View Full Version : Καινουργια ή μεταχειρισμενη 1 χρονου?
giannis81
19/02/2010, 13:27
Καλησπερα, εψαξα αρκετα στο φορουμ αλλα δε βρηκα παρομοια συζητηση και ειναι κατι που με καιει αμεσα γι'αυτο ανοιγω νεο ποστ.
Το ερωτημα μου ειναι λοιπον: καινουργια V-strom 650, με 7500ε πανω-κατω (+ τα δωρα, κρανος, συναγερμοι, καγκελα κτλ κτλ) ή μεταχειρισμενη ενος χρονου, με λιγοτερα απο 10.000χλμ (συμφωνα παντα με την αγγελια) και τιμη γυρω στα 6000ε?
Αυτο που με προβληματιζει ειναι, αυτη η πτωση της τιμης της ταξεως των 1500ε σε ενα χρονο, ειναι κατι το φυσιολογικο ή θα πρεπει να ειμαι καχυποπτος αν παω να δω τετοιες μηχανες?
Επισης, πες οτι παω κ την βλεπω και εμφανισιακα μου φαινεται καλη, τι αλλο πρεπει να κανω για να σιγουρευτω, σε τι μαστορα να το παω και τι να του πω να προσεξει περισσοτερο, δλδ ποια ειναι η πιο φυσιολογικη ζημια (που δεν φαινεται οπτικα) που μπορει να παθει μεσα σε ενα χρονο και θα μου στοιχησει στο μελλον?
Απο το βιβλιο των σερβις μπορεις να συμπερανεις πραγματα?
Σημειωτεον, μιλαμε για μηχανες απο αγγελιες, που δε γνωριζω κατι παραπανω για τη μηχανη. Επισης, οτι μιλαμε για αγορα με δοσεις σε περιπτωση καινουργιας μηχανης, το τονιζω αυτο για να μη μου πει κανεις "ελα μωρε για 1500ε δεν θα το παρεις καινουργιο", αν υπηρχε αυτη η οικονομικη ανεση προφανως και δε θα το συζηταγα καν.
Γενικα, οτι συμβουλες εχετε ειναι ευπροσδεκτες, μιας και σιγουρα γνωριζετε παραπανω πανω στο ζητημα. Ευχαριστω.
Cpt. Haddock
19/02/2010, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis81
Αυτο που με προβληματιζει ειναι, αυτη η πτωση της τιμης της ταξεως των 1500ε σε ενα χρονο, ειναι κατι το φυσιολογικο ή θα πρεπει να ειμαι καχυποπτος αν παω να δω τετοιες μηχανες?
Απολύτως φυσιολογική ειναι η πτώση της τιμής που είδες. Με το που ρολάρει η μηχανή απ' το μαγαζί χανει ενα 20% της αξίας της
:wave2:
LOUKILOUK
19/02/2010, 13:47
Πλέον κυκλοφορούν πολλά μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και δεν είναι τζόκερ να πέσεις πάνω τους...πηγαινέ την και σε ένα μηχανικό να την ακροαστεί και καλορίζικη...
Τα 1500 είναι λογικά αν το "μεταχείρο" έχει τα αντίστοιχα αξεσουάρ με το "κούτα" και είναι και σε τέλεια εξωτερική και μηχανική κατασταση...:winka:
Καλές αγορές ότι και αν αποφασίσεις:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis81
Καλησπερα, εψαξα αρκετα στο φορουμ αλλα δε βρηκα παρομοια συζητηση και ειναι κατι που με καιει αμεσα γι'αυτο ανοιγω νεο ποστ.
Το ερωτημα μου ειναι λοιπον: καινουργια V-strom 650, με 7500ε πανω-κατω (+ τα δωρα, κρανος, συναγερμοι, καγκελα κτλ κτλ) ή μεταχειρισμενη ενος χρονου, με λιγοτερα απο 10.000χλμ (συμφωνα παντα με την αγγελια) και τιμη γυρω στα 6000ε?
Επισης, πες οτι παω κ την βλεπω και εμφανισιακα μου φαινεται καλη, τι αλλο πρεπει να κανω για να σιγουρευτω, σε τι μαστορα να το παω και τι να του πω να προσεξει περισσοτερο, δλδ ποια ειναι η πιο φυσιολογικη ζημια (που δεν φαινεται οπτικα) που μπορει να παθει μεσα σε ενα χρονο και θα μου στοιχησει στο μελλον?
Απο το βιβλιο των σερβις μπορεις να συμπερανεις πραγματα?
Σημειωτεον, μιλαμε για μηχανες απο αγγελιες, που δε γνωριζω κατι παραπανω για τη μηχανη. Επισης, οτι μιλαμε για αγορα με δοσεις σε περιπτωση καινουργιας μηχανης, το τονιζω αυτο για να μη μου πει κανεις "ελα μωρε για 1500ε δεν θα το παρεις καινουργιο", αν υπηρχε αυτη η οικονομικη ανεση προφανως και δε θα το συζηταγα καν.
Γενικα, οτι συμβουλες εχετε ειναι ευπροσδεκτες, μιας και σιγουρα γνωριζετε παραπανω πανω στο ζητημα. Ευχαριστω.
Τα χλμ της αγγελιας ειναι λογικα για 1 χρονο χρηση.............. το βιβλιο χρειαζεται και θα πρεπει να τσεκαρεις αν εχουν γινει τα 2 πρωτα σερβις
Πηγαινε το σε ενα εξουσιοδοτημενο να το ακουσει και να το κανει μια βολτα για τα φρενα αναρτησεις και αν τραβαει απο καμμια πτωση που δε φαινεται λογω επισκευης
Σε αυτη την τιμη τι περιλαμβανει ? Αν πχ δεν εχει συνεγιαρμο να υπολογιζεις ενα 200αρι οποτε παζαρευεις αναλογως
Ελπιζω να βοηθησα :wave2:
σκεψου μια περιπτωση να παρεις ενα vstrom με 0 χλμ με 6300 ευρω και αγοραζεις μεταχειρησμενα ολα τα εχτρα και θα σου ερθει πολυ πιο οικονομικα....
και οσο αφορα εγγυηση για μικροπραγματα θα σε καλυψει σιγουρα αν γινει κατι μεγαλο και εκει σε καλυπτει απλα θελει λιγο τρεξιμο...αλλα ενα στρομα με 0 χλμ τι να βγαλει??...εγω αυτο θα εκανα... :beer: :beer:
kostasg1
30/03/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
σκεψου μια περιπτωση να παρεις ενα vstrom με 0 χλμ με 6300 ευρω και αγοραζεις μεταχειρησμενα ολα τα εχτρα και θα σου ερθει πολυ πιο οικονομικα....
και οσο αφορα εγγυηση για μικροπραγματα θα σε καλυψει σιγουρα αν γινει κατι μεγαλο και εκει σε καλυπτει απλα θελει λιγο τρεξιμο...αλλα ενα στρομα με 0 χλμ τι να βγαλει??...εγω αυτο θα εκανα... :beer: :beer:
pou pezei tetoia timi simera?
stavrouliasp
30/03/2010, 22:55
Πάντως εάν εδιαφέρεσαι για Strom 650, 1,5 χρόνου με 3.000km (πραγματικά!) από παιδί που έχει τόσα λεφτά που την πήρε απλά γιατί του άρεσε να την βλέπει, τότε πες μου. Για τα χρήματα δεν θα έχει πρόβλημα και για κάτω από 6.000. (την πουλάει γιατί του αρέσει πλέον άλλη μηχανή - γκατζετάκι) :wave2:
EUROMOTO
ΚΑΛΛΙΡPΟΗΣ 35
ΑΘΗΝΑ 11743
Τηλ. 1: 2107772005
Τηλ. 2: 2107776004
Fax: 2107772488
τσεκαρε αυτο το λινκ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/567769/
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΥΤΑ 6500...
σορρυ που αργησα να απαντησω...το ειχα δει και ειπα θα απαντησω αργοτερα και ξεχαστηκα..
ειχα βρει και με 6300 αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ...
kostasg1
06/04/2010, 21:24
OK EYXARISTO THA PAO NA DO TO SAVATO