View Full Version : παποβιοι...
reinmeister
16/02/2010, 13:50
τον τελευταιο μηνα κυκλοφορουσα μονο με αυτοκινητο σε καθημερινη βαση...
τα πρωινα,μεσα στο κεντρο της αθηνας,κατι που ειχα να κανω 20 χρονια...
κατ επεκτασιν ειδα τα πραγματα καλα καλα και απο την σκοπια των αυτοκινητακηδων...
μπορει να ειναι τελειωμενοι μαλακες ,με σκουλαρικια κινητα και κουρτινες στα ματια,αλλα εχουν και τα δικια τους...
ρε νομιζα οτι επαιζα ηλεκτρονικο...στο call of duty πεταγονται πολυ πιο χαλαρα...
τα μεγαλυτερα-μεγαλα κατα βαση κινουνταν ανθρωπινα...τα παπια ομως...ο χριστος η παναγια και αγιοι σαραντα μαζι...
κοκκινα,πρασινα,διαβασεις,καθετα οριζοντια...τι διαολο...death wish εχετε ρπμ?
και ενας πουστης δεν γυριζε καν κεφαλι να τσεκαρει...απλα απατσι με το τσεκουρι...
το κορυφαια ηταν δυο...
1)εσκαγαν ολοι πρωτοι στο φαναρι και καθονταν μες την μεση του δρομου...το δεξια ειναι γρουσουζια μαλλον...αναβε το φαναρι και ξεκινουσαν τεζα...και περιμεναμε οι μαλακες απο πισω ενα σαββατοκυριακο για να βαλουν δευτερα...
2)προσπερασεις...αριστερη αδεια,οποτε κατεβασμα και προσπεραση...τι? ερχεται αυτοκινητο απο πισω????αποκλειεται...και να ρχεται δεν παιζει να πηγαινει πιο γρηγορα...
παρτε το χαμπαρι ρε...απο τα 1100 κυβικα που νομιζετε οτι εχετε,στην πραγματικοτητα εχετε μονο τα 100...ξερω...σας σοκαρω αλλα ετσι ειναι...
συνελθετε ρε...
συνελθε και εσυ γιατι απο τα λεγομενα σου παπι και προσπεραση απο αριστερα δεν κανει σε εθνικη και μεχρι τα 60χλμ δεν πιεζεται κανενα να τα βγαλει....ποσο ειναι το οριο μεσα στην πολη?
Cpt. Haddock
16/02/2010, 15:02
Εχει δικιο ο ορκωτός
:a014:
Gandalf dr685sm
16/02/2010, 15:10
η μαλακία δεν χαρακτηρίζεται απο όχημα ρε αδερφέ... το ξέρουμε πλέον αυτό. Ακόμα και πεζός να είναι κάποιος, αν τον δέρνει... τότε την ίδια ματσολιά θα κάνει ακόμα και με τα δύο του πόδια.
Gandalf
Cpt. Haddock
16/02/2010, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
η μαλακία δεν χαρακτηρίζεται απο όχημα ρε αδερφέ... το ξέρουμε πλέον αυτό. Ακόμα και πεζός να είναι κάποιος, αν τον δέρνει... τότε την ίδια ματσολιά θα κάνει ακόμα και με τα δύο του πόδια.
Gandalf
Μπορεί να μή χαρακτηρίζεται αλλα οι παπόβιοι νομίζουν οτι ο ΚΟΚ ειναι το γνωστό γλυκο... :wave2:
harris_x
16/02/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπορεί να μή χαρακτηρίζεται αλλα οι παπόβιοι νομίζουν οτι ο ΚΟΚ ειναι το γνωστό γλυκο... :wave2:
:lol: Σωστόοοοοοοος!
:a014:
Gandalf dr685sm
16/02/2010, 15:18
αυτό λέω ρε cpt... παποβιος μπορεί να είναι και αυτός που οδηγεί Ι.Χ. , μοτό, τριαξονικό , αεροπλάνο κτλ.
Δεν έχει να κάνει. Απλά οτι είναι ο καθένας το βγάζει και στην κίνηση στην Αθήνα. Ειδικότερα με παπιά που έχουν ευελιξία στους πηγμένους δρόμους.
Τέλος πάντων... δεν είναι η πρώτη φορά που θα πιάσουμε τέτοια συζήτηση και θα έχει πάντα την γνωστή κατάληξη. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και όλοι κάποια ματσολιά θα την κάνουμε... κάποιοι απλά το κάνουν "επάγγελμα".
Gandalf
manhunter
16/02/2010, 15:19
Oι παπόβιοι ειναι πιλότοι, και τα innova γαμούν...
Άντε μην χεστούμε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεροπαράξενοι....
:smokin:
:a18: reimeister! πρεπει να συμπεριλαβεις και τα scooter διαφορων c.c. Δυστυχως επαληθευεται το: μικροι, μεγαλοι στα καφενεια...
harris_x
16/02/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Oι παπόβιοι ειναι πιλότοι, και τα innova γαμούν...
Άντε μην χεστούμε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεροπαράξενοι....
:smokin:
Το παπί που έχεις στην φωτογραφία, δικό σου;;;
Innova είναι;;;
:look:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
16/02/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
συνελθε και εσυ γιατι απο τα λεγομενα σου παπι και προσπεραση απο αριστερα δεν κανει σε ΕΘΝΙΚΗ και μεχρι τα 60χλμ δεν πιεζεται κανενα να τα βγαλει....ποσο ειναι το οριο μεσα στην πολη?
τωρα εξηγουνται ολα...εκτος απο αυτοχειρες ,ειστε και σχιζοφρενεις...βλεπετε το κεντρο ως εθνικη...:lol:
περαν αυτου...
δηλαδη παπιε,μεχρι τα 60 επιταχυνετε οπως οι μοτοσυκλεττες...τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο...τσαμπα προβληματιστηκα...
μαγε δυστυχως το 80% των μαλακιων παπακια τις εκαναν...
δεν αντιλεγω οτι μπορει και να τις εκαναν τις περισσοτερες τα παπακια,διοτι ειναι λογικο μιας που απο το μεγαλυτερο ποσοστο των δικυκλων που κυκλοφορουν σε μια πολη ειναι παπακια,να το εχει παρει ο καθενας,με οτι συνεπαγεται αυτο!Παντως δεν μπορεις ουτε εσυ,ουτε εγω να αναγκαζουμε καποιον να βλεπει την γραμμη της διαβασης σαν γραμμη εκκινησης και να προσπαθει να κανει χρονους απο το ενα φαναρι στο αλλο για να μην μας καθηστερησει,ας ξεκιναγαμε νωριτερα να μην βιαζομασταν...
catmaster
16/02/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τον τελευταιο μηνα κυκλοφορουσα μπούρου μπούρου μπούρου .......
......
...... συνελθετε ρε...
:rolleyes:
(τον τσάγιωσε το νικελωμένο takegawa ) :a35: :a35:
reinmeister
16/02/2010, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
αποκαλυφθηκα...:lol:
devil's animal
16/02/2010, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
σταααααααααααααααανταρ.......:rolleyes:
βασικα ντρεποταν να το πει τοσο καιρο αλλα εγω το ειχα καταλαβει απο τοτε... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=95956)
Τι εγινε Αντωνακη καταλαβες τι χανεις τοσο καιρο οδηγωντας το καραβι και προσπαθεις να πας σε σοβαρα μηχανακια??
:lol: :lol: :lol:
Κατσε γιατι νωρις ψοφησε το πραμα.:rolleyes:
Μακαρι οπως οδηγανε η παπακιες να οδηγαγαν και τα κουλαδια με τα τουμπανα.:smokin:
dammed_kittin
20/02/2010, 17:59
κ κατι v strom k gsxr που δεν μπορουν να περασουν αναμεσα απο τα αμαξια???
το παπι μεγαλε περναει.....
γι αυτο κατσε στην ακρη κ πολεμα να περασεις οταν ανοιξει ο δρομος.....
επεισης παρακαλειστε να μην εχετε τσιτα το γκαζι κ πατατε κ φρενο... :uplate:
γιατι οταν πραγματικα χρειαστει να πατησετε φρενο, ο πισω δεν θα σας πιστεψει....
α κ κατι αλλο σπαστικο...
οταν δεις πεντε μετρα μην προσπερασεις το παπι αν ειναι μετα να μην χωρας
κ να τον παρεις στο λαιμο σου να περιμενει κ αυτος επειδη εσυ εχεις 1100 κυβικα κ αλλος 100
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
κ οσοι πηγαινετε κεντρο "αναγκαστικα" με το αμαξι, μην μιλατε στο κινητο επειδη βαριεστε γ@μω την τρελα μου....
κ εγω εχω μπλεξει με κινηση στο κεντρο δεν παιρνω τον αφρο τηλ να τον ρωτησω τι θα φαμε το μεσημερι.....
koulis19
21/02/2010, 13:07
Δεν εχει να κανει με το αν εχει παπακι ο αλλος ή μηχανη μεγαλου κυβισμου.Απλα τα παπακια τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιουνται και για εξωτερικες δουλειες με αποτελεσμα να βιαζονται οι οδηγοι και να κανουν μαλακιες.Οπως ειναι οι ταξιτζηδες με τα αμαξια.Το θεμα ειναι το τι σκατα κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του.Και τα λεω ολα αυτα απο εμπειρια που ημουνα courier το καλοκαιρι και το αφεντικο σε πιεζει να μοιρασεις οσα περισσοτερα φακελα μπορεις οσο πιο γρηγορα.Ε,την μαλακια σου θα την κανεις σιγουρα στο τιμονι.100%.Βαλε και ολη αυτη την πηχτρα στο κεντρο βγαζει ενα αποτελεσμα σκατα.Εω παλι καλα ημουνα Παγκρατι και ηταν πιο ηρεμα.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ και μετα λεμε για τα παιδια που οδηγανε παπια.
bentouza
21/02/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δεν εχει να κανει με το αν εχει παπακι ο αλλος ή μηχανη μεγαλου κυβισμου.Απλα τα παπακια τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιουνται και για εξωτερικες δουλειες με αποτελεσμα να βιαζονται οι οδηγοι και να κανουν μαλακιες.Οπως ειναι οι ταξιτζηδες με τα αμαξια.Το θεμα ειναι το τι σκατα κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του.Και τα λεω ολα αυτα απο εμπειρια που ημουνα courier το καλοκαιρι και το αφεντικο σε πιεζει να μοιρασεις οσα περισσοτερα φακελα μπορεις οσο πιο γρηγορα.Ε,την μαλακια σου θα την κανεις σιγουρα στο τιμονι.100%.Βαλε και ολη αυτη την πηχτρα στο κεντρο βγαζει ενα αποτελεσμα σκατα.Εω παλι καλα ημουνα Παγκρατι και ηταν πιο ηρεμα.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ και μετα λεμε για τα παιδια που οδηγανε παπια.
αυτο δεν το δεχομαι.οταν ασχολεισαι με κατι απο το οποιο κινδυνευει η ζωη σου ή/και μπορεις να σκοτωσεις καποιον αλλο αυτα τα με πιεζει το αφεντικο μου ειναι δικαιολογειες για εφηβους σε περιοδο ολικης αρνησης.
ασχετο με το θεμα με τα παπια το παραπανω,ισχυει γενικως.
koulis19
21/02/2010, 18:45
Φιλε μου αυτο δεν το ανεφερα για να σου δειξω το τι κανω εγω.Εγω ειμαι πολυ σωστος σχετικα με τον ΚΟΚ γιατι εκτος του οτι ειμαι αρχαριος ακομα ουσιαστικα,επιπλεον φοβαμαι για την ζουγκλα που κυκλοφοραμε.Απλα το ειπα για να δειξω οτι υπαρχουν και αυτοι οι τυποι.Μαζι σου ειμαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν παιρνω τον αφρο τηλ να τον ρωτησω τι θα φαμε το μεσημερι.....
Γιατί προφανώς ξέρεις από πριν ότι θα φάτε τα @@ σας ... :winka:
dammed_kittin
23/02/2010, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί προφανώς ξέρεις από πριν ότι θα φάτε τα @@ σας ... :winka:
εισαι ελλεινος(δεν ξερω πως γραφεται) κ τρισαθλιος...
λογου χαρη το ειπα darling.....
εχω ακουσει τυπα απο τζιπακι να βριζει τη γυναικα...
"τι θα πει μωρη θα πας για ψωνια? κ εγω τι θα φαω? κ κατι τετοια"
αστα να πανε...
ο κοσμος στο αθηνα εχει χαζεψει τρελα...
φλας αλαρμ λωριδα φαναρια πεζοδρομια, εχουν ξεχασει τι σημαινουν...
ειναι ολοι βλακες κ ηλιθιοι κ στον κοσμο τους.....
εγω μπορω να φυγωωωωω
:bawl:
z_armagedon
23/02/2010, 21:08
Μισό ρε παιδια γιατι ο ρειν εχει απολυτο δικιο!!!
Ολοι οι παπατζήδες σουμαχερόσσι με αποθημενα την εχουν δει. Αντε να μπουμε μπροστα και μετα στα παπαρια μας.
Και ποιος πιστευει οτι το τζιξερ ή μια ρενα ή ενα 675 δεν παει ανετα μεσα στην πολη???????
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! Ειδικα οταν στο πρωτο φαναρι ο παπατζης θα κανει 70 μανουβρες για να σταθει απλα μπροστα σου και οταν αναψει πρασινο τρελα γκαζια και... τα 15km/h (τελικη) τα εχει και τσαντιζεται κιολας αν τον παρακαλεσεις ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ να κανει στην ακρη!!! Περνας απο πανω του ναι ή οχι?
Ολοι απο παπια ξεκινησαμε ή και ακομη οδηγουμε αλλα στοιχειώδεις κανονες (κοκ ή μοτοαλλυλεγγυης δεν παιζει ρολο) μερικοι τους τηρουμε. Ακομη και ο ροσσι να εισαι υπαρχει πιθανοτητα αυτος που ειναι πισω σου να ειναι πιο γρηγορος!
Ποσο μαλλον οταν με τα 100cc παιζεις το κεφαλι σου κορωνα - γραμματα γιατι δεν το 'χεις οταν σου χρειαστει...
:sad:
LiakosVstrom
25/02/2010, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
κ κατι v strom k gsxr που δεν μπορουν να περασουν αναμεσα απο τα αμαξια???
το παπι μεγαλε περναει.....
γι αυτο κατσε στην ακρη κ πολεμα να περασεις οταν ανοιξει ο δρομος.....
ναι το παπί περνάει.. και έρχεται και κάθετε μπροστά σου στο φανάρι και εκτός του ότι κάνει 5 μέρες να ξεκινήσει.. πρέπει να του κορνάρεις κι όλας για να πάρει χαμπάρι πως άναψε το πράσινο γιατί τον έχει πάρειο ύπνος.
επίσης το παπί κινείτε ανάμεσα από τα κουτιά και πάει με την ίδια ταχύτητα με αυτά.
και περιμένουμε όλοι οι άλλοι σα μαλάκες από πίσω.
επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παπιά και τα σκούτερ σχηματίζουν μια γραμμή πιάνοντας όλο το δρόμο σε κάθε φανάρι και για να περάσει μια μηχανή πρέπει να γίνει ο μαλάκας και να κάνει σφήνα.
koulis19
25/02/2010, 10:32
Ο Ηλιας τα ειπε ολα.Σωστος φιλε μου.Ετσι ακριβως γινεται.:beer:
thou-vou
27/02/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bawl: :bawl: :bawl:
yes we do...