PDA

View Full Version : Είμαστε όλοι φλώροι!!!

Σελίδες : 1 [2]

MikeG
22/02/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Αντωνη...επειδη το ξεκινησα ας πουμε εγω το θεμα....ξερουμε ολοι τους κινδυνους...το θεμα ειναι ποσο τους αυξανεις...παραδειγμα???ολοι τρεχουμε (λεμε τωρα)....αν το κανεις σε μια πιστα η σε εναν σχετικα ασφαλη δρομο δεν ειναι το ιδιο με το να κατεβιανεις την Συγγρου με 250+...ειδα μια φωτο που συμφωνα με τα κριτηρια μου φανηκε μαλακια...αυτο..

:wave2:

Που'σαι μάστορα, δες μια αυτό

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=35835&perpage=15&pagenumber=30

:D :D

OldMan
22/02/2010, 14:23
Τελικα δεν κατάλαβα ...

Είμαστε φλώροι ή όχι ??? :confused:

MikeG
22/02/2010, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τελικα δεν κατάλαβα ...

Κακό είναι να είμαστε και λίγο φλώροι? :bawl: :blush:
Άλλες φορές ναι, άλλες οχι..:wave2:

makis 71
21/03/2010, 14:36
δοκιμασες να δουλεψεις καμμια φορα ταχυδρομος σε μηχανοκινητο δρομολογιο???με το scarabeo το 100αρι??που του εχουν πιει το αιμα και τιποτα δεν δουλευει οπως θα επρεπε?? και να κανεις διανομη σε κανα μερος πανω στα βουνα?? αμα το κανεις θα καταλαβεις οτι αυτο που ειδες με τον τυπο πανω στην παπια δεν ειναι τιποτα ασυνηθιστο .
ειμαι ταχυδρομος κανω καθε μερα 60 χιλιομετρα με την μηχανη(20 πανε 20 ελα και 20 διανομη), γιατι αυτοκινητο ενω μου χαρισαν ενα απλα δεν το οδηγαω .δεν το μπορω με τιποτα ειδικα το να ψαχνω παρκινγκ, με οτι καιρο και να εχει.διανομη μεσα στα χιονια με τα δυο τα ποδια κατω φορτωμενος ως τα μπουνια γραμματα ειναι κατι καθηνερινο για μενα .αυτο που ευχομαι ειναι να ειχε και τετοια ασφαλτο εκει που κανω διανομη και οχι δρομους σαν βομβαρδισμενους ,να περναω ρυακια ,χωραφια χωματοδρομους σε στυλ πιστας κρος

chris_honda
21/03/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τελικα δεν κατάλαβα ...

Φλώροι;; που μαζευόμαστε ρε παιδιά;; :rotflmao: :rotflmao:

Πέρα απ'την πλάκα πιστεύω πως με τα μάτια του super ευσυνήδητου (κ.ο.κ ακια..) κτλ.. δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει γιατί ναι μεν είναι δικαιωμα του να κάνει ότι θέλει, αλλά θέτει και άλλους σε κίνδυνο....

Για δείτε το τώρα και με τα μάτια του του μοτοσιλετιστή... κι'αυτο μια εμπειρία είναι. Εγώ παντος το έχω κάνει... και όπου έβλεπα καμινάδα με τζάκι.. πέταγα και ένα σας έχω γραμμένους όλους ρεεεε
τώρα πάω τη βόλτα μου.....

Υ.Γ Όχι δεν είχα πιεί τίποτα...(βλ. προφίλ τόπος καταγωγής)

hidefnick
21/03/2010, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
..... και όπου έβλεπα καμινάδα με τζάκι.. πέταγα και ένα σας έχω γραμμένους όλους ρεεεε....

Εσυ έβρισες την κοκινοσκουφίτσα ρε?:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

chris_honda
21/03/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εσυ έβρισες την κοκινοσκουφίτσα ρε?:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι τη π...να :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: