View Full Version : Επικουρικό της Κυριακάτικης Βόλτας 21/02 για τους Αχαιούς
Ανοίγω αυτό το thrend γιά όσους από μας τους Πατρινούς θελήσουν να συμμετάσχουν στην εκδρομούλα της Κυριακής 21/02 [Νεμέα-Δερβενάκια-Αργος-Μυλοι-Ξαβριάς-Ελαιοχώρι-Παρθένι-Στάδιο-Τριπολη-Χρυσοβίτσι(Φαγητό) Λεβίδι-Βυτινα (καφές)], που πρότεινε ο Operater. Να ορίσουμε τόπο συνάντησης, ώρα αναχώρησης να μετρηθούμε και να την κάνουμε για να βρεθούμε με τους πρωτευουσιάνους.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
1. VASKA & ΧΡΥΣΑ ..... BMW GS1200
2. CAMEN ..... KTM LC4
3. alcapone .....CBR 600
4. sfinakis (Διπλός) .....Τ ΜΑΧ 500
5. hristop ......FMX
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ανοίγω αυτό το thrend γιά όσους από μας τους Πατρινούς θελήσουν να συμμετάσχουν στην εκδρομούλα της Κυριακής 21/02 [Νεμέα-Δερβενάκια-Αργος-Μυλοι-Ξαβριάς-Ελαιοχώρι-Παρθένι-Στάδιο-Τριπολη-Χρυσοβίτσι(Φαγητό) Λεβίδι-Βυτινα (καφές)], που πρότεινε ο Operater. Να ορίσουμε τόπο συνάντησης, ώρα αναχώρησης να μετρηθούμε και να την κάνουμε για να βρεθούμε με τους πρωτευουσιάνους.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Ρε ποσες φορες θα πουμε οτι ειναι Βυτινα-Λεβιδι και ΟΧΙ το αντιθετο....?:evil: :evil: :evil:
Λοιπον,99% μεσα και εγω...Μαζι με Alcapone,sfinaki και δεν ξερω ποιον αλλο:smokin:
Τοπος συναντησης : ΙΝτεραμερικαν(στα Everest...) στην εθνικη(το γνωστο σημειο):winka:
Ωρα συναντησης : 8:00πμ
Ωρα αναχωρησης : 8:30πμ
ΠΑρακαλεισθε ολοι οσοι προσελθετε να ειστε με γεματα ρεζερβουαρ...Επομενη σταση για βενζινη μετα το Κιατο για οσους εχουν μικρη αυτονομια...
Περι εξοπλισμου δε λεω τιποτα...Οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα..Κ κανενα αδιαβροχο αν σας βρισκεται καλο θα ειναι...
Τι λετε???:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε ποσες φορες θα πουμε οτι ειναι Βυτινα-Λεβιδι και ΟΧΙ το αντιθετο....?:evil: :evil: :evil:
Λοιπον,99% μεσα και εγω...Μαζι με Alcapone και δεν ξερω ποιον αλλο:smokin:
Τοπος συναντησης : ΙΝτεραμερικαν(στα Everest...) στην εθνικη(το γνωστο σημειο):winka:
Ωρα συναντησης : 8:00πμ
Ωρα αναχωρησης : 8:30πμ
ΠΑρακαλεισθε ολοι οσοι προσελθετε να ειστε με γεματα ρεζερβουαρ...Επομενη σταση για βενζινη μετα το Κιατο για οσους εχουν μικρη αυτονομια...
Περι εξοπλισμου δε λεω τιποτα...Οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα..Κ κανενα αδιαβροχο αν σας βρισκεται καλο θα ειναι...
ρε καμεν έχει τελικά σημασία αν είναι έτσι η διαδρομή ή το αντίθετο?
Σκοπός του θρεντ είναι να δούμε πόσοι από μας θα πάμε, με τι μηχανάκια και να υπολογίσουμε ανεφοδιασμούς, θα παρακαλούσα λοιπόν να μη σπαμάρεις, να μας πεις αν θα έρθεις μονός ή διπλός και την αυτονομία σου. Το κάνω για να υπάρχει μια οργάνωση, γιατί όποτε έχουμε ξεκινήσει χυμαδιό και άκρη δεν βγάλαμε και χαλάσαμε τον μισό χρόνο της εκδρομής να περιμένουμε άλλους και να τρέχουμε να βρούμε βενζίνη για κάποιους άλλους. Αν δε σας αρέσει το βγάζω τώρα και τα λέμε Κυριακή.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
ρε καμεν έχει τελικά σημασία αν είναι έτσι η διαδρομή ή το αντίθετο?
Σκοπός του θρεντ είναι να δούμε πόσοι από μας θα πάμε, με τι μηχανάκια και να υπολογίσουμε ανεφοδιασμούς, θα παρακαλούσα λοιπόν να μη σπαμάρεις, να μας πεις αν θα έρθεις μονός ή διπλός και την αυτονομία σου. Το κάνω για να υπάρχει μια οργάνωση αν δε σας αρέσει το βγάζω τώρα και τα λέμε Κυριακή.
Το αντιθετο δεν μπορει να ειναι...Θυμησε με να μην σε ακολουθησω γτ θα μεινω νηστικος:lol:
Δεν εχουμε κεφακια σημερα ομως ε???:rolleyes: :beer:
ΟΚ λοιπον...
camen KTM LC4 sm μονος με πρωτο ανεφοδιασμο μετα το Κιατο(αυτονομια 150χλμ αναλογα ποσο με τρωει το χερι μου)...
alcapone cbr600 μονος
sfinakis tmax 500 διπλος
Για τοπο και ωρα μιλησα πριν...:wave2:
στο συγκεκριμενο σημειο, δεν ειναι αναγκη να εισαι με γεματο ρεζερβουαρ...
2 βενζιναδικα εχει, σε ακτινα 5 μετρων απο το σημειο συναντησης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
στο συγκεκριμενο σημειο, δεν ειναι αναγκη να εισαι με γεματο ρεζερβουαρ...
2 εχει, σε ακτινα 5 μετρων απο το σημειο συναντησης
Εννοω να μην ξεκινησουμε και στο Αιγιο πρεπει να ψαξουμε βενζιναδικο...
Οπου θελει ο καθενας ας βαλει...
hristosP
17/02/2010, 18:49
Λοιπον 99% και γω μεσα...με το fmx εννοειται...μονος!
το καημενο δε το ρωτησα αλλα επλιζω να αντεξει...ειναι σκυλος!!
μερικες αποριες μονο προς vaska...με το αθηναικο μπλοκ ή με καποιο μερος του θα συναντηθουμε καπου ή θα κινουνται ανεξαρτητα?Επισης στη δικια μας διαδρομη αναφερεις Νεμεα...απο που στριβουμε για Νεμεα?Απο Κιατο?Ή μηπως θα συναντησουμε την εθνικη αθηνων-τριπολεως και δεν εχω καταλαβει καλα...?
Επισης εχω μικρη αυτονομια(καμια 100αρα χλμ,δεν το χω ρισκαρει παραπανω δεδομενης της απουσιας δεικτη)...θα σας τα σπασω λιγο αλλα υπολογιζω ανεφοδιασμους πανω κατω Ξυλοκαστρο(μαλλον με βγαζει και για Κιατο)-Αργος-Βυτινα ή Λεβιδι και μετα εχω αλλους 2 αλλα εξαρταται τη διαδρομη...για ωρες συναντησης και αναχωρησης no problem!
harris_x
17/02/2010, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
...απο που στριβουμε για Νεμεα?Απο Κιατο?Ή μηπως θα συναντησουμε την εθνικη αθηνων-τριπολεως και δεν εχω καταλαβει καλα...?
Για Πελοποννήσιους: Διόδια Σπαθοβουνίου, ΠΡΙΝ τα διόδια για να την κανουμε δεΞα.
Στην Αθηνών Τριπόλεως πριν τα διόδια του Σπαθοβουνίου
:wave2:
Λοιπον 99% και γω μεσα...με το fmx εννοειται...μονος!
το καημενο δε το ρωτησα αλλα επλιζω να αντεξει...ειναι σκυλος!!
μερικες αποριες μονο προς vaska...με το αθηναικο μπλοκ ή με καποιο μερος του θα συναντηθουμε καπου ή θα κινουνται ανεξαρτητα?Επισης στη δικια μας διαδρομη αναφερεις Νεμεα...απο που στριβουμε για Νεμεα?Απο Κιατο?Ή μηπως θα συναντησουμε την εθνικη αθηνων-τριπολεως και δεν εχω καταλαβει καλα...?
Επισης εχω μικρη αυτονομια(καμια 100αρα χλμ,δεν το χω ρισκαρει παραπανω δεδομενης της απουσιας δεικτη)...θα σας τα σπασω λιγο αλλα υπολογιζω ανεφοδιασμους πανω κατω Ξυλοκαστρο(μαλλον με βγαζει και για Κιατο)-Αργος-Βυτινα ή Λεβιδι και μετα εχω αλλους 2 αλλα εξαρταται τη διαδρομη...για ωρες συναντησης και αναχωρησης no problem!
Όχι ρε Χρήστο θα βρεθούμε με τα παιδια. Απλά copy paste έκανα την διαδρομη από το 1ο post. Επειδή ειμαι κουρασμένος θα τα πούμε αυριο με περισσότερες λεπτομέριες.
Ντακ απο Τριπολη πρωτα ειναι το
λεβιδι και μετα η Βυτινα:rotflmao: :rotflmao:
καλη βολτα:wave2:
Ανοίγω αυτό το thrend γιά όσους από μας τους Πατρινούς θελήσουν να συμμετάσχουν στην εκδρομούλα της Κυριακής 21/02 [Νεμέα-Δερβενάκια-Αργος-Μυλοι-Ξαβριάςκολωσουρτης-αχλαδοκαμπος:a23::a23: -Ελαιοχώρι-Παρθένι-Στάδιο-Τριπολη-Χρυσοβίτσι(Φαγητό) Λεβίδι-Βυτινα (καφές)], που πρότεινε ο Operater. Να ορίσουμε τόπο συνάντησης, ώρα αναχώρησης να μετρηθούμε και να την κάνουμε για να βρεθούμε με τους πρωτευουσιάνους.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
2. CAMEN ..... KTM LC4
3. alcapone .....CBR 600
4. sfinakis (Διπλός) .....Τ ΜΑΧ 500
5. hristop ......FMX
και παλι καλα να περασετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Ντακ απο Τριπολη πρωτα ειναι το
λεβιδι και μετα η Βυτινα:rotflmao: :rotflmao:
καλη βολτα:wave2:
Α πας και εσυ:lol: :lol: :lol: ....Για κοιτα εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96893&perpage=15&pagenumber=29
και πες μου ξανα που ειναι ειναι η Βυτινα και που το Λεβιδι...:wave2:
και παλι καλα να περασετε
Σωτηράκη έλα ρε μλκ κι εσύ και θα πεταξουμε άλλη μερα τα μπάζα. Θα βοηθήσω κι εγω. Τι διάολο ολόκληρη φριτεζα μου εφτιαξες. Πάρε και τη γυναίκα θα περάσουμε καλά. Μηχανάκι μην σε νοιαζει σου δίνω εγώ (με το αζημιωτο παντα).
Καλα να περασεται παιδες εγω θα ειμαι στην αλλη μερια.
Soto θα ερθεις με την Axlemo?:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καλα να περασεται παιδες εγω θα ειμαι στην αλλη μερια.
Soto θα ερθεις με την Axlemo?:beer: :wave2:
Θα πας Θερμο για καφεδακι αγαπουλινι?:winka:
Θα πας Θερμο για καφεδακι αγαπουλινι?:winka:
Nαι ναι ωραια στριφτερη αν και ηθελα να ερθω μαζι σας αλλα η τσεπη ειχε σοβαρες διαφωνιες..
Να περασεται καλα ρε και να προσεχεται:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Nαι ναι ωραια στριφτερη αν και ηθελα να ερθω μαζι σας αλλα η τσεπη ειχε σοβαρες διαφωνιες..
Να περασεται καλα ρε και να προσεχεται:beer: :wave2:
Και εσεις ρε αγορινα...Κ πολυ προσοχη οπως προειπες...:beer: :wave2:
Εργαλεία, service, επιδιορθώσεις ελαστικών, βενζίνη, αναλώσιμα τιμές λογικές στο χώρο σας (θα έχουμε και bmw + ΚΤΜ να μη διαφημιστώ?).
Ρε έχει δει κανείς πόσα km είναι πήγαινε-έλα απο Πάτρα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Εργαλεία, service, επιδιορθώσεις ελαστικών, βενζίνη, αναλώσιμα τιμές λογικές στο χώρο σας (θα έχουμε και bmw + ΚΤΜ να μη διαφημιστώ?).
Ρε έχει δει κανείς πόσα km είναι πήγαινε-έλα απο Πάτρα ?
550 κμ ειναι...
Εγω 99% δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα ομως...Οποτε θα εχεις μονο bmw να φροντισεις...:wave2:
Δεν επιτρέπω να το φροντίζουν παρά μόνο τα εξουσιοδοτημένα.:nono: :nono: (χιούμορ κάνω). Αν τελικά ξεμείνω πανω κείθε στα κατσαβραχα θα έχω την εκλεκτότερη παρέμαζί μου (τη Χρύσα μου) και θα περάσω τρέλειααααα. Γι' αυτό μην τολμήσει κανείς σας να μου προτείνει να με τραβήξει ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, τον έφαγα στεγνά. Κι επειδησσσς περνάω αψιλίες η αλήθεια είναι, μπορώ να δεχτώ κανένα κατοστάευρο υπέρ αναπαύσεως της αφεντομουτσουνάρας μου και της Γυναικάρας μου. Ευχαριστώ πολύ, θα ειμαι διακριτικός δεν θα αναφέρω δωρητές.
Δεν επιτρέπω να το φροντίζουν παρά μόνο τα εξουσιοδοτημένα.:nono: :nono: (χιούμορ κάνω). Αν τελικά ξεμείνω πανω κείθε στα κατσαβραχα θα έχω την εκλεκτότερη παρέμαζί μου (τη Χρύσα μου) και θα περάσω τρέλειααααα. Γι' αυτό μην τολμήσει κανείς σας να μου προτείνει να με τραβήξει ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, τον έφαγα στεγνά. Κι επειδησσσς περνάω αψιλίες η αλήθεια είναι, μπορώ να δεχτώ κανένα κατοστάευρο υπέρ αναπαύσεως της αφεντομουτσουνάρας μου και της Γυναικάρας μου. Ευχαριστώ πολύ, θα ειμαι διακριτικός δεν θα αναφέρω δωρητές.
Γεια σου ρε Βασιλακη.......:beer: :beer: :beer: :beer:
Δεν έχω ούτε μοτό εδώ ούτε εξοπλισμό να ακολουθήσω σε κάποιον δικάβαλος οπότε καλά να περάσετε παιδάκια...:beer:
Γεια σου ρε Βασιλακη.......:beer: :beer: :beer: :beer:
Τι άλλαξε ρε μλκ και δεν θα έρθεις? Ποιόν θα πειράζω εγώ, δεν με λυπάσαι?
Τι άλλαξε ρε μλκ και δεν θα έρθεις? Ποιόν θα πειράζω εγώ, δεν με λυπάσαι?
Τωρα που να σου εξηγω...Ειναι πολλα και διαφορα...
Τελικα μαλλον θα ερθω ομως.Αλλα δικαβαλος με ενα φιλο...:cool:
Οποτε και θα με δεις και την πλακα μας θα κανουμε...Αν δεν ακυρωθει τελικα γτ κατι συζητιεται διπλα...
Κ μην αρχισετε για το ΚΤΜ γτ δεν εχει καμια σχεση και δεν εχω και ορεξη...:evil: :smokin:
καλά Ρε μλκ με το KTM δικάβαλος? Επιστημονική φαντασία δικέ μου. Ρε συ αυτά σκορπάνε μόνα τους εσύ θα του δώσεις ένα λογο παραπάνω? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ:nono: :nono:
καλά πε μλκ με το KTM δικάβαλος? Επιστημονική φαντασία δικέ μου. Ρε συ αυτά σκορπάνε μόνα τους εσύ θα του δώσεις ένα λογο παραπάνω? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ:nono: :nono:
ΑΥτο καταλαβες ρε μλκ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τον Alcapone με το cbr θα ερθουμε ρε ...:winka:
ΑΑΑ είπα κι εγώ. Έτσι μάλιστα, θα φτάσουμε όλοι μαζί. ΟΚ. Περάστε ρε από το μαγαζί να τα πούμε λίγο, εγώ είμαι μέσα εμπλοκή, περάστε να δούμε και την διαδρομή.
ΑΑΑ είπα κι εγώ. Έτσι μάλιστα, θα φτάσουμε όλοι μαζί. ΟΚ. Περάστε ρε από το μαγαζί να τα πούμε λίγο, εγώ είμαι μέσα εμπλοκή, περάστε να δούμε και την διαδρομή.
Αν σου πω οτι δεν ξερω καν που δουλευεις???:look: :look: :look: :look: :look:
Κωνσταντινουπόλεως & Ιωαννινων, κατάστημα πληροφορικής και όχι μόνο...... Είμαι υπάλληλος της Γυναίκας μου. δλδ αποδεδηγμένα πηδ@ω την εργοδοσία. Σας περιμένω.
δλδ αποδεδηγμένα πηδ@ω την εργοδοσία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γινεται να εισαι εσυ σε εκδρομη και να μην ερθω???Οχι πες μου......:p
Αν προλαβω θα περασω γτ εχω κ κατι τρεξιματα με την σχολη...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δεν έχω ούτε μοτό εδώ ούτε εξοπλισμό να ακολουθήσω σε κάποιον δικάβαλος οπότε καλά να περάσετε παιδάκια...:beer:
Τωρα σε ειδα εσενα....:rolleyes:
Γτ δεν εχεις μηχανακι ωρε :confused:
"Δεν είναι το ΚΤΜ, είναι πολλά (που να βγάλει μωρέ 550km με τη μια?Κι άντε τα έβγαλε, θα κατέβεις με πάρκινσον)"
"Θα έρθω δικάβαλος μ ένα φίλο"
ΧΑΧΑΧ
Γειά σου Θωμά περιπετειομηχανοβιοΚαθεΤετάρτηΜαστοράκια
Τωρα σε ειδα εσενα....:rolleyes:
Γτ δεν εχεις μηχανακι ωρε :confused:
Ζω ακόμη χειμερία νάρκη...Από Μάρτη θα ακολουθώ και εγώ πάλι...
"Δεν είναι το ΚΤΜ, είναι πολλά (που να βγάλει μωρέ 550km με τη μια?Κι άντε τα έβγαλε, θα κατέβεις με πάρκινσον)"
"Θα έρθω δικάβαλος μ ένα φίλο"
ΧΑΧΑΧ
Γειά σου Θωμά περιπετειομηχανοβιοΚαθεΤετάρτηΜαστοράκια
Ενταξει την ειπες την παπατζα σου?Εισαι πιο ηρεμος τωρα?
Το μονο που εχει να κανει με το ΚΤΜ ειναι το σχεδον ανυπαρκτο πισω ελαστικο και η μικρη αυτονομια που θα με αγχωσει.Ολα τα αλλα δεν αφορουν κανεναν...
Κ κοψε πια αυτη την καραμελα με τα ΚΤΜ.Εχει γινει κατανοητο οτι δε τα γουσταρεις.Στα @ρχιδ1@ μας.Ασχολησου με την "καμπουρα" σου και ασε αυτους με τα ΚΤΜ να τρεχουν στους μαστορους...
Και οχι,οπως καταλαβατε δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη...
:wave2:
Ζω ακόμη χειμερία νάρκη...Από Μάρτη θα ακολουθώ και εγώ πάλι...
Α οκ then...Αντε αντε...:beer: :beer: :beer:
Α πας και εσυ:lol: :lol: :lol: ....Για κοιτα εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96893&perpage=15&pagenumber=29
και πες μου ξανα που ειναι ειναι η Βυτινα και που το Λεβιδι...:wave2:
καλα ρε παιδι δεν ειχα δει τη διαδρομη ....
καλα ρε παιδι δεν ειχα δει τη διαδρομη ....
Μην φοβασε δεν θα σε δειρω...Δεν μπορω κιολας δλδ και να ηθελα...:smokin:
Μην φοβασε δεν θα σε δειρω...Δεν μπορω κιολας δλδ και να ηθελα...:smokin:
ΡΕ κουλάδι αν τολμησεις να πειράξεις το φίλο μου το Σωτήρη, έχεις να φας φριτέζα στο κεφάλι που θα είναι όλη δικιά σου. Τον βρήκατε μικρο κι ανήμπορο και τον βαρούτε ούλοι. Που ήσουνα ρε το απόγευμα, σε περίμενα να τα πούμε λίγο αλλά εσύ πουου να ξεκόλήσεις από την καρέκλα. Δεν πειράζει εδώ θα είμαι και αυριο ...
ΡΕ κουλάδι αν τολμησεις να πειράξεις το φίλο μου το Σωτήρη, έχεις να φας φριτέζα στο κεφάλι που θα είναι όλη δικιά σου. Τον βρήκατε μικρο κι ανήμπορο και τον βαρούτε ούλοι. Που ήσουνα ρε το απόγευμα, σε περίμενα να τα πούμε λίγο αλλά εσύ πουου να ξεκόλήσεις από την καρέκλα. Δεν πειράζει εδώ θα είμαι και αυριο ...
Ρε ημουν στην σχολη και οταν γυρισα βαριομουν να κουνηθω...
Θα περασω αυριο ρε αγορινα...Αλλα που περιπου ειναι η Ιωαννινων ρε συ:confused:
Ρε ημουν στην σχολη και οταν γυρισα βαριομουν να κουνηθω...
Θα περασω αυριο ρε αγορινα...Αλλα που περιπου ειναι η Ιωαννινων ρε συ:confused:
μόλις στριψεις στο σιντριβανι στην 1η γωνια. Το μαγαζι είναι γωνιακό και γραφει AVIA ELECTRONICS
μόλις στριψεις στο σιντριβανι στην 1η γωνια. Το μαγαζι είναι γωνιακό και γραφει AVIA ELECTRONICS
Περιπου απεναντι απο τους Διδυμους με το εστιατοριο???:rolleyes:
Επ συνάδελφος είσαι?Και μάλιστα γείτονας?
Στην Κων/πολεως και ιωαννίνων γωνία?
Εγώ απο κάτω..pc-corner
Υ.Γ camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι. Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
on topic εγώ γίνομαι demi παίδες θ απαντήσω για σίγουρα Σάββατο βράδυ
Επ συνάδελφος είσαι?Και μάλιστα γείτονας?
Στην Κων/πολεως και ιωαννίνων γωνία?
Εγώ απο κάτω..pc-corner
Υ.Γ camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι. Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
που 'σαι φίλος? Τόσα χρόνια πληροφορική και δεν έχουμε ανταμώσει. Αυτή είναι η κατάντια μας. Άντε να πάμε καμία βόλτα μέσα από το forum για να γνωριστούμε. Τώρα για τον "καμένο" μην τον τσιτώνεις. Πιτσιρικάς είναι και ως εκ τούτου ο στόμας του λέει πολλά, αλλά είναι καλό παιδί , πήρε και το KTM τώρα οπότε άστα να πάνε. Το νιάτο με το KTM είναι επικίνδυνος συνδιασμός.
Υ.Γ Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
To ειπα αλλα μαλλον διαβαζεις οσα σε συμφερουν Θανουλη μου...
Αλλα καπου ρε φιλε γινεσε απιστευτα γραφικος.Anyway,ετσι εισαι και σε αγαπαω οπως εισαι.
Απλα να καταλαβαινεις καποια πραγματα και να καταλαβαινεις οτι δεν στρεφονται ολα γυρω απο τον μοτοσυκλετισμο...Εχουμε και αλλα προβληματα στη ζωη μας.Τουλαχιστον εγω...:beer: :wave2:
alcapone09
19/02/2010, 11:43
αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι.
:a23: :a10: (Για να τιμήσω τη λάσπη που κουβαλάει το cbr.. ξέρει ο camen..) :a021: ...
Καλημερούδια :wave2:
camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι.
Στα υπολοιπα τωρα...
Εγω οπου εχω πει οτι θα ερθω εχω ερθει...Αλλος ειναι αυτος που μας στηνει,δεν ερχεται,δεν σηκωνει τηλεφωνα κλπ...:rolleyes: Οποτε μην μιλας για εμενα και περι αξιοπιστιας μου.
Ακομη και τωρα θα ερθω,εστω και με τον Στρατο που εχει 300χλμ αυτονομια και λογικα δεν θα εχει προβλημα.Εσυ παλι τωρα λες οτι μπορει και να μην ερθεις...
Οσο για τα καυσιμα,τις προαλλες μα ελεγες οτι εσυ ηρθες απο Αθηνα και ειναι ολα τελεια.Κ οτι λενε παπαριες.Κ σημερα τα μισα βενζιναδικα στην Πατρα δεν εχουν βενζινη και οσα εχουν μεχρι την Κυριακη δεν θα εχουν.
Το ιδιο και στην Αθηνα.Οποτε μαλλον ειναι υπαρκτο το προβλημα τελικα.:winka:
Οσο για το ΚΤΜ τωρα, ειπα πια ειναι τα θεματα μου.Τα λαστιχα που ειναι ξερα και σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να κινδυνεψω ουτε εγω αλλα ουτε και οσοι ειναι γυρω μου.
Κ επισης, το οτι απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με τα καυσιμα,σε συνδιασμο με την αυτονομια μου, θα εχω συνεχεια αγχος για το αν θα βρω βενζιναδικο.Τι barbie και jia-i-jo μου λες δε ξερω...:dizzy:
Κ οπως σου ξανα ειπα εχω και καποια αλλα προβληματα,που δε αφορουν ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο...Για αυτο δεν ηρθα και χθες στην συναντηση...
Εγω με τον Στρατο θα ειμαστε στο ραντεβου μας την Κυριακη το πρωι στην Ιντεραμερικαν.
Εκτος και αν οι Αθηναιοι ακυρωσουν την εκδρομη...Κ αν στα 300χλμ αυτονομιας δεν πετυχουμε βενζιναδικο τοτε θα αναψουμε φωτια και θα ψησουμε σουβλακια στην ακρη του δρομου...
Αυτα εντελως φιλικα μιας και βλεπω οτι μερικες φορες δεν καταλαβαινεις τιποτα...:beer: :wave2:
hristosP
19/02/2010, 13:16
εγω παντως για ξεκαθαρους λογους ακυρωνω τη συμμετοχη μου προς ωρας(δεν πιστευω πως θα αλλαξει και κατι δηλαδη αλλα λεμε...)
και ο κυριος λογος μου ειναι η μικρη αυτονομια και το αγχος μου αν καθε 100 km θα βρισκω βενζινη...οποτε η κοινη λογικη επιτασσει την ακυρωση....
καλα να περασετε οσοι πατε :beer: :beer:
εγω παντως για ξεκαθαρους λογους ακυρωνω τη συμμετοχη μου προς ωρας(δεν πιστευω πως θα αλλαξει και κατι δηλαδη αλλα λεμε...)
και ο κυριος λογος μου ειναι η μικρη αυτονομια και το αγχος μου αν καθε 100 km θα βρισκω βενζινη...οποτε η κοινη λογικη επιτασσει την ακυρωση....
καλα να περασετε οσοι πατε :beer: :beer:
Σου απαντησα διπλα...:lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
hristosP
19/02/2010, 13:21
το παιζω σε διπλο ταμπλο :D :D :D
το παιζω σε διπλο ταμπλο :D :D :D
Ναι αλλα διαλεξε γτ δε μπορω να τα γραφω 2 φορες......:smokin:
Θωμά ότι ναι αγορίνα..κ εγώ για θέμα αυτονομίας δε θα ρθω αν δεν έρθω. 500km έκανα και το προηγούμενο weekend τα χω για τα @@ μου και το ξερεις. Τα μισά βενζινάδικα έχουν full γεμάτες δεξαμενές (ειδικά προς Ρίο) και τ άλλα μισά μισογεμάτες (για Πάτρα μιλάω κλειστό δεν είδα ως ώρας) βλέπεις το κυκλοφορώ το εργαλείο και μες τη βδομάδα έχω γεμίσει 3 φορές. Παρ όλα αυτά δε θα ρισκάρω καθώς άλλο Πάτρα άλλο Αθήνα άλλο τρίπολη βυτίνα..θα δω κι οι Αθηναίοι τι λένε μιας και αυτονομία έχω 150km με ζόρια έτσι όπως πάω.
Θέμα ελαστικού όσο είμαστε σε στεγνό δε παίζει..και εμένα 10k km έχουν απ το Σεπτέμβρη, εσύ 10κ ούτε στο κοντέρ ακόμα..προσπερνάμε...
Για τα ψυχολογικά σόρρυ δε το είδα κάπου..σε ψυχολόγο όμως λύνονται όλα..
Προβήματα εκτός μοτοσυκλετισμού έχουμε όλοι, μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα απ όταν είμασταν φοιτητές και 20 χρονών, απ αυτα προσπαθούμε να ξεφύγουμε, αλλά δε ξεσπάμε στο άσχετο γι αυτά. Είτε επειδή μας την είπαν για το ΚΤΜ είτε επειδή γράφτηκε λάθος διαδρομή είτε οτιδήποτε
Και στο θέμα μας, πάψε να το φοβάσαι το ΚΤΜ και ξεπέρνα την υπερπροστασία, μοτοσυκλετισμός σημαίνει και περιπέτεια (είπαμε έχω εργαλέία μαζί)..όσο το φοβάσαι τόσο θα σε δουλεύω...όσο το λυπάσαι τόσο θα σε κράζω...
Υ.Γ ούτε εγώ πήγα σε κάποια συνάντηση χτες ;-) Τον λόγο τον είχα πει απ την αρχή..
Vaska ελπίζω να γνωριστούμε την Κυριακή φίλε..έτσι κι αλλιώς θέλω βόλτα με το bmw και να σε ρωτήσω πολλά, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχουμε πολλά να πούμε :beer:
Σόρρυ για τη βαβούρα παίδες
Θωμά ότι ναι αγορίνα..κ εγώ για θέμα αυτονομίας δε θα ρθω αν δεν έρθω. 500km έκανα και το προηγούμενο weekend τα χω για τα @@ μου και το ξερεις. Τα μισά βενζινάδικα έχουν full γεμάτες δεξαμενές (ειδικά προς Ρίο) και τ άλλα μισά μισογεμάτες (για Πάτρα μιλάω κλειστό δεν είδα ως ώρας) βλέπεις το κυκλοφορώ το εργαλείο και μες τη βδομάδα έχω γεμίσει 3 φορές. Παρ όλα αυτά δε θα ρισκάρω καθώς άλλο Πάτρα άλλο Αθήνα άλλο τρίπολη βυτίνα..θα δω κι οι Αθηναίοι τι λένε μιας και αυτονομία έχω 150km με ζόρια έτσι όπως πάω.
Θέμα ελαστικού όσο είμαστε σε στεγνό δε παίζει..και εμένα 10k km έχουν απ το Σεπτέμβρη, εσύ 10κ ούτε στο κοντέρ ακόμα..προσπερνάμε...
Για τα ψυχολογικά σόρρυ δε το είδα κάπου..σε ψυχολόγο όμως λύνονται όλα..
Προβήματα εκτός μοτοσυκλετισμού έχουμε όλοι, μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα απ όταν είμασταν φοιτητές και 20 χρονών, απ αυτα προσπαθούμε να ξεφύγουμε, αλλά δε ξεσπάμε στο άσχετο γι αυτά. Είτε επειδή μας την είπαν για το ΚΤΜ είτε επειδή γράφτηκε λάθος διαδρομή είτε οτιδήποτε
Και στο θέμα μας, πάψε να το φοβάσαι το ΚΤΜ και ξεπέρνα την υπερπροστασία, μοτοσυκλετισμός σημαίνει και περιπέτεια (είπαμε έχω εργαλέία μαζί)..όσο το φοβάσαι τόσο θα σε δουλεύω...όσο το λυπάσαι τόσο θα σε κράζω...
Υ.Γ ούτε εγώ πήγα σε κάποια συνάντηση χτες ;-) Τον λόγο τον είχα πει απ την αρχή..
Vaska ελπίζω να γνωριστούμε την Κυριακή φίλε..έτσι κι αλλιώς θέλω βόλτα με το bmw και να σε ρωτήσω πολλά, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχουμε πολλά να πούμε :beer:
Σόρρυ για τη βαβούρα παίδες
Επειδη το μονο που αφορα τους υπολοιπους εδω μεσα ειναι τα καυσιμα να σε ενημερωσω οτι τα βενζιναδικα κατα ενα περιεργο τροπο χθες ειχαν κλεισει νωρις νωρις το βραδυ...Μπορει να ειναι μεν ανοικτα αλλα τα αποθεματα προφανως δεν επαρκουν και κανουν οικονομια...
Αλλα ,απο οτι διαβαζω οι τελωνιακοι ανεστηλλαν την απεργια και εχει ξεκινησει ο ανεφοδιαμσος...
Ολα τα αλλα ειναι καθαρα δικα μου θεματα και δεν απασχολουν κανεναν αλλο...Οπως σου ξανα ειπα κοιτα την "καμπουριτα" σου και ασε τους αλλους...:wave2:
Για τα κάυσιμα έμαθες. Για την καμπούρα μου ξέρεις. Για την αξιοπιστία μου το ίδιο, μένει να λύσεις τα ψυχολογικά μιας και είδες άλλο χαβαλές άλλο επίθεση, στην επίθεση παίζει κι αντεπίθεση..τώρα που έλυσες το κάυσιμο για πες μας για το λάστιχο..κ μετά για την αξιοπιστία, καθώς το θρεντάκι αυτής της εκδρομούλας το διαφήμιζες καιρό τουλάχιστον σ εμένα..
Δικάβαλος δικάβαλος?
για το λάστιχο..κ μετά για την αξιοπιστία
Θα βρεχει...Για την ακριβεια χιονονερο...
Αξιοπιστια εχω φουλ...Κ αν δεν εχω,μην σταματησεις να βοηθησεις...
Ετσι κι αλλιως κινησε σε αλλο μηκος κυματος εσυ...
Κ δεν σου επιτεθηκα.Εγω εγραψα ομορφα και ωραια οτι μπορει να μην ερθω και εσυ αρχισες να γραφεις τα γνωστα σου...
Δεν διαφημισα κατι.Εγω ειπα οτι υπαρχει αυτη η εκδρομη,οποιος μπορει ερχεται.
Οποιος δεν μπορει καθεται σπιτι και τελειωνει το θεμα.Σιγα μην σας παρω και απο το χερακι...
Οβερ εντ αουτ γιατι γινομαστε γραφικοι...
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Κ κοψε πια αυτη την καραμελα με τα ΚΤΜ.Εχει γινει κατανοητο οτι δε τα γουσταρεις.Στα @ρχιδ1@ μας.Ασχολησου με την "καμπουρα" σου και ασε αυτους με τα ΚΤΜ να τρεχουν στους μαστορους...
Και οχι,οπως καταλαβατε δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη...
:wave2: [/B]
Scripta manent..
Η παραπάνω επίθεση έχει να κάνει με τα ψυχολογικά σου, όχι με το χαβαλέ που πάντα σου κάνω για το ΚΤΜ και πάντα μου κάνεις για το σκούτερ..γραφικέ..
Κ μην αρχισετε για το ΚΤΜ γτ δεν εχει καμια σχεση και δεν εχω και ορεξη...:evil: :smokin:
Αλλα εσυ το βρηκες σκοπιμο να το συνεχισεις:wave2: :wave2: :wave2:
Αγοράκια :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αγοράκια :evil: :evil: :evil:
Καθαρισε αν θες mike...:wave2:
Κ συγνωμη εκ μερους μου:beer: :beer: :beer:
Όποτε έχω νεύρα δλδ..δε σηκώνω μύγα για το t-max κι αν πει τπτ κανείς του χώνω οτι βρω. ΧΑΧ στο μπινελίκι θα σ έχω απο εδώ και πέρα.
Λοιπόν εγώ λέω τώρα που λύσαμε το καύσιμο να πάρεις το ΚΤΜ (μη φοβηθείς θα σε βγάλει) και να πάμε. Και θα σταματήσω με το που ΘΑ ξεμείνεις και θα βοηθήσω και το ξέρεις.
Επίσης και τα bmw και τα KTM τα υπεργουστάρω, απλά σε ανθρώπους που ξέρουν γιατί τα έχουν. Εσύ ακόμα το ψάχνεις και απλά σε βοηθώ να το βρείς..
Α και που σαι..σιγά που θα σ άφηνα και δε θα το συνέχιζα. Καμπούρη κουλέ..
:lol: :lol:
Mike μαζί σου σόρρυ αλλά κάτι κουλάδια δε παλεύονται..
Όποτε έχω νεύρα δλδ..δε σηκώνω μύγα για το t-max κι αν πει τπτ κανείς του χώνω οτι βρω. ΧΑΧ στο μπινελίκι θα σ έχω απο εδώ και πέρα.
Λοιπόν εγώ λέω τώρα που λύσαμε το καύσιμο να πάρεις το ΚΤΜ (μη φοβηθείς θα σε βγάλει) και να πάμε. Και θα σταματήσω με το που ΘΑ ξεμείνεις και θα βοηθήσω και το ξέρεις.
Επίσης και τα bmw και τα KTM τα υπεργουστάρω, απλά σε ανθρώπους που ξέρουν γιατί τα έχουν. Εσύ ακόμα το ψάχνεις και απλά σε βοηθώ να το βρείς..
Α και που σαι..σιγά που θα σ άφηνα και δε θα το συνέχιζα. Καμπούρη κουλέ..
:lol: :lol:
Θα μας μπαναρουν και απο εδω....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Το ΚΤΜ μιας και δεν θα ταξιδεψει θα μπει για εγχειρηση ανοιχτης καρδιας αυριο...:winka:
Οποτε γλιτωνεις το σκισιμο με το ΚΤΜ αλλα θα σε σκισω με το cbr Μικρεεεεεεεεε:D
Λείπει ο Φάνης και δε του πήρα το fazer, να σου λεγα εγώ..τέσπα αν όλα είναι οκ κι απο καιρό κι απο όλα τα λέμε Κυριακή στο γνωστό σημείο (να στα χώσω και live, άκου εγχείρηση ανοιχτής..ΧΑΧΑΧ έλα πες στο θείο, τι σου έβγαλε πάλι?)
ρε μαλακες είμαι άρρωστος και δεν μπορώ να γελάσω.... Πονάει η τσεφάλα μου κι έχω πυρετό αλλά την βόλτα δεν την χάνω για τπτ. Άντε ν' ανέβουν λίγο οι τόνοι.. αποκοιμηθήκαμε..
Θα πάω εκδρομή λέμε...
Συνάδελφε περαστικά, βάλε κανα antivirus και κάτι θα γίνει.
Θα φέρω και υπόθετα για τον Θωμά (έτσι που θα ναι με στρωμένο κωλαράκι πάνω στο cbr είναι οτι πρέπει)
τι σου έβγαλε πάλι?
Θα βγαλει κατι, after ομως....:a09: :a09: :a09: :a09: :a54: :a54: :a54: :a54:
ρε μαλακες είμαι άρρωστος και δεν μπορώ να γελάσω.... Πονάει η τσεφάλα μου κι έχω πυρετό αλλά την βόλτα δεν την χάνω για τπτ. Άντε ν' ανέβουν λίγο οι τόνοι.. αποκοιμηθήκαμε..
Θα πάω εκδρομή λέμε...
Περαστικα ρε Βασιλακη...:beer: :beer: :beer:
Αυτο δεν κανουμε ρε???:rolleyes: Ανεβαζουμε τους τονους:D :D :D
Sephiroth5
19/02/2010, 22:27
Το βρηκα,
το σκευτομαι αλλα κολαω λιγο γτ:
1) ειμαστε λιγοι
2) χωρις παρεξιγηση, οχι κ τοσο γρηγοροι
3) συχνοι ανεφοδιασμοι
4) μακρια για εμας (πολλα λεφτα βενζινη)(αν εχουν τα βενζιναδικα)
Η θερμο η θα ερθω αλλα κλασικα ειμαι της τελευταιας στιγμης.
Απο την αλλη μου αρεσει ι πολυωρη οδηγιση κ να μαζευομαστε 100 μηχανες.
Θα σας ενημερωσω αυριο απογευμα μαλλον
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Το βρηκα,
το σκευτομαι αλλα κολαω λιγο γτ:
1) ειμαστε λιγοι
2) χωρις παρεξιγηση, οχι κ τοσο γρηγοροι
3) συχνοι ανεφοδιασμοι
4) μακρια για εμας (πολλα λεφτα βενζινη)(αν εχουν τα βενζιναδικα)
Η θερμο η θα ερθω αλλα κλασικα ειμαι της τελευταιας στιγμης.
Απο την αλλη μου αρεσει ι πολυωρη οδηγιση κ να μαζευομαστε 100 μηχανες.
Θα σας ενημερωσω αυριο απογευμα μαλλον
:D
Γρηγοροι θα ειμαστε και ανεφοδιασμο ολοι μαζι θα χρειαστουμε....
Ενα bmw 1200,ενα cbr 600 και ενα tmax500...
Μια χαρα γρηγοροι θα ειμαστε αν και δεν ξερω γτ βιαζεσε μιας και παμε εκδρομη και οχι για πολεμο...:look:
Anyway,ξερεις που θα μας βρεις αν θες...:beer: :wave2:
Πυρετός σταθερά 41, αλλα δεν μασάμε,
ντεπονιέρα έχω καταντήσει αλλά την βόλτα δεν την χάνω,
γλήγορος δεν ήμουνα ποτέ,
κουλάδι είμαι, αλλά την βόλτα θα την πάω
μλκ Θωμά θα έρθεις έτσι? ποιον θα πειράζω εγώ στις κρίσεις πυρετού?
ΑΑΑΑ και πούστε την άλλη Κυριακή πιστεύω να βάλω κανένα χωμάτινο χλμ, λέω να πάω Άγραφα, θαχαρώ πολύ να έρθουν κι άλλοι μαζί μου να..... μου δείξουν λίγο από χωμάτινη οδήγηση.
Τα λέμε..
Άγραφα?Πολύ ωραία αλλά κουραστική διαδρομή ακόμα και για 2ήμερο..πήγα το φθινόπωρο με mybike/sch. Έχει χώμα?Δεν είδα :P Ρίσκο τέτοια εποχή πιστεύω. Αν είχα και εγώ μια μπέμπα ερχόμουν για χαβαλέ.
Άγραφα?Πολύ ωραία αλλά κουραστική διαδρομή ακόμα και για 2ήμερο..πήγα το φθινόπωρο με mybike/sch. Έχει χώμα?Δεν είδα :P Ρίσκο τέτοια εποχή πιστεύω. Αν είχα και εγώ μια μπέμπα ερχόμουν για χαβαλέ.
Εμείς οι αργοί συνηθίζουμε να πηγαίνουμε Άγραφα για φαγητο - καφεδάκι κι επιστροφη στα πάτρια αυθημερόν. Έχει αν θυμάμαι καλά περίπου 15 - 18 χλμ ωραίο χώμα, πολυ όμορφη διαδρομή. Συνήθως πηγαίνω με το DR650, μιά φορά πήγα με το κτήνος και ξεχεριάστηκα. Με το DR την απολαμβάνω την διαδρομή πολύ περισσότερο.
μλκ Θωμά θα έρθεις έτσι? ποιον θα πειράζω εγώ στις κρίσεις πυρετού?
Ειπαμε ναι θα ερθω...Εκτος αν το πρωι ριχνει καρεκλες...
Στειλε μου το κινητο σου ρε να μπορουμε να συννεοηθουμε αμα τυχει τιποτα...:winka:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
8.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ!!!
Εκδρομη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:
Πυρετός σταθερά 41
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ετσι τα λεει μωρε για να εχει δικαιολογια αυριο που θα πηγαινει σαν κοτα....:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Sephiroth5
20/02/2010, 20:38
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-02-2010
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ .
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ.
:(
8.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ!!!
άσε τη διαφήμιση ρε υπάρχουν και άλλες ασφαλιστικές
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-02-2010
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ .
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ.
:(
Κ τι απο ολα αυτα δε τρομαζει:confused: :confused: :confused:
Απλα θα βρεχει λιγακι συμφωνα με το Ποσειδων...Που σιγα σιγα προσ το μεσημερι θα εξασθενησουν και αυτες οι βροχουλες...
:beer: :wave2:
άσε τη διαφήμιση ρε υπάρχουν και άλλες ασφαλιστικές
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Λες να μου κοψουν τιποτα στην επομενη ασφαλιση????:look: :look: :look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Λες να μου κοψουν τιποτα στην επομενη ασφαλιση????:look: :look: :look:
μπα , δεν ξερεις τι εβραιοι ειναι:lol:
Κύριοι μέχρι τώρα ήμουν σε πελάτη, ο πυρετος σταθερος ανω του 40, ριγη και ιρδωτας όταν παιρνω αντιπυρετικό. Τέλος για μένα το forum για σήμερα, πλακώθηκα στ' αντιπυρετικά και πάω κρεββάτι. Ελπίζω να καταφέρω να σηκωθώ αύριο στην ώρα μου και να είμαι συνεπής στο ραντεβού μας. Βλέπω πολές ακυρώσεις. Κρίμα. Θα κάνω τ' αδύνατα δυνατά να έρθω έστω και με την συνδρομή depon. Θέλω πολύ αυτή τη βολτούλα κι εγώ κα η γυναίκα μου. Πήραμε και καινούριο εξοπλισμό σε ποιον να τον δείξουμε γαμώ το. Χ α Χα. Πιστεύνα να τα καταφέρω. Τα λέμε αύριο λοιπόν..
Τώρα για τουν εν Πάταις: Αν τελικά δεν είμαι στο ραντεβού μας αύριο το πρωί και τελικά είμαι σε κατάσταση να μπορώ να βγάλω τοσα χλμ , φύγετε χωρίς εμένα. Θα σας βρώ στην ταβέρνα.
αν δε έλθω καλά να περάσετε..:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κύριοι μέχρι τώρα ήμουν σε πελάτη, ο πυρετος σταθερος ανω του 40, ριγη και ιρδωτας όταν παιρνω αντιπυρετικό. Τέλος για μένα το forum για σήμερα, πλακώθηκα στ' αντιπυρετικά και πάω κρεββάτι. Ελπίζω να καταφέρω να σηκωθώ αύριο στην ώρα μου και να είμαι συνεπής στο ραντεβού μας. Βλέπω πολές ακυρώσεις. Κρίμα. Θα κάνω τ' αδύνατα δυνατά να έρθω έστω και με την συνδρομή depon. Θέλω πολύ αυτή τη βολτούλα κι εγώ κα η γυναίκα μου. Πήραμε και καινούριο εξοπλισμό σε ποιον να τον δείξουμε γαμώ το. Χ α Χα. Πιστεύνα να τα καταφέρω. Τα λέμε αύριο λοιπόν..
Τώρα για τουν εν Πάταις: Αν τελικά δεν είμαι στο ραντεβού μας αύριο το πρωί και τελικά είμαι σε κατάσταση να μπορώ να βγάλω τοσα χλμ , φύγετε χωρίς εμένα. Θα σας βρώ στην ταβέρνα.
αν δε έλθω καλά να περάσετε..:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Και θα ερθεις και θα περασουμε και τελεια...
ΑΝτε ξεκουρασου τωρα και θα σε περιμενουμε το πρωι με ζεστο τσαγακι...:beer: :beer: :beer: :beer:
Ξυπνα Βασιλλλλλλλλλλλλλλλ.....Ωρε Βασιλλλ ξυπνα .......................
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αντε ηρθε η ωρα ρε,σηκω να φτιαξεις ενα παλιο-γκαφε και ετοιμαστειτε γτ εχει βολτα σημερα...
:beer: :beer: :beer: :beer:
ρε ακομα βολτα κανετε;;;:rotflmao:
Επιστρέψαμε λιβέντημ'. Αμέ πως. Ρε μαλ@κα σου είπα να έρθεις θα σου έδινα εγώ μηχανάκι. Μαλακία σου. Ωραία βόλτα μεγάλη παρέα μπόλικο κρύο και νερό. Αυτά!
Επιστρέψαμε λιβέντημ'. Αμέ πως. Ρε μαλ@κα σου είπα να έρθεις θα σου έδινα εγώ μηχανάκι. Μαλακία σου. Ωραία βόλτα μεγάλη παρέα μπόλικο κρύο και νερό. Αυτά!
εχω γινει αργος και φοβομουν τον ανταγωνισμο:p
παμε κανα βουνο με τα 4χ4, θα εχω και ιμαντες:smokin:
τεσπα , παντα τετοια:beer:
αργός εισουν παντα κυριε:evil:
απλα τωρα εισαι και μεγαλος και χοντρος και παντρεμενος και (το'πα??) αργος:a43: :a43:
παλιοκουτακια:yuck:
επρεπε να σε ειχα μωρη λουκια:beer: :beer: :beer: