PDA

View Full Version : Ο ΠΑΠΑΣ & Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ

vaska
16/02/2010, 19:56
Είναι ο γρήγορος οδηγός σε μία Ferrari με 980 hp και καθώς οδηγεί πολύ γρήγορα σε επαρχιακό δίκτυο, μπαίνει στις στροφές με όλα και ξαφνικά εμφανίζετε μπροστά του ένας παπάς. Σταματάει και τον ρωτάει: που πηγαίνεις ΠΑΤΕΡ?
- Στο επόμενο χωριό παιδί μου για να κάνω λειτουργία, απαντάει ο παπάς.
- Έλα έμπα μέσα να σε πετάξω εγώ, λέει ο γρήγορος.
Μπαίνει μέσα ο παπά και αρχίζει το μαρτύριο, πρώτη στροφή με χίλια, δεύτερη στροφή το ίδιο, Τρίτη στροφή μαλλιά κουβάρια. Ο παπάς κάθιδρος, πανιασμένος , έχει γραπωθεί από όπου μπορούσε, ρωτάει με απορία: Γιατί παιδί μου πρέπει να τρέχουμε τόσο?
- Μην ανησυχείτε πάτερ, είμαι καλός οδηγός, το αυτοκίνητο έχει τέλεια κρατήματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε.
Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την κουβέντα του και να σου πετάγεται από το πουθενά ένας σκύλος, φρένα ο τυπάς αλλά τελικά δεν καταφέρνει να τον αποφύγει και τον χτυπάει. Από τον καθρέφτη του βλέπει το ζώο να ψυχορραγεί στην άσφαλτο ,βγαίνει από το αυτοκίνητο, βγάζει το περίστροφο και σκοτώνει τον σκύλο.
- Τι έκανες τέκνο μου? ρωτάει ο παπάς,
- Έπρεπε να το κάνω για να μη βασανίζεται το καημένο το ζωντανό, απαντάει ο οδηγός, που σαν να μην τρέχει τίποτα ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και μαζί με τον παπά συνεχίζουν την πορεία τους. Μετά από μερικά χιλιόμετρα κι ενώ ο τύπος οδηγούσε σαν τρελός, πετάγεται ένας λαγός. Το προηγούμενο σκηνικό επαναλαμβάνεται ακριβώς.
Τώρα ο πάπας έντρομος προσεύχεται να μη συμβεί τίποτε άλλο. Όμως το κακό ξανασυμβαίνει με κάποιο άλλο δύστυχο ζώο κι επαναλαμβάνεται όλη η προηγουμένη σκηνή.
Με τα πολλά το επόμενο χωριό που είναι και το χωριό που θέλει ο παπάς να κατεβεί εμφανίζεται. Τους χωρίζουν μόλις 3 στροφές, αλλά ο αφηνιασμένος οδηγός μπαίνει με πολλά περισσότερα στην στροφή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει από τον δρόμο και ν’ αρχίσει τις τούμπες. Κάποια στιγμή σπάει η πόρτα του συνοδηγού κι ο παπάς πετιέται έξω από το αυτοκίνητο. Έχει χτυπήσει άσχημα στην κοιλιακή χώρα, αίματα βάφουν τα ράσα του και μέσα στη θολούρα του ακούει βήματα. Ανοίγει τα μάτια του και βλέπει τον οδηγό του αυτοκινήτου να πλησιάζει κουτσαίνοντας όντας χτυπημένος κι αυτός, με το όπλο στο χέρι του.
Σε μέγα πανικό ο παπάς, μαζεύει όπως όπως, έντερα , συκώτια, σπλήνες και τα χώνει όλα μέσα στην κοιλιά του λέγοντας όσο πιο δυνατά μπορούσε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΤΡΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?

John Steed
11/09/2010, 08:34
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Τον καημενούλη.....

Panopticon7
11/09/2010, 09:00
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Ktm.Prestige
11/09/2010, 09:10
:rotflmao: :rotflmao:

alexxxcbr
11/09/2010, 09:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
11/09/2010, 10:03
:lol: :lol: :lol:

daz
11/09/2010, 11:26
Μας πήρε 7 μήνες να το καταλάβουμε αλλά τελικά ήταν καλό!

:lol: :lol: :wave2:

vaska
11/09/2010, 11:32
Γηράσκω αεί διδασκόμενος Τέκνον μου......

:beer:

devil's animal
11/09/2010, 11:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

John Steed
11/09/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Γηράσκω αεί διδασκόμενος Τέκνον μου......

:beer:

Γιατί πέρασε στο ντούκου δεν καταλαβαίνω.... Ούτε ένα τόσο δα σχολιάκι με emoticon?:sad: