PDA

View Full Version : Χωμάτινε...

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6

Yianni
08/02/2010, 22:03
Καλά τι νόμιζες? Οτι πέρα από την σημερινή ημέρα θα πάψουν να σου γράφουνε? Φιλαράκο δεν έχεις ακούσει ακόμα ούτε τους μισούς. Ξέρεις φίλε... κάθε ένας που γράφει γιά τον Μάνο, έχει ίσως και κάποιον άλλο Μάνο στο μυαλό του. Φίλους που έφυγαν πρόωρα, αγαπημένα πρόσωπα που δεν προλάβαμε να αποχαιρετήσουμε. Σε σένα έλαχε ο κλήρος να τους βρείς έναν προς ένα... Να τους πεις πως είμαστε καλά τους αγαπάμε ακόμα, και τους σκεφτόμαστε.
Εκει που πας ζήτα τον Σπυράκο, Πίπη γιά τους φίλους... Μιά ακόμα χρυσή ψυχή, ένα ακόμα μεγάλο χαμόγελο.
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι Αυτός εκεί πάνω που ρυθμίζει τις ψυχές, διαλέγει πάντα τις πιό φωτεινές, τις πιό χαρούμενες, να τις έχει πλάϊ Του. Ισως πιστεύει ότι το Φως Τους θα φωτίζει μυστικά και τις δικές μας ψυχές. Μας βοηθάει να βρίσκουμε τον δρόμο στα σκοτεινά μονοπάτια και δεν έχει άδικο τελικά....
Είναι κι αυτή η βροχή που άρχισε να πέφτει ολοένα και πιό δυνατή μετά τον αποχαιρετισμό, ίσως γιά να ελαφρύνει το χώμα που σε σκεπάζει.
Δεν ξέρω τελικά τι υπάρχει εκεί που πας, ίσως τίποτα, ίσως... όλα αυτά να είναι ένα ασχημο παιχνίδι στο μυαλό αυτών που μένουν πίσω. Ομως όσο θα είμαστε εδώ, θα θυμόμαστε, θα γελάμε και κάπου κάπου θα μνημονευουμε το όνομά σου, εσύ θα ζεις πάντα ανάμεσά μας

Καλό δρόμο φιλαράκι, καλό δρόμο...

Tropeas
08/02/2010, 22:03
Σήμερα έννοιωσα ένα κομμάτι μου να χάνεται... να φεύγει...
αισθανόμουν ότι κάτι δικό μου, δικό μας, με άφησε...
έμεινα πιο λίγος, πιο άδειος... κάτι μου έλειπε ... πραγματικά...
στις τριγύρω ψυχές έβλεπα το ίδιο... μικρό κομμάτι απο τον καθένα ο Μάνος πήρε...
μικρό αλλά τόσο μεγάλο που άγγιξε τους πάντες, δεν ξέχασε κανέναν ...
ένωσε τους πάντες...
το αισθανθήκαν όλοι...
όλοι που η ψυχή τους χαμογελά σαν του Μάνου...
όλοι που η καρδιά τους χτυπάει δυνατά για το τώρα!
καλό ταξίδι... ερχόμαστε!

gcrook
08/02/2010, 22:13
Μανο....
Κοφ'τις μαλακιες.Σου χρωσταω ακομα μια Καλοπουλα.:beer:

Operater
08/02/2010, 22:15
Η τελευταία σου χωμάτινη διαδρομή... αν και εκεί πάνω θαχεις καλύτερες
βόλτες...ειμαι σίγουρος ότι θα τους τρελάνεις!

Γειά σου ρε Μάνο.. Θαρθούμε να μας πεις ιστορίες... Να μας κεράσεις ένα τσιπουράκι...

Και σήμερα, μάς είπες μια ιστορία όμως...
Να αγαπάμε τη κάθε στιγμή, να χαμογελάμε πάντα, να ζούμε την κάθε στιγμή...
Να αγαπάμε τον/την δίπλα μας, ό,τι χρώμα, φύλο, κάλλο στον εγκέφαλο έχει...
Γιατί αυτός ήσουν.. Μια μεγάλη αγκαλιά! Ενας μεγάλος άντρας!

Σ' ευχαριστώ.. για όλα! Καλό ταξίδι φίλε μου καλέ!
Καλή αντάμωση...!
:wave2:

cosgili
08/02/2010, 22:15
Το Μανο δεν τον ηξερα...τον εμαθα ομως. Και τον αγαπησα γιαυτο που ηταν και γιαυτα που προσφερε σε ολους οσους ηταν κοντα του. Δεν τον ηξερα αλλα δακρυσα και το σφιξιμο στην καρδια μου ειναι τεραστιο. Μπορει να μη σε γνωρισα ποτε αλλα ξερω πως απο δω και περα θα μου κανεις παρεα...σε καθε μου βολτα, σε καθε ταξιδι. Αδερφε μου καλο σου ταξιδι και να μας προσεχεις. Οι μοτοσυκλετιστες ειμαστε αγγελοι που ξεκλεψαν λιγο χρονο και κατεβηκαν στη γη.... Ισως γιαυτο και πολλοι απο μας επεστρεψαν εκει που ειναι η θεση τους. Χαμογελα αδερφε το χρειαζομαστε ολοι μας. Καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντα... σου χρωσταω μια μεγαλη αγκαλια και ενα ευχαριστω για ολα οσα με εκανες να συνειδητοποιησω. Τι και αν δεν ησουν δικος μου ανθρωπος εχεις γινει...η μαλλον παντα ησουν απλα δεν το ηξερα!!!

sotpag
08/02/2010, 22:29
και παλι καλο ταξιδι (http://www.youtube.com/watch?v=LOQC05PElvQ&feature=related)

blackbusa
08/02/2010, 22:46
Μανο..τιμη μου που σε γνωρισα...και αναμεσα στις εντουραδες σου πιες και κανα τσιπουρακι με τον πατερα μου...σιγουρα θα σε συμπαθησει...δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε συμπαθησει...εδω σε γουσταρε τοσο πολυ ο θεος και σε πηρε τοσο γρηγορα απο κοντα μας...απο τοσους και τοσους διαλεξε εσενα...κατι θα ξερει αυτος...οχι οτι πιστευω...αλλα τιποτα δεν γινετε στην τυχη...για καποιον λογο εγιναν ολα αυτα...παντα υπαρχει καποιος λογος...καποια στιγμη ο καθενας θα καταλαβει τον λογο του...

υ.γ. και με τον Θωμα ηρεμα το τσιπουρο εεεεε...δεν το αντεχει και πολυ...αλλα θα σου πει ιστοριες που θα με κανουν ρομπα...αλλα εχουν γελιο...α ρε μπαγασα...α ρε Μανο...

Pardalotzatziki
08/02/2010, 23:44
:sad: καλο ταξιδι...

granazi
08/02/2010, 23:58
ψιτ......... μανο φιλαρακι μη μασας που γραφουμε εμεις εδω τα δικα μας..........μονταρισε το AFRICA εσυ εκει πανω και οργωσε οτι υπαρχει.........συνεφα βουνα ποταμια περνα με σουζα τον αχεροντα γεμισε χωμα και σκονη το τοπο.........δωσε καμια βολτα στον αδερφο μου θα του εχει λειψει η μηχανη και στον μπαρμπα λια τον πατερα μου κερασε τον μια ρακι...............το πρωτο παντα κερασμενο δεν ελεγες παντα?
σημερα δεν εφυγες μανο, εγινες πολλα μικρα κοματια και ολοι οσοι ημασταν εκει κρατησαμε απο ενα μεσα μας για παντα...........σαν να γιναμε ολοι λιγο καλυτεροι και σοφοτεροι εβλεπες στα βλεμματα στα προσωπα..........
κριμα που σε γνωρισα τοσο λιγο αλλα εμαθα πολλα και σιγουρα ολοι οσοι σε ηξεραν νοιωθουν το ιδιο.......
μη σε κουραζω αλλο...........καλες βολτες χαμογελαστε λεβεντη ..................

latris mixanis
09/02/2010, 00:10
...................

188173

blackrose
09/02/2010, 00:55
Ησουνα παντα προσχαρος,γεματος καλοσυνη,το γελιο δεν σου ελειψε ποτε απο τα χειλη,μα ξαφνικα ενα πρωι εσβησες σαν κερακι και οι καρδιες μας ραισαν,ποτιστηκαν φαρμακι.
Και κλαψαμε ολοι φιλε μου τον αδικο χαμο σου και ακομα δεν πιστευουμε το τελος το δικο σου.
και εγω απο το σπιτι σου τα βραδια σαν περνω,νομιζω στο μπαλκονι σου πως θα σε ξαναδω,με το γλυκο χαμογελο την πορτα να μου ανοιγεις!μα ολα μειναν ονειρα και η πορτα κλειδωμενη και τα παραθυρα κλειστα και η γειτονια θλιμενη.
Για εμας ομως δεν πεθανες θα ζεις μες την καρδια μας,θα εισαι μες την σκεψη μας και μες τα ονειρα μας.
Να ξερεις ομως παντοτε πως ολοι οι δικοι σου αδελφια,φιλοι,και γνωστοι,θα εχουμε στη σκεψη μας τη μνημη τη δικη σου και ησυχα ας αναπαυεται η ομορφη ψυχη σου!

Υ.Γπριν 22 χρονια το ειχα γραψει για ενα αδελφικο μου φιλο τον φωτη,τωρα ενιωσα την αναγκη να το αφιερωσω και στην μνημη του ΜΑΝΟΥ!
καλη ανταμωση και μεχρι να σας βρω να μου προσεχετε την μανα μου!

http://www.youtube.com/watch?v=D1_mgydMYm0&feature

catmaster
09/02/2010, 00:58
Άγγελε εσύ περαματάρη , ανέβηκε στη βάρκα σου ο καλυτερός μας.
Μη ζηλέψεις άγγελε , που χει από σένα πιο λαμπρή θωριά.
Και μην σαστίσεις , μια μηχανή και μια πυξίδα σαν ζητήσει.
Τα θέλει , και ας έχει πια δικά του φτερά.

Ακλούθα τον , σε μονοπάτια αγέρωχα θα σε πάει.
Γιατί είναι ο Μάνος ο Χωμάτινος ο Ιχνηλάτης .

Καλή Αντάμωση Ψυχάρα βαθιά …

giannis113
09/02/2010, 01:41
αντιο...

DimChios
09/02/2010, 08:13
ποσο λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω!

οπως ειπε και ο Γιωργος ομως, αρκετοι που δεν ηρθαμε ημασταν εκει με καποιο τροπο....

Μανο αγορι μου, τα εχουν πει οι φιλοι μας ολα παραπανω...και θα γραφτουν και άλλα τοσα...

εγω ποτε δεν ημουν καλος στα λογια και τις πραξεις, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θα ηθελα

τ αφηνω εδω λοιπον

ευχομαι να εισαι καλυτερα απο εδω που σε γνωρισαμε και σε αγαπησαμε!

Καλούς δρόμους....

glargkatzis
09/02/2010, 08:32
:( :( :(

zephyr1
09/02/2010, 09:25
Λιγες ανταλλαγες λεξεων,τεραστιο το νοημα απο εναν ανθρωπο που ξερει να γευεται την ζωη.

Στο περσυνο παρτυ με πηρες απο νωρις ,διατεθημενος να με βοηθησεις σ'οτι μπορεις, ησουν απο νωρις εκει κανοντας οτι περνουσε απο το χερι σου.

Ενα πμ. μετα αλληλοβοηθειας , και μετα ηρθε η πιτα.Σ'αγκαλιασα σε φιλησα και μου πες να το κανουμε φετος διημερο το παρτυ, σου ειπα δυσκολο και εσυ μου ειπες ευκολο.

Μανο ζω πλεον σε τροχοσπιτο,ενθουσιαστηκες και μου ελεγες ποσο σου αρεσε η ιδεα.Σε καλεσα να ρθεις να φαμε και να πιουμε,και δεχτηκες να τα πουμε.

Την εκανες πολυ αποτομα,οσο αποτομα φευγουν οι καλες ψυχες για εναν καλυτερο μερος με αγαπη,φως, και ελευθερια, ησουν πολυς για μας εδω κατω.

Ξερω οτι εισαι καλα γιατι παντα επελεγες να εισαι καλα,ο χρονος σου εδω τελειωσε.

Κοιταω τον ουρανο και σου χαμογελω ,οπως μου εδειξες να χαμογελω.

Δεν φοβαμαι ξερω οτι θα τα ξαναπουμε, ησουν φτιαγμενος για να θαυμαζεις και να ατενιζεις το ολο,ετσι θα σε θυμαμαι και ετσι θα σε ξαναδω.
Φιλουμπες Μανο.:sun:

188182

jarv
09/02/2010, 12:32
Μάνο σου ζητώ συγγνώμη που δεν ήρθα, το δίλλημα μεγάλο, 3 η ώρα στο Φάληρο ή 4 στο Λαύριο, Μάνο μου συγγνώμη αλλά έπρεπε να αποχαιρετίσω χθες τον άλλο φίλο τον Νίκο και ήταν δύσκολο γιατί είμαστε κολλητοί, σου υπόσχομαι πως θα έρθω να σε αποχαιρετίσω και σένα σύντομα μόλις αρχίσω να περπατάω χωρίς τις πατερίτσες. Να σταθώ όρθια και να σου πω καλό ταξίδι Μάνο μου και χαιρετίσματα σε όλους εκεί πανω.
Ιωάννα

Don John
09/02/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Ήμουν εκεί... Ήθελα να σε συνοδεύσω στη στερνή σου επίγεια βόλτα. Ήταν όλοι εκεί. Πρόσωπα γνωστά, οικεία, βουβά, σκυθρωπά και ναι... αυτό που σου είπε ο φίλος σου ο TROOPER είναι αλήθεια. Έπρεπε να δεις με πόση αγάπη και στοργή αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον. Πόσο τρυφερές ήταν οι ματιές, πόση αγάπη... σκόρπισες γύρω σου. Πόσα "πρόσεχε ρε" ακούστηκαν από φίλους σε φίλους.
Και ξέρεις κάτι ρε Μάνο; Κάτι άλλαξε μέσα μου.
Μια ζωή τρέχω σαν μαλάκας να προλάβω αυτό που μου έχουν μάθει ότι είναι ζωή, καταξίωση, ευπρέπεια και τόσες άλλες παπαριές... Δουλειές, υποχρεώσεις, γκελ στο πάτο του βαρελιού και πάλι από την αρχή. Σκατά!!!
Δεν ξέρω αν θέλω πια τα... "μεγάλα" και τα "σωστά", δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω για όσα "καλά" κατέκτησα... τοις εκείνων ρήμασιν πειθόμενος, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω για όσα γούσταρα και δεν πάλεψα... δεν ξέρω αν γουστάρω άλλο το τερατάκι των 1300 κυβικών... ΞΕΡΩ όμως ότι γουστάρω ένα μηχανάκι να κάνω ταξίδια, να μπω σε δάση, να ακολουθώ ορεινά στροφιλίκια και να είμαι χαρούμενος.
Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω (και το έκανα μόλις γύρισα σπίτι), είναι να συμβουλεύσω το γιο μου να μην κάνει φτηνούς συμβιβασμούς και να κατακτήσει την ευτυχία του, να είναι πάντα γελαστός, όπως εσύ.
Φιλαράκι... σε ευχαριστούμε που σήμερα γίναμε πιο ανθρώπινοι, σε ευχαριστώ για το μάθημα ζωής, που μακάρι να μην είχα πάρει ποτέ.

Καλό σου ταξίδι

τα ειπες ΟΛΑ!! :(

argy_kap
09/02/2010, 14:04
Καλό ταξίδι Μάνο....:(

BELZEBOYLIS
09/02/2010, 18:35
Μου ράγισε η καρδιά στον τελευταίο ασπασμό ...τότε ίσως κατάλαβα ότι δεν θα σε ξαναδώ....Είμαι τυχερός όμως που σε γνώρισα και υπερήφανος που με θεώρησες φίλο σου !!! Μάνο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !!!!

Vstrommer71
09/02/2010, 19:30
Miss you brother...
Tα λεμε στο μνημοσυνο...:sad:

Vradypous
09/02/2010, 21:04
Καλησπερα παιδια ειμαι μελος του Hellas Transalp Club και φιλος του Μανου

να του ευχηθω καλες βολτες εκει πανω και ας μας σκορπισε.

ΧΩΡΙΣ την εγκριση καποιον απο σας δανειστικα μερικες φωτογραφιες και εφτιαξα ενα μικρο βιντεακι για τον φιλο μας ελπιζω να μην δημιουργω προβλημα .Αν ομως οι ιδιοκτητες των φωτογραφιων αυτων θεωρουν πως θα πρεπει να τις αφαιρεσω παρακαλω να με ενημερωσετε αμεσα.

Βαιος (ΗΤC)

http://www.youtube.com/watch?v=n_hDmkAIDCM

man iii
10/02/2010, 08:43
συνονόματε δεν σε ήξερα ....... αλλά κατάλαβα περί τίνος πρόκειται ....
ήσουν η ζωή η ίδια ....
θέλω να σου μοιάσω φίλε ....

καλό ταξίδι !!!:sad

spyro
10/02/2010, 11:24
Συγνώμη Μάνο ...

Καλό σου ταξίδι ...

Ήσουν η προσωποποίηση της ανθρωπιάς, της καλοσύνης, της ευγένειας και του χαμόγελου ... πριν ενα χρόνο μου μίλησες για πρώτη φορά μονο και μονο γιατι με είχες δει κάπου απο μακρία... σε μια φωτογραφία ... κανείς άλλος .... Εγώ ποτέ.... ήσουν πράγματι υπεράνω...
κρίμα ....

η ζωή μας όλη ένα refresh στην σελίδα.... ντροπη

Συγνώμη και πάλι ...

LINA
10/02/2010, 12:36
Αποψε ενα παλικαρι χαθηκε μες τη παγωνια ,
εγινε ο δρομος μαξιλαρι και του χαιδευει τα μαλλια ,
αποψε ενα παλικαρι δε θα γυρισει σπιτι του ,
εγινε η νυχτα ενα σεντονι και τυλιξε τη λυπη του ....

το γκαζι τερμα κολλημενο κοντρα στο ρευμα των καιρων
και ενα φεγγαρι λυπημενο στην ασφαλτο των στεναγμων
και λιγα μετρα παραπερα μια διαλυμενη μηχανη ,
καθως ξημερωνε η μερα αγγελοι εκλαιγαν στη γη

αντιο....

Sardasagam
10/02/2010, 13:28
Καλό τάξιδι φίλε..:(

Να σαι καλά εκεί πάνω.

ego_o_idios
10/02/2010, 14:19
imaste oloi krikoi mias megalis alisidas
aloi kaloi krikoi dpou voulevoun sosta
aloi f8armenoi
aloi skouriasmenoi pou kanoun fasaria
ke oloi i kriki exoun dinatotites na kaliterepsoun
ke ropi sto na f8aroun
ine ena pexnidi 8etikou ke arnitikou
ke oloi afti i diergasia ine logiki ke dektiki

sti periptosi omos pou enas krikos spai
panta ginete me ena megalo 8orivo ke panta menoume sokarismenoi
ke arnoumaste na pistepsoume to gegonos ke matea prospa8oume na to diaxiristoume

mexri teleftea stigmi elpizoume imaste eki apo epano mexri tin teleftea apokardiotiki ftiaria
ke perimenoume kati na gini na alaksi afto to telmatiko gegonos na paroume ton kriko mas piso ke na ginoume pali afti i alisida pou imastan panta

ala......

tora 8a prepi na desoume opos opos aftin tin alisida ke na sinexisoume
to xrostame se aftous pou figan
itan to oniro tous na ine krikoi se aftin tin alisida ke den prepi na tous gkremizoume ta onira pote

ta onira ine aila opos ke o kosmos pou pane oi filoi mas
ke ine pio pi8anon na ta zoune kalitera apo emas apo eki pou ine

elate lipon na valoume se kinisi aftin tin alisida
ke
(tipota ise)
otan den se 8imate kanis

stin periptosi tou filou mas afto den pezi

ton efxaristoume gia afto pou itan ke pou me tin simetoxi tou stin alisida mas ginomaste oloi kaliteroi

ena megalo sevasmo stin mnimi tou

Georgaras
10/02/2010, 15:15
καλό ταξίδι ... :( :( :(

maria.jo
10/02/2010, 15:51
Μανο εαν και δεν σε ηξερα δεν ειχαμε γνωριστει ποτε απο κοντα εχω ακουσει πολλα καλα για σενα καλο σου ταξιδι στην γειτονια τον αγγελων και να μας προσεχεις ολους απο εκει ψηλα που πηγες.:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

chris_honda
10/02/2010, 17:58
Τι να πώ ότι έμεινα μλκάς....;;; Καλό ταξίδι ρε αγορίνα....

alx_gr
10/02/2010, 19:27
Μανο δεν σε γνωρισα ποτε απο κοντα αλλα νιωθω σαν να σε ξερω, οπως και πολλα αλλα παιδια εδω.

Καλες βολτες στα βουνα της καρδιας σου.

Καλο Ταξιδι Μανο.

mikes
10/02/2010, 20:14
εγω τον μανο εν τον γνωριζα.. οπως βασικα δεν γνωριζω κανεναν σας απο εδω!
αλλα σκεφτομουν τουτο εδω: ολοι λετε τι χαρουμενος ανθρωπος ηταν και ποσο
σας εκανε να γελατε και σας μετεδιδε την θετικη του ενεργεια! και ερωτω τωρα:
απ εκει ψηλα που μας βλεπει δεν νομιζετε οτι θα αισθανεται κοματακι αβολα βλεποντας
ποσο πολυ ασχημα μας εκανε ολους να νιωσουμε με τον χαμο του? μηπως θα επρεπε
να τον τιμησουμε ανταποδιδοντας του ακριβως οτι εδωσε και σε εμας/εσας? να τον
κανουμε να χαμογελαει συνεχως εκει πανω? να του αφιερωνουμε πχ ολες τις καλες μας
στιγμες? γιατι ειμαι σιγουρος απ'οσα διαβασα οτι σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελε να
ειμαστε χαλια, και πολυ περισσοτερο αν εφταιγε αυτος!!

μανο καλα να περνας εκει πανω.... και δωσε και στον υψιστο λιγη απο τη θετικη σου ενεργεια
ισως αυτο χρειαζονταν και σε πηρε κοντα του!

DAYMAN
10/02/2010, 22:05
Καλό ταξίδι φιλε..............

kaps
11/02/2010, 18:58
Αντίο φίλε ....ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει ....κουράγιο και δύναμη στους δικούς σου ....:sad: :sad: :sad: :sad:

broum
11/02/2010, 19:37
http://www.youtube.com/watch?v=kO4BF67pvsc

http://www.youtube.com/watch?v=guahMldjNo8

ΠοΜ
11/02/2010, 20:52
http://www.tubechop.com/watch/50512

τ'ανεμολογιο τ'ουρανου ποτε του δεν αλλαζει...
καλες βολτες εκει πανω

Αργυρώ
12/02/2010, 01:21
Μια τελευταία ευτυχισμένη γήινη αγκαλιά... Αντίο...

188660

Akatanomastos
12/02/2010, 01:24
καλη δυναμη αργυρω..

DimChios
12/02/2010, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
Μια τελευταία ευτυχισμένη γήινη αγκαλιά... Αντίο...

:sad:

Cpt. Haddock
12/02/2010, 08:52
Πέρασε κιόλας μια βδομάδα.... :sad:

MikeG
12/02/2010, 09:24
Πέρασε μια βδομάδα.
Τόσες μέρες δεν έχω γράψει τίποτα, δεν ήξερα & τι να γράψω & αν στη τελική έχει αξία όλο αυτό (να γράψω κάτι, να βάζω photos, να βλέπω photos). Ξέρω ότι αξία σίγουρα έχει που τον σκέφτομαι.
Αξία έχει ότι γνωριστήκαμε μια μέρα στη Θεσσαλονίκη, πήγαμε μια βόλτα στα Άγραφα & παρότι δε ζω στην Αθήνα, αλλά στη Κρήτη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο & ήταν φίλος. Άλλους τους ξέρεις 50 χρόνια, αλλά φίλους δε τους λες.

Ο Μάνος, ήταν ίσως το τελευταίο άτομο που "περίμενα" να του συμβεί. Το θεωρούσα απίθανο. Ότι απλά αυτός δε μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο. Ότι είναι άφθαρτος. Ίσως επειδή τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι σπανίζουν, τους βάζουμε ψηλά, τους θεωρούμε ανέγγιχτους. Δε μπορεί ποτέ τέτοια καλοσύνη, χαμόγελο, αγάπη να τελειώσει.

Ήταν μόλις η 2η κηδεία που πήγαινα στη ζωή μου. Ήμουν εκεί, όπως τόσοι άλλοι. Ο πόνος βουβός & η αγάπη ξεχειλίζει. Όλες οι κινήσεις ήταν στοργικές. Δήλωναν ευαισθησία & όλοι μας είχαμε πάρει - καταλάβει κάτι από την επίγεια ζωή του φίλου μας Μάνου. Ότι πήραμε λοιπόν, (αυτά τα μαθήματα), να τα κάνουμε πράξη φίλοι μου. Έτσι τον τιμάμαι πραγματικά, τον κάνουμε περισσότερο ευτυχισμένο.

Μάνο, άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στις ζωές μας. Οι περισσότεροι χωρίς να ακουμπήσουν, δεν θυμόμαστε καν τα ονόματα τους, δε μας προξενούν κανένα συναίσθημα, κανένα ενδιαφέρον.
Εσύ δε πέρασες, είσαι εδώ. Όλοι σε νιώθουν κοντά τους, ακόμα & αν είχατε ανταλλάξει 2 κουβέντες. Είσαι φίλος μου & είναι μεγάλη μου τιμή.
Μια μέρα που θα είμαι εκεί στο βουνό με το ΚΤΜ, κολλημένος & εξουθενωμένος, σκάσε μου ένα χαμόγελο. Θα κοιτάω ψηλά να το δω.

VANDA
12/02/2010, 09:44
Μάνο, δεν ξέρω αν είσαι κάπου τώρα.. μακάρι να είσαι -όπως και τόσοι άλλοι- σε έναν παράλληλο κόσμο που επιτρέπει επισκέψεις και πάρε-δώσε, γιατί η ιδέα του τίποτα δεν αντέχεται.
Αν είσαι, θα περιμένω, όσο τριγυρνάω εδώ στα επίγεια, να έρθεις μια βόλτα από τον ύπνο μου να μου πεις ένα "γεια". Αν δεν είσαι, ελπίζω απλά το θολό και ανεξάρτητο εκείνο κομμάτι του μυαλού μου, να σε φέρει αυτό στα όνειρά μου.
Γιατί κάπως πρέπει να σε ξαναδούμε ρε Μανωλάκη... και οι φωτογραφίες δεν φτάνουν.

OldMan
12/02/2010, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Γιατί κάπως πρέπει να σε ξαναδούμε ρε Μανωλάκη...
Αν ξέρεις τον τρόπο, δεν είναι δύσκολο...

Η "απουδράριστη μύτη" (το Βουνίσιο όνομα του Μάνου) θα βρίσκεται πάντα είτε στα χιονισμένα διάσελα είτε στις ρεματιές με ομίχλη...

Το θέμα είναι το σωστό timing (αλλά όπως είπα, δεν είναι δύσκολο)...

filipp0s
13/02/2010, 00:53
Α ρε Μανο γαμωτι μου, σε σκεφτομαι ρε φιλε, και μου ερχονται ολα μαζι. Πολυ απωλεια ρε φιλε. Τι να πω.

Για μενα λεω παλι, δυστυχως ετσι ειναι, ειμαστε εγωιστες ρε φιλε και δεν μπορουμε να το χωνεψουμε. Και ξερεις τι ειναι το χειροτερο? Οτι μετα απο λιγο οχι οτι θα ξεχασουμε αλλα ξεπερνοντας το σοκ θα ξαναγυρισουμε παλι στα ιδια. Λίγο ρουτινα, λιγο καθημερινοτητα, αποζητουμε τελικα την ασφαλεια. Η ρουτινα μας κανει ασφαλεις πως να το κανουμε.

Το ειπα και στον τρουπι: ειμαστε εγωιστικα τομαρια και πολλα λεμε σε κατασταση σοκ αλλα πρεπει να το ξεπερασουμε... και τι κανουμε? Γυρναμε παλι στα ιδια γιατι εκει νιωθουμε την γαμημένη την ασφαλεια. Δυστυχως ετσι ειναι, πρεπει να γυρισουμε στη ζωούλα μας... Α ρε Μανο, ειλικρινα σου λεω οτι δεν περιμενα να σε σκεφτομαι τοσο πολυ... Τι να σου πω ρε... μου γαμας την κοσμοθεωρια... Ελεγα οτι οποιος ειναι ετσι απεναντι στη ζωη -σαν εσενα δηλαδη- τοσο θετικος, τι να πω?Δεν θα του συμβει τιποτα... που λεει ο λογος. Αλλα πως κληρωνει το γαμημενο ρε πουστη? Δεν ξερω. Α ρε Μανο, εισαι μεσα μεσα μου κι εσυ μια πληγη. Το θεμα ειναι να καταφερω να την κανω να μην ματωνει. Θα σε θυμαμαι ρε φιλε.

http://www.youtube.com/watch?v=h0Gm7YHGbAg :wave2:

Operater
13/02/2010, 02:17
Μάνο! Σήμερα ήπια για σένα ρε φίλε... μας λείπεις μπαγάσα!
Αλλά ξέρω ότι σ'αρέσει να βλέπεις μαζί τα φιλαράκια σου.. Τώρα που θα βρεις καινούρια φιλαράκια εκεί πάνω, μη μας ξεχάσεις! Ρίχνε ένα βλέφαρο, να μας προσέχεις βρε αδερφε,
γιατί είμαστε και λίγο άτσαλοι σε όλα μας...

Αχ ρε Μανο...

xristos x
13/02/2010, 02:25
http://www.youtube.com/watch?v=h0Gm7YHGbAg

:( :( :( :( :( :( :( :(

VALES
13/02/2010, 10:15
Μη κλαις κυρά μου για τον γιο σου,
το δάκρυ σου μην το πατάς,
από ψηλά σε βλέπει, Ορθώσου,
και την ψυχούλα του πονάς.

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται,
αυτόν που πάει στο Θεό.
Δεν πέθανε. Ίσως κοιμάται.
Αυτό να γράψεις στο σταυρό.

Κυρά, άδικα μαραζώνεις,
ο γιος σου βρίσκετε παντού.
Τις ώρες που εσύ βουρκώνεις,
αυτός είν΄άστρο τ΄ουρανού.

Στην Αργυρώ...

Καλή αντάμωση Μάνο.

Αργυρώ
14/02/2010, 15:10
Αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=z8yYWvqyJJs

macrozan
14/02/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Μη κλαις κυρά μου για τον γιο σου,
το δάκρυ σου μην το πατάς,
από ψηλά σε βλέπει, Ορθώσου,
και την ψυχούλα του πονάς.

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται,
αυτόν που πάει στο Θεό.
Δεν πέθανε. Ίσως κοιμάται.
Αυτό να γράψεις στο σταυρό.

Κυρά, άδικα μαραζώνεις,
ο γιος σου βρίσκετε παντού.
Τις ώρες που εσύ βουρκώνεις,
αυτός είν΄άστρο τ΄ουρανού.

Στην Αργυρώ...

Καλή αντάμωση Μάνο.

....... +1000 ωραίο ποίημα (το μόνο βάλσαμο--αν υπάρχει βάλσαμο--) στην καρδιά αυτών που μένουν πίσω χαροκαμένοι .... μπράβο σου !

DoctorAbo
15/02/2010, 15:46
Πέρασαν μερικές μέρες και δε φεύγεις από τη σκέψη μου ρε φίλε. Προσπαθώ να μη σκέπτομαι τα γεγονότα και να τα αποδεχθώ αλλά δε γίνεται. Τούτο δω το νήμα είναι δικό σου και γυρνάω συνέχεια να δω τι λέει !

DimChios
16/02/2010, 07:53

Vstrommer71
18/02/2010, 00:57
Βλεπω απεναντι στα βουνα το χιονι σιγα σιγα να λειωνει...
Οι δρομοι στα ψηλα,αυτοι που αγαπησαμε,σε λιγο θα αρχισουνε να πατιουνται...
Η Νιαλα σιγα σιγα θα ανοιξει,θα ερθει η Ανοιξη και η μυρωδια απο τα αγριολουλουδα θα ξαναγεμισει τον αερα...
Η απουσια σου φιλαρακι,μαχαιρι στην καρδια...
Αδικα εφυγες,ειχαμε πολλα ακομα να διαβουμε...
Ας εισαι καλα εκει που εισαι,και να μας χαμογελας απο ψηλα...
Ενα δακρυ ακομα,κυλισε...

tadi
21/02/2010, 10:29
Αχ βρε Μανο. Αργα σε γνωρισα κι αργα το εμαθα. Καλο ταξιδι φιλαρακο. Θα τα ξαναπουμε.

danaos75
22/02/2010, 11:40
ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,
τωρα το ειδα,
εβλεπα τις φωτο απο την κοπη πιτας και μόλις σε είδα είπα οτι μου μοιαζεις πολύ, και
έκανα πλάκα με την μανα μου μήπως έκανε καμια στραβη στον πατέρα μου, και δεν μας το έχει πει...

να΄σαι καλα εκει που εισαι, να πινεις καμια τσικουδια με τον πατέρα μου που του αρεσε, να τσακιζετε στραγαλια, και να μας προσεχετε όλους.

husby
24/02/2010, 10:39
ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.:wave2: :sun:

mikros boudas
24/02/2010, 15:19
http://www.youtube.com/watch?v=CHQenMxH3LE

I thought I'd take a walk today
It's a mistake I sometimes make...
αντιο:(

SPORAKIAS
24/02/2010, 15:24
:(

μολις πριν λιγο το εμαθα και εγω απο κοινο γνωστο μας....τον θοδωρη (μπαρμαν) απο συ.μο.φε...

2 φορες μονο ειχαμε μιλησει με τον μανο αλλα φτανει κανεις για να καταλαβει οτι ηταν παλληκαρι μαλαμα....

τι να πει κανεις....αμαρτια απο τον θεο ...

καλο ταξιδι και καλα να περνας εκει που εισαι....

xourafis
25/02/2010, 18:56
να ειναι καλα εκει που ειναι ο Μανος...να τον θυμοσαστε γιατι σιγουρα το αξιζει. τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του και σε οσους τον ηξεραν. κουραγιο...

νιωθω τοση θλιψη με ολα αυτα που διαβασα, που με κανατε να νιωσω σαν να τον ηξερα.

marulis
03/03/2010, 17:50
καλησπέρα σας,
το μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 14/03/2010 στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου στις 11:30

Anritsu
03/03/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
καλησπέρα σας,
το μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 14/03/2010 στο κοιμητήριο του Π. Φαλήρου στις 11:30

Σύντροφε αν έχεις την καλοσύνη κάνε μια ενημέρωση εκείνες τις μέρες γιατί δυστυχώς εύκολα ξεχνάμε πλέον ...

Ευχαριστώ

Vstrommer71
04/03/2010, 00:36
καλησπέρα σας,
Δεν μπορουμε να λειψουμε...

macrozan
06/03/2010, 01:47
Γιατί δεν προτείνουμε στον ΣΥΜΟΦΕ αν θέλει να ανοίξει μετά το μνημόσυνο να πιούμε μιά ρακή στη μνήμη του ?

KaTaNaS
06/03/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
να πιούμε μιά ρακή στη μνήμη του ?

οχι αλλο alcohol

africanos31
06/03/2010, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οχι αλλο alcohol

Καιρος ειναι να το καταλαβουν ολοι........

marulis
11/03/2010, 16:28
καλησπέρα σας,

taxydromos
13/03/2010, 15:19
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω....:(

με τον Μάνο.. (http://www.youtube.com/watch?v=smMRb04vyIQ)

macrozan
13/03/2010, 17:36
καλησπέρα σας,

up γιά υπενθύμιση σε όσους είδαν το θρεντ τελευταία στιγμή .....

stavrogin
16/03/2010, 00:44
"But Ah! Who needs that sentimental bullshit, anyway
Takes more than just a memory to make me cry
I'm happy just to sit here round a table with old friends
And see which one of us can tell the biggest lies

Oh the flame trees will blind the weary driver
And there's nothing else could set fire to this town
There's no change, there's no pace
Everything within its place
Just makes it harder to believe that he won't be around"

Eγω φιλε Μανο, δε λυπηθηκα με το νεο, σε γνωρισα, σε εκτιμησα, και μπορω να σε κρατησω στη μνημη μου για πολυ πολυ καιρο,και με αυτο ειμαι ευχαριστημενος. Αλίμονο στο κοσμο που δε θα μαθει ποτε οτι θα του λειψεις, γιατι ησουν αγγελος ρε μπαγασα. Φιλιά και καλη ανταμωση στα γουναραδικα.

Αργυρώ
30/08/2010, 06:02
Σήμερα θα γινόσουν 38 χρονών... και όλοι οι φίλοι σου θα σου εύχονταν τα χρόνια πολλά...

Ας είσαι ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεσαι γλυκέ μου...

noble
30/08/2010, 06:04
:sad: ...

Cpt. Haddock
30/08/2010, 06:07
Απο το πρωί που το είδα, δεν ήξερα τι να κάνω.... :sad:

Μου λείπεις ρε μπαγάσα... πολύ :sad:

GIXXERAKIAS
30/08/2010, 06:12

makis206
30/08/2010, 06:13
:( :( :(

blackbusa
30/08/2010, 07:03
...

filipp0s
30/08/2010, 07:14
:sad: ...

vaska
30/08/2010, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Τι να κάνεις ρε Ηλία, να τον θυμάσαι μόνο μπορείς, δυστυχώς είναι μονόδρομος.

:sad: :sad:

byron
30/08/2010, 07:15
........:sad:

sapila racing
30/08/2010, 07:27
....:sad: .....

granazi
30/08/2010, 07:32
......

DimChios
30/08/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:sad: :sick:

devil's animal
30/08/2010, 09:49
:( :(

VANDA
30/08/2010, 10:00
.

rsp
30/08/2010, 10:51
Εκει που εισαι να χαμογελας...

Vstrommer71
30/08/2010, 12:21
Χρονια Πολλα συντεκνε....
Να μας προσεχεις απο εκει ψηλα...

spyro
30/08/2010, 12:35

africanos31
30/08/2010, 17:23
:( :( :( :( :(

DoctorAbo
01/09/2010, 05:37
Μπαινοβγαίνω συνέχεια, γράφω / σβήνω, ξαναγράφω ξανασβήνω.
Τα μαμημένα τα λόγια είναι κάπως φτωχά για να εκφράσουν ορισμένα συναισθήματα.Πέρασαν 6 μήνες και κανείς δε ξέχασε .... γμτ. θα ήθελα να πω πολλά αλλά δε λέω τπτ.

Α ρε φίλε !!!!!!

dj_spiros
27/09/2010, 18:44
Και ομως ζει μεσα σας...τον εχετε κοντα σας σε καθε σας σκεψη σε καθε τι που λετε η γραφετε εδω μεσα.
Ειμαι νεος στο φορουμ (σχετικα ) αλλα...οταν εχασα τον ξαδερφο μου λυγισα ηταν σαν να πεθανα και εγω και μου ηρθε μια φραση που μου ειχε πει....φευγω ταξιδι με την μηχανη , να με εχεις στο μυαλο σου και δεν θα παθω τιποτα.Εφυγε....αλλα χαμογελαω γιατι τον εχω στο μυαλο μου.
Οσο για τον μανο δεν μπορω να πω κατι πραγματικα διαβαζω και ξαναδιαβαζω οτι του εχετε γραψει.

Μανο......προσεχε μας..

Αργυρώ
23/01/2011, 12:40
Κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος απουσίας.

Το μνημόσυνο του Μάνου μας θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, Κυριακή, στις 11:30 το πρωί, στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου.

Vstrommer71
23/01/2011, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
Κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος απουσίας.

Το μνημόσυνο του Μάνου μας θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, Κυριακή, στις 11:30 το πρωί, στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου.
Θα ειμαι εκει...

blackbusa
23/01/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Θα ειμαι εκει...

και δεν θα εισαι μονος σου...

Vstrommer71
23/01/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και δεν θα εισαι μονος σου...
Κι ελπιζω πολυς κοσμος να μην ξεχναει αυτον τον εξαιρετικο φιλο,συνταξιδευτη μα πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟ με ολη την σημασια της λεξης...
Θα ερθουμε παλλικαρε να θυμηθουμε τα παλια...

222000

blackbusa
23/01/2011, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
ΑΝΘΡΩΠΟ

McGyver
24/01/2011, 02:21
...

panos-ohli
24/01/2011, 08:12
μακαρι να ειναι καλα εκει που ειναι!αντιο!

DimChios
24/01/2011, 09:20
+2

granazi
31/01/2011, 15:05
up

DoctorAbo
17/01/2012, 15:26
;) :)

DimChios
17/01/2012, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorAbo
;) :)

:confused:

DoctorAbo
17/01/2012, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:confused:

προτίμησα να του κλείσω μάτι και να χαμογελάσω από το να πω κάτι δακρύβρεχτο !