PDA

View Full Version : KTM 625 vs ZRX 1200

panavour
22/02/2010, 17:53
Kαθως περιδιαβαινα το youtube το ειδα και μου αρεσε "η για να το πω αλλοιως πως σε ντροπιαζει σε ορεινο στροφιλικι ενα πιο μικρο και αδυναμο μηχανακι.χε-χε-χε :p :p :p

http://www.youtube.com/watch?v=nh8y5nmcxts&NR=1

DrBig
22/02/2010, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
Kαθως περιδιαβαινα το youtube το ειδα και μου αρεσε "η για να το πω αλλοιως πως σε ντροπιαζει σε ορεινο στροφιλικι ενα πιο μικρο και αδυναμο μηχανακι.χε-χε-χε :p :p :p

http://www.youtube.com/watch?v=nh8y5nmcxts&NR=1

η αλλιως 'ποσο χερας ειναι ο οδηγος του ZRX που μπορει και ακολουθει το 625' σε τετοιο δρομο.

Το ερωτημα για μενα ειναι, τι ειναι πιο fun να οδηγεις απο τα δυο σε τετοιους δρομους και εχω καταληξει οτι προτιμω το μεγαλο κινητηρα μακραν ακομα και αν παω πιο αργα, αρκει να ειναι καλη η ασφαλτος. :wave2:

VALES
22/02/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
η αλλιως 'ποσο χερας ειναι ο οδηγος του ZRX που μπορει και ακολουθει το 625' σε τετοιο δρομο.

Το ερωτημα για μενα ειναι, τι ειναι πιο fun να οδηγεις απο τα δυο σε τετοιους δρομους και εχω καταληξει οτι προτιμω το μεγαλο κινητηρα μακραν ακομα και αν παω πιο αργα, αρκει να ειναι καλη η ασφαλτος. :wave2:

Στο πρώτο συμφωνώ κι εγώ.
Αιτιολόγησε όμως αν θέλεις το γιατί προτιμάς τον μεγάλο κινητήρα.

DrBig
22/02/2010, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Στο πρώτο συμφωνώ κι εγώ.
Αιτιολόγησε όμως αν θέλεις το γιατί προτιμάς τον μεγάλο κινητήρα.

Μου αρεσει η αισθηση του να πηγαινω γρηγορα και ο κινητηρας ακομα να μην εχει ξυπνησει, οπως επισης οι πιο αργες και προβλεψιμες αντιδρασεις της καπως βαρυτερης μηχανης.

DUKASII
23/02/2010, 08:26
Μου αρεσει η αισθηση του να πηγαινω γρηγορα και ο κινητηρας ακομα να μην εχει ξυπνησει, οπως επισης οι πιο αργες και προβλεψιμες αντιδρασεις της καπως βαρυτερης μηχανης. plaka mas kaneis etsi??:eek:

notakos600
23/02/2010, 08:34
Μου αρεσει η αισθηση του να πηγαινω γρηγορα και ο κινητηρας ακομα να μην εχει ξυπνησει, οπως επισης οι πιο αργες και προβλεψιμες αντιδρασεις της καπως βαρυτερης μηχανης.

Τα μπαμ του πολύ ελαφρύτερου μονοκύλινδρου από στροφή σε στροφή δεν σου λένε τίποτα;
Για μένα αυτή είναι η απόλυτη ηδονή.

sapila racing
23/02/2010, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τα μπαμ του πολύ ελαφρύτερου μονοκύλινδρου από στροφή σε στροφή δεν σου λένε τίποτα;
Για μένα αυτή είναι η απόλυτη ηδονή.

Eμένα μου αρέσει πιο πολύ το μεγάλο μπαμ που θα κάνει το ελαφρύ μονοκύλινδρο μόλις το χώσει τέρμα στην ευθεία καθως θα βλέπει το τέρας να εξαφανίζεται! :lol:

devil's animal
23/02/2010, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eμένα μου αρέσει πιο πολύ το μεγάλο μπαμ που θα κάνει το ελαφρύ μονοκύλινδρο μόλις το χώσει τέρμα στην ευθεία καθως θα βλέπει το τέρας να εξαφανίζεται! :lol:

μην γινεσαι κακος ρε Αρη...
:lol: :lol: :lol:

αλλωστε αν μιλαμε για μικρα ευθειακια και το μονοκυλινδρο ειναι καταλληλα γραναζωμενο δεν θα προλαβει ο αλλος να πει ουτε το ονομα του...:winka: