View Full Version : Κυριακή 21 Φλεβάρη - μεθεόρτια, photos, κλπ
Cpt. Haddock
22/02/2010, 15:47
:a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω θελω να μου πεις ποια ειναι η διαφορα του τσιμπουκιου απο την πιπα...:confused: :confused:
Εσυ λογικα θα ξερεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
22/02/2010, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω θελω να μου πεις ποια ειναι η διαφορα του τσιμπουκιου απο την πιπα...:confused: :confused: Εσυ λογικα θα ξερεις...
Πίπα ειναι αυτό που καπνίζω
Τσιμπούκι ειναι αυτό που τρως κάθε φορά που χαλάει το ΚΤΜ :D
Operater
22/02/2010, 16:01
easyy........
Αρχικά δημιουργήθηκε από rain-maker
Τσιμπούκι ειναι αυτό που τρως κάθε φορά που χαλάει το ΚΤΜ :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
...άμα σας χαλάει (είτε οι στάσεις, είτε το γιατί πήγαμε απο δω και όχι απο εκεί ή δεν ξέρω και εγώ τί), μην έρχεστε ... απλά είναι τα πράγματα...
χωρίς παρεξήγηση και φιλικά :wave2:
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή.Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά :winka:
Operater
22/02/2010, 16:02
Eχω την εντύπωση οτι ήταν βανίλια αυτό που κάπνιζες.. ¨ετσι μυριζε...
DimChios
22/02/2010, 16:03
με το ζορι τον κραταω μαγκες!
Παιδια ηταν μια εκδρομη με 40 μηχανες...Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μεινουν ευχαριστημενοι ολοι και ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπαρξει τελεια οργανωση...
Ο καθενας κοιταζει να περασει οσο καλυτερα μπορει.Και εμεις που πηγαμε δεν ξεραμε κανεναν και στην ουσια δεν καταφεραμε να γνωρισουμε και κανεναν:( :( :(
Απλα ανταλαξαμε 2 κουβεντες με καποια παιδια...
ΑΛΛΑ περασαμε πολυ καλα και ας φαγαμε τοση κουραση,κρυο και βροχη...
:beer: :beer: :beer:
blackbusa
22/02/2010, 16:05
Τσιμπούκι ειναι αυτό που τρως κάθε φορά που χαλάει το ΚΤΜ :D :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:a014:
Τι να του πω μωρε...........:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ασε μην φαω καμια καταρα και με κυνηγαει το συννεφακι οπου παω και εγω...:p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τσιμπουκια ...ο Τιγρης...
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Σταύρο, δεν έχω λόγια... :rotflmao:
road spirit
22/02/2010, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα... απολύτως δεκτόν, αλλά ποιός σου είπε ότι η πλειοψηφία στη συγκεκριμένη περίπτωση δε πέρασε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α ?? απλά θέλει άλλη ψυχολογία και προσέγγιση μια βόλτα με τους 5-6 κολλητούς και άλλη η βόλτα με μεγάλο γκρουπ...
...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή σορρυ μαν, ή εγώ δεν το έπιασα το σχόλιο ή είναι άκυρο εντελώς ...
...Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά :winka: εννοείτε φίλε μου, καμία παρεξήγηση (υπάρχει λόγος?) :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Σταύρο, δεν έχω λόγια... :rotflmao:
Λογικό αν το σκεφτείς λιγο.... :lol:
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή.Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά :winka:
Πάλι καλά που δεν εμφανίζονται και τίποτα περίεργοι.... πάλι μόνοι σας θα την κάνατε την βόλτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Operater
22/02/2010, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι να του πω μωρε...........:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ασε μην φαω καμια καταρα και με κυνηγαει το συννεφακι οπου παω και εγω...:p :p :p
Μπορείς να μου πεις οι Πατρινοί που ήτανε? ήρθαν τελικά?
Cpt. Haddock
22/02/2010, 16:17
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Και είμαστε πολυ χαρούμενοι γι' αυτό. Με πολύ παρεξήγηση και καθόλου φιλικα :wave2:
τΑ φορα όπως και οι βολτες που διοργανωνονται μεσα απο αυτα εχουν μια ιστορια!
αρχιζει κανεις να παρακολουθει ενα φορουμ οταν ψαχνει πληροφοριες για το κολλημα του (δικυκλο) και δεν εχει επαρκη κυκλο με αναλογες γνωσεις...
συνηθως σε αυτη τη φαση δειλα δειλα παρουσιαζεσαι σε μια οπεν βολτα μιας και βαρεθηκες να τριγυρνας μονος σου, αφου δεν εχει μοτο παρέα φρεσκαρούδι γαρ...
κανεις 1 κανεις 2 βολτες... κανεις χιλιες δεκαδυο γνωριζεις ανθρωπους, τους γνωριζεις καλυτερα και τους νοιωθεις φιλους.
κανεις τις δικες σου επιλογες και βγαινεις αλλες βολτες πιο στα μετρα σου, με πιο στα μετρα σου αναβατες, αυτες ειναι οι κλειστες βολτες...
οταν μετα απο καιρο μαζευονται πολλοι φιλοι ακομα περισσοτεροι γνωστοι γι ανα εκδραμουν σε μια ανοιχτη σαν τις παλιες βολτα τοτε συγκινησε, και θελεις να πας ξανα παρεα με ολους μαζι, εχεις εμπειρια πια... ξερεις πως δεν πας για εσενα, πας για αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις πολλα γνωστα και μη χαμογελαστα πρόσωπα να ενωνουν θετικη ενεργεια , να την φορτωνουν σε ενα καραβανι απο 2τροχα και να την περιφερουν 500 χλμ δρομο...
να σχηματιζει η διαδρομη τους ενα κολουρο σχημα στο χαρτη , και ενα σχημα καρδιας στη γη για να το δει και να χαρει και ο φίλος που αναχωρησε τις προάλλες για το ταξιδι του...
λιγη ωριμοτητα, λιγη θετικη ενεργεια, λιγη αγαπη
ολοι ορθιοι να ειμαστε να κανουμε σινιαλο μεταξυ μας
Cpt. Haddock
22/02/2010, 16:21
Παρακαλείται ο τοπικός μοντ να κάνει ενα διαχωρισμό τα τελευταία να ρίξουμε τον καυγά με την ησυχία μας
:evil: :D :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.....
λιγη ωριμοτητα, λιγη θετικη ενεργεια, λιγη αγαπη
......
Αυτά λέτε εκεί στις λάσπες και στα βουνά;
:smokin:
blackbusa
22/02/2010, 16:24
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι λεμε....
Παρακαλείται ο τοπικός μοντ να κάνει ενα διαχωρισμό τα τελευταία να ρίξουμε τον καυγά με την ησυχία μας
:evil: :D :evil:
Ρε μλκ.... δεν πάμε καμιά βόλτα προς Χρυσοβιτσι το σ/κ έτσι γι αλλαγή; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
....
οταν μετα απο καιρο μαζευονται πολλοι φιλοι ακομα περισσοτεροι γνωστοι γι ανα εκδραμουν σε μια ανοιχτη σαν τις παλιες βολτα τοτε συγκινησε, και θελεις να πας ξανα παρεα με ολους μαζι, εχεις εμπειρια πια... ξερεις πως δεν πας για εσενα, πας για αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις πολλα γνωστα και μη χαμογελαστα πρόσωπα να ενωνουν θετικη ενεργεια , να την φορτωνουν σε ενα καραβανι απο 2τροχα και να την περιφερουν 500 χλμ δρομο...
να σχηματιζει η διαδρομη τους ενα κολουρο σχημα στο χαρτη , και ενα σχημα καρδιας στη γη για να το δει και να χαρει και ο φίλος που αναχωρησε τις προάλλες για το ταξιδι του...
...
:a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτά λέτε εκεί στις λάσπες και στα βουνά;
με αυτους τους κανονες ξεκιναμε... :lol:
μισο παιδια... μισο
νομιζω οτι αρχιζει και δημιουργειται θεμα απο το πουθενα...
καλα ενταξι.. ισως καποιες στασεις να μην ηταν απαραιτητες
γενικα ομως θεωρω οτι περασαμε καλα... ε?
ΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕ???
Cpt. Haddock
22/02/2010, 16:26
Ρε μλκ.... δεν πάμε καμιά βόλτα προς Χρυσοβιτσι το σ/κ έτσι γι αλλαγή;
Απο Μύλους όμως που δεν εχουμε πάει...
Αλλα ρε φιλαράκι, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι πάμε...
'γω πάντως δεν ήμουν από τς ίδιους κ τς ίδιους.
Και μια χαρά πέρασα και με τον ρυθμό που μ'αρέσει οδήγησα και την πλάκα μου έκανα και, το πιο σημαντικό κατ'εμέ, χαλάρωσα (μηχανάκι, τοπία, γέλια κ γελαστές φάτσες γύρω μου. ΨΩΝΙΟ!!!) και είναι πιο ήπια η εργάσιμη εβδομάδα.
Στάσεις αρκετές, ναι, αλλά κ ο κόσμος πολύς, οπότε μάλλον χρειαζούμενες. Άλλωστε αν δεν ήθελα να σταματήσω μπορούσα απλά να συνεχίσω κ να περιμένω στο επόμενο σημείο στάσης. (Ας είχα μάθει την διαδρομή για να το κάνω)
Cpt. Haddock
22/02/2010, 16:28
[...]ολοι ορθιοι να ειμαστε να κανουμε σινιαλο μεταξυ μας
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
189652
Απο Μύλους όμως που δεν εχουμε πάει...
Αλλα ρε φιλαράκι, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι πάμε...
Σωστά..... οπότε να βάλω ποστ για πολεμική ανοιχτή βολτούλα; :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
μισο παιδια... μισο
νομιζω οτι αρχιζει και δημιουργειται θεμα απο το πουθενα...
καλα ενταξι.. ισως καποιες στασεις να μην ηταν απαραιτητες
γενικα ομως θεωρω οτι περασαμε καλα... ε?
ΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕ???
ΕΕΕ ΝΑΙ........Καλα περασαμε,το ειπαμε μην ψαχνεστε τωρα!:beer: :beer: :wave2:
caesarsk
22/02/2010, 16:32
Τελικα ρε παιδια...καλά περάσαμε έτσι???
DimChios
Σωστά..... οπότε να βάλω ποστ για πολεμική ανοιχτή βολτούλα; :lol: :lol: :lol: :lol:
βρες μου μηχανακι και σε εχω την επομενη Κυριακη!
Cpt. Haddock
Δεν ξέρω μαστορα, εγώ κανω έρωτα, όχι πόλεμο :rotflmao: :rotflmao:
ακόμα ο διαχωρισμός στα ποστ; :look:
Operater
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
:D
Cpt. Haddock
22/02/2010, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σε είδαμε και με το GSX... :smokin:
:a021:
Πάρε το δικό μου.... εγώ εχω αγώνα :lol:
DimChios
22/02/2010, 16:42
Πάρε το δικό μου.... εγώ εχω αγώνα :lol:
σε μικρο και σε τρελο μη ταζεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Tωρα σοβαρα ρωτας????:rolleyes:
Να ξερω αν θα παρεξηγηθω δλδ...:evil: :evil: :evil: :smokin:
blackbusa
22/02/2010, 16:45
καλα ηντουνε μωρε...να ειχαμε αδιαβροχα μαζι μας και λαμπακια καλυτερα θα περναγαμε....
:( :( :(
Operater
22/02/2010, 16:51
καλα ηντουνε μωρε...να ειχαμε αδιαβροχα μαζι μας και λαμπακια καλυτερα θα περναγαμε....
:( :( :(
το χρειαστήκαμε ή δεν το χρειαστήκαμε το αδιαβροχάκι? πες ρε αν δεν εισαι cota... :lol:
το χρειαστήκαμε ή δεν το χρειαστήκαμε το αδιαβροχάκι? πες ρε αν δεν εισαι cota... :lol:
KAI TA ΛΑΜΠΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ
:evil: :evil:
caesarsk
22/02/2010, 17:04
αδιαβροχα μην ξεχασουμε μονο και τα λαμπακια να τσεκαρουμε
καλα δεν περασαμε τελικα??
Ρε Ντιμ πολυ παγκόσμιος την εχεις δει ρε φιλε....Ολο μηχανακια να σου δινουν για να κανεις βόλτες.....Τρεμε Χορχε...η σελα σου τριζει θα ερθει ο Ντιμ
αντε ρε τσιφουτη να παρεις μηχανη....τσιφουτηηηηηη.....αλλιως.....σου εχω παλι λυση
DimChios
22/02/2010, 17:06
.....
χεσε μας ρε Σοφ!
:sad:
amyroukai
22/02/2010, 17:08
καλα ηντουνε μωρε...να ειχαμε αδιαβροχα μαζι μας και λαμπακια καλυτερα θα περναγαμε...
:lol: και να πεις ότι δεν το είχε πει κανείς...
Και ξεκολλήστε, ΟΚ, μπορεί κάποια πράγματα να μπορούσαν να γίνουν αλλιώς αλλά ξαναπήγαινα σήμερα μιά ακόμα... Για το παϊδάκι ρε γαμώτο! :) Πέρασα σούπερ, οπότε γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!
caesarsk
22/02/2010, 17:12
χεσε μας ρε Σοφ!
:sad:
εισαι σιγουρος ρε??? γιατι εχω να παω μέρες....και ξέρεις...φοβαμαι μην σου δημιουργησω προβλημα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!
Ετσι ειναι ο παραξενος ο ανθρωπος:D
γκρινιαρηηηηη
ουουουουου
την αλλη φορά θα σε αφήσουμε στα όρη και στ'αγρια βουνά να σε φάνε οι πασχαλίτσες ρε.:lol: :lol: :lol:
amyroukai
22/02/2010, 17:20
Πωπω θα με αφήσετε να ψάξω και για άλλες ταβέρνες. ΠΙΚΡΑ λέμε... Πόσο με λυπάμαι...:beer:
caesarsk
22/02/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ετσι ειναι ο παραξενος ο ανθρωπος:D
γκρινιαρηηηηη
ουουουουου
την αλλη φορά θα σε αφήσουμε στα όρη και στ'αγρια βουνά να σε φάνε οι πασχαλίτσες ρε.:lol: :lol: :lol:
Για κάμπιες και προνυμφες απο πασχαλιτσες μπορείτε να ζητήσετε από την κόρη μου αφού έχει ένα θερμοκήπιο που μεγαλώνει πασχαλίτσες...
δίδονται δωρεάν...
(οι πασχαλίτσες)
εισαι σιγουρος ρε??? γιατι εχω να παω μέρες....και ξέρεις...φοβαμαι μην σου δημιουργησω προβλημα!!!!
δεν ειχες προβλημα στην οδήγηση??
καθόσουν καλά?
ακουγα κατι "σκασιματα" αλλα δεν μπορουσα να ξεχωρισω απο που ερχόντουσαν.
(και βρομαγαν πολύ ρε)
εσυ εισουν???:rolleyes:
caesarsk
22/02/2010, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
δεν ειχες προβλημα στην οδήγηση??
καθόσουν καλά?
ακουγα κατι "σκασιματα" αλλα δεν μπορουσα να ξεχωρισω απο που ερχόντουσαν.
(και βρομαγαν πολύ ρε)
εσυ εισουν???:rolleyes:
και νομιζα οτι δεν θα το καταλάβεις...
αλλά ειναι ο μονος τρόπος να δίνω λίγο ώθηση στο μπουρδελάκι μου, γιατί με τα βυζιά εκεί χαμηλά μου αλλάζει την γεωμετρία και αναγκάζομαι να ανοίγω τις γραμμές μου. Ετσι ρίχνω περισσότερο βάρος στο αναποδο πόδι και σκύβω το κεφάλι λίγο ποιο χαμηλά βγάζοντας γόνατο (με 20 χλμ/ωρα), και δουλεύει καλύτερα το γυροσκοπικό την ώρα που την αμολάω. Ασε που με αφήνει να πέφτω στα φρένα στην κορφή της στροφής για το quick turn (με 15 χλμ/ωρα). Αυτό όμως που βοηθάει πραγματικά ειναι να βγάζω το αρίστερο πόδι από το μαρσπιέ στις αριστερές στροφές κλάνοντας ταυτόχρονα για να γυρίζει σε υπερστροφη λιγάκι (με 17.5 χλμ/ωρα). Το κάνει και ο Ρόσσι και το λένε και όλοι οι δάσκαλοι. Α ρε τι μαθαίνεις αν διαβάζεις προσεκτικά στα διάφορα φόρα...οταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα!!! (ούτε φιλικά προς όποιον παρεξηγήθει, ούτε μπύρες) (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι υπαρκτή)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η τεχνη του στρίβην δια του κλασιματος
μλκα εγραψες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
22/02/2010, 17:40
"the twist of the ass" part I and part II. The smelly art of roadracing...
ducpilot
22/02/2010, 18:04
Μπραβο σε ολους,παντα τετοια ομορφα.:beer:
z_armagedon
22/02/2010, 18:17
Περασαμε τελεια λεμε!!!!
Τι το ψαχνουμε? Με στασεις, χωρις, καφε με χρονο πολύ ή λιγο, μπερδεμα και ανασυγκροτηση, με όλα τα γαματα, τα περιεργα, τα συνηθισμένα και μη...
Το καλό ειναι οτι περασαμε ομορφα και γυρισαμε οσοι φυγαμε χωρις γρατζουνιά!!! Αν αυτο δεν τα λεει ολα τοτε τι?
Ειχα καιρο να νιώσω αυτο το συναισθημα. Τον τρόπο που μονο το μοτο με κανει να νιωθω σε παρεα. Και το εννοώ. Ειμαι κουλος, και το αποτελεσμα: κανουμε πλακα γι' αυτο - ατελειωτη ομως, υπαρχει παντα ενα ματι να σε προσεχει και το ξερεις οτι στην ΑΝΟΙΧΤΗ παρεα μας αυτο συμβαινει, και ολα ειναι ροδινα! Ο καθενας μας ειναι μοναδικος και ολοι μαζι (οσο περισσότεροι τοσο καλυτερα) κανουμε την ατμοσφαιρα να αστραφτει!!!
Αντε και παμε συντομα για την επομενη! Με διπλάσια παρεα τετραπλάσια όμορφα σκηνικά και υπερπολλαπλάσια μοτοκατασταση ετσιμονο οπως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ καταφερνουμε να την φτιαχνουμε!
υγ. Παπ, μητσεθασο και andgeo σορυ ρε που σας τρομαξα στα διοδια... :blush:
:wave2:
amyroukai
22/02/2010, 18:19
Τους πλησίασες από πίσω και είπες ΜΠΟΥ;
να σας πω.... την άλλη φορά θέλω και Άστρος-Ελληνικά-Χάραδρο-Πλάτανο-Σίταινα-Καστανίτσα-Πλατανάκι-Πολύδροσο-Μ.Βρύση.... αχ με βάλατε να κοιτάω χάρτες πάλι... και έστειλα και π.μ σε αγγελεία...:blush: :p
amyroukai
22/02/2010, 18:28
Κοίτα ρε έναν μπούστη που θα με βάλει να το πάω μόνος μου μέσα στην εβδομάδα να ξεκ@υλώσω...
Διαμαρτύρομαι επίσης γιατί φωτογραφίες από το παντηλίκι με το Smart ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ...
Operater
22/02/2010, 18:33
....
Διαμαρτύρομαι επίσης γιατί φωτογραφίες από το παντηλίκι με το Smart ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ...
κυκλοφορεί τέτοια φωτό??? :look:
Κοίτα ρε έναν μπούστη που θα με βάλει να το πάω μόνος μου μέσα στην εβδομάδα να ξεκ@υλώσω...
Διαμαρτύρομαι επίσης γιατί φωτογραφίες από το παντηλίκι με το Smart ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ... :a13: :a13: :a13: λογοκριθήκαν γιατί πήγα να φάω με ενα σμπάρο 2 μοντερέιτορ και να καβαλήσω και BMW μετά...:bawl: :bigcry:
amyroukai
22/02/2010, 18:34
Ο φωτογράφος είπε ότι ο Λάμπρος τον τρόμαξε... και άρχισε να τρέχει πανικόβλητος... εγώ απλά αναρωτιέμαι αν έβγαλε καμμιά πόζα πριν το σκ@το βρει κάλτσα... :rotflmao:
ρε δεν είναι άσχημα τα BMW, έχω καβαλήσει δύο, με άρεσε σε λέω...
Operater
22/02/2010, 18:37
Ο φωτογράφος είπε ότι ο Λάμπρος τον τρόμαξε... και άρχισε να τρέχει πανικόβλητος... εγώ απλά αναρωτιέμαι αν έβγαλε καμμιά πόζα πριν το σκ@το βρει κάλτσα... :rotflmao:
ρε δεν είναι άσχημα τα BMW, έχω καβαλήσει δύο, με άρεσε σε λέω...
ποια BMW απ' όλα μαν?
εμενα το πρώτο δεν με άρεσε...
το δεύτερο με βγήκε βαρετό...
το τρίτο φοβάμαι μην είναι η χρυσή τομή της συγκεκριμ΄ςνης στιγμής και μπλέκω πάλι με τράπεζες και δεν πρέπει...:cry:
amyroukai
22/02/2010, 18:38
1200GS και 800GS. Άνεση! και στρίβουν κιόλας, δεν το περίμενα. Αλλά αυτό με το τιμόνι τόσο ψηλά δεν πρόλαβα να το συνηθίσω.
Operater
22/02/2010, 18:42
1200GS και 800GS. Άνεση! και στρίβουν κιόλας, δεν το περίμενα. Αλλά αυτό με το τιμόνι τόσο ψηλά δεν πρόλαβα να το συνηθίσω.
εμένα μου γυάλισε ένα ST.... :wacko:
amyroukai
22/02/2010, 18:44
Πολλά λ7 για τέτοιο στρητάκι Φώτη... Αν βρεις κανένα φτηνό μετάχειρο ίσως αξίζει. Καινούριο με την καμμία όμως. Αξιολογότατο σε όλα, εκτός από την τιμή.
Operater
22/02/2010, 18:44
Πολλά λ7 για τέτοιο στρητάκι Φώτη... Αν βρεις κανένα φτηνό μετάχειρο ίσως αξίζει. Καινούριο με την καμμία όμως. Αξιολογότατο σε όλα, εκτός από την τιμή.
αυτό που είπες, είναι μάλλον ο κανόνας για όλα τα bmw...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Περασαμε τελεια λεμε!!!!
Τι το ψαχνουμε? Με στασεις, χωρις, καφε με χρονο πολύ ή λιγο, μπερδεμα και ανασυγκροτηση, με όλα τα γαματα, τα περιεργα, τα συνηθισμένα και μη...
Το καλό ειναι οτι περασαμε ομορφα και γυρισαμε οσοι φυγαμε χωρις γρατζουνιά!!! Αν αυτο δεν τα λεει ολα τοτε τι?
Ειχα καιρο να νιώσω αυτο το συναισθημα. Τον τρόπο που μονο το μοτο με κανει να νιωθω σε παρεα. Και το εννοώ. Ειμαι κουλος, και το αποτελεσμα: κανουμε πλακα γι' αυτο - ατελειωτη ομως, υπαρχει παντα ενα ματι να σε προσεχει και το ξερεις οτι στην ΑΝΟΙΧΤΗ παρεα μας αυτο συμβαινει, και ολα ειναι ροδινα! Ο καθενας μας ειναι μοναδικος και ολοι μαζι (οσο περισσότεροι τοσο καλυτερα) κανουμε την ατμοσφαιρα να αστραφτει!!!
Αντε και παμε συντομα για την επομενη! Με διπλάσια παρεα τετραπλάσια όμορφα σκηνικά και υπερπολλαπλάσια μοτοκατασταση ετσιμονο οπως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ καταφερνουμε να την φτιαχνουμε!
υγ. Παπ, μητσεθασο και andgeo σορυ ρε που σας τρομαξα στα διοδια... :blush:
:wave2:
Ρε τι έκανες εκεί πίσω ολομόναχος μες τη νύχτα και τη βροχή . Μέχρι τότε νομίζαμε ότι είμαστε τελευταίοι . Γκόμενα σε είχε παρατήσει και το έριξες στο "singing in the rain" . Έπαθα λέμε . Και είχα πάρει και την κρυάδα όταν φεύγω λίγο μπροστά από Χίο μέσα στη βροχή , κάνω πρώτη στάση να περιμένω τπτ , κάνω δεύτερη στάση , τπτ , κόβω ταχύτητα για πάνω από 10 λεπτά άφαντοι , άρχισα να φορτώνω , τελικά φτάνω στα διόδια στο σπαθοβούνι και περιμένω . Μετά από κάνα 5λεπτο έφτασαν . Και ξαφνικά μετά από 20' φτάνεις και συ . Χεσμεντέν λέμε !!!
αυτό που είπες, είναι μάλλον ο κανόνας για όλα τα bmw...:sick:
Κοίτα με εξιτάρουν τα 87 δικύλινδρα άλογα του F800R δεν το αρνούμαι
:lol: και να πεις ότι δεν το είχε πει κανείς...
Και ξεκολλήστε, ΟΚ, μπορεί κάποια πράγματα να μπορούσαν να γίνουν αλλιώς αλλά ξαναπήγαινα σήμερα μιά ακόμα... Για το παϊδάκι ρε γαμώτο! :) Πέρασα σούπερ, οπότε γράψτε άκυρο στη γκρίνια μου!
Ναι ναι κι εγώ έχω να καταγγείλω ότι μόνο κάποιοι "the choosen" έτρωγαν παϊδάκια όταν οι υπόλοιποι την έβγαζαν με χοιρινό στο φούρνο !!! Θα πω και την αμαρτία μου ότι τα παιδιά δεν μου αρνήθηκαν να το δοκιμάσω (δις ) , ίσως από τα νοστιμότερα κρέατα ever !!!!
Νώντα έχασες!!!!!! :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Θα πω και την αμαρτία μου ότι τα παιδιά δεν μου αρνήθηκαν να το δοκιμάσω (δις ) , ίσως από τα νοστιμότερα κρέατα ever !!!!
Νώντα έχασες!!!!!! :D :D :D
:beer:
όντως. Σε μοτο-βόλτα με τόσο πολυ κόσμο και τόσο καλό κρέας δεν έχω ξαναφάει και εγώ
εμένα μου γυάλισε ένα ST.... :wacko:
Κι εμένα να σου πω , για όλες τις δουλειές , για τον ιμάντα δεν έχω άποψη αν είναι ένα (-) αλλά σαν σύνολο είναι zuper. Με χαλάει μόνο ότι με 9999 euros έχει το ABS προαιρετικά .
alcapone09
22/02/2010, 19:25
Πλάκα κάνεις ετσι?:eek: :eek: :bawl: :bawl:
Operater
22/02/2010, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Πλάκα κάνεις ετσι?:eek: :eek: :bawl: :bawl:
Ήρθατε? Συγνωμη φίλος
αλλά στο ραντεβού δεν ήρθε κανένας...
Operater
22/02/2010, 19:26
Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε!:sun:
189671
Operater
22/02/2010, 19:28
:sun: :sun: :sun:
189672
Operater
22/02/2010, 19:30
Στα διοδια...
-Leave CBR down!:lol:
189673
Operater
22/02/2010, 19:32
:) Κόσμος και ντουνιάς!
189674
Operater
22/02/2010, 19:33
Ουαί τοις προδιδουσιν τας αξίας! :a01:
189676
Operater
22/02/2010, 19:36
μΕ πάει? :wacko:
189677
Operater
22/02/2010, 19:38
(ευτυχώς που είχα και τη Τζω να φωτογραφίζει-μπράβο σου Τζωτζω!)
Σταυρί-αφιερωμένη! :beer:
189678
Operater
22/02/2010, 19:40
lillith_tzw-lillipoua-ceasarsk-road spirit στα διόδια του Swordmountain! :wacko: :lol:
189679
Operater
22/02/2010, 19:41
O τρελάρας ο Ζευκας! :beer:
189680
Operater
22/02/2010, 19:43
Μιχαλιός! :beer:
189681
Operater
22/02/2010, 19:44
Dim-tsixlofouskonisiwtis! :lol:
Καγκούριιι.... :lol: :lol:
ΥΓ. πήγαινε για μπατζίνα με 17 χλμ/ωρα! :beer:
189683
Operater
22/02/2010, 19:45
Φιλος! :beer: :beer:
189684
Operater
22/02/2010, 19:47
Πανουλίνος :blush:
Megalifirmaeisaireman! :lol:
189685
DimChios
22/02/2010, 19:48
Καγκούριιι.... :lol: :lol:
ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ 18ΧΛΜ/ΩΡΑ!!!!!!!
:mad: :mad: :mad:
Operater
22/02/2010, 19:49
Mια φωτό δεν μπορώ να βγάλω ρε πστ μου! :lol: :lol:
189686
Operater
22/02/2010, 19:50
τα κατάφερα!!!
Θείε Χρήστο μας, είστε σταθερή αξία! :beer: :beer:
189687
Operater
22/02/2010, 19:51
ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ 18ΧΛΜ/ΩΡΑ!!!!!!!
:mad: :mad: :mad:
ναι ρε συ... παράλειψή μου! :beer:
Καγκούριιι.... :lol: :lol: :uplate: :eyepop: AAaaaaaaaaaaaaaaΑΑΑΑΑΑ!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: φιλαρακι......θα σε παρακαλουσα να τα μαζεψεις κοτσιδα
:blush: ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΣΙΔΑΣ!! :blush:
189691
Operater
22/02/2010, 19:53
Busa by blackbusa! :beer:
189689
Operater
22/02/2010, 19:55
Mέσα απο το Άργος!
189690
Operater
22/02/2010, 19:57
Η στάση στο γιοφύρι!
189692
Operater
22/02/2010, 19:58
:beer:
189694
Operater
22/02/2010, 20:01
Ελα ρε γκρινιάρη! Σου βγάλαμε και μία με φουλ εξοπλισμο! :)
189695
Operater
22/02/2010, 20:02
ΚΤΜαρος! :eyepop:
189696
Operater
22/02/2010, 20:05
-Νext station, captain?
-Straight ahead to OliveVillage... :smokin:
189697
DimChios
22/02/2010, 20:06
Ελα ρε γκρινιάρη! Σου βγάλαμε και μία με φουλ εξοπλισμο! :)
ε οχι και φουλ!
Λειπει το μηχανακι!
:o
:bigcry: :bigcry: :bigcry: