PDA

View Full Version : τα Agv ειναι καλα?????

jonnyb
10/02/2010, 02:05
ρε παιδια τωρα τελευταια εχω ακουσει πολλα ασχημα λογια για τα AGV γενικα.Εγω ψηνομαι να παρω το STEALTH SV.ξερει κανεις τπτ επι του θεματος???(ποιοτητα κατασκευης,θορυβος,κτλ...) μεχρι και για το βερνικι εχω διαβασει οτι φευγει στη βροχη...ελεος δηλαδη....!

Allst@rf
10/02/2010, 13:13
μια χαρα κρανη ειναι για τα λεφτα τους.ειμαι παλιος κατοχος ενος stealth και εχω να πω οτι απο θορυβο ειναι νορμαλ και με αρκετα καλη εφαρμογη.το προβλημα του ηταν στην ζελατινα που δεν στηριζοταν καλα στον μηχανισμο της και τρεις-τεσσερεις φορες μου ειχε φυγει απο το κρανος εν κινηση (με λιγα χλμ στα πολλα δεν συνεβαινε κατι τετοιο).τωρα το εχω σαν καθημερινο για να μην χαλασω το xr1000.υστερα απο τρια χρονια με μετρια χρηση και μετα απο δυο τρακους που του αφησαν χτυπηματα και γδαρσιματα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα γερο ,με προστατεψε αψογα .αυτο που θα σου παρουσιασει υστερα απο αρκετο καιρο μαζι του ειναι οτι θα ανοιξουν και θα φθαρουν υπερβολικα τα αφρωδη στο εσωτερικο του και οι μηχανισμοι των εξαερισμων απο πανω θα ανοιγουν με δυσκολια(απο την αρχη ηταν λιγο δυσκολοι).αυτα τα ολιγα...

CBRIDHS
10/02/2010, 14:07
πιστευω οτι η γνωμη μου ειναι γνωστη απο αλλη συζητησουλα που ειχαμε.....μια χαρα ειναι τα agv κ μαλιστα με πολυ βαρη ονομα!!!!εχω το κ4 κ ολα ρολοι....κ το κυριοτερο,δε θολωνει:winka: :winka:

υγ:να ξερεις οτι το κρανος ειναι θεμα γουστου καθαρα!!!!:wave2: :wave2:

jonnyb
10/02/2010, 14:27
ευχαριστω παιδες παω τοτε να το παρω γιατι εχω λιωσει στο ψαξιμο...!:) να'στε καλα κ παντα ορθιοι!

SVX
10/02/2010, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από jonnyb
ρε παιδια τωρα τελευταια εχω ακουσει πολλα ασχημα λογια για τα AGV γενικα.Εγω ψηνομαι να παρω το STEALTH SV.ξερει κανεις τπτ επι του θεματος???(ποιοτητα κατασκευης,θορυβος,κτλ...) μεχρι και για το βερνικι εχω διαβασει οτι φευγει στη βροχη...ελεος δηλαδη....!

το συγκεκριμενο μολις βγηκε.... οποτε να ακουσες ασχημα για αυτο δε νομιζω