Σύνδεση

View Full Version : problem...

LiakosVstrom
17/02/2010, 09:57
ρε παίδες άμα σβήσει για κάποιο λόγο το μηχανάκι ενώ είναι ήδη σε λειτουργία ο κινητήρας και έχω πατημένο συμπλέκτη... δεν ξαναπαίρνει μπροστά με τη μίζα. πρέπει να αφήσω το συμπλέκτη εντελώς και να ξαναπατήσω για να πάρει μπρος.

τι λέτε να είναι? :rolleyes: :rolleyes:

Λεωνίδας
17/02/2010, 11:48
σβήνουν τα μηχανάκια με πατημένο συμπλέκτη :confused: :confused: :confused:

LiakosVstrom
17/02/2010, 11:52
άμα κατεβάσεις το σταντ ας πούμε ναι :p

στο δρόμο μου έχει συμβεί όταν πήγα να ξεκινήσω σε φανάρι.. και μου έσβησε :blush:
δεν είχα αφήσει εντελώς στο συμπλέκτη. τον άφησα εντελώς και μετά που τον ξαναπάτησα πήρε μπρος.

EVI
17/02/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ρε παίδες άμα σβήσει για κάποιο λόγο το μηχανάκι ενώ είναι ήδη σε λειτουργία ο κινητήρας και έχω πατημένο συμπλέκτη... δεν ξαναπαίρνει μπροστά με τη μίζα. πρέπει να αφήσω το συμπλέκτη εντελώς και να ξαναπατήσω για να πάρει μπρος.

τι λέτε να είναι? :rolleyes: :rolleyes:

:hypnotize

ναι σουζουκι....γυρνας κλειδι κρατας συμπλεκτη πατας μιζα ε βουαλα πηρε μπρος...εσενα σου εσβησε (μηπως ειχες το σταντ ανοιχτο , μηπως οταν εβαλες ταχυτητα εσβησε η με νεκρα η ειχες ταχυτητα μεσα?)και μετα πρεπει να τα ξανακανεις ολα αυτα για να παρει μπρος και δεν παιρνει?βασικα μπερδευτηκα :blush: :blush: :blush: :blush:

LiakosVstrom
17/02/2010, 12:07
το λεπόν,

είμαι σταματημένος σε φανάρι
ανάβει πράσινο... βάζω πρώτη.. πάω να ξεκινήσω... μου σβήνει.
έχω ήδη πατημένο συμπλέκτη γιατί μου έσβησε στο ξεκίνημα και έχω ήδη ταχύτητα.

παλιά ας πούμε όταν το είχα πρωτοπάρει και το μάθαινα... απλά ξαναπάταγα τη μίζα και έπαιρνε μπρος. τώρα πρέπει να απελευθερώσω το συμπλέκτη και να τον ξαναπατήσω (Suzuki) για να πάρει μπρος.

απλά ήθελα να πάρω μια γνώμη από δω μέσα αν ξέρει κανείς πριν το πάω στο μάστορα.

Cpt. Haddock
17/02/2010, 12:11
είμαι σταματημένος σε φανάρι
ανάβει πράσινο... βάζω πρώτη.. πάω να ξεκινήσω... μου σβήνει.

μαθε να οδηγας ρε φιλαράκι... :smokin:

LiakosVstrom
17/02/2010, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μαθε να οδηγας ρε φιλαράκι... :smokin:

ααα δεν φταίω εγώ... ήταν πρωί... κόζαρα ένα κώλο στη στάση... οδηγάω και στρομ...

ξέρεις τώρα :blush:

Lioulios
18/02/2010, 00:40
Αμα στο ξανακανει πηγαινε να κοιταξεις τα καρβουνακια της μιζας.
Και αν στο ξανακανει δεν ειναι απαραιτητα να εισαι στο δρομο.Αν πας ας πουμε να τη βαλεις μπροστα και δεν παρει με τη μια μπορει να εχεις λιγες μιζιες ακομα πριν σε αφησει.
Δεν παει αλλου το μυαλο μου...

Lioulios
18/02/2010, 00:46
άμα κατεβάσεις το σταντ ας πούμε ναι :p

στο δρόμο μου έχει συμβεί όταν πήγα να ξεκινήσω σε φανάρι.. και μου έσβησε :blush:
δεν είχα αφήσει εντελώς στο συμπλέκτη. τον άφησα εντελώς και μετά που τον ξαναπάτησα πήρε μπρος.
Προβλημα με τη γειωση?

christostr
18/02/2010, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Προβλημα με τη γειωση?

Δηλαδή; :rolleyes:
...Σε γειώνει το μηχανάκι;:confused:

EVI
18/02/2010, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Δηλαδή; :rolleyes:
...Σε γειώνει το μηχανάκι;:confused:

http://www.youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4

:a25:

jimmis5
18/02/2010, 08:30
Νομιζω εχει μια βαλβιδα εκει στον συμπλεκτη για λογους ασφαλειας για τσεκαρε μηπως δεν κανει καλη επαφη και μετα κοιτα την βαλβιδα του σταντ:wave2:

dark1n
18/02/2010, 08:44
Βαλβίδα συμπλέκτη μου 'μυρίζει' και μένα όπως είπε ο φίλος συμφορουμίτης..
είχα παρόμοιο θεματάκι πέρσι με το ΤΑ..

:smilea:

LiakosVstrom
19/02/2010, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Αμα στο ξανακανει πηγαινε να κοιταξεις τα καρβουνακια της μιζας.
Και αν στο ξανακανει δεν ειναι απαραιτητα να εισαι στο δρομο.Αν πας ας πουμε να τη βαλεις μπροστα και δεν παρει με τη μια μπορει να εχεις λιγες μιζιες ακομα πριν σε αφησει.
Δεν παει αλλου το μυαλο μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Νομιζω εχει μια βαλβιδα εκει στον συμπλεκτη για λογους ασφαλειας για τσεκαρε μηπως δεν κανει καλη επαφη και μετα κοιτα την βαλβιδα του σταντ:wave2:

σήμερα το πρωί που πήγα να ξεκινήσω για δουλειά.... δεν έδινε καν η μίζα μέχρι την 3η φορά που πάτησα και άφησα το συμπλέκτη :confused: ...με ανεβασμένο το stand

:wave2:

Lioulios
19/02/2010, 09:30
Εγω αμα μιλαω οι αλλοι με κραζουν.
Το ενδεχομενο να μην εκανε καλη γειωση το μηανακι ...για μενα επαιζε .

Αν την ωρα που μιζαρεις ακους ενα τακ και τιποτα αλλο ...πηγαινε για καρβουνακια.
Κατα πασα πιθανοτητα ...αλαγη. Αυτο οταν σε αφησει.

Προσπαθησε για να το πας. Να βαζεις 1η και να το κουνας μπρος πισω το μηχανακι με μποροστινο φρενο. Μετα ξαναμιζαρε μπορει να παρει. .....μπορει...αν ειναι απο κει.

LiakosVstrom
19/02/2010, 09:40
όχι φίλε μου δεν ακούω τίποτα τακ (εκτός από κάτι φωνές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
απλά δεν έδινε μιζιά...

Lioulios
20/02/2010, 11:05
όχι φίλε μου δεν ακούω τίποτα τακ (εκτός από κάτι φωνές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
απλά δεν έδινε μιζιά...

xaxaxx.

Αυτο θα το ακουσεις οταν σε αφησει τελειως.
Κοιτα ,δεν ειμαι μηχανικος ,ουτε τον παριστανω.
Ολα αυτα τα γραφω γιατι αντιμετοπισα το ιδιο προβλημα και ηταν απο εκει.
Γνωμες ανταλαζουμε .
Περαστικα.:wave2:

LiakosVstrom
29/03/2010, 09:09
παίδες τελικά ήταν ένα διακοπτάκι στο συμπλέκτη. 15 γιούρια για ένα σκατουλάκι :rolleyes:
τέσπα :beer: