PDA

View Full Version : F800gs νέα χρ'ωματα.

QSpec
13/02/2010, 14:52
2 νέοι χρωματισμοί για το F800GS έχουν εμφανιστεί στο επίσημο site της BMW (http://www.bmw-motorrad.gr/gr/el/index.html).
Λευκό, στην λογική του προηγούμενου γκρι με χρώμα και στα πλαινά του ψυγείου.

188782

QSpec
13/02/2010, 14:53
Και πορτοκαλί στην λογική του παλιού κίτρινου.

Νομίζω πως το κίτρινο συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου.

188783

S.Nikos
14/02/2010, 19:39
To πορτοκαλί το είδα σε μια αντιπροσωπεία και είναι πολύ όμορφο από κοντά αλλά για μένα μεγάλο φάουλ που έκοψαν το μαύρο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και κινούμαι κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχω δει ούτε ένα πορτοκαλί ή άσπρο 800άρι να κυκλοφορεί.:rolleyes:

Konti
16/02/2010, 10:27
Μη σου κάνει εντύπωση....

Η τιμή του πλέον είναι στα €12,020 και έχουν κόψει την προσφορά των €750 σε αξεσουάρ.....

Καθώς το μέτρο του μειωμένου τέλους ταξινόμησης καταργήθηκε και όσες μοτο ειχαν εκτελωνιστεί μ'αυτα τα δεδομένα τέλος.....!

Οπότε...

road spirit
16/02/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti

Η τιμή του πλέον είναι στα 12,020 ... :eek: :eek:

βασική έκδοση?

MikeG
16/02/2010, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:eek: :eek:

βασική έκδοση?

Αυτή που έχουν κλασικά ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα. Με ABS, trip computer, θερμαινόμενα :wave2:

S.Nikos
16/02/2010, 10:47

Η τιμή του πλέον είναι στα €12,020 και έχουν κόψει την προσφορά των €750 σε αξεσουάρ.....

Καθώς το μέτρο του μειωμένου τέλους ταξινόμησης καταργήθηκε και όσες μοτο ειχαν εκτελωνιστεί μ'αυτα τα δεδομένα τέλος.....!

Οπότε...

Πόσο??????? Χαχαχα...:lol: :lol: :lol:

Από 11.400 € το πήγαν 12.020 € και καλά μόνο λόγω επαναφοράς του τέλους ταξινόμησης?

Και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψαν και τα 700€ προσφορά για αξεσουάρ? Που νομίζουν ότι ζουν, δεν βλέπουνε γύρω τους..

Αν αληθεύουν όλα αυτά εύχομαι στη ΒMW καλές πωλήσεις!!! :wave2:

Nik0s
16/02/2010, 10:48
Οι προσφορές ισχύουν μόνο για μοντέλα 09 που έχουν ξεμείνει. Και από τα 800άρια δεν έχει μείνει τίποτα στις εκθέσεις οπότε....

road spirit
16/02/2010, 10:55
δλδ στα 12.020 + συναγερμό + κεντρικό σταντ + αλουμινένια ποδιά + χούφτες με τα σπόιλεράκια + τη ψηλή ζελατίνα ..... .... .... κομπιουτεράκι, ... ... χμ .... κοντά στα 13.200 ????????????????

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

δεν μου έχει μείνει άντερο που λέει και ο τροοπερ ....

Konti
16/02/2010, 10:58
Τα 12,020 είναι για τα μοντέλα του 2010 (πορτοκαλί & άσπρο δηλαδή) και η τιμή αυτη περιλαμβάνει full εξοπλισμό, με διπλό stand, ABS, υπολογ. ταξιδίου, θερμ. grips και συναγερμό!

Αν δεν θέλεις κάτι απ'τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένεις να γίνει παραγγελεία (δηλαδή κάνα τρίμηνο...:D )!

Όλα τα παραπάνω μου τα είπαν σε γνωστότατο μαγαζί του δυκτίου :)

Απο εξτρα "δώρο" και καλά πάει περίπου στα 250 με 300ευρώ και επαφίεται στην πολιτική του κάθε μαγαζιού!!!

Τέλος απ'ότι μου είπε το παλικάρι εκει δε παίζουν πια καινούρια 800GS του 2009 (δηλαδή με το πακέτο της προσφοράς και τα μειωμένα τέλη...)!!!!

Χτυπάει πάντως ασχημα σε τέτοιους καιρούς......

MikeG
16/02/2010, 11:01
Μεταχειρισμένο φίλοι μου, με όλα τα έξτρα στα 8500 :wave2:

Η αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας πλέον δεν αξίζει

Konti
16/02/2010, 11:04
δλδ στα 12.020 + συναγερμό + κεντρικό σταντ + αλουμινένια ποδιά + χούφτες με τα σπόιλεράκια + τη ψηλή ζελατίνα ..... .... .... κομπιουτεράκι, ... ... χμ .... κοντά στα 13.200 ????????????????

Στα 12020 δεν περιλαμβάνονται οι χούφτες, η ποδιά και η ψηλή ζελατίνα...είναι extra....

Και μάλιστα οταν το ανέφερα αυτό, δηλαδή ότι δείνω 12020 και δεν εχει τουλάχιστον καλύτερη ποδιά κινητήρα ή εστω χούφτες....... μου έδωσε την δικαιολογία του κόστους....κάτσε ρε μάστορα οταν εγω π.χ. το 2005 πήρα το dakaraki και χούφτες είχε, και ποδιά στον κινητήρα είχε και ψηλή ζελατίνα...και η τιμή ηταν 600 ευρώ πάνω απ'το απλό gs...τότε δεν υπήρχε το κόστος?

Τέλος πάντων το ξαναλέω αυτα είναι περίεργα και αποθαρρυντικά στις μέρες που διανύουμε.......:rolleyes:

byron
16/02/2010, 11:05

αααχχχ
χαααχαχχχχχ
ααααααχχχχχ μλκς πνίγηκα .... :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry:

road spirit
16/02/2010, 11:09
Στα 12020 δεν περιλαμβάνονται οι χούφτες, η ποδιά και η ψηλή ζελατίνα...είναι extra....

Και μάλιστα οταν το ανέφερα αυτό, δηλαδή ότι δείνω 12020 και δεν εχει τουλάχιστον καλύτερη ποδιά κινητήρα ή εστω χούφτες....... μου έδωσε την δικαιολογία του κόστους....κάτσε ρε μάστορα οταν εγω π.χ. το 2005 πήρα το dakaraki και χούφτες είχε, και ποδιά στον κινητήρα είχε και ψηλή ζελατίνα...και η τιμή ηταν 500 ευρώ πάνω απ'το απλό gs...τότε δεν υπήρχε το κόστος?

Τέλος πάντων το ξαναλέω αυτα είναι περίεργα και αποθαρρυντικά στις μέρες που διανύουμε.......:rolleyes:

τον παραπάνω υπολογισμό τον έκανα για να δώ πόσο πιάνει με όλα αυτά τώρα, έτσι το πήρα εγώ το καλοκαίρι αλλά με την προσφορά του 10% επί της αξίας .... όλο το παραπάνω πακέτο εγώ το πλήρωσα ~ 11.200 ...

οκ .... πάντως η ψηλή ζελατίνα της BMW δεν αξίζει τα λεφτά της, οκ κάνει δουλειά, είναι αντιχαρακτική αλλά στα 360 ευρώ που είχε το καλοκαίρι είναι κλεψιά και κοροϊδία... την έβαλα μόνο και μόνο γιατί ήταν δώρο...

επίσης οι χούφτες της bmw που και αυτές τις έβαλα τζάμπα, δεν αξίζουν μια όσον αφορά τη προστασία απο τον αέρα και το κρύο... έχουν κλήση προς τα κάτω και ενώ έχω βάλει και τα σπόιλερ δεν κόβουν τίποτα!

αυτά τα δυο έξτρα λοιπόν δεν αξίζουν να τα πληρώσει κανείς σε εργοστασιακά... Η ποδιά όμως αξίζει και είναι πολύ καλής ποιότητας

Konti
16/02/2010, 11:17
τον παραπάνω υπολογισμό τον έκανα για να δώ πόσο πιάνει με όλα αυτά τώρα, έτσι το πήρα εγώ το καλοκαίρι αλλά με την προσφορά του 10% επί της αξίας .... όλο το παραπάνω πακέτο εγώ το πλήρωσα ~ 11.200 ...

οκ .... πάντως η ψηλή ζελατίνα της BMW δεν αξίζει τα λεφτά της, οκ κάνει δουλειά, είναι αντιχαρακτική αλλά στα 360 ευρώ που είχε το καλοκαίρι είναι κλεψιά και κοροϊδία... την έβαλα μόνο και μόνο γιατί ήταν δώρο...

επίσης οι χούφτες της bmw που και αυτές τις έβαλα τζάμπα, δεν αξίζουν μια όσον αφορά τη προστασία απο τον αέρα και το κρύο... έχουν κλήση προς τα κάτω και ενώ έχω βάλει και τα σπόιλερ δεν κόβουν τίποτα!

αυτά τα δυο έξτρα λοιπόν δεν αξίζουν να τα πληρώσει κανείς σε εργοστασιακά... Η ποδιά όμως αξίζει και είναι πολύ καλής ποιότητας

Συμφωνώ.... την ψηλή ζελατίνα ούτε εγω θα την έβαζα... η ergo της wunderlich είναι καλύτερη...και οι χούφτες δεν είναι ωραίες οκ! Αλλα μη το δίνεις γυμνό το μηχανάκι...υποτίθεται ότι είναι και οff-road μοτο...αλλα με τι?

Πως δηλαδή θα με δελεάσεις εμένα να προτιμήσω το δικό σου προϊόν και οχι κάποιο αλλο οταν και ανεβάζεις την τιμή αλλα και κόβεις απ'τα αξεσουάρ!

Δεν ξέρω τι εχουν στο μυαλό τους! Αλήθεια δεν ξέρω!!!!

road spirit
16/02/2010, 11:24
Συμφωνώ.... την ψηλή ζελατίνα ούτε εγω θα την έβαζα... η ergo της wunderlich είναι καλύτερη...και οι χούφτες δεν είναι ωραίες οκ! Αλλα μη το δίνεις γυμνό το μηχανάκι...υποτίθεται ότι είναι και οff-road μοτο...αλλα με τι?

Πως δηλαδή θα με δελεάσεις εμένα να προτιμήσω το δικό σου προϊόν και οχι κάποιο αλλο οταν και ανεβάζεις την τιμή αλλα και κόβεις απ'τα αξεσουάρ!

Δεν ξέρω τι εχουν στο μυαλό τους! Αλήθεια δεν ξέρω!!!!

αυτό που έγραψε ο Νικ0ς παραπάνω! τις άδειες αποθήκες τους και το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ζήτηση κάλυψε τη προσφορά!

S.Nikos
16/02/2010, 11:30
αυτό που έγραψε ο Νικ0ς παραπάνω! τις άδειες αποθήκες τους και το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ζήτηση κάλυψε τη προσφορά!

Ποια ζήτηση? Τα νέα μοντέλα (πορτοκαλί άσπρο) έχουν έρθει από μέσα Δεκέμβρη, είδατε κανένα να κυκλοφορεί στους δρόμους .Προσωπικά όπως είπα κυκλοφορώ κάθε μέρα στο κέντρο και δεν έχω δει ούτε ένα.

McGyver
16/02/2010, 11:31
Όλοι μ' ένα Transalp θα καταλήξετε να μου το θυμηθείτε...

Nik0s
16/02/2010, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Ποια ζήτηση? Τα νέα μοντέλα (πορτοκαλί άσπρο) έχουν έρθει από μέσα Δεκέμβρη, είδατε κανένα να κυκλοφορεί στους δρόμους .Προσωπικά όπως είπα κυκλοφορώ κάθε μέρα στο κέντρο και δεν έχω δει ούτε ένα.

Ούτε στις αντιπροσωπείες υπάρχουν, άρα δεν είναι θέμα αγοράς, προφανώς για κάποιο λόγο δεν έχουν διατεθεί ακόμα.

S.Nikos
16/02/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ούτε στις αντιπροσωπείες υπάρχουν, άρα δεν είναι θέμα αγοράς, προφανώς για κάποιο λόγο δεν έχουν διατεθεί ακόμα.

Στην Καλλιρόης που περνάω πολύ συχνά βλέπω εδώ και καιρό και τα δύο χρώματα.

Konti
16/02/2010, 11:56
Στις εκθέσεις υπάρχουν! Και απ'ότι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία σε 2-3 μέρες μετά την "παραγγελεία" παίρνεις τη μοτο και καλοτάξιδη!

Εγω να σας πω πήγα ζεστός και ορεξάτος στην αντιπροσωπεία.... αλλα μετα απ'αυτα που μου είπαν κώλωσα:evil:

Είχα μείνει στα 11,300 και 750 αξεσουάρ... Ε! Οσο να το κάνεις εχει διαφορά!

Nik0s
16/02/2010, 11:59
Στις εκθέσεις υπάρχουν! Και απ'ότι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία σε 2-3 μέρες μετά την "παραγγελεία" παίρνεις τη μοτο και καλοτάξιδη!

Εγω να σας πω πήγα ζεστός και ορεξάτος στην αντιπροσωπεία.... αλλα μετα απ'αυτα που μου είπαν κώλωσα:evil:

Πάρε το 1200 του 09 στα 16.700 + 1000 δώρο :D

S.Nikos
16/02/2010, 12:01

+1

Εγώ σκέφτομαι ότι αν και μπορώ να τα διαθέσω μου φαίνεται κοροϊδία. Το ΚΤΜ 990 Aventure είναι σε προσφορά με κάγκελα συναγερμούς ποδιές χούφτες κτλ 13.990 €.

Konti
16/02/2010, 12:14
Και απ'ότι τους κόβω δε βλέπω να ρίχνουν την τιμή...τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι! Αν είναι να πέσει αυτο θα γίνει τέλος του χρόνου...και αν!

road spirit
16/02/2010, 12:39
τώρα που το λέτε, θυμάμαι ότι εχω δει και εγώ σε βιτρίνες τα καινούρια... οπότε πάσο για αυτό που έγραψα παραπάνω περί ζήτησης

οπότε να είμαι ευχαριστημένος με το δικό μου φουλ έξτρα (μόνο τα κάγκελα δεν έβαλα) στη τιμή που το πήρα :rotflmao: πριν 8 μήνες. Που και στα 11000 ακριβό το θεωρούσα, αλλά δεν ήθελα μεταχείρο, δεν ήθελα 650.... οπότε, δε γαμιέτ, μου τη βάρεσε :look:

reinmeister
16/02/2010, 12:45
η αντιπροσωπεια της σουζουκι,χαριζει hayabusa με 12.000 ευρω...προλαβετε...:lol:

LOUKILOUK
16/02/2010, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
To πορτοκαλί το είδα σε μια αντιπροσωπεία και είναι πολύ όμορφο από κοντά αλλά για μένα μεγάλο φάουλ που έκοψαν το μαύρο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και κινούμαι κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας, δεν έχω δει ούτε ένα πορτοκαλί ή άσπρο 800άρι να κυκλοφορεί.:rolleyes:

Είδα την Παρασκευή ένα πορτοκαλί στον Πειραιά και ήταν πολύ ωραίο αλλα 12κ με ΤΙΠΟΤΑ...
Ακούς εκεί....!!! και το τασάκι δώρο που έλεγε και μια διαφήμιση παλιά....:confused: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Αν ήταν λίγο ποιο σοβαροί και μετρημένοι το συγκεκριμένο μηχανάκι θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμί νομίζω...
:wave2:

reinmeister
16/02/2010, 12:55
ηταν ενα διπλα μου στο φαναρι σημερα...πολυ μεγαλο για 800 μου φανηκε...απο αλογα και ροπη κατω τι βγαζει?

road spirit
16/02/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ηταν ενα διπλα μου στο φαναρι σημερα...πολυ μεγαλο για 800 μου φανηκε...απο αλογα και ροπη κατω τι βγαζει? δεν ξηλώνει την ασφασφλστο (φτου...) αλλά ρώτα τον pap που έκανε ένα σύντομο τεστ ride το δικό μου και επέστρεψε με χαμόγελο :smilea:

McGyver
16/02/2010, 13:03
pap που έκανε ένα σύντομο τεστ ride το δικό μου και επέστρεψε με χαμόγελο

...όπως ένα παιδί που το χαρίζουν ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

road spirit
16/02/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...όπως ένα παιδί που το χαρίζουν ΠΟΔΗΛΑΤΟ. να σου μπει το μενίρ του κολ λα μπονέτ στο ποπό

:smokin:

McGyver
16/02/2010, 13:06
να σου μπει το μενίρ του κολ λα μπονέτ στο ποπό :smokin:

:blush:

reinmeister
16/02/2010, 13:11
...όπως ένα παιδί που το χαρίζουν ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

πληροφοριακα ρωταω για δυναμη,μια και δεν εχω ιδεα...

road spirit
16/02/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

πληροφοριακα ρωταω για δυναμη,μια και δεν εχω ιδεα...

189042

road spirit
16/02/2010, 13:18
και ένα άλλο που βρήκα απο two brothers (http://www.twobros.com/Cust_Service/Dyno_Charts/2009_bmw_f800gs_dyno.pdf)

reinmeister
16/02/2010, 13:22

μια χαρα...και 8 κιλακια ροπη...τζαμι...:D

Greg_950 S
16/02/2010, 13:25
Πάντως δεν άντεξαν χωρίς πορτοκαλί χρώμα φέτος !!!:rotflmao:
Το 800 σαν πιο OFF από τα 1200, μάλλον κάτι θα θέλει να θυμίζει από τους "απέναντι" :cool:

mixalakis
16/02/2010, 21:26
Όλοι μ' ένα Transalp θα καταλήξετε να μου το θυμηθείτε...

Βλέπεις πολλά transalp στον δρόμο;
Σε λίγο θα κάνουμε διαγωνισμό!
Όποιος βλέπει στον δρόμο gs 800 ή transalp θα ποστάρει!!:a5: :a5:

Greg_950 S
17/02/2010, 11:29
Όποιος βλέπει στον δρόμο gs 800 ή transalp θα ποστάρει!!:a5: :a5: [/B][/QUOTE]

Βλέπω ένα GS 800 αραχτό εδώ και μέρες στο κλειστό parking που βάζω και το δικό μου .

Αυτό πιάνεται ή θα πρέπει να γράφω για αυτά που θα δω σε τίποτα adventure....χωμάτινα περάσματα ;
:sun: