PDA

View Full Version : γ@μω τους πολιτισμενους λαους

tai
31/01/2010, 22:37
πολιτισμος (http://www.youtube.com/watch?v=1aB5cV0bCy4&feature=fvw)
γαμω τους πολιτισμενους λαους:a14: :a04: :a016: :a023:

ελάβα αυτη τη καταγγελία, παρακαλώ προωθήστε

Απο Λιλα Καλλέργη
Εν τω μεταξύ, μέσω ενός άλλου group στο facebook που καταδικάζει τον ηλίθιο που πέταξε τον σκύλο από γέφυρα στη Λιθουανία, ήρθα αντιμέτωπη με μία προκλητικότατη κλίκα Σουηδών που υποστηρίζει ανοιχτά τον βασανισμό ζώων, τον φασισμό, το ναζισμό και την παιδοφιλία (!) κι έχω βρει τον μπελά μου - πλέον κάνουν μέχρι και ψεύτικα προφίλ και στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Απ'το facebook δεν περιμένω να τους βάλει σε τάξη όσα report κι αν έχω κάνει και πλέον ψάχνομαι να ενημερώσω κάποια φιλοζωική οργάνωση στη χώρα τους, γιατί υποψιάζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μένουν στα λόγια κι αξίζει κάποιος να το ψάξει από κοντά. Δεν τα λέω στα κουτουρού αυτά, έχω κάνει και μια μικρή έρευνα και διαπίστωσα ότι είναι καμιά 25αριά άτομα, όλοι φίλοι μεταξύ τους (αν παρατηρήσετε τους creator και τα member των 2 πρώτων group παρακάτω, θα καταλάβετε τί εννοώ)... Σε μία απόπειρα να προπαγανδίσουν πόσταραν όλοι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο ό,που μπορούσαν, ισχυριζόμενοι ότι το video είναι ψεύτικο και όλοι όσοι νοιάζονται για τα ζώα, είναι όχλος προς εκμετάλευση όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή!
Παρακαλώ το μήνυμά μου να προωθηθεί και όποιος μπορεί να βοηθήσει κάπως με τον εντοπισμό/έλεγχο αυτών των "ανθρώπων", ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Αρχικά υπέθεσα ότι πρόκειται απλά για έφηβους από προβληματικές οικογένειες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή, άλλα σύντομα κατάλαβα ότι πρόκειται για ενήλικες με αρρωστημένες αντιλήψεις:
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=268405576115

κι επειδή αντέκρουσα όλα τους τα "επιχειρήματα" και δεν είχαν τίποτα καλύτερο να πουν, δημιούργησαν και το παρακάτω, το οποίο δεν με θίγει τόσο ως ελληνίδα όσο ως άνθρωπο:
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=297368321059

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την υπόθεση, το video με το κάθαρμα και λοιπές πληροφορίες υπάρχουν σ' αυτό το group:
http://www.facebook.com/group.php?gid=279101283938&ref=mf

project.breeze
31/01/2010, 23:06
Tai δε νομίζεις ότι είναι κρίμα να στοχοποιούμε έναν ολόκληρο λαό για 25 ανθρωπάρια που φτιάξαν ένα group στο facebook; Την υπόθεση με τον Λιθουανό δεν την ήξερα,είδα το βίντεο και για μία ακόμη φορά ένιωσα πως σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσα να σκοτώσω άνθρωπο πάνω στα νεύρα μου και για το αν θα ένιωθα τύψεις μετά δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

EVI
31/01/2010, 23:09
ναι ρε Ηρακλη....εχεις δικιο 25 ατομα δεν κρινουν ολοκληρο λαο....απλα αν το καναν 25 εδω στην Ελλαδα....τωρα θα ειχαμε 500 ποστακια ιντερνετικου λιθοβολισμου :lol:

project.breeze
31/01/2010, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ρε Ηρακλη....εχεις δικιο 25 ατομα δεν κρινουν ολοκληρο λαο....απλα αν το καναν 25 εδω στην Ελλαδα....τωρα θα ειχαμε 500 ποστακια ιντερνετικου λιθοβολισμου :lol:

Όπως και να έχει, 25,50,100,500 μαλ@κες δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του πολιτισμού μιας χώρας.Δηλαδή όταν βλέπω τους χρυσαυγίτες μαζί με τα ματ πρέπει να υποθέσω πως όλη η Ελλάδα είναι χρυσαυγίτες ή πως όλη η αστυνομία είναι φίλοι με τους χρυσαυγίτες;Είναι ένα μεμονωμένο παράδειγμα και στις 2 περιπτώσεις

Shaolin Monk
31/01/2010, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όπως και να έχει, 25,50,100,500 μαλ@κες δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του πολιτισμού μιας χώρας.Δηλαδή όταν βλέπω τους χρυσαυγίτες μαζί με τα ματ πρέπει να υποθέσω πως όλη η Ελλάδα είναι χρυσαυγίτες ή πως όλη η αστυνομία είναι φίλοι με τους χρυσαυγίτες;Είναι ένα μεμονωμένο παράδειγμα και στις 2 περιπτώσεις

+10000

EVI
31/01/2010, 23:25

xaxaxaxax ναι βρε δεν σου ειπα οχι ,συμφωνω....

p@nos
31/01/2010, 23:38
εμενα παλι μου εκανε εντυπωση αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[...]το οποίο δεν με θίγει τόσο ως ελληνίδα

ρε παιδια, τι κανατε εκει στην πιτα?

:look: :look: :look:

makis206
31/01/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εμενα παλι μου εκανε εντυπωση αυτο...
:look: :look: :look:

Το μήνυμα της Καλλέργη είναι Πάνο...!:D

Αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..:lol:

project.breeze
31/01/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Μήπως γίναν τίποτα ενέσεις με οιστρογόνα στην πίτα; :rotflmao:

Υ.Γ Απλά μεταφέρει τα λόγια μιας κοπέλας ο Tai :wave2:

vangelis 64
01/02/2010, 01:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ρε Ηρακλη....εχεις δικιο 25 ατομα δεν κρινουν ολοκληρο λαο....απλα αν το καναν 25 εδω στην Ελλαδα....τωρα θα ειχαμε 500 ποστακια ιντερνετικου λιθοβολισμου :lol: Ποιοί 25 ρε Εύη,πλάκα κάνεις;Εδώ οι παιδόφιλοι στην πολιτισμένη Ευρώπη φτιάξανε κόμμα να μπούνε στη βουλή.

Όχι ιντερνετικό λιθοβολισμό...παίρνω μια κανονική τσεκούρα και τούς απαλλάσσω από τα άχρηστα πολιτισμένα σκατά τού κεφαλιού τους λέμε.
Χωρίς κουκούλα.Στα διάλα καθήκια...:sad:

Morton
01/02/2010, 02:27
Την υπόθεση με τον τύπο που έλουσε σκύλο με καυτό λάδι την θυμάστε υποθέτω.

Μίλησε κανείς τότε για "πολιτισμένους Έλληνες";
Ή μήπως συμφώνησαν όλοι πως επρόκειτο περί ψυχανώμαλου;

TROOPER
01/02/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Την υπόθεση με τον τύπο που έλουσε σκύλο με καυτό λάδι την θυμάστε υποθέτω.

Μίλησε κανείς τότε για "πολιτισμένους Έλληνες";
Ή μήπως συμφώνησαν όλοι πως επρόκειτο περί ψυχανώμαλου;

+ ολα !!!!!

TROOPER
01/02/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ποιοί 25 ρε Εύη,πλάκα κάνεις;Εδώ οι παιδόφιλοι στην πολιτισμένη Ευρώπη φτιάξανε κόμμα να μπούνε στη βουλή.
........

τωρα εσυ στεναχωριεσαι που δεν προλαβανε οι αρχαιοι ελληνες να ιδρυσουνε το κομα για να χουμε αλλη μια πρωτια γι αυτο το λες???

:smokin:

Ζεύκας
01/02/2010, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα εσυ στεναχωριεσαι που δεν προλαβανε οι αρχαιοι ελληνες να ιδρυσουνε το κομα για να χουμε αλλη μια πρωτια γι αυτο το λες???

:smokin:

το γεγονός ότι οι αρχαίοι Ελλήνες και δη οι Αθηναίοι ήταν ομοφυλόφιλοι ήταν γνωστό,
το ότι ήταν και παιδόφιλοι πρώτη φορά τ'ακούω. Ποιός το έχει αναφέρει?

TROOPER
01/02/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
το γεγονός ότι οι αρχαίοι Ελλήνες και δη οι Αθηναίοι ήταν ομοφυλόφιλοι ήταν γνωστό,
το ότι ήταν και παιδόφιλοι πρώτη φορά τ'ακούω. Ποιός το έχει αναφέρει?

ψαξε να βρεις.

ετσι τελειως ενδεικτικα..Πλάτων, Ξενοφών, Δημοσθένης, Πλούταρχος (ιδιως λοιπον οσοι συνεταξαν ''ερωτικα'') αλλα και ο Αριστοτελης,ο Αριστοφανης,ο Ευριπιδης μπορω να συνεχισω να γραφω...βαριεμαι.

alex-kal
01/02/2010, 09:32
Δεν θα καταδικάσω έναν ολόκληρο λαό , αλλά τον τύπο αυτόν θα το πέταγα με χαρά από την ίδια γέφυρα και ΧΩΡΙΣ τύψεις..
Μαζί και αυτούς που είχαν τις κάμερες (άφησαν να γίνει τέτοια <<εκτέλεση>>)..

atom_smasher
01/02/2010, 09:32
Εξεφραζαν ποθο η γαμαγαν και μετα μας το περιεγραφαν?

super_toto
01/02/2010, 09:45
Καλά τώρα τι ψάχνετε να βρείτε. Στην αρχαιότητα δεν υπήρχαν ταμπού σχετικά με ομοφυλοφιλία, παιδοφιλία, ζωοφιλία κ.ο.κ.

Ο καθένας γ@μαγε ότι γούσταρε και λογαρισμό δεν έδινε. Στην Ελλάδα , στην Ρώμη (εκεί κι αν), στην Περσία , στην Βαβυλωνία, στη Αίγυπτο κτλ.

Είναι ανόητο να κρίνεις την αρχαιότητα με δεδομένα σημερινά.

Cpt. Haddock
01/02/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
[...]Ο καθένας γ@μαγε ότι γούσταρε και λογαρισμό δεν έδινε. Στην Ελλάδα , στην Ρώμη (εκεί κι αν), στην Περσία , στην Βαβυλωνία, στη Αίγυπτο κτλ. [...]

Αυτές ήταν εποχές... :sad:

Akatanomastos
01/02/2010, 09:51
ρε παιδια μην λεμε οτι να ναι

τι νομιζετε οτι ο καθενας στην αρχαια ελλαδα, ειχε και ενα πιτσηρικι μαζι του για να ικανοποιει τις διεστραμενες σεξουαλικες ορεξεις του?

τωρα εξαρταται και απο την πολη, πχ στην Σπαρτη, καθε πολιτης-στρατιωτης αναλαμβανε εναν πιτσηρικα για να ειναι κατι σαν μεντορας του οσον αφορα την στρατιωτικη του εκπαιδευση αλλα και γενικοτερα τροπο ζωης. διαφοροι λενε οτι επαιζε και ερωτικο μεταξυ τους, αλλα δεν ειναι σιγουρο..

εγω πιστευω οτι δεν συνεβαινε παντου και παντα, δεν ηταν δηλαδη και πολυ συνηθισμενο και "φυσιολογικο" οπως το παρουσιαζετε..

gixxerpap
01/02/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτές ήταν εποχές... :sad:

ναι, αλλά και σε αυτές τις εποχές, πρώτα πέρναγες απο μικρός για να μεγαλώσεις ...:lol:

Ζεύκας
01/02/2010, 10:04
Απ'όσα έκατσα και διάβασα φαίνεται πως οι γνώμες διύστανται.

Παιδοφιλία φαίνεται πως υπήρχε αλλά δεν ήταν ευρέως αποδεκτό από τις τότε κοινωνίες.
απλά έκαναν τα στραβά μάτια.

α και όσο αφορά την ομοφυλοφυλία, φαίνεται πως ήταν "πλατωνικού" τύπου,
δλδ το σαρκικό κομμάτι δεν έπαιζε και τόσο σημαντικό ρόλο.

Cpt. Haddock
01/02/2010, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ναι, αλλά και σε αυτές τις εποχές, πρώτα πέρναγες απο μικρός για να μεγαλώσεις ...:lol:

Δε βαριέσαι....

If you can't avoid it, enjoy it, λένε στο χωριό μου :bigcry:

TROOPER
01/02/2010, 10:07
Απ'όσα έκατσα και διάβασα φαίνεται πως οι γνώμες διύστανται.

Παιδοφιλία φαίνεται πως υπήρχε αλλά δεν ήταν ευρέως αποδεκτό από τις τότε κοινωνίες.
απλά έκαναν τα στραβά μάτια.

α και όσο αφορά την ομοφυλοφυλία, φαίνεται πως ήταν "πλατωνικού" τύπου,

καλα.

Cpt. Haddock
01/02/2010, 10:08
[...]α και όσο αφορά την ομοφυλοφυλία, φαίνεται πως ήταν "πλατωνικού" τύπου,

Πάντως αν βρεθεί ποτέ μηχανή του χρόνου μη βασιστείς στο παραπάνω οταν ζητήσεις χρονολογία 450 πΧ

:a021: :lol:

Vstrommer71
01/02/2010, 13:13
ψαξε να βρεις.

ετσι τελειως ενδεικτικα..Πλάτων, Ξενοφών, Δημοσθένης, Πλούταρχος (ιδιως λοιπον οσοι συνεταξαν ''ερωτικα'') αλλα και ο Αριστοτελης,ο Αριστοφανης,ο Ευριπιδης μπορω να συνεχισω να γραφω...βαριεμαι.
Εισαι δηλαδη κι εσυ αυτου του κομματος?:rotflmao:

Το νου σας ρεμαλια!:lol:

Vstrommer71
01/02/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάντως αν βρεθεί ποτέ μηχανή του χρόνου μη βασιστείς στο παραπάνω οταν ζητήσεις χρονολογία 450 πΧ

:a021: :lol:
Βρε οτι χρονολογια και να ζητησει θα λειψουν οι λελουδιοι?
Αφου το αιμα και το σπερμα διαχρονικα πουλανε,ειναι all time classic ενα πραμα:smilea:

reinmeister
01/02/2010, 13:26
ολοι οι αντρες εσκαγαν στον στοιβο να απολαυσουν τα γυμνα,ιδρωμενα αγορια τους να τρεχουν και να χτυπιουνται με τις μαλαπερδες εξω...

τελειωμενα πουσταρια ειμασταν κι ας μην το κανουμε θεμα...

υ.γ. πλατωνικος διαλογος"αλκιβιαδης μειζων"...υπαρχουν και ντοκουμεντα...:lol:

project.breeze
01/02/2010, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολοι οι αντρες εσκαγαν στον στοιβο να απολαυσουν τα γυμνα,ιδρωμενα αγορια τους να τρεχουν και να χτυπιουνται με τις μαλαπερδες εξω...

τελειωμενα πουσταρια ειμασταν κι ας μην το κανουμε θεμα...

υ.γ. πλατωνικος διαλογος"αλκιβιαδης μειζων"...υπαρχουν και ντοκουμεντα...:lol:

Πουστάρια ήταν οι ξένοι,εμείς είμασταν gay :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
01/02/2010, 13:41
Πουστάρια ήταν οι ξένοι,εμείς είμασταν gay :rotflmao: :rotflmao:

παλαια ημασταν ξυπνιος λαος...ξεραμε οτι με τα θυληκα ακρη δεν βρισκεις...

τωρα τι κανουμε?:lol:

el_hymador
01/02/2010, 13:49
Βασανιζα πολυ ευχαριστως με το ποιο φρικτο τροπο τον υπανθρωπο που πεταξε το σκυλο απο τη γεφυρα...( και στα @@δια μου αν με πει κανενας απολιτιστο και βαρβαρο)

του ευχομαι ολοψυχα να αρρωστησει με τη χειροτερη ασθενεια και να πεθανει με το πιο οδυνηρο και αργο τροπο.

Εκτελεση με τον ιδιο τροπο.

project.breeze
01/02/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βασανιζα πολυ ευχαριστως με το ποιο φρικτο τροπο τον υπανθρωπο που πεταξε το σκυλο απο τη γεφυρα...( και στα @@δια μου αν με πει κανενας απολιτιστο και βαρβαρο)

του ευχομαι ολοψυχα να αρρωστησει με τη χειροτερη ασθενεια και να πεθανει με το πιο οδυνηρο και αργο τροπο.

+1000

Ακριβώς αυτό ήταν το σχόλιό μου στο group στο facebook.Οποιοσδήποτε πληγώνει ή βασανίζει ένα ζώο δεν αξίζει τον οίκτο κανενός

makis206
01/02/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Κι επειδή με βασανίζει από χτες το βράδυ και ούτ'εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα αλλά κι επειδή πρέπει να φύγει έστω κι ένα μικρό κομμάτι από μέσα μου, έτσι ακριβώς.

Και τέλος από μένα για το θέμα, απ'το πληκτρολόγιο ούτε πόλεμο μπορώ να κάνω αλλά ούτε και κάτι ουσιαστικό για να σταματήσει η κατάντια που έφτασε ο άνθρωπος. Μόνο να τα βγάλω από μέσα μου μπορώ, έτσι ακριβώς Κωστή.

Εχετλαίος
01/02/2010, 14:34
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100742&cid=17

:yuck: :yuck: :yuck:

el_hymador
01/02/2010, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι επειδή με βασανίζει από χτες το βράδυ και ούτ'εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα αλλά κι επειδή πρέπει να φύγει έστω κι ένα μικρό κομμάτι από μέσα μου, έτσι ακριβώς.

Και τέλος από μένα για το θέμα, απ'το πληκτρολόγιο ούτε πόλεμο μπορώ να κάνω αλλά ούτε και κάτι ουσιαστικό για να σταματήσει η κατάντια που έφτασε ο άνθρωπος. Μόνο να τα βγάλω από μέσα μου μπορώ, έτσι ακριβώς Κωστή.

Ουτε και εγω μπορω να κανω κατι απο το πληκτρολογιο Μακη, απλα εκανα τη μαλακια και ειδα το video και μου εχει στριψει. Απλα ευχομαι να του συμβουν τα χειροτερα του μπασταρδου και να υποφερει απιστευτα ο κ@ργιολης...

για τους αλλους που εχουν φτιαξει αυτα τα γελοια group κακως ασχολειστε, λαλακες με περικεφαλαια ειναι και τροφοδοτουνται απο τη σημασια που τους δινει κανεις...αδιαφορια, ετσι και αλλιως σε ΨΧ κλινικη θα καταληξουν.

Οι Σουηδοι και γενικα οι σκανδιναβοι ειναι εξαιρετικη παστα ανθρωπων, μπορει σε νοοτροπια να διαφερουμε αλλα σε γενικες γραμμες λατρευουν την Ελλαδα και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα με τους Ελληνες.

p@nos
01/02/2010, 14:52
παιδια μιας και θηξατε το θεμα των αρχαιων γκει

:lol: :lol: :lol:

ο ομοφυλοφιλισμος ειναι ενα χαρακτηριστικο, οχι του ανθρωπου μονο, αλλα πολλων θηλαστικων...παρτε παραδειγμα σκυλους, πηθικους κλπ...τρελα οργια λεμε:lol: :lol: :lol:

παντα υπηρχαν, και παντα θα υπαρχουν...δεν ειανι κακο...αλλες κοινωνιες το ειχαν απενοχοποιησει, αλλες οχι...κατι που εμεις μπορει να θεωρουμε φυσιολογικο, σε καποιον αλλο πολιτισμο μπορει να ειναι αιτια θανατου, και τουμπαλιν...πραγματα φυσιολογικα για αλλους να ειναι εξωφρενικα για μας

δεν ηταν μονο στην αρχαια ελλαδα, ηταν παντου

και οντως, καλα κανει και εχει απενοχοποιηθει στις μερες μας...

το κακο βεβαια, ειναι οτι τα μεσα προβαλουν πολυ την εικονα του πουστοφλαρου, που ειναι αθλια και εκνευριστικη :yuck:

γκει κλπ, φυσιολογικοι ανθρωποι ειναι, εχει τυχει να ειμαι σε παρεα με ατομο που ηταν γκει, και δεν ειχε καμια διαφορα...βασικα διεφερε, ο τυπος ειχε τρελη φαση αλλα τεσπα:lol:

TheFace
01/02/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

:lol:

jimmy10
01/02/2010, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100742&cid=17

:yuck: :yuck: :yuck:

το αρθρακι το διαβασα....

το γερακι ηταν ζεστο γιατι δεν ειχε αναψει το βεντιλατερ

τωρα τα περι gay/ μΠουστδων κτλ

τετοια διαβαζουν οι μπουφοι απεναντι και μας λενε g(ay)reeks

συμμαζευτειτε ρεεεεεε

O tempora o mores!

reinmeister
01/02/2010, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
το αρθρακι το διαβασα....

το γερακι ηταν ζεστο γιατι δεν ειχε αναψει το βεντιλατερ

τωρα τα περι gay/ μΠουστδων κτλ

τετοια διαβαζουν οι μπουφοι απεναντι και μας λενε g(ay)reeks

συμμαζευτειτε ρεεεεεε

O tempora o mores!

οι αλλαξοκωλιες δεν μειωνουν σε τιποτα το τοτε μεγαλειο...ας ηταν αντιστοιχα και σημερα τα πραγματα πολιτισμικα κι ας τον παιρναμε απο 10 αγορια ο καθενας...

liakaros
01/02/2010, 19:13
κι ας τον παιρναμε απο 10 αγορια ο καθενας...

Καλυτερα να τον διναμε λεω εγω...

:sick:

tai
01/02/2010, 19:41
μια διευκρίνιση
ο τιτλος δεν αφορα τους Σουηδους, αλλα ολους τους δίθεν πολιτισμενους λαους που εμπεριεχουν αυτα τα @@ που λογίζωνται ανθρωποι και πολιτισμενοι:sick:

οσο για τους πουστιδες και τους γκευ του φορουμ εχω να πω το οτι οι αρχαίοι ηταν ομορφοι και γιαυτο δεν ειχαν ιδιετερο προβλημα με την ομοφυλοφιλία.
Σήμερα αμα δω τον reinmeister σε ερωτική περίπτυξη με τον ΤROOPER ....Ε ενα θεμα αισθητικής θα το εχω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

trelf
02/02/2010, 08:11
δε νομιζω να στεναχωριομουν στο ελαχιστο αν αυτον τον μ@λ@κ@ τον τρωγαν τιποτα σκυλια ζωντανο....

και οπως διαβασα προσφατα στο FB...."γνωριζοντας τους ανθρωπους......αγαπησα τα ζωα!!!"

:mad: :mad: :mad:

TROOPER
02/02/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μια διευκρίνιση
ο τιτλος δεν αφορα τους Σουηδους, αλλα ολους τους δίθεν πολιτισμενους λαους που εμπεριεχουν αυτα τα @@ που λογίζωνται ανθρωποι και πολιτισμενοι:sick:

οσο για τους πουστιδες και τους γκευ του φορουμ εχω να πω το οτι οι αρχαίοι ηταν ομορφοι και γιαυτο δεν ειχαν ιδιετερο προβλημα με την ομοφυλοφιλία.
Σήμερα αμα δω τον reinmeister σε ερωτική περίπτυξη με τον ΤROOPER ....Ε ενα θεμα αισθητικής θα το εχω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

ρε χρηστο δεν ειναι βλακωδες να κατηγορεις εναν ολοκληρο λαο επειδη υπαρχουν καποιοι που ειναι @@?

στο σχολειο σου τωρα...πες μας το συνδυασμο που θα προτιμουσες :lol: :lol: :lol: :lol:

ντεβιλς-θουβου τι σου λεει?:lol: :lol: :lol:

reinmeister
02/02/2010, 09:06
λεω να ανοξω θρεντ με τιτλο..."τα σκληρα αγορια του moto.gr"

τι λετε,θα τραβηξει?:lol: :lol:

Εχετλαίος
02/02/2010, 09:17

Sure!

187589

p@nos
02/02/2010, 09:17

εδω τραβηξε το θρεντ με τα αμαξια...σε αυτο θα πεσει ο σερβερ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

panagiotis dim
02/02/2010, 09:23
Sure!

η αλήθεια είναι οτι είναι πατέρας με τον γυιό του και του δείχνει ΄την στάση στην λέμβο ,δίκοπος χωρίς πηδαλιούχο. η προετοιμασία τους γίνεται στην λίμνη των ιωαννίνων και είναι γνωστοί πρωταθλητές.

Εχετλαίος
02/02/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
η αλήθεια είναι οτι είναι πατέρας με τον γυιό του και του δείχνει ΄την στάση στην λέμβο ,δίκοπος χωρίς πηδαλιούχο. η προετοιμασία τους γίνεται στην λίμνη των ιωαννίνων και είναι γνωστοί πρωταθλητές.

Tην παλεύεις; :confused:

panagiotis dim
02/02/2010, 09:26
Tην παλεύεις; :confused:

ο,ϊ

jimmy10
02/02/2010, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim

:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
02/02/2010, 09:54
Sure!

:lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:

για τον υπανθρωπο τι να πω..
να πεθανει ακριβως οπως σκοτωσε...
:a26: :a26:

TROOPER
02/02/2010, 10:54
η μηπως να μιλησουμε για το 2διμο ντεβιλς-ρειν??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1651598#post1651598) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
02/02/2010, 11:48
η μηπως να μιλησουμε για το 2διμο ντεβιλς-ρειν??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1651598#post1651598) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπαμε ρε φιλε,αλλα εσυ το κανες εντελως hard core...διαβαζουν και παιδια εδω μεσα...:lol: :lol:

tai
02/02/2010, 17:34
ρε χρηστο δεν ειναι βλακωδες να κατηγορεις εναν ολοκληρο λαο επειδη υπαρχουν καποιοι που ειναι @@?

Δν κατηγορώ τον λαο και γιαυτο εκανα την διευκρίνιση Κε παπαριδη:wave2:

στο σχολειο σου τωρα...πες μας το συνδυασμο που θα προτιμουσες :lol: :lol: :lol: :lol:

ντεβιλς-θουβου τι σου λεει?

τρίο με κρουκι στην μεση?? :lol: :lol: :lol: :lol:

the who
02/02/2010, 21:32
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κι ας τον παιρναμε απο 10 αγορια ο καθενας...

Liakaros

Καλυτερα να τον διναμε λεω εγω...

Tai

τρίο με κρουκι στην μεση??

Ψυχραιμια κοριτσια αλλο ειναι το θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
03/02/2010, 09:03
το 1ο group διαγράφηκε (πατάμε και κανένα report...)