View Full Version : Ερωτήσεις για ταξίδι
crockh2001
02/02/2010, 16:28
Nα σας κανω μια ερωτηση? Κατα πασα πιθανοτητα θα παω ιταλια για το moto gp. Εχω μια ολοσωμη φορμα συνισταται για ενα ταξιδι 1700χλμ? ή πρεπει να αγορασω δερματινο παντελονι (δερματινο μπουφαν εχω)?
Cpt. Haddock
02/02/2010, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Nα σας κανω μια ερωτηση? Κατα πασα πιθανοτητα θα παω ιταλια για το moto gp. Εχω μια ολοσωμη φορμα συνισταται για ενα ταξιδι 1700χλμ? ή πρεπει να αγορασω δερματινο παντελονι (δερματινο μπουφαν εχω)?
Παντελόνι και μπουφάν για να μπορείς να κινηθείς σαν ανθρωπος στα ΣΕΑ που θα πηγαίνεις για κατούρημα.
:wave2:
devil's animal
02/02/2010, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
μια χαρα ειναι η φορμα.
εγω πηγα Ιταλια και ημουν με μια διαιρουμενη, χωρις να την σπασω.
τα 1700χλμ δεν θα γινουν σερι. στο πλοιο αλλαζεις και φορας κανονικα ρουχα.
επισης στο camping ή στο ξενοδοχειο παλι αλλαζεις.
δεν ξερω κατα ποσο θα την παλεψεις να δεις τον αγωνα με την φορμα ενεκα της ζεστης.
οσο ομως καβαλας,θα εισαι μια χαρα..
:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
02/02/2010, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[...]δεν ξερω κατα ποσο θα την παλεψεις να δεις τον αγωνα με την φορμα ενεκα της ζεστης.
[...]
Κατσε ρε συ, θα παει απο το ξενοδοχείο στην πιστα με τη φόρμα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θες να γελάει όλη η κερκίδα και να τον βλέπουμε live στην τηλεόραση; :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κατσε ρε συ, θα παει απο το ξενοδοχείο στην πιστα με τη φόρμα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θες να γελάει όλη η κερκίδα και να τον βλέπουμε live στην τηλεόραση; :bigcry:
:bigcry:
road spirit
03/02/2010, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θες να γελάει όλη η κερκίδα και να τον βλέπουμε live στην τηλεόραση; :bigcry: δεν θα γελάει κανείς... πολλοί πάνε στα μοτοτζιπιά με τις φόρμες τους
:winka:
Cpt. Haddock
03/02/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν θα γελάει κανείς... πολλοί πάνε στα μοτοτζιπιά με τις φόρμες τους
:winka:
Πάσο τότεΣ :wave2: :beer: :wave2: