View Full Version : gsx-r 1000 H r1?
koulis19
13/02/2010, 15:41
Θα ηθελα μεσα απο το foroum να εκφρασω μια απορια και οποιοσ μπορει να μου την λυσει.Ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη μηχανη απο αυτες τις 2 αλλα και το γιατι κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα gsx-r απ'οτι ρ1?Ιδου η απορια.
καλυτερη σε τι?
και ποια μοντελα συγκρινεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
περισσοτερα gsx-r απ'οτι ρ1?Ιδου η απορια. [/B]
γιατι ειναι της μοδας :beer:
καποτε βγαιναν XR και TTR αλλα ολοι περναν XT....
καπως ετσι
koulis19
13/02/2010, 15:56
trooper συγκρινω την suzuki gsxr και την yamaha r1.Ανεξαρτητως το ετος παραγωγης παρατηρω πως υπαρχουν πληθωρα gsx σε σχεση με ρ1.Και με κανει να αναρωτιεμαι αν η ρ1 μετα απο καποιο διαστημα βγαινουν ελλατωματικες.Θα ηταν καλο να μου λυθει η απορια και για την μελλοντικη μου αγορα.
trooper συγκρινω την suzuki gsxr και την yamaha r1.Ανεξαρτητως το ετος παραγωγης παρατηρω πως υπαρχουν πληθωρα gsx σε σχεση με ρ1.Και με κανει να αναρωτιεμαι αν η ρ1 μετα απο καποιο διαστημα βγαινουν ελλατωματικες.Θα ηταν καλο να μου λυθει η απορια και για την μελλοντικη μου αγορα.
δεν μπορεις να συγκρινεις το ρ1 του 02 με το τζιξερ του 07 :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν μπορεις να συγκρινεις το ρ1 του 02 με το τζιξερ του 07 :sick:
σωστα αλλα μαλλον δεν ψαχνει για επιδοσεις και συγκριτικα γενικως......
Οχι ρε Φιλε δεν χαλανε τα R1 επειδη δεν ειναι ανα εκατονταδες εξω απο τις καφετεριες.Μια χαρα μοτοσυκλετες ειναι και η yamaha αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι απο τις καλυτερες αντιπωσοπειες στην Ελλαδα.
Και οι 2 μοτοσυκλετες που αναφερεις ειναι μαζι με το 10ρι της Kawasaki και το cbr τα ιαπωνικα τερατα ss παραγωγης και ειναι ολες πολυ καλες πολυ γρηγορες και ΟΧΙ δεν ειναι για ολους.
my two cents
:smokin:
koulis19
13/02/2010, 16:02
Εγω ανα μπορεις θα ηθελα να μου συγκρινεις το ρ1 του 09 και το αντιστοιχο gsxr.Δεν παρατηρεις οτι υπερτερουν σε αριθμο τα gsx?Ο λογος αυτου?
koulis19
13/02/2010, 16:03
Και εγω evi αυτο εννουσα.Δεν κανω συγκριση επιδοσεων.
Εγω ανα μπορεις θα ηθελα να μου συγκρινεις το ρ1 του 09 και το αντιστοιχο gsxr.Δεν παρατηρεις οτι υπερτερουν σε αριθμο τα gsx?Ο λογος αυτου?
ααα τωρα μαλιστα.εχουμε στοιχεια.
λοιπον μιλαμε για τα κορυφαια μοντελα των 2 εταιριων.
προσωπικα νομιζω οτι εχω δει περισσοτερα ρ1 09 απ οτι τζιξερ μια και η γιαμαχα αλλαξε κινητηρα (big bang) ενω η σουζουκι ερχεται απο τα πολυ πετυχημενα 07-08.
τωρα αν πιστευεις οτι γενικα βλεπεις περισσοτερα σουζουκια ο λογος ειναι απλος.το αγοραστικο κοινο ειναι παντελως ασχετο και δεν ξερει ουτε τι θελει ουτε τι να το κανει.
αρα η μοδα επιτασει αλογατα και η σουζουκι υπερτερει.ετσι οι περισσοτεροι περνουν τα τουμπανα και τα στηνουν στη καφετερια για πουλ-μουρ.
αν θες τη γνωμη μου τα συν του σουζουκι ειναι οτι η θεση του ειναι πιο φιλικη για καμια βολτα,καλυτερη καταναλωση,με περισσοτερη ιπποδυναμη και πιο ομορφα εμφανισιακα.
τα γιαμαχα απο την αλλη εχουνε νεο μοτερ τελειως διαφορετικο πραμα απ οτι ξεραμε μεχρι τωρα και ειναι πιο πισταδικα και ας εχουνε μικροτερη ιπποδυναμη.
οτι και να επιλεξεις να εχεις υπ οψη σου οτι ειναι ελαχιστοτατοι οσοι τα πανε ορια.επισεις αυτα τα πραματα εχουνε φτιαχτει για 1 σκοπο και μονο (ΠΙΣΤΑ) και ολες οι αλλες χρησεις που κανουμε ειναι με συμβιβασμους.παντως ειναι και τα 2 αξιοπιστα.
καλη αγορα και να προσεχεις.το γκαζι ειναι παρανοικο.παντα ορθιος και συνετος.
:wave2:
SeNNinhA
13/02/2010, 16:21
Τα GSXR ήταν τόσα χρόνια και εξακολουθούν να είναι το σημειο αναφοράς της κατηγορίας. Ήταν και είναι το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας. Μόνο τα ΖΧ10 μπορούσαν σε έμπειρα χέρια και υπό προϋποθέσεις να είναι κάπως γρηγορότερα και αυτό μονο στην πίστα.
Εαν προσθέσεις ότι ήταν και είναι το φθηνότερο, ότι είναι το πιο φιλικό για τον μέσο αναβάτη, ότι πας πιο εύκολα γρήγορα και ξεκουραστα συν ότι έχει την πιο άνετη θέση οδηγησης και τις πιο βολικες αναρτήσεις για τον δρόμο, δεν νομίζω να ψάχνεις κάποια άλλη δικαιολογία γιατί είναι τόσο δημοφιλές.
koulis19
13/02/2010, 16:24
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Τωρα στο κατα ποσον ειμαι κοντα trooper να αγορασω μια τετοια μηχανη εξαρταται.19 ετων ειμαι και οδηγαω το innova.Θα ημουν παρανοικος εαν απο μηχανακι πηγαινα σε τετοιου ειδους μοτοσικλετα.Πιο πολυ με βλεπω προς kawasaki z1000.Τι πιστευεις εσυ?
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Τωρα στο κατα ποσον ειμαι κοντα trooper να αγορασω μια τετοια μηχανη εξαρταται.19 ετων ειμαι και οδηγαω το innova.Θα ημουν παρανοικος εαν απο μηχανακι πηγαινα σε τετοιου ειδους μοτοσικλετα.Πιο πολυ με βλεπω προς kawasaki z1000.Τι πιστευεις εσυ?
εγω θα προτεινα ενα 600 η 750 και σχολειο και σε κανα 2-3 χρονια ανεβαινεις.εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου.
δε χρειαζεται να βιαστεις τοσο.
δικια σου η επιλογη :wave2:
SeNNinhA
13/02/2010, 16:30
Νομίζω ότι ένα 1000αρι είναι υπερβολικό για πρώτη μηχανή.
Το Ζ750 θα σε καλύψει πλήρως και θα σε προστατέψει και λίγο σε σχέση με το 1000.
Πολύ καλή η επιλογή ενός street ή ενός street fighter πάντως
devil's animal
13/02/2010, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα τωρα μαλιστα.εχουμε στοιχεια.
λοιπον μιλαμε για τα κορυφαια μοντελα των 2 εταιριων.
προσωπικα νομιζω οτι εχω δει περισσοτερα ρ1 09 απ οτι τζιξερ μια και η γιαμαχα αλλαξε κινητηρα (big bang) ενω η σουζουκι ερχεται απο τα πολυ πετυχημενα 07-08.
τωρα αν πιστευεις οτι γενικα βλεπεις περισσοτερα σουζουκια ο λογος ειναι απλος.το αγοραστικο κοινο ειναι παντελως ασχετο και δεν ξερει ουτε τι θελει ουτε τι να το κανει.
αρα η μοδα επιτασει αλογατα και η σουζουκι υπερτερει.ετσι οι περισσοτεροι περνουν τα τουμπανα και τα στηνουν στη καφετερια για πουλ-μουρ.
αν θες τη γνωμη μου τα συν του σουζουκι ειναι οτι η θεση του ειναι πιο φιλικη για καμια βολτα,καλυτερη καταναλωση,με περισσοτερη ιπποδυναμη και πιο ομορφα εμφανισιακα.
τα γιαμαχα απο την αλλη εχουνε νεο μοτερ τελειως διαφορετικο πραμα απ οτι ξεραμε μεχρι τωρα και ειναι πιο πισταδικα και ας εχουνε μικροτερη ιπποδυναμη.
οτι και να επιλεξεις να εχεις υπ οψη σου οτι ειναι ελαχιστοτατοι οσοι τα πανε ορια.επισεις αυτα τα πραματα εχουνε φτιαχτει για 1 σκοπο και μονο (ΠΙΣΤΑ) και ολες οι αλλες χρησεις που κανουμε ειναι με συμβιβασμους.παντως ειναι και τα 2 αξιοπιστα.
καλη αγορα και να προσεχεις.το γκαζι ειναι παρανοικο.παντα ορθιος και συνετος.
:wave2:
+650
επισης μεγαλο αποθαρρυντικο στοιχειο για την αγορα της καινουργιας R1 ειναι η τιμη.
σου λεει ο αλλος: "γιατι να δωσω περισσοτερα λεφτα και να εχω λιγοτερα αλογα απο τον ανταγωνισμο?"
devil's animal
13/02/2010, 16:33
Ζ750 ή GSR600...
πολυ καλες επιλογες για "πρωταδηδες" με ανησυχιες...:winka:
και τα 2 μηχανακια ειναι αξιοπιστα και αν θες μπορουν να κινηθουν και γρηγορα μεσα στα ορια μιας πιστας.
:beer: :beer:
koulis19
13/02/2010, 16:42
Ευχαριστω πολυ παιδια.Τελικα εδω μεσα οντως μπορεις να μαθεις τα παντα.Ειδικα για μας τους αρχαριους οι συμβουλες σας ειναι πολυ σημαντικες.Να΄στε καλα και για οτι ειδους απορια θα επανερχομαι.
Lioulios
13/02/2010, 16:43
Διαβαζα ενα συγριτικο τις προαλες για το ss της χρονιας και βγηκε το gsxr.Ολογος?Ηταν πιο φτηνο
σε σχεση με τον αμεσως πιο κοντινο ανταγωνιστη, το cbr.Βγαλε εσυ ακρη.
Θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπε ο TROOPER, αλλα μιας και εισαι σε αυτην την ηλικια και με τετοια εμπειρια,δηλαγη μικρη εχω να σου προτεινω τα παρακατω.
Το γεγονος οτι ειναι μοτο για πιστα οπως προαναφερθηκε εχω να σου πω πως αν δεν θελεις να πας
στις επιλογες Z750 ,GSR600 και θελεις να ασχοληθεις με την κατηγορια ss ...υπαρχουν τα 600αρια
που κανουν ακριβως τα ιδια πραγματα με τα 1000αρια για σενα .
Αφου το μαθεις το αθλημα και σου ¨παει¨ψαξε για κανα 1000αρι.Μονο τοτε.:wave2:
Aggelos_SV
13/02/2010, 18:11
Και τα δυο μπουρδέλα με ρόδες είναι,και γενικώς ότι έχει μοτέρ,ρόδες τιμόνι και λάστιχα
Το καλύτερο είναι αυτό
188787
Opisthogonia
14/02/2010, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σωστα αλλα μαλλον δεν ψαχνει για επιδοσεις και συγκριτικα γενικως......
Οχι ρε Φιλε δεν χαλανε τα R1 επειδη δεν ειναι ανα εκατονταδες εξω απο τις καφετεριες.Μια χαρα μοτοσυκλετες ειναι και η yamaha αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι απο τις καλυτερες αντιπωσοπειες στην Ελλαδα.
Και οι 2 μοτοσυκλετες που αναφερεις ειναι μαζι με το 10ρι της Kawasaki και το cbr τα ιαπωνικα τερατα ss παραγωγης και ειναι ολες πολυ καλες πολυ γρηγορες και ΟΧΙ δεν ειναι για ολους.
my two cents
:smokin:
posa sou dini i motodinamiki gia na les oti einai i kaliteri adiprosopia?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
posa sou dini i motodinamiki gia na les oti einai i kaliteri adiprosopia?
οσα μου δινει και η τεομοτο για να προωθω τα καβασακι :confused: :rolleyes:
και επειδη βαριεμε τωρα εκει που το πας εγω εχω Z750 KAWASAKI και ο αδελφος μου GSX-R K8 SUZUKI (το οποιο οδηγω ουκ ολιγες φορες) απο μεγαλες μοτοσυκλετες.Στο λεω για να μην ανοιγουμε τσαμπα κουβεντες.
:beer: