View Full Version : Κυριακή 21 Φλεβάρη - μεθεόρτια, photos, κλπ
Operater
22/02/2010, 20:07
Προς Ελαιοχώρι!
189698
Operater
22/02/2010, 20:08
Τα βλέπετε τα συννεφάκια πάνω αριστερά?
Σ 'αυτά πέσαμε μετά το Ελαιοχώρι!
189699
Operater
22/02/2010, 20:11
Η καθιερωμενη κατάληψη στην πλατεία του χωριού :)
189700
blackbusa
22/02/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Mια φωτό δεν μπορώ να βγάλω ρε πστ μου! :lol: :lol:
φανταζομαι καταλαβατε ολοι οτι κυνηγαω τον Σοφιανο να τον μαμησω...και τελικα επειδη ειναι γληγολος...μου παιρνει ενα εναεριο τσιμπουκι στα ορθια ο παππουλης...
τα κατάφερα!!!
Θείε Χρήστο μας, είστε σταθερή αξία!
και τα καταφερε και του αρεσε και αυτουνου...κοταξτε φατσα στην πρωτη φωτο και την χαρα σε αυτην....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
22/02/2010, 20:13
:) :) :)
189701
Operater
22/02/2010, 20:14
Να κι ο μπόμπιρας με τη γουρουνίτσα του! :sun:
189702
Operater
22/02/2010, 20:16
Μεσα στο καφενέ του χωριού...
189703
Operater
22/02/2010, 20:18
Προς διασταύρωση Άστρος-Τρίπολη :lol:
Ομορφιές!:sun:
189704
Operater
22/02/2010, 20:19
Όμορφες στροφές, κομμάτια με καλή άσφαλτο :)
189705
Operater
22/02/2010, 20:22
και μετά από μια μικρή βροχούλα, αλλά λίγο πριν την Τρίπολη όλα καλά,
φτάσαμε και στο Χρυσοβίτσι..
Το πάρκιν μας
189707
Operater
22/02/2010, 20:25
...και αμέσως αρχίσαμε τις τσαχπινιες!:lol:
189708
Operater
22/02/2010, 20:26
-Αχρείε! Δικός μου είναι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
189711
Operater
22/02/2010, 20:28
Όλα τα μοτόρια στην πίστα!
189713
caesarsk
22/02/2010, 20:28
Ναι μεν αλλα απο την γλωσσα του σωματος....τον δεχομενο την θωπεια τον βλέπω να του αρεσει...
Εχεις δει πως εχει σκυψει ελαφρια μπροστα για να δωσει καλυτερο εικονα και στοχο στον θωπέα??
Operater
22/02/2010, 20:29
Ζεστή ατμόσφαιρα στην ταβέρνα
189715
Operater
22/02/2010, 20:30
:beer:
189722
Operater
22/02/2010, 20:32
Πολύ ζαλάδα ο κράσος...Χικ ! :beer:
189717
Operater
22/02/2010, 20:32
Σοφ... :beer:
189719
caesarsk
22/02/2010, 20:34
πως ειναι ετσι αυτος ρε??????
και τον πηρατε και μαζι σας????
Operater
22/02/2010, 20:34
Nice! :beer:
189720
Operater
22/02/2010, 20:36
189723
Operater
22/02/2010, 20:37
Totem!!! :lol: :lol:
189725
Ήρθατε? Συγνωμη φίλος
αλλά στο ραντεβού δεν ήρθε κανένας...
Μη την λέτε στους μικρούς ρε, εγώ ήμουνα ο φταίχτης της καθυστερησης. Ένα λαλάκας βροντόσαυρος αποφάσησε να παρκάρει το μπουρδελο του ακριβώς μπροστα από την πότρα του γκαράζ μου και Κυριακή με την αυγούλα ο vaska έκανε ΣΟΒΕ, προσπαθόντας να μετακινήσει το συγκεκριμένο τριμπούρδελο για να βγει. Ω! Ναι τελικά ήρθαμε και σας βρήκαμε στην καταληψη της πλατείας, εκεί που ο μπομπιρας μα τη γουρουνίτσα του έκανε βόλτες. Εσείς κάνατε τις στάσεις και τα καφεδάκια σας αλλά εμείς για να σας προλάβουμε το πήραμε μονορούφι. Η μόνη αξιοπρεπής στάση που καναμε ήταν στο μασα-τζιδικο του Μωριά (ανοιχτό εκτός από τρίτες). Γνωρίσαμε πολούς από σας, δεν προλάβαμε να σας γνωρίσουμε όλους, είχατε σοβαρότερη ενασχόληση (κάνατε πράξη το ΜΑΣΑ ΣΟΥΤΡΑ - ΚΕΦ. 4 ΠΑΡ. 3 "ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΕΑΤΙΚΟ"). Ελπίζουμε σε επόμενη βόλτα να βρεθούμε και να γνωριστούμε, που ξέρεις ο έρωτας είναι τυφλός.
Περάσαμε πολύ καλά αν κι εγώ ήμουν συνεχώς με αντιπυρετικά και θα το ξανακάνουμε ευχαρίστως. Εύχομαι σε όλους πάντα όρθιοι και καλα χλμ.
Operater
22/02/2010, 20:38
:)
189726
Operater
22/02/2010, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...
:beer: :beer: :beer:
Operater
22/02/2010, 20:41
-Χωριανοί!!!!!!!! Ήρθαν οι βάρβαροι!!!!!!! :lol:
189727
Operater
22/02/2010, 20:42
Απο τις πιο όμορφες διαδρομές...
Προς Ελάτη
189728
Operater
22/02/2010, 20:44
Bart!!! :beer: :beer: :beer: (πράσινες, έτσι?)
189729
Operater
22/02/2010, 20:45
Τζιμάρας!!! :beer: :beer: :beer:
189730
Operater
22/02/2010, 20:47
Καπτεν+λιλιπουα :beer: :beer:
189731
Operater
22/02/2010, 20:49
189732
Operater
22/02/2010, 20:51
:)
189733
Operater
22/02/2010, 20:54
Σας είπα ότι ήταν από τις καλύτερες διαδρομές? :look:
Ο ποταμός Μοτοτζιαρίτης! :lol:
189734
Operater
22/02/2010, 20:55
Στη διασταύρωση μετά την Ελάτη για Βυτίνα
189735
Operater
22/02/2010, 20:56
Ωχ!!!! Που είναι ο Ντιμ??? :eyepop:
189736
Operater
22/02/2010, 20:57
....... :rotflmao:
189738
Operater
22/02/2010, 21:00
Οh Dirty Woman!!!! :lol: :lol:
:blush:
189744
filipp0s
22/02/2010, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:uplate: :eyepop: AAaaaaaaaaaaaaaaΑΑΑΑΑΑ!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: φιλαρακι......θα σε παρακαλουσα να τα μαζεψεις κοτσιδα
:blush: ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΣΙΔΑΣ!! :blush:
για να μην πουμε οτι του παει με τρελα το V strom :blush:
Operater
22/02/2010, 21:07
Eυχαριστώ πολύ όλους τους συνοδοιπορους, αυτούς που λείπανε για τη σκέψη τους,
τη Τζω, και αυτούς που με ανέχτηκαν...
Να 'στε καλά όλοι σας!!! :beer: :beer: :beer:
Κάπου εδώ σκεφτόμουν το Μάνο, τη φωτογραφία που ήταν ξαπλωμένος στα χιόνια.... :(
Καλά μας ταξίδια και στα επόμενα!!! :beer: :beer: :beer:
189747
ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Για οποιον δεν μας πηρε χαμπαρι το λεω.... :lol::lol: :lol:
caesarsk
22/02/2010, 21:09
αληθεια???
ΠΟΥ????
γμτ γμτ γμτ...δεν σας ειδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
αληθεια???
ΠΟΥ????
γμτ γμτ γμτ...δεν σας ειδα
Ημασταν συφουνες για αυτο...:winka: :winka: :winka:
Ενα bmw 1200gs κοκκινο και ενα cbr600 f4 μπλε σκουρο εμεις ημασταν....
:beer: :wave2:
caesarsk
22/02/2010, 21:12
τελικα οι πατρινοι ηρθαν???
ενα GS κοκκινο ειδα μαζι με ενα XX και ενα BUSA να πηγαινουν με 20 χλμ/ωρα....αυτοι εισασταν???
ενα GS κοκκινο ειδα μαζι με ενα XX και ενα BUSA να πηγαινουν με 20 χλμ/ωρα....αυτοι εισασταν???
Εμεις απο Τριπολη μεχρι Χρισοβιτσι ημασταν με bartal,blackbusa,macrozan και κανα 2 ακομα ατομα...:wave2:
τελικα οι πατρινοι ηρθαν???
Οχι οι (ζ)πουστηδες...Τους περιμεναμε και μας εγραψαν κανονικα...
αλλα καπου θα τους πετυχω και θα τους κανονισω:evil: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
22/02/2010, 21:17
τελικα δεν ξερω αν οι πατρινοι ηρθαν!!!!
Operater
22/02/2010, 21:17
Αυτοί ήσασταν, όντως!!!!! :lol: :lol: :lol:
Μπραβο παιδες να στε καλα και Μπραβο για την συμμετοχη και για την αφορμη..
Ελπιζω στην πανελληνια να σας γνωρισω απο κοντα...:beer: :beer: :wave2:
Θωμα πηρες ιθαγενεια Πατρινος???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
22/02/2010, 21:18
τους ειδες και εσυ???
φωτο...χωρις φωτο ειναι σαν να μην ηταν....φωτο τωρα....
Δεν ειχαν αδιαβροχα λεει και δεν ηρθαν....Κ κατι για λαμπακια μου λεγανε...
Τριχες μωρε...Απλα κοτεψαν οι μιναρες:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Operater
22/02/2010, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν ειχαν αδιαβροχα λεει και δεν ηρθαν....Κ κατι για λαμπακια μου λεγανε...
Τριχες μωρε...Απλα κοτεψαν οι μιναρες:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Tsu_re_Lakides!!!! :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Θωμα πηρες ιθαγενεια Πατρινος???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να κανω με εσας που εχω μπλεξει:( :( :( :( :(
Tsu_re_Lakides!!!! :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
:a021: :a021: :a021: :a021: :a021:
alcapone09
22/02/2010, 21:23
Η αποστολή της Πάτρας λίγο μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης σε στάση αναμονής.. :a48: :a48:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Η αποστολή της Πάτρας λίγο μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης σε στάση αναμονής.. :a48: :a48:
ΜΑς ξεφτιλισες γαμω τους Μηχανικους Η/Υ:evil: :evil: :evil:
Που ειναι η φωτο........:confused: :smokin:
alcapone09
22/02/2010, 21:28
τεχνικαί δυσκολίαi... Η αποστολή της Πάτρας λίγο μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης σε στάση αναμονής..
189750
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
τεχνικαί δυσκολίαi... Η αποστολή της Πάτρας λίγο μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης σε στάση αναμονής..
Αυτος ειμαι εγωωωωωωωωωωωωωωω:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Operater
22/02/2010, 21:31
Αυτος ειμαι εγωωωωωωωωωωωωωωω:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ψωνάρα!!! :lol: :lol:
Κι ολο εγω περιμεναααα κι ολο εγω περιμενααααα
camen δεν πιτσευω να εξευτελισει τους Πατρινους που σου εδωσαν ιθαγενεια για φροντισε να μας βγαλεις ασπροπροσωπους:winka:
blackbusa
22/02/2010, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
:smokin:
ειμαι το Καζολιν???:uplate: :eyepop: :D :blush:
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ
ΨΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
σορρυ...:blush: :sad:
:bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: reeeeeee.....
-"ευχαριστώ τη μαμά μου που μου έκανε την ΄σελα ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ μαλακή....":bawl: :bigcry:
devil's animal
22/02/2010, 22:18
(ευτυχώς που είχα και τη Τζω να φωτογραφίζει-μπράβο σου Τζωτζω!)
Σταυρί-αφιερωμένη! :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρε καραμήτρουλες, αφου σας είπα, ήμουν αρρρρρωστος. Πάλι καλά που καταφέραμε να έρθουμε. Μας είχαν κάνει και βουντου μουντου και κάθε φορά που σας πλησιάζαμε ξεσπούσε και μια μπόρα. όταν είμαστε σε απόσταση ασφαλείας είμαστε στεγνοί, πλησιάζαμε λίγο πιο κοντά σας .... μπρρρ νεροποντή. Έτσι λοιπόν αποφασήσαμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας για να παραμείνουμε στεγνοί. Όσο για τα τελευταια χλμ προς χρυσοβίτσι είχαμε ένα busa μπροστά μας που μας καθυστερούσε απελπιστικά. Αλλά το καλύτερο ήρθε μετά το φαγητό που (το λέω έσφαλα) προτεινα στα παιδιά από την Πάτρα να γυρίσουμε από την παλιά Ε.Ο. Τριπόλεως Πατρών, την γνωστή 111. Δεν ήθελα να ξαναπεράσω την απαράδεκτη (θέλουν και διόδια) Κορίνθου Πατρών, που για διαχωριστικό ρεύματος έχει ελαστικές κορινούλες. Στροφές μπόλικες αλλά γνωστές σκέφτηκα, ίδιος χρόνος ταξιδιού μικρότερο ρίσκο ατυχήματος, οπότε μου φάνηκε καλή επιλογή. Μαλακία νερό, κρυο, νερό, νερό, νερό, κρύο, πολύ κρύο και νερό. Όταν έφτασα στο σπίτι μου η κόρη μου φώναξε: Μαμά μαμά ήρθε ο μπαμπούλης μου, φρεσκοπλυμένος. Απορώ με τα λαμπάκια του GS πως δεν έπαθαν τπτ. Μπράβο στη BMW.. :smilea:
Το αριστερό μου πόδι (με σακάτεψε ένα κουλάδι πριν από 4 χρονια σε τροχαίο) σήμερα είναι τόσο πρησμένο που δεν μπορώ να φοράσω παπούτσι. Πήγα στο μαγαζί με παπούτσι στο δεξί και παντόφλα στο αριστερό. Ωραία εικόνα...
ρε vaska εσυ ησουν που ελεγες στο camen??? για το BMW οτι δεν ειναι τοστιερα????
χααα ρε φιλε τωρε καταλαβα...!!!!
devil's animal
22/02/2010, 23:41
Μας είχαν κάνει και βουντου μουντου και κάθε φορά που σας πλησιάζαμε ξεσπούσε και μια μπόρα. όταν είμαστε σε απόσταση ασφαλείας είμαστε στεγνοί, πλησιάζαμε λίγο πιο κοντά σας .... μπρρρ νεροποντή. Έτσι λοιπόν αποφασήσαμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας για να παραμείνουμε στεγνοί.
:rolleyes: :rolleyes:
καθε φορα που πλησιαζατε καποιον που ακουγε στο ονομα Ηλιας κα καβαλαει μηχανακι απο εταιρεια που φτιαχνει και εσωρουχα,θες να πεις... :rotflmao: :rotflmao:
Όσο για τα τελευταια χλμ προς χρυσοβίτσι είχαμε ένα busa μπροστά μας που μας καθυστερούσε απελπιστικά.
:rolleyes: :rolleyes:
βρε ποιος να ηταν, βρε ποιος να ηταν.....??? :confused: α,ναι μωρε αφου ενα μπουσα ειχαμε σε ολη την διαδρομη....
η αυτου κουλαμαρα του....:rotflmao: :rotflmao:
189769
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ρε vaska εσυ ησουν που ελεγες στο camen??? για το BMW οτι δεν ειναι τοστιερα????
χααα ρε φιλε τωρε καταλαβα...!!!!
Αυτος αυτος....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Και πεστε μου,εχω αδικο???Γαμω τα τοστακια δεν φτιαχνεις στον ζεστο boxer???:lol: :lol: :lol:
A ρε VASKA αρχηγεεεε:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Με 41 ησουν και τα depon τα ειχες κανει καραμελες αλλα τα εβγαλες περα ρε μπαγασα...:winka:
αμα δεν πεταει λαδια...
ουουουουουυ μια χαρα....
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
αμα δεν πεταει λαδια...
ουουουουουυ μια χαρα....
:lol: :lol: :lol:
Mπα δεν πεταγε το συγκεκριμμενο....Το τσεκαρα εγω :winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mystique
23/02/2010, 00:59
:beer: :sun: :beer:
DimChios
23/02/2010, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
για να μην πουμε οτι του παει με τρελα το V strom :blush:
:a38: :a57:
τι υπομένω ο ανθρωπος για μια βόλτα! :sad:
harris_x
23/02/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τΑ φορα όπως και οι βολτες που διοργανωνονται μεσα απο αυτα εχουν μια ιστορια!
αρχιζει κανεις να παρακολουθει ενα φορουμ οταν ψαχνει πληροφοριες για το κολλημα του (δικυκλο) και δεν εχει επαρκη κυκλο με αναλογες γνωσεις...
συνηθως σε αυτη τη φαση δειλα δειλα παρουσιαζεσαι σε μια οπεν βολτα μιας και βαρεθηκες να τριγυρνας μονος σου, αφου δεν εχει μοτο παρέα φρεσκαρούδι γαρ...
κανεις 1 κανεις 2 βολτες... κανεις χιλιες δεκαδυο γνωριζεις ανθρωπους, τους γνωριζεις καλυτερα και τους νοιωθεις φιλους.
κανεις τις δικες σου επιλογες και βγαινεις αλλες βολτες πιο στα μετρα σου, με πιο στα μετρα σου αναβατες, αυτες ειναι οι κλειστες βολτες...
οταν μετα απο καιρο μαζευονται πολλοι φιλοι ακομα περισσοτεροι γνωστοι γι ανα εκδραμουν σε μια ανοιχτη σαν τις παλιες βολτα τοτε συγκινησε, και θελεις να πας ξανα παρεα με ολους μαζι, εχεις εμπειρια πια... ξερεις πως δεν πας για εσενα, πας για αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις πολλα γνωστα και μη χαμογελαστα πρόσωπα να ενωνουν θετικη ενεργεια , να την φορτωνουν σε ενα καραβανι απο 2τροχα και να την περιφερουν 500 χλμ δρομο...
να σχηματιζει η διαδρομη τους ενα κολουρο σχημα στο χαρτη , και ενα σχημα καρδιας στη γη για να το δει και να χαρει και ο φίλος που αναχωρησε τις προάλλες για το ταξιδι του...
λιγη ωριμοτητα, λιγη θετικη ενεργεια, λιγη αγαπη
ολοι ορθιοι να ειμαστε να κανουμε σινιαλο μεταξυ μας
+675
harris_x
23/02/2010, 08:21
Να βάλω και 'γω μερικές...
189782
harris_x
23/02/2010, 08:21
.
189783
harris_x
23/02/2010, 08:22
..
189784
harris_x
23/02/2010, 08:24
:lol:
189785
harris_x
23/02/2010, 08:26
Στην εκκλησία του χωριού!
189786
harris_x
23/02/2010, 08:26
189787
harris_x
23/02/2010, 08:27
:beer: :beer:
189788
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:uplate: :eyepop: AAaaaaaaaaaaaaaaΑΑΑΑΑΑ!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: φιλαρακι......θα σε παρακαλουσα να τα μαζεψεις κοτσιδα
:blush: ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΣΙΔΑΣ!! :blush:
ΟΧΙ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Με αυτόν τον κύριο ( με το Busa) έχω συνάψει σχέσεις, θα τον φέρω τώρα το Πάσχα στην Πάτρα, που παραδοσιακά στο εξοχικό μου σκαβουμε γούβες στο χώμα και ψήνουμε αρνια, κοκορέτσια και συναφή. Μου υποσχέθηκε να με μάθει να στρίβω καλύτερα (γιατί εγώ γνωστό κουλάδι στα μέρη μου) στίβω ισια. Θα φτιαξουμε αγωνιστικές γραμμές γύρω από τους οβελίες και τα κοκορετσάντερα και θα ξεκινήσουμε το στρίβειν, ήπια στην αρχή όλο και πιο γρήγορα στη συνέχεια μεχρι να επιτευχθεί το ζητούμενο περίπου 150 χλμ/ω που πάει το BMW. Θα πληρωθεί σε είδος συμφωνήσαμε και το βάζω εδώ δημόσια να μην μπορεί να υπναχωρήσει.
Έεετσι φφφφανταστικέεεε συμφορουμίιιτη?
Χωρίς πλάκα τώρα παιδιά όλα ήταν τακαπληχτικά.. όλη η παρέα η βόλτα το τοπίο και η θάλασσα (μόνο που είχε ψιλοκυμματάκι). Απλά για μένα λόγω όλων αυτών που έχω ξαναπεί, αρώστεια , πυρετός , τροχαίο και ελλειπής εξοπλισμός τα τελευταια χιλ. ήταν βάσανο. Τες πα. Δεν υπάρχουν γκρίνιες μεγάλη βόλτα, μεγάλη παρέα, μεγαλιώδη συναισθήματα, ένα μόνο παράπονο δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους. Ελπίζω σε επόμενη εκδρομή (αν δε σας χαλάω τους ρυθμού σας)
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βασίλης Ορφανός κατα forum "vaska"
caesarsk
23/02/2010, 08:43
Με αυτόν τον κύριο ( με το Busa) έχω συνάψει σχέσεις...
...Ελπίζω σε επόμενη εκδρομή (αν δε σας χαλάω τους ρυθμού σας)
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βασίλης Ορφανός κατα forum "vaska"
κύριε vaska θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τις παρέες σας διότι ο προαναφερομένος κύριος είναι ένας αλήτης, μηχανοβιος, αλλά ευτυχώς όχι μαλλιάς, ο οποίος μοναδικό του σκοπό έχει να μεταφέρει την κουλαμάρα του σε όλους όσους συναναστρέφεται. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε την οδηγική σας ακεραιότητα, θα σας θυμισω το παλιό καλό Βαυαρικό (Bayerische στην τοπική διάλεκτο):
BMW ενωμένα ποτέ νικημένα...
Υ.Γ. Το παίζω καλός μηπως και με καλέσεις του χρόνου τις αποκριες εκεί γιατι δεν εχω κανει ποτέ αποκριες στην Παρτα!!!!
Αρε καραμήτρουλες, αφου σας είπα, ήμουν αρρρρρωστος. Πάλι καλά που καταφέραμε να έρθουμε. Μας είχαν κάνει και βουντου μουντου και κάθε φορά που σας πλησιάζαμε ξεσπούσε και μια μπόρα. όταν είμαστε σε απόσταση ασφαλείας είμαστε στεγνοί, πλησιάζαμε λίγο πιο κοντά σας .... μπρρρ νεροποντή. Έτσι λοιπόν αποφασήσαμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας για να παραμείνουμε στεγνοί. Όσο για τα τελευταια χλμ προς χρυσοβίτσι είχαμε ένα busa μπροστά μας που μας καθυστερούσε απελπιστικά. Αλλά το καλύτερο ήρθε μετά το φαγητό που (το λέω έσφαλα) προτεινα στα παιδιά από την Πάτρα να γυρίσουμε από την παλιά Ε.Ο. Τριπόλεως Πατρών, την γνωστή 111. Δεν ήθελα να ξαναπεράσω την απαράδεκτη (θέλουν και διόδια) Κορίνθου Πατρών, που για διαχωριστικό ρεύματος έχει ελαστικές κορινούλες. Στροφές μπόλικες αλλά γνωστές σκέφτηκα, ίδιος χρόνος ταξιδιού μικρότερο ρίσκο ατυχήματος, οπότε μου φάνηκε καλή επιλογή. Μαλακία νερό, κρυο, νερό, νερό, νερό, κρύο, πολύ κρύο και νερό. Όταν έφτασα στο σπίτι μου η κόρη μου φώναξε: Μαμά μαμά ήρθε ο μπαμπούλης μου, φρεσκοπλυμένος. Απορώ με τα λαμπάκια του GS πως δεν έπαθαν τπτ. Μπράβο στη BMW.. :smilea:
Το αριστερό μου πόδι (με σακάτεψε ένα κουλάδι πριν από 4 χρονια σε τροχαίο) σήμερα είναι τόσο πρησμένο που δεν μπορώ να φοράσω παπούτσι. Πήγα στο μαγαζί με παπούτσι στο δεξί και παντόφλα στο αριστερό. Ωραία εικόνα...
ωραίος ο Βασίλης,
:beer: :beer: :beer: :beer:
πάντως καλά κάνατε και πήγατε απο 111. Απο την εθνική θα κάνατε τον κύκλο και με την βροχή τα ίδια
blackbusa
23/02/2010, 08:58
Έεετσι φφφφανταστικέεεε συμφορουμίιιτη?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πάντως καλά κάνατε και πήγατε απο 111. Απο την εθνική θα κάνατε τον κύκλο και με την βροχή τα ίδια [/B][/QUOTE]
Δοκιμάστηκε η παροιμιώδης αξιοπιστία της Βαυαρικής Μοτοσικλέτας, ΛΕΕΜΕ για πολύ νερό, σας είπα στο σπίτι γύρισα "φρεσκοπλυμένος", αλλά ρε φίλε είχα μαζί μου και τα δύο "τρυφερά πόδια" και φαντασου να μέναμε στη μέση του πουθενά?? Αν μείνεις Εθνική όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει, αλλά εκει πάνω στην καλύτερη να βρεθείς αγκαλίτσα με καμία αρκουδα.
κύριε vaska θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τις παρέες σας διότι ο προαναφερομένος κύριος είναι ένας αλήτης, μηχανοβιος, αλλά ευτυχώς όχι μαλλιάς, ο οποίος μοναδικό του σκοπό έχει να μεταφέρει την κουλαμάρα του σε όλους όσους συναναστρέφεται. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε την οδηγική σας ακεραιότητα, θα σας θυμισω το παλιό καλό Βαυαρικό (Bayerische στην τοπική διάλεκτο):
BMW ενωμένα ποτέ νικημένα...
Υ.Γ. Το παίζω καλός μηπως και με καλέσεις του χρόνου τις αποκριες εκεί γιατι δεν εχω κανει ποτέ αποκριες στην Παρτα!!!!
Λιεβέντημ' εμείς οι σοβαροί Πατρινοί την κάνουμε μακριά από Πάτρα στις απόκριες. Να κάνεις τι στην Πάτρα, να δοκιμάσεις Καφέ στην Αγ. Νικολάου με 12 ευραίουλα? Να φας φαγητό αγνώστου προελεύσεως και αγνώστου ταυτότητας αλλά αξιοσέβαστης τιμής? ή να δεις χιλιάδες παρτσακλά να γυρνοβολάνε μεθυσμένα να ξερνοβολάνε στις γωνίες?
Κοίτα το καρναβάλι της Πάτρας έχει γίνει ΚαρναΠολυΧάλι της Πάτρας και όποιος σέβεται έστω και λίγο την τσέπη του και τον εαυτό του, απλά πηγαίνει σε κανένα βουνό και περνάει ζάχαρη. Πουτανάκια που δεν ξέρουν γιατί πηδιούνται δόξα τω Θεό γεμάτος ο τόπος δεν νομίζω να πρέπει να ζήσεις τη "μαγεία" του Πατρινού καρναβαλιού για να τα γνωρίσεις. Ελάτε όποτε θέλετε, υπάρχουν όμορφοι χωμάτινοι και ασφάλτινοι προορισμοί να αποδράσουμε....
caesarsk
23/02/2010, 12:27
εσυ γιατι νομιζεις οτι δεν εχω ερθει μεχρι σημερα στην Πατρα για καρναβαλι....απλα δεν το λεμε τοσο χυμα....ασε οι τουριστες αφηνουν φραγκα στην πολη και μπορει να γινει και κατι καλο!!!
προτιμω τα βουνα και εγω
Ναι θα γίνει κάτι καλό, θα μεγαλώσουν κι άλλο οι τσέπες των απανταχού παρώντων λαμογιών. Άσε ρε φίλε....οι γυναικολόγοι έχουν τρελές δουλειές 2 μήνες μετά το καρναβάλι και τα φαρμακεία που είναι ανοιχτα την Κ. Δευτέρα το ξέρουν από πριν κι εφοδιάζονται με "το χάπι της επόμενης μέρας" σε...... παλέτες. Αυτά.
Άσχετο ... Δεν ξέρω στην πρωτεύουσα αλλά εδώ στην Πάτρα σήμερα έχει καιρό για εδρομάρα. Ήλιος, 22 βαθμοί και το σημαντικότερο δεν υπάρχει σύννεφο στον ουρανό. Ο Ηλίας που είναι???
κι αυτό το video για να αποδείξω το ότι τα BMW "ΔΕΝΟΥΝ" απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον. Είμεθα οικολόγοι κύριοι
http://www.youtube.com/watch?v=_7E4VJVPon0&feature=PlayList&p=E2AAD2A7DCA3EE63&index=51&playnext=2&playnext_from=PL
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/02/2010, 14:03
Ο Ηλίας που είναι???
Στην Αγ. Νικολάου, πίνω καφέ :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έχουμε L7 βλέπω έτσι? Κάμνω καλό καφέ, ανοιχτός και τις Τρίτες κι έχω Δάνεια ρε φίλε να ξεπληρώσω. Μήπως να ... προτείνω Κωνσταντινουπόλεως & Ιωαννίνων? AVIA ELECTRONICS, μακράν ο καλύτερος καφές ολούθε στην Πάτρα.
ΘΑ καθησεις πολυ???:look: :look: :look:
Γτ θελω να παω μια βολτα,να ξερω να παρω αδιαβροχα μαζι αν ειναι...:p :p :p
Operater
23/02/2010, 14:22
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/02/2010, 14:25
Μην πάρεις τη μηχανή όμως...
(δε θα τη βρεις εκεί :smokin: )
Συνέφιασε ρε πστ μου. Για βροχή το πάει..
Cpt. Haddock
23/02/2010, 14:43
Το κουράσαμε... :wave2:
Το κουράσαμε... :wave2:
oxi alhtheia λεει...ειχε λιακαδα και συννεφιασε
:look: :look: :look:
DimChios
23/02/2010, 14:53
Άσε ρε φίλε....οι γυναικολόγοι έχουν τρελές δουλειές 2 μήνες μετά το καρναβάλι και τα φαρμακεία που είναι ανοιχτα την Κ. Δευτέρα το ξέρουν από πριν κι εφοδιάζονται με "το χάπι της επόμενης μέρας" σε...... παλέτες.
τι ωραια που περασα κι εγω οταν δουλευα εκει
Αχχχχ :rolleyes: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι ωραια που περασα κι εγω οταν δουλευα εκει
Αχχχχ :rolleyes: :wacko:
σαν γυναικολογος ή σαν φαρμακοποιος δουλευες ρε Μητσο???
Μήπως να ... προτείνω Κωνσταντινουπόλεως & Ιωαννίνων? AVIA ELECTRONICS, μακράν ο καλύτερος καφές ολούθε στην Πάτρα.
πίσω απο Hondos Center στον μικρό πεζόδρομο έχει ένα caffe με ένα απο τα καλύτερα esspresso που έχω πιει στην Ελλάδα!!!