Σύνδεση

View Full Version : dukeIII/hyper/990

MAG/FMX
13/02/2010, 22:19
Παντα στην ακρη του μυαλου μου ειχα την επομενη μου μηχανη........... τωρα που μεγαλωσαμε κ μαζεψαμε κανα φραγκο... να παρουμε κ εμεις κανα KTM 690 με 10000ε κανα Hyper 800 , ετσι να δοκιμασω κ εγω κατι ευρωπαικο.......κατι δικο μας ρε παιδι μου ..... της ευρωπαικης ενωσης ...... κ οχι να κανουμε μαγκες συνεχεια τους ιαπωνες......... το θεμα ειναι οτι βλεπω κατι μεταχειρα super duke 990 με 8/15.000 χλμ στα 7000ε κ αναστατωνομαι........ τι παιζει με αυτο το εργαλειο.........
καποια στιγμη π.χ ενα 690 θα βαρεθεις το γκαζακι , θα θες να το φτιαξεις κ φτου κ απο την αρχη ......... το super duke 990 το θυριο φενεται να υποσχεται πολλα ......... για πολυ καιρο.......... τι παιζει με αυτο το θυριο........???? ξερετε κατι που δεν ξερω............??????????:alien: :wave2:

devil's animal
13/02/2010, 22:51
οι ερωτησεις μου:
1) εχεις δωσει γυρω στα 3χιλ στο FMX και το εχεις φτιαξει οπως λες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96437&highlight=HONDA) και θες τωρα να παρεις κατι αλλο σε μονοκυλινδρο οπως το ΚΤΜ690?

2) επισης αναφερεις 3 διαφορετικα μηχανακια. ΚΤΜ690, ΗΥPER800 και SUPER DUKE 990. διαφορετικα μηχανακια...που ισως το μονο κοινο που εχουν ειναι το "παιχνιδι"... τι ακριβως θες?

3) τι ακριβως θελεις να μαθεις για το 990? γκαζι εχει πολυ. επισης ειναι και ΚΤΜ (με οτι αυτο συνεπαγεται). δεν εχει κυκλοφορησει παρα πολυ διοτι ειναι ενα ιδιαιτερο μηχανημα. η λεξη ομως που μπορει να το χαρακτηρισει απολυτα ειναι μια. ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ!!

stefanos
13/02/2010, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
ετσι να δοκιμασω κ εγω κατι ευρωπαικο.......κατι δικο μας ρε παιδι μου ..... της ευρωπαικης ενωσης :alien: :wave2:

Και αυτό που καβαλάς Ευρωπαϊκό είναι, εντελώς, απλά έχει Ανατολίτικα εξαρτήματα.

MAG/FMX
13/02/2010, 23:15
Oti κ να πειτε εχετε δικιο .......... ειμαι κ ανωμαλος ............. αλλα δε θα ξεχασω τα λογια μιανου 50 αρι .......... Μεγαλε 2 ειναι οι καυλες του αντρα η γυναικα κ η ροδα ........... τη γυναιακα την παντρευεσαι κ παει......... τι μενει......... η ροδα ..........Λοιπον .......... μια κ φετος παντρευομαι..... μια κ το μονοπετρο το πηρα.......... μια κ τωρα με βαρεσε .......... η χαρα κ η τρελα........... θελω κατι δυνατο............ Θελω κατι να με τρομαζει........... :smokin:

DrBig
14/02/2010, 00:17
........... Θελω κατι να με τρομαζει........... :smokin:

αφου δε σε τρομαζει ο γαμος, δεν θα σε τρομαξει τιποτα...

uberalles
14/02/2010, 00:24
Oti κ να πειτε εχετε δικιο .......... ειμαι κ ανωμαλος ............. αλλα δε θα ξεχασω τα λογια μιανου 50 αρι .......... Μεγαλε 2 ειναι οι καυλες του αντρα η γυναικα κ η ροδα ........... τη γυναιακα την παντρευεσαι κ παει......... τι μενει......... η ροδα ..........Λοιπον .......... μια κ φετος παντρευομαι..... μια κ το μονοπετρο το πηρα.......... μια κ τωρα με βαρεσε .......... η χαρα κ η τρελα........... θελω κατι δυνατο............ Θελω κατι να με τρομαζει........... :smokin:

τοτε κοιτα κατι σε exc-wrf-crf(x)..

airpanos
14/02/2010, 00:31
Αστα αυτα...ενα ειναι ΤΟ εργαλειο

http://www.youtube.com/?v=e20G96Bmfd0

MAG/FMX
14/02/2010, 10:30
Ελα ρε παληκαρια ......... τωρα......... ενταξει ειχα WRF 426 enduro k meta egine motard......... k ειπα να ξεκολυσω με τα ελαφρια αγωνιαρικα κ να μπορω να κανω κ καμια εκδρομουλα........ναναι κ λιγο πιο κυρηλε η κατασταση.......Τωρα το Busha ...... αν ειχα γκαραζ......θα τοχα παρει οποτε το αφηνω ....... για μετα 5 6 χρονια φασης.......αλλα δεν θελω να αιθηστω στις 300ares στην ελλαδα........
Πιστευω το 990 .......... ειναι για την τωρινη μου φαση..........Οποτε το βλεπω καλητερο σε ολους τους τομεις απο ενα 690 η 800...........Αλλα τι παιζει.......?

DrBig
14/02/2010, 10:41
σαν τι να παιζει δηλαδη?
Παρε το 990SM (σε ασπρο) που εχει και χωρο για δευτερο ατομο και πας και μια εκδρομουλα (ταξιδευει πολυ ανετα με 140).

MAG/FMX
14/02/2010, 10:54
Αρχικα τα 990 μηχανικα ειναι πιο αξιοπιστα απο τα 690 .....σωστος?
Πηγα αντιπροσωπεια κ το 950sm δεν το εφτανα με τιποτα.......μου φανηκε πολυ ψηλο θυριο..... ισως κ το 990 λιγο πιο κοντο ..... αλλα μια απο τα ιδια .....το 990smt μου πηγαινε κουτι ...... αν κ λιγο μακρυ ......αλλα πανακριβο.......Οποτε το super duke 990 mou kαθεται καλητερα γιατι ειναι πιο χαμηλο........εχει χαμηλοτερο κεντρο βαρους.......κ εχει χαμηλοτερη τιμη σαν μεταχειρα.......
Κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο........3000κλμ........αλλα τα θελω να εχουν ενταση........ξερω οτι εχει κοντες σχεσεις......χαμηλη αυτονομια.....καιει πολυ.....αλλα με αυτα ειμαι οκ......Γενικα μαζευω πληροφοριες για αυτο το εργαλειο

DrBig
14/02/2010, 11:18
Δεν το εχω οδηγησει το sduke. Αν και μ'αρεσουν πολυ τα δικυλινδρα ΚΤΜ θα προτιμουσα κατι πιο φιλικο σε τετοιο στυλ μηχανης. Απ'οτι ξερω ειναι πολυ απολυτο, ειδικα το R, αλλα αν σ'αρεσει εσενα χτυπα το. Το σιγουρο ειναι οτι αδρεναλινη εχει με τον κουβα. Πολυς κοσμος ταξιδευει και σολο και λεει οτι ειναι ακομα και σ'αυτο ειναι μια χαρα.
Επειδη ομως το τι μας αρεσει στο ματι και στο χαρτι μπορει να ειναι και λιγο διαφορετικο απο το τι μας αρεσει στο οδηγημα, θα προτεινα να ανεβεις και στα speed triple 1050, Z1000 και tuono πριν τα σκασεις.
Καλες αγορες!

Shaolin Monk
14/02/2010, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
θα προτεινα να ανεβεις και στα speed triple 1050, Z1000 και tuono πριν τα σκασεις.
Καλες αγορες!

+1000

VALES
14/02/2010, 11:30
Αφού δεν έφτανε να πατήσει στο smt, νομίζω δεν θα μπορεί και στο triple.

MAG/FMX
14/02/2010, 11:32
Παντα ειχα κληση στα roadster/motard εχω οδηγησει 1050= super σε ολα , super ανετο. Βuell= λιγο ανετο, σuper αδρεναλινη. Μενει speed triple κ Z 750 , εχω μια φοβια μη καταληξω παλυ στο ιαπωνικο αλλα κ παλυ 4 κιλυνδρους μεσα στην πολη το θεωρω too much.Πιστευω οτι πρεπει να κοιταω σε μονοκυλιδρα.........Που εχει καμια πληροφορια για S.D. 990? :wave2:

MAG/FMX
14/02/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αφού δεν έφτανε να πατήσει στο smt, νομίζω δεν θα μπορεί και στο triple.
Oπα ρε παληκαρια το SMT to eixa eipa.........eipame...........Μεχρι 890 sela καβαλαω , παλια κ παραπανω WRF 426 , wr200.......
Σβηστε τον αποπανω θα μου μπερδεψει τους απο κατω κ θα μου προτεινουν Z50 sto telos:lol:

MikeG
14/02/2010, 11:40
Πάμε στη κατηγορία "Μοντέλα"

DrBig
14/02/2010, 11:43
Παντα ειχα κληση στα roadster/motard εχω οδηγησει 1050= super σε ολα , super ανετο. Βuell= λιγο ανετο, σuper αδρεναλινη. Μενει speed triple κ Z 750 , εχω μια φοβια μη καταληξω παλυ στο ιαπωνικο αλλα κ παλυ 4 κιλυνδρους μεσα στην πολη το θεωρω too much.Πιστευω οτι πρεπει να κοιταω σε μονοκυλιδρα.........Που εχει καμια πληροφορια για S.D. 990? :wave2:

Πολη? Απο αυτα μονο το 1050 και Ζ1000/750 εχουν ελπιδες στη πολη, με το duke θα πηγαινεις πεζοδρομιο-πεζοδρομιο με το πρωτο ψιλοβροχο. Ο 4-κυλινδρος ειναι μια χαρα στην πολη λογω ελαστικοτητας χαμηλα. Μας εμπλεξες ομολογουμενως...Για παιχνιδι μονο το θες η και καθημερινη χρηση? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε SD990 δεν ειναι ο,τι καλλιτερο.

VALES
14/02/2010, 11:45
Oπα ρε παληκαρια το SMT to eixa eipa.........eipame...........Μεχρι 890 sela καβαλαω , παλια κ παραπανω WRF 426 , wr200.......
Σβηστε τον αποπανω θα μου μπερδεψει τους απο κατω κ θα μου προτεινουν Z50 sto telos:lol:

Συγνώμη...λάθος δικό μου.

MAG/FMX
15/02/2010, 16:29
με το duke θα πηγαινεις πεζοδρομιο-πεζοδρομιο με το πρωτο ψιλοβροχο.....Τι ειναι αυτο τωρα :eyepop: επειδη εχει ροπη απο χαμηλα......?
Κοιτα μια μηχανη θα εχω κ οτι δουλεια εχω στην αθηνα με αυτη θα πηγαινω.........
Καθε μερα στη δουλεια μου με αυτη θα πηγαινω.........
Απλα θελω να πηγαινω με το χαμογελο.........Τα παιχνιδια μου ειναι απλα επιταχυνσεις στα φαναρια, ελενχομενες σφηνες κ κανα μπασιμο στη στροφη , αντε κ καμια σουζα ετσι πανω στην επιταχυνση , οχι στυσιμο κ τετοια..........
Ωραιο το Z750 alla στο τελος ποτε θα παρω ευρωπη
Στο παιχνιδι μπαινει κ το Τriymph 636
Aλλα πιστευω οτι με το S D 990 θα μπορω να κανω τα παραπανω κ για 1000 4κ πιστευω δεν με αντιπροσωπευουν ακομα , πιο μετα 5 6 χρονια ενα Fazer 1000 με μασκα ισως ναι , να ωριμασω αρκετα ακομα οδηγικα.........να φτιαξω κ ενα γκαραζ κ βλεπουμε.........προσπαθω να μεινω οσο πιο συνητοποιημενος οδηγικα μπορω.......

DrBig
15/02/2010, 21:34
με το duke θα πηγαινεις πεζοδρομιο-πεζοδρομιο με το πρωτο ψιλοβροχο.....Τι ειναι αυτο τωρα :eyepop: επειδη εχει ροπη απο χαμηλα......?

οχι, επειδη ειναι πολυ εκρηκτικο και εχει θεματακι στην ομαλοτητα του ψεκασμου χαμηλα. Εχω το 950 με καρμπ (που ειναι ομαλοτατο) και πιστεψε με, στο γλιστερο παω οσαν κοτα και παντα με μια πανω.

MAG/FMX
15/02/2010, 22:15
Για το Speed triple to 1000 , τι γνωμη εχεις........?

DrBig
15/02/2010, 22:40
Για το Speed triple to 1000 , τι γνωμη εχεις........?

Η οποιαδηποτε γνωμη μου ειναι ακαδημαικη γιατι δεν το εχω οδηγησει.
Το 1050 αρχικα δε μου αρεσε, μεχρι που το ειδα με την μοτοgp εξατμιση στο πλαι χαμηλα. Εκτοτε με ξετρελλενει. Απ'οτι εχω διαβασει, εχει πολυ καλο πλαισιο, καλες αναρτησεις και γαματο κινητηρα.
Μεγαλο υψος σελλας (για μενα ειναι +). Το 2007+ μοντελλο εχει καλλιτερο ψεκασμο και το 2008+ ελαφρα μεγαλυτερο υποπλαισιο.

Προσωπικα, το ερωτημα στα γυμνα τιθεται μεταξυ 1050 και τουονο. Το πρωτο σαν πιο ολοκληρωμενο και ανετο all-round το δευτερο πιο απολυτο και στριφτερο, αλλα και καλλιτερο στα πολλα λογω καλυψης απο αερα. Δυσκολα τα πραγματα...

εντιτ
Αν το 1050 με καταλληλη ζελατινα μπορει να ταξιδεψει με 150-160 τοτε μπορει και να ειναι η επομηνη μου μηχανη.

MAG/FMX
15/02/2010, 23:02
Τελικα για το street triple 675 κοιταζω κ παλυ οπως σολα τα ευρωπαικα.........Κaταπληκτικη μηχανη που ομως δεν ειναι απροβλιματιστο......κ η αντιπροσωπεια του δαγκωνει........
Ωραιο το Tuono αλλα εχω σε πιο μεγαλη εκτιμηση την triumph απο την aprilia......

SVX
15/02/2010, 23:06
Τελικα για το street triple 675 κοιταζω κ παλυ οπως σολα τα ευρωπαικα.........Κaταπληκτικη μηχανη που ομως δεν ειναι απροβλιματιστο......κ η αντιπροσωπεια του δαγκωνει........
Ωραιο το Tuono αλλα εχω σε πιο μεγαλη εκτιμηση την triumph απο την aprilia......

Οταν πας προς Ευρωπη μερια...σε τραβαει ο ερωτας....οποτε ο συμβιβασμος με αξιοπιστια και το "ξεψειρισμα" ειναι φαυλος κυκλος... :smokin:

dimr1
16/02/2010, 07:47
To street triple είναι σαν χαμηλό super moto με μικρό κόψιμο τιμονιού το μόνο μειονέκτημα. Ξεχειλίζει από χαρακτήρα και σε μπριζώνει σε κάθε μετακίνηση, είναι πανγρήγορο για τα κυβικά του. Μπορείς να σκεφτείς και Ζ και CB 1000 R φοβερά και τα 2 , όμως έχουν καθως πρέπει χαρακτήρα, ιδίως το Honda.
Κάτι που πέρασα και άλλοι φαντάζομαι είναι ότι λόγω γάμου οι ακραίες επιλογές μετά το γεγονός σηκώνουν πολλή συζήτηση, ενώ πριν αντιμετωπίζονται σαν μια ακόμα αντρική ανωριμότητα :beer: