View Full Version : Bόλτα Σαββατου 4/6 φωτο (επερασαν εμορφα εμορφα!!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΩΣΤΕ ΠΡAΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝΕ BΡEEEEE ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΤΡΑΒΑΓΑΤΕ ( ΓΙΑ PHOTO ΜΙΛΑΜΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΝΟΥΝΟΥ ΣΑΣ)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
maintenance
06/06/2005, 08:59
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...
16155
maintenance
06/06/2005, 09:00
ΡΕ, ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.................
ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝΕ:confused: :confused: :confused:
16156
maintenance
06/06/2005, 09:02
ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ;;;
16157
RESIZE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
maintenance
06/06/2005, 09:12
ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΙΚΡΕΣ........ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΤΩΡΑ........................
:mad: :mad: :mad:
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ...:D
PAPARAZZI ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ,
Α ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ :beer:
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :lol: :lol: :lol: :lol:
:winka:
maintenance
06/06/2005, 09:18
ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΛΛΕΣ.
ΤΙΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ.
ΖΗΤΩ ΟΙ :beer: :beer: :beer:
:wave2:
Pokermon
06/06/2005, 10:35
ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :cry: :cry: :cry: :cry:
free rider
06/06/2005, 11:37
xaxaaaxaax
μπράβο ρε παλικάρια ...
πολύ σας πάω...
άπαιχτη βόλτα ...
πάντα τέτοια...
ειδικά οταν ποστάρετε φωτό με υπότιτλους ...
ειναι.. μέγάλο γέλιο..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδιά εγώ θα το πω και ας με πάρετε με τις πέτρες............. Όταν λέμε χαλαρή βόλτα εννούμε ΧΑΛΑΡΗ βόλτα..........
Αν ήξερα ότι η βόλτα δεν θα ήταν χαλαρή δεν θα είχα κατέβει με τζηνάκι και παπουτσάκι, θα ήμουν με τη φορμίτσα και τις μπότες έτσι ώστε σε περίπτωση στραβής να είχα κάποια προστασία.
Συν το ότι όταν λέτε αρχικά χαλαρή βόλτα "ψήνονται" και άτομα (όπως εγώ πχ) να έρθουν. Και όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί παρασέρνονται και αυξάνονται γεωμετρικά οι πιθανότητες να έχουμε post στα "Στραβά και ανάποδα" με τα γνωστά μετά "περαστικά" και "κρίμα" κτλ κτλ κτλ.
Αυτά τα λίγα χωρίς καμία προσωπική μομφή ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Just think about it πριν να απαντήσετε......
παρακολουθουσα ολα αυτα που γραφετε σημερα και με αφορμη το πιο πανω ποστ του stako ηθελα να ρωτησω...
χωρις απολυτως καμια διαθεση διαξιφισμου η αντιπαραθεσης.
τι μεσο ορο ταχυτητας ειχατε???
οι φωτογραφιες σας πραγματι πολυ ομορφες,τα λεγομενα σας ομως εμενα τουλαχιστον με προβληματισαν.
να αναφερω πιο συγκεκριμενα
η latris mixanis καποια στιγμη αναφερει στον Κωστη(sf) πως ενιωσε πως την ειχε ξεχασει:eyepop: και αναρωτιεμαι τι σημαινει αυτο???
για μενα σημαινει παντελης ελλειψη σεβασμου,στον συνοδηγο,τον οποιο συνοδηγο,ειτε φοβαται ειτε οχι,που ειναι υπ'ευθυνη μας και τη συγκεκριμενη στιγμη μας εμπιστευεται τη ζωη του.
εχετε φανταστικες μηχανες,κρανη,εξοπλισμο και τα 2 τελευταια ειναι σιγουρα προς τιμην σας.ποιος ο λογος ομως να τρεχετε τοσο πολυ οταν δεν ειστε πανω στη μηχανη μονη σας...:sad:
επαναλαμβανω δεν εχω κακη προθεση,ειναι ομως απορια μου μιας κι εγω οταν εχω δευτερο ατομο παω παρα πολυ αργα,γιατι τοτε ειμαι υπευθυνη για 2 ζωες.οταν ειναι καποιος που αγαπω πολυ κι οταν ειναι καποιος που ισως εξυπηρετω.αυτο δεν παιζει ρολο.
δεν φτανει μονο να εχουμε τον τελειο εξοπλισμο,οσο ειμαστε σε δρομους που υπαρχουν κι αλλοι τιποτα δεν προβλεπεται.σιγουρα δεν ειναι η λυση να μην κανουμε τπτ ριψοκινδυνο και σιγουρα καποιες φορες και θα πλαγιασουμε και θα τρεξουμε κ ολα αυτα που γουσταρεται πολυ!
η ενσταση μου ειναι κυριως οταν μεταφερουμε και δευτερο ατομο...
συγγνωμη αν σας κουρασα κι αν παρεξηγησα πραγματα εξαλλου δεν ημουν εκει.
θα ηθελα τη γνωμη σας...
φιλικα παντα!:wave2:
maintenance
06/06/2005, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδιά εγώ θα το πω και ας με πάρετε με τις πέτρες............. Όταν λέμε χαλαρή βόλτα εννούμε ΧΑΛΑΡΗ βόλτα..........
Αν ήξερα ότι η βόλτα δεν θα ήταν χαλαρή δεν θα είχα κατέβει με τζηνάκι και παπουτσάκι, θα ήμουν με τη φορμίτσα και τις μπότες έτσι ώστε σε περίπτωση στραβής να είχα κάποια προστασία.
Συν το ότι όταν λέτε αρχικά χαλαρή βόλτα "ψήνονται" και άτομα (όπως εγώ πχ) να έρθουν. Και όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί παρασέρνονται και αυξάνονται γεωμετρικά οι πιθανότητες να έχουμε post στα "Στραβά και ανάποδα" με τα γνωστά μετά "περαστικά" και "κρίμα" κτλ κτλ κτλ.
Αυτά τα λίγα χωρίς καμία προσωπική μομφή ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Just think about it πριν να απαντήσετε......
ΣΤΑΥΡΟ, ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ-ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΨΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕ ΤΟ FAZER ακι, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΩ.....
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. :wave2: :wave2: :wave2:
maintenance
06/06/2005, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
παρακολουθουσα ολα αυτα που γραφετε σημερα και με αφορμη το πιο πανω ποστ του stako ηθελα να ρωτησω...
οι φωτογραφιες σας πραγματι πολυ ομορφες,τα λεγομενα σας ομως εμενα τουλαχιστον με προβληματισαν.
η latris mixanis καποια στιγμη αναφερει στον Κωστη(sf) πως ενιωσε πως την ειχε ξεχασει:eyepop: και αναρωτιεμαι τι σημαινει αυτο???
για μενα σημαινει παντελης ελλειψη σεβασμου,στον συνοδηγο,τον οποιο συνοδηγο,ειτε φοβαται ειτε οχι,που ειναι υπ'ευθυνη μας και τη συγκεκριμενη στιγμη μας εμπιστευεται τη ζωη του.
εχετε φανταστικες μηχανες,κρανη,εξοπλισμο και τα 2 τελευταια ειναι σιγουρα προς τιμην σας.ποιος ο λογος ομως να τρεχετε τοσο πολυ οταν δεν ειστε πανω στη μηχανη μονη σας...:sad:
επαναλαμβανω δεν εχω κακη προθεση,ειναι ομως απορια μου μιας κι εγω οταν εχω δευτερο ατομο παω παρα πολυ αργα,γιατι τοτε ειμαι υπευθυνη για 2 ζωες.οταν ειναι καποιος που αγαπω πολυ κι οταν ειναι καποιος που ισως εξυπηρετω.αυτο δεν παιζει ρολο.
δεν φτανει μονο να εχουμε τον τελειο εξοπλισμο,οσο ειμαστε σε δρομους που υπαρχουν κι αλλοι τιποτα δεν προβλεπεται.σιγουρα δεν ειναι η λυση να μην κανουμε τπτ ριψοκινδυνο και σιγουρα καποιες φορες και θα πλαγιασουμε και θα τρεξουμε κ ολα αυτα που γουσταρεται πολυ!
θα ηθελα τη γνωμη σας...
ΕΝ ΜΕΡΗ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.:wave2:
latris mixanis
06/06/2005, 13:54
θα ηθελα τη γνωμη σας...
θα σου απαντήσω για μενα και τον Κωστή. Ήθελα απλώς να μου επιβεβαιώση για άλλη μια φορά πόσο καλή συνεπιβάτης είμαι:lol: :lol:
Γνώριζα πως θα πηγαίναμε με τον Κωστή γιατί είχαμε μιλήσει απλά κάνουμε λίγη πλάκα υπερβάλωντας λιγάκι για να πειράξει ο ένας τον άλλον. ΜΦΧ latris mixanis
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΣΤΑΥΡΟ, ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ-ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΨΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕ ΤΟ FAZER ακι, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΩ.....
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. :wave2: :wave2: :wave2:
Αντώνη αυτή η βόλτα δεν είχε καμιά σχέση με την βόλτα πχ που πήγαμε Ξυλόκαστρο............. Στην Εθνική εγώ ήμουν σε ένα γκρουπάκι πίσω, μαζί με τον gixxerpap (αν δεν κάνω λάθος) και 2 παιδιά ακόμα. Περίπου με 150-160 χλμ και οι μπροστά είχαν εξαφανιστεί........ Δεν τους είδαμε καθόλου μέχρι τη στάση κάτω από την γέφυρα.
Στην Επίδαυρο δεν έχει νόημα να πω χλμ, και με 60 να είσαι μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα το σημείο......
Και προσοχή, δεν λέω ότι ήταν γρήγορη βόλτα, απλά δεν ήταν χαλαρή. Και φυσικά δεν είναι κακό μια βόλτα να είναι γρήγορη, προς θεού, απλά πρέπει να ξέρουμε που πατάμε όταν ξεκινάμε.
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ STAKO ΕΜΕΝΑ TO SPORKY ΤΟΝ SF ΤΟΝ GMAKRIS ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ 999, ΦΤΑΣΑΜΕ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Ο SPORKY ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 120 ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 60-80 ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΝ ΣΒΕΛΤΑ ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΕ:wave2:
Αντώνη αυτή η βόλτα δεν είχε καμιά σχέση με την βόλτα πχ που πήγαμε Ξυλόκαστρο............. Στην Εθνική εγώ ήμουν σε ένα γκρουπάκι πίσω, μαζί με τον gixxerpap (αν δεν κάνω λάθος) και 2 παιδιά ακόμα. Περίπου με 150-160 χλμ και οι μπροστά είχαν εξαφανιστεί........ Δεν τους είδαμε καθόλου μέχρι τη στάση κάτω από την γέφυρα.
Στην Επίδαυρο δεν έχει νόημα να πω χλμ, και με 60 να είσαι μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα το σημείο......
Και προσοχή, δεν λέω ότι ήταν γρήγορη βόλτα, απλά δεν ήταν χαλαρή. Και φυσικά δεν είναι κακό μια βόλτα να είναι γρήγορη, προς θεού, απλά πρέπει να ξέρουμε που πατάμε όταν ξεκινάμε.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150KM ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΒΡΕ
Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω, εμένα έτσι μου φάνηκε, ίσως επειδή αγχώθηκα χωρίς φόρμα και μπότες............... Δε ξέρω...............
Τεσπα.............
:wave2: :wave2: :wave2:
Pokermon
06/06/2005, 14:05
Παιδιά οι Φώτο από capture είναι λίγες τελικά, μόνο 108 να τις βάλω η να φέρω να μοιράσω cd στο δέλεαρ???? Να βάλω μόνο αυτές που έχουνε πρόσωπα η και από τον δρόμο????
Σε ότι αφορά τα παραπάνω εγώ δεν είδα πουθενά πολεμικό κλίμα από δικάβαλο, εγώ πήγαινα όπως ήθελα και δεν παρασύρθηκα από κανέναν, δεν νομίζω λοιπόν να είχε κάποιος πρόβλημα, και η Λίνα μου είπε ότι ήτανε όλα οκ, ίσος λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενε αλλά ο οδηγός της είχε πει "αν νιώσεις και θες να πάμε πιο αργά η πιο γρήγορα να μου το πεις, κανένα πρόβλημα"!!!!! Κάνω λάθος φίλε Γιώργο????
Σε ότι αφορά τώρα τον εξοπλισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω χωρίς αυτόν σε εθνική έστω και αν χαρακτηριστεί η βόλτα ότι γίνετε από παπάκια, και αν κάνω αυτό το λάθος σίγουρα θα πηγαίνω με δικό μου ρυθμό και όχι με αυτόν που θέλουνε οι άλλοι!!!!! Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στο παιδί με το CB 400 που δεν έκατσα παραπάνω μαζί του όταν άρχισε πλέον να ανοίγει ο δρόμος!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Παιδιά οι Φώτο από capture είναι λίγες τελικά, μόνο 108 να τις βάλω η να φέρω να μοιράσω cd στο δέλεαρ???? Να βάλω μόνο αυτές που έχουνε πρόσωπα η και από τον δρόμο????
Σε ότι αφορά τα παραπάνω εγώ δεν είδα πουθενά πολεμικό κλίμα από δικάβαλο, εγώ πήγαινα όπως ήθελα και δεν παρασύρθηκα από κανέναν, δεν νομίζω λοιπόν να είχε κάποιος πρόβλημα, και η Λίνα μου είπε ότι ήτανε όλα οκ, ίσος λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενε αλλά ο οδηγός της είχε πει "αν νιώσεις και θες να πάμε πιο αργά η πιο γρήγορα να μου το πεις, κανένα πρόβλημα"!!!!! Κάνω λάθος φίλε Γιώργο????
Σε ότι αφορά τώρα τον εξοπλισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω χωρίς αυτόν σε εθνική έστω και αν χαρακτηριστεί η βόλτα ότι γίνετε από παπάκια, και αν κάνω αυτό το λάθος σίγουρα θα πηγαίνω με δικό μου ρυθμό και όχι με αυτόν που θέλουνε οι άλλοι!!!!! Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στο παιδί με το CB 400 που δεν έκατσα παραπάνω μαζί του όταν άρχισε πλέον να ανοίγει ο δρόμος!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ:beer:
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ :rolleyes:
Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω, εμένα έτσι μου φάνηκε, ίσως επειδή αγχώθηκα χωρίς φόρμα και μπότες............... Δε ξέρω...............
Τεσπα.............
Συμφωνω με τον Tιγκα Σταυρο, εφοσον εξ' αρχης ειχαμε συμφωνησει ΟΛΟΙ οτι θα παμε χαλαρα ακριβως γι'αυτο τον λογο - για να μην παρασυρθουμε και γινει καμμια στραβη εφοσον ημασταν 30 μηχανακια.....
Ο sporky μαλιστα οπως ειχαμε πει εκοβε σημαντικα στις ευθειες και ετσι ολοι πηγαιναμε ομορφα και ωραια. Στην Εθνικη προς Επιδαυρο πηγαιναμε γυρω στα 140-150 και χωρις υπερβολες (στην επιστροφη γυρισαμε απο αλλου και δεν ξερω τι εγινε)
Σε οτι αφορα τον εξοπλισμο, θα παρατηρησες οτι πολλα παιδια φορουσαν φορμες παρα το γεγονος οτι δεν οδηγουσαν ταπα εφοσον ετσι (και καλα κανουν) νοιωθουν μεγαλυτερη ασφαλεια. Ιδιως οι μποτες που αναφερεις ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ οπως και να οδηγεις!!
:wave2:
Pokermon
06/06/2005, 14:36
Τελικά δεν πείρα απάντηση!!!!! Να τις βάλω τις Φώτο????? :confused: :confused: :confused: :confused: 108 είναι μόνο!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Υπ'όψη noble :)
~~~~~~~~~
Ελενάκι, ξέχασες επίσης να πεις πόσες φωνές σου έβαλα που δεν ήθελες να "ντυθείς" κανονικά! Επίσης το Θαλειάκι δεν ξέρει ότι ενα δικάβαλο μηχανάκι που έχει "κάτσει", ξύνει πάρα πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει μαλιοκούβαρα. Να τονίσω ακόμα το ότι πάντα και παντού πειραζόμαστε, και ΘΑ πειραζόμαστε... Ο σεβασμός προς τον εαυτό μας και τους άλλους δεν αξιολογείται από το αν γράφει 80χαω ή το 280χαω το εργαλείο. Αλλιώς θα τα πουλάγαμε όλα για να πάρουμε σκούτερ 50αρια. Ούτε έχουμε καμιά ...τυφλή εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό(!) Το πράγμα είναι σύνθετο, και μόνο η εμπιστοσύνη -διαμέσου της συναναστροφής- θα σου λύσει τις μεγάλες απορίες.
Αρκεί βέβαια να μην ανέβεις στο μηχανάκι του Τίγκα!!
:D :D :rotflmao: :D :D
Τελικά δεν πείρα απάντηση!!!!! Να τις βάλω τις Φώτο????? :confused: :confused: :confused: :confused: 108 είναι μόνο!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Βαλε μερικες.......
:wave2: :wave2:
Pokermon
06/06/2005, 14:46
Τι θα γίνει ρε σερβιτόρε, θα φάμε?????????
16169
Pokermon
06/06/2005, 14:47
Αυτό είναι το μέγεθος και η ανάλυση!!!!! Συνεχίζω??????
maintenance
06/06/2005, 14:54
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΔΕΙΧΝΕΙ 140.
ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΔΙΠΛΑ - ΔΙΠΛΑ ΜΕ R1 ΚΑΙ 2 CBR, ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΔΕΙΧΝΑΝΕ 144 ΚΜ.
ΤΩΡΑ ;;;
ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;
:lol:
Αυτό είναι το μέγεθος και η ανάλυση!!!!! Συνεχίζω??????
Bαλε...βαλε.....VALE.......
Pokermon
06/06/2005, 15:08
Γράψε με την κάμερα αυτή την σκατόφατσα εδώ!!!!!
16171
Pokermon
06/06/2005, 15:09
FU CAMERAMAN!!!!
16172
Pokermon
06/06/2005, 15:12
FU ALL!!!!!!!!!!!
16173
Pokermon
06/06/2005, 15:13
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!!!
16174
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
~~~~~~~~~
Ελενάκι, ξέχασες επίσης να πεις πόσες φωνές σου έβαλα που δεν ήθελες να "ντυθείς" κανονικά! Επίσης το Θαλειάκι δεν ξέρει ότι ενα δικάβαλο μηχανάκι που έχει "κάτσει", ξύνει πάρα πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει μαλιοκούβαρα. Να τονίσω ακόμα το ότι πάντα και παντού πειραζόμαστε, και ΘΑ πειραζόμαστε... Ο σεβασμός προς τον εαυτό μας και τους άλλους δεν αξιολογείται από το αν γράφει 80χαω ή το 280χαω το εργαλείο. Αλλιώς θα τα πουλάγαμε όλα για να πάρουμε σκούτερ 50αρια. Ούτε έχουμε καμιά ...τυφλή εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό(!) Το πράγμα είναι σύνθετο, και μόνο η εμπιστοσύνη -διαμέσου της συναναστροφής- θα σου λύσει τις μεγάλες απορίες.
κοιτα αν το μηχανακι μου εμενα καθοταν θα το παρεξηγουσα...:eyepop:
διαιτα ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!
χαιρομαι που κανετε πλακα τελικα κι ελπιζω πραγματικα ν'απολαυσατε την εκδρομη σας!
ο σεβασμος...μεγαλη κουβεντα...αλλα πιστευω πως στη ζωη οι λεπτομερειες υπαρχουν για να δειχνουν πολλα και καμια φορα ν'αποδεικνυουν πραγματα που χρειαζεται χρονος για να κατακτησεις. φιλακια!:wave2:
Pokermon
06/06/2005, 15:15
ΟΧ ΟΧ ΟΧ ΗΡΘΕ Ο MITSOS1!!!!! ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
16175
Pokermon
06/06/2005, 15:16
Κοίτα να δεις που πήγε και φύτρωσε αυτός ο φοίνικας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!
16176
Pokermon
06/06/2005, 15:18
ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟ ΜΟΥ!!!!! ΝΤΕΙ ΝΤΕΙ ΝΤΕΙ
16177
latris mixanis
06/06/2005, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
~~~~~~~~~
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ήθελα να βάλω το παντελόνι αλλά μετα απο συμβούλια και διαπραγματεύσεις:lol: :lol: :lol: και οι ψήφοι ήταν 5-1 αλλά είμασταν 2άτομα κατάλαβα ότι πρέπει να το βάλω. Τώρα για το ξήσιμο αυτό είναι ένα πείραγμα που κάνω στον Κώστα και μόνο για τον τρόπο που το λέει.Εκτός αυτού εαν δεν γνώριζα πως είναι ο Κώστας σαν οδηγός δεν θα δεχόμουν να πάω μαζί του ή αν έβλεπα οτί το ανοίγει θα έπεφταν σφαλιάρες απο πίσω :smilea: :smilea:
Pokermon
06/06/2005, 15:19
Τι???? Εγώ να τον βοηθήσω????? Δεν πας καλά, πίνω το ice tea μου τώρα, δεν μπορώ!!!!!
16178
Pokermon
06/06/2005, 15:20
Εδώ θα κάτσουμε, έχει σκιά!!!!
16179
Pokermon
06/06/2005, 15:22
Μπα δεν λέει, έχει κάτσει πιο πριν γκρουπάκι από τα ΚΑΠΗ !!!!!!!
16180
latris mixanis
06/06/2005, 15:24
ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟ ΜΟΥ!!!!! ΝΤΕΙ ΝΤΕΙ ΝΤΕΙ
ντέι γαιδουράκι μου ντέι ή ήταν ενας γαιδαρος με μεγάλα αφτιά το μαντρί δεν του άρεσε ήθελε αρχοντιά ήθελε η μούρι του ......
:rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
06/06/2005, 15:24
Φτουυυυυυυ δεν είναι ποια ΘΕΟΔΡΟΣΟΡΟ αυτό το νερό!!!!!
16181
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
[B]Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ήθελα να βάλω το παντελόνι αλλά μετα απο συμβούλια και διαπραγματεύσεις:lol: :lol: :lol: και οι ψήφοι ήταν 5-1 αλλά είμασταν 2άτομα κατάλαβα ότι πρέπει να το βάλω. Τώρα για το ξήσιμο αυτό είναι ένα πείραγμα που κάνω στον Κώστα και μόνο για τον τρόπο που το λέει.Εκτός αυτού εαν δεν γνώριζα πως είναι ο Κώστας σαν οδηγός δεν θα δεχόμουν να πάω μαζί του ή αν έβλεπα οτί το ανοίγει θα έπεφταν σφαλάρες απο πίσω :smilea: :smilea:
[QUOTE]οι ψήφοι ήταν 5-1
τι καλα που εισαι δημοκρατικη...:)
θα έπεφταν σφαλάρες
η μηπως οχι???:rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω να ειστε παντα καλα να ταξιδευετε και ν'απολαμβανετε την ομορφια της μηχανης
συγγνωμη παρεξηγησα!:blush:
φιλακια!:wave2:
Pokermon
06/06/2005, 15:25
16182
Pokermon
06/06/2005, 15:26
Εγώ ΘΕΟΔΡΟΣΟΡΙΣΤΙΚΑ πάντως!!!!!
16183
Pokermon
06/06/2005, 15:28
Θα ΘΕΟΔΡΟΣΟΡΙΣΩ και εσένα, ΑΡΠΑ ΤΗΝ!!!!!!!
16184
Pokermon
06/06/2005, 15:30
Κορόιδα!!!!!! περπατάγατε μια ώρα φορτωμένοι σαν τα μουλάρια για να βρείτε ένα ΘΕΟΔΡΟΣΟΡΟ μέρος ενώ ήτανε δίπλα σας!!!!!
16185
Pokermon
06/06/2005, 15:31
Φιουυυυυυ παίδες για να μαζευτούμε να την κάνουμε σιγά σιγά!!!!!!
16186
latris mixanis
06/06/2005, 15:33
τι καλα που εισαι δημοκρατικη...:)
η μηπως οχι???:rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω να ειστε παντα καλα να ταξιδευετε και ν'απολαμβανετε την ομορφια της μηχανης
συγγνωμη παρεξηγησα!:blush:
φιλακια!:wave2:
κανένα πρόβλημα!! απλά την πάτησες γιατί δεν μας ξέρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
06/06/2005, 15:33
Ξεκουραστήκανε αρκετά τα μοτόρια μας, φτάνει!!!!!!
16187
Pokermon
06/06/2005, 15:34
Έτοιμη η αριστερή πτέρυγα!!!!!
16188
Pokermon
06/06/2005, 15:35
Ρε Μήτσο το παράκανες!!!! Είπαμε σιγά σιγά αλλά όχι και έτσι!!!!
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
16189
Pokermon
06/06/2005, 15:35
Είδες πόσο πολύ σε προσέχω Ελενίτσα??????
16190
Pokermon
06/06/2005, 15:37
Άντε προχώρα, φύγανε οι άλλοι!!!!!!!
16191
Pokermon
06/06/2005, 15:37
Από εδώ πάμε!!!!! Όχι από εδώ, από εκεί!!!!! Όχι από εκεί ρε από την άλλη είπαμε!!!!
16192
Pokermon
06/06/2005, 15:38
ΤΙΓΚΑΣ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ!!!!!! ΑΛΗΤΗ!!!!!!
16193
Τελικά αυτήν την εκδρομή, έπρεπε να την βγάλουμε…. εκδρομή στο σκορποχώρι
Περισσότερα παρατράγουδα του εαυτού μου αργότερα
:beer: :smokin: :beer:
Pokermon
06/06/2005, 15:39
Lets go!!!!!!!
16194
latris mixanis
06/06/2005, 15:40
Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα πάρει και τσατσόχαρτο έτσι Κωστάκη;; :lol: :lol:
Pokermon
06/06/2005, 15:41
ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ!!!!!
16195
Pokermon
06/06/2005, 15:44
16198
Pokermon
06/06/2005, 15:51
16199
Pokermon
06/06/2005, 15:53
Οι υπόλοιπες είναι από τον δρόμο!!!!! Αν είναι και αντέχει ο server θα τις βάλω το βραδάκι!!!!!!
gixxerpap
06/06/2005, 18:12
να 'μαι και εγω....
μολις που ανοιξα το pc και διαβασα γρηγορα-γρηγορα τα ποστ
πολυ συνοπτικα λοιπον, εχουμε και λεμε:
1. η βολτα ηταν οντως χαλαροτατη. ταχυτητες 140-160 χλμ στην εθνικη ειναι το ελαχιστο που μπορει να κινηθει ενα supersport. πιο αργα καταντα επικινδυνο!!!
2. εξοπλισμος ασφαλειας ειναι επιβεβλημενος ανεξαρτητα απο το ρυθμο της βολτας. μια τουμπα με 50 χλμ ειναι υπεραρκετη για να τραυματισμο.
3. ποτε, μα ποτε, δεν ακολουθουμε καποιον, αν οι ρυθμοι του δε μας ταιριαζουν. ειμαστε ολοι μια παρεα, και κανενας δε θα μας παρεξηγησει, αν μεινουμε λιγο πισω. ουτως η αλλως, σε καθε διασταυρωση που αλλαζουμε πορεια, παντα σταματαμε μεχρι να φτασουν ολοι.
4. η αισθηση του αργα η γρηγορα, ειναι τελειως διαφορετικη για τον οδηγο και τον συνεπιβατη. ειναι αυτονοητο οτι μολις ο συνεπιβατης νιωσει αβολα, ενημερωνει τον οδηγο.
σε αντιθετη περιπτωση που δεν το κανει (συνηθως γιατι ντρεπεται)
μπορει να βαλει σε κινδυνο και τους δυο, με το να τρομαξει σε καποια στροφη....
5. φιλτατε pokermon, δεν φταις εσυ για τις παραλιγο εξοδους, αλλα το μπρικι που σου πουλησανε για μηχανη:rotflmao: :rotflmao: :p
ΠΑΡΕ SUUUZUUUKIIIII ! ! !
6. ευχαριστουμε τους οργανωμενους της παρεας για τις φωτογραφιες!!!
7. βαρεθηκα να γραφω, τα λεμε το βραδυ δελεαρ!!!
Pokermon
06/06/2005, 18:24
Εγώ φταίω και μόνο εγώ αφού μόλις δω σκουπίδια η ότι άλλο που δεν μου αρέσει πάνω στην στροφή σηκώνω την μοτό ενώ δεν θέλω να το κάνω!!!!! :cry: :cry: :cry:
gixxerpap
06/06/2005, 18:33
Εγώ φταίω και μόνο εγώ αφού μόλις δω σκουπίδια η ότι άλλο που δεν μου αρέσει πάνω στην στροφή σηκώνω την μοτό ενώ δεν θέλω να το κάνω!!!!! :cry: :cry: :cry:
τι σας εχει κανει αυτη η honda ρε παιδακι μου ομως.....
προκειμενου να σωσετε την τιμη ενος honda, παιρνετε το φταιξιμο πανω σας:D
[i].............................
ΥΓ Η ατακα της ημερας,ειναι οταν τελικα κατα τις 1500 πηγαμε σε μια ψαροτεβερνα στο Λεωνιδιο και
εκει μας λεει η θειτσα....
ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΣΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΣΑ....
αχαχαχ Γιωργο τι λες...???:lol: :lol: [/B]
καλα η ατακα ηταν φοβερη και ο τροπος που το ειπε ακομα πιο καλος!!!!!!
ασε που ηταν ολοι η νεολαια μαζεμενη εκει!!!!!
ολα τα νεα ταλεντα στο τραγουδι!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου στο τελος λεμε αντε παμε να φυγουμε γιατι δεν παει αλλο τα αυτια μας!!!!!!!!!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao:
johnpagr
07/06/2005, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τι σας εχει κανει αυτη η honda ρε παιδακι μου ομως.....
προκειμενου να σωσετε την τιμη ενος honda, παιρνετε το φταιξιμο πανω σας:D
koita re gixxer ti skeftonte ta atoma .....
ELEOS vreeeeeee
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
free rider
07/06/2005, 02:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
koita re gixxer ti skeftonte ta atoma .....
ELEOS vreeeeeee
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμπρός αδέλφια για την πατρίδα...
ε οχι λάθος...
για την μαμά SUZUKI...
:beer: :beer: :beer:
Pokermon
07/06/2005, 13:11
Και αυτός μαζί μας ήτανε ρε παιδία αλλά δεν συγκράτησα το nick του!!!!!
16227
Pokermon
07/06/2005, 13:11
Δεξιά!!!!!!!
16228
Pokermon
07/06/2005, 13:12
Αριστερά!!!!!!
16229
Pokermon
07/06/2005, 13:13
.
16231
Pokermon
07/06/2005, 13:15
Στρίψε!!!!!!
16232
Pokermon
07/06/2005, 13:17
Και ξανά στρίψε!!!!
16233
Pokermon
07/06/2005, 13:18
Το ποδαράκι γιατί το ακούμπαγες ρε Γιάννη????
16234
latris mixanis
07/06/2005, 13:20
Στρίβεις βρε;; Μπράβο μπράβο:lol: :lol:
Είσαι πολύ καλος δηλαδή
Pokermon
07/06/2005, 13:20
άντε πάλι!!!!!!
16235
Pokermon
07/06/2005, 13:21
Όχι άμα θες ξανά βγάλτο τώρα……
16236
Pokermon
07/06/2005, 13:22
Ρεεεεεεεεε ανέβασε το πόδι λέμε...........
16237
Pokermon
07/06/2005, 13:26
Μπα το κατάλαβες??????
16238
Pokermon
07/06/2005, 13:27
Εκεί είναι και οι γρήγοροι……αριστερά μας!!!!!!
16239
Pokermon
07/06/2005, 13:28
Φτάσαμε όλοι, ξαναφεύγουμε λοιπόν!!!!!
16240
Pokermon
07/06/2005, 13:29
Και ξανά βρουμ βρουμ!!!!!
16241
Pokermon
07/06/2005, 13:30
και ξαναρχίζουν τα στρίψε στρίψε!!!!!
16242
Pokermon
07/06/2005, 13:31
Στρίψε στρίψε!!!!!
16243
Pokermon
07/06/2005, 13:32
Να και ο Αντώναρος!!!!!
16244
Pokermon
07/06/2005, 13:38
Ψωνάρες, πάτε σιγά για να σας πάρει η κάμερα ε????
16245
Pokermon
07/06/2005, 13:40
Τι να πω και για το ζευγάρι johnpagr και katy!!! Μόλις πήρανε χαμπάρι ότι γράφει η κάμερα δεν ξεκολλάγανε από μπροστά μου!!!!!
16246
Pokermon
07/06/2005, 13:42
Μαζευτήκαμε πάλι, πριν αρχίσει το λιώσιμο!!!!!!
16247
Pokermon
07/06/2005, 13:44
Μέχρι εδώ νομίζαμε ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τα κουτιά!!!!
16248
Pokermon
07/06/2005, 13:44
Κάναμε λάθος όμως!!!!! Που τέτοια τύχη!!!!!
16249
Pokermon
07/06/2005, 13:45
ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΡΡΡΡΡΜΑΝ!!!!!
16250
Pokermon
07/06/2005, 13:46
ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ??????
16251
Pokermon
07/06/2005, 13:48
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ!!!!
16252
Pokermon
07/06/2005, 13:49
Μάλλον νομίζανε ότι έκλεισα την κάμερα και την κοπανίσανε όλοι!!!
16253
Pokermon
07/06/2005, 13:51
Άνοιξε ο δρόμος τελικά, αυτό έφταιγε!!!!
Ρε περίμενε και μας!!!!
16254
Pokermon
07/06/2005, 13:52
Οι δολοφόνοι της Ε.Ο!!!!!!
16255
Pokermon
07/06/2005, 13:54
Μετρήστε παραβάσεις κουτιών στην αριστερή λωρίδα!!!!
Μα δε σέβονται τον νόμο που επιτρέπει μόνο μοτό στην αριστερή?????
16256