Σύνδεση

View Full Version : Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

Σελίδες : 1 [2] 3

BAD BOY
09/06/2005, 22:17
ΕΣΩ-HONDA-ΙKOΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ :confused: ΟΚ...ΠΙΑΝΩ ΘΕΣΗ

16518

Tigas
10/06/2005, 08:42
apo mod

Tigas
10/06/2005, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ΡΕ ΣΥ ..ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ V2 ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ...
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΟΝΤΕΒΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΗ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ...
:evil: :evil: :evil:
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ...
ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ...
:evil: :evil: :evil: :evil:

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ:lol:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ ,ΕΧΕΙ 50 ΠΟΣΤ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΕ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ :beer: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ

pissaman
10/06/2005, 08:51
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανονικά, πρέπει να βάλουν διόδια στο μπουρνάζι!
Αλήθεια, ξέρετε πόσα SS παίζουν στο μπουρνάζι με τετράγωνα λάστιχα? :wave2: :wave2: :wave2:

pissaman
10/06/2005, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ:lol:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ ,ΕΧΕΙ 50 ΠΟΣΤ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΕ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ :beer: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ
Ρε συ τίγκα, πρωί πρωί μπύρες? Ξεκινάμε από σήμερα, όταν δούμε την Κυριακή το γιατρό να έχουμε φτάσει στα ναρκωτικά???

pissaman
10/06/2005, 08:55
apo mod

Tigas
10/06/2005, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Κανονικά, πρέπει να βάλουν διόδια στο μπουρνάζι!
Αλήθεια, ξέρετε πόσα SS παίζουν στο μπουρνάζι με τετράγωνα λάστιχα? :wave2: :wave2: :wave2:

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΤΙΤΑΝΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ :smokin:

pissaman
10/06/2005, 09:02
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΤΙΤΑΝΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ :smokin:
Έλα ρε τίγκα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσάκο άλλη μία :beer: :beer:
Το παιδί θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!
Βλέπε ....:yuck: :yuck: υπερ23, 24, 22, κάπου εκεί! :)

Tigas
10/06/2005, 09:06
ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ADMINISTRATORS ΚΑΙ ΜΟD ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

pissaman
10/06/2005, 09:11

Έχει άμμουδιά στην άλλη παραλία? Δε μου αρέσουν τα βότσαλα!
:beer: :beer: :wave2:

Tigas
10/06/2005, 09:15
Έχει άμμουδιά στην άλλη παραλία? Δε μου αρέσουν τα βότσαλα!
:beer: :beer: :wave2:

:lol: :lol: :wave2:

LittleJohn
10/06/2005, 09:18
Ε βρέ SCBR1000RR, ξεχνάς οτί υπάρχουν και άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν και να προσδιορίσουν την έννοια του χαβαλέ !!! Και ξέρεις ε! Αυτό συνήθως γίνεται γιατί αυτοί είναι που είναι στην πραγματικότητα ``κολλήμενοι`` και τσακώνονται πραγματικά μεταξύ τους για το τι καβαλάει ο καθείς...

:eyepop: :eyepop:

LittleJohn
10/06/2005, 09:19

Αλήθεια εσύ σε πιά παραλία πηγαίνεις με το κουβαδάκι σου???:evil: :evil: :D :D

Tigas
10/06/2005, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Ε βρέ SCBR1000RR, ξεχνάς οτί υπάρχουν και άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν και να προσδιορίσουν την έννοια του χαβαλέ !!! Και ξέρεις ε! Αυτό συνήθως γίνεται γιατί αυτοί είναι που είναι στην πραγματικότητα ``κολλήμενοι`` και τσακώνονται πραγματικά μεταξύ τους για το τι καβαλάει ο καθείς...

:eyepop: :eyepop:

apo mod

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ

pissaman
10/06/2005, 09:31
Ρε τίγκα,
χαλάρωσε ρε!
Τσάκο άλλη μία :beer: γιατί οι πρώτες δε σε έπιασαν!
Έλα και είναι παρασκευή και δε μπορώ τέτοια πράγματα παρασκευάτικα! :smokin: :smokin:

maintenance
10/06/2005, 09:47
ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.

ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ :beer: ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΧΙ;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΤΕ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ:lol:

ΧΩΣΤΕ ΤΑ....:wave2: :beer: :beer: :beer: :wave2:

pissaman
10/06/2005, 13:44
τσάκο μία :beer: που την έχω ανοίξει (για να μην ζεσταίνετε)
και πέρνεις άλλη μετά! ;):wave2:

Tigas
10/06/2005, 13:50
τσάκο μία :beer: που την έχω ανοίξει (για να μην ζεσταίνετε)
και πέρνεις άλλη μετά! ;):wave2:

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΧΥΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΤΗ ΜΠΕΡΔΑ ΜΟΥ:beer: :wave2:

pissaman
10/06/2005, 14:19
xik, μπαααααααααααα xik:hypnotize :hypnotize

fazer1000
19/06/2005, 06:22
SAN THN BMW ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ! :cool: :beer: :bigcry: :lol: ΑΧ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! :sun: :rotflmao:

adam_tsouk
20/06/2005, 13:40
apo monos mou!

:lol: :lol:

BAD BOY
20/06/2005, 20:21
ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤ HONDA:yuck: ΦΕΥΓΟΥΝ OI ΡΟΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:lol: :lol: :rotflmao:

Tigas
21/06/2005, 09:28
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ
HONDA RULEZ ΒΡΕ:smokin:

GTZ750
21/06/2005, 09:35
ρε φιλε δεν ηταν ο κηνητηρασ απο το καρτ kawasaki honda ηταν οπως εγραφε!!!στο cbr σου κοιτα μην γραφει πουθενα kawasaki γιατι η honda βγαζει κινητηρες για καρτ και τα συναφει και η kawasaki για ΜΗΧΑΝΕΣ!!! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

Tigas
21/06/2005, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ρε φιλε δεν ηταν ο κηνητηρασ απο το καρτ kawasaki honda ηταν οπως εγραφε!!!στο cbr σου κοιτα μην γραφει πουθενα kawasaki γιατι η honda βγαζει κινητηρες για καρτ και τα συναφει και η kawasaki για ΜΗΧΑΝΕΣ!!! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:D

gtsiros
01/07/2005, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα και αυτο να δεις πως εχει ζεσταθει για τα καλα η KAWA

:eyepop: :uplate: :hypnotize

αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι δε μπορω να το πω αλλιώς....

...Λέει μέσα στο MOTO, ότι αυτό το μηχανάκι λέει για να καλύπτει προδιαγραφές θορύβου, θα έχει κλειστό fairing...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ;!;!;!;! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

free rider
09/07/2005, 01:17
παρακαλούνται οι κάτοχοι ριζοβραστιρίων να τα παραδωσουν στο μάγειρα .........

ΟΚΤΑΝΙΟ
16/07/2005, 10:12
Παντως, επειδη ο χρονος ειναι χρημα, και επειδη τα μοτερ της χοΝδα ειναι αξιοπιστα (ναι ρε, παραδεχτειτε το), πηρα και εγω ενα....

και εξηγουμαι

Πηρα ενα μοτερ απο ΣιΜπιΑρ 600 ΑρΑρ και το τοποθετησα με σινεμπλοκ πανω στο πλυντηριο. Με αλυσιδα 520 συνδεσα το γραναζι μεταδοσης με τον καδο....

Περιττο να σας πω οτι οταν το μοτερ ανεβαζει 14000σαλ, το στιψιμο των ρουχων γινεται απολαυση.

πλενω τα ρουχα μου στο μισο χρονο τωρα. Ολοι χοΝδα

:D :D :D :D :D :D :D

(στις διαμαχες ειναι το τοπικ, δε φταιω εγω κυριε δικαστα!!!!)

Xlexles
19/07/2005, 23:35
oooyyyyyyyyy 666 louka speaking...

APEUTHINOMAI SE SENA..NAI ESEEENAAA

atoime yamamotosutzoukakikawasakokalamaki..

stin mpanta oi brastires reeee

otan xalaei HONDA to kanete eidisi..

otan xalane oi tsagieres sas einai apli statistiki...

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

ronin1
20/07/2005, 00:17
αντε μιλάνε για σουζούκι, το καταλαβαίνω, μιλάνε για γιαμάχα, το καταλαβαίνω, μιλανε για καβασάκι, το τρώμε και αυτό.
Πάλι καλαά που δε μιλάει και κανένας μακαρονάς με τον τενεκέ του.....

19893

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/07/2005, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
αντε μιλάνε για σουζούκι, το καταλαβαίνω, μιλάνε για γιαμάχα, το καταλαβαίνω, μιλανε για καβασάκι, το τρώμε και αυτό.
Πάλι καλαά που δε μιλάει και κανένας μακαρονάς με τον τενεκέ του.....

Δεν μπορουν να πουν κατι....

αυτη τη στιγμη ειναι στο συνεργειο....

gmakris
20/07/2005, 13:40
Ζηλευουν τα Honda επειδη τα κανουν ολα...
ακομη και για σκοποβολη τα εχουν.....

19916

ronin1
19/08/2005, 01:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Δεν μπορουν να πουν κατι....

αυτη τη στιγμη ειναι στο συνεργειο....

:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :a54: :a54: :a54:

ironbum2
19/08/2005, 07:57
Τα HONDA στην Ελλάδα ήρθαν για να κάνουν πλούσιο το ΣΑΡΑΚΑΚΗ. όσο για τις πωλήσεις που ανακοίνωσε η HONDA (αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ.150.000.000 νομίζω) όντως σωστό είναι...HONDA & ESKIMO είναι πρώτες σε πωλήσεις πλυντηρίων ανά τον κόσμο!!!!

ΑΑΑΑ και μην το ξεχάσω.. Ο σαρακάκης ανακοίνωσε συνεργασία με την LEVER HELLAS. από εδώ και πέρα με κάθε αγορά HONDA δώρο το SKIP των 100 πρώτων πλύσεων

Τι άκουσα ρε??? για ενιχυτικό βάζετε calgonit????:lol: :lol:

Tigas
19/08/2005, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
Τα HONDA στην Ελλάδα ήρθαν για να κάνουν πλούσιο το ΣΑΡΑΚΑΚΗ. όσο για τις πωλήσεις που ανακοίνωσε η HONDA (αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ.150.000.000 νομίζω) όντως σωστό είναι...HONDA & ESKIMO είναι πρώτες σε πωλήσεις πλυντηρίων ανά τον κόσμο!!!!

ΑΑΑΑ και μην το ξεχάσω.. Ο σαρακάκης ανακοίνωσε συνεργασία με την LEVER HELLAS. από εδώ και πέρα με κάθε αγορά HONDA δώρο το SKIP των 100 πρώτων πλύσεων

Τι άκουσα ρε??? για ενιχυτικό βάζετε calgonit????:lol: :lol:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ HONDA ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ TDM ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ΣΤΗ YAMAHA ΜΕ ΕΝΑ TDM ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΑΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΦΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ YAMAHA ΣΑΝ ΤΟ R1 ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ FAZER ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΗΛ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΤ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο 1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDARA.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΄΄ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ-ΒΟΗΘΗΣΕΙ
:wave2: :lol:

ironbum2
19/08/2005, 09:00
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ HONDA ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ TDM ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ΣΤΗ YAMAHA ΜΕ ΕΝΑ TDM ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΑΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΦΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ YAMAHA ΣΑΝ ΤΟ R1 ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ FAZER ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΗΛ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΤ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο 1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDARA.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΄΄ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ-ΒΟΗΘΗΣΕΙ
:wave2: :lol:

Πολύ θα το ήθελες να μείνω..το ξέρω οτι έχεις αρχίσει τα βουντού και τα σχετικά για να μείνει το tdm αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη hondakia, μάγε, κομπογιανίτη. Όσο επισκευές σε tdm έχω δεί όλα τα μ@λακισμένα που το παίρνουν και το σκίζουν χωρίς να αλλάζουν ούτε λάδια!!!! άμα είσαι άσχετος ότι μηχανή και να πάρεις θα σου τα δώσει στο χέρι!!!! Εδώ CBR1000 βλέπεις κομμένα πλαίσια (μεμονομένες περιπτώσεις ξέρω ξέρω) και εσύ μιλάς για τους άσχετους με τα tdm...

Αλλά να στο πω κι αλλιώς...Ένα πλυντήριο το πολύ πολύ να πιάσει άλατα και να του χαλάσει κι ο κάδος. Προτιμώ να μου χαλάσει η μηχανή, γιατί μηχανή αγόρασα και όχι πλυντήριο, παρά να τρέχω για αλλαγές κάδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
19/08/2005, 09:05
Πολύ θα το ήθελες να μείνω..το ξέρω οτι έχεις αρχίσει τα βουντού και τα σχετικά για να μείνει το tdm αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη hondakia, μάγε, κομπογιανίτη. Όσο επισκευές σε tdm έχω δεί όλα τα μ@λακισμένα που το παίρνουν και το σκίζουν χωρίς να αλλάζουν ούτε λάδια!!!! άμα είσαι άσχετος ότι μηχανή και να πάρεις θα σου τα δώσει στο χέρι!!!! Εδώ CBR1000 βλέπεις κομμένα πλαίσια (μεμονομένες περιπτώσεις ξέρω ξέρω) και εσύ μιλάς για τους άσχετους με τα tdm...

Αλλά να στο πω κι αλλιώς...Ένα πλυντήριο το πολύ πολύ να πιάσει άλατα και να του χαλάσει κι ο κάδος. Προτιμώ να μου χαλάσει η μηχανή, γιατί μηχανή αγόρασα και όχι πλυντήριο, παρά να τρέχω για αλλαγές κάδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ TDM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟFF ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ :beer:

TDM ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
:beer: :beer: :D

ironbum2
19/08/2005, 09:12
ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ TDM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟFF ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ :beer:

TDM ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
:beer: :beer: :D

Όχι από μένα όμως και αυτό είναι το ζητούμενο:D όσο για το μηχανή είναι....είναι καθαρά street me πιο ψηλή και όρθια θέση οδήγησης που την κάνει πολύ πιο ξεκούραστη στο ταξίδι και μέσα στην πόλη. Είναι θεόστενη και χώνεται άνετα όπου και ένα παπί, απαιτεί ελάχιστα για συντληρηση και καύσιμο και θα κεράσει τσαί πολλά sb σε κλειστό ορεινό στροφιλίκι:D

ΟΥΦ μάθημα τέλος!!!!! την άλλη φορά με τον κηδεμόνα σου:lol: :lol:

ironbum2
19/08/2005, 09:16
Κάτοχος Honda πρόσφατα έκανε προσθετική στήθους!!!!!

Σε ερώτηση που του έγινε απάντησε: την έκανα λόγω Αντιπροσωπείας!!!!!! κόκαλο όλοι και συνεχίζει

Να μωρέ όταν μου πιάνουν τον κόλο μου αρέσει μετά να μου πιάνουν και το βυζί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Wizard13
19/08/2005, 10:02
'Εεετσι, έτσι....

"ΌΛΟΙ εναντίον της Honda" μπας και καταφέρετε κάτι... Αλλά ξέρετε τι?

Τόσα χρόνια, και όλοι ενεντίων της Honda να πάνε, τίποτα δεν καταφέρνουν...

Επειδή έτυχε να μετρήσω πρόσφατα όλα τα πρωταθλήματα, ας τα μετρήσει κάποιος να μου πει.

Και μιλάω, όλα! SS, SBK, MotoGP, GP500, GP250, MX, Motard, κλπ.

Η Honda έχει περισσότερα απ'ότι όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ!!! Και ανα κατηγορία να τα πάρετε, πάλι τους σκίζει παρόλες τις κατά καιρούς προσπάθειες με "φιλικούς" προς άλλες κατηγορίες κανονισμούς...

Μου αρέσει να σας διαβάζω πάντως έχετε πλάκα... Είναι σαν τους πολέμιους της Microsoft. Ότι και να λέτε είναι η Honda είναι νο 1 στον κόσμο και όλες οι άλλες μαζί δεν την φτάνουν :wave2:

ironbum2
19/08/2005, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
'Εεετσι, έτσι....

"ΌΛΟΙ εναντίον της Honda" μπας και καταφέρετε κάτι... Αλλά ξέρετε τι?

Τόσα χρόνια, και όλοι ενεντίων της Honda να πάνε, τίποτα δεν καταφέρνουν...

Επειδή έτυχε να μετρήσω πρόσφατα όλα τα πρωταθλήματα, ας τα μετρήσει κάποιος να μου πει.

Και μιλάω, όλα! SS, SBK, MotoGP, GP500, GP250, MX, Motard, κλπ.

Η Honda έχει περισσότερα απ'ότι όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ!!! Και ανα κατηγορία να τα πάρετε, πάλι τους σκίζει παρόλες τις κατά καιρούς προσπάθειες με "φιλικούς" προς άλλες κατηγορίες κανονισμούς...

Μου αρέσει να σας διαβάζω πάντως έχετε πλάκα... Είναι σαν τους πολέμιους της Microsoft. Ότι και να λέτε είναι η Honda είναι νο 1 στον κόσμο και όλες οι άλλες μαζί δεν την φτάνουν :wave2:

:confused: :confused: :confused: :confused: χμμμμμμμμμμμμμμμμ
με προβλημάτισες.............

λες να πάρω Honda????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρακλώ τους mod να το μεταφέρουν στα ανέκδοτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Wizard13
19/08/2005, 10:42
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
με προβλημάτισες.............

λες να πάρω Honda????

παρακλώ τους mod να το μεταφέρουν στα ανέκδοτα

Ως συνήθως χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα... :wave2:

Επειδή είναι στο "Διαμάχες" το παίρνω φυσικά στην πλάκα ;)

stefanos
19/08/2005, 10:59
http://www.honda500wgpwins.com/Intro_no.html

ironbum2
19/08/2005, 11:03
Ως συνήθως χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα... :wave2:

Επειδή είναι στο "Διαμάχες" το παίρνω φυσικά στην πλάκα ;)

Ας αφήσουμε λοπόν την πλάκα και ας μιλήσουμε με επιχειρήματα...

Ο πιο σοβαρός λόγος που δεν αγοράζω honda είναι ο Σαρακάκης.
οι λόγοι γνωστοί (τιμές ανταλακτικών, εξυπηρέτηση κλπ. τα λέτε και οι ίδιοι σε ποστ δικά σας). Το θεωρώ μαλ@κία να δίνεις τόσα χρήματα και να σου πιάνουν τον κ@λο συνέχεια.

Αλλος λόγος είναι οτι είμαι επαρχία (Πατρα) εδώ ο αντιπρόσωπος κάπως την έχει δει και δεν κάνει ανταλλαγές με άλλες μηχανές, μόνο HONDA (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια όταν άλλαξα το BMW με το TDM). Τότε είχα πάει να συζητήσω για το VFR 800.

Εχω την απαίτηση φίλε μου όταν δίνω τόσα χρήματα (αλλά στην τελική δεν έχει σημασία το ποσό) να έχω ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ, και σε αυτό η YAMAHA είναι άπιαστη!!!!! (τουλάχιστον εδώ στην επαρχία, οπου οι επιλογές είναι λίγες. Για ρώτα πόσοι με BMW,Honda klp πάνε για Service Αθήνα.)
Αν είναι όποτε θέλω να κάνω service να κάνω 500 χλμ, να χάνω μια ολόκληρη μέρα και αν πάθω καμια μικροζημια να τρέμω να πάω στο εδώ συνεργείο γιατί θ αμου πιάσει τον κ@λο επειδή δεν είμαι πελάτης, ή θα μου κάνει Μ@λακια επειδή είναι άσχετοι, ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!!

Τέλος αυτός ο μύθος οτι τα Ηonda δεν σπάνε,δεν χαλάνε
μου την δίνει στα νεύρα γιατί απλά δεν ισχύει. Ανάλογα το πως συντηρείς, φέρεσαι στην μηχανή σου θα βγάλει και τα ανάλογα προβλήματα. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. (αστοχίες υλικού)
και οι αγωνιστικοί κινητήρες (βλέπε ktm)

Θα μείνω σε αυτά γιατί το μάμισα το θέμα (διαμάχες)

stefanos
19/08/2005, 11:14
Οι διαφορές στις τιμές των ανταλακτικών πλέον είναι αστείες.

Ειδικά με τον Σαρακάκη δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν πρόβλημα στην εξηπηρέτηση και οταν πάω εγώ ας πούμε τις προάλες για ακτίνες τέλειωσα σε 15 λεπτά.

Τα Honda οχι μόνο δεν σπάνε δεν χαλάνε αλλά δεν χρειάζονται καν τη συντήρηση που λέει η εταιρεία.Ειδικά κάτι σαν το δικό μου δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Ακόμα και οι αγωνιστικοί κινητήρες της Honda είναι απίστευτα αξιόπιστοι.

Wizard13
19/08/2005, 11:19
Ο πιο σοβαρός λόγος που δεν αγοράζω honda είναι ο Σαρακάκης...

Οπότε καταλήξαμε... Honda θέλεις να πάρεις, γιατί είναι τα καλύτερα, αλλά σε εμποδίζει ο μαλάκας ο αντιπρόσωπος και η πολιτική του στην Ελλάδα...

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική αγορά είναι μόλις μία τρίχα από τα @@ της Honda... :)

ironbum2
19/08/2005, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Ειδικά με τον Σαρακάκη δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν πρόβλημα στην εξηπηρέτηση και οταν πάω εγώ ας πούμε τις προάλες για ακτίνες τέλειωσα σε 15 λεπτά.

Τα Honda οχι μόνο δεν σπάνε δεν χαλάνε αλλά δεν χρειάζονται καν τη συντήρηση που λέει η εταιρεία.Ειδικά κάτι σαν το δικό μου δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Για την εξυπηρέτηση στέφανε δεν το λέω εγώ, HONDAKIDES τα λένε.

Για την συντήρηση δεν είπα τίποτα, θεωρώ οτι ο καθένας κένει ότι πιστέυει καλύτερο

Περι αγωνιστικών κινητήρων, εννοόυσα κινητήρες που φοράνε μηχανές παραγωγής. Για αυτό έφερα σαν παράδειγμα την KTM. Λογικό είναι οτι ένας αγωνιστικός κινητήρας ο οποίος λειτουργεί πιο κοντά στις "ανοχές" του για να βγάλει πεισσότερη δύναμη, θα βγάλει και περισσότερες ζημιές. Τωρα ένα dominator που βγάζει 30% λιγότερη δύναμη από ένα ktm από τα ίδια κυβικά τι να πάθει???? και φυσικά δεν έχει και τις ίδιες απαιτήσεις σε συντήρηση.

Wizard13
19/08/2005, 11:23

Kαι για του λόγου το αληθές, μπορείτε να μπείτε στο site της Tenkate και της HRC που δίνουν κιτ για το CBR1000RR, αυξάνωντας την ιπποδύναμη στα 220+ άλογα, μειώνοντας την αξιοπιστία μόλις 10% όπως λέει και η έγγραφη εγγύηση που παίρνεις :wave2:

Tigas
19/08/2005, 11:28

ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΩΛΟΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

ironbum2
19/08/2005, 11:29
Οπότε καταλήξαμε... Honda θέλεις να πάρεις, γιατί είναι τα καλύτερα, αλλά σε εμποδίζει ο μαλάκας ο αντιπρόσωπος και η πολιτική του στην Ελλάδα...

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, η Ελληνική αγορά είναι μόλις μία τρίχα από τα @@ της Honda... :)

¨Οχι φίλε μου δεν είχα καταλήξει, έρευνα αγοράς έκανα, αλλά επειδή δεν είμαι στενόμυαλος δεν έιχα αποκλείσει την honda.

Απλά όταν βλέπεις συμπεριφορές και μαθαίνεις και από γνωστούς κάποια πράγματα τότε διαμορφώνεις άποψη και επιλέγεις.
Όπως λοιπόν έστειλα την BMW στο πυρ το εξώτερο, έστι έστειλα και την HONDA.

Και αν η HONDA δεν με υπολογίζει γιατί η Ελλάδα είναι μια τρίχα από τα @αρχίδια της, τότε γιατί να της δώσω τα ωραία μου λεφτά????της δίνω και εγώ τα @ρχίδια μου μέχρι να μάθει να με σέβεται σαν πελάτη και καταναλωτή. μέχρι τότε....

YAMAHA RULEZ

Meni0s
19/08/2005, 11:34
Aυτο με την αξιοπιστια που μας κοπανατε δεν ειναι τπτ αλλο παρα ενας μυθος .
Οποιοδηποτε μηχανημα του κανεις σωστη συντηρηση και δεν το οδηγεις συνεχεια στο οριο δεν προκειτε να σου βγαλει ζημια.Εκτος απο καποιες περιπτωσεις αστοχιας υλικου η κατασκευαστικου λαθους.Αυτο συμβαινει και με τα Ηonda οπως και με τις υπολοιπες ετερειες.

Τωρα αν εσεις 8ελετε να ζειτε με μυθους και καμποσα χρονια πισω τοτε παω πασο :beer: :beer: :wave2: :lol: :rotflmao:

Meni0s
19/08/2005, 11:37
¨Οχι φίλε μου δεν είχα καταλήξει, έρευνα αγοράς έκανα, αλλά επειδή δεν είμαι στενόμυαλος δεν έιχα αποκλείσει την honda.

Απλά όταν βλέπεις συμπεριφορές και μαθαίνεις και από γνωστούς κάποια πράγματα τότε διαμορφώνεις άποψη και επιλέγεις.

Και αν η HONDA δεν με υπολογίζει γιατί η Ελλάδα είναι μια τρίχα από τα @αρχίδια της, τότε γιατί να της δώσω τα ωραία μου λεφτά????της δίνω και εγώ τα @ρχίδια μου μέχρι να μάθει να με σέβεται σαν πελάτη και καταναλωτή. μέχρι τότε....

YAMAHA RULEZ

+1

stefanos
19/08/2005, 11:37
ironbum2

Και εγώ αυτό ενοούσα.
Για τα crf μιλάω για το xr650 ,για πιεσμένους κινητήρες με κορυφαίες ιπποδυνάμεις απίστευτες καμπύλες ροπής και ιπποδύναμης που παρόλα αυτά είναι αξιόπιστοι ακόμα και με δεδομένα καθημερινής χρήσης.

Οι Hondaκιδες που κατηγορούν τον Σαρακάκη πιθανόν δεν έχουν πατήσει εκεί αλλά περιορίζονται στα λεγόμενα των συνεργειάδων τους.
Βέβαια και εγώ έχω δεί ορισμένα ανταλακτικά να λείπουν όπως γλύστα για την αλυσίδα και κάποια τέτοια περιφερειακά αλλά βάζω και aftermarket.
Και τέλος πάντων ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες του αλλά να επιλέξω ducati ας πούμε επειδή έχει καλή εξυπηρέτηση η αντιπροσωπία (λέμε τώρα) παρατραβηγμένο το βρίσκω.

Tigas
19/08/2005, 11:39

YAMAHA RULEZ

ΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ YAMAHA ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Η YAMAHA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AFTER SALES ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΚ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ironbum2
19/08/2005, 11:41
ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΩΛΟΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

Ακριβώς ενώ Υamaha από Ολλανδία ότι ανταλλακτικό θέλεις με αεροπορική μέσα σε 3 μέρες!!!! τέσπα, πέρα από την πλάκα και τις διαμάχες είναι σοβαρό το θέμα. Εδώ λέμε για εμπάργκο σε βενζίνες, μιλάμε για κακούς μαστόρους κλπ. Αν κάνανε στην Ελλάδα ένα Εμπάργκο στην Honda να δεις πως θα άλλαζε πολιτική και ο Σαρακάκης και η HONDA. Αλλα αφού πάτε και τους σκάτε και τους κάνετε και διαφήμιση, καλά σας κάνουν. τα θέλει ο κ@λος σας:)

stefanos
19/08/2005, 11:45
Meni0s
Σωστή συντήρηση είναι αυτό που λέει το βιβλίο.
Αντε διαβασε κανα βιβλίο απο BERG η HUSKY και μετά πές μου αν είναι ίδια όλα.

ironbum2
19/08/2005, 11:47
ΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ YAMAHA ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Η YAMAHA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AFTER SALES ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΚ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Πως διαμορφώνεις άποψη??? ρωτώντας, μαθαίνοντας, διαβάζοντας, και από προσωπική πείρα....Αυτό έκανα..Εσύ δηλαδή πως διαμορφώνεις άποψη SCBR???

stefanos
19/08/2005, 11:49
Δηλαδή ρώτησες άνθρώπους που ξέρουν απο μηχανάκια και σας είπαν μην πάρεται Honda?
:bigcry:

ironbum2
19/08/2005, 11:50
Meni0s

'Έπιασες κι εσύ ρε stefane την άλλη άκρη. Εταιρείες με περιορισμένη παραγωγή και έμφαση στους αγώνες. Μάλλον την σύγκριση θα έπρεπε να την κάνεις με τα αντίστοιχα Yamaha, kawasaki,suzuki.

Wizard13
19/08/2005, 11:51
Για καθήστε ρε παιδιά με τα ανταλλακτικά...

Εγώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα?

Δλδ, το να περιμένεις 10 μέρες για να πάρεις ένα μούτρο, το θεωρείτε πολύ? H Yamaha έχει σε στοκ όλα τα μούτρα από όλα τα μηχανάκια, σε όλα τα χρώματα? Μη τρελλαθούμε κιόλας!!!

Η Ηοnda έχει πλέον εργοστάσιο στην Ιταλία και έρχονται πολύ γρήγορα όλα τα ανταλλακτικά. Και φυσικά αυτό για την ουρά στο Σαρακάκη δεν το σηζητάω καν... Χάνεις 1 ώρα... Πω πω... :eyepop: Δε θα πάρω Honda, γιατί ΑΝ μία στο τόσο, πάθει κάτι, θα πρέπει να χάσω μία ώρα από το χρόνο μου για να πάρω το ανταλλακτικό (που στο κάτω κάτω, δεν πάω εγώ να το πάρω, ας πάει το τσιράκι του μηχανικού)

Άσε που δεν πάω ποτέ στο Σαρακάκη, αλλά σε καταστήματα που έχουν στοκ και κάνουν και καλύτερες τιμές.

Οδηγώ Honda από το 1989... Για να δούμε τι μου έχει χρειαστεί...

Φίλτρα, τακάκια, ντίζες, γρανάζια, 1 μούτρο, 2 πλαϊνά, 2 καθρέφτες, 1 βάση οργάνων... Αυτά...

Τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι, έχω φάει τη μισή μου ζωή στην ουρά του Σαρακάκη και όλα μου τα λεφτά στα συνεργεία... :look:

Το περισσότερο που έχω περιμένει για ανταλλακτικό, ήταν τα πλαστικά, που έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ 10 εργάσιμες όπως μου είπαν όταν πήγα. Και βασικά περίμενα ΜΟΝΟ το μούτρο, γιατί τα άλλα υπήρχαν σε στοκ!

Διαβάζετε τα ποστ στα διάφορα forums και στα περιοδικά... Αργούν, είναι ακριβά, δεν έχουν εξυπηρέτηση, κλπ... Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι γράφουν μόνο όσοι έχουν παράπονα? Από τις εκατομύρια μοτοσυκλέτες Honda που κυκλοφορούν, υπάρχουν και εκατομύρια χαρούμενοι πελάτες.

και φυσικά το καλύτερο απ'όλα! Παρόλο τον μαλάκα αντιπρόσωπο, είναι 1η σε πωλήσεις!!! :sick: Τελικά είμαστε όλοι βλαμμένοι, ή το μειονέκτημα του κακού αντιπρόσωπου είναι μηδαμινό μπροστά σε αυτά που κερδίζεις??? :smilea:

ironbum2
19/08/2005, 11:51
Δηλαδή ρώτησες άνθρώπους που ξέρουν απο μηχανάκια και σας είπαν μην πάρεται Honda?

Μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ και ο SCBR, ρώτησα ανθρώπους που ξέρουν από μηχανάκια και μου είπαν οτι καλά χρυσά τα HONDA αλλά η αντιπροσωπεία χωλένει.

Meni0s
19/08/2005, 11:54
Meni0s

Δeν ειπα οτι ειναι ολα τα ιδια!!!
Ειπα αν κανεις την σωστη συντηρηση....και σωστη συντηρηση στο καθε μηχανακi ειναι αuτη που αναγραφεται στο Μanual.Δεν καταλαβα που διαφωνεις λοιπον

Tigas
19/08/2005, 11:54
Πως διαμορφώνεις άποψη??? ρωτώντας, μαθαίνοντας, διαβάζοντας, και από προσωπική πείρα....Αυτό έκανα..Εσύ δηλαδή πως διαμορφώνεις άποψη SCBR???

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ,ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.
ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ YAMAHA ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ+ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΛ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ

ironbum2
19/08/2005, 11:59
Διαβάζετε τα ποστ στα διάφορα forums και στα περιοδικά... Αργούν, είναι ακριβά, δεν έχουν εξυπηρέτηση, κλπ... Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι γράφουν μόνο όσοι έχουν παράπονα? Από τις εκατομύρια μοτοσυκλέτες Honda που κυκλοφορούν, υπάρχουν και εκατομύρια χαρούμενοι πελάτες.

και φυσικά το καλύτερο απ'όλα! Παρόλο τον μαλάκα αντιπρόσωπο, είναι 1η σε πωλήσεις!!! :sick: Τελικά είμαστε όλοι βλαμμένοι, ή το μειονέκτημα του κακού αντιπρόσωπου είναι μηδαμινό μπροστά σε αυτά που κερδίζεις??? :smilea:

Το περιέργο όμως είναι γράφουν μόνο για την HONDA!!!!

;όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και αν έχεις καεί με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου. Οπότε έναν κακό αντιπρόσωπο δεν θα τον ρίσκαρα ξανά με τίποτα έχοντας εμπειρία από την BMW.

adam_tsouk
19/08/2005, 11:59

ε, τώρα άμα ρώτησε εμένα.... :rolleyes:

Tigas
19/08/2005, 12:01
Μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ και ο SCBR, ρώτησα ανθρώπους που ξέρουν από μηχανάκια και μου είπαν οτι καλά χρυσά τα HONDA αλλά η αντιπροσωπεία χωλένει.

ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ HONDA ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ ΠΟΝΗΡΟΥΣ΄΄ DEALERS ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Wizard13
19/08/2005, 12:04
Το περιέργο όμως είναι γράφουν μόνο για την HONDA!!!!

;όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και αν έχεις καεί με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου. Οπότε έναν κακό αντιπρόσωπο δεν θα τον ρίσκαρα ξανά με τίποτα έχοντας εμπειρία από την BMW.

Μάλλον φοράτε παροπίδες... Δηλαδή το ποστ εδώ στο μοτό με το σπασμένο κινητήρα του Suzuki που το παιδί έβαλε δικηγόρο για να βγάλει άκρη, αφορά τη Honda???? :sick:

Και είναι απόλυτα λογικό από μια εταιρία που έχει το 45% των πωλήσεων να έχει και το 45% των προβλημάτων. Αναλογικά πάνε. Αντε να είναι 40%, άντε να είναι 50%.

Και στο κάτω κάτω, ας αφήσουμε τις αερολογίες και ας που πεί κάποιος, εδώ στο μοτό, πόσα θέματα υπάρχουν για προβλήματα ανά εταιρία!

Φυσικά κανείς δεν ξέρει... :rolleyes:

Tigas
19/08/2005, 12:05
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ HONDA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ 12000 ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ CBR , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ 1000RR ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 24000, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

stefanos
19/08/2005, 12:10
Meni0s

Διαφωνώ στην ισοπέδωση όλων.
Διαφωνω έπειδή έχω δει manual που λένε ρολεμάν στροφαλου κάθε 10 ώρες.
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω πώς κυκλοφοράνε τοσα AX ας πούμε και όχι τόσα KLR, που πήγαν τα caponord που κυκλοφοράγανε, τα runer, τα dr350 και πολλά άλλα μηχανάκια που ήταν πολύ δημοφιλή στο Ελλάδα.
Οσο για το "αντίστοιχα" των άλλων Ιαπώνων προσωπικά νομίζω οτι δεν υπάρχει αντιστοιχία, παρα μόνο στους κινητήρες αλλά και εκεί με ,εξαίρεση της yamaha ,μάλλον οι υπόλοιποι αναξιόπιστοι είναι.

ironbum2
19/08/2005, 12:18
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ HONDA ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ ΠΟΝΗΡΟΥΣ΄΄ DEALERS ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

H ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία: Το υπάρχον σύστημα έχει πρόβλημα!!!! για το μέλλον βλεπουμε....

ironbum2
19/08/2005, 12:27
Μάλλον φοράτε παροπίδες... Δηλαδή το ποστ εδώ στο μοτό με το σπασμένο κινητήρα του Suzuki που το παιδί έβαλε δικηγόρο για να βγάλει άκρη, αφορά τη Honda???? :sick:

Και είναι απόλυτα λογικό από μια εταιρία που έχει το 45% των πωλήσεων να έχει και το 45% των προβλημάτων. Αναλογικά πάνε. Αντε να είναι 40%, άντε να είναι 50%.

Και στο κάτω κάτω, ας αφήσουμε τις αερολογίες και ας που πεί κάποιος, εδώ στο μοτό, πόσα θέματα υπάρχουν για προβλήματα ανά εταιρία!

Φυσικά κανείς δεν ξέρει... :rolleyes:

αυτό το πάμε στις μεμονομένες περιπτώσεις γιατί αντίστοιχα θα πιαστώ και γω από το ποστ του SCBR και θα αρχίσω να μιλάω για κομένα πλαίσια σε HONDA κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει...

όσο για ποστ προβλημάτων όντως κανείς δεν ξέρει αλλά δεν μιλήσαμε για προβλήματα, μιλήσαμε για παράπονα από την αντιπροσωπεία και για ακριβά ανταλακτικά.

ironbum2
19/08/2005, 12:28
και για του λόγου το αληθές να τι έγραψες πριν λίγο:

Wizard13
19/08/2005, 12:39
Δεν έγραψα ότι δεν έχουν παράπονα οι άλλοι. Άλλωστε στο ποσα ποστ υπάρχουν για κάθε εταιρία, μπορείς να απαντήσεις? Δεν μπορείς... :rolleyes:

Wizard13
19/08/2005, 12:52
αυτό το πάμε στις μεμονομένες περιπτώσεις γιατί αντίστοιχα θα πιαστώ και γω από το ποστ του SCBR και θα αρχίσω να μιλάω για κομένα πλαίσια σε HONDA κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει...

όσο για ποστ προβλημάτων όντως κανείς δεν ξέρει αλλά δεν μιλήσαμε για προβλήματα, μιλήσαμε για παράπονα από την αντιπροσωπεία και για ακριβά ανταλακτικά.

Εδώ φυσικά φάσκεις και αντιφάσκεις...

Το ποστ για το Suzuki δεν έχει να κάνει με προβληματικά μηχανάκια, αλλά με την αντιπροσωπεία και την στάση της προς τον πελάτη. Δε θεωρείται μεμονωμένο, εκτός αν πιστεύεις ότι είχαν κάτι μαζί του

Wizard13
19/08/2005, 12:56
όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

Και για να σε τσιγκλίσω λίγο: Τον ξηρό πάγο τον ξέρεις? :lol:

ironbum2
19/08/2005, 13:01
Εδώ φυσικά φάσκεις και αντιφάσκεις...

Το ποστ για το Suzuki δεν έχει να κάνει με προβληματικά μηχανάκια, αλλά με την αντιπροσωπεία και την στάση της προς τον πελάτη. Δε θεωρείται μεμονωμένο, εκτός αν πιστεύεις ότι είχαν κάτι μαζί του

Για την ζημιά είπα οτι την θεωρώ σαν μεμονωμένο περιστατικό. Για την στάση της αντιπροσωπείας έχεις δίκιο. ΣΚΑΤΑ.

stefanos
19/08/2005, 13:01
Εγώ βλέπω οτι κολήσατε με τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας δυσκολέψει 2 ώρες στα 5 χρόνια και δεν ακούω τίποτα για τα προιόντα.
Εκτός αν έχετε σκοπό να πέφτεται σε κάθε στροφή, ή να αλλάζεται τον κινητήρα καθε μήνα.

Wizard13
19/08/2005, 13:05
Αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω ρε Στέφανε... Ότι έχω χάσει τη μισή μου ζωή στην ουρά του Σαρακάκη... :rolleyes:

ironbum2
19/08/2005, 13:06
Και για να σε τσιγκλίσω λίγο: Τον ξηρό πάγο τον ξέρεις? :lol:

:lol: :lol: τον ξέρω τον ξέρω...αν τον αφήσεις στο δέρμα σου πολύ ώρα θα σου κάνει εγκαύματα όπως η φωτιά:lol: :lol:

τσάκο μια μπύρα τώρα γιατί τόση ώρα "μιλάμε" και στέγνωσα
:beer:

Wizard13
19/08/2005, 13:09
Πάω για σμυρνέικα σουτζουκάκια μαζί με τη μπύρα :p :beer:

Tigas
19/08/2005, 13:13
Εγώ βλέπω οτι κολήσατε με τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας δυσκολέψει 2 ώρες στα 5 χρόνια και δεν ακούω τίποτα για τα προιόντα.
Εκτός αν έχετε σκοπό να πέφτεται σε κάθε στροφή, ή να αλλάζεται τον κινητήρα καθε μήνα.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΥΖΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η HONDARA ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ INNOVA) MEXΡΙ ΤΟ 1000RR ΟΙ HONDA ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΟΔΗΓΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ RCV 211 ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 250hp.

ironbum2
19/08/2005, 13:14

περι προιόντων κάθε εταιρεία έχει τα υπέρ και τα κατά ανάλογα το μοντέλο και την κατηγορία στεφανε. Άλλωστε εδώ είναι διαμάχες και κάνουμε χαβαλέ. εμείς το σοβαρέψαμε πολύ το θέμα και το γ@μίσαμε.

μην μου πεις πάντως οτι το XR 250 αξίζει τα λεφτά του.

Ή οτι το FMX με τον κινητήρα του dominator είναι το καλύτερο στην κατηγορία του....

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο καθένας έχει την άποψη του, και καλά κάνει, και προσπαθεί να την στηρίξει. Δεν αλλάζει εύκολα αυτή η άποψη. (καλός ή κακός δεν ξέρω) Το καλό είναι οτι όλες οι απόψεις περιστρέφονται γύρω από το ίδιο αντικείμενο: Την μοτοσυκλέτα.... Άλλωστε αν υπήρχαν μόνο Honda ή μόνο Yamaha για σκέψου ΠΟΣΟ βαρετά θα ήταν........

ironbum2
19/08/2005, 13:18
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΥΖΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η HONDARA ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ INNOVA) MEXΡΙ ΤΟ 1000RR ΟΙ HONDA ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΟΔΗΓΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ RCV 211 ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 250hp.

Για κάτσε ρε SCBR δηλαδή αν είχες ένα R1 και έκανες την χρήση που κάνεις με το CBR σε τι θα υστερούσε σε αξιοπιστία???? Πάλι αυτή η καραμέλα περι αξιοπιστίας...

ironbum2
19/08/2005, 13:19
Πάω για σμυρνέικα σουτζουκάκια μαζί με τη μπύρα :p :beer:

Άσπλαχνε Σαδιστή!!!!

Τα λένε αυτά τέτοια ώρα???? υπομονή μέχρι να σχολάσω

Tigas
19/08/2005, 13:20
Η ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΜΑΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΩ ΚΙΝΗΣΑΙ, Η ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΜΑΤΟ GSX-R K5 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΨΙΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDA

Tigas
19/08/2005, 13:29
Για κάτσε ρε SCBR δηλαδή αν είχες ένα R1 και έκανες την χρήση που κάνεις με το CBR σε τι θα υστερούσε σε αξιοπιστία???? Πάλι αυτή η καραμέλα περι αξιοπιστίας...

ΤΟ CBR ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ.

1.ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ
2.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ HIGH TECΗ ΧΙΛΙΑΡΙ
3.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΙΛΙΑΡΙ
4.ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ

ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ R1 ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ R1.

ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ YAMAHA ΟΧΙ ΓΙΑ TO R1.

ironbum2
19/08/2005, 13:41
έγραψες για το ΧΤ για το οποίο

1) εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα

2) ο κινητήρας δεν είναι YAMAHA αλλά minarelli

3) είναι τόσο νέο μοντέλο με τόσο νέο κινητήρα που κάποια μικροπροβληματα νεότητας δικαιολογούνται

δεν είπες όμως τίποτα για την τιμή του σε σχέση με το fmx που είναι ξαναζεσταμένο φαγητό δεκαετίας με απαράδεκτα αδύναμο κινητήρα, και απαράδεκτα όργανα

επίσης είπες για το TDM και σου εξήγησα οτι είναι το πάιρνουν άσχετοι, οι οποίοι δεν ξέρουν καν γιατί το πήραν,νομίζοντας οτι πήραν SB κάνοντας ένα σωρό μαλακίες και χωρίς να το προσέχουν κιόλας (συνντήρηση κλπ.) σε 5 άτομα που ξέρω εγώ και έχουν οργώσει την ευρώπη γιατί δεν έχει κάνειο τσικ???

όσο για τα άλλα δημοφιλή μοντέλα της honda μην ξεχνάς οτι ένας κινητήρας (αυτός του afrika 650, γαμω τα εργαλεία π[ερπιμπτώντος) τέρας αξιοπιστίας, μεγάλωσε στα 750 cc ή μειώθηκε στα 400 cc έχοντας απράδεκτες επιδόσεις (ο 750) και φορέθηκε σε ένα κάρο μοντέλα

ΑΦΡΙΚΑ 750
ΤΡΑΝΣΑΛΠ 650
ΣΤΙΝΤ 400
ΣΤΙΝΤ 600
ΝΤΟΥΝΤΕΒΙΛ (άυτή η μαλακία) 650
ΤΡΑΝΣΑΛΠ 400
....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ (ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟ)

ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΚ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Tigas
19/08/2005, 14:02
έγραψες για το ΧΤ για το οποίο
1) εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα
2) ο κινητήρας δεν είναι YAMAHA αλλά minarelli
3) είναι τόσο νέο μοντέλο με τόσο νέο κινητήρα που κάποια μικροπροβληματα νεότητας δικαιολογούνται
δεν είπες όμως τίποτα για την τιμή του σε σχέση με το fmx που είναι ξαναζεσταμένο φαγητό δεκαετίας με απαράδεκτα αδύναμο κινητήρα, και απαράδεκτα όργανα
επίσης είπες για το TDM και σου εξήγησα οτι είναι το πάιρνουν άσχετοι, οι οποίοι δεν ξέρουν καν γιατί το πήραν,νομίζοντας οτι πήραν SB κάνοντας ένα σωρό μαλακίες και χωρίς να το προσέχουν κιόλας (συνντήρηση κλπ.) σε 5 άτομα που ξέρω εγώ και έχουν οργώσει την ευρώπη γιατί δεν έχει κάνειο τσικ???
όσο για τα άλλα δημοφιλή μοντέλα της honda μην ξεχνάς οτι ένας κινητήρας (αυτός του afrika 650, γαμω τα εργαλεία π[ερπιμπτώντος) τέρας αξιοπιστίας, μεγάλωσε στα 750 cc ή μειώθηκε στα 400 cc έχοντας απράδεκτες επιδόσεις (ο 750) και φορέθηκε σε ένα κάρο μοντέλα
ΑΦΡΙΚΑ 750
ΤΡΑΝΣΑΛΠ 650
ΣΤΙΝΤ 400
ΣΤΙΝΤ 600
ΝΤΟΥΝΤΕΒΙΛ (άυτή η μαλακία) 650
ΤΡΑΝΣΑΛΠ 400
....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ (ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟ)

ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΚ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

1.ΤΟ ΧΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
2.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ YAMAHA.
3.ΤΟ FMX EINAI FUN MOTO ΚΑΙ ΟΧΙ SM ΟΠΩΣ ΤΟ XT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ SM.
Η ΗΟΝDA ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ SM Η ΙΤΑΛΙΚΗ DALLARA ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΜΑΤΟ XT ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΜ.:wave2:
4.ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ON-OFF ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ TRANSALP 650.
ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ V-STROM EINAI ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ TO HONDA ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΑ ΗΤΑΝ ,ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ V-STROM ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
ΤO V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,’’ ΜΕ ΤΟ TRANSALP ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ ΤΟ SUZUKI ΘΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΑΣΗΣΤΟΛΑ’’.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

ironbum2
19/08/2005, 14:02
Επίσης σε συνέχεια αυτού που είπες "ουτε κιαυτό δεν ξέρει τι είναι"
για το tdm, να συμπληρώσω σε αυτά που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, οτι τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους. Και μιλάω για τα συγκριτικά με On-off τύπου VARADERO,BMW 1200GS κτλ. Αυτοί καλά κάνουν και το συγκρίνουν για να γεμίσουν σελίδες, αν ο άλλος είναι άσχετος και νομίζει οτι το tdm είναι on-off κακό του κεφαλιού του. Μόνο ένα συγκριτικό ήταν σωστό. Αυτό με το Multistrada. Και εκεί φάνηκε ολοκάθαρα η ανωτερότητα της Yamaha (πλην σπορ συμπεριφοράς). Αν υπολογίσεις και τα κοντά 3000 ευρώ λιγότερα που κάνει το tdm και με αυτά του βλετιώσεις αναρτήσεις, εξατμίσεις, φίλτρο και ένα power commander (και παίρνεις και ρέστα) τότε τα ξαναλέμε.

΄Κοίτα μόνο μην βγάλει η HONDA κανα αντίστοιχο μοντέλο για να το χτυπήσει και τότε να σε δω....

Tigas
19/08/2005, 14:05
Επίσης σε συνέχεια αυτού που είπες "ουτε κιαυτό δεν ξέρει τι είναι"
για το tdm, να συμπληρώσω σε αυτά που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, οτι τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους. Και μιλάω για τα συγκριτικά με On-off τύπου VARADERO,BMW 1200GS κτλ. Αυτοί καλά κάνουν και το συγκρίνουν για να γεμίσουν σελίδες, αν ο άλλος είναι άσχετος και νομίζει οτι το tdm είναι on-off κακό του κεφαλιού του. Μόνο ένα συγκριτικό ήταν σωστό. Αυτό με το Multistrada. Και εκεί φάνηκε ολοκάθαρα η ανωτερότητα της Yamaha (πλην σπορ συμπεριφοράς). Αν υπολογίσεις και τα κοντά 3000 ευρώ λιγότερα που κάνει το tdm και με αυτά του βλετιώσεις αναρτήσεις, εξατμίσεις, φίλτρο και ένα power commander (και παίρνεις και ρέστα) τότε τα ξαναλέμε.

΄Κοίτα μόνο μην βγάλει η HONDA κανα αντίστοιχο μοντέλο για να το χτυπήσει και τότε να σε δω....

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ CBF600:wave2:

ironbum2
19/08/2005, 14:13
1.ΤΟ ΧΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
2.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ YAMAHA.
3.ΤΟ FMX EINAI FUN MOTO ΚΑΙ ΟΧΙ SM ΟΠΩΣ ΤΟ XT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ SM.
Η ΗΟΝDA ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ SM Η ΙΤΑΛΙΚΗ DALLARA ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΜΑΤΟ XT ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΜ.:wave2:
4.ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ON-OFF ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ TRANSALP 650.
ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ V-STROM EINAI ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ TO HONDA ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΑ ΗΤΑΝ ,ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ V-STROM ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
ΤO V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,’’ ΜΕ ΤΟ TRANSALP ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ ΤΟ SUZUKI ΘΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΑΣΗΣΤΟΛΑ’’.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

Να είμαστε σοβαροί και να συγκρίνουμε όμοια πράγματα
το V-strom είναι 90% on & 10% off
το transalp είναι 70% on & 30% off

το V-strom φοράει (νομίζω) 19" τροχό μπροστά
το Transalp φοράει 21" τροχό μπροστά

Λογικό το V-strom με τον κινητήρα που έχει να γ@μαει στην άσφαλτο, εκεί δηλαδή που πάει και το 95% αυτόν που έχουνε transalp

Αντίθετα το transalp λογικό είναι να είναι καλύτερο στο χώμα.

σχετικά με όλα τα προηγούμενα: Για την Yamaha δεν σε ενδιαφέρει από που είναι ο κινητήρας ενώ για την Honda τις βελτιώσεις τις κάνει η dallara:smokin: (δύο μέτρα και 2 σταθμά)

1 έτους μηχανάκι δεν είναι καινούργιο???? μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά αυτά τα σβησίματα??? γιατί αλλιώς νομίζω οτι θα γινόταν ανάκληση ή θα είχε βοήξει λίγο ο τόπος.

το xt ναι συνεχίζει να τον πίνει από τα ktm αλλά μόνο από αυτά πλέον...πιο αντίστοιχο μονοκύλιδρο είπες οτι έχει η Honda στην κατηγορία:lol:

ironbum2
19/08/2005, 14:14
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ CBF600:wave2:

πάλι ανόμοια πράγματα....δικύλινδρο με τετρακύλινδρο????:nono: :nono:

Tigas
19/08/2005, 14:36
Να είμαστε σοβαροί και να συγκρίνουμε όμοια πράγματα
το V-strom είναι 90% on & 10% off
το transalp είναι 70% on & 30% off

το V-strom φοράει (νομίζω) 19" τροχό μπροστά
το Transalp φοράει 21" τροχό μπροστά

Λογικό το V-strom με τον κινητήρα που έχει να γ@μαει στην άσφαλτο, εκεί δηλαδή που πάει και το 95% αυτόν που έχουνε transalp

Αντίθετα το transalp λογικό είναι να είναι καλύτερο στο χώμα.

σχετικά με όλα τα προηγούμενα: Για την Yamaha δεν σε ενδιαφέρει από που είναι ο κινητήρας ενώ για την Honda τις βελτιώσεις τις κάνει η dallara:smokin: (δύο μέτρα και 2 σταθμά)

1 έτους μηχανάκι δεν είναι καινούργιο???? μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά αυτά τα σβησίματα??? γιατί αλλιώς νομίζω οτι θα γινόταν ανάκληση ή θα είχε βοήξει λίγο ο τόπος.

το xt ναι συνεχίζει να τον πίνει από τα ktm αλλά μόνο από αυτά πλέον...πιο αντίστοιχο μονοκύλιδρο είπες οτι έχει η Honda στην κατηγορία:lol:

ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΝ -OFF ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ TRANSALP ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.
Η DALLARA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΟ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ YAMAΗΑΚΙΔΕΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η HONDA ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩΗ HONDA ΔΕΝ ΕΧΕΙ SM ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η YAMAHA ΚΑΙ Η ΚΤΜ .

Lazio
19/08/2005, 15:03
ΠΑΡΤΑΛΟΧΟΝΤΑ FOREVERRRRRR:a25: :a25: :a54: :a54:

:a015: :a015: :a016: XONTAAAAaaa

stefanos
19/08/2005, 15:17
Το FMX δεν κατάλαβα τι μειωνεκτήματα έχει επειδή φοράει τον παλιό 650.
Μια χαρά είναι για τα λεφτά του.
Αν νομίζεται οτι μπορείται να πάτε γρηγορότερα πάρτε το XR650.
Χρειαζόταν δηλαδή ένα νέο κινητήρα για να γίνει τι?
Το μηχανάκι όπως και το νεο ΧΤ είναι ένα φτηνό τίμιο μηχανάκι απλής και αργής βόλτας-μόστρας.Η YAMAHA έβαλε άλλο μοτέρ νέο ,που το πληρώνεται επιπλέον,αλλά δεν κατάλαβα τι θα σας χάλαγε το παλιό.
Μπας και το υπόλοιπο XT τα πάει αυτά τα άλογα?
Απο τα 2 το FMX υπερτερεί ακριβώς επειδή έχει το παλιό μοτέρ ώστε να μείνει σε αυτά τα λεφτά.
Γενικά το καλό με την Honda είναι και αυτό.
Βγάζει ισοροπημένα μηχανάκια.
Σε όλα.
Οι αναρτήσεις είναι ανάλογες του μοτέρ, τα φρένα το ίδιο.
Κορυφή μηχανάκι κορυφή όλα?
Μετριο μηχανάκι μέτριά όλα.
Μηχανάκι της πλάκας?όλα της πλάκας.
Το FMX είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ισοροπίας.

AFTER
19/08/2005, 15:28
Μηχανάκι της πλάκας?όλα της πλάκας.

Μαλλον αυτης της ισσοροπιας ειναι...:a5:

stefanos
19/08/2005, 19:04
Σωστά αυτό είπα αλλά δεν είναι χειρότερο απο το νέο XT ή τον νέο πήγασο SM, μάλλον είναι συνολικά καλύτερο.

AFTER
19/08/2005, 19:15
Συνολικα καλυτερο σε τι?

Στην εμφανιση?
Στα γκαζια?
Στο τραβηγμα?
Στα φρενα?
Στο πλαισιο?
Στην ανεση?
Στην προστασια απο τον αερα?
Στον συνεπιβατη?

Δεν θελω να ειμαι κατηγορηματικος,ομως το μηχανακι ειναι μια αποτυχια :a06:

Dexter
21/08/2005, 00:25
Πάντως σχετικα με το θεμα R1/CBR1000 πιστεύω οτι πραγματικα η διαφορα στην αξιοπιστια ειναι μικρη αλλα υπαρκτη.Καντε μια βολτα απο το R1 forum το οποίο τριγυρναγα για καποιο καιρο (σαν το προβατο μεσα στην σπηλια των λυκων ενιωθα ) και θα δειτε πρωτο πρωτο ενα sticky με τιτλο:
"Danger-2004R1 cutouts/fixed"
απο οτι καταλαβα ηταν ένα προβλημα που ειχε απασχολησει καμποσο κοσμο και ειχε προκαλεσι και μερικους θανατους αν θυμαμαι καλα...
:a13:

gmakris
21/08/2005, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
Πάντως σχετικα με το θεμα R1/CBR1000 πιστεύω οτι πραγματικα η διαφορα στην αξιοπιστια ειναι μικρη αλλα υπαρκτη.Καντε μια βολτα απο το R1 forum το οποίο τριγυρναγα για καποιο καιρο (σαν το προβατο μεσα στην σπηλια των λυκων ενιωθα ) και θα δειτε πρωτο πρωτο ενα sticky με τιτλο:
"Danger-2004R1 cutouts/fixed"

:a12:
Στη Ελλαδα κυκλοφορουν 100-αδες R1 '04-'05 (εγω προσωπικα γνωριζω αρκετα) και δεν εχει ακουστει το παραμικρο... :a09: