρισμένος" στον πανικό σας μπορείτε να το ισχυριστείτε.

Gandalf

byron
29/01/2010, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
i kaliteri fasi paidia ...

Η καλύτερη φάση έχει παιχτεί εδώ μέσα. Μπάινει ένας και γράφει "αυτή τη στιγμή μου κλέβουν το μηχανάκι !!!" και του απαντάει ο sniper....

"Και αντι να κατέβεις κάτω, κάθεσαι και ποστάρεις στο moto.gr?? :confused: :confused: "

:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

Πρέπει να βρώ το thread....:smokin:

DrBig
29/01/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
cirus... μην περιμένεις να αντιδράσουν οι άλλοι ... σε απομονωμένο μέρος ή σε αστικό περιβάλλον , καλύτερα να στηρίζεις τις όποιες πιθανότητες , μόνο στην δική σου αντίδραση. Παρεπιπτόντως... αν πάρετε τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ και πείτε οτι κλέβουν την μηχανή ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ δράστες... θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα απο όσο πιστεύετε.

Ακόμα και αν δεν είναι ο δράστης "πακεταρισμένος" στον πανικό σας μπορείτε να το ισχυριστείτε.

Gandalf

Καλο τιπ αυτο! :wave2:

DUKASII
29/01/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η καλύτερη φάση έχει παιχτεί εδώ μέσα. Μπάινει ένας και γράφει "αυτή τη στιγμή μου κλέβουν το μηχανάκι !!!" και του απαντάει ο sniper....

"Και αντι να κατέβεις κάτω, κάθεσαι και ποστάρεις στο moto.gr?? :confused: :confused: "

Πρέπει να βρώ το thread....:smokin: sovara tora ayto????:eek: :eek: mpas ebale k ti pinakida mpas exoyme kamia pliroforia ???:rotflmao: :lol: :bawl:

DUKASII
29/01/2010, 13:28

Gandalf axax
ax

ax
ax
axaxax
ax
axaxax axax

MALAKA EXEIS POLY PLAKA
...

MH PAROYME K THN ANTITROMOKRATIKH K TOYS POYME OTI 2 TYPOI ZOSMENOI ME EKRHKTIKA PROSPATHOYNE NA FANE TH MOTO MAS???:lol: :rotflmao:

byron
29/01/2010, 13:30
sovara tora ayto????:eek: :eek: mpas ebale k ti pinakida mpas exoyme kamia pliroforia ???:rotflmao: :lol: :bawl:

Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ο ΜΕΑΘΡΑΤ το θυμάται σίγουρα.....

DUKASII
29/01/2010, 13:31
Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ο ΜΕΑΘΡΑΤ το θυμάται σίγουρα..... eprepe na toy apantisei kapoios..

MISO FILE MIA LHSTEIA THA KANOYME KAI THA TO AFHSOYME STH TADE PLATEIA..:rotflmao: :lol: :bawl:

byron
29/01/2010, 13:33
eprepe na toy apantisei kapoios..

MISO FILE MIA LHSTEIA THA KANOYME KAI THA TO AFHSOYME STH TADE PLATEIA..:rotflmao: :lol: :bawl:

:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl:

ermiss
29/01/2010, 13:55
axax
ax

ax
ax
axaxax
ax
axaxax axax

MALAKA EXEIS POLY PLAKA
...

MH PAROYME K THN ANTITROMOKRATIKH K TOYS POYME OTI 2 TYPOI ZOSMENOI ME EKRHKTIKA PROSPATHOYNE NA FANE TH MOTO MAS???:lol: :rotflmao:

stantaraki dikio exei o gandalf

oplo +kloph oxhmatos parapempei kai se tromokratia kai se kakopoious kai opou mporeis na fantasteis.

Den xreiazetai na to isxyristeis esy, arkei na dwseis ton syndiasmo twn stoixeiwn :winka:

DUKASII
29/01/2010, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
stantaraki dikio exei o gandalf

oplo +kloph oxhmatos parapempei kai se tromokratia kai se kakopoious kai opou mporeis na fantasteis.

Den xreiazetai na to isxyristeis esy, arkei na dwseis ton syndiasmo twn stoixeiwn :winka: nai nai..etsi einai..

de vlepeis k stis listeies trapezon?????
oloys sta prasa toys tsakonoyne..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

manos*gsxr
29/01/2010, 15:47
Εγω ειχα ενα glx και μου το κλεψαν πρωταπριλια κατω απο το σπιτι......Οι γονεις μου στο χωριο....Και οταν πηρα τηλ τον πατερα μου να του το πω μου ελεγε "πλακες ειναι αυτες ρε κωλοπιδο?"....:lol: :lol: :lol: Τελικα το πιστεψε την επομενη μερα!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nihristo
29/01/2010, 16:49
αεροβόλο δυνατό (όχι με πλαστικές εννοείται) και στις γάμπες! Από κάπου που να μην φαίνεσαι-> το ιδεατό. Αν είναι κ αυτόματο με αμπούλα διοξειδίου ε ρε χαρές και πανηγύριαααααααααααα!

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα είναι κάτι που κρίνεται 90% από την στιγμή. Το πιθανότερο είναι ένα καλό δυνατό χτύπημα χωρίς φωνές αλλά λίγο ύπουλα :smokin:

Ιznogood
29/01/2010, 17:39
Τραβηγμα βιντεο και ανεβασμα στο ιντερνετ..., πολλοι θα τον ψαχνουν...:smokin:

Tpap
29/01/2010, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Το πιθανότερο είναι ένα καλό δυνατό χτύπημα χωρίς φωνές αλλά λίγο ύπουλα :smokin:

Το χτύπημα με αυτό, θα είναι αποτελεσματικότερο...:lol:

187079

gs 500 f
29/01/2010, 19:43
μου εχει τυχει!κατεβηκα απο το σπιτι μου τον κυνηγησα τον συνελαβα τον πηγα στο τμημα μαζι με την ψαλιδα ηρθε και ο ιδιοκτητης της μηχανης που ειχε παει επισκεψη στην γειτονια και δεν επιθυμουσε την ποινικη τοιμωρια του κλεφτη!!οταν τουπα καλαρε φιλε εγω μαλακας ειμαι και κινδυνεψα για την δικια σου μηχανη?η απαντηση του ηταν η δουλεια σου ειναι..
υποψιν δεν ειναι το πρωτο περιστατικο με το ιδιο αποτελεσμα και συμπεριφορα παθοντα και παντα ορκιζομαι οτι ποτε δεν θα ξανασχοληθω!!!!!!αλλα ο χαραχτηρας δεν αλλαζει!!!τελοσ παντων!!

παντως θελει μεγαλη προσοχη και οχι η εν θερμω αντιδραση γιατι δεν ξερεις ποσοι μπορει ναναι και τι κρατουν!και μπορει να πας φυλακη η στον ταφο ετσι για πλακα!!!

Gandalf dr685sm
29/01/2010, 20:14
nihristo...

οχι στα πόδια... στο κεφάλι.. .πίστεψε με , είναι πιο αποτελεσματικό απο όσο νομίζεις.

DUCASII... στις τράπεζες το μαθαίνουν κατόπιν εορτής.. οχι όταν γίνεται. Όσες φορές έχει γίνει γνωστό εν ώρα πράξης, οι αστυνομικοί πάντα είναι εκεί... βέβαια στις τράπεζες πάνε με ΑΚ47 και οχι με περίστροφο. Οι σφαίρες απο ΑΚ47 δεν σταματάνε με κανένα αλεξίσφαιρο.

Το θέμα είναι πως αν πείς πως είναι οπλισμένοι , οι αντίδρασεις θα είναι άμεσες... πιο άμεσες απο όσο πιστεύεις.

Αν μάλιστα πείς οτι είναι και HONDA η μηχανή....που κατά τα ΜΜΕ είναι το προτιμώμενο μοντέλο των τρομοκρατών ( τι μλκς θέε μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) τότε να δείς αντίδραση.

Gandalf

DUKASII
29/01/2010, 20:38
nihristo...

οχι στα πόδια... στο κεφάλι.. .πίστεψε με , είναι πιο αποτελεσματικό απο όσο νομίζεις.

DUCASII... στις τράπεζες το μαθαίνουν κατόπιν εορτής.. οχι όταν γίνεται. Όσες φορές έχει γίνει γνωστό εν ώρα πράξης, οι αστυνομικοί πάντα είναι εκεί... βέβαια στις τράπεζες πάνε με ΑΚ47 και οχι με περίστροφο. Οι σφαίρες απο ΑΚ47 δεν σταματάνε με κανένα αλεξίσφαιρο.

Το θέμα είναι πως αν πείς πως είναι οπλισμένοι , οι αντίδρασεις θα είναι άμεσες... πιο άμεσες απο όσο πιστεύεις.

Αν μάλιστα πείς οτι είναι και HONDA η μηχανή....που κατά τα ΜΜΕ είναι το προτιμώμενο μοντέλο των τρομοκρατών ( τι μλκς θέε μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) τότε να δείς αντίδραση.

Gandalf ayta poy les den yparxoyne oyte ston miki maous otan klevoyne ton skroytz..

tespa.

rota ena astinomiko..filo soy.

laryfz1
29/01/2010, 21:05
παντως το νου σας γιατι οι κλεφτες μπορει να ειναι απο κολοπαιδα για καμια κοντρα και κανενα ανταλλακτικο,πρεζακια αλλα το χειροτερο ειναι να ειναι ληστες,τρομοκρατες(και δεν κανω πλακα) και ανθρωποι γενικα που οπλοφορουν.αν θυμαμαι καλα προσφατα πυροβολησαν καποιον που πηγε να τους εμποδισει στο να κλεψουν το αυτοκινητο του. προσεχτε αυτους που δεν φαινονται αυτοι που δεν θελουν να πιαστουν θα κανουν τα παντα για να μεινουν ελευθεροι

reinmeister
29/01/2010, 21:09
η μανα του φευγατου ποτε δεν εκλαψε...

p@nos
29/01/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
αεροβόλο δυνατό (όχι με πλαστικές εννοείται) και στις γάμπες! Από κάπου που να μην φαίνεσαι-> το ιδεατό. Αν είναι κ αυτόματο με αμπούλα διοξειδίου ε ρε χαρές και πανηγύριαααααααααααα!

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα είναι κάτι που κρίνεται 90% από την στιγμή. Το πιθανότερο είναι ένα καλό δυνατό χτύπημα χωρίς φωνές αλλά λίγο ύπουλα :smokin:

ti na kanei to aerobolo re file...

το χω ξαναγραψει εδω...το ιδανικο για να μη σκοτωσεις τον αλλον αλλα να τον πονεσεις πολυ, ειναι με μαστιγιο...ουτε να σε πλησιασει θα μπορεσει, και εκει που θα τον πετυχεις, θα του κοψεις και μια μπριζολα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nihristo
30/01/2010, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ti na kanei to aerobolo re file...

το χω ξαναγραψει εδω...το ιδανικο για να μη σκοτωσεις τον αλλον αλλα να τον πονεσεις πολυ, ειναι με μαστιγιο...ουτε να σε πλησιασει θα μπορεσει, και εκει που θα τον πετυχεις, θα του κοψεις και μια μπριζολα

πάρε μαστίγιο να πάρω αεροβόλο :lol: Αρχίζει το φόρουμ να γίνεται ενδιαφέρον...! Εκτός και αν έχεις γκόμενα την Ζήνα που τότε πάω πάσο...

Για διε αυτό κάνει δουλειά σε λέω και από το μπαλκόνι σου όσο χαλλλαρώνεις με κανένα φραπόγαλλλο

187120

p@nos
30/01/2010, 00:31
φιλε εχω τουφεκι αεροβολο...και να σου πω...του ριχνεις...μετα θα του πεις να περιμενει κιολας, για να βρεις μολυβι να βαλεις και να το οπλισεις?

και αμα αστοχισεις παλι θα ψαχνεις μεσα στη μαυριλα να ξαναγεμισεις...

αμα τη φας με αυτο, θα τσουξει...αλλα τη δουλεια δε θα τη σταματησει ο αλλος...

αμα τη φαει με το μαστιγιο ομως, και θα τον πεθανεις στον πονο, και θα κλ@σει μπαμιες που θα τον παρουν τα αιματα και θα φυγει...

ειναι ψαγμενο λεμε το θεμα...εχουμε ξοδεψει αμετρητες ωρες σε καφετεριες, μη μου κολλας, δεν εχεις επιχειρηματα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
30/01/2010, 00:32
και που σαι μαστορα...με το τουφεκι που εβαλες(χωρις φακο), απο το δευτερο οροφο κοβω τριανταφυλλο...με ποσοστο αστοχιας 0

:smokin: :smokin: :smokin:

p@nos
30/01/2010, 00:37
αλλη λυση

http://www.psaras.gr/eshop/product_info.php?products_id=939

βεβαια προυποθετει να ξερεις και σημαδι, γιατι αμα δε ξερεις που θα ριξεις μπορει και να τον σκοτωσεις :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

nihristo
30/01/2010, 00:39
με το μαστίγιο κόβεις τίποτα; :smilea:
Αφού έχεις θα ξέρεις πως δν τσούζει απλά αφενός κ αφετέρου κόβεις τριαντάφυλλα που αρέσουν κ στις γυναίκες δεν θα πετύχεις λίγο ψαχνό με την μία; Αλλιώς σου πα πιστολάκι κ CO2. Όπως και να χει η άποψη σου περί μαστιγίου είναι αρκετά οικολογική κ θα το ξανασκεφτώ.

Εχω γνωστό οδηγό νταλίκας κ έχει μαστίγιο για προστασία. Αλλά δεν μου πάνε τα δερμάτινα κολάν ρε γμτ. :beer: :beer:

+100 για την σφεντόνα

p@nos
30/01/2010, 00:41
ρε φιλε μαστιγιο δε λεω αυτο που εχουν στις ταινιες με τα κροσια στην ακρη...

αυτο που εχουν για τα λιονταρια λεω...σιγα μην πας και με κανα δονητη να τρομαξεις τον κλεφτη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

nihristo
30/01/2010, 00:45
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χαχαχα μπορείς να του το εξηγήσεις κιόλλας κανονικά! Θα ναι πεσμένος κάτω μες τα αίματα κλπ και του λες "είναι και το αντρικό το μαστίγιο να ξέρεις !! Αυτό από τα λιοντάρια ε μην κοροιδεψεις! "

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: το γ@μησαΜεν το θρεντ...!!!

χωρίς παρεξήγηση ρουλεμανάτε φίλε μου!! :beer: :beer: :beer:

BLiTzER
30/01/2010, 00:50

Οι αντιδράσεις είναι άμεσες. Ρίχνουν 2-3 ζαριές άμεσα, πίνουν ένα άμεσο εσπρεσσάκι και 10 λεπτά αργότερα ξεκινούν. Αστυνομικοί είναι, όχι μαλάκες.

project.breeze
30/01/2010, 00:59
Θα έκανα ήχους σειρήνας με το στόμα μου :smokin:

Orfeus
30/01/2010, 06:09
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70097&highlight=gsxr

Gandalf dr685sm
30/01/2010, 07:27
DUCASII, ... άσε να ξέρουν και κάποιοι κάτι παραπάνω απο σένα... για να το λέω θα έχω μια καλύτερη γνώμη του τι μπορεί να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Και ναι.. έχω μιλήσει με αστυνομικούς και στο πως αντιδρούν σε σήμα κλήσης , όταν αναφέρεται πράξη απο κάποιον οπλισμένο.

Το πρόβλημα δεν είναι αν θα είναι εκεί... εκεί θα είναι σε χρόνο απο 2-5 λεπτά... και αν δεν είναι η Α.Δ. θα είναι η δύναμη Δέλτα. Το πρόβλημα είναι το πως και αν θα μπορέσουν να τους συλλάβουν. Η κλοπή πάντως είναι δυνατόν να αποτραπεί. Αρκεί βέβαια να μην πεί αυτός που θα κάνει κλήση..

"μου κλέβουν την μηχανή κάτω απο το σπίτι μου στα Πατήσια" και να το κλείσει... γιατί γίνονται και αυτά. Πρέπει να δώσεις και διεύθυνση και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, να παραμείνεις στο ακουστικό μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Gandalf

DUKASII
30/01/2010, 13:14
DUCASII, ... άσε να ξέρουν και κάποιοι κάτι παραπάνω απο σένα... για να το λέω θα έχω μια καλύτερη γνώμη του τι μπορεί να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Και ναι.. έχω μιλήσει με αστυνομικούς και στο πως αντιδρούν σε σήμα κλήσης , όταν αναφέρεται πράξη απο κάποιον οπλισμένο.

Το πρόβλημα δεν είναι αν θα είναι εκεί... εκεί θα είναι σε χρόνο απο 2-5 λεπτά... και αν δεν είναι η Α.Δ. θα είναι η δύναμη Δέλτα. Το πρόβλημα είναι το πως και αν θα μπορέσουν να τους συλλάβουν. Η κλοπή πάντως είναι δυνατόν να αποτραπεί. Αρκεί βέβαια να μην πεί αυτός που θα κάνει κλήση..

"μου κλέβουν την μηχανή κάτω απο το σπίτι μου στα Πατήσια" και να το κλείσει... γιατί γίνονται και αυτά. Πρέπει να δώσεις και διεύθυνση και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, να παραμείνεις στο ακουστικό μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Gandalf RE SY GANDALF GIA NA TELEINOYME LIGO..MIAS K THS PAREAS MOY MAS EXOYNE FAEI 4 MHXANAKIA..kai to xoyme gamisei to thema oso de paei se psaximo me mpatsoys mazi..kai katastaseis tragelafikes

ASE NA XO APOPSI GIA OTI PAPARDELA LES GIA MPATSOYS POY ERXONTE STO XOROS SAS EXEMITHA KTL SE 5 LEPTA MOLIS...

SOY XANALEO MEGALE!!!! OYTE STA MIKI MAOUS AYTA POY LES OK???

AKOY EKEI TI MATHAME OTI OI MPATSOI ERXONTE APO 2 EOS 5 LEPTA AFOY TOYS KALESEIS GIA LHSTEIA MOTO..:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

eisai ektos topoy k xronoy pragmatika...an deis na soy klevoyn ti moto..araxe..pare to til soy k mi kaneis tipota..se 5 lepta..max panta.. tha exoyne skasei dinameis delta epsilon kana dyo oikades kai to elikoptero tis astynomias.

menelaos46
30/01/2010, 13:56
πίνουν ένα άμεσο εσπρεσσάκι και 10 λεπτά αργότερα ξεκινούν

εσπρεσο :nono:

φραπε :wave2:

hornet
30/01/2010, 14:21
RE SY GANDALF GIA NA TELEINOYME LIGO..MIAS K THS PAREAS MOY MAS EXOYNE FAEI 4 MHXANAKIA..kai to xoyme gamisei to thema oso de paei se psaximo me mpatsoys mazi..kai katastaseis tragelafikes

ASE NA XO APOPSI GIA OTI PAPARDELA LES GIA MPATSOYS POY ERXONTE STO XOROS SAS EXEMITHA KTL SE 5 LEPTA MOLIS...

SOY XANALEO MEGALE!!!! OYTE STA MIKI MAOUS AYTA POY LES OK???

AKOY EKEI TI MATHAME OTI OI MPATSOI ERXONTE APO 2 EOS 5 LEPTA AFOY TOYS KALESEIS GIA LHSTEIA MOTO..:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

eisai ektos topoy k xronoy pragmatika...an deis na soy klevoyn ti moto..araxe..pare to til soy k mi kaneis tipota..se 5 lepta..max panta.. tha exoyne skasei dinameis delta epsilon kana dyo oikades kai to elikoptero tis astynomias.

χαχαχχαχ ρε μα΄@# σπιρτουλη 40 χρονια φουρναρης ακομα με τον κοσμο τσακωνεσαι...αφου δεν σας εκανε και μηνυση ο κλεφτης τοτες που οδηγησε τον ταφο ...παλι καλα να λες....!!!

:winka: (να δωσεις χαιρετισματα στα αλλα ρεμαλια...)

Υ.Γ:και που σαι αλλη φορα αμα λες θαρθω στην πιτα να ερχεσαι ...γιατι θα στο βγαλουν το παρατσουκλι ...σπυρος ο πηδιεμαι απο το παραθυρο!!! :rotflmao: :wave2:

Tpap
30/01/2010, 15:32
και που σαι μαστορα...με το τουφεκι που εβαλες(χωρις φακο), απο το δευτερο οροφο κοβω τριανταφυλλο...με ποσοστο αστοχιας 0 :smokin: :smokin: :smokin:

Πάνο άσε ρε τα αεροβόλα...εδώ η ed brown έβγαλε special εδιτιον ''μολών λαβε''.

Για έλα να το πάρεις...! :lol:

187144

SpeakeasyBlues
30/01/2010, 15:45
Φωναζεις...την φροντιδα ατυχηματος που θαρθει σε κανα μισαωρο (min) στο σπιτι σου, κανεις μια δηλωση, την αλλη μερα στην Police, μαζευεις τα σχετικα papers σε κανα μηνα και στο 2μηνο πληρωνεσαι το μοτοσακο απο την Ασφαλεια.
Και πουσαι, αν τυχον το δεις στο δρομο πουθενα μην κανεις καμια μαλακια και φωναζεις δικο μου ειναι-το βρηκα!

SpeakeasyBlues
30/01/2010, 15:48
Το βρηκα!

187151

p@nos
30/01/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάνο άσε ρε τα αεροβόλα...εδώ η ed brown έβγαλε special εδιτιον ''μολών λαβε''.

Για έλα να το πάρεις...! :lol:

ase re gmt...εχω αποθυμενο ενα smith & wesson 500(.50 profanws)...

αλλα που να το φερεις ελλαδα αυτο γμτ...

:sad:

παντως θα εχει πολυ πλακα να σκασεις με αυτο στους κλεφτες, και ας μην εχει σφαιρες μεσα

187217

Gandalf dr685sm
30/01/2010, 18:18
DUCASII.. τους καλέσατε όπως είπα και μάλιστα την ώρα που τις έκλεβαν;... ή όταν τις είχαν πάρει ήδη και ήταν σε καμιά νταλίκα για Αλβανία (εκεί που πάει το 80% απο αυτές; ).

Λυπάμαι που είχες αυτή την κακή εμπειρία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πάντα συμβαίνει αυτό.

Το τι λές δεν με ενδιαφέρει καθόλου (και μάλιστα με έντονα γράμματα λες και αποτελεί δεδομένο επιστημονικά κατοχυρωμένο) καθώς ο μικρόκοσμος σου δεν είναι όλος ο κόσμος. Και σου ξαναλέω... άσε να ξέρουν και κάποιοι άλλοι κάτι παραπάνω.

Gandalf

matas
31/01/2010, 23:38
Duca φιλε o gandalf εχει δικιο ασχετα με το τι λες εσυ η σου εχει τυχει με μπατσους.
Οταν δωσει το κεντρο σημα για ληστεια-διαρρηξη που γινεται εκεινη την ωρα ερχονται σφαιρα και κοιτανε να μην χρονοτριβουν.

Ακουσε με, κατι παραπανω ξερω ;)

gs 500 f
01/02/2010, 02:01
παιδια τα περιπολικα κανουν πως και πως για να πανε να τους δωθει σημα για ληστεια κλοπη διαρρηξη και ερχονται με χιλια στο συμβαν!καμια φορα ομως οταν μας συμβαινει κατι και θελουμαι την αστυνομια την ιδια στιγμη το καθε λεπτο για μας μετραει σαν 10 λεπτο.μην ξεχναμε οτι το ποτε του εδωσε το σημα ο εκφωνητης, που βρισκοταν το πλησιεστερο περιπολικο σε μας, και αν επιλανβανετε σε ιδιο η σοβαροτερο συμβαν απο το δικο μας!
στο δελτιο που εχει το περιπολικο γραφει την ωρα που το πηρε το σημα την ωρα που εφτασε και την ωρα της ληξης με τα αποτελεσματα του συμβατος.
και για να μην ειμαι εκατο της εκατο, υπαρχει και η περιπτωση να εχει φαει φλασια οαστυνομικος να εχει κυνδινεψη για τον πολιτη και ο πολιτης να του λεει δεν θελω την ποινικη τοιμωρια του δραστη.. και να μην υπερβαλη ναρθει γρηγορα αν και οσοι υπηρετουν στο 100 εχουν και λιγο την μουρλια τους μεσα.
οι πιο εμποιροι ερχονται στο συμβαν με προσοχη και με την ταχυτητα που πρεπει και μπορουν και το επιτρεπει η κινηση .....σκεψου οταν παραβιαζει το φαναρι οτι το κανει με δικια του ευθυνη και μονο!!!
εχουν και αυτοι οικογενοια που τους περιμενη και πρεπει να ειναι πρωτα αυτοι καλα για να μπορεσουν να σε βοειθησουν!μην σκοτοσουν κανενα στο δρομο η σκοτοθουν οι ιδιοι οταν σου ερχονται..

TROOPER
01/02/2010, 10:16

Πρέπει να βρώ το thread....:smokin:

bonepeeler :winka:

DUKASII
01/02/2010, 10:21
DUCASII.. τους καλέσατε όπως είπα και μάλιστα την ώρα που τις έκλεβαν;... ή όταν τις είχαν πάρει ήδη και ήταν σε καμιά νταλίκα για Αλβανία (εκεί που πάει το 80% απο αυτές; ).

Λυπάμαι που είχες αυτή την κακή εμπειρία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πάντα συμβαίνει αυτό.

Το τι λές δεν με ενδιαφέρει καθόλου (και μάλιστα με έντονα γράμματα λες και αποτελεί δεδομένο επιστημονικά κατοχυρωμένο) καθώς ο μικρόκοσμος σου δεν είναι όλος ο κόσμος. Και σου ξαναλέω... άσε να ξέρουν και κάποιοι άλλοι κάτι παραπάνω.

Gandalf kala mi se endiaferei katholoy mparmpampilio.
isos to spiti toy einai mesotixia me to tmima
k otan exeis anagi astinomiko erxete se 5lepta max.
mprabo zito..pes mas k pote egine kati..giati milas me theories profanos opote ase osoys zoyne sto mikrokosmo toys poy einai pragmatikos na exoyne apopsi apo ayta poy exoyen biosei kai oxi me oti malakia NOMIZOYN..H TOYS EXOYNE PEI.

opote nai esy araxe pare to til soy k eipame..se 2 leptakia tha soy xtipa to koydoyni i dinami ebga ,delta kai mi soy po k i algida.ainte tora poy i astinomia den kanei kala ti doyleia tis..poios eimai ego na to po ayto.

are roida..

Cpt. Haddock
01/02/2010, 10:24
Όπλα, μπάτσοι, κλέφτες, τσαμπουκάδες, γκανταλφ, μπιμπίκος....

Μια χαρά :a014:

TROOPER
01/02/2010, 10:26
Όπλα, μπάτσοι, κλέφτες, τσαμπουκάδες, γκανταλφ, μπιμπίκος....

Μια χαρά :a014:

:a38:

φερτα δω! :a014:

DrIoannis
01/02/2010, 10:27
Αν είναι το δικό μου τηλ αστυνομία και βουρ κάτω με ό,τι έχω!

p@nos
01/02/2010, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Αν είναι το δικό μου τηλ αστυνομία και βουρ κάτω με ό,τι έχω!

αμα ειναι πανω απο 2, πας μονο αν εχεις το σιδερικο που ποσταρα...

ριχνεις μια στον αερα και αρχιζεις κανονικα...

''This is the most powerful handgun in the world...

[...]

Do you feel lucky, punkS??? (http://www.youtube.com/watch?v=JOxGL5G8Pbk) ''

zephyr1
01/02/2010, 12:27
Παντως οταν ειχα συνδεδεμενο τον συναγερμο του μαγαζιου μου με την αστυνομια, ενα πρωι κατα της 05.00 με περνουν τηλ. και μου λενε σας ανοιγουνε το μαγαζι,φευγω σφαιρα(σαν τους μπατσους ενα πραγμα) και μολις φτανω εξω απ'το μαγαζι λεω:τι κανω εδω ρε μ@λακα με της πυντζαμες, αμα ειναι κανεις μεσα τι θα κανω εγω με την τζιμπλα στο ματι???

Ευτυχως ολα οκ ,μαλλον κανας ποντικας θα ηταν.

Περιμενα περιμενα, μετα απο μιση ωρα εφυγα και πετυχα το κολαδικο στο δρομο,τους λεω εχετε κληση για το ταδε μαγαζι? ναι μου λενε.Ολα ενταξει λεω ,ευχαριστω για την αμμεσοτητα, παω για υπνο.
Οκ και εμεις μου λενε.

Απο τοτε εκοψα την συνδεση με την αστυνομια και το σπιτι μου και κοιμαμαι σα καναρινι.
:o

Gandalf dr685sm
01/02/2010, 14:49
kala mi se endiaferei katholoy mparmpampilio.
isos to spiti toy einai mesotixia me to tmima
k otan exeis anagi astinomiko erxete se 5lepta max.
mprabo zito..pes mas k pote egine kati..giati milas me theories profanos opote ase osoys zoyne sto mikrokosmo toys poy einai pragmatikos na exoyne apopsi apo ayta poy exoyen biosei kai oxi me oti malakia NOMIZOYN..H TOYS EXOYNE PEI.

opote nai esy araxe pare to til soy k eipame..se 2 leptakia tha soy xtipa to koydoyni i dinami ebga ,delta kai mi soy po k i algida.ainte tora poy i astinomia den kanei kala ti doyleia tis..poios eimai ego na to po ayto.

οκ ... οτι πείς... σου χαλάω εγώ χατήρι;

Gandalf

gs 500 f
01/02/2010, 14:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παντως οταν ειχα συνδεδεμενο τον συναγερμο του μαγαζιου μου με την αστυνομια, ενα πρωι κατα της 05.00 με περνουν τηλ. και μου λενε σας ανοιγουνε το μαγαζι,φευγω σφαιρα(σαν τους μπατσους ενα πραγμα) και μολις φτανω εξω απ'το μαγαζι λεω:τι κανω εδω ρε μ@λακα με της πυντζαμες, αμα ειναι κανεις μεσα τι θα κανω εγω με την τζιμπλα στο ματι???

Ευτυχως ολα οκ ,μαλλον κανας ποντικας θα ηταν.

Περιμενα περιμενα, μετα απο μιση ωρα εφυγα και πετυχα το κολαδικο στο δρομο,τους λεω εχετε κληση για το ταδε μαγαζι? ναι μου λενε.Ολα ενταξει λεω ,ευχαριστω για την αμμεσοτητα, παω για υπνο.
Οκ και εμεις μου λενε.

Απο τοτε εκοψα την συνδεση με την αστυνομια και το σπιτι μου και κοιμαμαι σα καναρινι.
:o [/Q

τυχερος εισαι!!!!η ηταν πολυ καλα παιδια!!!!!αφου δεν σου εκαναν και μηνηση για αδικαιολογητη απασχοληση της υπηρεσιας....εκτος και αν ειχες αδεια για τηλεφωνικη συνδεση με το 100 του συναγερμου που μονο οι τραπεζες και στους δημοσιους οργανισμους δινετε!!!!
την γλειτοσες! ουτε στον παπα μη το λες!αν εχεις κανα μπακαλικο κοιτα να εξολοθρευσεις τους ποντικους!
το κολπο με τους κλεφτες ειναι οτι θετουν το συναγερμο των καταστηματων σε λειτουργει μια δυο τρεις φορες,παει το περιπολικο δεν βλεπει κατι ξανακτυπα,ποσες φορες να πανε αλλωστε και το πρωι ειναι παραβιασμενο!ο δε ιδιοκτητης τις περισσοτερες φορες ουτε ερχετε στο μαγαζι του αφου σκεπτετε ασε μωρε θα πανε οι μαλακες!!!!!!

zephyr1
01/02/2010, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f

τυχερος εισαι!!!!η ηταν πολυ καλα παιδια!!!!!αφου δεν σου εκαναν και μηνηση για αδικαιολογητη απασχοληση της υπηρεσιας....εκτος και αν ειχες αδεια για τηλεφωνικη συνδεση με το 100 του συναγερμου που μονο οι τραπεζες και στους δημοσιους οργανισμους δινετε!!!!
την γλειτοσες! ουτε στον παπα μη το λες!αν εχεις κανα μπακαλικο κοιτα να εξολοθρευσεις τους ποντικους!
το κολπο με τους κλεφτες ειναι οτι θετουν το συναγερμο των καταστηματων σε λειτουργει μια δυο τρεις φορες,παει το περιπολικο δεν βλεπει κατι ξανακτυπα,ποσες φορες να πανε αλλωστε και το πρωι ειναι παραβιασμενο!ο δε ιδιοκτητης τις περισσοτερες φορες ουτε ερχετε στο μαγαζι του αφου σκεπτετε ασε μωρε θα πανε οι μαλακες!!!!!! [/B]

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

p@nos
01/02/2010, 18:16
ρε παιδια, για τον αστυνομικο της γειτονιας εχετε ακουσει?

θα εχεις το κινητο του για να τον βρισκεις ανα πασα στιγμη...

ετσι και δωσουν κινητα εχει να πεσει τρελο γελιο...

''...κυρ'αστυνομε μου κλεβουν το παπακι ελα γρηγορα...οπως ερχεσαι φερε και 2 πιτογυρα απο μπροστα θα περασεις''

jimmy10
01/02/2010, 18:23
εναλλακτικα...

187448

liakaros
01/02/2010, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
εναλλακτικα...

Ε,οχι και walther ρε φιλε...ριχτου εκει με ενα barrett να το ευχαριστηθεις...

gs 500 f
01/02/2010, 18:35
ρε παιδια, για τον αστυνομικο της γειτονιας εχετε ακουσει?

θα εχεις το κινητο του για να τον βρισκεις ανα πασα στιγμη...

ετσι και δωσουν κινητα εχει να πεσει τρελο γελιο...

''...κυρ'αστυνομε μου κλεβουν το παπακι ελα γρηγορα...οπως ερχεσαι φερε και 2 πιτογυρα απο μπροστα θα περασεις''

ειχε εφαρμοστει και παλαιοτερα και λογω μεγαλης αποτυχιας απεσυρθη !οπως αποτυχια ηταν και τα ποληδυναμα τμηματα που γινανε πολυαδυναμα!!!!
κριμα απο μας τους φτωχους απλους πολιτες που δοκιμαζουν συστηματα χωρις καμια μελετη χωρις υποδομες στο ποδι ολα!γιατι οι πλουσιοι και επωνημοι εχουν το τροπο να τους φυλανε!
ελλαδισταν που απο αγανακτιση καποια μερα ο λαος θα εξεγερθει!!!!!!!!!!

Gandalf dr685sm
01/02/2010, 18:45
αποτυχία θα είναι και πάλι και συμφωνώ και εγώ... 270 αστυνομικοί μόνο για όλη την Αττική... ούτε για αστείο μόνο και με απλό μοίρασμα να τους κάνεις σε γειτονιές.

Gandalf

jimmy10
01/02/2010, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε,οχι και walther ρε φιλε...ριχτου εκει με ενα barrett να το ευχαριστηθεις...

ειπα να το κανω λιγο πιο cult...