PDA

View Full Version : Σκουτερώτηση

pipis
17/02/2010, 09:45
Καλημέρα σε όλους/ες!

Έχω ένα supra εδώ και κάποια χρόνια για δεύτερο μηχανάκι για την Αθήνα και σκέφτομαι να πάρω κανά μεταχειρισμένο σκούτερ με μεγάλες ζάντες 16" ή 17" και να δώσω το παπί στον πατέρα μου στην επαρχία. (βαρέθηκα τις ταχύτητες και τα νερά από τον δρόμο που σηκώνει)

Στο ζητούμενο τώρα! Δεν θέλω να διαθέσω πάνω από 850 (με την μεταβίβαση), και σε αυτά τα λεφτά από καλές μάρκες βρίσκω μόνο το piaggio liberty 125 και το honda sh 125 (για αυτό δεν υπάρχουν πολλές αγγελίες). Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο?? Για τα παραπάνω 2 τι γνώμη έχετε? τραβάνε καθόλου? Θα την παλέψω μετα το supra ή θα μου σπάσουν τα νεύρα συγκριτικά με αυτό?

αυτές οι λίγες ερωτησούλες!

Σας θενξ a lot για το χρόνο σας!

Καλές σούζες... ε... βόλτες σε όλους σας!

p@nos
17/02/2010, 11:08
σε αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα παπι...

σε σκουτερ, μονο σε αθλια κατασταση θα βρεις...

Εχετλαίος
17/02/2010, 11:12
Κράτα το σκυλί (το παπί) που δε ζητάει και τίποτε.
:wave2:

EVI
17/02/2010, 11:20
λοιπον ακου,σαφεστατα ενα παλιο σκουτερ θα σου βγαζει προβληματα.Αυτα τα προβληματα μπορει να ειναι μηδαμινα μπορει να στοιχηζουν ομως και αρκετα λεφτα.Επισεις ειναι μεγαλος μπελας να φτιαξεις ενα σκουτερακι που θελει το μισο λυσημο για να αλλαξεις εστω και μια λαμπα.

Απο την αλλη ομως δεν βαζουμε και το χερι μας στη φωτια οτι ντε και καλα το σκουτερ θα χαλασει κλπ κλπ.Εμενα το δικο μου το typhoon125 ειναι μοντελο 1997 και εβγαλε τις πρωτες του ζημιες τα τελευταια 2 χρονια.Και αλοιμονο αν στα χερια μου περασε καλα :blush: :blush: :blush: :blush:

Τωρα επειδη εχω οδηγησει το supra (τουλαχιστον μαμα) και το Liberty και το sh πανε καλυτερα απο οτι το παπι σου -στο θεμα σου ''αν τραβανε''/ και τα 2 σκουτερ αυτα ειναι καλα και δεν εχει ακουστει καποια στανταρτ ζημια.Εχω οδηγησει και τα 2 και μου αρεσαν και τα 2 απο συμπεριφορα.Απλα μαλλον θα ελεγα το Liberty λιγο καλυτερο στην κατανομη βαρους/αν κατι τετοιο σε απασχολει φυσικα που ειναι προφανος αμελητεο.

pipis
17/02/2010, 13:29
Μάλλον θα κοιτάξω λίγο για liberty που βρίσκω 4-5 ετών μοντέλα στην τιμή που ζητάω.
Αν δώ ότι είναι σε καλή κατάσταση καλώς, αλλιώς... innova :yuck:
Όποιος έχει καμιά παραπάνω πληροφορία για το LIBERTY ας την πει!

παιδιά απο πάνω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

p@nos
17/02/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis

Αν δώ ότι είναι σε καλή κατάσταση καλώς, αλλιώς... innova :yuck:

:nono:

κοιτα κανα σουπρα καλυτερα...θα το βρεις πολυ πιο φθηνα, και ειναι κλασεις ανωτερο...

pipis
17/02/2010, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:nono:

κοιτα κανα σουπρα καλυτερα...θα το βρεις πολυ πιο φθηνα, και ειναι κλασεις ανωτερο...

τόσο μάπα???
καλα βρηκα ενα liberty που θελω να δω πρωτα.. κ μετα supra...