View Full Version : σταμπιλιζατερ
melowolem
30/01/2010, 02:56
γεια σας ηθελα βα κανω μια μικρι ερωτησουλα σε οποιουσ γνωριζουν η την εχουν παθει και οι ιδιοι.απευθυνομαι σε αυτουσ που εχουν cbr1000rr με ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερσας εχει κολλησει ποτε???στα ποσα χλμ ενεργοποιειται???
ευχαριστω προκαταβολικα
υ.γ. η τουμπα ηταν ωραια,η ζημια ηταν χαλια!!!!
menelaos46
30/01/2010, 12:37
Πως επεσες?
DimChios
30/01/2010, 12:42
ωχ!
:sad:
με το 1000αρι δεν ειχα ποτε προβλημα! μια χαρα δουλευε το HESD!
Με το 600 κοντεψα να την παθω μια φορα!
Για πες, τι εγινε?
melowolem
30/01/2010, 17:20
ειχα παει να παρω τον κολλητο μου που μολις ειχε βγει με αδεια απο το στρατοπαιδο(72 μ.ε. χαιδαρι).καβαλαει και καθως κατεβαινουμε την καβαλας προς την εξοδο για το σχιστο,μπαινω στην πρωτη στροφη με καμια 80-90 χλμ μου γλισρταει λιγο και κλεινω λιγο το γκαζι πεφτουν τα χλμ και προσπαθω με την λιγη πλεον ταχυτητα να στριψω λιγο το τιμονι,και τι βλεπω το τιμονι εχει κλειδωσει και εγω με τον κολλητο μου παμε ευθεια πανω στην μπαρα για το δασακι(οσοι εχετε περασει ξερετε πολυ καλα που λεω,εκει που βγαινει ολο το χωμα μεχρι απεναντι)για να μην πεσω στην μπαρα αποφασιζω να τσιμπισω φρενο,ελα ομως που ειχε και τοτε χωμα(εντελως τυχαια)μας κανει ενα χαισαιντ και φευγω εγω σε μια πετρα και ο φιλος μου εχει πεσει λιγο πιο πισω απο μενα.ρωτησα και μου ειπαν οτι το 1000αρι το κανει αυτο μολις κλεισεις το γκαζι αποτομα,το ειρωνικο ειναι οτι εγω φορουσα κρανος και δερματινο μπουφαν και ο κολλητος μου τιποτα(σαν να πηγαινε για καφε)ο κολλητος μου στραμπουλιξε το ποδι του,εγω εσκισα παλαμη-γονατο και πηγα λιγο πιο πισω την κλειδα(κοντα στην ομοπλατη),ευτηχως η κουκλαρα μου δεν επαθε τιποτα εκτοσ απο κατι γρατζουνιες.
bentouza
31/01/2010, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
ειχα παει να παρω τον κολλητο μου που μολις ειχε βγει με αδεια απο το στρατοπαιδο(72 μ.ε. χαιδαρι).καβαλαει και καθως κατεβαινουμε την καβαλας προς την εξοδο για το σχιστο,μπαινω στην πρωτη στροφη με καμια 80-90 χλμ μου γλισρταει λιγο και κλεινω λιγο το γκαζι πεφτουν τα χλμ και προσπαθω με την λιγη πλεον ταχυτητα να στριψω λιγο το τιμονι,και τι βλεπω το τιμονι εχει κλειδωσει και εγω με τον κολλητο μου παμε ευθεια πανω στην μπαρα για το δασακι(οσοι εχετε περασει ξερετε πολυ καλα που λεω,εκει που βγαινει ολο το χωμα μεχρι απεναντι)για να μην πεσω στην μπαρα αποφασιζω να τσιμπισω φρενο,ελα ομως που ειχε και τοτε χωμα(εντελως τυχαια)μας κανει ενα χαισαιντ και φευγω εγω σε μια πετρα και ο φιλος μου εχει πεσει λιγο πιο πισω απο μενα.ρωτησα και μου ειπαν οτι το 1000αρι το κανει αυτο μολις κλεισεις το γκαζι αποτομα,το ειρωνικο ειναι οτι εγω φορουσα κρανος και δερματινο μπουφαν και ο κολλητος μου τιποτα(σαν να πηγαινε για καφε)ο κολλητος μου στραμπουλιξε το ποδι του,εγω εσκισα παλαμη-γονατο και πηγα λιγο πιο πισω την κλειδα(κοντα στην ομοπλατη),ευτηχως η κουκλαρα μου δεν επαθε τιποτα εκτοσ απο κατι γρατζουνιες.
περαστικα πρωτα απ'ολα!
ποσο σιγουρος εισαι οτι φταιει το σταμπιλιζατερ;;υπαρχει τροπος να δει κατι τετοιο καποιο εξουσιοδητημενο-δεν ξερω κ πως ακριβως δουλευει.
παντως πριν εξετασεις αυτο το ενδεχομενο(εκτος κ αν εχεις καποιου ειδους απτες αποδειξεις) σκεψου οτι εκλεισες το γκαζι πανω στη στροφη αφου εχουν μειωθει ειδη τα περιθωρια προσφρησης κ μετα πατας κ φρενο (μπρος ή πισω;)...
γιατι λες ψεματα στα παιδια?????
η πραγματικη ιστορια ειναι οτι τον εκλεισε ο Βαλεντινο Ροσι γιατι τον ειχε προσπερασει πριν στην καβαλας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βεβαια φταιει και ο γιαννης γιατι του εσκαγε ξερογκαζα!!!!!!!
(βεβαια γιαννη απο οτι εμαθα τον σταματησε τον βαλεντινο ενας Ζητας πιο κατω και του ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιδει δεν το ειχε μαζι τον πηγε για εξακριβωση στοιχειων...
χα χα χα χα χα χα
παντως να χερεσαι που εισαι καλα εσυ και ο φιλος σου (πανος) γιατι μπορουσατε να ειχατε παθει πολυ χειροτερα και την μηχανη την φτιαχνεις...
melowolem
31/01/2010, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
περαστικα πρωτα απ'ολα!
ποσο σιγουρος εισαι οτι φταιει το σταμπιλιζατερ;;υπαρχει τροπος να δει κατι τετοιο καποιο εξουσιοδητημενο-δεν ξερω κ πως ακριβως δουλευει.
παντως πριν εξετασεις αυτο το ενδεχομενο(εκτος κ αν εχεις καποιου ειδους απτες αποδειξεις) σκεψου οτι εκλεισες το γκαζι πανω στη στροφη αφου εχουν μειωθει ειδη τα περιθωρια προσφρησης κ μετα πατας κ φρενο (μπρος ή πισω;)...
βασικα το ειχε παθει και ενας φιλος μου πιο παλια,και ειχε παει στον σαρακακη και του ειχαν πειτα παιδια οτι,εαν κλεισεις το γκαζι αποτομα ο εγκεφαλος διαβαζει οτι πας να πεσεις και για αυτο στο κλειδωνει.αυτο που δεν πορω να καταλαβω ειναι οτι το σταμπιλιζατερ ενεργοποιειται πανω απο 80 χλμ.
blackbusa
31/01/2010, 23:10
βασικα το ειχε παθει και ενας φιλος μου πιο παλια,και ειχε παει στον σαρακακη και του ειχαν πειτα παιδια οτι,εαν κλεισεις το γκαζι αποτομα ο εγκεφαλος διαβαζει οτι πας να πεσεις και για αυτο στο κλειδωνει.αυτο που δεν πορω να καταλαβω ειναι οτι το σταμπιλιζατερ ενεργοποιειται πανω απο 80 χλμ.
:uplate: :eyepop: :hypnotize
εεεεεεεεεεε???παιζει τετοια μαλακια???
melowolem
31/01/2010, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio.nik
γιατι λες ψεματα στα παιδια?????
η πραγματικη ιστορια ειναι οτι τον εκλεισε ο Βαλεντινο Ροσι γιατι τον ειχε προσπερασει πριν στην καβαλας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βεβαια φταιει και ο γιαννης γιατι του εσκαγε ξερογκαζα!!!!!!!
(βεβαια γιαννη απο οτι εμαθα τον σταματησε τον βαλεντινο ενας Ζητας πιο κατω και του ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιδει δεν το ειχε μαζι τον πηγε για εξακριβωση στοιχειων...
χα χα χα χα χα χα
παντως να χερεσαι που εισαι καλα εσυ και ο φιλος σου (πανος) γιατι μπορουσατε να ειχατε παθει πολυ χειροτερα και την μηχανη την φτιαχνεις...
ρε νικολακη μην τα λες ολα.
μπορει να ριχνω κολονες στον βαλεντινο αλλα μην το λες.:lol: :lol:
δεν εκανα κοντρα με τον βαλεντινο, με ενα φ16 εκανα αλλα με περασε μολις κουμποσα την 4 και εκεινος την οπισθεν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το μονο καλο ειναι οτι αυτην την φορα το ασθενοφορο ηρ8ε μεσα σε 20 λεπτα(κρατικο)
νικολακι παμε για αλλα(οχι τουμπες):D :D
melowolem
31/01/2010, 23:15
νικολακη ξερεις εσυ τι λεω για το χωμα σε εκεινο το σημειο.
με μοτοκρος πρεπει να πηγαινεις η με 4χ4:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥΛΑ ΤΟ RR ΚΑΙ ΠΑΡ ΚΑΝΑ ΜΟΤΑΡ.....
λοιπον σου δινω το ΚΤΜ και μου δινεις το RR και μου δινεις και 5 χιλιαρικα αντε και η μεταβιβαση δικια μου... και ενα δωρο... ενα λαστιχο σλικ για το καλοκαιρι....
και κοιτα κανω τα στραβα ματια που με κλεβεις αλλα δεν πειραζει ρε τζον... τοσο καιρο σε ξερω...
:smilea: :smilea: :smilea:
παντως μου φαινετε απιθανο οταν κλεινεις το γκαζι να διαβαζει οτι πεφτει και να κλειδωνει το τιμονι, η χοντα ειναι σοβαρη εταιρια θα τα ειχε γυρισει πισω και θα τα ειχε διωρθωσει (οπως ειχε κανει τοτε με τις καδενες και τους τετνωτηρες και σε πολλα αλλα) δωρεαν...
μπορει να μην εφταιγε η μηχανη ουτε και εσυ αλλα ο δρομος...
αν θυμασαι τα χωματα που ειχαν φτασει μεχρι την μεση του δρομου και μετα το πεσιμο σου ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν...
melowolem
31/01/2010, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio.nik
ΠΟΥΛΑ ΤΟ RR ΚΑΙ ΠΑΡ ΚΑΝΑ ΜΟΤΑΡ.....
λοιπον σου δινω το ΚΤΜ και μου δινεις το RR και μου δινεις και 5 χιλιαρικα αντε και η μεταβιβαση δικια μου... και ενα δωρο... ενα λαστιχο σλικ για το καλοκαιρι....
και κοιτα κανω τα στραβα ματια που με κλεβεις αλλα δεν πειραζει ρε τζον... τοσο καιρο σε ξερω...
:smilea: :smilea: :smilea:
παντως μου φαινετε απιθανο οταν κλεινεις το γκαζι να διαβαζει οτι πεφτει και να κλειδωνει το τιμονι, η χοντα ειναι σοβαρη εταιρια θα τα ειχε γυρισει πισω και θα τα ειχε διωρθωσει (οπως ειχε κανει τοτε με τις καδενες και τους τετνωτηρες και σε πολλα αλλα) δωρεαν...
μπορει να μην εφταιγε η μηχανη ουτε και εσυ αλλα ο δρομος...
αν θυμασαι τα χωματα που ειχαν φτασει μεχρι την μεση του δρομου και μετα το πεσιμο σου ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν...
κοιτα το cbrακι εβγαζε αρκετα προβληματα και η χοντα εχει ανακαλυψει λιγα.
αρχικα η καμπανα(εσπαγαν τα δοντια-χτενια),τα πηνια και οι πιπες αποτα μπουζι(δεν γινεται να πιτσικαρουν στα 15.000χλμ):nono: :nono: :nono:
melowolem
31/01/2010, 23:55
οσο για τα μοταρντ βλεπω να ξαναπηγαινω προς τα εκει,αλλα cbrακι θα ξαναπαρω καποια στιγμη...:cool: :cool: :cool:
κοιτα το cbrακι εβγαζε αρκετα προβληματα και η χοντα εχει ανακαλυψει λιγα.
αρχικα η καμπανα(εσπαγαν τα δοντια-χτενια),τα πηνια και οι πιπες αποτα μπουζι(δεν γινεται να πιτσικαρουν στα 15.000χλμ):nono: :nono: :nono:
περαστικα κατ αρχην!
μμμμ...αξιοπιστια χοντα βλεπω!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
melowolem
01/02/2010, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περαστικα κατ αρχην!
μμμμ...αξιοπιστια χοντα βλεπω!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε trooper(iron maiden rulez πρωτα απο ολα) τα πιο πολλα τα αναγνωριζει τουλαχιστον:rotflmao: :rotflmao:
εδω αλλα μηχανακια κοβουν υποπλαισιο και το εχουν για φυσιολογικο(κ7)τι να πεις(ας τα πουλησουμε και να παρουμε κανενα ποδηλατο(οχι οτι δεν φαμε τουμπεσ,εχει μετρησει και εκει το κοντερ :lol: :lol: :lol: )χοντα και παλι χοντα
DimChios
01/02/2010, 11:04
παιδες, εκτος του οτι ξεφυγατε απο το θεμα ΣΑΣ λέτε και ασχετα περι προβλημάτων του συγκεκριμενου μηχανακιου!
:wave2:
φιλε trooper(iron maiden rulez πρωτα απο ολα) τα πιο πολλα τα αναγνωριζει τουλαχιστον:rotflmao: :rotflmao:
εδω αλλα μηχανακια κοβουν υποπλαισιο και το εχουν για φυσιολογικο(κ7)τι να πεις(ας τα πουλησουμε και να παρουμε κανενα ποδηλατο(οχι οτι δεν φαμε τουμπεσ,εχει μετρησει και εκει το κοντερ :lol: :lol: :lol: )χοντα και παλι χοντα
φιλαρακι περαν του οτι δεν κοβανε υποπλαισια αλλα πλαισια,δεν ηταν και τα κ7 αλλα τα κ5,εννοειται οτι αστειευομουνα για να τσιμπησουνε οι χονταιοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποτε ξανα κατω !!!:wave2:
φιλε μου γιαννη προτεινω να αναφερεις το θεμα σου με το σταμπιλιζατερ στην ιδια την ΧΟΝΤΑ με μηνυμα στο εξωτερικο και οχι στην ελλαδα (γιατι απλα εδω θα σε αγνοησουν) και να δεις τι θα σου πουν απο εκει... βεβαια πρεπει να ξερεις και λιγα γιαπονεζικα :rotflmao: πλακα κανω μιλανε και αγγλικα.
οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτον τον τροπο μπορεις να γλιτωσεις και αλλα παιδια που μπορει να την παθουν απο το HESD, αν και απο οτι εχω ακουσει ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα σταμπιλιζατερ.
και σχετικα με τις ζημιες στα μηχανακια το καθε ενα εχει και τα δικα του κουσουρια...
το ενα κοβει υποπλαισιο το αλλο βαραει μπιελα και το δικο μου (ΚΤΜ) κανει πατιναζ στα ιδια του τα λαδια... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
αλλα τα ξερουμε τα αγαπαμε και μας αγαπανε...
:beer: :a012: :a012: :a07: