PDA

View Full Version : Modenas X-Cite 135

fast_gr
29/01/2010, 22:37
Παίδες σήμερα επειδή είχα ένα μεγάλο τρακάρισμα με το σκούτερ κ καταστράφηκε όλο αποφάσισα αύριο κιόλας να προβώ στην αγορά ενός Modenas X-Cite 135 σε πράσινο χρώμα.
Αύριο πρωί πάω να το κλείσω αλλά δεν ξέρω αν κάνω 100% σωστή επιλογή...Αν το έχει κάποιος ας μου πει αν πρέπει για κάποιον λόγο να το αποφύγω.
Καλησπέρα!

Υ.Γ Έχω διαβάσει τα σχετικά θέματα!!

Anritsu
30/01/2010, 00:12
Πρόσφατα αγόρασα ένα modenas kriss 125 . Απο μια μικρή συνναλλάγη που είχα με την αντιπροσωπία κατάλαβα ότι είναι λίγο πολύ εντάξει . Εν μέρη το έχω ψιλομετανιώσει που δεν πήγα για το 135, κυρίως για περισσότερη δύναμη, ωστόσο υπήρχε μια διαφορά των 400 περίπου εβρώ που ουσιαστικά είναι σερβις αναλώσιμα και ασφάλεια για 2 χρόνια .Σιγουρά κακό δεν είναι . Δες και προς κυμκο , βγάζει ενα 150 που δεν το είχα πάρει χαμπάρι στα περίπου 1900 http:/www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=89

:wave2:

fast_gr
30/01/2010, 00:46
Σ’ευχαριστω πολυ για την προταση αλλα δεν μου εμπνεει τοσο εμπιστοσυνη οσο η μοντενας.
Το μονο που με προβληματισε για να πω την αληθεια στο 135 μιας κ το ιδα απο κοντα ηταν τα υπερβολικα κ σε καποια σημεια ενοχλιτικα αυτοκολητα που αν με το καλο το παρω θα πρεπει να τα διορθωσω!:beer: :beer: