View Full Version : Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)
Εχετλαίος
12/02/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι ούτε για να γαμάς ούτε για να κατουράς. Και τα δυο είναι ποινικά αδικήματα εφόσον γίνονται δημόσια.
O Διογένης ο Κυνικός δεν θα το έβλεπε έτσι...
super_toto
12/02/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κολλήσαμε στο παράδειγμα....? Ελλάδα είμαστε, δε περιμένω να δείτε το δάσος.
Και ποιό είναι το δάσος δηλαδή?
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω τις δραστηριότητές μου.
Και πραγματικά δεν βλέπω το δάσος.
Αν μπορείς να μου πείς εσύ ποιο είναι το δάσος, θα ήθελα πολύ να σε ακούσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ναι βέβαια. Η δικαιοσύνη ξέρει καλύτερα από εμάς. Καλύτερα να μην ανακατευόμαστε εκεί που δε μας σπέρνουν. Καλύτερα σπίτι μας μακρυά απο φασαρίες..... Εγώ σκέφτομαι τι θα δήλωνες αν ο φοιτητής ήταν γιος σου. Η μήπως αυτό αποκλείεται γιατί θα τον μεγάλωνες με αρχές "φιλήσυχου πολίτη" ?
:winka: :beer:
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω τις δραστηριότητές μου.
Και πραγματικά δεν βλέπω το δάσος.
Αν μπορείς να μου πείς εσύ ποιο είναι το δάσος, θα ήθελα πολύ να σε ακούσω.
Θες δηλαδή απόδειξη για το ότι δε κάνεις κανένα αδίκημα? Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά? Δε μπορώ να γράφω και να λέω τα αυτονόητα. Μπορούν να κατασκευαστούν τα πάντα και τίποτα. Ούτε εγώ κάνω κανένα αδίκημα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Επίσης σε καμιά άλλη χώρα πέρα από τους μαλάκες της Η.Π.Α και τους Άγγλους δεν υπάρχουν παντού κάμερες, όπως λέτε εδώ. Στη Σουηδία για παράδειγμα, οι κάμερες υπάρχουν μόνο σε διασταυρώσεις και στην Εθνική οδό, καθαρά για παρατήρηση της κυκλοφορίας.
Το να θέλω να μη γνωρίζει ο κάθενας τι κάνω, δε σημαίνει ότι διαπράττω κάποιο αδίκημα και δε θέλω να το μάθει. Απλά δε γουστάρω. & εκεί τελειώνουν όλα.
devil's animal
12/02/2010, 14:13
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα.
πηγαινεις παντα δλδ μεσα στην πολη με 50 και τηρεις ευλαβικα ολα τα ορια του εκαστοτε δρομου που κινεισαι. δλδ το cbf σου δεν εχει δει τα 140 στο κοντερ ετσι??
ενα παραδειγμα φερνω...αν θες απαντησε
:wave2:
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 14:16
Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά?
Παρέμβασις...
Τεχνολογικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ 100% να υπάρχει μαζική καταγραφή στο σύνολο του πληθυσμού και του οδικού δικτύου , όλων των κινηματογραφικών εικόνων για 24ώρες Χ7μέρες Χ 4 εβδομάδες Χ12 μήνες. Οπότε στο γράμμα αυτό είναι ακυρότατο.
Η αποθηκευτική μέτρηση σε αυτό είναι περίπου 1ΜΒ το λεπτό για κάθε κάμερα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις με πολλαπλασιασμούς μόνο για μια κάμερα, ο αποθηκευτικός χώρος που θα χρειαστεί πλησιάζει ετησίως κάτι Terrabyte... και αυτο μόνο για μια κάμερα , έτσι;
Φυσικά δεν είναι και αδύνατη, επιλεκτικά. H καταγραφή γίνεται μόνο μετά απο εντοπισμό ενδιαφέροντος... δεν είναι συνεχής....
Gandalf
super_toto
12/02/2010, 14:17
Θες δηλαδή απόδειξη για το ότι δε κάνεις κανένα αδίκημα? Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά? Δε μπορώ να γράφω και να λέω τα αυτονόητα. Μπορούν να κατασκευαστούν τα πάντα και τίποτα. Ούτε εγώ κάνω κανένα αδίκημα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Επίσης σε καμιά άλλη χώρα πέρα από τους μαλάκες της Η.Π.Α και τους Άγγλους δεν υπάρχουν παντού κάμερες, όπως λέτε εδώ. Στη Σουηδία για παράδειγμα, οι κάμερες υπάρχουν μόνο σε διασταυρώσεις και στην Εθνική οδό, καθαρά για παρατήρηση της κυκλοφορίας.
Το να θέλω να μη γνωρίζει ο κάθενας τι κάνω, δε σημαίνει ότι διαπράττω κάποιο αδίκημα και δε θέλω να το μάθει. Απλά δε γουστάρω. & εκεί τελειώνουν όλα.
Σου είπα και πιο πάνω ότι εγώ συμφωνώ με τις κάμερες εφόσον καταπολεμουν την εγκληματικότητα. Πάνω σε αυτή τη βάση μιλάμε. Αν δεν ισχύει αυτό, τεκμηριωμένα, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, συμφωνούμε στο ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να καταγράφεσαι από κάμερες.
Πάντως δεν μου απάντησες. Το δάσος ποιό είναι? Για ποιό λόγο θα σε πειραζε να καταγράφεσαι?
Στα κράτη που είπες δεν υπάρχουν οι αναρχικοί που καινε και απάνε....
Στα κρατη που είπες όποιος επιτεθεί σε αστυνομικό αναίτεια σαπίζει στην φυλακή....
Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα στο τι κάνει στην ημέρα του ο διπλανός μου άγνωστος..
Οσο για το:
Κολλήσαμε στο παράδειγμα....? Ελλάδα είμαστε, δε περιμένω να δείτε το δάσος.
Ισως μας ενοχλεί οτι εμείς στο ελλαδιστάν είμαστε χαζοί που δεν μπορούμε να πιάσουμε το μέγεθος της ευφυίας σου...Αφού το βλέπεις εσύ το δάσος....χαλάλι...
Πάντως δεν μου απάντησες. Το δάσος ποιό είναι? Για ποιό λόγο θα σε πειραζε να καταγράφεσαι?
Οκ, δε σου απάντησα. Ας προσπαθήσω μια τελευταία φορά. Το γ@μησι & το κατούρημα ήταν ακραία κυνικά παραδείγματα. Εσύ στάθηκες σε αυτά & απάντησες με βάση αυτά. Εδώ λοιπόν κοιτάς τα 2 δεντράκια και όχι όλο το δάσος.
Θα πρέπει να είμαι σε θέση να μπορώ να τεκμηριώσω γιατί δε θέλω να καταγράφομαι? Πραγματικά το πιστεύεις αυτό? Κάνω ότι γουστάρω, μέσα στα πλαίσια των νόμων, και κανένας πούστης δε θέλω να ξέρει τι κάνω, παρά μόνο αν το θελήσω εγώ. Σε λίγο δηλαδή θα πρέπει να απαντήσω κιόλας γιατί δε θέλω να ξέρουν τι σκέφτομαι?
Ας συγκεντρωθούμε λίγο, αλλιώς ας πάμε να πνιγούμε λέω εγώ.
Εχετλαίος
12/02/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Στα κρατη που είπες όποιος επιτεθεί σε αστυνομικό αναίτεια σαπίζει στην φυλακή....
Θυμάσαι;
188702
Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα στο τι κάνει στην ημέρα του ο διπλανός μου άγνωστος..
Οσο για το:
Ισως μας ενοχλεί οτι εμείς στο ελλαδιστάν είμαστε χαζοί που δεν μπορούμε να πιάσουμε το μέγεθος της ευφυίας σου...Αφού το βλέπεις εσύ το δάσος....χαλάλι... [/QUOTE]
Ζεις στο δικό σου μικρόκοσμο πραγματικά!!! Αυτό τα εξηγεί όλα. Στη Σουηδία δεν έχει αναρχικούς? Δεν έχει φασίστες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος, τιμωρώντας όσους πρέπει και όπως πρέπει.
Μάθε, διάβασε, άνοιξε το μυαλό σου αλλιώς βλέπε τον Άδωνη.
menelaos46
12/02/2010, 14:24
Η φωτο τι θελει να δειξει γιατι δε καταλαβα???
Για ποιά παιδεία μιλάς???
Πήγαινε σε ένα ΑΕΙ και απαίτησε οι εξωσχολικοί να βγούν έξω....Θα καταλήξεις στο νοσοκομείο..
Στις εκλογές τα κόμματα νοικιάζουν μπράβους..
Εδώ και δεκαετίες δεν έχουν δώσει ποτέ κοινά αποτελέσματα εκλογών...Πάντα νικάνε όλοι...
Αυτά τα άτομα θα καταφέρουν να φτίαξουν την κοινωνία μας??
¨οπως είπε και ένας φίλος τα πράγματα μόνο πρός το χειρότερο μπορόυν να πάνε...
Μιλαω για την παιδεια που θα ηθελα να ειχε η χωρα μου....κ δεν ασχαλουμαι με λυσεις που μονο τους (μεγαλους)εκφραζουν....ναι,τα πραγματα θα πηγαινουν ολο κ χειροτερα ξερεις ομως γιατι????γιατι καποιοι επιτηδες θελουν τον λαο αμορφοτο κ ακοινωνητο.κ αυτους τους βοηθαει η καμερα.....δεν ειναι τυχαιο που εδω κ χρονια η παιδεια παραμεριζεται,σ'ολα τα ατομα που αναφερθηκες(μπραβοι,κομματα κ τα σχετικα) η ελλειψη παιδεια ειναι αυτη που τους καταντησε ετσι κ αν δε ξυπνησουμε ολοι μας,τοτε θα χαθουν κ αλλες γενιες:( :( :(
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 14:27
η ελλειψη παιδεια ειναι αυτη που τους καταντησε ετσι κ αν δε ξυπνησουμε ολοι μας,τοτε θα χαθουν κ αλλες γενιες
ouch!!!!.....να μια σωστή κουβέντα... περί παιδείας... και οχι μόνο σχολικής. Αλλά γενικά περί παιδείας και νοοτροπίας ζωής απο όλους μας.
Gandalf
menelaos46
12/02/2010, 14:28
Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος.
Οπως επισης εκει αν παει να καταθεσει ενας αστυνομικος δε θα τον βριζει ολο το κοινο (του γνωστου χωρου) που εχει μαζευτει εκει και ουτε θα γνωριζει που μενει και που υπηρετει την αλλη μερα το πρωι, ουτε μονος του εναντι στο προβλημα θα ειναι χωρις κανεναν στο πλαι του. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ οχι οτι διαφωνω με το προηγουμενο.
Οπως επισης εκει αν τραβηξεις μια σουζα μεσα στην πολη θα σε δειξουν 500 ατομα με τη μια οχι οπως εδω που κανουν ολοι τους κινεζους μεχρι να μπει στον κωλο τους...
(το παραδειγμα ειναι στην τυχη μη κολλατε)
Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος
1. Εδώ δηλαδή αυτοί που τα σπάνε είναι φασίστες??Νόμιζα ότι έιναι αναρχικοί...
2. Καλά θα κάνουν στον αστυνομικό που σάπισε στο ξύλο τον αναρχικό που τα σπασε να τον τιμωρήσουν
3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 14:30
το νήμα μου κάνει Dejavu απο άλλο forum...:D
έχει ενδιαφέρον όμως.
Gandalf
Βάλτε την λογική σας να δουλέψει και όχι το όποιο συναίσθημα....
Υπήρχε το βίντεο...λέτε...
Σωστά....γιαυτό και έγινε ντόρος και τιμωρήθηκαν οι αστυνομικοί...
Αλλά λέτε οι αστυνομικοί να διάλεξαν έναν αθώο στην τύχη και να το ξυλοφόρτωσαν?
Δεν νομίζω....Απλά ο συγκεκριμένος θα είχε προκαλέσει με όσα κατηγορήται..Απλά δεν υπάρχει βίντεο να το δείχνει..Γιατί αφενώς όσοι τραβάνε τέτοια βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα...αφετέρου ωρίονται για τις κρατικές κάμερες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...
Η λύση είναι μιά...Ν α επιτραπούν οι κάμερες..Κάθε γωνία να έχει και από δύο...Σε χτύπησε κύριε αστυνομικός??Τι ΄ωρα και πού.....Νατος ο μπάτσος που κάνει κατάχρηση εξουσίας...
Το βιντεάκι,εισαγγελέα και απόταξη..
Από την άλλη σε έπιασε αστυνομικός γιατι σε είδε να καίς και να σπάς?????
Σε ποιό σημείο και τι ώρα???Νάτος ο αναρχομούρης...Στον εισαγγελέα με στοιχεία το φίλμ και ο μπαμπας σου και η μαμά σου να πληρώσει τις ζημιές...εσύ φιλαράκο στην στενή....
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????
Ωρες ειναι να μας πεις, να βαλουμε και καμερες στο μ@@νι της γυναικας μας, για να σιγουρευτουμε οτι δεν μας τα φοραει!!
Φιλος, αμα εχεις βιτσιο να παρακολουθουν τη ζωη σου η αλλοι, να πας σε κανα reality... εμεις δεν σου φταιμε σε τιποτα!
Cpt. Haddock
12/02/2010, 14:31
Τί έγινε και πήρε φωτιά το θρεντ; :confused:
1. Εδώ δηλαδή αυτοί που τα σπάνε είναι φασίστες??Νόμιζα ότι έιναι αναρχικοί...
2. Καλά θα κάνουν στον αστυνομικό που σάπισε στο ξύλο τον αναρχικό που τα σπασε να τον τιμωρήσουν
1. Δεν είναι αναρχικοί (με τη σωστή έννοια του όρου). Ας τους πούμε γενικά κάφρους ταραξίες είτε αριστερούς είτε δεξιούς.
2. Σωστά.
3. Πρόλαβα και έκανα edit γιατί το περίμενα... Ψάχνετε να βρείτε λέξεις και προτάσεις που λείπουν τα προφανή, για να επιχειρηματολογήσετε. Σαφώς και αν τα έσπαγε και τον πιάσουν, θα δικαστεί και θα του επιβληθεί η ποινή που πρέπει.
Εχετλαίος
12/02/2010, 14:31
Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα... (βλ. φωτό παραπάνω...)
super_toto
12/02/2010, 14:35
Οκ, δε σου απάντησα. Ας προσπαθήσω μια τελευταία φορά. Το γ@μησι & το κατούρημα ήταν ακραία κυνικά παραδείγματα. Εσύ στάθηκες σε αυτά & απάντησες με βάση αυτά. Εδώ λοιπόν κοιτάς τα 2 δεντράκια και όχι όλο το δάσος.
Θα πρέπει να είμαι σε θέση να μπορώ να τεκμηριώσω γιατί δε θέλω να καταγράφομαι? Πραγματικά το πιστεύεις αυτό? Κάνω ότι γουστάρω, μέσα στα πλαίσια των νόμων, και κανένας πούστης δε θέλω να ξέρει τι κάνω, παρά μόνο αν το θελήσω εγώ. Σε λίγο δηλαδή θα πρέπει να απαντήσω κιόλας γιατί δε θέλω να ξέρουν τι σκέφτομαι?
Ας συγκεντρωθούμε λίγο, αλλιώς ας πάμε να πνιγούμε λέω εγώ.
Αν και δεν βλέπω να συνενοούμαστε,
μου λες ότι κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στα πλαίσια των νόμων. Εσύ. Με την ίδια λογική δεν έχουμε ανάγκη τους νόμους γιατί όλοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι λειτουργούν σε νομότυπα πλαίσια.
Θεωρείς ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν γύρω σου έχουν την διάθεση να σέβονται ο ένας τον άλλο και άρα δεν υφίσταται ανάγκη ύπαρξής αρχής ούτε μέσων για την επιβολή αυτής.
Αν αυτό μου λες, πάω πάσο. Διαφωνώ μαζί σου μεν άλλα τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε?
Αν και δεν βλέπω να συνενοούμαστε,
μου λες ότι κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στα πλαίσια των νόμων. Εσύ. Με την ίδια λογική δεν έχουμε ανάγκη τους νόμους γιατί όλοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι λειτουργούν σε νομότυπα πλαίσια.
Θεωρείς ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν γύρω σου έχουν την διάθεση να σέβονται ο ένας τον άλλο και άρα δεν υφίσταται ανάγκη ύπαρξής αρχής ούτε μέσων για την επιβολή αυτής.
Αν αυτό μου λες, πάω πάσο. Διαφωνώ μαζί σου μεν άλλα τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε?
Ήμαστε αλλού γι'αλλού. Δεν έχει νόημα. Άστο.
menelaos46
12/02/2010, 14:37
Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα..
Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μηπως οτι εκτος απο μπατσους με στολες, υπαρχουν και αλλοι με κουκουλες... μηπως?
super_toto
12/02/2010, 14:38
Ήμαστε αλλού γι'αλλού. Δεν έχει νόημα. Άστο.
Όντως καμία επικοινωνία.
Φίλος, έκανες μέγιστη ανακάλυψη! Έπεσε η κοσμοθεωρεία σου ε? :lol: :lol: :lol:
menelaos46
12/02/2010, 14:39
Μηπως οτι εκτος απο μπατσους με στολες, υπαρχουν και αλλοι με κουκουλες... μηπως?
παρακατω και??
Καλα το 'πας...
1. 1. Δεν είναι αναρχικοί (με τη σωστή έννοια του όρου). Ας τους πούμε γενικά κάφρους ταραξίες είτε αριστερούς είτε δεξιούς.
2. Σωστά.
3. Πρόλαβα και έκανα edit γιατί το περίμενα... Ψάχνετε να βρείτε λέξεις και προτάσεις που λείπουν τα προφανή, για να επιχειρηματολογήσετε. Σαφώς και αν τα έσπαγε και τον πιάσουν, θα δικαστεί και θα του επιβληθεί η ποινή που πρέπει.
αρα συμφωνούμε στην ουσία....
δήλαδή και οι αστυνομικοί της ζαρτινιέρας κατηγορούμενοι και ο φοιτητής κατηγορούμενος....
Όντως καμία επικοινωνία.
Η φάση είναι ότι επίτηδες το κάνεις αυτό. Δε νομίζω ότι δε στροφάρεις...
Διάβασε μια απλή παραγραφούλα.
Υπάρχουν νόμοι. Σωστά? Μπορώ να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην τους παραβαίνω? & βέβαια μπορώ. Όπως και όλοι μας. Πρέπει να καταγράφομαι, για να αποδειχτεί ότι δε παρανόμησα?
Αυτό και τέλος.
αρα συμφωνούμε στην ουσία....
δήλαδή και οι αστυνομικοί της ζαρτινιέρας κατηγορούμενοι και ο φοιτητής κατηγορούμενος....
Ώπα, μάστορα. Εγώ δε ξέρω αν ο φοιτητής τα έσπαγε. Ξέρω όμως ότι οι αστυνομικοί είναι και κατηγορούμενοι και ένοχοι.
menelaos46
12/02/2010, 14:43
Φίλος, έκανες μέγιστη ανακάλυψη! Έπεσε η κοσμοθεωρεία σου ε?
Και για πες μου δηλαδη γιατι να τα σπασουν αστυνομικοι με κουκουλες???
α.)Για να παρουν παραπανω μισθο?
β.)Για να παρουν προαγωγη??
γ.)Για να περασουν την ωρα τους??
Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...
--------------------------------------------------------------------------------
Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα... (βλ. φωτό παραπάνω...)
ΝΑι ωραία..Αυτόν θα τον στείλουν εκεί που λές...
Εγώ μιλάω για τον άλλον...που πάει σπίτι του μετά από την υπεράσπιση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 14:45
εμ
Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...
Κουκούλες φοράνε και σίγουρα έχουμε δεί και κλιπάκια με συνομιλίες ενώ κρατάνε και στυλιάρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ κτλ... αλλά ούτε να σπάνε , ούτε να καίνε έχουμε δεί. Οπότε αφήστε τις εικασίες και μιλήστε με γεγονότα.
Το τι ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας με την δική του σκέψη μπορεί να απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.
Gandalf
Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να κάθομαι τώρα να γράφω ολόκληρη επιχειρηματολογία, για την ύπαρξη παρακράτους και τη χρησιμότητα του στις επίσημες κυβερνήσεις, δε προλαβαίνω. Σου γράφω λοιπόν μόνο τη λέξη παρακράτος.
Να ρωτήσω κάτι όμως και εγώ με τη σειρά μου? Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί? Τι δουλειά είχαν οι τύποι με τις κουκούλες μέσα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πριν 2 χρόνια?
Γιατί σε κάποιο σκηνικό στα Χανιά, τύποι μαζί με τους αστυνομικούς άρχισαν να φοράνε κουκούλες και να σπάνε 2 βιτρίνες?
devil's animal
12/02/2010, 14:49
παρακατω και??
Traditionally, an agent provocateur (plural: agents provocateurs, French for "inciting agent") is a person employed by the police or other entity to act undercover to entice or provoke another person to commit an illegal act. More generally, the term may refer to a person or group that seeks to discredit or harm another by provoking them to commit a wrong or rash action.
http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_provocateur
προβοκάτσια η: η σκόπιμη πρόκληση, η ενέργεια του προβοκάτορα και το αποτέλεσμά της: Tα επεισόδια και οι εμπρησμοί στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου ήταν καθαρή ~. H έκρηξη βόμβας στα γραφεία της οργάνωσης καταγγέλθηκε ως ~. [ρωσ. provokatsija (με βάση το λατ. provocatio `πρόκληση΄ και το γαλλ. provocateur, πρβ. προβοκάτορας)]
ΛΚΝ
προβοκατσια δράση η ενέργεια που έχει σκοπό να παρασύρει άτομο η ομάδα σε παράνομες η ανάρμοστες πράξεις, ώστε να εκτεθούν ή να ωφεληθούν οι αντίπαλοί της ...
ΕΤΥΜ < ρωσ .provokatsija
Μπαμπινιώτης, σελ 1472
αντιγραφη απο εδω (http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=32162.0)
πες εσυ τωρα...και??
super_toto
12/02/2010, 14:50
Η φάση είναι ότι επίτηδες το κάνεις αυτό. Δε νομίζω ότι δε στροφάρεις...
Διάβασε μια απλή παραγραφούλα.
Υπάρχουν νόμοι. Σωστά? Μπορώ να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην τους παραβαίνω? & βέβαια μπορώ. Όπως και όλοι μας. Πρέπει να καταγράφομαι, για να αποδειχτεί ότι δε παρανόμησα?
Αυτό και τέλος.
Δεν κάνω τίπτα επίδηδες ρε mikeg. Εσύ έχεις κολήσει τώρα στο ότι θα είσαι νομότυπος και θα σε καταγράφουν , ενώ σου είπα εξαρχής ότι το ζήτημα δεν είναι τι κάνεις εσύ αλλά αυτός που παρανομεί.
Για τρίτη φορά σου λέω ότι εφόσον οι κάμερα μπορεί να μειώσει την εγκληματικότητα, εμένα στα @ρχίδια μου αν με γράφει από το πρωί μεχρι το βράδυ σε δημόσιους χώρους. Για ποιόν λόγο να με ενοχλεί δηλαδή? Ούτε και εσύ μπορείς να βρεις λόγο, διαφορετικά θα μου τον είχες γράψει ήδη.
Να σου πω και το εξής ακόμα. Τι προτιμάς δηλαδή, μια πόλη γεμάτη μπάτσους ή μια πόλη γεμάτη κάμερες? Εγώ το δεύτερο. Η κάμερα δεν θα σε πυροβολήσει αν της πεις καμιά κουβέντα.
Ώπα, μάστορα. Εγώ δε ξέρω αν ο φοιτητής τα έσπαγε. Ξέρω όμως ότι οι αστυνομικοί είναι και κατηγορούμενοι και ένοχοι.
Ωπα ρε μεγάλε....Δηλαδή τους αστυνομικούς να τους τιμωρήσουμε με στοιχείο την κάμερα αλλά τους αναρχικούς να τους αθωωσουμε γιατί κάμερα δεν θέλουμε.....
Η ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΟΧΙ..
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο......Στις πορείες και στα επεισόδια θα επιθυμούσες να υπάρχουν αστυνομικοί που καταγράφουν αξιόποινες πράξεις σε βίντεο???Θα επιθυμούσες να γινόταν η ταυτοποίηση των ατόμων αυτών με βάση τα καταγεγραμένα στοιχεία αυτά???
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 14:50
Mike...
Γιατί σε κάποιο σκηνικό στα Χανιά, τύποι μαζί με τους αστυνομικούς άρχισαν να φοράνε κουκούλες και να σπάνε 2 βιτρίνες?
Έχεις κάτι απτό απο το παραπάνω ρε φίλε;... χωρίς ίχνος μομφής έτσι;... απλά θα ήθελα να το διαβάσω-δώ και εγώ. Εκτός και αν το είδες με τα μάτια σου οπότε δεν τίθεται καν θέμα καθώς ξέρω οτι δεν αερολογείς.
Gandalf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να κάθομαι τώρα να γράφω ολόκληρη επιχειρηματολογία, για την ύπαρξη παρακράτους και τη χρησιμότητα του στις επίσημες κυβερνήσεις, δε προλαβαίνω. Σου γράφω λοιπόν μόνο τη λέξη παρακράτος.
Να ρωτήσω κάτι όμως και εγώ με τη σειρά μου? Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί? Τι δουλειά είχαν οι τύποι με τις κουκούλες μέσα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πριν 2 χρόνια?
ετσι μπραβο!!!!!Ολοκληρες εκπομπες εγιναν....ολα αυτα εξηπηρετουν συμφεροντα ειτε καποιοι το καταλαβαινουν ειτε οχι.
road spirit
12/02/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πες εσυ τωρα...και?? τι να πούμε ρε φίλε? :bigcry: :rotflmao:
είχε γεμίσει ο τόπος φωτογραφίες τους να πούμε και ακόμα μερικοί δεν "μπορούν" να το καταλάβουν
super_toto
12/02/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εμ
Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...
Κουκούλες φοράνε και σίγουρα έχουμε δεί και κλιπάκια με συνομιλίες ενώ κρατάνε και στυλιάρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ κτλ... αλλά ούτε να σπάνε , ούτε να καίνε έχουμε δεί. Οπότε αφήστε τις εικασίες και μιλήστε με γεγονότα.
Το τι ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας με την δική του σκέψη μπορεί να απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.
Gandalf
Αστο ρε gandalf, τόσα video έχουν κυκλοφορήσει. Ειδικά πέρυσι με τα δεκεμβριανά, είχαν βγει αρκετά που έδειχναν κουκουλοφόρους με λοστους, να μιλάνε με ένστολους σε πολύ φιλικό κλίμα.
παρακατω και??
:confused: :confused: :confused:
ΥΓ. Οταν πας σε μια ταβερνα σου σερβιρουν το φαϊ... δε στο μασανε κιολας !!
Δεν κάνω τίπτα επίδηδες ρε mikeg. Εσύ έχεις κολήσει τώρα στο ότι θα είσαι νομότυπος και θα σε καταγράφουν , ενώ σου είπα εξαρχής ότι το ζήτημα δεν είναι τι κάνεις εσύ αλλά αυτός που παρανομεί.
Για τρίτη φορά σου λέω ότι εφόσον οι κάμερα μπορεί να μειώσει την εγκληματικότητα, εμένα στα @ρχίδια μου αν με γράφει από το πρωί μεχρι το βράδυ σε δημόσιους χώρους. Για ποιόν λόγο να με ενοχλεί δηλαδή? Ούτε και εσύ μπορείς να βρεις λόγο, διαφορετικά θα μου τον είχες γράψει ήδη.
Να σου πω και το εξής ακόμα. Τι προτιμάς δηλαδή, μια πόλη γεμάτη μπάτσους ή μια πόλη γεμάτη κάμερες? Εγώ το δεύτερο. Η κάμερα δεν θα σε πυροβολήσει αν της πεις καμιά κουβέντα.
Ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα.:winka:
Δε θέλω να με καταγράφουν. Είναι απλό. Ας βρουν άλλους τρόπους να μειωθεί η εγκληματικότητα, όχι εις βάρος όλων.
Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, δε προτιμώ τίποτα από τα δύο. Προτιμώ κάτι άλλο. Ερωτώ, γιατί πχ στη Σουηδία που ξέρω δεν ισχύει τίποτα από τα 2? Μήπως όπως έγραψε κάποιος είναι θέμα Παιδείας? Θέλω λοιπόν, να δωθεί βάση στη παιδεία με την ευρύτερη έννοια, και διάλογος και προσπάθειες πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, & όχι στις κάμερες ή στους μπάτσους που βολεύει (πολιτικά & οικονομικά) κάποιους.
menelaos46
12/02/2010, 14:54
Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί?
Αυτος προφανως ειναι ενας αστυνομικος της ασφαλειας (με πολιτικα) που εβαλε μια κουκουλα για να μη βλεπουν ολοι τη φατσα του και τον τραβανε φωτογραφιες μονο και μονο επειδη ειναι μπατσος και τον βγαζουν σε διαφορα σαιτ. Αυτη τη δουλεια εχει.
Την εννοια του παρακρατους τη γνωριζω και αυτο σημβαινει στην Ελλαδα αλλα εγω σε ρωτησα αλλο πραγμα. Τι κινητρο εχει ο απλος αστυνομικος να συμμετεχει στο παρακρατος????
Τιποτα.
Γι'αυτο και δε συμμετεχει αυτος και συμμετεχουν γνωστα βλασταρια της πολιτικης μας κουζινας και διαφοροι αλλοι δηθεν αριστεροι και δηθεν ιδεολογοι.
Αν ειχε ενδεχομενως να συμμετειχε αλλα δεν εχει και το σεναριο αυτο ειναι φαντασιας.
Mike...
Έχεις κάτι απτό απο το παραπάνω ρε φίλε;... χωρίς ίχνος μομφής έτσι;... απλά θα ήθελα να το διαβάσω-δώ και εγώ. Εκτός και αν το είδες με τα μάτια σου οπότε δεν τίθεται καν θέμα καθώς ξέρω οτι δεν αερολογείς.
Gandalf
Υπάρχει video σε τοπικό Χανιώτικο κανάλι, που τα δείχνει όλα αυτά.
junkier6
12/02/2010, 14:55
δειχνει αναρχικους κ μπατσους που βγηκαν για καφε... τωρα μιλας σοβαρα ρε φιλε η μας δουλευεις ψιλο γαζι;;; τοση ωρα μια χαρα τα αναλυεις κ τα χωνεις που δειχνει πως τα πραγματα τα αντιλαμβανεσαι μια χαρα. ξαφνικα θολωσε η αντιληψη σου και :a13: αδιαφορα;;;
Gandalf dr685sm
ΣΩΣΤΑ... να μιλάνε... οχι να σπάνε και να ρημάζουν.
Το να είναι κάποιος "μυστικός" δεν σημαίνει οτι σκάει με στολή και όπλο μέσα σε ενα πλήθος... αλλά αναμυγνείεται όσο και όπως μπορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πράττει το ίδιο.
Αυτό εννοώ περί εικασίας... περιμένω όμως και την απάντηση απο τον φίλο Mike που αν μη τι άλλο σέβομαι την γνώμη του και ίσως έχει κάτι που δεν γνωρίζω.
ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ απόλυτα όπως είπα και πάλι το να φοράς κουκούλα όπως στην φωτό στο Ηράκλειο Κρήτης αν θυμάμαι καλά και να πράττει όπως δείχνει η φωτό.... αλλά μην τα μπερδεύουμε.
Gandalf
devil's animal
εμ
Gandalf
ρε μαγε μας δουλευεις???
πως θα τους δουμε δλδ να σπανε ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!:a24: :a24: :a24:
δλδ μας λες να δουμε αν αυτος που φοραει κουκουλα και π.χ. μπλε παντελονι ειναι ο ιδιος που καθεται διπλα σοτυς μπατσους...
και πες οτι τον βρισκουμε τον τυπο σε εσταντανε να σπαει και να καθεται και διπλα στους φιλους του (μπατσους), κατι εξαιρετικα σπανιο...δεν θα ερθουν καποιοι και θα πουν..."δεν ειναι το ιδιο παντελονι", "δεν ειναι το ιδιο μεγαλωσομος", "το αριστερο του κορδονι φαινεται πιο φθαρμενο"...:lol:
ασε φιλε εμεις ιδιοι με αυτους που λεγανε τα "φοραει πρασινα starακια, γ@μηστε τον"...δεν γινομαστε..
εγώ καταλαβαίνω ότι μερικοί θέλετε αστυνομία κατα παραγγελία..
αστυνομικό να πιάνει τον κλέφτη της μηχανής μου αλλά να μην με γράφει όταν κάνω σούζες...
Αστυνομικό να του πετάμε πέτρες,μολώτωφ κλπ αλλά να μην μας ακουμπάει όταν μας πιάνει.(αφού μετα όυτως η άλλως θα φροντίσουν να είμαι ελέυθερος οι αγαπημένοιμου βουλευτές)
Να ονομάζουμε καβάτζα κλεπταποδόχου το συνεργείο που βρέθηκε η κλεμένη μας μοτο αλλά να ονομάζουμε και πολιτικό καφενείο την γιάφκα των αναρχικών στο κερατσίνι...
menelaos46
12/02/2010, 14:57
Αστο ρε gandalf, τόσα video έχουν κυκλοφορήσει. Ειδικά πέρυσι με τα δεκεμβριανά, είχαν βγει αρκετά που έδειχναν κουκουλοφόρους με λοστους, να μιλάνε με ένστολους σε πολύ φιλικό κλίμα.
Ναι αν θυμασαι καλα τοτε ηταν που οποιος εβρισκε πετρα κατω την πετουσε σε οποιον καταλαβαινε οτι ηταν αστυνομικος, οι ασφαλιτες τι περιμενες να κανουν να βγουν με τη φατσα φορα παρτιδα και με γυμνα χερια???
Αυτος προφανως ειναι ενας αστυνομικος της ασφαλειας (με πολιτικα) που εβαλε μια κουκουλα για να μη βλεπουν ολοι τη φατσα του και τον τραβανε φωτογραφιες μονο και μονο επειδη ειναι μπατσος και τον βγαζουν σε διαφορα σαιτ. Αυτη τη δουλεια εχει.
Την εννοια του παρακρατους τη γνωριζω και αυτο σημβαινει στην Ελλαδα αλλα εγω σε ρωτησα αλλο πραγμα. Τι κινητρο εχει ο απλος αστυνομικος να συμμετεχει στο παρακρατος????
Τιποτα.
Γι'αυτο και δε συμμετεχει αυτος και συμμετεχουν γνωστα βλασταρια της πολιτικης μας κουζινας και διαφοροι αλλοι δηθεν αριστεροι και δηθεν ιδεολογοι.
Αν ειχε ενδεχομενως να συμμετειχε αλλα δεν εχει και το σεναριο αυτο ειναι φαντασιας.
Θέλεις δηλαδή να κάνουμε διαχωρισμό στο γεγονός αν είναι απλό αστυνομικός, απλός ασφαλίτης, απλός τύπος που πληρώνετε από το κράτος για να δρα υπέρ αυτού με δόλιους τρόπους? Όλοι αυτοί όμως είναι φίλοι & δρουν μαζί. Εγώ είμαι πολίτης και τους βλέπω σαν ένα.
& κάτι τελευταίο. Από που και ως που να φανεί η φάτσα του τύπου που δουλεύει στην ασφάλεια. Δε το έπιασα... Anyway...
Φιλολογική συζήτηση που αντιλαμβάνεστε ότι βαίνει προς το τέλος της σιγά σιγά... :wave2:
Εγώ νομίζω ότι χρειάζεστε άλλο φόρουμ (http://www.ecfpo.gr/forum/)...
αστυνομικό να πιάνει τον κλέφτη της μηχανής μου αλλά να μην με γράφει όταν κάνω σούζες...
Αστυνομικό να του πετάμε πέτρες,μολώτωφ κλπ αλλά να μην μας ακουμπάει όταν μας πιάνει.(αφού μετα όυτως η άλλως θα φροντίσουν να είμαι ελέυθερος οι αγαπημένοιμου βουλευτές)
Να ονομάζουμε καβάτζα κλεπταποδόχου το συνεργείο που βρέθηκε η κλεμένη μας μοτο αλλά να ονομάζουμε και πολιτικό καφενείο την γιάφκα των αναρχικών στο κερατσίνι...
Εσύ είπαμε, σύγνωμη αλλά, θες πολύ διάβασμα τουλάχιστον. Γιατί από όλη τη συζήτηση αυτό κατάλαβες.........
devil's animal
12/02/2010, 14:58
αυτο απανταει στο ερωτημα σου...
ποσο πιο μασημενο να στο κανουμε δλδ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Traditionally, an agent provocateur (plural: agents provocateurs, French for "inciting agent") is a person employed by the police or other entity to act undercover to entice or provoke another person to commit an illegal act. More generally, the term may refer to a person or group that seeks to discredit or harm another by provoking them to commit a wrong or rash action.
http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_provocateur
προβοκάτσια η: η σκόπιμη πρόκληση, η ενέργεια του προβοκάτορα και το αποτέλεσμά της: Tα επεισόδια και οι εμπρησμοί στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου ήταν καθαρή ~. H έκρηξη βόμβας στα γραφεία της οργάνωσης καταγγέλθηκε ως ~. [ρωσ. provokatsija (με βάση το λατ. provocatio `πρόκληση΄ και το γαλλ. provocateur, πρβ. προβοκάτορας)]
ΛΚΝ
προβοκατσια δράση η ενέργεια που έχει σκοπό να παρασύρει άτομο η ομάδα σε παράνομες η ανάρμοστες πράξεις, ώστε να εκτεθούν ή να ωφεληθούν οι αντίπαλοί της ...
ΕΤΥΜ < ρωσ .provokatsija
Μπαμπινιώτης, σελ 1472
αντιγραφη απο εδω (http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=32162.0)
πες εσυ τωρα...και??
junkier6
12/02/2010, 15:00
οχι ρε φιλε...!!!! θα τρελαθω!!!! θα πηδηχτω απ το παραθυρο....
το και καλα που κολλαει; πρωτη φορα τους βλεπεις, ε;
devil's animal
12/02/2010, 15:02
καλα ειστε σπιρτα εσεις οι μπατσοι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι αυτο θελουμε...πως το καταλαβες...??
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!
junkier6
12/02/2010, 15:02
ρε φιλε,συνεχιζεις;;;
menelaos46
12/02/2010, 15:03
Αντε να ξαναρωτησω
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ?????????????
road spirit
12/02/2010, 15:04
Αντε να ξαναρωτησω
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ????????????? πρέπει να κερδίσει κάτι?
το να ακολουθήσει εντολές ανωτέρων του, δεν παίζει ε?
Εσύ είπαμε, σύγνωμη αλλά, θες πολύ διάβασμα τουλάχιστον. Γιατί από όλη τη συζήτηση αυτό κατάλαβες.........
Ελα να μου κάνεις φροντιστήριο......Εγώ φίλε καλά κατάλαβα...Εσύ μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....
Κατάλαβα ότι κάποιοι ΄θελουν να τιμωρούνται μόνο οι αστυνομικοί ενώ οι απέναντι με τερτιπια στυλ προσωπικά δεδομένα να μένουν ατιμώρητοι....
Και σου είπα ποιό είναι το δίκαιο....Και οι μεν και οι δε άμα παρανομήσουν ......μέσα......
Δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε....Πάντως όσο υπάρχουν μπάσταρδοι που πετάν μολώτωφ και πέτρες τόσο θα υπάρχουν και μπάτσοι που σαπίζουν στο ξύλο
ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Αντε να ξαναρωτησω
Όταν σε διατάζουν να κάνεις κάτι, το κάνεις ναι ή όχι? Παρεβλέπω το γεγονός ότι όπως κάποιοι που δεν είναι αστυνομικοί-undercover-ασφαλίτες γουστάρουν να σπάνε, έτσι γουστάρουν και κάποιοι που είναι.
sapila racing
12/02/2010, 15:06
εμ
εχμμμ Μήπως φοράνε τις κουκούλες ωστε να μην ειναι αναγνωρίσιμοι οταν τα σπάνε?
Στο video φυσικά φαίνονται όπως όλοι οι άλλοι κουκουλοφόροι.
Ομως μόλις πριν λίγο στέκονταν παρατεταγμένοι με τους ένστολους συναδέλφους τους.
Η μήπως αν βάλω κι εγω κουκούλα και παρω ενα στυλιάρι, μπορω να παω να σταθω δίπλα τους?
...
Ελα να μου κάνεις φροντιστήριο......Εγώ φίλε καλά κατάλαβα...Εσύ μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....
Κατάλαβα ότι κάποιοι ΄θελουν να τιμωρούνται μόνο οι αστυνομικοί ενώ οι απέναντι με τερτιπια στυλ προσωπικά δεδομένα να μένουν ατιμώρητοι....
Και σου είπα ποιό είναι το δίκαιο....Και οι μεν και οι δε άμα παρανομήσουν ......μέσα......
Δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε....Πάντως όσο υπάρχουν μπάσταρδοι που πετάν μολώτωφ και πέτρες τόσο θα υπάρχουν και μπάτσοι που σαπίζουν στο ξύλο
ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Από τα λεγόμενα μου κατάλαβες ότι δε θέλω να τιμωρείτε ο ένοχος? Επειδή δε γουστάρω να είμαι σα ζώο σταυλισμένο παρακολουθούμενο συνεχώς?
Μη συνεχίζεις να απογοητεύεις τον ευατό σου. Επίσης όσες φορές έχουμε video με αστυνομικούς που κάνουν μαλακίες, είναι όταν γίνεται γενικότερη αναμπουμπούλα και πάνε τα κανάλια.
Λογικό είναι σε μαζικά επεισόδια να πάνε κάμερες. Όχι όμως παντού και πάντα καθημερινά.
Σου γράφω πολύ απλά & κατανοητά. & κάνω μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσω.
devil's animal
12/02/2010, 15:09
Αντε να ξαναρωτησω
οτι κερδισαν και οι αστυνομικοι αυτου του γεγονος (http://www.inout.gr/showthread.php?t=50511) ...απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.
απλα ακολουθουν εντολες παιζοντας τους πατριωτες.
οτι ακριβως και εκανε και ο στρατιωτης που μπηκε με το τανκ μεσα. μαρτυρια (http://www.greektube.org/content/view/82601/2/)
ελπιζω να εισαι ομορφος γιατι απο μυαλο....:bawl: :bawl: :bawl:
menelaos46
12/02/2010, 15:09
πρέπει να κερδίσει κάτι? το να ακολουθήσει εντολές ανωτέρων του, δεν παίζει ε?
Οχι δε παιζει και να σου πω γιατι δε παιζει. Γιατι αν ενας αστυνομικος η δυο η τρεις βγουν και πουν ξερεις κατι ο ταδε μου εδωσε εντολη να τα σπασω την πουτσησαν ολοι.
Οπως επισης και δε μπορουν να του κανουν τιποτα αν δε την ακολουθησει γιατι ειναι παρανομη εντολη.
Οποτε πρεπει να εχει κατι να κερδισει που δε μπορουν να του ταξουν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εχει να χασει που ειναι η δουλεια του αν τον πιασουν να τα σπαει.
Το εχω πει χιλιαδες φορες, ο αστυνομικος ειτε κοψει χιλιαδες κλησεις, ειτε ιδρωσει, ειτε πιασει 50 δολοφωνους, ειτε υπακουει απολυτα, ειτε πινει φραπε ολη μερα τα ιδια λεφτα θα παρει, απλως αν πινει φραπε ολη μερα σιγουρα δε θα μπλεξει.
Αλλιως γινεται η προβοκατσια με τους δηθεν που την αλλη μερα τα λενε με τα αφεντικα τους.
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 15:10
ρε μαγε μας δουλευεις???
πως θα τους δουμε δλδ να σπανε ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!
δλδ μας λες να δουμε αν αυτος που φοραει κουκουλα και π.χ. μπλε παντελονι ειναι ο ιδιος που καθεται διπλα σοτυς μπατσους...
και πες οτι τον βρισκουμε τον τυπο σε εσταντανε να σπαει και να καθεται και διπλα στους φιλους του (μπατσους), κατι εξαιρετικα σπανιο...δεν θα ερθουν καποιοι και θα πουν..."δεν ειναι το ιδιο παντελονι", "δεν ειναι το ιδιο μεγαλωσομος", "το αριστερο του κορδονι φαινεται πιο φθαρμενο"...
ασε φιλε εμεις ιδιοι με αυτους που λεγανε τα "φοραει πρασινα starακια, γ@μηστε τον"...δεν γινομαστε..
Αν βρεί ενα βιντεάκι που μου υποσχέθηκε ο Εχετλαίος θα καταλάβεις τι εννοώ φίλε μου. Αν το βρεί, έτσι;
Το γεγονός όμως οτι όλα τα κλιπς που έχουμε δεί είναι εσταντανέ όπως λές , ή σε συζητήσεις... ή κάποιους που όντως είναι Χρυσαυγίτες (και το αναφέρει σε κλιπς) δίπλα σε μονάδες της ΕΛ.ΑΣ (και ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ δεν έχει τιμωρηθεί η μονάδα για αυτό)... αλλά οχι αστυνομικούς που δεν φοράνε όλοι κουκούλες αν δείς τα κλιπς που κυκλοφορούν θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις έστω μια αμυδρή υποψία οτι μπορεί να μην είναι οτι νομίζουμε συμπερασματικά και μόνο.
Απο εκεί και πέρα ... το συνεχές της διαμάχης μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών δεν σας έχει κουράσει; Και οι δύο πλευρές να προσπαθούν να ρίξουν η μια την ευθύνη πλήρης στην άλλη;
Δεν έχουν φταίξιμο και οι δύο;...
Μόνο οι αστυνομικοί είναι κακοί και οι άλλοι αγγελούδια;... ή ... μόνο οι αναρχικοί είναι τσογλανια και οι αστυνομικοί αγγελούδια;
Είναι δυνατόν δύο πλευρές που προέρχονται απο την ίδια κοινωνία να έχουν μόνο καλό ή κακό εντός τους ώς σύνολο ανθρώπων; Πόσο παράδοξο μπορεί να σας ακουστέι αυτό;
Εν πάσει περιπτώση.. δεν κοιτάω να αλλάξω προσωπικά την γνώμη κανενός ούτε έχω την ικανότητα φυσικά να γίνω ψυχολόγος και καθηγητής οποιουδήποτε. Κακώς μάλιστα συμμετείχα σε μια συζήτηση που πάντα έχει την όμοια κατάληξη , αφού όλοι βάζουν το ΕΓΩ πρώτα και μετά κοιτάνε τι γράψανε... ανεξάρτητα ποιός μιλάει... ακόμα και ο εαυτός μου που αν μη τι άλλο δεν είναι απο έξω απο αυτό.
Προσωπικά σταματώ εδώ.
Vanda... είναι σε διαρκή συζήτηση το θέμα εκεί και μάλιστα μέλη απο εκεί είναι και σε αυτή την συζήτηση εδώ.
Gandalf
Οχι δε παιζει και να σου πω γιατι δε παιζει. Γιατι αν ενας αστυνομικος η δυο η τρεις βγουν και πουν ξερεις κατι ο ταδε μου εδωσε εντολη να τα σπασω την πουτσησαν ολοι.
Οπως επισης και δε μπορουν να του κανουν τιποτα αν δε την ακολουθησει γιατι ειναι παρανομη εντολη.
Οποτε πρεπει να εχει κατι να κερδισει που δε μπορουν να του ταξουν τιποτα περισσοτερο απο αυτο που εχει να χασει που ειναι η δουλεια του αν τον πιασουν να τα σπαει.
Το εχω πει χιλιαδες φορες, ο αστυνομικος ειτε κοψει χιλιαδες κλησεις, ειτε ιδρωσει, ειτε πιασει 50 δολοφωνους, ειτε υπακουει απολυτα, ειτε πινει φραπε ολη μερα τα ιδια λεφτα θα παρει, απλως αν πινει φραπε ολη μερα σιγουρα δε θα μπλεξει.
Αλλιως γινεται η προβοκατσια με τους δηθεν που την αλλη μερα τα λενε με τα αφεντικα τους.
Απλή ερώτηση. Περιμένω απλή απάντηση.
Γιατί δε οι αστυνομικοί λοιπόν, δε συλαμβάνουν αυτούς τους προβοκάτορες που είναι κιόλας μπροστά τους, εύκολο. Δε είναι αντίπαλοι.
Αν το κάνουν να είσαι σίγουρος ότι όλοι μας θα τους πούμε μπράβο.
Απάντησε μου.
menelaos46
12/02/2010, 15:12
ελπιζω να εισαι ομορφος γιατι απο μυαλο....
Πω πω φιλε ευτυχως εσυ εχεις μυαλο γιατι απο κατι φωτο που εχω δει εδω μεσα ο Θεος σε εκανε κακασχημο....
Ειδες ομως υπαρχει δικαιοσυνη τελικα...
Αν βρεί ενα βιντεάκι που μου υποσχέθηκε ο Εχετλαίος θα καταλάβεις τι εννοώ φίλε μου. Αν το βρεί, έτσι;
Το γεγονός όμως οτι όλα τα κλιπς που έχουμε δεί είναι εσταντανέ όπως λές , ή σε συζητήσεις... ή κάποιους που όντως είναι Χρυσαυγίτες (και το αναφέρει σε κλιπς) δίπλα σε μονάδες της ΕΛ.ΑΣ (και ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ δεν έχει τιμωρηθεί η μονάδα για αυτό)... αλλά οχι αστυνομικούς που δεν φοράνε όλοι κουκούλες αν δείς τα κλιπς που κυκλοφορούν θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις έστω μια αμυδρή υποψία οτι μπορεί να μην είναι οτι νομίζουμε συμπερασματικά και μόνο.
Απο εκεί και πέρα ... το συνεχές της διαμάχης μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών δεν σας έχει κουράσει; Και οι δύο πλευρές να προσπαθούν να ρίξουν η μια την ευθύνη πλήρης στην άλλη;
Δεν έχουν φταίξιμο και οι δύο;...
Μόνο οι αστυνομικοί είναι κακοί και οι άλλοι αγγελούδια;... ή ... μόνο οι αναρχικοί είναι τσογλανια και οι αστυνομικοί αγγελούδια;
Είναι δυνατόν δύο πλευρές που προέρχονται απο την ίδια κοινωνία να έχουν μόνο καλό ή κακό εντός τους ώς σύνολο ανθρώπων; Πόσο παράδοξο μπορεί να σας ακουστέι αυτό;
Εν πάσει περιπτώση.. δεν κοιτάω να αλλάξω προσωπικά την γνώμη κανενός ούτε έχω την ικανότητα φυσικά να γίνω ψυχολόγος και καθηγητής οποιουδήποτε. Κακώς μάλιστα συμμετείχα σε μια συζήτηση που πάντα έχει την όμοια κατάληξη , αφού όλοι βάζουν το ΕΓΩ πρώτα και μετά κοιτάνε τι γράψανε... ανεξάρτητα ποιός μιλάει... ακόμα και ο εαυτός μου που αν μη τι άλλο δεν είναι απο έξω απο αυτό.
Προσωπικά σταματώ εδώ.
Vanda... είναι σε διαρκή συζήτηση το θέμα εκεί και μάλιστα μέλη απο εκεί είναι και σε αυτή την συζήτηση εδώ.
Gandalf
Ισχύει και για σένα η ερώτηση που έβαλα στο menelao.
Επίσης το λέω προς όλους, το thread δε θα μείνει πολύ ακόμα. Μπορείτε όσοι θέτε να πάτε στο forum που λέει η Vanda & ο Μάγος να συζητήσετε.
Cpt. Haddock
12/02/2010, 15:14
Πάει κι αυτό το θρεντ... :wave2:
menelaos46
12/02/2010, 15:16
Απλή ερώτηση. Περιμένω απλή απάντηση. Γιατί δε οι αστυνομικοί λοιπόν, δε συλαμβάνουν αυτούς τους προβοκάτορες που είναι κιόλας μπροστά τους, εύκολο. Δε είναι αντίπαλοι. Αν το κάνουν να είσαι σίγουρος ότι όλοι μας θα τους πούμε μπράβο.
Θα σου πω αμεσως γιατι και ειναι πολυ απλο. Πρωτον γιατι δε ξερουν ποιοι ειναι οι απλοι αστυφυλακες και γιατι δε τους ενδιαφερει να μαθουν, αλλα ακομη κι αν συλληφθουν τυχαια καποιοι απο αυτους αθωωνονται για κατηγοριες οπως ρηψη μολοτωφ και τετοια.
Αλλωστε αν εχεις πλατη υπουργο ειναι πολυ ευκολο.
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 15:16
γιατί υπάρχει μια διάχυτη αντίληψη φίλε Mike , κακής εννοούμενης συναδελφικότητας.
Και η ερώτηση μπορεί να αντιστραφεί...
Γιατί οι ακροαριστεροί της Ειρήνης δεν αποτρέπουν τους άλλους να τα σπάσουν;
Μην το ψάχνεις... η ευθύνη είναι μοιρασμένη.
Gandalf
Ωραια,
O φοιτητης ισιωνε το φωτοστεφανο του και αυτο εξαγριωσε τους αστυνομικους(υποθετουμε γιατι ετσι βολευει)
Και αστυνομικοι προβοκατορες σπανε και καινε(υποθετουμε αλλα δε γ....ται,ετσι θα΄ναι)
Κατι μαθαμε και σημερα...
devil's animal
12/02/2010, 15:17
Πω πω φιλε ευτυχως εσυ εχεις μυαλο γιατι απο κατι φωτο που εχω δει εδω μεσα ο Θεος σε εκανε κακασχημο....
Ειδες ομως υπαρχει δικαιοσυνη τελικα...
τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....
βγες τωρα να το παιξεις μουρη και αλανι πανω στο ασπρο στρωμα σου...και οταν σε ρωτανε κατι να απαντας οπως σου εμαθαν και οπως σκεφτεσαι. με ενα απλο "ουγκ!" δλδ...
γιατί υπάρχει μια διάχυτη αντίληψη φίλε Mike , κακής εννοούμενης συναδελφικότητας.
Και η ερώτηση μπορεί να αντιστραφεί...
Γιατί οι ακροαριστεροί της Ειρήνης δεν αποτρέπουν τους άλλους να τα σπάσουν;
Μην το ψάχνεις... η ευθύνη είναι μοιρασμένη.
Gandalf
Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο. Μπορείς να τον κατηγορίσεις μόνο ηθικά.
Η ευθύνη δεν είναι μοιρασμένη. Την ευθύνη την έχει αυτός ο οποίος του έχει ανατεθεί κάτι & σε αυτή τη περίπτωση είναι οι μπάτσοι.
menelaos46
12/02/2010, 15:19
Και λοιπον καθομαστε τοση ωρα και ασχολουμαστε με το αν φταιει ο μπατσος η ο μαλακας που τα σπαει, στην πραγματικοτητα φταιν αυτοι που ψηφιζουμε.
Αρχαιοτατη συνταγη, διαιρει και βασιλευε η και αλλιως αρτος και θεαματα....
Και τα νομοσχεδια περνανε απο πισω....
Και ποτε καταδικη για μιζες...
Ποτε για ομολογα.... κλπ κλπ κλπ
Και καθε 4 ετια τα ιδια και τα ιδια....
menelaos46
12/02/2010, 15:23
Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο. Μπορείς να τον κατηγορίσεις μόνο ηθικά. Η ευθύνη δεν είναι μοιρασμένη. Την ευθύνη την έχει αυτός ο οποίος του έχει ανατεθεί κάτι & σε αυτή τη περίπτωση είναι οι μπάτσοι.
Εχεις δικιο εν μερη.
Εγω θα ελεγα πως ο αστυνομικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη οχι ομως οτι εχει μονο αυτος αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο του πολιτη.
Στην πραξη ομως οταν εισαι μονος σου εναντι σε ολους θα πεις αντε γαμηθειτε, δε θα το φτιαξω εγω...
Οπως λεμε ολοι σε διαφορα που δε θα επρεπε και συνεχιζουμε το δρομο μας....
....και να δουμε που θα φτασουμε.
Οσο για καποιον
ουγκ.. μη θυμωνεις που εισαι ασχημουλης ...ουγκ
(αν παρεξηγηθηκες να ξερεις οτι κανω πλακα)
junkier6
12/02/2010, 15:24
Αντε να ξαναρωτησω
κατ αρχην αφου ειναι ασφαλιτες, μυστικοι, οτιδηποτε η ιδιοτητα τους ειναι κρυφη... πως θα καταλαβεις οτι ο αλλος ειναι ασφαλιτης στο δρομο, στο μετρο, στην πορεια; το γραφει στο μετωπο του για αυτο φοραει κ κουκουλα, ετσι;
κατα δευτερον οσο παραξενο κ να σου φανει (που θα σου φανει σιγουρα) σε φασεις μπαχαλου συμμετεχουν κ αυτοι κανονικα,ξεκινανε ριχνοντας πετρες κλπ. και επειδη ουτε φατσα βλεπουμε, ουτε ιδιοτητα ξερουμε λεμε οι μ@λακες γνωστοι αγνωστοι σπανε τα μαγαζια του κοσμου κ λοιπα γραφικα... τωρα καταλαβες τι εξυπηρετει η κουκουλα;;;
και κατι αλλο:αν ηταν αναρχικοι αυτοι της φωτο θα καθοντουσαν ετσι αμεριμνοι οι αστυνομικοι;;; γιατι δεν τους πιανουν αφου ειναι μπροστα τους;;;
Εχεις δικιο εν μερη.
Εγω θα ελεγα πως ο αστυνομικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη οχι ομως οτι εχει μονο αυτος αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο του πολιτη.
Στην πραξη ομως οταν εισαι μονος σου εναντι σε ολους θα πεις αντε γαμηθειτε, δε θα το φτιαξω εγω...
Οπως λεμε ολοι σε διαφορα που δε θα επρεπε και συνεχιζουμε το δρομο μας....
....και να δουμε που θα φτασουμε.
Δεν είσαι μόνος, είναι ολόκληρες διμοιρίες μπροστά, μαζί με τους τύπους με τις κουκούλες, οι οποίες δε κάνουν τίποτα.
Αν είχα κάποιον υπάλληλο εγώ και τον πλήρωνα για να κάνει κάτι & έλεγε δε πά να γαμηθεί, σιγά μη το φτιάξω εγώ, θα τον απέλυα αμέσως, όπως γίνεται χρόνια τώρα στον ιδιωτικό τομέα.
super_toto
12/02/2010, 15:25
Ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα.:winka:
Δε θέλω να με καταγράφουν. Είναι απλό. Ας βρουν άλλους τρόπους να μειωθεί η εγκληματικότητα, όχι εις βάρος όλων.
Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, δε προτιμώ τίποτα από τα δύο. Προτιμώ κάτι άλλο. Ερωτώ, γιατί πχ στη Σουηδία που ξέρω δεν ισχύει τίποτα από τα 2? Μήπως όπως έγραψε κάποιος είναι θέμα Παιδείας? Θέλω λοιπόν, να δωθεί βάση στη παιδεία με την ευρύτερη έννοια, και διάλογος και προσπάθειες πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, & όχι στις κάμερες ή στους μπάτσους που βολεύει (πολιτικά & οικονομικά) κάποιους.
Ναι ρε αδερφέ, αλλά δεν μπορείς να επιχειρματολογείς λέγοντας απλά ότι "δεν θέλω". Πρέπει να το αιτιολογήσεις για να μην πεθάνει άδοξα ο διάλογος. Αν οι κοινωνίες βασίζοντας μόνο στα "θέλω" και τα "δεν θέλω" θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα.
Με τη δεύτερή σου παράγραφο δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Ούτε εγώ προτιμώ μια κοινωνία γεμάτη κάμερες από μία κοινωνία που η παιδεία της την προστατεύει από την εγκληματικότητα. Όμως η παιδεία δεν δημιουργείται μέσα σε μία μέρα. Θέλει δεκάδες χρόνια για να αποκτήσει ένας λαός παιδεία. Και αυτο εφόσον γίνουν προσπάθειες. Εδώ όμως δεν γίνεται αυτό. Μάλλον το αντιθετο γίνεται.
Συνεπώς παιδεία δεν έχουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για την εγκληματικότητα μέχρι να την αποκτήσουμε?
Μην φέρνεις παραδείγματα τώρα όπως η Σουηδία. Συγκρίνεις ένα από τα πιο προηγμένα κράτη με ένα κράτος, ένα κλίκ πάνω από τον τρίτο κόσμο. Είναι αφελές να ζητάς να υιοθετήσουμε μερικώς τα πρότυπα της Σουηδίας, ενώ στο σύνολο θα παραμείνουμε Ελλάδα.
Gandalf dr685sm
12/02/2010, 15:27
menelaos46... αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς δεν είναι σε απόσταση απτή και ορατή.. μόνο οτι είναι μπροστά μας... όπως είπε και ο MikeG... το δέντρο.. οχι το δάσος.
MikeG..
Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο.
Πληρώνεται για να είναι αστυνομικός και οχι να ανέχεται την κάθε επίθεση με στωικότητα. Πληρώνεται για να διατηρεί την τάξη εφαρμόζοντας την απαραίτητη βία... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ... και κάθε κατάχρηση πρέπει να τιμωρείται. Και εδώ είσαι ΣΩΣΤΟΣ.
Ο ακροαριστερός δεν πληρώνεται ,σίγουρα αλλά σπάει και ρημάζει και πρέπει να περιοριστεί.
Πως ακριβώς προτείνεις να γίνει αυτό απο την ΕΛ.ΑΣ χωρίς την χρήση απαραίτητης και το υπογράφω το απαραίτητη ... βία;
Εγώ συμφωνώ οτι οι επίορκοι αστυνομικοί... --γιατί επίορκοι είναι--- πρέπει να τιμωρηθούν γιατί έχουν ευθύνη. Η απέναντι πλευρά είναι έτοιμη να δεχτεί οτι εκείνον που κρατάει λοστό και μολότωφ ο όποιος αστυνομικός θα ασκήσει ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ βία εναντίον του μέχρι να τον σταματήσει;
Και πέρα τούτου... το οτι πρέπει να τιμωρηθεί είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε;.. ή θα λέμε οτι τα παιδιά τι έκαναν και τι φταίνε;...
MikeG.. επειδή φίλε νιώθω οτι αυτή η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ για τον λόγο που είπα και πιο πάνω, θεωρώ οτι πρέπει να σταματήσω και θα το είχα κάνει αν δεν με είχες ρωτήσει απευθείας. Προσωπικά λέω όποιος θέλει να το συνεχίσουμε ώς άκρως ενδιαφέρον αντίλογο στον άλλο χώρο που έχει και περίοπτη θέση , θα φροντίσω να προστατευθεί και αυτός και τα λεγόμενα του εφόσον δεν περάσει τα εσκαμμένα φυσικά.
Το σταματώ εδώ.
Gandalf
Ναι ρε αδερφέ, αλλά δεν μπορείς να επιχειρματολογείς λέγοντας απλά ότι "δεν θέλω". Πρέπει να το αιτιολογήσεις για να μην πεθάνει άδοξα ο διάλογος. Αν οι κοινωνίες βασίζοντας μόνο στα "θέλω" και τα "δεν θέλω" θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα.
Με τη δεύτερή σου παράγραφο δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Ούτε εγώ προτιμώ μια κοινωνία γεμάτη κάμερες από μία κοινωνία που η παιδεία της την προστατεύει από την εγκληματικότητα. Όμως η παιδεία δεν δημιουργείται μέσα σε μία μέρα. Θέλει δεκάδες χρόνια για να αποκτήσει ένας λαός παιδεία. Και αυτο εφόσον γίνουν προσπάθειες. Εδώ όμως δεν γίνεται αυτό. Μάλλον το αντιθετο γίνεται.
Συνεπώς παιδεία δεν έχουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για την εγκληματικότητα μέχρι να την αποκτήσουμε?
Μην φέρνεις παραδείγματα τώρα όπως η Σουηδία. Συγκρίνεις ένα από τα πιο προηγμένα κράτη με ένα κράτος, ένα κλίκ πάνω από τον τρίτο κόσμο. Είναι αφελές να ζητάς να υιοθετήσουμε μερικώς τα πρότυπα της Σουηδίας, ενώ στο σύνολο θα παραμείνουμε Ελλάδα.
Το να μη θέλω να μου επιβληθεί κάτι το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου, δε χρειάζεται εξήγηση κατ'εμε και επιχειρηματολογία. Είναι ακριβώς το ίδιο με το δε θέλω να φάω, παράδειγμα.
& να ξαναγράψω, επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι, δε θα πρέπει να επιβληθούν σε όλους τους πολίτες κάποια πράγματα (πχ κάμερες). Ας βρουν άλλους να τους οργανώσουν, ας τους απολύσουν, ας οτιδήποτε. Δεν είναι δική μου δουλειά. Αν ήταν, θα έκανα κάτι.
Επίσης δε θεωρώ ότι δε μπορούν πολλές φορές να κάνουν πράγματα. Θεωρώ ότι τουλάχιστον το 50% της εγκληματικότητας στην Ελλάδα μπορεί άνετα να μειωθεί με τα μέσα που ήδη έχουν.
Απλά είτε δε θέλουν, είτε δε τους συμφέρει, είτε βαριούνται & απλά τα ξύνουν.
junkier6
12/02/2010, 15:32
Και λοιπον καθομαστε τοση ωρα και ασχολουμαστε με το αν φταιει ο μπατσος η ο μαλακας που τα σπαει, στην πραγματικοτητα φταιν αυτοι που ψηφιζουμε.
Αρχαιοτατη συνταγη, διαιρει και βασιλευε η και αλλιως αρτος και θεαματα....
Και τα νομοσχεδια περνανε απο πισω....
Και ποτε καταδικη για μιζες...
Ποτε για ομολογα.... κλπ κλπ κλπ
Και καθε 4 ετια τα ιδια και τα ιδια....
ειδες που αμα θελεις τα πιανεις ολα ρε τσακαλι;;; να γιατι κουκουλες, να γιατι επεισοδια...
για να τη βγαζουν λαδι οι 300 κ οι αυλικοι τους κ να σκοτωνομαστε εμεις εδω μεσα...
Σου γράφω πολύ απλά & κατανοητά. & κάνω μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσω.
Πολύ έπαρση έχεις για τον εαυτό σου....Ασε να κρίνουν οι άλλοι πόσο έξυπνος είσαι...
Οκ...Τότε να δεχτείς τους τρόπους που ισχύουν εώς τώρα...Αρα για να λένε τόσοι μάρτυρες ότι ο φοιτητής έσπαγε και έκαιγε έιναι αρκετό....Είχε προκαλέσει,είχε παρανομήσει συνελήφθει...Για΄αυτά να τιμωρηθεί....Για την ζαρτινιέρα να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ????
Αν δεν σε καλύπτει και αυτό....τι να σου πώ......Μήπως να σκεφτόσουν την Σουηδία????
menelaos46
12/02/2010, 15:35
Δεν είσαι μόνος, είναι ολόκληρες διμοιρίες μπροστά, μαζί με τους τύπους με τις κουκούλες, οι οποίες δε κάνουν τίποτα. Αν είχα κάποιον υπάλληλο εγώ και τον πλήρωνα για να κάνει κάτι & έλεγε δε πά να γαμηθεί, σιγά μη το φτιάξω εγώ, θα τον απέλυα αμέσως, όπως γίνεται χρόνια τώρα στον ιδιωτικό τομέα.
Οντως δεν εισαι μονος σου εκεινη τη στιγμη, μονος σου θα εισαι στο δικαστηριο που θα πας σαν μαρτυρας οπως επισης κι οταν θα γυρνας σπιτι σου με την κοπελα σου η μονο του θα ειναι το μηχανακι σου το βραδυ εκει που ειναι.
Και ενω οι κακοποιοι του κοινου ποινικου ποτε δεν ασχολουνται μαζι σου γιατι ακομη κι αυτοι αν και σε καταργιουνται καταλαβαινουν οτι κανεις τη δουλεια σου καποιοι αλλοι που απλως πεταξαν μια μολοτωφ περιεργος βρισκουν αμεσως που μενεις και σε πολλες περιπτωσεις και το κινητο σου τηλεφωνο για μαντεψε απο που???
Οπως ειπα αν εχεις πλατη βουλευτη μερικα πραγματα ειναι ευκολα και αυτος που ηρθε απο την επαρχια να κανει μια δουλεια δε κοστιζει και πολυ...
devil's animal
12/02/2010, 15:35
Οσο για καποιον
ουγκ.. μη θυμωνεις που εισαι ασχημουλης ...ουγκ
(αν παρεξηγηθηκες να ξερεις οτι κανω πλακα)
δεν παρεξηγουμαι.... αφου δεν εχω δει την δικια σου φατσα...μπορει να εισαι ο κουασιμοδος ο ιδιος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά είτε δε θέλουν, είτε δε τους συμφέρει, είτε βαριούνται & απλά τα ξύνουν.
Είτε δεν θέλουν οι 300......και δεν τους αφήνουν.....
junkier6
12/02/2010, 15:37
Πολύ έπαρση έχεις για τον εαυτό σου....Ασε να κρίνουν οι άλλοι πόσο έξυπνος είσαι...
Οκ...Τότε να δεχτείς τους τρόπους που ισχύουν εώς τώρα...Αρα για να λένε τόσοι μάρτυρες ότι ο φοιτητής έσπαγε και έκαιγε έιναι αρκετό....Είχε προκαλέσει,είχε παρανομήσει συνελήφθει...Για΄αυτά να τιμωρηθεί....Για την ζαρτινιέρα να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ????
Αν δεν σε καλύπτει και αυτό....τι να σου πώ......Μήπως να σκεφτόσουν την Σουηδία????
ποιοι μαρτυρες;;;
Α, ναι αυτοι που το σηκωσαν απ τη ζαρντινιερα...
Αυτοι junkier τουλάχιστον ήταν εκει.......Οχι σαν τους βουλευτες που πάνε μαρτυρες υπεράσπισης.....
menelaos46
12/02/2010, 15:40
δεν παρεξηγουμαι.... αφου δεν εχω δει την δικια σου φατσα...μπορει να εισαι ο κουασιμοδος ο ιδιος...
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: