View Full Version : Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
makis206
26/05/2011, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Χωρις Λογια!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1506734/
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχετλαίος
26/05/2011, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Χωρις Λογια!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1506734/
Δεν είναι δυνατόν! Δεν είναι δυνατόν!
:cry: :cry: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
26/05/2011, 13:56
Ρε!
Κάποιος του κάνει σίγουρα πλάκα του αθρώπου. Θα τονε πάρει κανείς τηλέφωνο να τον ειδοποιήσει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ρε!
Κάποιος του κάνει σίγουρα πλάκα του αθρώπου. Θα τονε πάρει κανείς τηλέφωνο να τον ειδοποιήσει;
Δεν πιανει το κινητο
στη Μυκονο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
26/05/2011, 14:05
Ρε!
"TO AMAKSI FYSAEI.... DEN EXEI PSEGADI PANO TOY... EINAI 3o XERI KAI TO ESKIZA PERISTASIAKA MONO AN ME PROKALOYSAN. ALLA DEN TOY EXO PEIRAKSEI TIPOTES. EXEI HXOSYSTHMA POY BARAEI GERA. STA LAIKA DEN PAIZETAI TO MPASSO. KSESIKONEI OLO TO PERISTERI :-) "
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μάγκες μας πήραν πρέφα, η φωτό σβήστηκε απ'το car...γαμώτο κι έχω έναν έτοιμο Tρούπη αλλά άσ'το...:lol:
Gi'auto tis anevazei kai san eikones o kosmos!Gia na min xanontai k na exoun kai oi epomenes geneies kati na gelan...
Εχετλαίος
26/05/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Gi'auto tis anevazei kai san eikones o kosmos!Gia na min xanontai k na exoun kai oi epomenes geneies kati na gelan...
Ώπα!
Δηλ δεν το έχει ανεβάσει αυτός;
Παιδιά, προσοχή!
makis206
26/05/2011, 14:15
Ώπα!
Δηλ δεν το έχει ανεβάσει αυτός;
Παιδιά, προσοχή!
Το πιθανότερο είναι ότι το παλικάρι κατάλαβε τι γίνεται και έσβησε τη συγκεκριμένη φωτό από την αγγελία του, κάποιο άλλο κΑλόπαιδο όμως είχε προλάβει να την αποθηκεύσει και να..:lol:
Θέλει όντως προσοχή παίδες :beer:
ΥΓ: τώρα απ'την άλλη, που πας κι εσύ ξυπόλητος στον δρόμο...:D
εμενα αν με καλεσουν στο δικαστηριο θα πω οτι ολα ηταν ιδεα του Chiou!! :lol: :lol:
DimChios
26/05/2011, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
εμενα αν με καλεσουν στο δικαστηριο θα πω οτι ολα ηταν ιδεα του Chiou!! :lol: :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
νταξ, στην αρχη νομιζα οτι το τραβαει ο οργανισμος του το γιουχο
μετα σκεφτηκα οτι οντως καποιος του κανει πλακα...
μετα ομως, ξανασκεφτηκα οτι ο ιδιος το προκαλεσε μιας και η πρωτη αγγελια ειχε τετοια φωτο μεσα...
βεβαια, παιζει εξ αρχης καποιος να του εκανε πλακα...
αλλα... μετα που το ξανασκεφτομαι, στον πλανητη Μπουρναζι όλα ειναι πιθανα...
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
tin patisate
26/05/2011, 14:55
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ car.gr ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...SORRY MΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ...
mikros boudas
26/05/2011, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tin patisate
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ car.gr ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...SORRY MΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"tin patisate" ????????????????????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl:
Μητσε μηπως να του χαρισεις καποιο απο τα γατακια σου να ηρεμισει?? :look:
Θα μεινουν και στην ιδια περιοχη, αυτο πού το πας? :p
DimChios
26/05/2011, 15:33
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ car.gr ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...SORRY MΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ...
Για εξηγησε μας λιγο, ΑΝ εισαι δλδ και ο Κυριακος, οταν λες "στην αρχη" και καπακι "ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ...." τι εννοεις?
Την αρχικη αγγελια οπου υπηρχε εξ αρχης και η συγκεκριμενη φωτο, τα στοιχεια σου κτλ, δεν την ανεβασες εσυ?
:rolleyes:
Όσο για τα "νεα" ψαξε ποιος σου εκανε την πλακα και εβαλε την αγγελια με φωτο στην οποια ΕΣΥ ποζαρεις και πες τα μας κατοπιν. το να απειλεις κατ αυτον τον τροπο, δεν νομιζω...
:wave2:
tin patisate
26/05/2011, 15:48
ΚΟΙΤΑΞΕ...ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ..ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CALIFORNICATION...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ..ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
ΚΟΙΤΑΞΕ...ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ..ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CALIFORNICATION...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ..ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
Αν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις από το www.car.gr τα στοιχεία του ατόμου που έκανε αυτό που λες ότι έγινε και να κινηθείς αναλόγως.
Αν θες κάτι από το www.moto.gr μίλα σε μένα ή τον Julius.
Οι απειλές δεν χρειάζονται.
DimChios
26/05/2011, 16:06
Μπερδεμένα μας τα λές πάντως. Δεν απείλησες εμένα ενώ είμαι ένας απο εκείνους που την επεξεργάστηκαν. Κατόπιν λές οτι το γράφεις για να ξερει αυτός που την έκανε (εννοείς την αγγελία) τι τον περιμένει! Μπερδεύτηκα!
Πριν από κανα χρόνο, κάποιος είχε πάρει τη δική μου αγγελία, τις φωτό που είχα και τα στοιχεία μου και είχε κάνει μια σειρά απο μαλακίες στο car και αλλού...
Η υπόθεση για μένα δεν εχει τελειώσει, ούτε για εκείνον βέβαια. Θα του ρθει κάποια στιγμή!
Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν συμφωνώ μαζί σου.
Στο να πάρει όμως μια φωτό και να κάνει πλάκα επεξεργάζοντάς την, τη στιγμή που την ανεβάζεις ετσι φορα παρτιδα στο ιντερνετ, έχει επίσης συμβεί και σε μένα, χέστηκα! Την ανέβασες, copyright δεν γράφει πουθενα... κλπ κλπ
Είπαμε, άλλο να την πάρει και να φτιάξει προφίλ στο φάτσαμπουκ, να βάλει μια αγγελία κλπ και άλλο για το χαβαλέ που δεν έχουμε τπτ προσωπικό μαζί σου, να βάλουμε ένα άλλο κεφάλι στη θέση του δικού σου!
εν ολίγοις ξεκαθάρισε τι εννοείς. Σε αυτόν που έφτιαξε τη 2η αγγελία αναφέρεσαι ή σε όλους εμάς που γελάσαμε?
Αυτα.
tin patisate
26/05/2011, 16:10
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ SITE...ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ CAR..
AΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΠΕΙ..ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
DimChios
26/05/2011, 16:12
ΣΗΜΕΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
το παίρνεις προσωπικα και χωρις δοση χιουμορ το όλο θεμα!
Εγω είμαι σχεδον γεννημα θρεμα απο Μπουρναζι και Περιστέρι.
Δεν έχω καμμια σχέση με τη νοοτροπία του ούτε όμως και προβλημα με όσους έχουν τέτοια!
Την πλάκα μου κάνω!
tin patisate
26/05/2011, 16:13
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..
ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CAR OMΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ...
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR
Lioulios
26/05/2011, 16:16
Φίλε tin patisate , εδώ είναι ένας ιστιότοπος με διάφορα θέματα και υπάρχει και η ενότητα ¨αστείες αγγελίες ¨
Κάποιος άλλος την έβαλε στο καρ.γρ και από εκεί πρέπει να τον αναζητήσεις . Εδώ απλά σχολιάζουμε τα αστεία του διαδικτύου .
Στη θέση σου θα το έπαιρνα στην πλάκα και θα το ξέχναγα . Δεν έγινε και τίποτα . Παλίκαρος είσαι .
Τί να πει και ο άλλος με το ρεπσόλ με τις σούζες και τα έντο .
DimChios
26/05/2011, 16:17
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR
Προσωπικα θα κλείσω το θέμα εδώ, εχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση μου πιο πανω για το τι θα έκανα στη θέση σου (συμφωνούμε άλλωστε), ζητώντας σου συγνώμη για τη συμμετοχή μου σε αυτή την πλάκα η οποία λογικό είναι να μην είναι προσωπική μιας και δεν σε ξέρω κάν και να σου πω πως αν δείς το τι φωτο δικές μου και άλλων απο δω μεσα κυκλοφορούν και έχουν γίνει επεξεργασία, θα κλαις κανα χρόνο απο τα γέλια!
Καλα ξεμπερδέματα και να ξέρεις οτι δεν είναι πολύ εύκολο αυτο που ξεκινας και έχει διαδικασία μεγάλη!
DimChios
26/05/2011, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Τί να πει και ο άλλος με το ρεπσόλ με τις σούζες και τα έντο .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Lioulios
26/05/2011, 16:18
Συν ότι αυτός που την ανάβασε μπορεί να είναι πολύ κολητός σου και να σε πειράζει ...Αυτό το σκέφτηκες;
mikros boudas
26/05/2011, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το παίρνεις προσωπικα και χωρις δοση χιουμορ το όλο θεμα!
Εγω είμαι σχεδον γεννημα θρεμα απο Μπουρναζι και Περιστέρι.
Δεν έχω καμμια σχέση με τη νοοτροπία του ούτε όμως και προβλημα με όσους έχουν τέτοια!
Την πλάκα μου κάνω! και παει στο διαολο,στο car ΕΤΥΧΕ να δεις μια αγγελια με τα στοιχεια σου και μια φωτογραφια...παει στο διαολο λεω...
εδω,πως το βρηκες το θεμα?
γιατι τα στοιχεια σου εδω μεσα δε μπηκαν παρα μονο σε print screen photo και επισης,η επεξεργασια εγινε και ανεβηκε σε ασχετο site με το car.
ειχες ανεβασει αγγελια ΕΣΥ,με τα στοιχεια και την φωτογραφια ΣΟΥ,την οποια μετα απεσυρες.εν γνωση σου ηταν στο δημοσιο δικτυο και μαλιστα σε site αγγελιων με πολυ μεγαλη επισκεψημοτητα.
μετα καποιος,ισως απο εδω μεσα ισως ασχετος με το moto,ανεβασε την αγγελια με τα ιδια στοιχεια της πρωτης αλλα με μονο μια φωτογραφια,την προκειμενη με τον κυριο μεσα.
ετσι κι αλλιως,θεμα νομικο σε σχεση με συκοφαντια η προσβολη προσωπικοτητας δεν υφισταται κατα την γνωμη μου καθως δεν υπαρχει ονοματεπωνυμο στην αγγελια σου ουτε ειπωθηκε η υπονοηθηκε πως το προσωπο ειναι ο Κυριακος με το ττ.
ειναι μια τυχαια φωτογραφια απο το διαδικτυο οπου μαλιστα,θα μπορουσες να μην εισαι καν ο ιδιος αλλα καποιος που θελεις κι εσυ να ειρωνευτεις.
:beer: :beer:
DimChios
26/05/2011, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
και παει στο διαολο,στο car ΕΤΥΧΕ να δεις μια αγγελια με τα στοιχεια σου και μια φωτογραφια...παει στο διαολο λεω...
εδω,πως το βρηκες το θεμα?
γιατι τα στοιχεια σου εδω μεσα δε μπηκαν παρα μονο σε print screen photo και επισης,η επεξεργασια εγινε και ανεβηκε σε ασχετο site με το car.
ειχες ανεβασει αγγελια ΕΣΥ,με τα στοιχεια και την φωτογραφια ΣΟΥ,την οποια μετα απεσυρες.εν γνωση σου ηταν στο δημοσιο δικτυο και μαλιστα σε site αγγελιων με πολυ μεγαλη επισκεψημοτητα.
μετα καποιος,ισως απο εδω μεσα ισως ασχετος με το moto,ανεβασε την αγγελια με τα ιδια στοιχεια της πρωτης αλλα με μονο μια φωτογραφια,την προκειμενη με τον κυριο μεσα.
ετσι κι αλλιως,θεμα νομικο σε σχεση με συκοφαντια η προσβολη προσωπικοτητας δεν υφισταται κατα την γνωμη μου καθως δεν υπαρχει ονοματεπωνυμο στην αγγελια σου ουτε ειπωθηκε η υπονοηθηκε πως το προσωπο ειναι ο Κυριακος με το ττ.
ειναι μια τυχαια φωτογραφια απο το διαδικτυο οπου μαλιστα,θα μπορουσες να μην εισαι καν ο ιδιος αλλα καποιος που θελεις κι εσυ να ειρωνευτεις.
γιατι κανεις εμενα quote? :confused:
Lioulios
26/05/2011, 16:23
Ψάχω να βρώ αυτές με το ρεπσόλ και δεν μπορώ .
...Μιά βοήθεια ;;;
tin patisate
26/05/2011, 16:26
ΣΤΟ CAR ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ??
ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ..
Αν και πιστευω οτι δεν εισαι πραγματι αυτος της αγγελιας, αλλα καποιος μπαγασας απο δω μεσα που μας κανει πλακα πανω στην πλακα να απαντησω κι εγω, γιατι εκανα κι εγω 2 επεξεργασιες.
Το προσωπο σου δεν φαινεται πουθενα, ουτε καποιο αλλο στοιχειο που να δειχνει οτι εισαι εσυ (πινακιδα, οδος κλπ).
Και αυτο που λες για τον σεβασμο δεν ισχυει και πολυ. Δεν σε πηρε κανεις τηλ να σε βρισει/κοροιδεψει/ενοχλησει. Το θρεντ αυτο λεγεται αστειες αγγελιες και αυτο ειναι ολο.
Και οσο για την αγγελια του car, αν και δεν την εφτιαξα εγω, δεν ειναι δα και κατι το φοβερο.. Επειδη λεει οτι ακουγονται δυνατα τα λαϊκα, ή οτι το εσκιζες περιστασιακα? :lol:
Παρεπιπτοντως η αγγελια σου εχει ηδη 3000 views. :wacko:
tin patisate
26/05/2011, 16:27
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ QUOTE...ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΑΩ...ΣΟΡΥ..
Lioulios
26/05/2011, 16:27
.......
ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ .....
Welcome
:beer: :beer: :beer:
DimChios
26/05/2011, 16:31
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ QUOTE...ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΑΩ...ΣΟΡΥ..
δεν εννοουσα εσενα αλλα τον μικρο βουδα
Εγω το ειπα απ την αρχη παντως οτι εχω τις αμφιβολιες μου!
Για να ειμαστε οκ ομως και αν ΜΙΑ στις εκατο λεει αληθεια ο Κυριακος, εξηγηθηκα!
Κατα τα άλλα συμφωνω με τους συμφορουμιτες
liouliE, μαλλον εχουν σβηστει!
Lioulios
26/05/2011, 16:34
tin patisate γράφε αν θέλεις με μικρά γιατί με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
Κρανάκι,μπουφανάκι,μπότες ,γάντια ...Αν δεν έχεις πάρε και βάλε και μια φωτό το μοτόρι σου να το δούμε να σου πούμε καλόστρυφτο και καλά χιλιόμετρα .
Έτσι δεν γίνεται συνήθως ;
Σιγά σιγά γίνεται συνήθεια , μετά αρώστεια και καταντάει εθισμός που το στερητικό σύνδρομο σε πιάνει όποτε ο σέρβερ πέφτει και το ρίχνεις σε υποκατάστατα .
tin patisate
26/05/2011, 16:38
ενα dakar 650 εδω και 10 χρονια εχω αλλα προς το παρον ειναι συνεργειο γιατι με τρακαρε ενας παππους 82 χρονων που περασε απο stop σα να μην υπηρχα...και κανω υπομονη να βγει γιατι εχω φρικαρει χωρις δικυκλο τοσο καιρο..
mikros boudas
26/05/2011, 16:44
γιατι κανεις εμενα quote? :confused: λαθος μου dim,την απαντηση του ηθελα να κανω αλλα εχω βαλει ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι και πατησα λαθος ποστ:beer: :beer:
DimChios
26/05/2011, 16:49
λαθος μου dim,την απαντηση του ηθελα να κανω αλλα εχω βαλει ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι και πατησα λαθος ποστ:beer: :beer:
mikros boudas
26/05/2011, 16:50
ΣΤΟ CAR ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ??
ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ.. η δευτερη αγγελια θα μπορουσε να ειναι μια φαρσα,μια φαρσα απο τις δεκαδες που υπαρχουν στο car και γενικα στο ιντερνετ.
σου ξαναλεω πως δεν ηταν επωνυμη η αγγελια σου αρα δεν ηταν στοχευμενη προσωπικα σε εσενα,το Κυριακο Αουντιδη,αλλα τον Κυριακο απο το περιστερι με το ασημι tt.τρεχα γυρευε δλδ.
και μπηκες εδω κατα τυχη?μαλιστα.και απαντησες στο θεμα αυτο κατα τυχη?μαλιστα.και γραφτηκες ως "την πατησατε",μαλιστα.
εχω πολλες αμφιβολιες για το "κατα τυχη" αλλα απο την στιγμη που το θεμα δε με αφορα ουτε ειμαι μπλεγμενος,δεν συνεχιζω να ασχολουμαι.
κατα τη γνωμη μου,το πιο πιθανο ειναι να εισαι της παρεας του μοτο και να συνεχιζεις τον χαβαλε:beer:
Lioulios
26/05/2011, 16:52
το πιο πιθανο ειναι να εισαι της παρεας του μοτο και να συνεχιζεις τον χαβαλε:beer: στάνταρ
... ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι ...
σε παρακαλώ δώσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το plugin :a8:
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR Αδερφε μη μου σκοτιζεσαι. Την υποθεση θα την αναλαβει το Ερωτοδικειο με προεδρευων το Λεοτσακο και Γραμματεα την Πεπη "με τις μποτες". Αντε μπαγασα θα γινεις και φιρμα μαζι με τον mister μπουτια:beer: :beer: :beer:
tin patisate
26/05/2011, 16:58
κι ομως κατα τυχη μπηκα...και πηγα στο λινκ του αστειες αγγελιες και ειδα το λινκ της αγγελιας μου...θυμαμουν τον κωδικο γιατι μπαινω καθε μερα να την ανανεωνω...
και διαβαζα τα σχολια...στην αρχη ειπα πλακα κανουν αστους...μετα ομως που ειδα την αγγελια στο καρ ε τα πηρα ρε φιλε..γιατι ο αλλος εχει βαλει το τηλεφωνο μου...οχι το δικο του...και το θεμα ειναι οτι χαλαει τη δικη μου αγγελια γιατι ηδη την ψευτικη την εχουν δει πανω απο 600 ατομα..και φαινεται οτι τα στοιχεια ειναι ιδια οποτε την κανονικη δεν προκειται να την παρουν σοβαρα..
makis206
26/05/2011, 17:52
κι ομως κατα τυχη μπηκα...και πηγα στο λινκ του αστειες αγγελιες και ειδα το λινκ της αγγελιας μου...θυμαμουν τον κωδικο γιατι μπαινω καθε μερα να την ανανεωνω...
Φίλε σοβαρά τώρα και καλώς ήρθες κιόλας.
Πειράζει να βάλω μια φωτό που έφτιαξα με σένα για να μην τη σβήνω; Κρίμα τον κόπο μωρέ..:D
mikros boudas
26/05/2011, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φίλε σοβαρά τώρα και καλώς ήρθες κιόλας.
Πειράζει να βάλω μια φωτό που έφτιαξα με σένα για να μην τη σβήνω; Κρίμα τον κόπο μωρέ..:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στειλ'την με p.m :lol: :lol:
DimChios
26/05/2011, 18:11
:bigcry: :bigcry:
BAAAAAAΛ ΤΗΝ ΒΑΑΑΑΛ ΤΗΝ
Ρε την παλεύετε όλοι σας που τον έχετε πάρει και στα σοβαρά???Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του για να σας ψαρώσει!!!
:a31:
Και κάτι ακόμη.Δεν βάζουμε τον σχολιασμό της αγγελίας από εδώ και πέρα σε κανά καινούργιο thread γιατί αυτό εδώ το μαμήσατε...
:a6:
DimChios
26/05/2011, 18:45
Ρε την παλεύετε όλοι σας που τον έχετε πάρει και στα σοβαρά???Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του για να σας ψαρώσει!!!
:a31:
μπορει ενας μοντ σας παρακαλω να διαβεβαιωσει οτι ΔΕΝ ειμαι εγω και ο κυριος να παρει πισω τη μαλακια που εγραψε?
Ο Dimchios είναι και κάνει συζήτηση με τον εαυτό του
sorry αλλά δεν κρατιέμαι :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
-----------------------------------------------------
Αλλά αν παρ' ελπίδα είσαι πραγματικός, εν αντιθέσει με το Dimchio που σου ζήτησε συγνώμη κι εγώ γέλασα και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από κάποιο που είδα κάτι που θεωρώ 100% γελοίο και αναφέρομαι ΚΑΙ στην επίμαχη φωτογραφία ΚΑΙ στα σχόλια για σκίσιμο και λαϊκα τραγούδια. Ήταν αστείο αστειότατο απ' τα πολύ καλά.
μπορει ενας μοντ σας παρακαλω να διαβεβαιωσει οτι ΔΕΝ ειμαι εγω και ο κυριος να παρει πισω τη μαλακια που εγραψε?
Παρεξηγήθηκες εσύ!Αμέσως!Πάει...Πέθανε η πλάκα σε αυτό το forum.:lol:
DimChios
26/05/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
sorry αλλά δεν κρατιέμαι :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
-----------------------------------------------------
Αλλά αν παρ' ελπίδα είσαι πραγματικός, εν αντιθέσει με το Dimchio που σου ζήτησε συγνώμη κι εγώ γέλασα και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από κάποιο που είδα κάτι που θεωρώ 100% γελοίο και αναφέρομαι ΚΑΙ στην επίμαχη φωτογραφία ΚΑΙ στα σχόλια για σκίσιμο και λαϊκα τραγούδια. Ήταν αστείο αστειότατο απ' τα πολύ καλά.
ωχου! :rolleyes:
Πριν γραψω οτιδηποτε, ειδατε οτι εγραψα πως δεν πιστευω οτι ειναι αυτος αλλα καποιος που κανει πλακα και επειτα ειπα οτι το συγνωμη το ζηταω οχι γιατι γελασα αλλα γιατι ήμουν ενας απο αυτους που "πειραξε" τη φωτο!
Γκοτ ιτ ναου?
Αλλα νομιζουν μερικοι οτι αλλη δουλεια δεν ειχα παρα να "δουλεύω" εσας!
Νταξ, εννοειται οι χαρακτηρισμοί σου mead επιστρέφονται και να σκέφτεσαι λιγο πριν την πεταξεις!
DimChios
26/05/2011, 19:00
Παρεξηγήθηκες εσύ!Αμέσως!Πάει...Πέθανε η πλάκα σε αυτό το forum.:lol:
αν ειχες παραλήψει το emoticon θα ειχα γελασει, σε διαβεβαιω!
αν ειχες παραλήψει το emoticon θα ειχα γελασει, σε διαβεβαιω!
Ρε παραξηγιάρη...Το emotion δν ήταν για σένα...Για το ότι πιστεύουμε πως ο "tin patisate" είναι όντως το παλικάρι της επίμαχης φωτογραφίας ήταν!
Άντε κερασέ με τώρα μια μπύρα και τα ξεχνάμε όλα...Η πρώτη γύρα δική μου::beer:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1489271/
:bigcry: :rotflmao:
:yuck:
:sad:
Cpt. Haddock
28/05/2011, 16:23
[....]Νταξ, εννοειται οι χαρακτηρισμοί σου mead επιστρέφονται και να σκέφτεσαι λιγο πριν την πεταξεις!
Σταματα να ψαρώνεις μητσο...
Δεν πιάνετε να σβήσετε τα άσχετα πόστ??
Μπήκα να γελάσω σε αυτό το thread και πάλι πλακώνεστε....
keepdreaming
04/06/2011, 12:57
Δεν ειναι αστεια αγγελια αλλα μονο σ' εμενα φαινεται περιεργη??
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1438844/
Τρακαρισμενο αλλα τα πλαστικα δεν εχουν γρατσουνια? Ουτε οι ζαντες? Δηλαδη μονο το πλαισιο (με τον αριθμο :winka: ) χτυπησε σ'αυτο το τρακαρισμα?
:look: :look: :confused:
δεν εχει πλαισιο ουτε πιρουνι. Οποτε μπορει να φοραγε πολυεστερικα και να εκοψε :look:
DimChios
04/06/2011, 14:28
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1188952/
PortisHead
04/06/2011, 15:09
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1188952/
Κλασσικη εισαγωγη απο γερμανια (εξατμιση ROMBO) , με ελληνική πινελια neon.
:p
giannis21
07/06/2011, 22:29
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1458657/
ps προσπαθησα να κανω print screen αλλα..
giorgosxt
07/06/2011, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1458657/
ps προσπαθησα να κανω print screen αλλα..
Σαν να βγήκε απο ταινία του batman:D
ΠαΠαΣοΥΖας!!!!!!!! :cry:
228701
devil's animal
09/06/2011, 09:32
"το παλιο μοτερ το εκαψα"...
τρελη ατακα για να πουλησεις μηχανακι..
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
nikos_abel
09/06/2011, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΠαΠαΣοΥΖας!!!!!!!! :cry:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Να υποθέσω ότι στα στοιχεία του θα πρέπει να προσθέσει :
"Αγιασμός από πάτερ Σούζα στις 01/12/03"
PortisHead
09/06/2011, 09:46
Πρεπει να τις ανεβαζουν για χαβαλε.
Δεν μπορει να σοβαρολογουν ρε γμτ.
Και με τον Παππα , να σου κανει τρισαγιο , ελεος.
:bawl: :bawl: :bawl:
DimChios
09/06/2011, 11:15
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1545648/
H TIMH EINAI XWRIS F.P.A(ENNOEITAI...MONO TOSA THA TO EDINA KAINOYRGIO AMAKSI???) KAI XWRIS TA ZANTOLASTHXA(THA TO PARETE ME TOYS MPLOKOYS)!!!!!!!!!
πεθαινωωωωωωω:p :p :p :p :p
http://www.car.gr/xyma/view/1540279/
http://www.car.gr/xyma/view/1556057/ :rotflmao: :rotflmao:
Λεφταδες οι Ταλιμπαν, στη Βουλα μενουνε.
Συγκρουση της παγκοσμιας ταξης και πρασινα αλογα :a06:
Aggelos_SV
15/06/2011, 21:01
ένα printscreen βαριόμαστε να κάνουμε ε? :evil:
229094
nikos_abel
21/06/2011, 14:39
Ρε είδαν ότι έψαχνα deauvlle και κάποιοι σίγουρα μου κάνουν πλάκα :
229620
δε θέλει ΤΙΠΟΤΑ, μόνο ένα στρόφαλο!! (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1506745/) :rotflmao:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1227090/
Προσφορά λόγω οικονομικής κρίσης.. :rotflmao: :bigcry:
PortisHead
25/06/2011, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1227090/
Προσφορά λόγω οικονομικής κρίσης.. :rotflmao: :bigcry:
Αυτος τα μισα μηχανακια και βαλε , τα βαζει στις αγγελιες οπως βγαινουν απο το Container που τα φερνει.
Ουτε ενα πλυσιμο , τπτ , με την μπίχλα.
Αυτο αν δεν κανω λαθος εχει και ξεφουσκωτο λαστιχο πισω ?
:lol:
Υ.Γ.
Γενικοτερα.....μακρυα απ'αυτον ;) (οχι μονο για τους παραπανω λογους)
την μιχανη την εφια3α αλλα3α ζηκλερ οπιος εδιαφερετε ας ΤΙΛΕΦΟΤΝΙΣΙ ΑΠΛΑ ΜΠΕΔΡΕΒΙ ΣΤΑ ΣΠΙΛΑ ΑΣ Ε8ΡΕΤΕ ΝΑ ΤΝ ΔΙΤΕ exei kolo polisteriko kai polisteriki maska tn poulao logw anagkhs opis ediaferete as e8rei na thn dh to dino ntrampa me montenas ntahnahk h me yamaha crypon R 07 tn antalazo me pezw 106 (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1521250/)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1592127/
DimChios
30/06/2011, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp7rgv
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1592127/
οντως το μηχανακι φαινεται ολοκαινουργιο!!!
Λιγα το δινει!
καμια καλυτερη τιμη γινεται? :sad:
30.000 ας πουμε? :rolleyes:
DimChios
19/07/2011, 12:22
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1602743/
με κανα χιλιαρικο αμα το αφησει το παιρνω...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Aggelos_SV
19/07/2011, 12:30
ΑΥΤΟ είναι πιστάδικο μηχανάκι.
Θα πιέζεις τόσο για να πέσεις και να το ξαναβάψεις,που θα εξαφανίσεις τους χρόνους του Μπούστα :lol: :lol:
:bawl: :bawl:
231721
ωραιο ειναι :eyepop:
νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο βεβαια με τον οδηγο σε αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118791&highlight=sniper) το θρεντ
DimChios
19/07/2011, 12:34
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όντως και στους 2!
:mad: :mad: :mad: :mad:
231761
SpeakeasyBlues
23/07/2011, 22:47
Δεν μπορείτε να πείτε απο τεχνικής άποψης η αγγελία ειναι ΑΨΟΓΗ, καλύπτει όλες τις απορίες.
232114
John Steed
24/07/2011, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Δεν μπορείτε να πείτε απο τεχνικής άποψης η αγγελία ειναι ΑΨΟΓΗ, καλύπτει όλες τις απορίες.
ilias s.m.
24/07/2011, 11:26
(MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ)!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:eyepop:
http://www.car.gr/xyma/view/1626836/
:bawl:
Αιμορραιδες αλυφη
Τιμή:
€ 50
Τελευταία αλλαγή:
5 ώρες
Τηλέφωνο:
69..............
Περιγραφή
Φτιαχνω αλυφη απο την θαλασσα με την οποια μεχρι που εξαφανηζωντε οι αιμορραιδες . Μεχρι τωρα των εχουν χρησημοποιησει πανω απο 1000 ατομα και ειχε αποτελεσμα 99 %. Γυναικες που μολις εχουν γεννησει , δυσκυλιοι, ηλικοιομενοι , νεοι , ατομα που ηταν μια πορτα απο το χειρουργειο τωρα δεν εχουν κανενα προβλημα ,η αν εχουν ειναι μιδαμινο. Παραγκελειες στελνω σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο καθημερινα πανω απο 60. Για παραγγελειες καλεστε στο ...
αποτελεσμα 99 % :rotflmao:
nickmonstro
02/08/2011, 19:13
:wacko:
232966
μλκια. :o Αλλα ο browser σου απ'την αλλη πολυ ωραιος
σέρβις στα μουχλικά... :beer:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1638806/
Tomahawk
05/08/2011, 02:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
ΑΥΤΟ είναι πιστάδικο μηχανάκι.
Θα πιέζεις τόσο για να πέσεις και να το ξαναβάψεις,που θα εξαφανίσεις τους χρόνους του Μπούστα :lol: :lol:
:bawl: :bawl:
Το είδα πριν μερικές μέρες παραλιακή, οδηγός και η συνοδηγός ξεκράνωτη με την ομπρέλα στο χέρι :lol:
:D δεν μπωρο να σταματησω να γελαω...
guzzistas
02/09/2011, 22:30
http://www.car.gr/xyma/view/1698467/
konsttanttinos
11/09/2011, 10:33
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1742511/
Το μηχανακι ειναι ΠΛΗΡΕΣ λειτουργικο! Κυκλοφορει κανονικα!
Εχει σπασμενο κοντερ κ χτυπαει πυρος εμβολου οριζοντιου!
(ειναι και γνωστου:a01: :a01: )
giannis113
13/09/2011, 15:11
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1750357/
respect στημ ΚΤΜ για το ατιθασο μοτορι :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Και οφόνες πουλάμε...
http://www.car.gr/xyma/view/1746512/
235913