PDA

View Full Version : Τελικα εχουμε πολυ πλακα...

Σελίδες : 1 [2]

stefanos
23/02/2010, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr
Ενω τους αλλους που ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν (αποδειξεις ντε) τους ελεγχει...:D
Για τον ελεγκτικο μηχανισμο μιλαμε οχι για τον νομοθετικο! Που εγραψα εγω περι νομοθεσιας και μου απαντας οπως ο φιλτατος Πρωθυπουργος...:dizzy:

Δεν διάβασες μου φαίνεται παραπάνω για την αυτοκτονία του εφοριακού.:rolleyes:

stefanos
23/02/2010, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Για να καταλαβω ρε φιλε, δηλαδη για τη τεραστια φοροδιαφυγη ποιος κανει τα στραβα ματια, οι ανθοπωληδες?

Ειναι γνωστο οτι καμια μεγαλη φοροδιαφυγη δεν γινεται χωρις να εχεις αβαντα απο "μεσα"

Παραδειγματα χιλιαδες... οταν πχ σκαει μια δηλωση απο καποιον super μαγαζατορα της παραλιακης που δηλωνει εσοδα... ψιλικατζη, ποιος την περναει? (με το αζημιωτο βεβαια!)

Ποιος ειναι υπευθυνος για τον ελεγχο των δηλωσεων, οι ζαχαροπλαστες μηπως?

Εκανες τον κοπο να μας πεις για τις καθαρες απολαβες ενος εφορα... για τα ΜΑΥΡΑ ομως που ειναι υπερδιπλασια απο τα κανονικα δεν λες κουβεντα:mad: why?

Και στο φιναλε, ζητας απο μια χωρα που πνιγεται στην ανεργεια και στα "700 ευρω" να λυπηθουμε τους εφορες... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Διάβασε και εσύ παραπάνω για την αυτοκτονία του εφοριακού.:smokin:

Ιznogood
23/02/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν διάβασες μου φαίνεται παραπάνω για την αυτοκτονία του εφοριακού.:rolleyes:
Μαλλον σου τελειωσαν τα επιχειρηματα Στεφανε...:smokin:

THEOD
23/02/2010, 17:47
Σας βαρέθηκα... :a16: Πάω να τσακωθώ στο πόστ του Βγενόπουλου... :a17: :a17: :a17:

ermiss
23/02/2010, 17:59
Ξέρω επίσης 3-4 περιπτώσεις όπου αυτοκτόνησαν λόγο οικονομικών προβλημάτων, δήμευση περιουσίας απο ΔΟΥ λόγο οφειλων κλπ. τι σημαίνει αυτό?

Παιδιά είναι αστείο να περιμένετε να λυπηθούμε τους εφοριακούς των 2500 και τα μισά απο αυτά να είναι μαύρα, όταν παίρνουμε το πολύ 2.5-3 φορές λιγότερα...

Τρελά επιδόματα επειδή οι συνδικαλιστικές συντεχνίες τόσα χρόνια έγιναν κομματικά παραμάγαζα, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.

Μην λέμε τα ίδια, καιρός να σφίξουν οι κώλοι και να κάνουμε ΟΛΟΙ λίγη οικονομία...