PDA

View Full Version : Λαμπα μπροστά

Emden
12/02/2010, 11:43
Μου κάηκε η λάμπα απο το φειζερακι μου. Είναι η δεξια που έχει κ το φως πορείας. Στη μοτοδυναμική μου ζήτησαν 35 γιούρια συν ΦΠΑ. Έχει κανείς καμια άλλη ιδέα ? δεν είναι πολλά ρε παιδιά για ένα λαμπόγυαλο.

Cpt. Haddock
12/02/2010, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Μου κάηκε η λάμπα απο το φειζερακι μου. Είναι η δεξια που έχει κ το φως πορείας. Στη μοτοδυναμική μου ζήτησαν 35 γιούρια συν ΦΠΑ. Έχει κανείς καμια άλλη ιδέα ? δεν είναι πολλά ρε παιδιά για ένα λαμπόγυαλο.

Πολλά είναι.

Αγόρασα απ' το νετ σετάκι για το tiger 4 λαμπες παρκινγκ, μια Η7 και μια Η9, όλα μαζί 23 ευρώ

Ξαμολήσου στα μαγαζιά και αγόρασε μια :wave2:

Emden
12/02/2010, 11:47
και μένα Η7 είναι ξέρεις κανα μαγαζάκι άσχετο με yamaha που να πουλα τετοια σταφ.? Καπετάνιο πιο άμεσο μήνυμα δε έχω δει. Ούτε από στόκολο :D

Cpt. Haddock
12/02/2010, 11:48
και μένα Η7 είναι ξέρεις κανα μαγαζάκι άσχετο με yamaha που να πουλα τετοια σταφ.? Καπετάνιο πιο άμεσο μήνυμα δε έχω δει. Ούτε από στόκορο :D

Όλα τα μαγαζιά με μοτο αξεσουάρ έχουν λαμπες, Μιχαλακοπουλου, Καλλιρόης κλπ :beer:

kyko
12/02/2010, 11:49

δεν μας λες κ σε ποια ακριβως μοτοδυναμικη στο ειπαν για να μην ξαναπατησει κανεις?
αι συχτηρ με τους κλεφτες...35? μια λαμπα...:mad:

Emden
12/02/2010, 11:50
καλλιθέα στη θησέως!δε ξέρω άλλο που να έχει ανταλλακτικά στοκ έκτος απο αυτο και εκέινη στο αγιο στέφανο

OldMan
12/02/2010, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για το tiger 4 λαμπες παρκινγκ
Προφανώς very long life ... :winka:

Cpt. Haddock
12/02/2010, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προφανώς very long life ... :winka:

Nαι, δε θα τό 'λεγα :lol:

THEOD
12/02/2010, 13:21

Κλοπή....Με καμμιά 25αριά ευρώ βάζεις και Η7 και Η4 από τις OSRAM Nightbreaker ή Philps gt Extreme και αναβαθμίζεις ταυτόχρονα τα φώτα σου.
Κάνεις μόνος σου και την γνωστή μετατροπή να ανάβουν και τα 2 και είσαι άρχοντας πληρώνοντας 10 ευρώ λιγότερα απ' όσα σου ζήτησαν για την αλλαγή της μιας λάμπας....

jimmy10
12/02/2010, 20:43
καλα δεν αξιζει 35? + ΦΠΑ μια ΓΝΗΣΙΑ λαμπα της YAMAHA????

πατε καλα λεβεντες ????:a24:

και λιγα ειπαν...

jpag
12/02/2010, 21:08
πηγαινε στον "ΤΖΩΝ" στη σπυρου πατσι και παρε αυτη που λεει ο THEOD Με 14 ευρο την Η4 και κατι ψιλα την Η7

NIKOS.
13/09/2013, 14:25
ερωτηση; για γνωστες....φιλος με πολυ καλες γνωσεις , μου ειπε το εξης εαν ενα μηχανκι δεν εχει καταληλα διαμορφωμενο φαναρι για xenon απο το εργοστασιο ,βαζοντας xenon εχουμε την εντυπωση οτι εχουμε καλητερο φως αλλα στην ουσια ειναι ψευδαισθηση γιατι διαχαιεται και δεν ειναι δεσμη φωτος σε ευθεια που μας ενδιαφερει στην μοτο να βλεπουμε μπροστα ,και μακρια δλδ συμπυκνομενη δεσμη σε ευθεια υσχιει τι λετε ?
οταν πηρα το μηχανακι φοραγε ειδη xenon [ Η4 λαμπα] και εχω σκοπο να το λυσω για κατι πλαστικα κλπ στο μηχανικο η συνβουλη τουν φιλου ειναι να ξηλοσω τα xenon και να βαλω μια καλη λαμπα φιλιπς η οσραμ κλπ για να εχω καλητερη δεσμη φωτος , δλδ ποιο συγκεντρωμενο φως σε δεσμη στην ευθεια υσχιει τι λετε ;
εχει πρωσοπικη ειμπειρια καποιος ?
εαν ξερει καποιος και ειναι γνωστης η εχει δοκιμασει μια τετοια αλλαγη ας μου πει δυο πραγματα

Bowleno
13/09/2013, 15:52
ερωτηση; για γνωστες....φιλος με πολυ καλες γνωσεις , μου ειπε το εξης εαν ενα μηχανκι δεν εχει καταληλα διαμορφωμενο φαναρι για xenon απο το εργοστασιο ,βαζοντας xenon εχουμε την εντυπωση οτι εχουμε καλητερο φως αλλα στην ουσια ειναι ψευδαισθηση γιατι διαχαιεται και δεν ειναι δεσμη φωτος σε ευθεια που μας ενδιαφερει στην μοτο να βλεπουμε μπροστα ,και μακρια δλδ συμπυκνομενη δεσμη σε ευθεια υσχιει τι λετε ?
οταν πηρα το μηχανακι φοραγε ειδη xenon [ Η4 λαμπα] και εχω σκοπο να το λυσω για κατι πλαστικα κλπ στο μηχανικο η συνβουλη τουν φιλου ειναι να ξηλοσω τα xenon και να βαλω μια καλη λαμπα φιλιπς η οσραμ κλπ για να εχω καλητερη δεσμη φωτος , δλδ ποιο συγκεντρωμενο φως σε δεσμη στην ευθεια υσχιει τι λετε ;
εαν ξερει καποιος και ειναι γνωστης η εχει δοκιμασει μια τετοια αλλαγη ας μου πει δυο πραγματα

Να ακολουθήσεις την συμβουλη του φίλου! Αμεσα κιόλας τα xenon χωρίς τα κατάλληλα για αυτά κάτοπτρα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι γιατί εκτός του ότι κι εσυ δεν βλέπεις σωστά τον δρόμο τυφλώνεις τους απέναντι ερχόμενους με πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.
Βάλε τις λάμπες που είπε ο φίλος σου, είναι μια χαρά

SHOOTER045
13/09/2013, 16:06
σε ενα αλλο θεμα λεγαμε για εμπορους κλπ ελλαδα εξωτερικο κλπ

35 γιουρο για μια μονο λαμπα??????????
μηπως ηθελες για ολο το σπιτι σου???????
ρε τον πουλο ρε
να κλεισουν και να φαληρισουν

Pan (dvs)
13/09/2013, 16:33
δεν μας λες κ σε ποια ακριβως μοτοδυναμικη στο ειπαν για να μην ξαναπατησει κανεις?
αι συχτηρ με τους κλεφτες...35? μια λαμπα...:mad:

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να καταλαβε λαθος το παλικαρι?Για σιγουρεψτε το, μηπως κανουμε τζαμπα δυσφημηση.Μηπως του ειπανε τιμη για μπροστινο λαστιχο?

McGyver
13/09/2013, 16:55

Φυσικά και ισχύει, αν έχεις HIDs λάμπα σε συμβατικό κάτοπρο κάνε μια καλή και στείλε τη στο διάολο.

SHOOTER045
13/09/2013, 17:03
Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να καταλαβε λαθος το παλικαρι?Για σιγουρεψτε το, μηπως κανουμε τζαμπα δυσφημηση.Μηπως του ειπανε τιμη για μπροστινο λαστιχο?

αν ειναι ετσι
να παραγγειλω 5-6...........:confused:

MG-KTiNoS
13/09/2013, 17:20
Όλα τα μαγαζιά με μοτο αξεσουάρ έχουν λαμπες, Μιχαλακοπουλου, Καλλιρόης κλπ :beer:

και όχι μόνο....
Κι αυτά τα Λέτζος έχουν...
:lol:
(γελάω για το ποστ που θα γράψω από κάτω)

MG-KTiNoS
13/09/2013, 17:21
σε ενα αλλο θεμα λεγαμε για εμπορους κλπ ελλαδα εξωτερικο κλπ

35 γιουρο για μια μονο λαμπα??????????
μηπως ηθελες για ολο το σπιτι σου???????
ρε τον πουλο ρε
να κλεισουν και να φαληρισουν

ρε σβήνε το Λουλά όταν γράφεις

Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΑ !

AUFGEBRACHT
13/09/2013, 17:49
καλα δεν αξιζει 35? + ΦΠΑ μια ΓΝΗΣΙΑ λαμπα της YAMAHA????

Αυτό πάντως στις επίσημες αντιπροσωπείες που ΟΛΑ τα ανταλλακτικά είναι κατασκευής της εταιρείας έχει πολύ γέλιο. Γνήσια λάμπα Yamaha, γνήσια τακάκια BMW, γνήσιες βίδες Honda, γνήσια χερούλια Kawasaki... :lol:
Παίρνω πριν κάποια χρόνια να ρωτήσω σε συνεργείο BMW τιμή για αλυσίδα-γρανάζι και μου απαντάει ο υπεύθυνος "κύριε η αυθεντική αλυσίδα και γρανάζι της BMW έχουν τόσα και τόσο η τοποθέτηση". ΄
Συγγνώμη, του λέω, όταν λες γνήσια αλυσίδα BMW τι εννοείς, γράφει πάνω BMW, την κατασκευάζει η ίδια η BMW; Γιατί εμένα η αυθεντική BMW που έχω γράφει CZ πάνω και είναι τσέχικη.
Ναι, η BMW δε φτιάχνει αλυσίδες αλλά η συγκεκριμένη έχει την έγκρισή της κύριε :lol:

SHOOTER045
14/09/2013, 12:58
ρε σβήνε το Λουλά όταν γράφεις

Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΑ !

μαλλον ΑΥΤΟΙ πινουν λουλα και απο την ζαλαδα
ζητανε οτι τους ερθει..............:smokin::smokin::smokin:

SHOOTER045
14/09/2013, 13:01
Αυτό πάντως στις επίσημες αντιπροσωπείες που ΟΛΑ τα ανταλλακτικά είναι κατασκευής της εταιρείας έχει πολύ γέλιο. Γνήσια λάμπα Yamaha, γνήσια τακάκια BMW, γνήσιες βίδες Honda, γνήσια χερούλια Kawasaki... :lol:
Παίρνω πριν κάποια χρόνια να ρωτήσω σε συνεργείο BMW τιμή για αλυσίδα-γρανάζι και μου απαντάει ο υπεύθυνος "κύριε η αυθεντική αλυσίδα και γρανάζι της BMW έχουν τόσα και τόσο η τοποθέτηση". ΄
Συγγνώμη, του λέω, όταν λες γνήσια αλυσίδα BMW τι εννοείς, γράφει πάνω BMW, την κατασκευάζει η ίδια η BMW; Γιατί εμένα η αυθεντική BMW που έχω γράφει CZ πάνω και είναι τσέχικη.
Ναι, η BMW δε φτιάχνει αλυσίδες αλλά η συγκεκριμένη έχει την έγκρισή της κύριε :lol:

ηταν αλυσιδα cz chain σε συσκευασια-σακουλακι με αυτοκολητο BMW
το χουμε ξαναδει το εργο
παρομοια περιπτωση με ρουλεμαν στροφαλου για ενα CR που ειχα καποτε
για κολαρο νερου του τενερε μου
:moutza::moutza::moutza:

Ιωακειμ
28/07/2014, 20:53
φτηνα και καλα (2 λαμπες hella H3 3 ευρω)

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.Ηλεκτρικά Αυτοκινήτων
Καλλιρρόης 107 Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671
Δήμος Καλλιθέας, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2109215814
Φαξ: 2109247639
Κιν.: 6941082630

PetranGR
28/07/2014, 21:05
Να βοηθήσω;

Έχω πάρει απο εδώ πολλές φορές και για φίλους γνωστούς κτλ.

http://www.autobulbsdirect.co.uk/

Οι τιμές είναι ξεφτίλα και κάθε φορά τσούπ σου δίνει και δώρο ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

THEOD
28/07/2014, 21:17
Να βοηθήσω;

Έχω πάρει απο εδώ πολλές φορές και για φίλους γνωστούς κτλ.

http://www.autobulbsdirect.co.uk/

Οι τιμές είναι ξεφτίλα και κάθε φορά τσούπ σου δίνει και δώρο ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Τουλάχιστον στις επώνυμες (Philps extreme, Osram Nightbreaker) που έριξα μια ματιά, "ξεφτίλα" δεν τον λες... Είναι σχεδόν ίδιες τιμές απ' ότι τις βρίσκεις στην Ελλάδα (και χωρίς να προσθέσεις τα μεταφορικά...)

PetranGR
28/07/2014, 22:55
Τουλάχιστον στις επώνυμες (Philps extreme, Osram Nightbreaker) που έριξα μια ματιά, "ξεφτίλα" δεν τον λες... Είναι σχεδόν ίδιες τιμές απ' ότι τις βρίσκεις στην Ελλάδα (και χωρίς να προσθέσεις τα μεταφορικά...)

συμφωνώ,απλά κάνει και δωράκια και σου δίνει και εκτπωτικά κουπόνια με κάθε αγορά ,τελευταία φορά πήρα Osram Nightbreaker 2 σετ στην τιμή του 1 (σχεδόν)