View Full Version : Γιατι Ειναι Ολα Τοσο Ακριβα???
Μικρή Λουλού
07/06/2005, 18:23
δεν θυμαμαι να εχω αηδιασει διαβαζοντας ποστ..
αυτη η φορα θα μου μεινει..!!
εμενα μου φανηκε οτι ο Νικος (sniper) εχει τις κακες του,και ολα(απο κει και μετα) κινηθηκαν στο ιδιο μοτιβο..
ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια..
παντα αηδιασμενος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
εμενα μου φανηκε οτι ο Νικος (sniper) εχει τις κακες του,και ολα(απο κει και μετα) κινηθηκαν στο ιδιο μοτιβο..
παντα αηδιασμενος...
Αυτό ακριβώς. :wave2:
Μικρή Λουλού
07/06/2005, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αυτό ακριβώς. :wave2:
συμφωνουσα εξ'αρχης με το κειμενο σου Νικολα, αλλα ηθελα να διατυπωσω προσωπικα την αντιδραση μου...
free rider
07/06/2005, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφου ρε Χρηστε ΔΕΝ θελει στην πραγματικοτητα να επικοινωνησει ΜΑΖΙ μας ... :sick:
Γραφει σε κατι ακαταλαβιστικες γλωσσες, που ενα 90% ΔΕΝ ασχολειται καν να προσπαθησει να διαβασει ... :(
Δεν εχουμε ΟΛΟΙ το απλετο χρονο ωστε να ασχολουμαστε με την ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ !!! :(
εν πρώτης αυτο που λές είναι αυτό που ισχύει και σωστά το διατυπώνεις.
Ρωτάω ομως γιατί κάποιος να φτάνει στο σημείο να λέει ..
ξέρετε εγω μιλάω σε διαφορετική γλώσσα απο εσάς ...
δηλ να απομονώνεται και διαφοροποιείται με επιθετικό τρόπο..
γιατί καποιος να δίνει επιθετική στάση? γιατι νιώθει οτι βάλεται..
γιατι βάλεται γιατί για τον α ή β λόγο δεν νιώθει μέρος του συνόλου..ποιού συνόλου ? των ανθρώπων του φλόρουμ και εκεί αρχίζει η κουβέρτα της συμπεριφοράς...
μπορεί και να πρόκειται για κάποιον που απλά πασχει απο ψυχικά νοσήματα με επιθετική αντικοινωνική συμπεριφορά..
αλλά μάλλον δύσκολο ολο αυτό και να είναι έξω...
συμφωνουσα εξ'αρχης με το κειμενο σου Νικολα, αλλα ηθελα να διατυπωσω προσωπικα την αντιδραση μου...
Εννοείται. Και στο άλλο ποστ που διάβασα τελικά από περιέργεια
και για πιο ολοκληρωμένη εικόνα, πάλι "μαζί" ήμασταν.
Nikos like Soni. :smokin:
Μικρή Λουλού
07/06/2005, 18:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Ρωτάω ομως γιατί κάποιος να φτάνει στο σημείο να λέει ..
ξέρετε εγω μιλάω σε διαφορετική γλώσσα απο εσάς ...
δεν μιλαει σε διαφορετικη γλωσσα,ηταν μια προζα για την διαφορετικοτητα.
δηλ να απομονώνεται και διαφοροποιείται με επιθετικό τρόπο..
γιατί καποιος να δίνει επιθετική στάση? γιατι νιώθει οτι βάλεται..
γιατι βάλεται γιατί για τον α ή β λόγο δεν νιώθει μέρος του συνόλου..ποιού συνόλου ? των ανθρώπων του φλόρουμ και εκεί αρχίζει η κουβέρτα της συμπεριφοράς...
ο αναμαρτητος,πρωτος τον λιθον βαλλετω....
μπορεί και να πρόκειται για κάποιον που απλά πασχει απο ψυχικά νοσήματα με επιθετική αντικοινωνική συμπεριφορά..
αλλά μάλλον δύσκολο ολο αυτό και να είναι έξω...
ευκολο τσιτατο....δεν λεει τιποτα....
αν υπαρχει θεος και βλεπει,τοτε καλυτερα να του συστησουμε οφθαλμιατρο...
pissaman
07/06/2005, 18:54
Αφου ρε Χρηστε ΔΕΝ θελει στην πραγματικοτητα να επικοινωνησει ΜΑΖΙ μας ... :sick:
Γραφει σε κατι ακαταλαβιστικες γλωσσες, που ενα 90% ΔΕΝ ασχολειται καν να προσπαθησει να διαβασει ... :(
Δεν εχουμε ΟΛΟΙ το απλετο χρονο ωστε να ασχολουμαστε με την ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ !!! :(
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ! :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ! :sick:
Τότε φίλε μου γιατί τον διαβάζεις και του απαντάς ?
free rider
07/06/2005, 18:57
παίδες ...
πιθανόν...
θα δείξει ο καιρός...
ας κάνουμε ενα τσιγάρο...
:smokin: :smokin:
παντα αηδιασμενος...
Δεν ειχα συμμετοχη στην "αντιπαραθεση" με τον JVC, μιας και ειμαι "προκατειλημμενος" απο προηγουμενα ποστ του ιδιου, και ΔΕΝ θελω να εχω καμμια επαφη μαζι του ...
Δεν θελω να υπερασπιστω τον Νικο (sniper) ή οποιονδηποτε αλλο, αλλα νομιζω οτι δεν κρινεις "συνολικα" ... :sick:
Οντως στο συγκεκριμενο thread φαινεται μια "εμπαθεια" εναντιον του.
Αλλα το "κακο κλιμα" το δημιουργησε μονος του ...
Πως ?
Δεν αναφερομαι μονο στα Geenglish του που μαλιστα ΔΕΝ ακολουθουν ουτε τους "κανονες" (αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν τετοιοι) των Geenglish, και γινονται ακομα δυσκολοτερα !
Αλλα αναφερομαι στην εν γενει συμπεριφορα του σαν καινουργιος σε ενα forum.
Δεν ζηταω να "σκουπισει" ή να κανει μετανοιες στους παλιους, αλλα ειχα την απαιτηση, να ΜΗΝ μας γραφει ετσι ευκολα στα @@ του, και να ΜΗΝ ξεχναει τα @@ του στον κωλο καποιου απο 'δω μεσα !!! :mad:
Εχει φυσικα ΚΑΘΕ δικαιωμα (κατ' εμε παντα), να γραφει ΟΠΩΣ θελει (ακομα καe στeν δeκeα του χeροπeeτe γλωσσα) και να εκφραζεται με οποιον τροπο θελει, και να ειναι ΟΣΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ θελει !!!
Οταν ομως κανει κατι τετοιο, να ειναι ετοιμος και για τις συνεπειες, που ειτε ειναι η ειρωνια, ειτε η "εμπαθης" επιθεση απεναντι του, ειτε ακομα και το BAN (πραγμα με το οποιο προσωπικα διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ) απο τους Διαχειριστες.
Για μενα υπαρχουν καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας που πρεπει να τηρουνται απο ΟΛΟΥΣ.
Νομιζω λοιπον πως οσο και να ΜΗΝ το θελει καποιος, επιρεαζεται απο την ΣΥΝΟΛΙΚΗ συμπεριφορα του αλλου και "κουμπωνετα" ή "ανοιγεται" αναλογα απεναντι του ...
Πιστευω πως εχεις κανει λαθος στην "κριση" σου, πιθανον γιατι εκρινες απο ενα ή δυο threads και οχι απο την γενικοτερη εικονα.
ΔΕΝ ειμαι Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ και δεν κρινω την "κριση" σου, απλα παραθετω και την δικη μου αποψη προς γενικοτερο προβληματισμο.
Οποιαδηποτε στιγμη αλλαξει η σταση του, απεναντι στο συνολο του forum, εγω ειμαι διατεθημενος, για μια νεα αρχη!
:smokin: :beer: :wave2:
pissaman
07/06/2005, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Τότε φίλε μου γιατί τον διαβάζεις και του απαντάς ?
Γιατί εγώ, ενώ έγραψα την άποψη μου, η οποία νομίζω ότι στέκετε στην σφαίρα της πραγματικότητας, αυτός μου απάντησε με ειρωνικό υφάκι και κάπως και δήθεν!
Αν έχει τα νεύρα του ή οτιδήποτε άλλο, ας το κρατήσει για αυτόν που τον πείραξε και όχι για όποιον απαντάει στα ποστ του!
Επίσης, έχω διαβάσει τα μισά ποστ που έχει κάνει και πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει...
Αν λοιπόν θέλει να κάνει ποστ μόνο και μόνο για να κάνει ποστ ή για να την λέει σε κάποιους ας το κάνει, αλλά να μάθει ότι θα ακούει και κράξιμο από κάποιους άλλους!
Είναι δυνατόν η μόνη του απάντηση προς εμένα, να είναι ότι μετά από κάποια ηλικία δεν μου σηκώνετε? Και να λέει ότι δεν αφήνουμε να ακουστεί η άποψη του?
Στην τελική να μην έδινε δικαιώματα, να μην άκουγε κράξιμο!
free rider
07/06/2005, 19:07
ρε μαλ@@@κα τανάσσσσ
τι έβαλες στο τσιγάρο?????
ρε χαλαρώστε ετοιμοπόλεμοι...
παρτε τα μπρίκια σας και πάμε μια πάχη...
να με περάσετε για να φχαριστηθείτε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ρε μαλ@@@κα τανάσσσσ
τι έβαλες στο τσιγάρο?????
ρε χαλαρώστε ετοιμοπόλεμοι...
παρτε τα μπρίκια σας και πάμε μια πάχη...
να με περάσετε για να φχαριστηθείτε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε 'συ Χρηστε ...
Τι κανεις τωρα ? :sick:
Το πυροσβεστη με την ΒΕΝΖΙΝΑ στα χερια ???
:lol: :rotflmao: :lol:
Που ειδες τον "τσακωμο" μεταξυ μας ???
Για κανε μερικα τσιγαρα μαζεμενα ...
pissaman
07/06/2005, 19:14
Θα αρπάξει η βενζίνα! :)
:nono: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
free rider
07/06/2005, 19:32
Ρε 'συ Χρηστε ...
Τι κανεις τωρα ? :sick:
Το πυροσβεστη με την ΒΕΝΖΙΝΑ στα χερια ???
Που ειδες τον "τσακωμο" μεταξυ μας ???
re ....
κάτι δεν πάει καλά...
λές να έπεσα μέσα στη μαρμίτα οταν ήμουνα μικρός...
???
δεν με πιάνουν ...
συμπέρασμα:
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
free rider
07/06/2005, 19:35
ΡΕ ...μια και δεν βλέπω τον καρέλι να πλακωθούμε...
δεν πάκωνόμαστε με τον αγαπημένο μου καβγά ..
STRETADES ...ENANTION ,,,
BROMERON XOMATINON
MPLIAXXXX
ENTOYRADON???
free rider
07/06/2005, 19:41
ωπάααα
πλάκωσε κόσμος...
κάτσε να παρω πατατάκια.....
χεχεχε....
free rider
07/06/2005, 19:44
οχι ρε γμτ...
εχω μόλις 3,497 μυνήματα...
πότε θα γίνουν 3,500???
free rider
07/06/2005, 19:48
ελααα λίγο ακόμα...
ρε τι θυμήθηκαααααα
16314
free rider
07/06/2005, 19:50
και ........................
ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..............
ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 3500 ΜΥΝΗΜΑΤΑ...
ΓΙΕΣΣΣΣΣ
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ
ΡΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ???
free rider
07/06/2005, 19:58
ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΕΣΚΙΣΑ ΟΛΑ...
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ...
16315
katarxas gia oti afora auto to forum
eipa ti spudes exw kai ti exw kanei tin zwi mou giati ginodan kapia sxolia gia "megala paidia kai na min leme malakies"
to oti den eipa apo tin arxi oti eimai sto ptixio xreoste to mou pados den prospathisa na to kripsw...
xerw pios eimai kai ti thelw.. kai an auto einai allazonia egw lew pws einai autoektimisi kai autosevasmos..
meta arxisate tin koroidia pros enan anthropw pu den xerete tipota gia auton... ok ola me xioumor...
" Έτσι κι αλλιώς την μόνη μηχανή που θα δεις θα είναι αυτή που θα κόψεις από κανένα περιοδικό....."
den eipa se kanenan oti exw perisoteri ebiria apo auton epidei odigaw apo ta 16... (oi perisoteroi apo tote odigane...) tonizw pws ta xronia den exun auta kath auta simasia... alla i ebiria.
meta mou lete kati gia sevasmo kai aporite an exw kanei auta pu lew
"Καλά. Όταν αποφασίσεις τι είσαι και τι θες ξύπνα μας!"
se auta an kai prosvlitika kathara (den einai xioumor etsi?) apandaw me stixia... pote duleua, pote spudasa kai pio eimai telika...
kai sinexizete
".... και μας Κωστής Παλαμάς....."
kai apo ekei kai pera gia na min pesun binelikia apo meros mu dixnw tin adiaforia mou pros to prosopo pu me ivrizei... kai theorw to thema lixan..
meta
"Σταμάτα να ασχολείσε με τον μικρό σονι και μετά βλέπουμε!"
(xioumor ipate?)
apofasizw na anaferw se diaxiristi giati an apadaga tha ginomoun ban i xirotera tha plakonomastan apo konda...
ginete sinexisi tis plakas gia oti exw kanei... ok hioumor no problem
lew oti einai aukolo na valeis kapion otan den borei na se valei epidei den exei stixia gia esena...
kai i plaka sinexizete apo olous... ok hioumor no problem
"Με αυτά που γράφεις ρε φιλαράκο μόνο για την πλάκα είσαι....." (hiumor... mallon?)
kai apadw
"pados an thelete na ftiaxw ena post "vgalte to axti sas panw ston sonic22)
kai na erxete kathe pikramenos, taleporos, pu den tu sikwnete kai tou prizoun ta sikotia i gineka tou kai ta pedia tou na leei ton pono tou..."
xioumor? to anagnorizei kaneis? den evala smillie kai den to katalavate? ti alo na pw
"Αμαν πια χαλαρωσε πλακιτσα ειναι θα περασει!!!!"
apo ton admin auto... :)
"Δηλαδή σε 5 χρονάκια, δε θα σου σηκώνετε ούτε εσένα! Και με τόσο παίξιμο που της έχεις ρίξει...."
(hioumor? einai kai kalitero apo to diko mou? passo ti na pw..)
"Βέβαια, είναι τόσο προφανές το πόσο , λ@λ@κ@ς είσαι"
"Βλέπεις, δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις και λες όλο βλακείες!"
"Μπαίνεις, λες βλακείες, σου απαντάμε με βλακείες και μετά κλαις γιατί δεν σε παίζουμε? Φοιτητάκο?"
apando me sarkasmo.. (distixos exw poli apo dauton..)
"twra giati epikedrothikate sto simeio tis stisis den to katalava...
fenete merikus tus aposxolei..."
tha apandusate kalitera? ok.. den eimaste idioi ti na ginei..
"το περίεργο θα ήταν να καταλάβαινες! Εκεί θα ανησυχούσαμε!"
"Για αυτό πρόσεχε τον πωπούλι σου! "
"Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη ποιότητα!
Ασχολήσου λοιπόν εσύ με την ποσότητα"
(hioumor??)
"Ελπίζω να καταφέρεις να πάρεις πτυχίο, γιατί με αυτό το μυαλό μόνο τα αρχeδeα μου θα πάρεις"
"Δεν είχες καμιά εξυπνάδα αυτή τη φορά?"
(kai allo hioumor??? na paraminw xalaros?)
"Hlithios: Melos mias megalis kai dinatis filis, ths opoias i epidrasi sta antropina dromena itan anekathen isxiri kai kathoristiki.Aftos dimiourgei tis modes, tis apopseis, ta gousta, ipagoreuei ta oria tou logou…
Το κακό είναι ότι άνετα μπορεί να μας σπάσει τα νεύρα, αλλά το επικίνδυνο είναι ότι οι βλάκες μπορεί να τον κάνουν αρχηγό και να μας κυβερνήσει
Καμιά σχέση με εσένα (αβαδιστα)"
(kalo alla den voithaei tin tetameni katastasi...)
kai apadw:
"apla den katalava giati xthes pige na me dioxei epidei egrafa se diko mou post ena diko mou thema..."
"Γιατί δεν είναι δικό σου το forum! Φτιάξε ένα φόρουμ και τράβα εκεί να λες τις βλακείες σου!
Κάθε χώρος διέπεται από κάποιους όρους και κανόνες. Σεβάσου αυτούς τους όρους ... ή τον πούλο"
(ti na pw??)
auta... opw sta ida egw tulaxiston...
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από soni22
"Hlithios: Melos mias megalis kai dinatis filis, ths opoias i epidrasi sta antropina dromena itan anekathen isxiri kai kathoristiki.Aftos dimiourgei tis modes, tis apopseis, ta gousta, ipagoreuei ta oria tou logou…
Το κακό είναι ότι άνετα μπορεί να μας σπάσει τα νεύρα, αλλά το επικίνδυνο είναι ότι οι βλάκες μπορεί να τον κάνουν αρχηγό και να μας κυβερνήσει
Καμιά σχέση με εσένα (αβαδιστα)"
(kalo alla den voithaei tin tetameni katastasi...)
auta... opw sta ida egw tulaxiston...
:sun: Δεν το έβαλα για να σε βρίσω, αλλά για να σε κάνει να σκεφτείς λίγο παραπάνω σε ποια γλώσσα γράφεις, τι γράφεις και πως εκφράζεσαι
Oσο για τον παραλληλισμό που έκανες με τον Καρέλλη, το μόνο κοινό είναι η εικόνα που έκλεψα από εκείνο το ποστ, γιατί αυτήν βρήκα πρόχειρη, εφόσον ζήταγες κοινό
την ταινία seven την έχεις δει ?
Σονι, γράφ'τους όλους στ'αρχίδια σου... όποιος σε εκτιμάει θα σου το δείξει αμέσως και θα χαίρεται την παρεά σου. Δε θα σου την μπαίνει με τη δικαιολογία ότι κάνει χιούμορ, ούτε οτιδήποτε άλλο. Πλακίτσα κάνουμε όλοι, αλλά να μη γίνεται η μόνιμη κατάσταση και η σοβαρότης, εξαίρεση!
Οι άλλοι μη δουν κάποιον που είναι ενθουσιασμένος με το χόμπι του, ξέρει ότι είναι ικανός και που προσπαθεί να γίνει καλύτερος, αμέσως να τον φάνε... και άμα δουν, δε, ότι είναι και νέος... έ, θα σου χτυπήσουν το "εμπειρία" και ό,τι άλλο.
Εγώ όταν βλέπω κάποιον νεότερο να προσπαθεί κάτι πάνω σε κάποιο αντικείμενο στο οποίο έχω ξοδέψει χρόνο, αμέσως θα τον βοηθήσω όπως μπορώ και θα του μάθω ό,τι ξέρω.
Και στο κάτω-κάτω εσύ που είσαι γηραιότερος, παλιοξεφτίλα, δε ντρέπεσαι να φέρεσαι έτσι σε κάποιον νεότερο; Από που θα πάρει παράδειγμα;
kanenas isa isa lew pws mu arese to sxolio su...
auto einai xioumor kai swsti irwnia...
to na apokaleis kapion lakama kai oti allo den einai... einai prosvoli kai tipote allo...
den lew pws egw eimai o swstos i den vrizw...
alla an exeis 10 atoma na se vrizoun kai na se perigelun i adidras i kaneis ton lakama...
pisteuw oti adedrasa poli ipia
to 7 to exw dei panw apo 20 fores...
oxi den thelw na ginw gurou kanenos "laou" oute na me proskinane kai na me thafmazun...
eimai kata vasi anarxikos xaraktiras (oxi stis praxeis alla sti skepsi) kai den tis polipaw tis ierarxies kai ta lipa...
otan mpenei kapios se ena post pu exw grapsei egw kai xerei oti grafw greeklish kai mou stelnei minimata tou stil:
"pite oxi sta varvara greeklish"
"kai den se diavazw giati grafeis greeklish"
pws tha kanw egw pio faneri tin adidrasi mou pros mia tetia logokrisia (tou xiristou idous an thelete tin gnomi mou... pu den tin thelete alla leme)
i dimokrasia (i pragmatiki) vasizete stin ipomoni kai stin anextikotita... alios pername ston nomo tu isxirou...
eftiaxa lipon to post kai eftiaxa mia glossa dikia mou...
ti allo na kanw gia na katalavete oti opios thelei na diavasei oti grafw as ta diavasei kai an thelei na pei kai kati panw se auta as tin pei... gia tus ipolipus den endiaferomai...
den me enoxlun den tus enoxlw...
kai oxi den ipirxa trofimos psixiatriou... :rolleyes:
opoios exei diavasei arka pisteuw pws pianei ton sarkasmo mou...
osous me iperaspistikane stis voles pu dexomun (oloi kapia stigmi itan enadiwn mou!!!) gia tin anidiotelia tus...
osous me iperaspistikane stis voles pu dexomun (oloi kapia stigmi itan enadiwn mou!!!) tus euxaristw gia tin anidiotelia tus...
oso gia auto...
"Δεν αναφερομαι μονο στα Geenglish του που μαλιστα ΔΕΝ ακολουθουν ουτε τους "κανονες" (αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν τετοιοι) των Geenglish, και γινονται ακομα δυσκολοτερα !
Αλλα αναφερομαι στην εν γενει συμπεριφορα του σαν καινουργιος σε ενα forum.
Δεν ζηταω να "σκουπισει" ή να κανει μετανοιες στους παλιους, αλλα ειχα την απαιτηση, να ΜΗΝ μας γραφει ετσι ευκολα στα @@ του, και να ΜΗΝ ξεχναει τα @@ του στον κωλο καποιου απο 'δω μεσα !!! "
den bika se forum gia gnorimies....
den bika se forum gia nikokires...
den bika se forun geniku thematos telos padon...
bika se forum gia mixanes...
oxi gia na kanw gnorimies kai na pigenw se cafeteries kai sinadiseis-ekdromes...
exw arketus filus gia na ta kanw me atoma pu xerw poli kairokai gustarw...
bika gia na pw apopseis pu me vasanizane kai gia na milisw gia mixanes...
an twra to forum auto anikei se kapia parea i einai epektasi kapia kafeterias na to lete apo tin arxi na xerume na feugume prin bume...
p.s. kai kati astio... stin pragmatikotita epsaxna na vrw to forum tou periodiku mtoto (pragma pu den iparxei...) kai telika kata tixi vrethika edwmesa...
:)
Όλοι εδώ μέσα γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες... σου φτάνει αυτό για site μοτοσυκλέτας ή περίμενες κάτι πιο εγκυκλοπαιδικό;
Εδώ μέσα γίνονται και γνωριμίες και βόλτες οργανώνονται και συναντήσεις κάθε Δευτέρα σ'αυτό το αχώνευτο Δέλεαρ που τελικά το συνηθίσαμε...
Όλα αυτά βέβαια δεν τα λέει πουθενά, αλλά πότε πήγες κάπου με κόσμο και σου δώσανε οδηγίες στην είσοδο; Μάλλον έπρεπε να κόψεις λίγο κίνηση πριν πάρεις φόρα...
Σε ό,τι αφορά εμένα, είδα έναν συλλογισμό που θα μπορούσε να έχει κάποια βάση, αλλά στη συνέχεια τα επιχειρήματα σου ήταν τουλάχιστον αφελή και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξεκίνησες ένα ποστ για χαβαλέ και κουβέντα να γίνεται... Μας ρίχνεις και το βιογραφικό σου στο καπάκι...
Μήπως είδες να ζητάμε από κανέναν περγαμηνές; Πες ό,τι έχεις να πεις και θα το αξιολογήσουμε αναλόγως... Τώρα αν θέλεις να λέγεσαι πυρηνικός φυσικός ή κάτι άλλο so what δηλαδή; Όλοι κάτι είμαστε...
Απευθύνομαι προς τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Δώστε τόπο στην οργή. :smilea:
Ο Soni είναι παιδί ακόμα μέσα στην κ...(μπιπ) :sick: της νιότης.
Το ξέρω ότι θα παρεξηγηθεί με αυτό αλλά έτσι είναι αυτή η ηλικία, και εγώ στα 23 τα ήξερα όλα και είχα απόψη επί παντώς επιστητού :lol:
Εμείς που ήμαστε κοντά στα ...άντα δεν χρειάζεται να παίρνουμε τις μετρητοίς τα γραφόμενά του. Θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Μην τον παίρνετε με τις πέτρες. Αν δεν γράψει τώρα καμμιά μααακία, πότε θα τη γράψει στα ...άντα? :wave2:
Σχετικά με θέμα του ποστ. Φίλε Sony η εξήγηση των τιμών είναι απλή .... οικονομίες κλίμακος. Δλδ παράδειγμα από προσωπική εμπειρία. Πας σε ένα εργοστάσιο και ζητάς να σου τυπώσει σε μία πλακέτα ένα κύκλωμα και σου λέει για 1.000 κομμάτια 50$ το τεμάχιο, για 100.000 κομμάτια 20$ το τεμάχιο. Όσο αυξάνει η ποσότητα μειώνεται το κόστος παραγωγής ανά μονάδα.
Τουτέστιν όταν ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων ξεκινάει παραγωγή μοντέλου για 500.000 μονάδες επιτυγχάνει σαφώς καλύτερες οικονομίες κλίμακος, από τον αντίστοιχο μοτοσυκλέτας που ξεκινάει παραγωγή για 50.000 μονάδες. Και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίσεις ότι oι μοτό απαιτούν πιο ανθεκτικούς, πιο ελαφριούς, πιο μικρούς κινητήρες κλπ. από τα τουτού, τότε πιστεύω ότι λύνεται η απορία σου.:wave2:
pissaman
08/06/2005, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Όλοι εδώ μέσα γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες... σου φτάνει αυτό για site μοτοσυκλέτας ή περίμενες κάτι πιο εγκυκλοπαιδικό;
Εδώ μέσα γίνονται και γνωριμίες και βόλτες οργανώνονται και συναντήσεις κάθε Δευτέρα σ'αυτό το αχώνευτο Δέλεαρ που τελικά το συνηθίσαμε...
Όλα αυτά βέβαια δεν τα λέει πουθενά, αλλά πότε πήγες κάπου με κόσμο και σου δώσανε οδηγίες στην είσοδο; Μάλλον έπρεπε να κόψεις λίγο κίνηση πριν πάρεις φόρα...
Σε ό,τι αφορά εμένα, είδα έναν συλλογισμό που θα μπορούσε να έχει κάποια βάση, αλλά στη συνέχεια τα επιχειρήματα σου ήταν τουλάχιστον αφελή και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξεκίνησες ένα ποστ για χαβαλέ και κουβέντα να γίνεται... Μας ρίχνεις και το βιογραφικό σου στο καπάκι...
Μήπως είδες να ζητάμε από κανέναν περγαμηνές; Πες ό,τι έχεις να πεις και θα το αξιολογήσουμε αναλόγως... Τώρα αν θέλεις να λέγεσαι πυρηνικός φυσικός ή κάτι άλλο so what δηλαδή; Όλοι κάτι είμαστε...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σε όλες τις κοινωνίες, η προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίζετε με προκλητικό τρόπο! Καλώς ή κακώς.
Τώρα αν εκ των υστέρων το παίζουμε καλά παιδιά, και εκεί που ειρωνευόμασταν και προκαλούσαμε, γινόμαστε τα καλά παιδάκια που κάναμε χιούμορ, τότε και εγώ βρε χιούμορ έκανα αλλά ξέχασα τα emoticons!
Ναι βρε, χαβαλέ έκανα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Nα επαναφέρουμε την κουβέντα στο γιατί είναι όλα τόσο ακριβά??? :)
pissaman
08/06/2005, 09:49
Γιατί έχουν μεγάλο κόστος εξέλιξης και επειδή χρησιμοποιούν x-treme υλικά είναι πάρα πολύ ακριβά!
Στα αυτοκίνητα, επειδή δεν τους ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, βάζουν ξεπερασμένα υλικά, τα οποία μειώνουν επιδόσεις, αλλά κατεβάζουν το κόστος!
Επίσης απευθύνονται σε μικρότερο αγωραστικό κοινό, με αποτέλεσμα να μοιράζονται λιγότεροι το κόστος εξέλιξης.
Για τους ίδιους λόγους, οι lamborghini, ferrari, bugati κτλ κτλ είναι ακριβές!
:beer:
Για να απαντήσω κι εγώ μιας και φάνηκε απο τα παραπάνω ότι εγώ έχω εμπάθεια με τον soni22 ή κάποιον άλλον....
1.Ξεκίνησε ένα ποστ που συνέκρινε τιμές μηχανών και κουτιών. Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε κάποια αντιπαράθεση πάνω σ' αυτο.
2. Αρχίσαμε μετά να αναλύουμε τα μέταλλα και να γινόμαστε όλοι γνώστες των ιδιοτήτων των μετάλλων Ε από εδώ και μπρος πως μπορεί κάποιος να μην πάρει στα αστεία αυτά που λέει κάποιος 23 χρονών γνώστης των μετάλλων μόνο και μόνο επειδή είναι "μηχανολόγος - εκπαιδευτικός"; Συγνώμη, ίσως έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο ποτέ δεν μας συστήθηκε κάποιος καθηγητής ως "τάδε - εκπαιδευτικός".. Ίσως είναι οι νέες ειδικότητες...
3. Όταν το γυρίσαμε λίγο στην πλάκα άρχισε να βγαίνει ένας οχετός από το στόμα του Soni22 και εξού και οι απαντήσεις ανάλογου στυλ που όμως ομολογώ ότι ίσως ήταν λίγο απρεπής δεδομένης της ηλικίας του soni22....
Φιλαράκο Soni22 ή όπως αλλιώς λέγεσαι... Χαλάρωσε και αν θες να είσαι μέρος αυτού εδώ του μέρους (και είσαι μέρος - ούτε σου ανήκει κάτι ούτε και ανήκεις κάπου) θα πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος και όχι σαν διοικητής επιλαρχίας.
Αυτά και καλή διαμονή....
Υ.Γ.
1. Να ρωτήσω όλους εσάς τους κυρίους που πέσατε πάνω μου.... Εάν σε μία παρέα με καφέ έλεγε κάποιος όλα αυτά που είπε ο soni22 θα καθόσασταν και θα το φιλοσοφούσατε ακόμα; Ή θα σας έβγαινε η μπύρα από την μύτη;
2. Το φόρουμ του περιοδικού Moto υπάρχει και είναι το www.motomag.gr
Για να σε δω εκεί και αλλού να μιλάς όπως μιλάς εδώ μέσα......
:D
οκ τελος νομιζω και ελπιζω να εχουμε παρει χαμπαρι
gtsiros μια κιτρινη!
Εγώ πάντως θα παραθέσω κάποια στοιχεία προς προβληματισμό, γιατί η άποψή μου είναι ότι όλα περί R&D κλπ δεν έχουν καμία σχέση με το φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε (των ακριβών προϊόντων).
Τιμές ΗΠΑ-Ελλάδας
Mercedes C230 kompressor............€.25,000.........€40,000
Suzuki Hayabusa.............................€...8,900.........€15,400
Huyndai Tuscon 2.7.........................€.17,600.........€31,260
Τα δε 'αμερικάνικα' αυτοκίνητα είναι απλώς ΤΣΑΜΠΑ!
Πάρτε κάτι ενδιαφέρον. Οι τιμές της Corvette C6 του 2005:
Denmark.....180 254,56 € $234 331
Norway.......155 596,56 € $202 276
Finland..........95 550,00 € $124 215
Netherland....87 950,00 € $114 335
Greece...........86 950,00 € $113 035
Austria..........75 950,00 € $98 735
Spain............67 950,00 € $88 335
Sweden........67 326,90 € $87 525
Italy..............63 950,00 € $83 135
Belgium........63 950,00 € $83 135
France..........63 350,00 € $82 355
Germany.......61 450,00 € $79 885
Switzerland...58 658,67 € $76 256
USA...............35 000,00 € $45 500
να το ξαναπω: στο αμέρικα, κάνει λίγους μήνες οικονομία και ψωνίζεις μια CORVETTE C6. Είναι ένα απλό 8κύλινδρο αυτοκινητάκι 6000cc με 400 αλογάκια και ροπή ατμομηχανής.
Βέβαια χρειαζόμαστε και τιμές ανταλλακτικών και εργατικών για να φτιάξουμε ένα πιο ρεαλιστικό μοντέλο, αλλά και πάλι αυτά τα νούμερα κάτι λένε! Nα το πω ή το καταλάβαμε ήδη???
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Nα επαναφέρουμε την κουβέντα στο γιατί είναι όλα τόσο ακριβά??? :) Όχι γιατί θα δείξεις εμπάθεια εναντίον των κατατρεγμένων του του
Και τον sonny ποσώς δεν τον ενδιαφέρει το αρχικό ποστ
Για άλλους λόγους το έβαλε
Επανέρχομαι
Μέχρι να επανέρθω με πρόλαβες
Mην συγκρίνεις το aμερικa
Είναι άτοπο
Πόσο έχει η βενζίνη εκεί
Και μετά πές μου πόσο έχει kai στην Σαουδική Αραβία
άσχετο
Να ανοίξω ένα ποστ με εναλλακτικά καύσιμα (έχουμε και diesel μοτοσικλέτες) και την άπατη με τους κινητήρες και τα αεικίνητα?
Άσχετο επίσης
οι κατασκευαστές τα κέρδη τα βγάζουν από τα σέρβις όπως αναφέρθηκε, αλλά κυρίως από τα ανταλλακτικά
Το point μου -εν μέρει- ήταν ότι στα προϊόντα "διεθνούς" κατανάλωσης δεν ισχύουν οι κλασσικοί νόμοι του εμπορίου. Το ότι τα πράγματα εδώ είναι ΠΑΝάκριβα είναι περισσότερο αποτέλεσμα συγκυριών, παρά "υπερτίμησης" του R&D ή των μεταφορικών ή των φόρων του κράτους ή... και με την Ε.Ε. περιπλέκεται λίγο ακόμα το θέμα.
Αν π.χ. δούμε την ιστορία με τα είδη ένδυσης, φαίνεται καλύτερα. Δηλαδή τα Nike που αγοράζουμε εμείς είναι της Κίνας, ενώ αυτά που αγοράζουν οι αμερικάνοι είναι της Βουλγαρίας κλπ κλπ. Αν αγοράζαμε εμείς της Βουλγαρίας θα ήταν 4 φορές κάτω... Δεν είναι δηλαδή ένα προϊόν καθεαυτό <ακριβό>. Η διατήρηση διεθνών ισορροπιών είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πράγμα (κατά πως το βλέπω), το οποίο απλώς το ...πληρώνουμε αδρά! Είτε είναι μερσεντέ, είτε παπούτσια, είτε βενζίνη.
Η σύγκριση γίνεται σε απόλυτες τιμές; τι σημαίνει ότι κάτι ακριβό ή φτηνό;
Όλα έχουν να κάνουν με το βιωτικόεπίπεδο της χώρας στην οποία ζούμε.
Στο αρχικό ερώτημα εάν οι μηχανές είναι ακριβές τι απάντηση μπορεί να δώσει κάποιος; Εξαρτάται ποιος το ρωτάει....
Ένας πιτσιρικάς που ακόμα σπουδάζει και ο τραπεζικός λογαριασμός του μπαμπά δεν είναι όσος ο προϋπολογισμός της χώρας φυσικά και βλέπει μία μηχανή των 8-10.000 ακριβή. Κι εγώ όταν αγόρασα το πρώτο μου "καλό" ποδήλατο το 1981 κι έδωσα 37.000 δρχ νόμισα ότι αγόρασα αυτοκίνητο Φ1....
Για έναν που δεν έχει να φάει τα πάντα είναι ακριβά.... :(
gia ta proigumena...
egw tin sinidisi mou tin exw kathari... :)
opoios exei matia vlepei kai opoios exei mialo krinei auta pu vlepei...
me ta leuta tu baba den agorazeis mixani... su agorazune mixani...
stin trapeza exw 3.000 E kai kati giati den xalaw polla leuta...
pite mou eseis ti na parw... (protimo ta xwmatera alla dexome kai alles protaseis...)
gia ta proigumena...
egw tin sinidisi mou tin exw kathari... :)
opoios exei matia vlepei kai opoios exei mialo krinei auta pu vlepei...
me ta leuta tu baba den agorazeis mixani... su agorazune mixani...
pite mou eseis ti na parw... (protimo ta xwmatera alla dexome kai alles protaseis...)
Ένα XR 650L !
Αυτό λέω να πάρω εγώ για την πόλη!
free rider
08/06/2005, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
gtsiros μια κιτρινη!
Στάθη ζηλεύω...
θέλω να ρίξω μια πορτοκαλι κι εγω.....
ο τσιρος ρε είναι το καλύτερο παιδι...
ΤΣΙΡΟΣ WE LOVE YOU.......
free rider
08/06/2005, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ένα XR 650L !
Αυτό λέω να πάρω εγώ για την πόλη!
ωραίο μηχάνημα...
πιο φτηνό είναι και το DR650 το παλιό..
ασπαστο μηχάνημα..
και πάει και ταξείδι εξωτερικό...
:sun: :sun:
ti xronias den mu lete... :)
Σε μεταχειρισμένα αγοράζεις τόσα πολλά που βαριέμαι να στα απαριθμήσω
http://www.x-e.gr
http://www.mototriti.gr
και καλό ψάξιμο. :wave2:
Αυτήν την περίοδο υπάρχει μεγάλη προσφορά :wave2:
1995-97. Από ιδιώτη στα 3000 περίπου......
free rider
08/06/2005, 12:03
τώρα να σου πω ακριβώς δεν ξέ...
αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει δεινοπαθηήσει στα τρυφερά χεράκια γνωστού και μη εξαιρετέου ..
φίλου που έχει δώσει πιστοποιητικό αντοχής..
ετος γύρω στο 95 ..περίπου..
epidei tin x-e kai to moto triti ta exw psaxei exw na pw ta exeis...
na dosw ola mu ta leuta gia na parw ena mixanaki 10 aitias....
ektos apo tus esthitikus paragodes (kathe anthropos alios) einai kai to kostos tou arxikou "servise"
lastixa, ladia, buzi kai oti allo exei xalasei spasei i thelei adikatastasi...
parakindineumeno... kai ipopsin dinw ena mirio draxmes...
ektos apo tus esthitikus paragodes (kathe anthropos alios) einai kai to kostos tou arxikou "servise"
Ψάξε ξανά..... πιο προσεκτικά και μην ξεχνάς το παζάρι
Μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα βρήκα αυτό στη x-e KAWASAKI ANHELO 250 cc, μοντ. '99, 40.000 χλμ., καινούρια ελαστικά, δεκτός κάθε έλεγχος, τιμή 2.500 ευρώ
Το παζαρεύεις άνετα στα 2200. Γαμώ τα εργαλεία το KLE250.
free rider
08/06/2005, 12:13
στρητάδικο 600 σε ενδιαφέρει?
Καλύτερα να ανοίξεις νέο post, είναι άσχετο με αυτό το θέμα εδώ.........
χαχχα και τελικα ρε soni πρεπει να το παραδεχτω ειναι ο πλεον πρωτοτυπος τροπος που εχω εδω και 3 χρονια που τρεχει το moto.gr για να ζητησεις......
γνωμη για το τι μηχανη θες να παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αι αι αι αι!!!!!
Τώρα μιλάς κανονικά....
Και μας έβγαλες την ψυχή....
Από χωματερά ιδέα δεν έχω.... από Street όμως.... αν θες μεταχειρισμένο πάρε ένα SF..... Για καινούριο......... χμμμμ χλωμό... ίσως κανένα cbr125
:smokin:
to provlima me ton idioti einai pws den exei "prosopo".
ama ginei kati ade na ton vreis kai ama ton vreis ade vgale akri...
ara pame stin lisi tu magaziou... (ektos kai an kapios exei kapia alli protasi)
to magazi (an kaneis swstes simfwnies) su prosferei kapia exasfalisi... alla xrewnei polla...
den eime xwris mixani... exw ena dt200r mia xara paei alla plewn exw ipervei ta oria tu...
epomenos psaxnw kati kalitero apo dt (kai oxi 2t)
την καλησπέρα μου ..
Εγώ θα συμφωνήσω με τον soni22 [παρεμπίπτοντος καλώς ήρθες στην παρέα μας] στο ότι οι μηχανές είναι ακριβές και θα το διατυπώσω απλά και προσωπικά ..
Λοιπόν ΝΑΙ, είναι πάρα πολύ ακριβές [για τα δικά μου οικονομικά] αλλά, το πάθος πάντα πληρώνεται [σωστά;;].
Ανήκω στην κατηγορία των ατόμων που κάποια χρόνια πριν
[τότε που ανακαλύφθηκε ο κηνματόγραφος για παράδειγμα ..]
οδηγώντας ένα παλαιό αλλά πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο
[μόνο τον αριθμό του θα σας γράψω 911, αλλά δεν ήταν δικό μου απλά είχα την τύχη να το έχω για ένα χρόνο, έτσι για να ζηλεύετε βρε ..],
έλεγα μέσα μου κάθε φορά που με περνούσε μια μηχανή, ότι
[ποτέ, των ποτών, τα ποτά, Ο λικέρ … εδώ κάνω πλάκα φυσικά ..] ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ !!!!
Τι να τρωω κρύο;
Βροχή;
Να κουβαλάω πάντα ένα κράνος η κάσκα [… το διάβασα σε άλλο postάκι και μου άρεσε ..];
Να μοιάζω με διαστημάνθρωπος;
Να μην μπορώ να έχω την ωραία δίπλα μου και να φιλιόμαστε χωρίς να βραχούνε τα κοκαλάκια μας, όταν έξω η νυχτερινή βροχή θα μας σιγοτραγουδά σε μια ερωτική ατμόσφαιρα κάτω απο το φεγγάρι; [πως τα γράφω έτσι το πουρό;;;;]
Και βρέθηκα να κάνω παρέα, εδώ στο Ελλάντα, με κάποιον «αλήτη τσαντάκια μηχανόβιο»
[που μιας και είμαι τάφος και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΩ, δεν θα σας πω ότι είναι ο Κώστας [angels_gr] όπου μας άφησε για τα τρελά μωρά της Θεσσαλονίκης .. και καλά ότι θα πήγαινε για τους γονείς … «αλήτη!!»]
που μου «έμαθε» το δίκυκλο. Από τότε για μένα τα αυτοκίνητα περνούν σε δεύτερη μοίρα
[αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη].
«Κουβά με ρόδες»
[όπως αποκαλώ τα τουτού αν και το πρώτο μου ήτανε ένα αξέχαστο Renault 4 ή πιο Ελληνιστή «κατρέλ» [4L] και το δεύτερο ένα 2CV]
θα υποχρεωθώ να πάρω
[μάλλον κανά παλαιό Panta για να πηγαίνουμε για μπάνια μιας και θα είμαστε 4-5]
όταν θα κάνω οικογένεια
[όταν δηλαδή με αξιώσει ο θεός [μεγάλη η χάρη του] να γνωρίσω την ταλαίπωρη/άτυχη γυναίκα που θα θελήσει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με έναν γεροξεκούτη – γκρινιάρη – περίεργο – και σπασίκλα σαν εμένα].
Τότε για μένα ο «κουβάς με ρόδες» θα είναι σωτήριο διότι θα έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω με ΟΛΗ την οικογένεια μου. Έτσι για να λεω και του στραβού το δίκαιο..
αλλά η μηχανή .. μηχανή!!
αυτά .. να μου είστε όλοι καλά ..
Υ.Γ:
Για πότε η επόμενη βόλτααααααα;;;;;;;;
den irtha gia na rwtisw :
"pite mou o megistoi arxondes tou floroom
ti mixani na parw egw o tapinos kai asxetos bebis"
tin mixani pu thelw na parw tin xerw...
poli akrivi einai!!!
(ttr 600 '09 timi:4.500-4.700 apo magazi)
tha ithela kati pio omorfo kai evropaiko alla an eixa tosa leuta tha padreuomouna...
kai kati akoma...
tin mixani egw tin thelw gia olo ton xrono...
me ilio kai vroxi
me xioni kai xalazi
me kausona kai aera...
den exw provlima...arkei na min vraxikiklwnei...
kalgeorge
08/06/2005, 12:35
παρε την δικη μου
kawasaki kle 500 me 3500€:wave2:
kai na parathesw akoma pws
3000 e einai 7 miniatika...
7 miniatika dld xwris na trws xwris na perpatas xwris na kaneis sex xwris na ...
kai meta mu lete einai gia tin kavla i mixani kai etsi...
:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Και τον sonny ποσώς δεν τον ενδιαφέρει το αρχικό ποστ
Για άλλους λόγους το έβαλε
Επανέρχομαι
Σταθηηη:lol:
μα τι πινω ο ουτις
εναλακτικα καυσιμα απο κακτοζουμο!!!111
:beer: :smokin: :beer:
να ρωτησω κατι ασχετο!
Ηθελες το username σου να ειναι sonic22??
miniatika dld xwris na trws xwris na perpatas xwris na kaneis sex xwris na
τωρα συγγνωμη θα φταιω εγω αμα ρωτησω;;;; και κανω χιουμορ
αλλα τι το γραφεις;;;;
Δηλαδη εσυ πληρωνεις για το sex?????????:eyepop: :uplate: :hypnotize :look: :cry: :rotflmao: :bigcry:
oxi alla ta latex einai akriva...
tha kanw allo thema gia auta alli mera..
kai nai to nic mou ithela na einai to sonic22 alla den trexei kai tipota...
Σταθηηη:lol:
μα τι πινω ο ουτις
εναλακτικα καυσιμα απο κακτοζουμο!!!111
:beer: :smokin: :beer:
H μερα φευγει το johnny ερχεται.....!!!
den irtha gia na rwtisw :
"pite mou o megistoi arxondes tou floroom
ti mixani na parw egw o tapinos kai asxetos bebis"
tin mixani pu thelw na parw tin xerw...
poli akrivi einai!!!
(ttr 600 '09 timi:4.500-4.700 apo magazi)
tha ithela kati pio omorfo kai evropaiko alla an eixa tosa leuta tha padreuomouna...
kai kati akoma...
tin mixani egw tin thelw gia olo ton xrono...
me ilio kai vroxi
me xioni kai xalazi
me kausona kai aera...
den exw provlima...arkei na min vraxikiklwnei...
Τώρα άμα απαντήσω στο προηγούμενο στυλ του ποστ θα βγείτε εσείς οι γριούλες να με μαλώσετε;
Κ. Soni22 πες από την αρχή τι θες και μην μας βάζεις να παίξουμε την κολοκυθιά....
Και συγνώμη δλδ που είχαμε το θράσσος να προτίνουμε μηχανή σε εσάς... Αλλά από συνήθεια γιατί εμείς ιδέα δεν έχουμε από μηχανές και προσπαθούμε αναμεταξύ μας να ξεστραβωθούμε.... και τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά θα τις βγάλουμε από το σταύλο και θα τις πάμε βόλτα... τον υπόλοιπο καιρό έχουμε κάτι μουλάρια και πάμε στις δουλειές μας...
Κι αν πάρεις μηχανή και βραχυκυκλώνει, να σου συστήσω έναν Ηλεκτρολόγο Εκπαιδευτικό να πας να την δεί.....
oxi alla ta latex einai akriva...
tha kanw allo thema gia auta alli mera..
kai nai to nic mou ithela na einai to sonic22 alla den trexei kai tipota...
αυτο και αν ειναι πικρα να μην εχεις λεφτα για να παρεις καποτες!!!
:( :eyepop:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
dukeandthecity
08/06/2005, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
παρε την δικη μου
kawasaki kle 500 me 3500€:wave2:
παρε και την δικη μου
ktm duke 620 με 3500 :D
etsi gia na sas apoteliwsw dld
den xriazomai ilektrologo...
exw ptixio (PTIXIO!!!) elektroniku apo T.E.L. me vathmo 19 9/12
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
free rider
08/06/2005, 12:52
periklisk
08/06/2005, 12:58
Λοιπόν ακούστε:
"Λέω να δημιουργήσουμε ταμείο στο οποίο ο καθένας θα καταθέτει ότι ποσό μπορεί και θα πριμοδοτούμε τους πτωχούς του moto.gr για να εκτονώνονται που και που...."
Αφού τους έχει φάει το @%%@^@# και γράφουν ότι να ναι....
Εγώ πρώτος δίνω 100 ευρά....:lol: :rotflmao:
kai egw dinw alla 50E
na sas boithisw thelw...
etsi gia na sas apoteliwsw dld
den xriazomai ilektrologo...
exw ptixio (PTIXIO!!!) elektroniku apo T.E.L. me vathmo 19 9/12
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Λοιπόν : Πτυχίο Ηλεκτρονικού από ΤΕΛ, αλλά δηλώνεις Μηχανολόγος Εικπεδευτικός με γνώσεις των Ιδιωτήτων ΌΛΩΝ των μετάλλων.....
Α ρε τι κάνει η αγαμία....
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Λοιπόν ακούστε:
"Λέω να δημιουργήσουμε ταμείο στο οποίο ο καθένας θα καταθέτει ότι ποσό μπορεί και θα πριμοδοτούμε τους πτωχούς του moto.gr για να εκτονώνονται που και που...."
Αφού τους έχει φάει το @%%@^@# και γράφουν ότι να ναι....
Εγώ πρώτος δίνω 100 ευρά....:lol: :rotflmao:
δωσε το κωλαρακι σου ρε... και κρατα τα λεφτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
se katalavenw sniper...
to akodio su kodevei na su vgalei kanena mati...
Seven (7 θανάσιμα αμαρτήματα)
1. Λαιμαργία 2. Απληστία 3. Νωθρότητα 4. Οργή 5. Φιλαυτία 6. Λαγνεία 7. Φθόνος.
Φυσικά δεν απάντησε ποιο δεν έχει, γιατί εκείνος ήξερε, ότι τα έχει όλα
(αναρωτιόμουν αν το νούμερο 3 δεν το έχει, επειδή με τόσα πολλά μηνύματα που γράφει, δεν μπορεί να βαριέται
Τελικά το έχει και αυτό, επειδή βαριέται να γράψει ελληνικά )
τώρα ανακαλυψα ότι
το seven είναι λάθος
eight λοιπόν
8 τσιγκουνιά
Εξου και ο τίτλος
γιατί όλα είναι τόσο ακριβά και εννοεί ΟΛΑ
Pissaman βαλε εκείνο το λινκ με την διαφήμιση από το μπαράκι
αλλά θα είναι ακριβό και δεν λεει
φιλικά πάντα
se katalavenw sniper...
to akodio su kodevei na su vgalei kanena mati...
Το δικό μου ακόντιο μια χαρά είναι....
το δικό σου το ωλέπω να πέρνει 37,2 μοίρες κλίση προς την κατεύθυνση του καλού σου χεριού...... :lol: :rotflmao: :lol:
ντIDI... δώσε στο παιδί κανένα τιπ.... Ξέρεις εσύ.... :lol: :lol:
Seven (7 θανάσιμα αμαρτήματα)
1. Λαιμαργία 2. Απληστία 3. Νωθρότητα 4. Οργή 5. Φιλαυτία 6. Λαγνεία 7. Φθόνος.
Φυσικά δεν απάντησε ποιο δεν έχει, γιατί εκείνος ήξερε, ότι τα έχει όλα
(αναρωτιόμουν αν το νούμερο 3 δεν το έχει, επειδή με τόσα πολλά μηνύματα που γράφει, δεν μπορεί να βαριέται
Τελικά το έχει και αυτό, επειδή βαριέται να γράψει ελληνικά )
τώρα ανακαλυψα ότι
το seven είναι λάθος
eight λοιπόν
8 τσιγκουνιά
Εξου και ο τίτλος
γιατί όλα είναι τόσο ακριβά και εννοεί ΟΛΑ
φιλικά πάντα
now that was funny...
και ........................
ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..............
ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 3500 ΜΥΝΗΜΑΤΑ...
ΓΙΕΣΣΣΣΣ
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ
ΡΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :nono:
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ :evil: :bawl: :evil:
vlepw i alilipidrasi sas me ton anotero politismo mou sas ekane kalo...
oso paei lete kai kalitera asteia...
pissaman
08/06/2005, 13:15
φιλικά πάντα
1ον Έχουμε δει και μεγαλύτερους τσιγκούνιδες!
2ον Το link δουλεύει! ;)
Αλλά πάρτε το για να μην ψάχνετε! link (http://212.205.81.2/motopissaris/bikenet/decadance.mp3)
now that was funny...
:beer: και στις μπύρες τσιγκούνης είσαι ρε φίλε
κεράσει moto gr λεμε
:beer: :beer: :beer:
kala...
tha sas ferw ton tsiamtsika kai ton koulouri na sas tragudane primo secondo...
xuvardades mou...
:look:
pados den iparxei giatria...
oti kai na ginei meta apo 6 to poli 7 post ginete bur$#$# to thema...
to vradi pali...
:wave2:
Rezeguet
08/06/2005, 13:23
gtsiros μια κιτρινη!
ρε συ ειπαμε να μην το γαμησουμε κιολας! Σορυ που στο λεω αλλα την εχεις ψιλοδει Κολίνα με τις κιτρινες! Και ας εχω τσακωθει με τον τσιρο ξερω οτι δεν αξιζει κιτρινη γιαυτο που ειπε. Ελεος δηλαδη σε καθε μαλακια που θα λεμε να τρωμε κιτρινη. Παρε μια :beer: :beer: και αραξε Χορνετακο φιλε μου! :beer: :smokin: :wave2:
Κατσε να σου φτιαξω και ενα ωραιο αβαταρακι με τον κολινα να χεις να βαζεις :D :cool: :wave2:
free rider
08/06/2005, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
ρε συ ειπαμε να μην το γαμησουμε κιολας! Σορυ που στο λεω αλλα την εχεις ψιλοδει Κολίνα με τις κιτρινες! Και ας εχω τσακωθει με τον τσιρο ξερω οτι δεν αξιζει κιτρινη γιαυτο που ειπε. Ελεος δηλαδη σε καθε μαλακια που θα λεμε να τρωμε κιτρινη. Παρε μια :beer: :beer: και αραξε Χορνετακο φιλε μου! :beer: :smokin: :wave2:
Κατσε να σου φτιαξω και ενα ωραιο αβαταρακι με τον κολινα να χεις να βαζεις :D :cool: :wave2:
εισαι ΝέΟς και θα πήξεις...
πάρε μια πορτοκαλί για να μάθεις....
ορίστε μας ....
τι το κάναμε εδώ???
pissaman
08/06/2005, 13:30
τι το κάναμε εδώ???
Ουράνιο τόξο ίσως?
(αυτό δεν εννοείς?):confused: :confused: :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rezeguet
08/06/2005, 13:34
εισαι ΝέΟς και θα πήξεις...
πάρε μια πορτοκαλί για να μάθεις....
ορίστε μας ....
τι το κάναμε εδώ???
ρε σθ εχω παρει 3 κιτρινες και μια κοκκινη (μιας μερας μονο, πως λεμε μιας χρησης :lol: ) οποτε τι μου λες για πορτοκαλι?? :lol: :lol: Εγω μαλον εχω ενα τονο πιο κιτρινο απο το κοκκινο. Αν μου δωσεις πορτοκαλι με υποβιβαζεις :lol: :lol:
free rider
08/06/2005, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Ουράνιο τόξο ίσως?
(αυτό δεν εννοείς?):confused:
εμμααα...
τρεζεκλε..
πιές το γάλα σου ρεεε
κάνει και ρίμα...
:evil: :evil: :evil: :evil:
χωρίς αστεία είναι πολυ δυσκολο να μαζέψεις το κοπάδι ...
και η θέση των μοντ είναι πραγματικά δύσκολη...
με ολα τα ζωα που έχουμε μαζευτει εδω...
:lol: :lol:
τα μόνα αξιόλογα ζώα είναι τα μαύρα πρόβατα...
:lol: :lol: :lol:
ρεζεκακο αραξε στα κυβικα σου και πολλα πολλα μη λεει το στοματακι σου
αντε μπραβο μας γιατι παραγνωριστηκαμε εδω μεσα!!!!
ναι σας το χω ξαναπει εδω μεσα δεν παιζει δημοκρατια αλλα η χουντα του mod!!!
ναι καθε φορα που θα λετε παπαριες θα πεφτει κιτρινη και αν το παρακανετε θα πεφτει ban....και δεν ειναι προς συζητηση
Γκεκε!!
free rider
08/06/2005, 13:52
ρε τώρα τελευταία εχει χαθεί ο αφρο....
πολύ μου λείπει αυτο το παιδι....
:bawl: :bawl:
αμα είχαμε και το λεωνίδα εδω θα γινοταν πυρηνικός πόλεμος τώρα...
Rezeguet
08/06/2005, 13:56
ρεζεκακο αραξε στα κυβικα σου και πολλα πολλα μη λεει το στοματακι σου
αντε μπραβο μας γιατι παραγνωριστηκαμε εδω μεσα!!!!
ναι σας το χω ξαναπει εδω μεσα δεν παιζει δημοκρατια αλλα η χουντα του mod!!!
ναι καθε φορα που θα λετε παπαριες θα πεφτει κιτρινη και αν το παρακανετε θα πεφτει ban....και δεν ειναι προς συζητηση
Γκεκε!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΟΥΝΤΑ!!! ΧΟΥΝΤΑ!!!
ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΖΙ ΓΚΑΖΙΕΡΑ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙΑ!!
:lol: :rotflmao:
ποσα κυβικα εχω? :confused: :confused:
free rider
08/06/2005, 14:03
:
ΧΟΥΝΤΑ!!! ΧΟΥΝΤΑ!!!
ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΖΙ ΓΚΑΖΙΕΡΑ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙΑ!!
:lol: :rotflmao:
ποσα κυβικα εχω?
Νέοι...
τα τζόκευ ψηλά και τρέχουμε....
παρακαλώ οι ασκήσεις σωματικής βελτίωσης να λαμβάνουν χώρα στην Πίστα των Μεγάρων...
εν δυο εν δυο...
Η υπερμετρη ελευθερία γίνετε ασυδοσία
Και μετά έρχεται η φράση, "Ε ρε ξύλο που θέλετε γιανα στρώσετε"
Σεμνάααα λέμεεεεεε
etsi einai ...
mas efage o admin ola ta mb sto xrimatistirio kai twra den exume organwsi gia na arxisei i epanastasi...
atimi kainonia...
16375
pissaman
08/06/2005, 16:20
Δώσε καλέ κύριε αβαταράκι που δεν έχει το φτωχό! ;)
ixnilatis
08/06/2005, 17:25
Ίσως ο λόγος που οι μηχανές είναι πιο ακριβές σε σχέση με τα αυτοκίνητα είναι επειδή το πάθος και η αγάπη των αναβατών σε σχέση με των οδηγών είναι μεγαλύτερη.
Αν μετρήσουμε την αγάπη για αυτά τα πράγματα σε μονάδες μέτρησης byte οι αυτοκινητιστές είναι στα 200mb και οι αναβάτες των μηχανών σε 1000000000000000000 Terabyte.
Μπορεί να σας φαίνομαι πειραγμένος στο μυαλό αλλά το πιστεύω.:beer:
dikos mas kai esi...
:beer: :beer: :beer:
to oti oi poliseis twn aftokinitwn einai sxetika perisoteres apo autes twn mixanwn...
alla iparxoun kai perisoteres aiteries kataskeueis...
stin ellada poloude sxedon 3.000 mixanes ton xrono (as poume) kai 15.000 papia kai scooter.... (3x)
olos autos o kosmos den tha eperne ena ftino 250 gia na kanei kai tin dulia tu?
kai milame gia siguro koino to opoio den xriazete kan diafimisi...
fadastite ti tha ginotane kai me diafimisi...
den milame gia ta 100RRR i tis meggales mixanes...
milame gia mixanes mexri 400cc kai isos monokilindra...
pws to xt ekane teties poliseis tosa kai tosa xronia?
akrivos giati eixe kali timi pros apodosi...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Μπορεί να σας φαίνομαι πειραγμένος στο μυαλό αλλά το πιστεύω.:beer: Γιατί είδες κανένα απείραχτο εδώ μέσα και φοβήθηκες μήπως σε παρεξηγήσουμε ?:beer:
pissaman
08/06/2005, 19:53
Γιατί είδες κανένα απείραχτο εδώ μέσα και φοβήθηκες μήπως σε παρεξηγήσουμε ?:beer:
:beer: :beer: