Arcteryx
03/06/2005, 09:49
Έρχεται ο Αινστάιν στην Ελλάδα και τον καλούν σε μια δεξίωση.
Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
-Καλησπερα σας κύριε Αινστάιν, τιμή μας που σας έχουμε απόψε μαζί μας.
- Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων. Αν επιτρέπετε τί IQ έχετε;
- 250, απαντάει αυτός.
Τότε ο Αινστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του, του λέει:
- Μεγάλη μας τιμή κύριε Αιστάιν που βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
- Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε, απαντάει ο Αινστάιν. Τί IQ έχετε ευγενικέ κύριε;
-150.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν απο πειράματα γενετικής κτλ.
Λίγο αργότερα και ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
-Είναι μεγάλη τιμή να τρώω δίπλα σε ένα τόσο μεγάλο επιστήμονα.
-Δική μου η τιμή. Τί IQ έχετε;
-100.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κτλ.
Λίγο αργότερα και ενώ έτρωγαν το επιδόρπιο, ο κύριος που καθόταν απέναντί του, του λέει:
- Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντί μου κύριε Αινστάιν.
- Δική μου η τιμή κύριε. Τί IQ έχετε;
- 50
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για το big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον τριανταφυλλόπουλο, τον ευαγγελάτο κτλ.
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και ου λέει:
- Μεγάλη μας τιμή κύριε Αινστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
-Δική μου τιμή. Το IQ σας;
-10
- Πώς πάει ο Ολυμπιακός;
:D
Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
-Καλησπερα σας κύριε Αινστάιν, τιμή μας που σας έχουμε απόψε μαζί μας.
- Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων. Αν επιτρέπετε τί IQ έχετε;
- 250, απαντάει αυτός.
Τότε ο Αινστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του, του λέει:
- Μεγάλη μας τιμή κύριε Αιστάιν που βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
- Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε, απαντάει ο Αινστάιν. Τί IQ έχετε ευγενικέ κύριε;
-150.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν απο πειράματα γενετικής κτλ.
Λίγο αργότερα και ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
-Είναι μεγάλη τιμή να τρώω δίπλα σε ένα τόσο μεγάλο επιστήμονα.
-Δική μου η τιμή. Τί IQ έχετε;
-100.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κτλ.
Λίγο αργότερα και ενώ έτρωγαν το επιδόρπιο, ο κύριος που καθόταν απέναντί του, του λέει:
- Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντί μου κύριε Αινστάιν.
- Δική μου η τιμή κύριε. Τί IQ έχετε;
- 50
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για το big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον τριανταφυλλόπουλο, τον ευαγγελάτο κτλ.
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και ου λέει:
- Μεγάλη μας τιμή κύριε Αινστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
-Δική μου τιμή. Το IQ σας;
-10
- Πώς πάει ο Ολυμπιακός;
:D