Σύνδεση

View Full Version : Playstation 3... Παίζει κανείς;

Σελίδες : 1 [2]

GABBER
19/02/2010, 21:17
Φιλοι και φιλες.....Γεια σας!!!

Επειδη , ξεμωραθηκα, στα 30 μου και πηρα PS3 για πρωτη φορα στη ζωη μου ....
Και επειδη δεν εχω επαφη με το ...αθλημα !!!

Θελω την βοηθεια σας...

Στο PS 2 ειχε ενα Moto Gp το οποιο καπου το χα δει (στου ανηψιου μου:D )

Για PS 3 , που πηρα, λογω Blue Ray (και καλα:p :p :p ) βρηκα μονο αυτο...

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Sony-Playstation-3/Capcom-Moto-GP-2009-PS3.htm

Κανα παλιοτερο (φθηνοτερο) ...Δεν παιζει????

Εντυπωσεις απο καποιον που το εχει παιξει?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

guzzistas
19/02/2010, 23:39
Είσαι και άτυχος ... πριν 3 μέρες πούλησα το moto gp 08 στα 15 ευρώ! Για τα παιχνίδια του PS3 να έχεις έτοιμα τα 60άρια ευρά... ή θα περιμένεις να παλιώσουν λίγο ή θα τα παίρνεις από το www.amazon.co.uk που τα παίρνω κι εγώ σε καλύτερες τιμές από Ελλάδα. Ψάξτο λίγο εκεί!

McTalas
19/02/2010, 23:46
και στο www.play.com εχει καλες τιμες, το site ειναι Αγγλια οποτε δεν παιζει εξτρα χρεωση, οπως επισεις εχουμε παρει 300-400 dvd και οσα ειχαν προβλημα (1-2) δλδ σπασμενα κουτια, μας τα αλλαξαν.

GABBER
20/02/2010, 21:06
Super!!! Thanxxx boys!!

Ασχετου Ερωτησεις ...συνεχεια ....

Τα παιχνιδια του PS 2 στο 3 ...δεν????

Το Moto Gp που πουλησες επεζε και σε 3????

Τι λεει????

Παντως και σαν media center , καλο ειναι!!!:a2: :a2: :a2:

guzzistas
20/02/2010, 21:49
Οχι μην μπερδεύεσαι... τα παιχνίδια του PS2 έπαιζαν στα πρώτα PS3 που είχαν βγει με τον 60άρη σκληρό (πριν 3 χρόνια περίπου)... έκτοτε δεν παίζουν. Αυτό που πούλησα εγώ ήταν το MOTO GP 08 για PS3. Εχω και PS2 το έχω κρατήσει για να μπορώ να παίζω τα παλιότερα παιχνίδια του, αν και δεν νομίζω ότι θα το κάνω για πολύ ακόμα.

Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω γύρω στα 15 παιχνίδια τα οποία τα έχω πάρει απέξω σε πολύ καλές τιμές. Αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω λίστα, πουλάω μερικά επειδή τα έχω τελειώσει.

Πριν 3 βδομάδες πήρα από το www.amazon.co.uk το THE SABOTEUR με 32 ευρώ με μεταφορικά τη στιγμή που εδώ έχει 60.... :eyepop:

GABBER
20/02/2010, 23:04
Οκ then!!!

Φανη στειλε μου την λιστα αυτων που πουλας για να το δουμε το θεμα...

Το mail μου ...στο προφιλ μου.

Υ.Γ Αθηνα εισαι????

:wave2:

koulis19
21/02/2010, 01:45
Και το public νομιζω πουλαει μεταχειριζμενα αν θες σε αριστη κατασταση(τοθλαχιστον για πσ2).Αυτα χωρις να θελω να κανω διαφημιση γιατι απο εξυπηρετηση δεν το κατεχουν εκει μεσα.

Tomeister
22/02/2010, 16:50
καλησπερα σε ολους.οπιος η οπια διαθετει το προ 2010 στο ps3 k φυσικα συνδεση στο internet ας αφησει το online id του να παιξουμε κανα ματσακι!
το δικο μου εινε Tomeister66.

cheers!