Σύνδεση

View Full Version : Πλυντήριο μηχανής.

Σελίδες : 1 [2]

lospsi
24/06/2021, 09:44
Ξεκίνησα τα εξειδικευμένα πλυσίματα στον Σπρίνη αλλά νομίζω πως τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο προσεκτικός και δύσκολος από θέμα χρόνου. Πλέον το πηγαίνω κάποιες φορές στο MotoWash στην Αμφιθέας, ο οποίος είναι απλά ΟΚ αλλά βολεύει. Έχω πάει επίσης στον Moto Detail Garage όπου το παιδί είναι εξαιρετικός, πολύ προσεκτικός, κάνει εξειδικευμένα πράγματα, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά μου πέφτει μακρυά ενώ θέλει ραντεβού και έχει πολύ κόσμο συνήθως οπότε με δυσκολεύει (λόγω και δικών μου ωραρίων). Θα προσπαθήσω να κλείσω ένα ραντεβού πάντως μιας και θέλω να διορθώσω και μια βλακεία που έκανα μόνος μου στο μηχανάκι με χημικό...

PortisHead
24/06/2021, 10:50
Για κατι που θα λερωθει στα επομενα 500 μετρα δεν νοείται να δωσω πανω απο 5 ευρω.
Οπότε, την πλενω μονος μου σε αυτά με τα κέρματα.

Συνηθως εδω --> Smart Wash Αγίου Διονυσίου 33 και, Alon 2, Πειραιας γιατι
- εχει και μηχανημα με αέρα να τη φυσηξεις στο τελος
- ειναι 24ωρο

Όλα υατα αν δεν εχεις φυσικά τρελλες απαιτησεις λεπτομέρειας.

sanctusan
24/06/2021, 11:09
Για κατι που θα λερωθει στα επομενα 500 μετρα δεν νοείται να δωσω πανω απο 5 ευρω.
Οπότε, την πλενω μονος μου σε αυτά με τα κέρματα.

Συνηθως εδω --> Smart Wash Αγίου Διονυσίου 33 και, Alon 2, Πειραιας γιατι
- εχει και μηχανημα με αέρα να τη φυσηξεις στο τελος
- ειναι 24ωρο

Όλα υατα αν δεν εχεις φυσικά τρελλες απαιτησεις λεπτομέρειας.

σου κοστίζει 2-3 ευρό
Αν προσθέσεις άλλα 2-3 ευρό για καλύτερο αποτέλεσμα με καλύτερα υλικά
+ 3-4 ευρό στο μλκ που παλεύει πάνω από το μηχανακι σου 1-2 ώρες
Νάτο το 10ευρο και αξίζει τα λεφτά του

PortisHead
24/06/2021, 11:22
σου κοστίζει 2-3 ευρό
Αν προσθέσεις άλλα 2-3 ευρό για καλύτερο αποτέλεσμα με καλύτερα υλικά
+ 3-4 ευρό στο μλκ που παλεύει πάνω από το μηχανακι σου 1-2 ώρες
Νάτο το 10ευρο και αξίζει τα λεφτά του

Εσυ το 3πλασιασες :lol:

Ενα 50 λεπτο καθαρο νερο να φυγουν τα χοντρά
Δυο 50λεπτα πιεση με σαπουνι
Δυο 50λεπτα ξεβγαλμα.
Κιαλλο ενα 50λεπτο φυσημα
3 ευρω !

Και μια 1-2 ωρες ??? πλύσιμο...γιατι ? Σε εκθεση θα την παω.
Χρονος χαμενης βόλτας ειναι αυτος.
Αλλα ο καθένας οπως γουσταρει...το ειπα και στην αρχη.

2 μηνες απλυτη....
428991

sapila racing
24/06/2021, 11:34
Δυο 50λεπτα πιεση με σαπουνι

:nono:

PortisHead
24/06/2021, 11:36
:nono:

Τι ?
Μπορει να μην το λεω σωστα.
Τεσπα αυτο που ειναι στο Nr. 2 δλδ μετα το καθαρο νερο.

sapila racing
24/06/2021, 11:58
Τι ?
Μπορει να μην το λεω σωστα.
Τεσπα αυτο που ειναι στο Nr. 2 δλδ μετα το καθαρο νερο.

Δεν εννοούσα οτι δεν το εγραψες σωστά.
Απλά θέλει πολύ προσοχή αν χρησιμοποιείς πιεστικό στο μηχανακι για να μην χωθεί νερο εκει που δεν πρεπει.

panavour
24/06/2021, 12:05
σε οσα εχω παει ,κανεις δεν εκανε πανω απο 20λεπτα.τιμες απο 5-20 ευρω.

rainmike
24/06/2021, 22:43
Παιδιά εγώ πήγα σε ενα βενζινάδικο και με 4 ευρώ μου κάνανε το Daytona γυαλί.

Panos76
25/06/2021, 12:40
Το σημαντικό για εμένα είναι ότι εκεί που πάω (10€) μου κάνει στην αλυσίδα έξτρα καθαρισμό με βουρτσάκια και μετά σπρέυ.

Είναι κάτι που δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω στην πυλωτή..

sanctusan
01/07/2021, 10:57
εδω και 10 χρονια, παω στο μοτοπλυντηριο υμμητος (απεναντι απο την αγια φωτεινη) και δεν τον αλλαζω με τιποτα..
ενα δεκαρικακι μου παιρνει, και το μηχανακι το γλυφει

Θα δοκιμαστεί αύριο κιόλας.
Το motoclinic απαράδεκτος, μου ξέβαψε το μοτέρ.
Ο Σμπρίνης καλός αλλά μακριά και ΑΝ έχει χρόνο.

Μετριότατος ο Γιάννης. Αν το γλύψιμο ήταν έτσι, τα γλυφιτζούρια δεν θα τελείωναν ποτέ. Και 15 Ευρουλάκια τσίμπισε γιατί ήταν πολύ βρώμικο μου είπε.
Θα τον ξαναχρησιμοποιήσω, μήπως η πρώτη εντύπωση ήταν κακή λόγο ζέστης. Αλλά η πρώτη εντύπωση......δεν.....

lospsi
01/07/2021, 16:45
Απλά θέλει πολύ προσοχή αν χρησιμοποιείς πιεστικό στο μηχανακι για να μην χωθεί νερο εκει που δεν πρεπει.

Σουζούκι έχει ο άνθρωπος, δεν μασάει...
:D:D :D :D

Τελευταία, βλέπω ότι έχει ανοίξει και ένας στη Ν. Ιωνία, Moto Psycho Wash. Φαίνεται ΟΚ, δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά αυτό που με ενδιαφέρει (να επιδιορθώσει λεκέδες από χημικά) είδα πως το κάνει, από δημοσιεύσεις στο FB.

nikos_abel
17/12/2021, 11:01
Σουζούκι έχει ο άνθρωπος, δεν μασάει...
:D:D :D :D

Τελευταία, βλέπω ότι έχει ανοίξει και ένας στη Ν. Ιωνία, Moto Psycho Wash. Φαίνεται ΟΚ, δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά αυτό που με ενδιαφέρει (να επιδιορθώσει λεκέδες από χημικά) είδα πως το κάνει, από δημοσιεύσεις στο FB.

Πήγα μια βόλτα για να κλείσω ραντεβού, το παληκάρι φαίνεται ψείρας.
Μου έκανε πλήρη ανάυση τι μπορεί να διορθωθεί και τι όχι και μου είπε πως αν χρειαστεί κατά
τη γνώμη του κάτι επιπλέον θα ενημερώσει πρώτα.
Άμα πάω και ολοκληρώσω πλύσιμο, κέρωμα, γυάλισμα (για να ανανεώσω την εμφάνιση)
θα σας πω εντυπώσεις.
Κάνει και κεραμική επίστρωση, δεν τον ρώτησα όμως λεπτομέρειες, καθώς όπως μου
είπε, πρέπει π΄ρωτα να την πλύνει και μετά θα ξέρει.

lospsi
17/12/2021, 12:32
Μου έκανε πλήρη ανάυση τι μπορεί να διορθωθεί και τι όχι και μου είπε πως αν χρειαστεί κατά
θα σας πω εντυπώσεις.

Είχα ξεχάσει το θέμα αυτό!
Πήγα το μηχανάκι μου στο Moto Psycho Wash πριν 2 βδομάδες και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Aσχολήθηκε πολύ και κατά την γνώμη μου τα χρήματα που παίρνει για απλό πλύσιμο (10Ε) είναι πολύ καλά. Ειδικά για την περίπτωση μου, έτρεχε μια προσφορά για δωρεάν κέρωμα σε αυτά τα χρήματα και η τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, ντράπηκα ειλικρινά να δώσω τόσα λίγα και έβαλα κάτι παράπανω χωρίς να το σκεφτώ καθόλου.
Δεν με βολεύει σαν τοποθεσία αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξαναπροτιμήσω!
432950

rainmike
17/12/2021, 13:23
Είχα ξεχάσει το θέμα αυτό!
Πήγα το μηχανάκι μου στο Moto Psycho Wash πριν 2 βδομάδες και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Aσχολήθηκε πολύ και κατά την γνώμη μου τα χρήματα που παίρνει για απλό πλύσιμο (10Ε) είναι πολύ καλά. Ειδικά για την περίπτωση μου, έτρεχε μια προσφορά για δωρεάν κέρωμα σε αυτά τα χρήματα και η τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, ντράπηκα ειλικρινά να δώσω τόσα λίγα και έβαλα κάτι παράπανω χωρίς να το σκεφτώ καθόλου.
Δεν με βολεύει σαν τοποθεσία αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τον ξαναπροτιμήσω!
432950

Ωραιο μηχανάκι φίλε να το χαιρεσαι.

nikos_abel
13/05/2022, 08:21
Μου έκανε πλήρη ανάlυση τι μπορεί να διορθωθεί και τι όχι και μου είπε πως αν χρειαστεί κατά
θα σας πω εντυπώσεις.

Πήγα, έκανα, είδα. Πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα.

Δεν θα έλεγα Ουάου, αλλά έγινε πολύ καλή δουλειά.
Για το Ουάου μάλλον μου έφταιγε ότι κάποια από τα άβαφα πλαστικά
μου δεν "επαναφέρθηκαν" όπως φανταζόμουνα.
Τα υπόλοιπα όμως πάρα πολύ όμορφα, έφυγαν και θολούρες που νόμιζα
ότι ήταν μόνιμες!
Θα το πω όμως, περίμενα να καθαριστούν κάποιες "περίεργες" λεπτομέρειες,
που δεν τις έπιασε καθόλου.
Με την τιμή που προσφέρει όμως (και τον χρόνο που κάνει), θα έλεγα ότι είναι 100% VFM.

Dr.Monty
13/05/2022, 08:52

Πρόσφατα το πήγα σε έναν στη Θεσσαλονίκη, όπου και καλά έγραφε για μηχανές. Η μηχανή ήταν λεσι μεγάλο. Την τελείωσε πολύ γρήγορα. Όταν έφυγα Στο δρόμο άρχισε να ανάβει μόνο του το φλας. Να μην λέω πολλά άνοιξα ότι μπορούσα να ανοίξω και πιστολάκι. Τελικα μετά από 1,5 μέρα έστρωσε.

Αν ξέρει κανένας καποιο σοβαρό άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη ας πει. Αλλιώς χιλιες φορές με τη λασπουριά

aris19
13/05/2022, 13:16
Πρόσφατα το πήγα σε έναν στη Θεσσαλονίκη, όπου και καλά έγραφε για μηχανές. Η μηχανή ήταν λεσι μεγάλο. Την τελείωσε πολύ γρήγορα. Όταν έφυγα Στο δρόμο άρχισε να ανάβει μόνο του το φλας. Να μην λέω πολλά άνοιξα ότι μπορούσα να ανοίξω και πιστολάκι. Τελικα μετά από 1,5 μέρα έστρωσε.

Αν ξέρει κανένας καποιο σοβαρό άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη ας πει. Αλλιώς χιλιες φορές με τη λασπουριά
Τσεκαρε το Glossy Detailing Garage στην Καλαμαριά. Γνώρισα πέρσι τον ιδιοκτήτη σε εκδρομή που οργάνωσε αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και πήγα τις επόμενες μέρες για ένα πλύσιμο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, είναι σοβαρός άνθρωπος και φροντίζει πολύ το μηχανάκι. Μια στο τόσο πηγαίνω για ένα καλό πλυσιματακι!

gimli
13/05/2022, 13:22
Τσεκαρε το Glossy Detailing Garage στην Καλαμαριά. Γνώρισα πέρσι τον ιδιοκτήτη σε εκδρομή που οργάνωσε αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και πήγα τις επόμενες μέρες για ένα πλύσιμο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, είναι σοβαρός άνθρωπος και φροντίζει πολύ το μηχανάκι. Μια στο τόσο πηγαίνω για ένα καλό πλυσιματακι!

τιμούλα;

giorgosb
05/06/2023, 10:13
Ύστερα από επίσκεψη στο Golden Bike στην Θηβών, πλέον θα κλείνει ραντεβού για πλύσιμο μοτό μόνο Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-15.00 και Σάββατο 09.00-16.00.

Εκτός του ότι ήμουν ευχαριστημένος από την δουλειά του (αν και τσιμπημένος), τις καθημερινές με βόλευε γιατί πήγαινα καπάκι μετά την δουλειά.

Ξέρουμε κάποιον άλλο Κορυδαλλό/Αιγάλεω ή νότια; Εκτός του Dirty Moto Wash, που όταν πήγα από κει είπε ότι ασχολείται μόνο με σταθερούς πελάτες κι αν ήθελα να το πλύνει θα έπρεπε να το αφήσω μία ολόκληρη μέρα εκεί.

lospsi
05/06/2023, 13:40
Ύστερα από επίσκεψη στο Golden Bike στην Θηβών, πλέον θα κλείνει ραντεβού για πλύσιμο μοτό μόνο Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-15.00 και Σάββατο 09.00-16.00.

Εκτός του ότι ήμουν ευχαριστημένος από την δουλειά του (αν και τσιμπημένος), τις καθημερινές με βόλευε γιατί πήγαινα καπάκι μετά την δουλειά.

Ξέρουμε κάποιον άλλο Κορυδαλλό/Αιγάλεω ή νότια; Εκτός του Dirty Moto Wash, που όταν πήγα από κει είπε ότι ασχολείται μόνο με σταθερούς πελάτες κι αν ήθελα να το πλύνει θα έπρεπε να το αφήσω μία ολόκληρη μέρα εκεί.

Δυστυχώς, τα περισσότερα πλυντήρια λειτουργούν πλέον με ραντεβου.

(Στην Αμφιθέας είναι ο Moto Wash)

giorgosb
05/06/2023, 13:59
Δυστυχώς, τα περισσότερα πλυντήρια λειτουργούν πλέον με ραντεβου.

Δεν έχω κανένα θέμα, με ραντεβού πήγαινα ως τώρα. Η αλλαγή ωραρίου δεν με βολεύει πλέον.

(Στην Αμφιθέας είναι ο Moto Wash)

Ευχαριστώ!

Thodoris_vara
05/06/2023, 14:17

Καλησπέρα

Για δες εδώ https://bikeshower.gr/
Καλλιθέα. Ωραία δουλειά.

Και το motowash στην Αμφιθέας καλός, πήγαινω χρόνια.
Τα παλικάρια στην Καλλιθέα μου φαίνονται καλύτεροι και σίγουρα στις λεπτομέρειες κερδίζουν.

Nomand
05/06/2023, 14:42
Car & moto paradise στην Λένορμαν και ο τύπος στην Αμφιθέας χαμηλά που σου έγραψαν, αλλά σαν το Σπυράκο δεν είναι κανένας από τους δύο

CorpseAlive
05/06/2023, 15:45
Κι εγώ στο Golden την πάω.
Είναι πολύ καλός και ποτέ δεν είχα θέματα.
Ενω μια φορά πριν πουλήσω την μηχανή που τν είχα πάει αλλού καθόνταν και μου στέγνωνε τα μπουζί γιατί είχαν πάρει νερό...

sam4g
05/06/2023, 19:55
Εγώ στον golden πήγαινα. Ευχαριστημένος ήμουν την πρώτη φορά που πήγα το χορνετ. Από εκεί και μετά όσες φορές πήγα απλά το ξεπέταξε. Και πέρα απ αυτό 2 από αυτές τις φορές, είχε πάρει νερό μέσα στα μπουζί.

Άσε που 17€ τα θεωρώ υπερβολή για το πλύσιμο που κάνει. Όταν άνοιξε το είχε 12€ και μέσα σ ένα χρόνο το πήγε 17€. Η κοροϊδία της κοροϊδίας. Πλέον, car and moto paradise στον κολωνό.

PortisHead
06/06/2023, 07:09

Εχω αποριες...γιατι σχολας πριν τις 15.00 ?
Πως δουλευουν τα πλυντηρια auto-moto ακομα σε μια "φτωχοποιημενη" χωρα ?
:lol:

doctor_john
06/06/2023, 08:10

Έχει να κάνει με τις "αξίες" που έχει διαμορφώσει το κοινό. Είμαστε τόσο πρωτόγονοι που οι αξίες μας διαμορφώνονται
από τα γενετήσια ένστικτα.
Έτσι οι προτεραιότητες διαμορφώνονται από αυτά που πιστεύουμε ότι θέλουν τα κορίτσια.

Δεν είναι απαραίτητα κακό, άλλοι λαοί συνήθως ζώνονται από αυτόν το μηχανισμό.
Βέβαια εκείνοι έχουν δώσει μεγαλύτερη παιδεία στα κορίτσια τους.. :sad:

panavour
06/06/2023, 08:45
Αρες μαρες κουκουναρες.

CorpseAlive
06/06/2023, 08:46

Έχει να κάνει με τις "αξίες" που έχει διαμορφώσει το κοινό. Είμαστε τόσο πρωτόγονοι που οι αξίες μας διαμορφώνονται
από τα γενετήσια ένστικτα.
Έτσι οι προτεραιότητες διαμορφώνονται από αυτά που πιστεύουμε ότι θέλουν τα κορίτσια.

Δεν είναι απαραίτητα κακό, άλλοι λαοί συνήθως ζώνονται από αυτόν το μηχανισμό.
Βέβαια εκείνοι έχουν δώσει μεγαλύτερη παιδεία στα κορίτσια τους.. :sad:

Για πλύσιμο μηχανής μιλάμε ακόμα?

giorgosb
06/06/2023, 08:49
Εχω αποριες...γιατι σχολας πριν τις 15.00 ?

17.00 σχολάω

Πως δουλευουν τα πλυντηρια auto-moto ακομα σε μια "φτωχοποιημενη" χωρα ?

Για ένα πλύσιμο ανά 2-3 μήνες, ακόμα μπορώ να τα δίνω.

Ή απλά, από ένα σημείο και μετά, σε πιάνει μια αηδία με την μάκα που έχει πιάσει το μηχανάκι σου.. :lol:

CorpseAlive
06/06/2023, 08:51
17.00 σχολάω

Για ένα πλύσιμο ανά 2-3 μήνες, ακόμα μπορώ να τα δίνω.

Ή απλά, από ένα σημείο και μετά, σε πιάνει μια αηδία με την μάκα που έχει πιάσει το μηχανάκι σου.. :lol:

:bawl:

panavour
06/06/2023, 09:29
πατα το βλαδιμηρε ,να ησυχασουμε ουλοι.:a018::a02:

doctor_john
06/06/2023, 11:56
Ρώτησε ο άνθρωπος πως και επιβιώνουν
τα πλυντήρια.
Όχι γιατί τα χρησιμοποιεί ο καθένας μας.

Είναι τόσο προσβλητικό κλπ για το θέμα;

nikos6750
06/06/2023, 13:14
https://www.facebook.com/racingmotowash/ Εγω εδω πηγαινω.Πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα της δουλειας του.15ευρω εδωσα τελευταια φορα.

Manalishi
17/09/2024, 10:49
Και εγώ, Racing Moto Wash, η Άννα κάνει καταπληκτική δουλειά.
Βολεύει κιόλας γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι.

Αφησα σήμερα και το Downtown για γυάλισμα και κέρωμα, και θα πάω και το Speed αύριο.

Sorath
17/09/2024, 10:57
Είχα πάει στον παρακάτω, όταν ήθελα να πουλήσω την μηχανή. Είχε κάνει καταπληκτική δουλειά, καλύτερη και απο καινούργια έγινε. Ειδικά το ότι κατάφερε να βγάλει όλη την μαζεμένη λαδίλα που είχε γίνει μια μάζα επι 15 χρόνια, κάτω απο το μπροστινό γρανάζι, μου φαινόταν απίστευτο.

Έχει αρκετή δουλειά και χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού.

https://www.motopsychowash.gr/

Panos76
17/09/2024, 12:13
Όλοι λίγο πολύ κάνουν καλή δουλειά. Έχω πάει σε πολλούς, σαν τον Dirty Moto Wash κανείς._

harris_x
17/09/2024, 13:12
Στο Κερατσίνι πήγα στο "Clean Ride (https://maps.app.goo.gl/985EkPxfoBYh2FnbA)" το οποίο έκανε πολύ καλή δουλειά επίσης και κλείνει και ραντεβού.

PortisHead
17/09/2024, 13:32
Για "κατι" που θα διαρκεσει το πολυ μεχρι την επομενη βροχη , εγω προσωπικα δεν δινω πανω απο 5 ευρω....οσο τελειο και να ειναι το αποτελεσμα.

Ειχα απαντησει και το 2010 !!! :lol:
Update : Πιστευω το ιδιο και τωρα.
Η μονη διαφορα σε σχεση με τότε ειναι οτι πλεον υπάρχουν πολλα LABIKO και με 2 το πολυ 3 ευρω την εχω πλύνει σε 3 λεπτα αν χρειαστει.

harris_x
17/09/2024, 13:40
Η μονη διαφορα σε σχεση με τότε ειναι οτι πλεον υπάρχουν πολλα LABIKO και με 2 το πολυ 3 ευρω την εχω πλύνει σε 3 λεπτα αν χρειαστει.

Από την άλλη πλευρά, εγώ και πολλοί άλλοι προτιμούμε να μην ιδρωσουμε ΚΑΙ από το πλύσιμο.

Αυτό της βόλτας είναι αρκετό :lol:

Panos76
17/09/2024, 13:53

Δεν είναι μόνο το πλύσιμο ρε συ, είναι η περιποίηση των πλαστικών που τα βοηθά να μην ξεθωριάζουν στο χρόνο, είναι ότι θα καθαριστούν και συντηρηθούν σημεία που μόνος δύσκολα θα τα κάνεις - και ας λερωθούν μετά και φυσικά είναι η έλλειψη χώρου και χρόνου.

PortisHead
17/09/2024, 14:01

Δεν είναι μόνο το πλύσιμο ρε συ, είναι η περιποίηση των πλαστικών που τα βοηθά να μην ξεθωριάζουν στο χρόνο, είναι ότι θα καθαριστούν και συντηρηθούν σημεία που μόνος δύσκολα θα τα κάνεις - και ας λερωθούν μετά και φυσικά είναι η έλλειψη χώρου και χρόνου.

Εννοειται οτι γουστάρει ο καθενας.
Εγω απλα το βρισκω υπερβολικό για κατι που κινειται στο δρομο και λερωνεται μεσα σε 4-5 χιλιομετρα.
Δεν νομιζω να υπαρχει κατι που με το πιεστικο ενος Labiko δεν μπορεις να καθαρισεις και μονος σου με συνολικο χρονο 5 λεπτα και 2.5 ευρω.
Τωρα αν εχει βεβαια καποιος κανα 6κυλινδρο CBX και θελει να το βγαλει βολτιτσα την Κυριακη να ειναι στην πέννα, ναι, συμφωνω.

Manalishi
17/09/2024, 14:05
Όλοι λίγο πολύ κάνουν καλή δουλειά. Έχω πάει σε πολλούς, σαν τον Dirty Moto Wash κανείς._

Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, που εχουμε πολλές καλές επιλογές στην Αθήνα και πέριξ. Σημαίνει οτι δεν είναι σαν τα πλυντήρια αυτοκινήτων που φυτρώνουν σαν κουσκούτα στις καπνοκαλλιέργειες με τις περισσότερες φορές αλλοδαπούς εργαζόμενους με ανάμεικτα αποτελέσματα και φθορές αντί για προστασία του οχήματος.
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, το "αλλοδαπούς εργαζόμενους" αναφέρθηκε διότι οι άνθρωποι αυτοί στο κυνήγι του μεροκάματου, ποσώς ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εργασίας που παρέχουν, και επ' ουδενί για ρατσιστικούς λόγους. Ας μην σταθούμε σε αυτό παρακαλώ.

giorgosb
17/09/2024, 14:13

Είσαι παλιός/σταθερός πελάτης; Όταν είχα ρωτήσει σ αυτόν, μου είπε ότι θέλει να του το αφήσω μια ολόκληρη μέρα..

giorgosb
17/09/2024, 14:14
Δεν νομιζω να υπαρχει κατι που με το πιεστικο ενος Labiko δεν μπορεις να καθαρισεις και μονος σου με συνολικο χρονο 5 λεπτα και 2.5 ευρω.

Για απλή συντήρηση ίσως είναι οκ το Labiko. Αν θες όντως να καθαρίσεις το μηχανάκι τότε χρειάζεται πλυντήριο..

harris_x
17/09/2024, 14:18
Εννοειται οτι γουστάρει ο καθενας.
Εγω απλα το βρισκω υπερβολικό για κατι που κινειται στο δρομο και λερωνεται μεσα σε 4-5 χιλιομετρα.
Τωρα αν εχει βεβαια καποιος κανα 6κυλινδρο CBX και θελει να το βγαλει βολτιτσα την Κυριακη να ειναι στην πέννα, ναι, συμφωνω.

μονο και μόνο για τον καθαρισμό της αλυσίδας αξίζουν τα 15€ :winka:

Panos76
17/09/2024, 14:24
Είσαι παλιός/σταθερός πελάτης; Όταν είχα ρωτήσει σ αυτόν, μου είπε ότι θέλει να του το αφήσω μια ολόκληρη μέρα..

Ήμουν, πήγαινα το λιγότερο μία φορά το δίμηνο.

Δυστυχώς τον σταμάτησα γιατί είναι μακρυά από εμένα και περίμενα εκεί το λιγότερο ένα 40λεπτο να με τελειώσει.

Έκλεινα ραντεβού, με ρωτούσε τι ήθελα, του έλεγα ένα απλό + αλυσίδα, τελείωνε και έφευγα.

Πράγματι, αν του έλεγα λαιμούς εξάτμισης (ή ακτίνες στο παπί) δεν μου τους έκανε, ήθελε και άλλο χρόνο.

Εξαρτάται δηλ. από το τι ζητάς + το πόση δουλειά έχει.

PortisHead
17/09/2024, 14:30

Αυτο ναι, ειναι "βρωμικη" διαδικασια και θες χωρο δικο σου, χαρτονια απο κατω, πανια, πινελα κλπ κλπ/

Αληθεια πως την καθαριζουν εκει ?
Γιατι μπορει να μην ειμαι ψειρας με την καθαριοτητα της μηχανης αλλα την αλυσιδα την καθαριζω ευλαβικα με παραφινελαιο μεχρι να γινει μεταλο τη στεγνωνω με πανια και τη γρασσαρω μετα.
Δε νομιζω να την πλακωνουν με το πιεστικο να καθαρισει....

harris_x
17/09/2024, 14:32
Αυτο ναι, ειναι "βρωμικη" διαδικασια και θες χωρο δικο σου, χαρτονια απο κατω, πανια, πινελα κλπ κλπ/

Αληθεια πως την καθαριζουν εκει ?
Γιατι μπορει να μην ειμαι ψειρας με την καθαριοτητα της μηχανης αλλα την αλυσιδα την καθαριζω ευλαβικα με παραφινελαιο μεχρι να γινει μεταλο τη στεγνωνω με πανια και τη γρασσαρω μετα.
Δε νομιζω να την πλακωνουν με το πιεστικο να καθαρισει....
παραφινελαιο και βουρτσάκι.

σαν καινούρια γίνεται

PortisHead
17/09/2024, 14:36
Στη Λαμπρακη πριν την Τσαλδαρη βλεπω.
Θα περασω να το δω.

pektis
17/09/2024, 15:08

Δεν θα εδινα 15 € για το πλυσιμο της μηχανης για κανενα λογο... Οχι απο θεμα οικονομιας...απλα δεν εχει νοημα οπως ειπε και ο PortisHead.
Όσο για την αλυσιδα με ενα καθαριστικό μια φορά στα χίλια χιλιόμετρα δεν ειναι και τόσο κόπος νομίζω!
Με μια φορά τον μηνα ή τον 1,5 μήνα και ένα 2ευρω είναι μια χαρα το πλύσιμο της!:)

harris_x
17/09/2024, 15:10
Όσο για την αλυσιδα με ενα καθαριστικό μια φορά στα χίλια χιλιόμετρα δεν ειναι και τόσο κόπος νομίζω!

Πας καλά;;;;
Ούτε καν :lol:

pektis
17/09/2024, 15:11
Πας καλά;;;;

grinderx
17/09/2024, 15:15
Είχα πάει στον παρακάτω, όταν ήθελα να πουλήσω την μηχανή. Είχε κάνει καταπληκτική δουλειά, καλύτερη και απο καινούργια έγινε. Ειδικά το ότι κατάφερε να βγάλει όλη την μαζεμένη λαδίλα που είχε γίνει μια μάζα επι 15 χρόνια, κάτω απο το μπροστινό γρανάζι, μου φαινόταν απίστευτο.

Έχει αρκετή δουλειά και χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού.

https://www.motopsychowash.gr/
Σ' αυτόν θέλω να πάω κάποια στιγμή (είναι πολύ κοντά μου). Διαβάζω πολύ καλά σχόλια.

Από την άλλη πλευρά, εγώ και πολλοί άλλοι προτιμούμε να μην υδρωσουμε ΚΑΙ από το πλύσιμο.

Αυτό της βόλτας είναι αρκετό :lol:
:lol: :lol: :lol:

DoctoR_k6
17/09/2024, 15:25
Πας καλά;;;;

455857

Παλια ενα 2 ωρακι εκανε τα μποτε του...πλεον ουτε καν. :lol:

harris_x
17/09/2024, 15:34
455857

Παλια ενα 2 ωρακι εκανε τα μποτε του...πλεον ουτε καν. :lol:

:lol::lol::lol:

johnstef33
17/09/2024, 17:10
Όλα καλά και άγια για εσάς των Αθηνών που έχετε πολλές επιλογές
Για εμάς από επαρχία και ιδιαίτερα Πάτρα υπάρχει κάποια επιλογή για πλύσιμο αποκλειστικά μοτό ή θα παραμείνουμε στο βενζινάδικο??

runner
18/09/2024, 00:46
Το bikeshower της Καλλιθεας πλεον το εχουν γυρίσει με ραντεβου αλλα εκοψαν τα απλα πλυσιματα των 12€ και πλεον παει πλυσιμο-σιλικονη-κερωμα στα 25€. Σαν πολλα τα βλεπω.

ΥΓ. Οσοι γραφετε αλλα μαγαζιά, καλο ειναι να αναφερετε και τιμες.

pektis
18/09/2024, 06:30
25€ για 1 πλύσιμο με κέρωμα;;; Έχουν ξεφύγει οι τιμές...

PortisHead
18/09/2024, 08:35
25€ για 1 πλύσιμο με κέρωμα;;; Έχουν ξεφύγει οι τιμές...

Θα το καταλαβουν στην πορεια.
Ξερεις ποσα τετοια "εξειδικευμενα" πλυντηρια moto εχω δει τα τελευταια 30 χρονια να ανοιγουν και ζητημα να εχουνε επιβιωσει 5 ?
Ειναι σαν τα ανωνυμα καφέ σε καθε γωνια της πόλης με μεση διαρκεια ζωης 1.5 χρόνο.

Ilias_83
18/09/2024, 09:18
Έχω πλύνει/γυαλίσει/κερώσει αυτοκίνητο πάρα πολλές φορές στη ζωή μου καθώς η περιποίησή του αποτελούσε χόμπι για εμένα. Ένα χόμπι που κρατούσε αρκετές ημέρες κάθε 3-4 μήνες και ένα τυπικό πλύσιμο μπορεί να κρατούσε ολόκληρη την ημέρα.
Έβρισκα τα 10€ που έδινες τότε για να σου πλύνουν το αυτοκίνητο πεταμένα λεφτά. Κυρίως γιατί δεν έμενα ποτέ ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν τα διάφορα πλυντήρια.
Όταν πήρα τη μηχανή, πολύ μεγαλύτερος πλέον, ο χρόνος μου ήταν ελάχιστος. Είχα βρει ένα πλυντήριο μοτοσικλετών κοντά στη δουλειά μου και την άφηνα εκεί για πλύσιμο και λάδωμα αλυσίδας πληρώνοντας 10€ και την έπαιρνα στο σχόλασμα.
Και όλα αυτά γιατί κυρίως το λάδωμα της αλυσίδας το έβρισκα δύσκολο, αφού δεν το είχα κάνει ποτέ. Πλέον πλένω μόνος μου και λαδώνω αλυσίδα κάθε 300-500χλμ. Είναι πολύ μεγαλύτερος κόπος για εμένα να κλείσω ραντεβού που θέλουν τα περισσότερα εξειδικευμένα πλυντήρια, να πάω εκεί με τη μηχανή και να περιμένω να κρυώσει, να την πλύνει για να την πάρω.

Manalishi
18/09/2024, 14:40
Racing Moto Wash, 15 ευρώ, πλύσιμο, αλυσίδα, για το κέρωμα δεν το συζήτησα...

motojojo
18/09/2024, 18:25
Moto detail garage εδω στη Μιχαλακοπούλου, 18 ευρώ πλύσιμο +5 τους λαιμούς. Πολλά ή λίγα δεν ξέρω, για μια φορά το χρόνο δεν ειναι κάτι τραγικο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό στα μάτια μου. Τέτοια δουλειά και λεπτομέρεια δεν θα έκανα μόνος μου.