Σύνδεση

View Full Version : Κυριακή 21 Φλεβάρη

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Greg61
19/02/2010, 13:30
Λοιπόν...

Η Γριούλα μου ( το 600αράκι το Hornet ντέ, το καρμπυρατεράτο του '04) , με ήρεμη εκδρομική οδήγηση και ταχύτητες 120-140 km/h που μεταφράζεται σέ 5500 - 6500 σαλ με 6η, μου βγάζει λίγα πάνω απ' τα 270 δικάβαλα χλμ μ' ένα ρεζερβουάρ, ήτοι κάτι πάνω απο 16,5 km/l.
Με ακόμη πιό ήρεμα γκάζια και ταχύτητες μέχρι 120 km/h, μου βγάζει σχεδόν 300 χλμ μέχρι να μείνει, ήτοι κάτι πάνω απο 19 km/l (λέω σχεδόν, γιατί δέν έχει μείνει ποτέ) .

Σήμερα γέμισα κι ένα ειδικό κάνιστρο μεταφοράς καυσίμων των 6 λίτρων, που θα έχω την Κυριακή μαζί μου. Αυτή η μπετζίνα, ρεζερβουάρ+κάνιστρο, μου φτάνει και μου περισσεύει γιά όλη την εκδρομή.
Άν δέν έχουμε απότομες επιταχοεπιβραδύνσεις, που δέν χρειάζονται εν κατακλείδι, σκεφθείτε οτι μπορείτε να βγάλετε πάνω απο 15-20% των χιλιομέτρων που βγάζετε συνήθως με το ρεζερβουάρ σας.

Έ! Τί διάολο! Στη διαδρομή κάπου θα βρούμε να φουλάρουμε!
...Κι άν κάποιο ήσυχο παιδί, που δέν θα έχει επιδοθεί προηγουμένως σε προσπεράσεις επιδείξεως και σπιναροντριφταρίσματα, τύχει και μείνει... άς μ' αναζητήσει να του δώσω τη μπετζίνα του κανίστρου...

DimChios
19/02/2010, 13:39
ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!!

:o :a3: :a30: :a08:

Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται? :blush:

Cpt. Haddock
19/02/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται? Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται? :blush:

:evil:

189298

DimChios
19/02/2010, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ναι καλα, λεγε εσυ!!!

τωρα μας μενει να βρουμε γαντια!

:blush:

Cpt. Haddock
19/02/2010, 13:48
ναι καλα, λεγε εσυ!!!
τωρα μας μενει να βρουμε γαντια!:blush:

Ελεος βρε μλκ, πετάξου και πάρε, σε λιγο θα πρέπει να σου βρούμε και σωβρακο :bigcry:

DimChios
19/02/2010, 13:49
Ελεος βρε μλκ, πετάξου και πάρε, σε λιγο θα πρέπει να σου βρούμε και σωβρακο :bigcry:

ρε ππρ, εχω στεγνωσει με το μαγαζι!!!

τι να τα κανω αλλωστε?????

:sad:

Cpt. Haddock
19/02/2010, 13:50
ρε ππρ, εχω στεγνωσει με το μαγαζι!!!
τι να τα κανω αλλωστε?????:sad:

Να τα έχεις για όταν θα ξαναπάρεις μηχανή ρε χαμένο

(και ξαναπάρε γρήγορα γιατί δεν αντέχουμε τη κλαψα :bigcry: :lol: )

Θα σου έδινα δικό μου ζευγάρι αλλα δε θα σου κάνει :wave2:

harris_x
19/02/2010, 14:01
Λόγω του ότι υπάρχει και η ταβέρνα στη μέση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο αδερφός μου τελικά δεν θα έρθει και εγώ είμαι με ερωτηματικό.

:wave2:

McZab
19/02/2010, 14:05
Επειδή οι βόλτες γίνονται για να μας φεύγει το άγχος της εβδομάδας και όχι για να προσθέτουμε περισσότερο (θα βρω βενζινάδικο ή θα την πάρω στον ώμο...:a42:...), εγώ και ο Speedmaster φίλος αποσυρόμαστε ησύχως ως ότου επέλθει κοινωνική ειρήνη...Θα στραφούμε προς άλλα μέρη όπου το ρεζερβουάρ θα μας βγάζει πήγαινε-έλα στα σίγουρα...Καλή τύχη στην υπόλοιπη παρέα. :beer:

DrEvil
19/02/2010, 14:18
Μην εχοντας καταγραφει η συμμετοχη μου
θεωρω οτι δεν αλλαζει τπτ αν την ακυρωσω.

Καλα να περασετε.

road spirit
19/02/2010, 14:22
τι φοβάστε? :confused: :confused:

Μάλιστα, δεκάδες οδηγοί βυτιοφόρων από την Αθήνα ξεκίνησαν το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα, όπως επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ οι πρόεδροι σωματείων Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων.

Επιπλέον, από τα ξημερώματα κανονικά εργάζονται όλοι οι υπάλληλοι στα τελωνεία Νίκης, στο νομό Φλώρινας και Ευζώνων στο νομό Κιλκίς. Επίσης, ο σταθμός φορτοεκφόρτωσης των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), στη Σίνδο, κάνει κανονικά φορτώσεις, καθώς οι βυτιοφορείς ανέστειλαν την προγραμματισμένη για σήμερα απεργία τους .

christostr
19/02/2010, 14:22
Εχω αρχίσει να ελπίζω οτι δε θα 'χουμε πρόβλημα. Οι εταιρίες καυσίμων ζήτησαν να τους επιτραπεί ο εφοδιασμός και να εκτελωνιστούν μετά τα καύσιμα, στη Β. Ελλαδα και Κρήτη εληξε η απεργία.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=316059&dt=19/02/2010

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

christostr
19/02/2010, 14:25
ναι καλα, λεγε εσυ!!!

τωρα μας μενει να βρουμε γαντια!

:blush:

Έχω. Το αν σου αρέσουν είναι άλλη ιστορία:smilea:

Operater
19/02/2010, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
Μην εχοντας καταγραφει η συμμετοχη μου
θεωρω οτι δεν αλλαζει τπτ αν την ακυρωσω.

Καλα να περασετε.

ζητάω συγνώμη, αν ο λόγος που δεν ήρθες είναι ότι δεν έχεις καταγραφεί.

Αν και πιστεύω ότι δεν συντρέχει λόγος, το έκανα όποτε μου το ζήταγες, μιας και το ξέχασα.

:beer:

Operater
19/02/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι φοβάστε? :confused: :confused:

[/QUOTE]

ότι το είπε ο κάπταιν.. :lol:

camen
19/02/2010, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

ότι το είπε ο κάπταιν.. :lol: [/B][/QUOTE]

Λες να βρεξει βενζινη????:lol: :bawl: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

christostr
19/02/2010, 14:29
Βρήκα πρατήριο που στα μηχανάκια έβαζε ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ!!!:mad: :mad:

Έδωκα 2 ευρά μπαξίσι στον Αιγύπτιο και το γέμισα:evil:

Αλήθεια... αν του βάλω μία φορά σούπερ, τι θα πάθει;:rolleyes: :blush:

ΕΠΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕ:sun:

h_m_akis
19/02/2010, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr

Αλήθεια... αν του βάλω μία φορά σούπερ, τι θα πάθει;

θα μικρυνεις τη ζωη του καταλυτη! (Δεν θυμαμαι να εχεις aftermarket...αν εχεις δεν τρεχει και τιποτα:winka: ):beer: :beer: :beer:

DimChios
19/02/2010, 14:39
Έχω. Το αν σου αρέσουν είναι άλλη ιστορία:smilea:

να μου κανουν και να ειναι δερματινα με νοιαζει!

Θα ερθεις αποψε ΔΣ? Αν ναι, φερ τα αν μπορεις!

:D

DimChios
19/02/2010, 14:40
ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ?????

christostr
19/02/2010, 14:47
να μου κανουν και να ειναι δερματινα με νοιαζει!

Θα ερθεις αποψε ΔΣ? Αν ναι, φερ τα αν μπορεις!

:D

Ναι, φίλε θα τα πούμε εκεί

christostr
19/02/2010, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
θα μικρυνεις τη ζωη του καταλυτη! (Δεν θυμαμαι να εχεις aftermarket...αν εχεις δεν τρεχει και τιποτα:winka: ):beer: :beer: :beer:

Δεν έχω aftermarket αλλά σκέφτομαι να βάλω:winka:

gcrook
19/02/2010, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Λοιπόν...

Η Γριούλα μου ( το 600αράκι το Hornet ντέ, το καρμπυρατεράτο του '04) , με ήρεμη εκδρομική οδήγηση και ταχύτητες 120-140 km/h που μεταφράζεται σέ 5500 - 6500 σαλ με 6η, μου βγάζει λίγα πάνω απ' τα 270 δικάβαλα χλμ μ' ένα ρεζερβουάρ, ήτοι κάτι πάνω απο 16,5 km/l.
Με ακόμη πιό ήρεμα γκάζια και ταχύτητες μέχρι 120 km/h, μου βγάζει σχεδόν 300 χλμ μέχρι να μείνει, ήτοι κάτι πάνω απο 19 km/l (λέω σχεδόν, γιατί δέν έχει μείνει ποτέ) .

Σήμερα γέμισα κι ένα ειδικό κάνιστρο μεταφοράς καυσίμων των 6 λίτρων, που θα έχω την Κυριακή μαζί μου. Αυτή η μπετζίνα, ρεζερβουάρ+κάνιστρο, μου φτάνει και μου περισσεύει γιά όλη την εκδρομή.
Άν δέν έχουμε απότομες επιταχοεπιβραδύνσεις, που δέν χρειάζονται εν κατακλείδι, σκεφθείτε οτι μπορείτε να βγάλετε πάνω απο 15-20% των χιλιομέτρων που βγάζετε συνήθως με το ρεζερβουάρ σας.

Έ! Τί διάολο! Στη διαδρομή κάπου θα βρούμε να φουλάρουμε!
...Κι άν κάποιο ήσυχο παιδί, που δέν θα έχει επιδοθεί προηγουμένως σε προσπεράσεις επιδείξεως και σπιναροντριφταρίσματα, τύχει και μείνει... άς μ' αναζητήσει να του δώσω τη μπετζίνα του κανίστρου...

Σαν disclaimer της Μονης Αγιου Ιερωθεου ακουγεται αυτο...

chr1s_86
19/02/2010, 14:52
Δεν έχω aftermarket αλλά σκέφτομαι να βάλω:winka:

σήμερα; :p

christostr
19/02/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
σήμερα; :p

Χαχαχαχαχα όχι φυσικά.

andgeo
19/02/2010, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
με τις μαλακιες σας πηγα και αλλαξα τα φωτα...γαμανε βεβαια (πιο πολυ απο τα xenon) αλλα τωρα εχω ενα προβλημα με την κορνα...

http://www.youtube.com/watch?v=tUcOaGawIW0&feature=related

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. αδιαβροχα θα εχουμε μαζι μας???:look:

Κι εγώ με τις ίδιες μαλακίες πήγα ν αλλάξω ένα φλασάκι που μου είχε σπάσει η βάση και (ευτυχώς ) έκαψα μόνο μια ασφάλεια 7,5Α . Μεχρι να το πάρω χαμπάρι όμως και να πάει η καρδιά στη θέση της , έβρισα ... , έβρισα πολύ τα λαμπάκια μου γαμώ !!!! Τώρα ούτε για αδιάβροχο δεν ξανακοιτάω !!!!!

amyroukai
19/02/2010, 14:59
Τι θες να πεις ότι πήρες αδιάβροχα;;; Ιταλικά ηλεκτρικά Γιώργο, τι τα θες και τα πειράζεις.... :)

andgeo
19/02/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody

τελοσπαντων,αν ειναι μπορει να την ξανακανω αυτην την κυριακη μπας και γνωριστουμε και απο κοντα.για να μην αναφερθω στην μοναδικη ευκαιρια να χαλβαδιασετε το χρεπι μου που θα το αναγνωρισετε ευκολα μιας και θα κανει μπαμ ως καβουρδιστηρι που ειναι...

για βενζιναδικα,μπορω να σας πω ταπογευμα που θαμαι σπιτι,ωστε τωρα που θα σχολασω στον γυρισμο να τσεκαρω τι παιζει...

α,οτι πληροφοριες θελετε για το κομματι τριπολη-λεβιδι-βυτινα-δημητσανα-στεμνιτσα ρωτατε ελευθερα...

Αχα ιταλικό κι εσύ ...? Πες να βάλουν και τη διαδρομή Δημητσάνα μέσο Ελάτης που είναι Ζούπερ , είναι ένας κύκλος περίπου 40 χλμ αλλά είναι όλα τα λ7...

andgeo
19/02/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Τι θες να πεις ότι πήρες αδιάβροχα;;; Ιταλικά ηλεκτρικά Γιώργο, τι τα θες και τα πειράζεις.... :)
είπα κι εγώ να κοιτάξω τα λαμπάκια μου . Ξέρεις εμείς με τα ιταλικά δεν τα κοιτάμε ποτέ , αν δουλεύουν έχει καλώς , αν πάλι όχι ... resistance is futile!!!!
Και για αδιάβροχο δεν έχω κοιτάξει ακόμα .... ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ !!!!

nobody
19/02/2010, 15:10
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=251931&nDate=2

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=252601&nDate=2

xexexexexex οχι φιλε,γιαπωνεζικο χαρχαλι εχω...

να πω μονο οτι Χρυσοβιτσι υπαρχει κι αλλος δρομος να πας αλλα δεν συμφερει χιλιομετρικα.αντι να πας απο Τριπολη(απτον δρομο του νοσοκομειου πηγαινοντας δηλαδη για πιανα,δαβιες κτλ),πας κανονικα μεχρι περιπου την διασταυρωση της Βυτινας και εκει που λεει μια ταμπελιτσα προς το χωριο Μεθυδριο,εχει μια διασταυρωση που οδηγει σε Ελατη,Πυργακι,Χρυσοβιτσι,Στεμνιτσα

andgeo
19/02/2010, 15:18

xexexexexex οχι φιλε,γιαπωνεζικο χαρχαλι εχω...

να πω μονο οτι Χρυσοβιτσι υπαρχει κι αλλος δρομος να πας αλλα δεν συμφερει χιλιομετρικα.αντι να πας απο Τριπολη(απτον δρομο του νοσοκομειου πηγαινοντας δηλαδη για πιανα,δαβιες κτλ),πας κανονικα μεχρι περιπου την διασταυρωση της Βυτινας και εκει που λεει μια ταμπελιτσα προς το χωριο Μεθυδριο,εχει μια διασταυρωση που οδηγει σε Ελατη,Πυργακι,Χρυσοβιτσι,Στεμνιτσα
Αυτόν ακριβώς τον κύκλο λέω έξω από τη Βυτίνα γύρω από το Μαίναλο για Στεμνίτσα Δημητσάνα που σε ξαναβγάζει στον ίδιο δρόμο πριν τα Λειβάδια (καπως έτσι τέλος πάντων )

nobody
19/02/2010, 15:19
τα λειβαδια που δακρυζουν??η αυτα που εχουν και ενα μικρο σπιτι??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λεβιδι λεγεται...(φιλικα παντα)

andgeo
19/02/2010, 15:22
όχι βρε θα το βρω και θα στο πω το χωριό ... w8 ...... Σόρρυ Λαγκάδια ήθελα να πω !!!

Tropeas
19/02/2010, 15:25
:a55:

spyro
19/02/2010, 15:55

.........

γαμ@ το κερατό μου .... αμαν πια..... εδω και 3 μέρες έχει 18 βαθμούς κελσίου με ηλιοφάνεια παντού και το Σ/Κ θα ρίξει χιονόνερα ......... αντε στο διαλα πια

:a023:

Greg61
19/02/2010, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σαν disclaimer της Μονης Αγιου Ιερωθεου ακουγεται αυτο...

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Μετά απο 37 χρόνια δίτροχης ζωής, έτσι ακριβώς νοιώθω κι εγώ.

Και... πσσσστ! ... Πού'σαι... θά' ρθεις;

Έχω μιά θέση συνεπιβάτη διαθέσιμη, μιάς κι ο Μητσάρας δέν μας καταδέχεται...

DimChios
19/02/2010, 16:16
...μιάς κι ο Μητσάρας δέν μας καταδέχεται...

:a21: :a24:

δεν διαβασες τι εγραψα? :alien:

Greg61
19/02/2010, 16:24
:a21: :a24:

δεν διαβασες τι εγραψα? :alien:

Διάβασα ρέ!

Τσαντίστηκες;

Μαλώνεις ρέ;

Γιά πάμε....

Διάβασα ρε Δημήτρη αλλά... μάλλον ο Γιώργης χρειαζόταν κάποια περαιτέρω διευκρίνιση...
Gcrook... η πάσα σε σένα!

Greg61
19/02/2010, 16:37
Διάβασα ρέ!

Τσαντίστηκες;

Μαλώνεις ρέ;

Γιά πάμε....

Διάβασα ρε Δημήτρη αλλά... μάλλον ο Γιώργης χρειαζόταν κάποια περαιτέρω διευκρίνιση...

Μπά...
Μιάς κι ο Γιώργος δέν είναι συνδεδεμένος ταύτην, λουφάζω κι εγώ στ' αυγά μου...

Σπάμ και πλάκα έντ απο μένα.
Τα υπόλοιπα, θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή 21/02/10, με όλους σας παρόντες βεβαίως - βεβαίως, όπου κι όποια ώρα έχει καθορισθεί απο τούς διοργανωτές της βόλτας.

Εγώ πάντως θα είμαι εκεί.

Καλά χιλιόμετρα νά' χουμε όλοι μας και καλή επάνοδο στις εστίες μας.

Over & Out, και σόρρυ απ' όλους για τη διάθεση αστεϊσμού μου.
Ελπίζω οτι δέν θα με παρεξηγήσετε.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Operater
19/02/2010, 17:25
ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ?????

τι γκρινιαρης.... :lol: :lol: :lol:

gcrook
19/02/2010, 17:26

Αγαπητε αξιοτιμε κυριε, σας ευχαριστω απο βαθους καρδιας για την ευγενικη χειρονομια να μου προσφερετε την θεση του συνεπιβατη στο μοτοσακο σας σας, "η Γριουλα μου" ,οπως το αποκαλεσατε.
Σας πληροφορω οτι -Δοξα σοι Ο Υψιστος- τυγχανω και εγω κατοχος μοτοσακου το οποιο ειναι απολυτως λειτουργικο και ετοιμο να ταξιδεψει την στιγμη που σας γραφω αυτες τις γραμμες, αν και δεν το ονομαζω "η Γριουλα μου" οπως εσεις αλλα κατι αλλο που μαλλον αν το ανεφερα θα εριχνα αισθητα και ανεπανορθωτα το επιπεδο της συζητησης.
Τωρα,στην εκδρομη δεν δυναμαι να συμμετασχω για λογους που μονο ο Παντοδυναμος μπορει να γνωριζει,αλλα σας ευχομαι ολοψυχα να πορευθειτε εν ειρηνη και αγαπη πληρωντας στο ακεραιο τις αριθμητικες προυποθεσεις που εσεις ο ιδιος θεσατε κανοντας τους υπολογισμους σας λιγο προηγουμενως.
Και αν τυχον παρεκκλινετε απο τις συνηθισμενες σας καταναλωσεις και ορια ταχυτητος που θεσατε για τον εαυτο σας και ευχεστε για τους αλλους, ε μην το κανετε και θεμα.Συγχωρεστε τους και σαν ενδειξη αγαπης και ειρηνης κεραστε τους λιγη βενζινα απο το χρυσοποικιλτο κανιστρο που αγορασατε.Προπαντως Αγαπη.Πορευθειτε εν Ειρηνη και μην διανοηθειτε να καρυδωσετε τΑς γκαζιερας διοτι τετοια πραγματα κανουν την Παναγιτσα να κλαιει.Αμην.

Operater
19/02/2010, 17:31
Όχι εδώ

Operater
19/02/2010, 17:32
Όχι εδώ

...παρακαλώ πολύ! :)

amyroukai
19/02/2010, 17:33
Ρε Φωτάρα, Quote τον εαυτό σου ρε τρισμέγιστε;;; :) Έχω πεθάνει στο γέλιο! Μα τα χίλια μαθήματα photoshop, δεν το περίμενα... :lol:

gcrook
19/02/2010, 17:34
Όχι εδώ

Γιατι οχι;
Σου γαμαμε την πολιτικαλυ κορεκτ βολτα ρε μαστορα;

Σαν πολυ στα σοβαρα εχετε παρει τους εαυτους σας μερικοι. :(

Operater
19/02/2010, 17:36
Γιατι οχι;
Σου γαμαμε την πολιτικαλυ κορεκτ βολτα ρε μαστορα;

Σαν πολυ στα σοβαρα εχετε παρει τους εαυτους σας μερικοι. :(

Γάμα την. δικιά μου είναι?

Αλλά μέσα στο καλό το κλίμα, ε δεν κολάνε τέτοια. πως να το κάνουμε.

Και μερικοί είναι πολύ ευέξαπτοι. :(

gcrook
19/02/2010, 17:37
...παρακαλώ πολύ! :)

Ε τωρα αλλαζει το πραγμα.
Μου πεταξες και ενα παρακαλω πολυ οποτε....

Γιατι οχι καλε;
ΣουΣας γαμαμεδημιουργουμε καποιο προβλημα σ την πολιτικαλυ κορεκτ βολτα σας ρε μαστορααγαπητε κυριε;

Σαν πολυ στα σοβαρα εχετε παρει τους εαυτους σας μερικοι. και καλα κανετε :(

Operater
19/02/2010, 17:38
Δε σε καταλαβαίνω. Προς τι όλο αυτό.
Εχεις κανένα πρόβλημα με τη πάρτη μου?

DimChios
19/02/2010, 17:40
ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ???????

:D :D :D

:mad:

gcrook
19/02/2010, 17:42
Δε σε καταλαβαίνω. Προς τι όλο αυτό.
Εχεις κανένα πρόβλημα με τη πάρτη μου?

Ακου γιατι θα το πω μια φορα.
Αμα ψαχνεις για τσαμπουκαδες εισαι εντελως ακυρος.
Και αυτα που εγραψα ειναι με αφορμη αυτο το βαρυγδουπο το "οχι εδω" λες και προσεβαλλα καποια ανωτατη αρχη η "χαλασα" κατι (το καλο κλιμα).
Το ολο πραγμα ειναι εξαιρετικα αστειο και το σταματαω εδω.
Καλες βολτες,αλλα....

EVI
19/02/2010, 17:42
ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ???????

:D :D :D
:mad:

Honda?

xi xi xi xi xi (:ninja: ) :lol: :bawl: :lol:

:p

Greg61
19/02/2010, 17:45
Αγαπητε αξιοτιμε κυριε, σας ευχαριστω απο βαθους καρδιας για την ευγενικη χειρονομια να μου προσφερετε την θεση του συνεπιβατη στο μοτοσακο σας σας, "η Γριουλα μου" ,οπως το αποκαλεσατε.
Σας πληροφορω οτι -Δοξα σοι Ο Υψιστος- τυγχανω και εγω κατοχος μοτοσακου το οποιο ειναι απολυτως λειτουργικο και ετοιμο να ταξιδεψει την στιγμη που σας γραφω αυτες τις γραμμες, αν και δεν το ονομαζω "η Γριουλα μου" οπως εσεις αλλα κατι αλλο που μαλλον αν το ανεφερα θα εριχνα αισθητα και ανεπανορθωτα το επιπεδο της συζητησης.
Τωρα,στην εκδρομη δεν δυναμαι να συμμετασχω για λογους που μονο ο Παντοδυναμος μπορει να γνωριζει,αλλα σας ευχομαι ολοψυχα να πορευθειτε εν ειρηνη και αγαπη πληρωντας στο ακεραιο τις αριθμητικες προυποθεσεις που εσεις ο ιδιος θεσατε κανοντας τους υπολογισμους σας λιγο προηγουμενως.
Και αν τυχον παρεκκλινετε απο τις συνηθισμενες σας καταναλωσεις και ορια ταχυτητος που θεσατε για τον εαυτο σας και ευχεστε για τους αλλους, ε μην το κανετε και θεμα.Συγχωρεστε τους και σαν ενδειξη αγαπης και ειρηνης κεραστε τους λιγη βενζινα απο το χρυσοποικιλτο κανιστρο που αγορασατε.Προπαντως Αγαπη.Πορευθειτε εν Ειρηνη και μην διανοηθειτε να καρυδωσετε τΑς γκαζιερας διοτι τετοια πραγματα κανουν την Παναγιτσα να κλαιει.Αμην.

Αισθανόμενος, αγαπητέ εν Χριστώ Αδελφέ Γεώργιε (άν μοι επιτρέπητε τοιαύτην προσφώνησιν) , την πιθανήν πικρίαν δι ής σας διεπότισα δια των προτέρων μηνυμάτων μου -άθελά μου πάντως- και συναισθανόμενος άμα το βάρος της ευθύνης περί της ενταύθα -δεδικαιολογημένης έστω εκ της προρρηθείσης συμπεριφοράς μου- πικροχολίας σας, ζητώ ταπεινώς συγγνώμην δια την ενταύθα χρήσιν παρ' εμού του Ονόματός σας, ως ανωτέρω εμφαίνεται.

Είη ο Θεός μεθ' ημών αγαπητέ.

-----------------------------------

Τί κοιτάτε κι ερμηνεύετε οι άλλοι ρέ...
Τσάρκα μοτοσυκλετιστών έχουμε μεθαύριο!
Άντε βρείτε κανα αδιάβροχο!
Και πάρτε και κανα κάνιστρο βενζίνα!

--------------------
Αγαπητέ Γεώργιε... πρωτίστως εσείς παραθέσατε μήνυμά μου απαντώντας το ή... κάνω λάθος;
Δέν πειράζει πάντως, πορεύεσθε εν Κυρίω, μή ανησυχών δι εμέ...
Άλλωστε, εγώ την ιστορίαν της ζωής μου την έγραψα ήδη, έχων τέκνο περίπου ομήλικόν σας...
Έχετε κλείσει τα 32 αλήθεια;

Operater
19/02/2010, 17:47
Ακου γιατι θα το πω μια φορα.
Αμα ψαχνεις για τσαμπουκαδες εισαι εντελως ακυρος.
Και αυτα που εγραψα ειναι με αφορμη αυτο το βαρυγδουπο το "οχι εδω" λες και προσεβαλλα καποια ανωτατη αρχη η "χαλασα" κατι (το καλο κλιμα).
Το ολο πραγμα ειναι εξαιρετικα αστειο και το σταματαω εδω.
Καλες βολτες,αλλα....

Ε όχι και τσαμπουκάδες... Απλά σε ρώτησα γιατί μου μιλάς έτσι και αν έχεις κάποιο πρόβλημα.
Και ξαφνικά λυπάσαι? Έγραψες μια φορά στο γαμημένο thread για νατην πεις σε κάποιον
όποιος και αν είναι αυτός, και μετά λυπάσαι?
Είπα, όχι εδώ, γιατί μπορείς κάλλιστα να το κάνεις και με πμ, με περιστέρι, με ότι να'ναι.
Εγώ γιατί πρέπει να βλέπω μια προσωπική σου κόντρα?

Εσύ ψάχνεις για τσαμπουκάδες, από το πουθενά.

Και άκυρος πάντα ήμουν, απλά το ανακαλύπτω εγώ, όχι από σένα ή οποιονδήποτε άλλον.

VANDA
19/02/2010, 17:48
ΕΛΕΟΣ παιδιά!!! Την παλεύετε;

Operater
19/02/2010, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
ΕΛΕΟΣ παιδιά!!! Την παλεύετε;

Να σου πω... ήρθα από τη δουλειά πτώμα,
άνοιξα το pc, και λέω...

Ε δεν τσακώνομαι με κάποιον να περάσει η ώρα?

gcrook
19/02/2010, 17:52
Και βασικα οσο το σκεφτομαι εσφαλλα που επελεξα να κανω κουοτ το γραπτο του (συμπαθεστατου κατα τα αλλα) greg61 και να το ειρωνευτω (θελω να πιστευω καλοπροαιρετα και θελω να το πιστευει και αυτος) .

Θα επρεπα να το ειχα κανει απο πριν σε κατι αλλα αλλα μιας και η ολη βολτα ξεκινησε με καποια αφορμη (γιου νοου γουοτ) απλα θα σεβαστω αυτο το γεγονος και θα κανω μοκο και τουμπεκι και θα ζητησω να με αγνοησετε επιδεικτικα (κατι που δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο τωρα που το σκεφτομαι).

Και ο καθενας σαφως βγαζει τα συμπερασματα που γουστερνει.Απλα λυπαμαι, για πολλα πραγματα.

Operater
19/02/2010, 17:58
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω δύο πράγματα:
Για ποια πράγματα λυπάσαι και προς τι όλο αυτό.

Greg61
19/02/2010, 17:59
Και βασικα οσο το σκεφτομαι εσφαλλα που επελεξα να κανω κουοτ το γραπτο του (συμπαθεστατου κατα τα αλλα) greg61 και να το ειρωνευτω (θελω να πιστευω καλοπροαιρετα και θελω να το πιστευει και αυτος) .

Θα επρεπα να το ειχα κανει απο πριν σε κατι αλλα αλλα μιας και η ολη βολτα ξεκινησε με καποια αφορμη (γιου νοου γουοτ) απλα θα σεβαστω αυτο το γεγονος και θα κανω μοκο και τουμπεκι και θα ζητησω να με αγνοησετε επιδεικτικα (κατι που δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο τωρα που το σκεφτομαι).

Και ο καθενας σαφως βγαζει τα συμπερασματα που γουστερνει.Απλα λυπαμαι, για πολλα πραγματα.

Δεκτά όλα Γιώργο...
Δέν έγινε τίποτε!

Άλλωστε, όσοι με ξέρουν κάπως καλύτερα, γνωρίζουν οτι δέν παρεξηγούμαι.

vaska
19/02/2010, 18:04
Σας πάω ρε κουφάλες, με το τίποτα ανάβουν τα αίματα. Οπωσδήποτε όλοι στην ΒΟΛΤΑ την Κυριακή. Ελληνάρες μου. Θα περάσουμε υπέροχα, θα έχουμε κι αδιάβροχα νομιζω.
Σας είπα το νέο? Θα έρθω κι εγώ.
:beer: :beer: :beer:

gcrook
19/02/2010, 18:12
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω δύο πράγματα:
Για ποια πράγματα λυπάσαι και προς τι όλο αυτό.

Ποιο αυτο;
Ενα καλογουστο/κακογουστο (αναλογα το χιουμορ του καθενος) πειραγμα;Με αφορμη το οποιο μπηκες σαν μπατσος στη μεση;Τοσα προηγηθηκαν και ηταν και λιγοτερο αθωα κατα την γνωμη μου.
Οποτε ΝΑΙ αυτο.
Και για ΑΥΤΟ λυπουμαι.
Για το θεμα δεν ειναι τοσο απλο για μενα.
Ειπα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και ειμναι σιγουρος οτι ετσι θα γινει.
Και μια χαρα καταλαβαινεις.
Οποτε, ...καλη βολτα.

Operater
19/02/2010, 18:14
Eντάξει, συγνώμη Γιώργο. Με κάθε ειλικρίνεια. Μαλακία μου.

DrEvil
19/02/2010, 18:52
ζητάω συγνώμη, αν ο λόγος που δεν ήρθες είναι ότι δεν έχεις καταγραφεί.

Αν και πιστεύω ότι δεν συντρέχει λόγος, το έκανα όποτε μου το ζήταγες, μιας και το ξέχασα.

οχι, οχι! :nono:
Μαλλον περεξηγηθηκα. :sick:
Θα ερχομουν κ μη καταγεγραμμενος, απαξ κ η προσκληση
ηταν ανοιχτη.
Αυτο που συνεβη ειναι παρανοηση με αλλο θρεντ. Βασικα ειμαι μαλλον
λιγο ξανθια κ μπερδευτικα απο ποστ συμφορουμιτη.
Θα ηθελα να αντιστρεψουμε, κ να ζητησω εγω συγγνωμη,
αφου θελω να ξαναδηλωσω συμμετοχη.
Το μιλαμε λοιπον την Κυριακη. :)

Operater
19/02/2010, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
.......
Το μιλαμε λοιπον την Κυριακη. :)

ok λοιπόν! αδιαβροχάκια να πάρεις μαζί,
θαχουμε τον Cpt. μαζί μας :D

Greg61
19/02/2010, 19:03
Φώτη, θά' χεις καναν ευρυγώνιο φακό μαζί σου; Καναν 20άρη;
Αλλά τί ρωτάω...
Άν θυμάμαι καλά, μάλλον σύστημα Canon έχεις εσύ...

Και... για να θυμηθούν οι παλιότεροι και οι τότε συμμετασχόντες...
Απο την ετήσια του moto.gr το 2008:
http://picasaweb.google.gr/nakosgrg/MotoGr220608#

Operater
19/02/2010, 19:08
Φώτη, θά' χεις καναν ευρυγώνιο φακό μαζί σου; Καναν 20άρη;
Αλλά τί ρωτάω...
Άν θυμάμαι καλά, μάλλον σύστημα Canon έχεις εσύ...

Δεν έχω 18άρη φακό... θα μαρτυρήσω πάλι...

Greg61
19/02/2010, 19:12
Nikkors έχω αρκετούς.
Νομίζω ομως οτι δέν σου κάνουν... Σωστά;

blackbusa
19/02/2010, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Ελληνάρες μου.

:rolleyes: :nono: :wave2:

Operater
19/02/2010, 19:16
Nikkors έχω αρκετούς.
Νομίζω ομως οτι δέν σου κάνουν... Σωστά;

σωστα! αλλα θα τραβηξεις κι εσυ:)

Greg61
19/02/2010, 19:40
Εντάξει Φώτη.
Θα πάρω μεγαλύτερη τσάντα μαζί, ώστε να έχω κι έναν 12-24.

Total: Nikon D300, Nikkor 18-200, Tokina 12-24, SB800.

Άν θεωρείς οτι χρειαζόμαστε f/2.8, υπάρχουν επίσης ο 24-70 & ο 80-200 που όμως σκέφτομαι ν' αποφύγω τη μεταφορά τους.

caesarsk
19/02/2010, 19:48
πείτε την αληθειά τώρα gcrook και greg......Δεν έχετε αδιαβροχα και βαριεστε να τσεκάρετε τις λάμπες για αυτο υπάρχει αυτη η διαμάχη...

και εσυ τι θέλεις και πετάγεσαι αναμέσα ωρε Operater

αντε μην αρχισω τα ανεκδοτα

vaska
19/02/2010, 19:49
Κύριοι μην ανησυχείτε, είμαι εξοπλισμένος

189353

vaska
19/02/2010, 19:50
ή μηπως προτιματε αυτή?

189355

Greg61
19/02/2010, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
......Δεν έχετε αδιαβροχα και βαριεστε να τσεκάρετε τις λάμπες για αυτο υπάρχει αυτη η διαμάχη...

...

...κατά πώς λένε οτι "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" δλδ;

Όχι ρε φιλαράκι, δέν τρέχει τίποτα με κανέναν και δέν αισθάνομαι ειλικρινά οτι έχω καμμία διαμάχη.
Χωράφια και λοιπές κληρονομιές δέν έχω να μοιράσω με κανέναν εδώ.

Απλά, είν' αυτό το... πώς το είπες ντέ... ά! ναί! Βαριέμαι να τσεκάρω τις λάμπες...
Και μ' αυτά και με τ' άλλα που θά' χω στη βαλίτσα πίσω, δέν χωράει και τ' αδιάβροχο γμτ!

Greg61
19/02/2010, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ή μηπως προτιματε αυτή?

Μπά... αυτή δέν κάνει. Είναι παλιά σά και το μηχανάκι της υπογραφής σου!

:rotflmao:

Maira
19/02/2010, 20:28
ΟΚ!

5 σελίδες από το μεσημέρι!

Θα μου πει κάποιος αν λένε κάτι συμαντικό για την εκδρομή γιατί βαριέμαι να διαβάζω????

:confused: :confused: :confused:

amyroukai
19/02/2010, 20:29
όχι. 5 σελίδες μαλακίες για αδιάβροχα και πλακίτσα/παρεξήγηση...

Λεωνίδας
19/02/2010, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
ΟΚ!

5 σελίδες από το μεσημέρι!

Θα μου πει κάποιος αν λένε κάτι συμαντικό για την εκδρομή γιατί βαριέμαι να διαβάζω????

:confused: :confused: :confused: βόλτα ισχύει
καπετάνιος συμμετέχει
βροχή σίγουρη
ορθογραφία βελτίωση
οβερ :wave2:

Cpt. Haddock
19/02/2010, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
βόλτα ισχύει
καπετάνιος συμμετέχει
βροχή σίγουρη
ορθογραφία βελτίωση
οβερ :wave2:

βόλτα ισχύει
καπετάνιος συμμετέχει
βροχη στ' αρχίδια μας
λεωνίδας να χτυπιέται που δανεισε μηχανάκι

(οβερ)

blackbusa
19/02/2010, 21:06
βολτα υσχυει...
καπετανιος θα ερθει...
βροχη στα @@ μας...εσενα σε τι δεν ξερουμε...
παρε αδιαβροχα...
να τσεκαρεις και τα λαμπακια...
μην τα αλλαξεις γιατι θα σου χαλασει η κορνα...
ορθογραφια δεν ξερεις αρα δεν μας νοιαζει...
Λεωνιδας και οι 300 θα κανουν οργια αλλου...
περιπτερο με ΓΑΜΑΤΟ ντεποζιτο...
under...

Λεωνίδας
19/02/2010, 21:36
βόλτα ισχύει
καπετάνιος συμμετέχει
βροχη στ' αρχίδια μας
λεωνίδας να χτυπιέται που δανεισε μηχανάκι

(οβερ)

:wave2: :lol: :lol:

Sephiroth5
19/02/2010, 21:41
Ας καθαρισει ενας το "θεμα".
Διαβασα τις 10 πρωτες σελιδες σπαμ κ κουραστικα.
Οποιος παει απο Πατρα ας με ενημερωσει γιατι βαριεμε να διαβαζω 60 σελιδες!!!
:a4:
:a34:

camen
19/02/2010, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Ας καθαρισει ενας το "θεμα".
Διαβασα τις 10 πρωτες σελιδες σπαμ κ κουραστικα.
Οποιος παει απο Πατρα ας με ενημερωσει γιατι βαριεμε να διαβαζω 60 σελιδες!!!
:a4:
:a34:

Κοιτα εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97264

:wave2: :wave2: :wave2:

VGER
19/02/2010, 21:45
Καταρχήν υπάρχει σχετικό thread για τους συμμετέχοντες από Πάτρα. :winka:

http://www.moto.gr/forums/showthrea...;threadid=97264

Κατά δεύτερον, όποια πληροφορία θες, βρίσκεται στην πρώτη σελίδα και οι χάρτες στη σελίδα 29. :winka:

Τέλος, αν καθαριστεί το σπαμ, μόνο το αρχικό ποστ θα μείνει...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Sephiroth5
19/02/2010, 21:51
Ποτησαμε την αγαπη μας να μην μας μαραθει,
Ποτησαμε την αγαπη μας να μην μας μαραθει,
κ ειπε το φθινοπορο πως γρηγορα θα 'ρθει!
Geia xara!

VGER
19/02/2010, 22:08
:look:

camen
19/02/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
:look:

Τι μονο εσεις θα σπαμαρετε???:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Sephiroth5
19/02/2010, 22:10
χαχαχαχα
Ακριβως!

camen
19/02/2010, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
χαχαχαχα
Ακριβως!
Το πατρινο τοπικ το βρηκες???
ΝΑ σε υπολογιζουμε???

:beer: :wave2:

VGER
19/02/2010, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι μονο εσεις θα σπαμαρετε???:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl:

:beer: :beer:

orizontas
19/02/2010, 23:06
εωςποτεθα ειμαστε ερωτηματικα ???:sad: :sad: :sad: :sad:

klaudiog
19/02/2010, 23:43
ρε παιδιά ένα γόμο βενζινάδικο μήπως ξέρετε που να είναι ανοιχτό περιχές χολαργό και διπλα μια γραμμή μου έχει μείνει μονο από όλο το απόγευμα ψάχνω αλλα τίποτα
το κέρατο μου κοίτα που θα χάσω την βόλτα για βενζίνη

orizontas
19/02/2010, 23:50
φωτη μετετρεψε το θεμα απο βολτα σε ............

βενζιναδικα σε μερες απεργιας

ατικης και πασης ελλαδος /......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::smokin: :smokin: :smokin:

Nik0s
20/02/2010, 08:01
Εγώ άκυρος. έχω να πάω για μάθημα...

τον σκύλο :bigcry: :)

manhunter
20/02/2010, 08:14
Bενζίνη έχει,

Στην Λεωφ Ηρακλείου, ψηλά μετά την Αττική Οδό, ανεβαίνοντας αριστερά στην ΕΚΟ.
Θα έχει κανονικά.

Στην Θηβών, στο ύψος του Ρέντη, κατεβαίνοντας προς Πειραιά, λίγο μετά από έναν Γρηγόρη.
Απέναντι απο το ALDI περίπου.

Επίσης, Ρέντη, στην Στρ Μακρυγιάννη, είναι μια BP, προς την Ε.Ο.

DimChios
20/02/2010, 08:53
ΣΗΜΕΡΑ στην Καβαλας και γυρω, πηρε κανεις το ματι του βενζιναδικο?

Γιααααα ενημερωστε μεχρι το βραδυ μην αλλαζουμε το δρομολογιο μας το πρωι...

mparmpanik
20/02/2010, 09:27
στην αρχη της ηλιουπολεως, αμεσως μετα την γυμναστικη ακαδημια
πηρε το ματι μου σημερα πρωι βενζιναδικο με μικρη ουρα και καμμια δεκαρια μηχανες
να βαζουν βενζινα.

εγω παντως τρεις μερες τωρα κανω ψυχοθεραπεια στο μηχανακι
μην μου παθει κανα ψυχολογικο αμα στεγνωσει και του κατουρησω στο ντεποζιτο..

manhunter
20/02/2010, 09:53
Κοντά στην Λίμνη Λάδωνα, 15χλμ από το χωριό Δάφνη, είναι μια JetOil που θα έχει όλο το ΣΚ κανονικά.
Είναι στο δρόμο προς τα Τριπόταμα.
Είναι καμιά 20αριά χλμ νομίζω απο εκεί που θα περάσετε αύριο

vaska
20/02/2010, 09:53
Μηχανή: έχω οκ
Παρέα: έχω οκ
Πυρετός: εχω οκ
Βενζίνη: έχω οκ
Αδιάβροχο: δεν έχω οκ
Λαμπάκια : Τσεκάρισα οκ
Διάθεση για βόλτα:έχω οκ

τελικά θα έρθω..... οέέέόοο

KaTaNaS
20/02/2010, 11:31

μεχρι πριν απο 4 ωρες ειχε η εκο μετα την στροφη στο χαιδαρι.

christostr
20/02/2010, 12:02

Πιθανολογείται μέχρι το βράδι να υπάρχουν καύσιμα. Για να δούμε:rolleyes: